ANIDÓ!!!
juj de jó, hogy jöttél újra! Isten éltesse a nagy 1 éves Zsombit!! (remélem szülinapja körül olvagattál, mert a májusiban köszöntöttük Őt)
Sokat fejlődött, ha így mászik-álldogál, ez jó hír és persze az is, hogy egészségileg jól van.
Etus, Te szülés körül is vizsgáztál még, vagy halasztottál? Biztos írtad anno, de nem emlékszem
Én sem bírnék tanulni gyerkőc mellett. És nem is szeretnék
Zita a legjobbkor jött, még pocakosan levizsgáztam annak idején, 4 hósak voltunk (ez egy 2 éves suli volt a fősuli után). Szóval le a kalappal minden tanuló előtt.
Miből írsz szakdogát??
Hajni, igaza van Doonak, ha találnak valamit a tenyésztésnél, lehet könnyebb eset abból kikezelni, mint majd egy negatív eredmény után találgatni tovább...
persze nem kívánom, hogy legyen poz. az eredmény, csak azt, hogy találják meg könnyen az okot.
Rágó nem semmi, és undorííítóóó
Apehről mindenképp írj.
Lovestory tényleg megható lehetett
Bea, vigyázni kell mostmár, mert lehet Rozi erre a mutatványra fog hajtani ezek után
Zita is szokott így mesélni, pl.
Annya! hátyá (virág) és mutogat felé...
mem (nem) Mindezt azután, hogy megcibálta és ezredszerre elmondtam nem szabad.
Doo, ez tényleg jó ajándék volt Vikinek! Akkor Te gyermeked is rendszerető, akárcsak Hanga
Enyém nem az, Ő allergiás a rendre, ez komoly. Azzal lehet ösztönözni a "játékra" ha rendet teszek a játékai között, akkor olyan frusztrált lesz, odasiet és jól szétpakol, utána nem érdekli. Tegnap kinyitotta a ruhásszekrényét, az összes ruhát kidobálta, és életében először beleült a szekrénybe!!
lefotóztam és nevettünk-ennyit a következetes gyereknevelésről
úgyhogy a vita elkerülése végett este egy vastag befőttesgumival begumiztam a 2 fogantyút, így nem bírja kinyitni. Pedig próbálta