Sziasztok
Kíváncsiságból megnéztem, h működik e itt anyuéknál a mobilnet és IGEN! Úgyhogy gyorsan írok is Nektek.
Velünk minden ok. A fogak nálunk is erőteljesen dolgoznak, de szerencsére nagyon jól viseli - most a felső kettő jön: a bal már teljesen áttört, a jobb félig. Az ácsorgás már nagyon megy és most ez az újonnan szerzett tudás külön jól jött, imádja állva a kiságy keretét harapdálni!
Dög meleg van, családi házban még jól viselhető..de már előre félek mi lesz ha Barnussal visszacuccolunk a tetőtérbe…
Köszi mindenkinek a drukkot, a szombati vizsgám egész jó lett, bár még eredmény az nincs. Ma kezdtem neki a következő tárgyhoz, de elég nyögvenyelősen haladtam, ráadásul a holnapi nap úgy ahogy van kiesik, mert ügyeket kell intéznem..
Zita, én a pszf-re járok - eredetileg ott végeztem - van ott egy francia egyetemnek egy magyar nyelvű képzése és oda járok, a férjem meg a műegyetemi mba-re.
Sajnálom, h nem vették föl Emit a bölcsibe, Szilvinek igaza van, Eminek a nagyinál lesz a legjobb helye, bár megértem a Te aggodalmadat is.
A naptár, notesz nálam is használatban van…de sajnos még ezek mellett is néha összekeverek dolgokat..talán picit szervezettebben kéne élnem..a múltkor a barátnőimmel megbeszélt szombati találkát mondtam le, mondván, h aznap suliba kell mennem, erre áttették miattam vasárnapra. Szombat délelőtt mielőtt indultam volna suliba, a férjemmel még megittunk egy kávét, és ahogy a hűtőből vette ki a tejet szemügyre vette az A4es lapon hűtőre kiragasztott órarendemet és óriási nyugalommal közölte, h neked tegnap volt órád.
Szilvi, éljen az 5. fogacska!! A falszomszéd nem semmi..én sem bírnám sokáig cérnával! Itt nálunk is van (vagyis inkább volt) egy srác, aki egész nap itthon volt és full hangerőn bömböltette a zenét. Többször kellett szólni neki mire rájött, h napközben nem csak ő van itthon..Na de nálatok az éjszakai buli az tényleg felháborító! A közös képviselőtöknek kéne intézkednie, de biztos egy tutyi-mutyi figura ha nem tud elérni semmit..
Karin, nagyon szuper lehet a kerti medence! Mi is a hétvégén szereztünk be egy kismedencét, de még nem mertem Barnabást beletenni, mert hiába h nagy meleg van azért elég szeles itt az idő. Mira tünemény lehet, gondolom nagyon tetszik neki! Tényleg jártok még uszodába?
Bea, merre vagytok?
Lassan fürdés lesz nálunk, úgyhogy megyek is, de azért még töltök fel egy dinnyeevős képet a fiamról.
Sziasztok