Sziasztok!
Megint nem győzök visszaolvasni, annyit írtatok!
Végre hűvös!!!!
Összes ajtó, ablak nyitva, hadd szellőzzön/hűljön a lakás!
Blúmi, nagyon szorítok Nektek!!!!!!
Konan, szép poci!!! Vigyázz az esésekkel nagyon!!
Szeder, hogy vagy?! örülök, hogy Adéllal minden rendben!
Jujj, annyira tetszik a neve! ha lányunk lett volna, nálunk is ez lett volna a befutó most!
Petra, jó a kép, szééép poci!!!
A.M. vigyázz magadra!! Drukk a vizsgádhoz!!!!!
Roni, mi babakocsit az alapján választottunk, hogy:
-vízszintesig fektethető legyen
-állítható legyen a tolókarja
-bolygósítható kerekű legyen
-kocsiba beférjen
-ne legyen horror ára
Nagynénéd jóindulata...Hmmm...
Ne foglalkozz vele!!!!
Holka, ismerős érzés! Ha nem érzem rendesen mozogni Ádámot, én is parázok rendesen!
De azt hiszem, olyan lesz mint a nővére, aki hidegfrontra szintén tiszta kómás lesz! Ma is eléggé inaktívak mindketten
Bejci, semmi gáz hogy nincs előtej, egyáltalán nem függ össze azza lhogy lesz-e tejed majd vagy sem!!!
Energia. Én is többet érzek magamban mint az elején, de ez a meleg és a nagytesó azért leszív rendesen... Dorkával jobban pörögtem ilyyenkor, úgy emlékszem!
Bagzerka, örülök, hogy minden rendben Veletek! Ez a terheségi amnézia ismerős! Én tegnap voltam a dokimnál és elfelejtettem a táppénzen tartáshoz papírt kérni... Megpróbálom leboltolni vele hogy postázza már el!
Tiggrincs, jobbulást!!! Remélem, ez a lehűlés jót tesz Neked is!
Rólunk.
Bocsi, hogy most csak ilyen egysorosokban válaszolok, de kicsit kész vagyok...
második éjszaka nem alszunk, mert Dorka iszonyúan köhög.
mellettem alszik most, másfél óránként ébredünk, orrfújás, köhögő roham, gyerek megnyugtatása, alvás... tegnap annyira köhögött hogy hányni is sikerült tőle.
Hétvégén vendégjárás volt nálunk mindkét nap, hétfőn ovis kirándulás állatkertbe, szülőnek is menni kellett... Kicsinálódtam!!!
Bevesztek a klubba?! Én is keményedgetek néha
de nem vészesen, napi 1-2x. Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy picit rövidült a méhszáj, de zárt - kiskönyvbe azért 3000-t írt - de azért jó lenne ha pihiznék sokat.
egyébként elég sokat kirándulgattunk mostanában, vissza kell fogni magamat!
Megkérdeztem ,hogy még mindig fiú-e a drágám. Doki válasza:
"Azt nem tudom, hogy fiú-e de tuti hogy pöcse van!"
Hát, majdnem leestem az ágyról, úgy röhögtem rajta!
minden rendben van vele, 23+5-nek mérte a buksiját tegnap, azt mondra, hogy ez a pár nap semmi és hogy nem egyenletesen fejlődnek a babák, hol megugranak, hol kicsit lelasulnak.
Mivel nem a MÁV-hoz tartozunk, beírt a kiskönyvembe, hogy ha bármi van és mentővel kell bemenjek, oda vigyenek.
Kérdeztem, hogy mivel tuti csaszis leszek, kell-e szülésznő. azt mondta, hogy szerinte felesleges, az hogy ki készít elő, mindegy, mindegyikük rendes, normális.
Na megyek, csinálni kéne valamit, de semmi erőm semmihez...