Sziasztok!
Hát túl vagyunk majdnem 3 itthon töltött napon. Most úgy érzem, hogy ez nehezebb volt, mint a terhesség és a szülés maga
De majd csak megoldódunk. Szerencsére ma volt itt doki néni (tündér, mint ahogy emlékeztem), és megnyugtatott, hogy minden rendben. Azt mondta, hogy ha "rendesen" gyarapszik odabent, akkor óriásbébi lett volna belőle
Vszleg az én pajzsmirigybetegségem is lehet az oka, hogy kevesebb súlyú az átlagnál. De majd ha a saját hormonszintje beáll, akkor nem lesz vele gond. A kórházban lecsapolták (vénásan!), mivel fel kellett vinni vért tőle a Budai Gyerekkórházba, ahová még a mai napig (!) én is járok. Megnézik a teljes hormonszintjét (mindent, nem csak a PKU miattit), hogy rendben van-e. Ja, és azt is mondták, hogy jó véradó lesz a gyermek,mivel az intenzív miatt vércsoportot is néztek és 0+-os a vére
A két A vércsoportos gyerekének
Viszont vszleg a felmenőktől örökölte, mivel anyósomnak is az van, ill. anyukám apukájának és egyik bátyának is (tehát a férfiág viszi). Tegnap visszamentünk a Klinikára is,mert beparáztam a köldökcsonk miatt
Vérzett egy kicsit, aztán azt hittem, hogy gennyes. NAGYON rendesek voltak a csecsemősök,mivel rögtön mondták, hogy inkább vigyem be, megnézik. Persze nem volt semmi gond, csak kissé felületesen mertem takarítani. Megmutatták a tutit és tanácsokat is adtak
Szóval nem is tudom, hogy a SOTE I-es topikon miért szídják őket, de ez off mondom itt.
Ma reggel 8-as etetéstől fél 11-ig nyöszörgött, sírt, nem tudtam vele mit csinálni. Aztán akkor evett és aludt 1-ig. Éppen elkeztem etetni, mikor jött doki néni.
Egyébként bent a csecsemősök "kedvence" volt, mert kis gizda és akaratos, mint az anyja
Volt, hogy kihelyezték "figyelőállásra", mikor egyik éjjel beadtam, mert du fulladozott, mert sokat bukott vissza.Akkor kiderült (éjjel), hogy alacsony a vércukorszintje, de ez már rendeződött
Manó,
De király (önző vagyok,mi?), hogy Emma is tápszeres volt, mert akkor tudok sok-sok tanácsot kérni! Kissé aggódom emiatt, bár én is tápszeren nőttem fel. Ja és a Mildibé HA-t kaptuk. A kakija most már rendeződött, aranysárga és szilárd, mint kell. Erről is megnyugtattak a csecsemősök. Ma pl volt, hogy tisztába tettem volna evés előtt, és 4x kakilt közben. 2 pelust használtam így el.
Krisztocs,
Biztos, hogy foglak zargatni, ne aggódj!
Tegnap elkeseredésemben pl Andit hívtam, hisz ő is adott tápszert Dorkának. És remélem, hogy Marcival a hasfájós időszakot megússzuk.
Egyébként ált még rárakom a cicire, mindkettőre, és kb egy 35 perc után kapja a tápszert. Ált. elfogadja és szopizza rendesen.
Ja, nálunk volt zuhany. Külön egyágyas szülőszobán voltam, bár a zuhanyon osztozni kellett a szomszéd szülőszobással, de csak ketten voltunk akkor
És megállapítom, hogy a beöntés még mindig elviselhető (anyukám rémíszgetett hasműtét előtt vele, de nem volt gond).
Szirom,
Csúcs ez a Miksa
És tényleg nagyon hasonlít apájára
De csináljatok újabb képeket is, kíváncsi vagyok.
Azért örülök, hogy 3 óra múlva 1 hetes a kisfiunk
Bár néha azért kívánom, hogy lehetne már nagyobb
Na, megyek, lassan itt a kajaidő
Pusszancs
Hanzika
(elviekben 40+1, de gyakorlatban már minuszos)