Na sziasztok!
Hát látom, jól felkorbácsoltam a hangulatot! Nem akartam senkit felhúzni, csak tényleg teljesen tanácstalan vagyok...
A lényeg, hogy én sem vagyok hálapénz párti, sőőőt, tökéletesen egyetértek azzal, hogy az orvos, többek között azért is orvos, mert gyógyítani akar, ez az ő hivatása!
Persze a szülésért adnék pénzt, főleg, ha már választottam külön orvost, aki el is vállalt, és pont azért, mert esetleg nem a munkaidejében fog beindulni a szülés, és behívják külön a kórházba!
A megkérdezéssel azért vagyok bajban, mert, ha konkrétan rákérdezek, ő pedig konkrétan rávágja, hogy mennyi, akkor már nem nagyon adhatok kevevebbet, mert az hülyén veszi ki magát! Nem?
Szóval szerdán, ha megyek hozzá, rá fogok kérdezni, hogy akkor pontosan mikorra is tervezzük a szülést, mert eddig olyan szórások voltak, hogy csak na! Konkrétan aug. 7-e és 30-a között bármikor, ez meg azért eléggé aggasztó! És anno, mikor szóba került a szülés, akkor mondta, hogy persze, elvállal, bár még nem tudja, hogy mikor megy a családjával nyaralni, így ez sem annyira 100%, hogy dolgozik akkor... Szóval bonyolult!
Aproo, Veled is tökre egyetértek, hogy nincsenek megfizetve a dokik... Sajnos tényleg a gépezetben van a hiba! Minket lehúznak mindenfélére, a dokikat is sajnálod, hogy esetleg miattad keltik fel az éjszaka közepén, de akkor most mit tegyünk!? Szar az egész!
Bocsánat a szókimondásért...
Ja, viszont a másik, vagy századik, hogy ha már felkérted az SZTK-s dokit, aztán a szüléshez mégsem hívod be, az is kellemetlen, nem? Mert eleve megbeszéltétek... Bár! Franc tudja, hogy mennyire tartják számon, meg azt is, hogy kitől mennyit kaptak, tehát abban sem vagyok biztos, hogy utólag emlékszik, hogy Te mennyit adtál, vagy egyáltalán adtál-e, és úgy fog aztán bánni Veled?
Na, azért még várom a véleményeteket és főleg az SZTK-s orvos, de felkért szüléslevezetéssel kapcsolatban, hogy akkor most mi van!?
A macskás témában, hát igen, én is undorítónak tartom, hogy kiszoktatja már eleve a kertbe, de, ha megcsinálják a játszóteret, akkor biztosan szólni fogok! Annyit tudni kell a lakóparkunkról, hogy kb. a lakók 90%-a vagy kismama, vagy csecsemővel, kisgyermekkel rendelkezik, szóval elég bunkó dolognak tartom, hogy kiengedi a szobamacskáját... Tényleg nem a macskát hibáztatom, hanem a gazdát!
Pöttöm, szerintem is matrica szerű a bordűr, mert mi is ilyen öntapadósat vettünk, szóval csak "egyszerűen" fel kell ragasztani a falra, a tapétátokra még szerintem jobban fog ragadni, mint nálunk a sima diszperzites falra, bár azt mondták, hogy oda is ráragad, csak én kételkedem egyelőre, főleg, amíg nem rakjuk fel...
Elnézést, hogy bő lére eresztettem magam...