Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hát én még nem voltam a Dechatlonba, de azt hiszem mostmár el nézek, ha mindenki oda jár!

Zsuzsa: Nálunk a másfajta ülési módszer: Felhúzza magát állásba valahol és seggre esik :lol:

Andi, vagy aki még rendes rizst ad a babának: Mindegy hogy hányszor adom egy héten?

Kép

Kép
ádibaba

Na, tudtam, h kidob :twisted:

Moszgásfejlődés ügyben mi ugye jól állunk (szó szerint), de állítólag nem elég egyenes háttal ül ez a prücsökbogár. Erre kéne még gyúrni, de így taknyosan azt hiszem a héten sem lesz torna.

Este még jövök,ha lesz idegzetem hozzá :twisted: ...egyrészt a gép, másrészt pedig B hisztirohamai és dacossága üt ki teljesen...ma már bőgtem is, mert egyszerűen nincs eszközöm hozzá...ha megverem, az sem vezet eredményre, ha meg szép szóval kérem az sem, ha ordítok az sem, akár a fejem tetejére is állhatok, akkor sem csinálja azt amit mondok neki, vagy kérek tőle.

Elköltözöm a Holdra, majd írok onnan, ha lesz net...Pá!

Bocs, h nem reagálok személy szerint senkinek, de nem tudtam visszaolvasni sem (3szor dobott ki fél óra alatt)

KépKép
KépKép
prücsi

Ági, pedig van babanapszemcsi a Decathlonban 2000 ftért... :wink:

KépKép
KépKép
prücsi

A "pedig" szót minek tettem a mondatba??? nem tom

Na tényleg megyek, Ábel hív

KépKép
KépKép
prücsi

Ez a du. annyira béna lett..olyan fejfájásom van, hogy csak na..megjegyzem, kb két kezemen meg tudom számolni, eddig hányszor volt ilyen...KO vagyok. De az már fel sem izgat, hogy Léni ma kb. 1 dl-nyi szilárdat evett és a többi kaja csak tápi volt...
Lehet, hogy megértette a doki szavait és azért is csak tápit akar enni :lol: ?? Na jó, tán elaludt, megyek egyet fürdeni, mert szétszakad az agyam, bár már azon is csodálkoznék, ha lenne, mert egy dologért kb. 3x mentem ma ki a konyhába... :oops:
Léni egyébként nyűgi volt, bár lehet az én idétlen hangulatom ragadt rá Babszembre....
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

ÁDI BABA BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!! XXXXXXXXX
Vendég

Prücsi:miket csinál Benedek mikor hisztizik? Jujj, nem irigyellek.
Jobbulást a kis taknyosoknak.
Na, a ma éjszakai alvásunk is kilőve úgy látom. Ádika 16 óra óta alszik, de olyan mélyen. Remélem nem lesz beteg.

Kép
Kép
gabcii

Ádi babának boldog hófordulót!

Prücsi: neket is jobbulást!

Gabci: nem hiszem a meleg is elnyomja őket rendesen!

Na lépek mára egyedül vagyunk !

Kép

Kép
mogyoland

Anett és Zsu, örülök, hogy nem csatlakozunk a kopasz nők táborába :lol: Nekem még nem nőtt ki a "földnyelvem", azért még ott nem tartottam,de jó nagy hajcsomót tudtam gyúrni a kihullott szálakból hajmosás után. Most kisebb a hajcsomóm :lol: így mérem le a hullást..elfogyott a vitaminom és a kapszulám is, holnap megyek és veszek még, folytatni kell a kúrát.

Anett: szomszédok terén itt alles in ordnung, azaz tök jó minden. A szemben lévők egyszerű emberkék, bár sokat jönnek haza "dülöngélva" itthon csitt uralkodik :) A baloldali szomszéd szegénykém beteg, ezért már nem jár a kocsmába, itthon csak gyógyszereken él. A kertszomszéd magányos agglegény egy öreg kutyával, olyan csendben él, hogy észre sem vettünk, hogy kertet és bungallót épített :lol: meg medencét is csináltatott, de mikor?? A jobb oldali banda már érdekesebb, a tinédzser srácok techo örültek, és ha rájök jön a hoppáré, rezegnek az anyuka ablakai, na én itt bent nem sokat hallok belőle szerencsére, mert a másik a hálószobánk:) Amúgy nyugis helyen élünk! :)
Vendég

Sziasztok, csak köszönök. Mi holnap megyünk, legyetek jók, betegek meg gyógyuljatok gyorsan.
Timi, remélem Bibus már jobban van, mert te nagyon eltűntél.
Ha taliztok, szórakozzatok jól, jövő héten már én is beszállnék. Miután remélhetőleg kiszálltam a gépből. Mert hát azfentnemmarad mint tudjuk. Mindenki ezzel vígasztal :D
Pussz

ukati74

Jó utat Kati!!!!!
Vendég

Gabcii, mit szoktatok csinálni Ádival, ha nem alszik éjszaka?
Evés, játék stb...? Nálunk nem nagyon volt még ilyen, bár lehet ezt nem kellene elkiabálni... :oops: :)
Vendég

Kati, jó utat! Nem lesz gond a repüléssel, élvezni fogod, meglátod!

Prücsi, jobbulást a lurkóknak! Mogyó, Nektek is! Reméljük az új bogyók hatnak.

Cirip, én asszem megpróbálnám kihagyni az allergéneket a kajából, bár nem lehet könnyű. Egyébként milyen tünetei lehetnek, észre lehetett volna venni valamelyiket?

Zsu, biztosan nehéz lehet Pankával, de úgy látszik ez egy ördögi kőr így, ha mindig segítesz neki, nincs egyáltalán motivációja magától csinálni a dolgokat. Gyógytornász mit mond, azon kívül, hogy ne állítsd? Mit lehetne csinálni vele, ami a mászást motiválná?

Képek mindenkiről nagyon jók! (Petra, Vivi, Léni, Janka...remélem nem hagytam ki senkit!)
Anett, tegyél már Esztiről légyszi! Milyen vitaminokat szedsz? És Esztinek milyet adsz? A tápszerben is van ám egy csomó, adsz azért még mellé pluszban valamit?

KépKép
kertikiri

Nadinnak boldog hófordulót utólag!

Kép

Kép
mogyoland

NADINNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!! LÉNI ÉS EDIT :)
Vendég

Kép Kép

KépKép
kertikiri

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

KépKép
kertikiri

És Bibusnak és Raminak is boldog hófordulót!

Timi???!!!!

KépKép
kertikiri

De jó, TI már ilyen szépen ültök a kertben? Léni még a a szobában, a szőnyegre terített paplanon is akkorát csattan, koppan, de nem sír, még soká lesz, mire mi ilyen vagányan kicsüccsenhetünk a kerti plédre:) Aranyos a kalapos kép, de a másik is, az olyan "Aztttttttttaaaaaaaa Annnnnnnnnyaaaaa" :)
Vendég

Gabci, nem gond, hogy nem ül fel magától, de jobb lenne, mert akkor nem nyüszögne, ha fel akar ülni :)
Szegény Ádi, szerintem lehet a fogzástól ez a hig kaki, de inkább beszélj a dokitokkal, ha ez tartós.

Ádikának boldog kilencediket!

Prücsi, nektek meg jobbulást! Aztán mostmár javuljon meg a géped, hiányoznak a hajnali hosszabb hozzászólások! :wink:

Nadin kis tündér, neki meg boldog nyolcadikat!!!!

Mi ma először felfújtuk a medencét, nagyon élvezte a csaj, az utca végén lakó nő mondta, hogy ott is hallották, hogy sikongat :lol: Néhány kép:
Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett, ti hol laktok Pesten belül?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó estét!
először mi ;) Petrának megvan az ötödik foga, Huba iszonyúan szenved a felső metszőkkel: éjjel "bulit" tartottunk: 1-től n3-ig ment a zenebona. kicsit kaki voltam reggel. sztem Gyula is. :? borostyánláncot akkor sem. inkább kipróbáljuk a lidocainos dentinoxot. vkinek van vele tapasztalata?
én ma a barátnőimmel sörözni voltam a deák téren. nagyon szuper volt! utána elmentünk ülést venni a brendonba. újabb szívás, ha ikreid vannak :evil: :evil: :evil: egy ülés volt abból, amit kinéztünk. 1-másfél hét múlva lesz. megrendeljék? :x :x kösz, nem. mindegy, mondjuk, majd elköltjük a pénzünket máshol, csak annyira rákészültem.
játszóterezés tanulságos: hosszú lenne a sztori, lényeg a lényeg: Huba szereti a homokot :lol: enni 8)

most akkor ti:
Zsu, ugye mindenki azt csinál a saját gyerekével, amit akar, de Pankának így nem túl nagy a motivációja az önálló mozgásra, ebben egyetértek Krisztivel. persze, Te tudod. meg a derekad ;)
ilyen medence van nagyban is? magamnak gondoltam 8)

Kati, jó utat! képekkel és élménybeszámolóval tessék készülni!

Anett, szomszéd ma teljes csöndben vésett tovább, v nemtom, h csinálta, de egy mukk sem volt :shock:
lehet, h antiszociális vagy, de ez várható mellékhatás, ha gyesen avgy otthon, nem? v előbb is volt? :wink: :wink: :wink:

rizsa: mivel annyira mégsem jön be a gyerekeknek (mostanában nem turmixolom krémesre, lehet, h emiatt), hetente kb 2szer esznek. ma sütőtök volt krumplival és nemkölespéppel. falták. :D

máj: én egyszer próbáltam "hazai" csirkemájat. nagyon bejött nekik. asszem, adok a héten is. holnap cukkinipróba. azt 9 hónapos kortól lehet 8)

éjszakai program: általában Gyulával morgolódunk, h felvegyük-e az épp síró gyereket v hagyjuk, h vajon felébreszti-e a másikat, v sem, h bírjuk-e cérnával vagy sem? aztán ő csitít, én dühöngve felvonulok, aztán ő feladja, lejövök, ringatok-énekelek, aztán elunom, aztán csere... stbstb, a végén a szoptatás általában bejön :? mi lesz, ha nem lesz tejem? akkor már nem ébrednek éjjel? :roll: praktikus lenne..

na, lépek vasalni egy picit, aztán még benézek egy pillanatra
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi, egyetértek veletek, de nem nagyon van más választásom. Vagy üvöltés van (nem hagyja abba, higyjétek el!), vagy teljesitem a kivánságát. Szóval tudom, hogy nem jó ez igy, de nem tudom mi a megoldás. :?
Dentinoxot én adtam Pankának, mindig jóizűen lenyalogatta az ujjamról, és ettől megnyugodott, de hogy ténylegesen csillapit-e fájdalmat, azt nem tudom :roll:
Homokozni már én is vinném a csajt, csak valami jó kis játszóteret kéne találni, ahol nullánál több gyerek van Pankán kivül :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, XIII. kerület, Duna pláza közelében. Tök jó amúgy a környék, 5 perc séta a Duna-part, 5 percre már családi házas övezet, ma is arra sétáltunk, teljesen olyan volt, mintha egy kisvárosba csöppentünk volna, láttunk cicákat, aranyosabbná aranyosabb kutyákat (kiderült, hogy Eszti a kuttyákat is szereti), az emberek elbeszélgettek velünk.... Jó volt nagyon.
Jaj, ezek a pancsolós képek de édesek!!!

Gabci, nagyothalló szomszéd rémálom lehet! :(
Ádinál reméljük csak a fogzás miatt van ez a zűrösebb időszak.

Kriszti,, azta de édes Nadin!!! Ígérem, hamarosan én is rakok Esztiről, van sok, csak gép nem volt tegnapig, amire letölthettem volna.
Vitaminból én a Lenkei féle közepes csomagot szedem, Eszti pedig a kajájába kap almás vitamax port (mert ő ugye nagyon szereti az almát. :lol:) Hát, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy a tápszerben elegendő vitamin lenne, így nyugodt szívvel adom a pótlást. Én nagyon más elveket vallok erről, mint a magyar egészségügy, ezzel most nem untatnék senkit. Kipróbáltam, meggyőzött, így egyértelmű volt, hogy Esztinél is így lesz, amint az anyatejezésnek vége. (Merthogy az anyatejbe átmentek az én vitaminjaim.)

Edit, a fejfájás mondjon le! :( Csak nem a hidegfrontot érzed???

Prücsi, a net hüje. :(

Kati, jó utat!!! Meglátod, minden rendben lesz! Szerintem csak a reptéri várakozás lesz a legborzalmasabb rész!

Amúgy az tényleg tök furi, hogy 1 éves korig alig lehet adni valamit a babáknak, utána meg már gyakorlatilag szinte mindent lehet, amit meg tud rágni... Biztos az immunrendszerük miatt.

Nadinnak, Raminak, Bibusnak boldog hófordulót!!!

Kép
waterlilly

Andi: lidocainos Dentinox = kaki. Szart se ér! :( Inkább Nurophen. Vagy Germicd C végső esetre.

Kép
waterlilly

Andi, a Kismama táblázata szerint a cukkinit 7 hónapos kortól éehet adni, én már dtam Esztinek, bejött neki!
Szomszéd tartsa meg a jószokását, véssen csak továbbra is hangtompítóval!
A sírással mi sem hagyjuk magára Esztit, Ha sír, akkor baj van. Ha a cumi nem kell neki, akkor meg biztosan. Mostanában a meleg viseli meg néha éjjel is, ilyenkor az ölembe veszem, leoltom a kislámpáját, kitárom az ablakot, és a csillagfényben nézem, milyen gyönyörű gyerekem van. Ő meg ásítozik...

Az ikreknek boldog hófordulót!!!

Kép
waterlilly

Az ikreknek is boldog hófordulót!!!

Nincs meg valakinek Timi mobilszáma? Kéne neki dobni egy sms-t, hogy minden ok-e.

Jó éjt, lefáradtam ma :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

HUBA ÉS PETRE, BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!
Vendég

Sorry Petra akart lenni...

tényleg monnnnnnyyyyon le má' a fejfájás!! Ez már a banyakor, tuti.... :(
Vendég

Nekem naon teccett. 9 perc és a legvégét is tessék megnézni.

http://www.indavideo.hu/video/Big_Buck_Bunny

Kép
waterlilly

nahát, a köszöntéseket köszi, a dagi nyuszi meg azért nekem kicsit szadi, ám elismerem, rafkós egy dög :wink:
léptem olvasni meg aludni
(milyen jó zenére vasalni...áááááá :D :wink: 8) )
mindenkinek jóccakát! főleg a gyerkőcöknek (beleértve a mieinket is ;) )
talán holnap
:arrow:

Kép
an°°di

Mit csinál a szemközti szomszéd így este 11 óra tájt? Szögeli a szúnyoghálót az ablakára!!! Na, ettől vagyok antiszociális!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
waterlilly

Mitől lehet egy gyereknek felváltva székrekedése és hasmenése????

(Bocsi, most csak ennyi... de Dorka nem eszik, csak iszik délelőtt vizeset kakilt totál - gondoltam oké, jön a vírus - erre most meg bogyózott...)

ELEGEM VAN!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta, sajnálom szegény Dorkát. Mikor lesz már vége...remélem hamarosan vége ennek a szörnű betegségsorozatnak!!!!

Nekünk fantasztikusan indul a reggel, Léni úgy 30 percig el volt a konyhában a járókában, utána indult a bömbölés...hiába 1000 féle játék körülötte, hiába a vigasztalás, mert ha közelítek akkor mindig röhög :P Na muszáj volt fürdeni, elpakolni a konyhát reggeli után, megetetni Zebut...eddig úgy üvöltött, hogy a techno örült szomszéd fiúkat is überelte , na utána behoztam a szobába, de itt is ágyba került, úgyhogy folytatta a sírást. Megjegyzem, ameddig hoztam addig rötyögött...na kérem mi ez ha nem "érzelmi zsarolás"??? :twisted: :twisted:

Most rájött, hogy gépelek.... :lol: és picit csendben játszik. A fejfájásom elmúlt éjszakára, de lehet a mai visítások miatt kiújul :lol: Lehet, hogy frontérzékeny lettem? Eddig nem voltam az.. :?
Vendég

Jutta, türelem, ez a tejallergia miatt van. Találtam egy érdekes cikket a neten:

Egy gyerekkori betegségekkel foglalkozó szaklapban (Archives of Diseasein Childhood) azt olvashatjuk, hogy a tej alapvető fehérjéje, a kazein, különösen alkalmas arra, hogy fertőző bélgyulladásban szenvedő fiatal csecsemők vékonybél kezdeti szakaszának nyálkahártyáját megbetegítse. A tanulmány kifejti, amint az étrendjükből eltávolítják a tejet, illetve minden olyan ételt, mely tejfehérjét (kazein) vagy tejcukrot (laktóz) tartalmaz, a csecsemők bélnyálkahártyája meggyógyul.

"A tej az általános oka a székrekedésnek vagy a változó székrekedés-hasmenésnek. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a székrekedéstől, az étrendből a tejet ki kell vonni.(...)"

Jobbulást nektek! Dorka meg fog gyógyulni, és ki fogja nőni! (Váltakozó hasmenésre-székrekedésre van homeopátiás szer is, a vérehulló fecskefű.)

Kép
waterlilly

Na szóval.....

Bibusnak is boldog hófordulót!!!

Hubának és Petrának is boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Képek szuperek!

Szépek ezek a topic babák!

A szomszédok mondjanak le!

Dentinox: ideig jó aztán....ha nagyon fáj akkor babapanadolt ajánláják!

Majd jövők még megyek főzni!

Kép

Kép
mogyoland

Ja még annyi ,hogy mondom csöpimnak ,hogy tapsi-tapsi akkor tapsol .POlyan boldog vagyok!
Pötyik múloban ő meg már teljesen a régi!Senkinek nem kivánom ezt a betegséget!

Kép

Kép
mogyoland

Hipp hipp hurááááááá!!! Meggyógyult Ágikánk is!!!!!!!!!!! :lol:
Mogyó, én azt szoktam mondani, hogy egy nő nem a szülőszobában válik anyává, hanem ilyenkor leginkább. Remélem nem bántottam meg senkit, nem volt célom. :roll: :wink:
Zsu!!!!! lánykáink hasonlóképpen működnek nagyon. Sőt!!!!!!
Azért néha én is parázom, hogy nem elég amit művel, de a védőnénink szerint a körbekúszás, meg a forgás még elég, ja meg hogy szépen ül magától. De tapasztalatból mondom, lesz ez még így se :P

Mogyó mit főzöl ma??? adhatnál vmi tippet, mer én már kifogytam!!!!!!! :? :)

kikuka

Timi, ugye nem azért nem jössz, mert megbántottunk valamivel esetleg??!!!

Jutta, Neked akartam, hogy ha tejallergia van, akkor valóban marhahúst sem lehet adni, szóval semmit, ami marhából készül. Biztosan idő kell, míg Dorka pocija rendbe jön.

Cukkinit én is adtam már egyszer, de elég macerás volt elkészíteni. Hétvégén megint vettem, de a hűtőben figyel, nincs kedvem hozzá. Anett, Te hogy csináltad meg?
És vettem karalábét is, de nézem a listát (szintén Kismamás), és ez meg egyáltalán nem is szerepel benne sehol!! Akkor karalábét sosem lehet? :lol:
Salátafőzelék viszont jól sikerült múltkor. Ma üveges kaja lesz, mert lusta vagyok.

Zsu, ezzel úgy lehetsz, mint én az éjszakai cicizéssel, egyszer kéne kibírni, de nincs hozzá szívem. Úgyhogy én aztán megértem a szitut, ennek ellenére arra bíztatnálak, hogy próbálgasd hagyni Pankát. Én azt hiszem azt csinálnám, amit pár hónaposan kellett (volna): minden nap x-szer x percig hasra tenném, és pakolgatnám elé a játékokat, folyamatosan szóval tartanám, kitámasztanám a talpacskáit ha nyúlni akar valamiért. És nem csak addig, amíg minden oké, hanem amikor elkezd hisztizni, hogy ültesd fel, akkor megújult erővel kell elterelni a figyelmét, és tovább folytatni még egy kicsit. Minden nap egy kicsivel több időt foglalkoznék így vele. Ha nagyon utálja, akkor kaja előtt, hogy utána legyen valami amit szeret. Remélem nem bánod, hogy leírtam, nem okoskodni akarok, csak gondoltam leírom, hogy én mit csinálnék, mert végülis így segítünk egymásnak.

Mogyó, örülök, hogy jobban van Ágika.

Anett, köszi a vitamin infót. Megnézem majd magamnak ezeket a lenkei féle vitaminokat. Én egyedül a zsírban oldódó vitaminok miatt aggódnék, asszem az A vitamint nem jó pl. túladagolni, de lehet a tápi egyész napi adagjában sincs annyi, hogy ezen aggódni kelljen.

Andi, jól bírjátok cérnával az éjszakákat. Én nem filózom, ha meghallom h felkel Nadin, hanem megyek, mint a katonatiszt :lol: Persze nekem egy van, és azt is elrontottam ezzel a módszerrel, úgyhogy senki ne csinálja utánam :lol:

Edit, Nadin nemrégen lett annyira ügyes, hogy nem veri már be a fejét. Állásból megtanult popsira huppanni, ha meg valamiért oldalra dől, akkor is védi már a fejét, vagy maga alá teszi a kezét, vagy a vállával támaszt úgy ki, hogy a feje ne koppanjon. Azelőtt itt is dupla szőnyeg volt, meg takarók sokasága.

KépKép
kertikiri

szasztok
csak gyorsan, mert cukkiniprojekt kellős közepén (én kicsit olajon megsütöm, aztán főzés, aztán turmix):

Kriszti, Te kérdezted a fűszereket: én már csináltam almaszószt a gyerekeknek (főtt alma csipet fahéjjal és 1-2 szegfűszeggel). Móni helytelenítette, de sztem nem árt ;) nagyon ízlett nekik így (is) az alma. mostanában olyan vegeat-szerű zöldségkeverékez használok magunknak is: répa, paszternák, fehérrépa, petrezselyem darálva, bioboltból, só nélkül. csak h legyen egy kis zöldségíze pluszban.

Hajni-féle kajás link: http://www.tyukanyo.hu/articles/0/26/szilard_etelek-1.html van benne karalábé is!

Móni, felteszem a gugli doksik közé a babaszakácskönyvet, jó? tudod, amit még rég átküldtél.

éjszaka: köszi, Kriszti, de sztem meg épp nem bírjuk jól. mondjuk, ha nem kellene másnap reggel felkelni és dolgozni menni, kicsit más lenne a hozzáállásom egy hajnali 2es mókához, asszem.

szúnyoghálós szomszéd: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

ma majdnem elütöttem egy bácsit bicajjal hazafelé jövet. ha kocsival vagyok, már nem élne. komolyan, kanyarban, takarásból körülnézés nélkül átsétál a piac melletti utcán mikor megkérdeztem, h "nem tetszik körülnézni?", azt válaszolta, "maga jön, nézze körül maga!" :shock: :twisted: :roll: :lol: nem értem az embereket néha, komolyan.
na, el főzni. szép esős napot mindenkinek!
:arrow:

Kép
an°°di

na most alszik én megyek ablakot mosni, ma sem kell főzni..

Mogyo, mi a kaja ma?

Én Léninek sem főztem, bébikaja lesz, sütőtök csirkével ez az egyik kedvence.

Holnap valami édes-savanyú mártásos husis cuccot akarok csinálni...majd megírom.

Amúgy köszi a tanácsot Kriszti, bár tudom Zsunak írtad, de itt is hasonló a helyzet. Sírás,ha Anya nem vesz fel és hasonlók...igyekszem jó lenni, de néha nagyon KO vagyok...tényleg az anyaság később kezdődik..mmmmm és tegnap Apa a másodikról beszélt....hháááááááááááááát... :evil:
Vendég

Kriszti, karalábét 8-9 hótól lehet adni a Kismama táblázata szerint. Cukkini: meghámoz, felkarikáz, kis vízben megpárol, turmixban összeturmixol. Te hogyan készítetted, hogy macerás volt? Vagy ez már az? :lol:
Szerintem az egész DOBOZ tápszerben nincs annyi A-vitamin, ami túladagolást okozna.... Tényleg javaslom a www.drlenkei.hu oldalt, és az első könyvét, a Cenzúrázott egészség-et. Döbbenet.
Nadin kis ügyes! Nálunk Eszter egyelőre odáig jutott ma, hogy bekapja a lábujját. Mikor is tartott itt Nadin? 4-5 hónaposan? :lol:

Andi: biciklis bácsi vagy vak, vagy vakmerő. :lol:
Szúnyoghálós szomszédról csak annyit, hogy 1 db szociális bérlakás van az egész házsorban, na abban laknak, és nem az idén barnultak le... Két 10 emeles ház (129 család) életét keserítik meg, és hiába teszünk panaszt az önkormányzatnál, széttárják a kezüket, hogy hát nem tehetnek semmit, életük végéig joguk van ott lakni... Mi meg ugyanolyan lakásért 12 milliót perkáltunk!

Mogyó: hurrá, Ágika meggyógyult!

Edit, kicsit hamar kezdi Léni a szeparációs szorongást. Mondd meg neki, hogy két-három hónap múlva jön csak el az ideje! :lol:

Kép
waterlilly

Kikuka, ja-ja egyetértek, a szülőszobán még vígan kacarásztam gátvarrás közben, hogy jöhet a második, no de most..!!! :shock: :oops: NO WAY!!!

Kép
waterlilly

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PÁR ÉV (TALÁN 2) ÉS MINDEN SZUPI LESZ!!!!!! ÉS AKKOR JÖHETNEK A TESÓK IS!!!!!!!! (SZERINTEM) 8) 8)

kikuka

hm, a gyerekek nagyon alszanak. mit csinálhattak éjjel? :roll: :roll:
eszembe jutott, mit akartam még: ha vki szereti a tesco-s pelenkát rajtunk kívül, vegyen akciósan 6-tól. sztem szuperjó, és OLCSÓ!

érdekes, ez a következő gyerekhez való hozzáállás. :P Kikuka, Ti is vártatok 8 évet. miért? pénz? gondok-bajok? tudatosan v sem akartatok ekkora korkülönbséget?
én simán bevállalnék egy harmadikat (negyediket :oops: :lol: ), de muszáj dolgoznom. majd meglátjuk, ha rendeződnek anyagilag soraink...

Kép
an°°di

Hát még azért piros a torka de a nagyon nehezén túlestünk!szerintem fogytam is pár kilót alig birtam enni az idegtől!Ami mondjuk nem baj!

Én ma csináltam griznokeldi levest!
Rizi-bizit és rántottgomba, rátnott hagymát!
Estére meg keménytarhonyát kell csináljak és azt visz apa holnap melóba!

Na lépünk dokihoz majd jövők a fotókkal!

Kép

Kép
mogyoland

Hát az úgy volt, hogy azt mindig is tudtam, hogy legalább 3 évnek el kell telnie a következőig. (császár után azért jó ha van pihi kb 2 év)nekem ezt mondta a dokim. Aztán visszamentem dolgozni, és annyira lefoglalt ez az egy is, meg a meló is hogy csak na. Én már nagyon vártam, hogy leteljen a pelenkás korszak, nem tom miért, aztán letelt és tök jó volt vele menni ide, oda, nem tudom, nekem kevesebb lett a nyűg. Lehet hogy nem tom normálisan megmagyarázni, de remélem értitek. Aztán olyan 6 éves lett, akkor már gondolkodtam, hogy mostmár jöhetne a tesó, hgy ne legyen olyan nagy a korkülönbség, de 2 évig nem estem teherbe. Kivizsgálás, minden oké. Aztán letettem róla, mondván, ha nekem egyet rendeltek fenntről, akkor egy lesz. Nem is foglalkoztam a dologgal, dolgoztam, Panni már "nagylány" volt, és láss csodát 2007. február 14-én kiderült, hogy jön a tesó. hát röviden ennyi.

(Azt azért leírom, hogy volt a házasságunkban kb 2 olyan év, amikor nem tudtam, hogy megmaradunk-e együtt, de azóta már régen tudom, hogy együtt öregszünk meg :wink: )

kikuka

Jaa! Vivi ma olyan alvós, Nálatok nem alszanak ma többet a babák??????????? :roll: :roll:

kikuka

Kikuka, a nővérem kislánya is 8 éves. A tesó projektről ez a nővérem véleménye: "Te, olyan jó, hogy vasárnap reggel nem óbégat kajáért, hanem kimegy és vág magának egy szelet kenyeret..." :lol: Hát, most őszinte legyek, én is várom már ezt! :roll:

Andi, én két okból nem szeretnék/tudnék második gyerlőcöt vállalni: 1. Esztivel horror volt az első 2 hónap, és nagyon megviselt 2. egyáltalán nincs segítségem a közelben, se nagymama, se barátnő, senki, és így nem merek bevállalni még egy picit. :( A férjem egész nap dolgozik, havonta pár napot Angliában van, anyukám meghalt, a nővérem 120 km-re, anyósomék 250 km-re laknak, a barátnőim még gyermektelenek, és szintén egész nap dolgoznak. Még egy gyerekkel csak-csak elboldogulok valahogy egyedül, de kettővel nem hiszem, hogy menne. :(

Kép
waterlilly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?