Új privát üzeneted érkezett!

Kata: nagyon helyes a hugicád!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki,
azok a copfok szegényemnek csak pár szál hajából állnak, mert sajos mindhárman apu haját örököltük, ami nagyon gyenge és kevés. Mondjuk még én vagyok a legjobban eleresztve hármunk közül haj ügyileg, de remélem huginak azért még változik ez.

i.kata
 
 


Nekem akkor is tetszenek azok a copfok! :oops: Nagyon bájos vele!
20150601134430
 
 

 
 

Lányok!
Mindenki nagyon kedves, és imádlak titeket szó sincs arról, hogy ne jönnék, csak egy icipici szünetre van szükségem mert azt vettem magamon észre, hogy már más témám nincsen, és ha valaki másról szeretne beszélni a környezetemben akkor valahogy nem is érdekel annyira mint régen, és én nem vagyok alapjáraton ilyen, mert eddig pont én voltam a jótündér aki mindenkit meghallgat és megért..... most meg csak a saját sebeimet nyalogatom..... és sopánkodom, hogy miért nem jön már össze a baba, vagy legalább az inszem, mert tudom, hogy ha már elkezdhetnénk végre akkor megnyugodnék. Én is négyet tervezek utána lombik, de valamelyiknek csak sikerülnie kell, csak jussunk már el odáig végre.

Ja és Cinkili!
25-nél már visszaveszek a mocin, mert az már nekem túl gyors, nem hiszem, hogy ilyen óriási sebességnél bármi bajom esne. Egyébként a bringával többel megyek, azzal is tanyálhatnék rendesen..... egy dolog van, hogy nincs jogsim, de most már nem fogok kimenni vele az utcára, csak a tanpályára, mert tényleg ha elkap a rendőr akkor egy darabig le sem vizsgázhatok, úgyhogy most egy hónapig tanulok, gyakorolok, elterelem a figyelmemet és ha Istenke szeret engem és Furtuna is mellettem áll akkor július közepén INSZEM!!!!!!!!!!!!!

Vegyétek úgy hogy nyaralok! :wink:
Vasárnap úgyis találkozom azokkal akik eljönnek!

Addig is hatalmas ölelés Néktek!

Kép

na és most már ne keseregjen senki nem haltam meg, jönni fogok még, nemsokára itt a vasárnap és olyannal készülök, hogy edzétek addig a nevetőizmaitokat! :wink:

dita75
 
 


Kata, Bumi!

Szerintem megcsinálják az inszemet, ha sikerül megnövelni azt a 3 tüszőcskét. Háááát, nem sietik el. :)

Kép
akszinya
 
 


na akkor elrobogtam:

Kép

:wink:

További jó csacsogást!

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita, bébi!

Teljesen megértelek, ilyen érzéseim voltak nekem is :( Hullámvölgy hullámvölgy hátán :( A múltkori beszélgetéssel kapcsoltban nem vagy az én szememben sem kevesebb, sőt! Így kerek a világ, még szép, hogy nem gondolkozunk egyformán :) A szüneteltetést is megértem, de remélem te is olyan "sokáig" bírod, mint én :twisted: :twisted: :twisted: Vasárnap dumálunk!

Kata!

Nekem jó lesz a Kétszerencsen, talira jövök, és kajálni nem fogok, mert főzök itthon :) Azt hiszem nem volt más kérdés. Ja, lehet, hogy picit kések, legkésőbb fél 2-re ott vagyok!
Húgod csodaszép!

Viki!

Hú, ez a keményedés nem hangzik jól :( Remélem a talira el tudsz jönni, hiányoznál, ha nem lennél ott :(

Kjaja!

Köszönöm szépen! Te mikor tudod meg az eredményt?

Lina!

Sajnálom :( Ennyire gáz a helyzet a munkahelyeden?

Vicuska!

Köszi :) Jól vagy?

Bumi!

Esély mindig van! (Tudom, bagoly mondja bögölynek :oops: :oops: :oops: ) Drukkolok nagyon!

Akszinya!

Tüszőnövelő drukkok mennek! Kapd el!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Jövő hét hétfőre rendeltek vissza vérvételre, mert május 26.-án volt az inszem! Szerinted teszteljek, én pénteken akarok, ha addig nem jön meg! Mivel nőből vagyok, muszáj tesztelnem :)

Üdv.!
kjaja
 
 


Kjaja,
nekem is 26-án volt inszem, de szerintem megvárom a hétfőt.

i.kata
 
 


Kata!

Tudom, hogy a vérvétel biztosabb, csak olyan kíváncsi vagyok! De lehet tényleg megvárom a hétfőt!
kjaja
 
 


Hírek Monicról:
Már meg is kapta az első szuriját a lombikhoz:-) Pénteken mennek vissza UH-ra és nem kap sok hormont.
Ennyit tudok róla és nagyon feldobott a hír, hogy már júniusban meglesz a lombikjuk :lol:

i.kata
 
 


Kata!
Köszi a jó hírt! Azta!!!!!!! Nagy drukk Neki!!!!
20150601134430
 
 


Kata: köszi! tök jó már ebbe a hóban lesz a lombik!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata,

De jó, hogy ilyen korán kezdhetnek is Monicék! :D

Tényleg, akkor most megegyeztünk a KétSzerecsenben, vagy nézzem meg azt a kávézót?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi,
hát nem túl szerencsés azzal a tudattal utazni napi négy órát egy 2.5 éves gyerek mellől a munkahelyemre, hogy ki vagyok rúgva, és csak azért tartogatnak, mert a lányom még nincs 3 éves, de ha dec. 20-án betölti, akkor mehetek. Na jó, még 2 hónap felmondási idő, de ennyi. Mindezt 10 év munkaviszony után.
Ráadásul csak sallang feladatokat kapok, mert ugye ilyen rövid időre már minek más.
Annyira bíztam ebben az inszemben, hogy végre szabadulhassak, hogy nagyon. Olyan szép lett volna, ha összejön, most meg szívhatok vagy 80 db szerződéskötéssel :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kjaja!

Ha szombatig kibírod, hogy ne tesztelj, akkor már hős vagy, előbb szerintem ne. Esetleg vasárnap. Majd mindenképp írd meg az eredményt! Érzel valamit?

Kata!

Köszi a Monic-híradót! De szuper, ilyen gyors kezdést! Hipp-hopp babás lesz Monicunk is :)

Viki!

Jobban van a pocid?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Linácska: fel a fejjel!!még simán összejöhet a baba 2 hó alatt!
nem tudom , h mióta olvasol minket, de én hasonló cipőben jártam ! véletlen elszólta magát a főnöknőm novemberben, h el lesz adva a cég, amit könyvelek (szerintem a munkatársak fele tudta , csak én nem! szép kis munkatársak! :twisted: ) teljesen odavoltam! kérdeztem itt a többieket, h hogy tudom bebiztosítani magam! Monic nálunk a munkaügyis és még Némóka is (?) vágott vmi tv, h vki meddőségi kezelésben részesül , nem lehet kirúgni! nagyon be voltam tojva, kapálóztam össze vissza, hisztiztem itt a lányoknak! majd miután úgy lettem vele, h sebaj, akkor max mhelyet keresek, letojom, majd belefogtunk az esküvő szervezésébe, után már nem kellett foglalkoznom, h mi lesz, ha kirugnak!
szóval fel a fejjel!! és bízz a csodában! :wink: tudom , h szar sokszor bemenni a mhelyre, de sajna olyan nehéz találni jó , biztos mhelyet. nagyon sajnálom, h ilyen a helyzet nálatok! remélem rendeződik minden!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Linácska,
tényleg mondták a lányok, hogy úgy nem rúghatnak ki, ha meddőségi kezelés alatt állsz, de érdeklődj ennek részletesn utána. Mondjuk attól még nem lesz jobb ott dolgozni sajnos :roll:

Némóka,
nekem teljesen mindegy, hova megyünk.Ha neked szimpi az a hely, nyugodtan foglald le, ha mégsem, akkor felhívom én a 2szerecsent és foglalok.
Bocsi, hogy ilyen bizonytalan vagyok és még téged is nyaggattalak, csak azt szeretném, hogy mindenkinek jó legyen.

Én elszaladtam itthonról valamit elintézni és akkorát taknyoltam a járdán...beleléptem valami mélkyedésbe és annyira fájt, hogy alig bírtam lábraállni. Ráadásul a bal bokám, így nem volt egyszerű hazavezetni. :roll:

i.kata
 
 


Évi!

Hát érzéseket tekintve az van, hogy ici-picit görcsölgetek, kicsit fel vagyok fúvódva, a számban valami furcsa íz van, és mindig mintha a citromra gondolnék, mármint összefut a nyálam vagy valami hasonló. Délutánra elér az émelygés, hányinger, a pocim feszülget! Hát nem tom ezek mit jelentenek, de eddig nem voltak!

Szerinted mik ezek?
kjaja
 
 


Kata: pihenj sokat és borogasd a lábad!! szépen megy fel a hőd! remélem fenn is marad jó sokáig!!! :wink: ++++++++++!!!!!!!!!!
én voltam a hülye, h felhoztam, h nézzünk más helyet!! úgy röstellem! szerintem jó lesz! mindig az első a jó! foglald le az és kész! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kérdésem lenne hozzátok! Az mit jelent, hogy megy fel a hő? Mármint ha úgymond magas, az jelentheti, hogy baba van a dologban?
kjaja
 
 


Kjaja: a ciklus alatt végig változik a hő, azért érdemes mérni, mert láthatód, h volt péd, megrepedt, és beindult a gépezet! persze az utrogesztan az felviszi a hőt (ha jól emlékszem!). és mikor a menszi jön, sajna leesik.
itt tudsz kicsit nézelődni: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
nem baj, hogy szóltál, legalább te hozzáfűztél valamit a helyhez.

Kjaja,
fel tudod tenni a görbédet? Az enyém ott van a vonalzó alatti linken.

i.kata
 
 


Kata!

nagyon helyes a hugicád!


Viki!
nem gondolom, hogy már most lombikra kéne mennünk. Ez lehetett egyszeri rossz eredmény is, hisz korábban a 20M/ml mindig megvolt.
Ha most nem sikerül, akkor nekem úgyis lapar következik. És persze annak függvényében lépünk tovább.
Most azon filózok, hogy lehet keresünk egy andrológust Nyíregyen. Mert itt cska egy van, és abban már csalódtunk.
Szóval VIKI, MARA, ha tudtok egy jó andrológust, szóljatok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Oké, Lányok, akkor azt a kávézót azért megnézem, amit tegnap láttam, de csak azért mert közelebb van a Nyugatihoz, és így nem kell sokat sétálnia Vikinek, ha tudna jönni! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata,

Sajnálom a lábadat! :cry: Pihentesd sokat!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata!
Sajnálom a lábad!
Csak úgy megbotlottál?
(engem mindig szid a férjem, hogy mindenben megbotlok, de nem szokott bajom esni :) )

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
tudod milyenek itthon a járdák... be volt süllyedve egy részen, amit nem vettem észre. De nagyon fáj,pedig én jól viselem a fájdalmat, de ez meghaladja a tűréshatáromat lassan. Csak egy kicsit van bedagadva, de iszonyatosan fáj. Elmennék dokihoz, de nem akarom, hogy megröntgenezzenek. De ha nem csillapodik a fájdalom, akkor kénytelen leszek elmenni.

i.kata
 
 


Kata: borogassad! hátha elég lesz az is! de ha rönthenezni kell, akkor mond, h valószínű, h baba van a pocidban, bugyoláljanak be!! de reméljük nem lesz rá szükség!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
már borogattam is, csak már felmelegedett, de nem akarok rohangálni állandóan a fürdőbe, mert amikor felkelek, olyan, mintha szúrkálnák és égetnék belülről a bokámat. Már szép kis pukli van azon a kiálló bokacsontomon.
Várom, hogy megfagyjon az a palack, amivel amúgy melegíteni szoktam a lábamat...

i.kata
 
 


Kata!
Gyógysimi neked! nincs otthon fagyasztott zöldség / krumpli, hogy azt tedd rá addig?

Bumi!
Akit én tudnék andrológust ajánlani, az Babiéknak nem jött be. Nekünk igen.

Évi!

Köszi kérdésed, kicsivel jobb volt ma már. Igaz sokat feküdtem délután.
20150601134430
 
 


Viki,
de van,de lassan már használható lesz a palackom is. Egyre nagyobb a puklim, szerintem ebből doki lesz sajnos.
Most kénytelen vagyok tanulni is, mert mást úgysem tudok csinálni. :oops:

i.kata
 
 


Na nem nyávogok tovább, majdcsak túlélem valahogy :roll:

i.kata
 
 


Na, én léptem, sziasztok!!

Viki, Kata: ápolgassátok magatokat, pihizzetek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Megnéztem a kávéházat, nézzétek meg ti is és döntsetek, hogy melyik legyen!

www.cafefactory.hu

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

megjártuk a Kaálit, nagyon sokat kellett várni, ami pont elég volt arra, hogy jól elkeseredjek, hogy úgysem csinálják meg, aztán a doki a vv és az uh birtokában közölte, hogy most kellene kezdeni mert a petefészkeim ugrásra készen állnak. :lol: :lol:
Hát én jól ledöbbentem, mert addigra bemagaaráztam magamnak, hogy nem csinálják meg.
Hormont még annál is kevesebbet kapok mint a doki először kigondolt, mert a vv szerint nagyon jól reagálok a hormonokra.
Kaptam 7x1 ampulla Decapeptylt és 2x 75 egység gonal F-et, továbbá Elevitet (helyette Gravidát vettem), C vitamint és Aspirin Protectet. Mindezért 30.064 Ft-ot fiztettünk, úgyhogy nagyon kellemesen csalódtam.
Pénteken újra vv és uh, várhatóan június 13-án pénteken punkció és talán 16-án kapom vissza őket. De persze ez változhat, attól függ hogy reagálok majd.
Munkahelyen bejelentettem, azt is, hogy utána 2 hét táppénz, jól fogadták, rendesek voltak velem.
Reggel megyek vv-re az altatáshoz, vizeletet is viszek, kell még EKG és belgyógyászati vizsgálat is. Szerencsére anyum gyorsan intézkedett és 8 órára várnak minket és nem kel sehol sem sorbaállni. (hát néha kihasználom, hogy anyum egészségügyis és mindenkit ismer :oops:
Szóval ennyi, lehet, hogy kicsit hosszú voltam...

Kata,

először is köszönöm a tudósítást, és nagyon sajnálom, hogy fáj a bokád :cry: Remélem nincs komolyabb baj vele, viszont ha tovább dagad meg kell mutatnod orvosnak.

Viki,

pihenj sokat, remélem elmúlik a kemányedés.

Bumi,

ne keseredj el apa rossz eredményei miatt, úgyis csak egy lehet a nyerő, úgyhogy van még felesleges 11.999.999 spermium. :wink:

Évi,

jún 16 lehet, hogy nekem is fontos dátum lesz babásodás szempontjából :wink:

Dita,

érthető, hogy depis vagy, én is depibe esnék ha olyan sokat kellett volna várnom az inszemek előtt mint neked. Pszichomókusra még nem gondoltál? Aki volt nálunk mindenki dícséri őket :wink:

Nemone,

lombikpárok lettünk, nagyon remélem, hogy ringatni is együtt fogunk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,
a bokaszalagszakadás egyátalán nem dagad, az a jele, én már csak tudom :cry: Szóval ha nagyon fáj, menj el orvoshoz. Annak úgysincs röntgen képe, max. Uh-val tudnák megnézni.

Elkezdett fájni a hasam. Ha már meg akar jönni, akkor jöjjön most, hogy spóroljon nekem egy kis pént. 21:30-ig még van idő.

Nemone,
azt tudom, hogy nem rúghatnak ki, de nem tudom, mi számít meddőségi kezelésnek. Mintha azt olvastam volna, hogy a beültetéstől számítva nem lehet, de mi van előtte. Vagy utána a következőig, ha nem sikerül. Na ezeket nem igazán tudom.

Monic,
majd adsz nekem szegedi elérhetőséget? Eldöntöttük, ha oda kerül a sor, akkor mi is oda megyünk. Megvárom az átjárhatóságit, és legfeljebb már most kérek időpontot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Moncsili!
Látod látod, jobb, ha nem öndiagnosztizáljuk magunkat! Hajrá szurik!!!!
20150601134430
 
 


Viki,

hát igen, önbizalomból és nőgyógyászatból megbuktam :lol: :lol: :lol:

Linácska,

priviben írok telefonszámot ahol be tudsz jelentkezni, aztán segítek majd, hogy milyen vizsgálatok kellenek, ha nem mondanának el mindet. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

el is küldtem a privit :wink:
Sajnálom, hogy fájdogál a hasad... :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Elmentem dokihoz. A sebész azt mondta meg kell mindenképp röntgenezni, mire mondtam, hogy meddőségibe járok és 1 hét múlva derül ki, van-e baba, erre mondta az aszisztens, hogy mondjam a röntgenen, hogy terhes vagyok és akkor jól bebugyolálnak. Lementem, mondtam, erre közölték,hogy akkor csak saját felelősségre. Odajött a röntgenes doki és közölte döntsek, mire mondtam, hogy hogy döntsek, amikor fent még azt mondták lehet és kell is, itt meg az ellenkezőjét. A nő nagyon bunkó volt, aztán mondtam, hogy beleegyezek, erre közölte "Na, csak ezt kellett eldönteni". De ezt olyan hangsúllyal... El is pityeredtem. Aztán az aszisztens rámtett 3 ólomköpenyt, és mondta, hogy gyakorlatilag így már 0 avalószinűsége annak, hogy bajt okozzon a röntgen. De én annyira elkeseredtem már, hogy remélem nem vagyok terhes.
Amúgy nincs törés, jegelnem kell és 1 hétig pihentetnem, meg rugalmas pólyát kell rá tenni és felpolcolni.
Aztán hívtam anyut és ő is csak hümmögött a telefonban, most teljesen úgy érzem, hogy azt gondolja hülyeséget csináltam.

i.kata
 
 


Kata,

felháborító, hogy milyen bunkók tudnak lenni az emberek! Biztos a meleg ment az agyukra...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Úgy látszik én zsinórban megszívom a dokikkal... Biztos én vagyok rájuk rossz hatással. Ha mindenki zizi lesz vasárnap a talin, akkor tuti én tehetek róla. :roll:

i.kata
 
 


Kata!
Sztem a röntgen nem ártott, akkor sem ha baba van a dologban! A fogadat is megröntgenezik babásan, ha kell. Akkor is letakarnak.

már bocsi, de anyudnak is inkább támogatni kellett volna ebben, nem hümmögni...

Lábikódra gyógysimi! A dokit szólj megverem!
20150601134430
 
 


Kedves lombikpárom! :wink:

Nagyon ügyes voltál ma! Benne vagyok az együtt ringatásban! :lol: Az Aspirint miért kell szedned? Mi olyat nem kapunk. :roll:

Linácska,

Úgy emlékszem, hogy már a kezelések is számítanak, de holnap pontosan megnézem bent a munkahelyemen.

Kata,

Bunkó orvosok :twisted: De annak örülök, hogy nem tört el! Pihenj sokat, és jegeld!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak az utolsó néhány hozzászólást olvastam.

Kata: Jobbulást! Szerintem nem csináltál butaságot! Nem lesz semmi baj, hidd el! Csak nekik kell levédeni magukat a paírosokkal.
A tábliból kivennéd a nevem mellől a pipát, hogy megyek a talira... Nagyon úgy néz ki, hogy nem érek oda időban... Köszi.

El vagyok havazva. Szerintem ma is 11-ig dolgozom.... azért nem jövök mostanában. Bocsi. Bár látom nem is nagyon hiányoltok :)

hofeherke
 
 


Némóka!
Egyesek szerint az Aspirin C nyálkahártya erősítő. A Győri Kaáli protokolljában is benne van.
20150601134430
 
 


Némóka,
nekem ez a kávézó is tetszik:-)

Mara,
tuti,hogy nem tudsz jönni? Annyira sajnálom, hogy mindenkinek közbejön valami :cry:

i.kata
 
 


Viki,

Köszönöm, akkor lehet, hogy veszek, bár 1 hét alatt nem biztos, hogy lesz hatása, de próba szerencse...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Linácska:

2005. évi LVII. törvény
a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény módosításáról
1. § A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 90. §-a (1) bekezdésének d) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:
[90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:]
�d) a külön törvény szerinti, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],�
2. § Az Mt. 107. §-a a következő új i) ponttal egészül ki, egyúttal a jelenlegi h) pont végén lévő írásjel pontosvesszőre változik:
[107. § Mentesül a munkavállaló a munkavégzési kötelezettsége alól]
�i) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartamára.�
3. § E törvény a kihirdetését követő 8. napon lép hatályba.

http://www.oviklub.hu/betegeknek/4_1997.php
Ez tartalmazza az emberi reprodukciós eljárások listáját. és ebben az inszem is benne van, de azért várd meg a munkaügyis csajok véleményét is.

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: