Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sokat irtatok, probalok minnél többre reagálni.
Ringató, mi télen jártunk az Örsre, de mikor Emi elkezdett délben aludni akkor nem volt jó a 11 óra, úgyhogy abbahagytuk. Most viszont voltunk a Baross téren péntek reggel, hát itt még sokkal jobb, más lány tartja, és Emi teljesen el volt varázsolva. Kár, hogy mindjárt itt a nyári szünet : (
Fodrász nálam is tervbe van véve, bár most anyós levágott a végéből, úgyhogy még kibír pár hetet.
Diéta, egy ismerősöm lefogyott a 90 napossal, de pár hónap után vissza is jött neki : ( Nekem a Candidás diéta jött be. Mármint candidás voltam, és szénhidrátmentes diétát kellett tartanom és majd 10 kilót fogytam. Nehéz volt megszokni, de aztán már a krumplit is édesnek éreztem.
Nálunk most durvult be a fogzás, bár még mindig csak 1-et látok jönni, de napok óta alig alszunk és ma már hőemelkedése is van Eminek : (
Bea, a rebarbarás pite receptet én is elkérném! Bár nincs rebarbaránk, lehet a Bosnyák piacon kapni szerintetek?
Vettem Eminek cipőt, a Sugárban találtam egy gyerekcipő vboltot az emeleten, nagyon szupi zárt orrú szandit vettem Eminek végre!
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Jajj, és Emi újabban visít a popsis hőmérőzéstől! Próbálkozott valaki a cumis hőmérővel? Vagy fülhőmérővel? Léci segítsetek! Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Szia
jobbulast Eminek!!!
Zita nekem fulhomerom van amit a homlokra is lehet rakni. Mira nevetgel amikor a fulebe dugom. Szerintem nagyon jo es pontos. Baratnomnek cumis van, de nemjott be nekik, ugyhogy naluk is fulhomeroset kellet venni.

Rebarbarat lattam a multkor a bosnyakon...


Nalunk meg van takony :( nemtudom merjem e az usziba vinni, de a ferjem azt alitja mar mindegy...

KépKép
karinca
 
 

 
 

Hellosztok,

nálunk is nem alvás most a módi, tegnap frankón nem aludtam hajnal kettőig, utána is kb 3 órát, nagyon kész voltam, napok óta ezt csinálja.
Mellettem elalszik, de akkor is össze-vissza hánykolódik, nem merek elaludni, nehogy leguruljon, az ágyában pedig csak rövid ideig alszik, felébred.


Én is és a húgom is a szénhidrátszegány diétával fogytunk le, én néhány éve vagy 15 kilót, a tesóm is kb annyit.Azóta is tartja, nagyon szigorúan, nagyon jól néz ki azóta!

Én terhesség alatt 21 -et híztam, 85kilósan mentem szülni:)de mázlimra szoptatás alatt lement,kb. 4 hónap alatt.Azóta próbálom ledolgozni a 6 kilót ami az álomsúlytól elválaszt, de annyira nem komolyan, hogy tegyek is érte, haha:))

majd ha egyszer elkezd aludni a gyerek és én is alhatok majd mint a normális emberek, erőt gyüjtök majd és elkezdek tornázni, addig nincs se energiám se motivációm. Ezt van sajnos meg a cellulitisz


:roll:

Gyógyulást a gyerkőcöknek!KépKép
pirike74
 
 


Karin! Azt is elárulod, hogy milyen márkájú, vagy mire figyeljek ha veszek ilyet? Köszi! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Szia

Zita nemtom a markajat :( Minimanoban vettuk. Viszont ilyen cserelheto fej vagy kupak vedo (nemtudom hogy hivjak pontossan) amit minden hasznalat utan ki kell cserelni - van hozza a dobozban de lassan elfog fogyni, lehet arra figyelnek hogy nekeljen ezzel hasznalni... Volt nekik tobb fajta is, ez meg garis, lehet vissza is megyek megkerdezni hol lehet ra ilyen vedot szerezni.
Volt hozza pot elem is es csavarhuzo.
Mas fajtak pld vizet is mertek... szoval valogatni lehet. Viszont minel nagyob es fenyeseb display is jo, ejszakai meresekre :wink:

PS: koszi a tippet a kajaval, egeszben a fot repa es az edes burgonya bevalt, csinaltam neki hozza repas fasirozot feleseget is (fot repa+tojas sarga+gabona pehely+viz) ossze gyurtam es sutoben pici oliva olajon (Stahl Judit szerint egy gondolatnyi olajon megsutottem :) Csak nagyon kiszarodt, de azert kommogta es ragcsalta.

KépKép
karinca
 
 


Szilvi
sajnalom az alvast :( Fogzas ? Vagy lehethogy nincs elegge lefarasztva ? nincs tul melege ? en akarok venni nagyon vekony hallozsakot (mira csak abban hajlando aludni, minden mast a fejere huz)
Mi galerian alszuk es ott kb 5 fokkal melegeb van mint mashol a lakasban. tegnap mar a legkondit is beinditottuk emiat, mert szahara volt ott font. Ugyhgoy mar csak nagyon vekony pizsi vagy body rovid ujjal es vekony hallozsak jon szoba nemsokara...

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok

Zita, mi is hagyományos módon mérjük a lázat: popsiban. De amikor tényleg beteg volt nálunk sem nagyon engedte, sőt! ezért vettem pár száz forintért egy homlokra tehetőt. Tudom, h nem éppen a legmegbízhatóbb, de amikor nagyon nem tűrte, h molesztálom, akkor azzal egyszerűbb volt leellenőrizni, h van-e még láz. Reméljük hamar kibújik Emi foga!

Szilvi, nagyon sajnállak titeket, iszonyat lehet ez a nem alvás! Gondolom milyen fáradt lehetsz..Léna napközben is ilyen, v akkor tud aludni rendesen?

Karin, együttérzek, mi meg tetőtérben lakunk..iszonyat meleg tud lenni! :evil:

Délután a fiam nem volt hajlandó aludni, persze ez nem újdonság általában hosszú, hosszú szenvedés mire eléri az álom, na de ma! amikor már ötödször futottam neki a mese, simi, ének, stb körforgásnak akkor azt mondtam, h nem érdekel ha szakad az eső akkor is kimegyünk, mert a guruló babókocsi a tuti befutó! Állítom én voltam az egyedüli anyuka aki az esőben sétált :oops: de megérte – mire elértünk az utca sarkáig már aludt. :D

Lehet, nem volt jó ötlet ez a diéta..szerintem mire befejezem tuti idegbeteg leszek, ez még csak a 2.nap, de már most kész roncs vagyok…… :cry: Szerencsés alkat vagy Zita, h szoptatás alatt lement rólad, nálam nem mozdult sehová a súlyom, ma is éppen annyit nyomok, mint amikor szülés után kijöttem a kórházból…és még a hasam is tök nagy maradt. Nem olyan régen még meg is kérdezték, h mikorra vagyok kiírva..mondtam, h már rég túl vagyok rajta. :oops:
o.heni
 
 


Hellosztok,

fárasztom én ezt a gyereket egész nap, kétszer is kimegyünk néha a játszóra itthon is jön-megy, meg nem áll egy pillanatra -én sem mégis rajtam van a nyomoronc hat kiló, pont csípőtájékon,meg combon véletlenül sem mellben például.)Egész nap azt hallom, hogy csattog a tenyere a parketten.

Apjával azon röhögtünk, hogy kéne beszerezni futószőnyeget alapjáraton rárakni vsz.az lefárasztaná?Olyan pont mint Peti volt, ő sem állt meg egy percre sem ilyen korában, én meg nem aludtam ilyen koromban, úgyhogy Léna remek kis kombináció:)De tutira a miénk.

Nehéz dolog a fogyókúra, én is csak akkor tudtam elkezdeni és véghezvinni ha nagyon elszánt voltam, pl amikor lefogytam pár éve, akkora voltam, hogy nem volt pardon, így sikerült is.Nem viccelek, anya nem ismert meg a reptérn mikor hat hónap után hazatértem, akkoára híztam.

Heni, sok ismerősöm fogyott le 3 hónapossal én is csinálnám, de nem bírnám ki a gyümölcsnapot.Kitartás!

ma nekünk is beszerelték a klímát hál Istennek, nem lehetett nélküle kibírni, reggel 6-tól süti a nap a házat.Gondoltam én is rá, hátha a meleg az oka, de vékonyan öltöztetem, kellene nekem is venni egy hálózsákot mert a kistakarót lerúgja.Ma adtam neki lefekvéskor egy Sedatif Pc homeos szert, várom a fejleményeket.

Tippem a foga, a felső kettő mellet kidomborodott a két új fog, én rájuk gyanakszom.

Jóéjt nektek, remélem jobb lesz mint a miénk:)
pirike74
 
 


Heni,

ma én is nekifutottam egypárszor a délutáni altatásnak, itthon az "egymás mellé fekszünk és én úgy teszek mintha aludnék" a befutó, de ma anyukámnál voltunk, ott a kertben addig huzogattam a kocsiban míg elaludt a melléfekvőset nem akarta.
Nappal alszik amúgy, de. és du is alkalmanként 1-1.5 órát, csak az éjjeli felkelésekkel szivat:)
pirike74
 
 


Sziasztok :)

Most pakoltam össze, megyünk anyumékhoz ott leszünk még a jövő héten is (biztos nehéz lesz megállni, h ne egyek anyu főztjéből.. :cry: ). Lesz két vizsgám + meg kell írnom egy házidogát is (amit még május elején kellett volna leadni… :oops: ) így mi lent maradunk Barnussal, apa meg dolgozik.

Ma voltunk tanácsadáson, minden rendben van és szerencsére nem nőtt, úgyhogy tartja a maga kis 80cm-jét! És a fütyije is ok. :lol: Pedig egy hónapja a doki nagyon megijesztett, h sebészet lesz belőle, aztán kenegettük ftorokorttal és szuperül rendbejött!

Szilvi, hogy aludtatok, hatásos volt a homeos szer? Ja most nézem, Neked akartam írni, h milyen szerencsés alkat vagy :oops: …de Zita, ha Nálad is ez a helyzet, akkor Rád is vonatkozik! :D

Megyek, hív a fiam, most is küzdünk ezzel a délutáni alvással… :cry: lehet, h már csak az autóban fog aludni..Egyébként már én is próbáltam ezt az úgy teszek, mintha aludnék dolgot, de nem igazán jött be, Barnabás simán képes rólam nem tudomást venni, és v játszik tovább, v keservesen ordít, h ez neki nem tetszik.
Képzeljétek, tegnap megpróbálkozott a felállással a kanapéba kapaszkodva, annyira édes volt! :D

sziasztok,
o.heni
 
 


Sziasztok,

nem tudom mi tette, de éjjel csak kétszer kelt fel, vsz a homeos szernek köszönhető ,ma is kap belőle:)

Heni, köszi a bizalmat, a 21 kg lement de azóta nem mozdul egy dekát sem lefelé.Viszont Zita tényleg szerencsés alkat, jó vékony, irigylem érte:)

Jó hír hogy Barnival minden rendben van, reméljük Emi is jobban van!

Sziasztok,

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki, Eminek tényleg a foga volt, ma már teljesen lázmentes és jókedvű volt, és az új fog csücske kint van az ínyéből. Azért mindenképp veszek egy fülhőmérőt, nem kínzom szegényt a popsizással többet.
Szilvi, jó ötlet a futószőnyeg, csak nekünk akkora kell, hogy babakocsi is ráférjen, mert Emese azt szereti tologatni. Igaz, egyre bátrabb, ma keresztbe-kasul sétálgatott a lakásban, és örült, hogy milyen ügyi :D Tényleg az!
Heni, gratula Barninak a felkapaszkodáshoz! Nem irigyellek a suli miatt, nehéz lehet tanulni meg koncentrálni egy baba mellett! Jó pihenést a nagyszülőknél! Hú, ez a fütyi dolog nagyon jó, hogy megoldódott, sok kisfiú szenved vele ahogy hallom.
Egyébként engem tényleg lehet irigyelni, kb. 4 kiló plusszal jöttem ki a kórházból és azóta a dupláját fogytam. Most már gyakorlatilag egész nap eszem, és így tudom tartani az 54 kilót. Pedig régen még a levegő is hízlalt! Szerintem ha a szoptatást abbahagyom, majd visszaáll a régi rendszer.
Szilvi, ez a Sedatif a fogzásra van vagy a nem alvásra? Kéne nekünk is valami a fogzásra, de a Viburcol kúppal nem akartam még kínozni a hőmérős eset után.
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Karin,Szilvi!
Múltkor találkoztunk a játszón egy kislánnyal, akit Mira Lénának hívtak : )))

Z

KépKép
tothzi
 
 


Jó reggelt!

Most jöttem vissza pestre a férjemmel, délelőtt mennem kell a fogorvoshoz :cry:

Zita, ugye a kérdésre illik válaszolni.. :oops: a szüleim Gyöngyöstől kb.25km-re laknak, Gyöngyösön csak dolgoztam, egy szerelvénygyártó cégnél voltam kontroller.
De jó, h elmúlt Emi láza! Gratula az új foghoz!! :D

Bea, rendbe jött már a szemed teljesen? Ti családi házban laktok? (írtad, h gazoltál a ház előtt..) Ha igen akkor nagyon irigyellek, biztos szuper lehet!

Karin, Mira hogy vagy? A fülcseppet végülis kellett használni? :wink: A gyerkőceink tényleg egyidősek, ha a fiam nem oly kényelmes mint amilyen volt, akkor lehet, h egy napon születnek. :D

Lányok, tudtok segíteni abban, h milyen autósülést vegyünk..lassan aktuális a dolog, már több helyen nézelődtünk, de egyenlőre még nincs konkrét elképzelés.

Szép napot,
o.heni
 
 


Szia Heni!
Autósülés rengeteg féle van, mi azt néztük, hogy a német ADAC teszten legalább jó minősítése legyen, mert hiába szép, ha nem biztonságos ... Végül egy Römer King-et vettünk a Soroksári úti Brendon outletben, egyelőre bevált, Emi jól elfér benne és kényelmesnek tűnik, egyszerű beállítani és még én is be tudom szerelni a kocsiba - ha nagyon akarom.

Üdv! Zita

Itt a link:

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=130822

KépKép
tothzi
 
 


Szioasztok!

Remélem nincs harag h ilyen ritkán irogatok de mindig ezer dolgom van!!!!

Amikor Kolos kicsi volt akkor alig vártam h átaludja az éjszakát és a de meg a du rendesen és azt gondoltam ELJŐN MAJD AZ IDŐ AMIKOR ÉN IS LEPIHENEK VELE-...Na de ez az ami nemkövetkezik soha mert amikor elalszik mindig kitalálok vmitPl vasalás taklarítás körömvágás stb...


A fogzás nálunk macera volt nagyon és a végén azt csináltam h adtam neki egy fogkefét és azzal dörzsöltem a fogát 30 p keresztül.

Fogyokúra:én soha nemvoktam ilyen dagadt 93 kg és kivagyok borulva és nemlátom a végét már de reménykedem.A diatetikus semmi extrát nem mondott csak azt h:1200kj ehetek egy nap de abból bármit EZ MIRE ELÉG SEMMIRE ÉS NE FŐZZEK ÉS NE SÜSSEK....ami nehéz mert én jól főzők és nálunk mindenki jól főz....

Rebarbarás süti(pl almás szilvás barackos töltelék is mehet bele)gyakorlatilag egy sima omlós vajas tésztába beledobálod a friss gyümiket felkockázva +fahéj +citrom leve+kicsi cukor és a tésztával letakarod és be a sütőbe.
Rebarbara esetében+alma +kicsi kivi mert igy vmi csudijó.
Én a bosnyák piacon veszem hátul a parasztoknál egy ffinél.

A szemem már teljesen ok de a szemőldők miatt még 1* visszamegyek..

Sajna én marationi fogászatra járok minden kedd és csütörtök (ma éppen koronát raktak fel sok sok pénzért)hiába kezeltetem mindig tönkremegy EZ ADÓTSÁG KÉRDÉSE...

Sajna nem kertes házban lakunk hanem egy 8 lakásos társasházba ami jó régi csak előtte van egy járda rész kis exgazzal mostmár lassan fűvel és virággal.Habár szerintem elfogják lopni,hiába mondtam a közösképviselőnek h inkább sövényt rakjuk és akkor legalább a kutyák sem szarnak oda ..Mert ugyebár a gazdik nemveszik fel a kakit....

A háznak meg van hátul egyx kert része ahol a férjemmel kialakítottunk egy homokozót asztallal és party grill és tüzhely résszel!!!

LÁNYOK KICSI A HELY A LAKÁSBAN DE A KERT ELÉG NAGY 4/5 KICSINEK ÉS SZÜLEINEK MIÉRT NEM RENDFEZÜNK ITT EGY TALÁLKÁT 1* AMIG NINCSEN OLYAN DÖGMELEG ÉS A GYEREKEKKEL IS KINT LEHET LENNI?
a homokozott direkt a fa alá tettük van kis asztal kis székekkel stb....

Várom a jelentkezéseteket szerintem szupi lenne

Kép
beataa
 
 


Holnap jőn aíz üveges h befoltzozza amit a Kolos a játék kalapáccsal kitört+du vendégek igy megint ugrott a játszótér de előbb vagy utóbb én is kijutok

Most megyek mert lassan fürdetés lesz

Gratulálok Barninak h ilyen ügyes!!!!

Tothzi teljesen irigy vagyok rád!!!Én versenyszerűen kajakoztam akkor 60 kg izom voltam aztán 65/70 lettem és most 93 tiszta depike vagyok

Na ennyit

Ja és mi a lázmérőből a fenékbe rakost használjuk
B

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

Zita, nagyon köszi a linket – sajnos nem tudok németül… :cry: egyébként most nekünk is Römer van. :D Majd azért átnézem a törésteszteket, fórumokat, ki melyikre esküszik, igazából már az is megfordult a fejemben, h használtan kéne venni. Csak nem nagyon bízom benne.. mi van ha már egyszer törött volt? stb.

Bea, nem irigyellek a fogdoki miatt..nővérem is épp ma volt ugyanazzal a problémával mint Te, tényleg egy vagyon! :evil: Nekem sem túl jók a fogaim ezért remélem a fiam nem tőlem örökölte!
A fogdokim egy nagyon aranyos pasi, ő az első fogorvos akihez szívesen megyek..ma nagyon helyes volt, röntgenezni akart, rámnézett, majd feltette a nagy kérdést, h hányadik hónapban is vagyok? Mondtam, h már túl vagyok rajta…még amikor elköszöntünk egymástól is bőszen elnézést kért..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..pedig már 4.napja koplalok!!!! :roll:
Az 1200kj az tényleg nem vmi sok, kb egy csomag puffasztott búza :cry:
Kolos nagy mágus lehet, akkor már tudom mit nem szabad Barnusnak vennem :wink:

Ma voltam először a fakopáncs nevű játékboltban.Sikerült egy kisebb vagyon ott hagynom, pedig nem is volt célom..alig mertem apának beadagolni a dolgot. :oops: Vettem Barnusnak csattogó lepkét, meg mindenféle szuper dolgot, remélem ő is annyira fog neki örülni, mint én :lol:

A kerti party nagggyon jó ötlet, én már nagyon szívesen találkoznék Veletek! :D

Puszi,
o.heni
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Mi lenne ha a következő hétvégén lenne pl szombaton du a kerti party?????
Azért dobom fel az időpontott mert igy lehet h mielőbb megvalósúl!!!!

Fa játékok:mi a Király u Katica nevű boltban szoktunk venni játékokat ,.....inkább a rokonokat odaküldőm(brutálisan drága mert fajátékokat árul csak)és megmondtam mindenkinek h se fegyvert vagy ölésre buzdító játékot(ami eleve nem játék ha agresszióra invitál)nem kérünk hanem KÉZSÉGFEJLESZTŐ FA JÁTÉKOT AMI ESETLEG MAJD A MÁSIK TESÓNAK IS MEGMARAD MERT NEMESIK SZÉT STB...

pL FEGYVER VIZIPISZTOLYT IS KITILTOTTAM MERT NEMVAGYOK HÍVE,MEGMONDTAM HA MEGVESZI AKKOR ODA SEM ADHATJA NEKI MERT nem és kész....Szerintem igy a korekt végül is én vagyok az anyja megszabhatom h mit szeretnék adni neki nem???

Erkölcsi nevelés szerintem innen is kezdődik pl milyen filmet ujságot játékot egyebeket viszek be a házba lakásba és adok a gyerek kezébe.

Ma du vendégség ezért remélem minnél hamarabb itt lesz azüveges mert utána ezerrel sütők főzők h készlegyek.

Autósülést mi használtan vettük MERT ha veszek egy flinc flancot és lenthagyom a kocsiba éjszakára-márpedig lenthagyom mert kinek van energiája és ideje-akkor kevesebb az esély h feltőrik a kocsit és kiveszik belőle....Igy is havi 1* kinyitják a szerencsétlen 16 éves opelünket akkor is ha tiszta pisuzok és látszik h levan pukkanva.
Persze az ülés nem gagya csak nem a FULLOS 80 EZRES....

Beáta

:wink: Hajrá Kerti Parti

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Heni, akkor megpróbálom itt a pontos linket küldeni, meg némi magyarázatot. Nektek az I. es vagy a kombinált I.II.III. kategória fog kelleni.
Az utolsó sorban (ADAC urteil) a zöld ++ vagy + jelenti, hogy jó az ülés. Azt is érdemes nézni, hogy az első sorban (biztonság - sicherheit), + minősítést kapott-e.

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=147767

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=147654

Hátha segít!

A fa játékok nekünk is nagyon tetszenek, én is zsoktam venni ajándékba, de mi még sajnos nem kaptunk :cry:
Lányok kitartás a fogyókúrához 1200 kJ tényleg nem sok!
A kerti partira mi is szívesen mennénk, de sajna a jövő szombat nem jó, meg úgy általában hétvégén nálunk sok a családi program, inkább hétköznap lenne jó.

Ma megint voltunk ringatón, és megint tök jó volt! :D
Jó hétvégét! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok
puszilunk mindenkit Nagykanizsarol....

Bea a kerti parti tok jo otlet, koszonyuk szepen a meghivast, szivesen reszt veszunk, (esetleg rebarbarasat sutsz ?? :)) csak viccelek. majd sutok egy dietas sutit nektek. Remelem senki sem alergias a diora.
Nemtudom mi lesz meg ajovohetvegi program, elmeletileg pesten leszunk. Ha a ferjed othon lesz akkor elcipelhetnem az enyemet, a multkor nagyon jot dumaltak :lol: :lol:

Nekunk Concord Ultimax gyerek ulesunk van, Mira mar 4.5 honapos koraban ki kellet hogy csereljuk a peg peregos vadonat uj kisautosulest. Nemertem miert gyartanak mereg draga autosuleseket 13 kilogi ha a gyerek mar 6 kilosan sem fel bele rendesen es kenyelmetlen neki.

Fa jatekok nekunk is teccenek, de senki sem vett meg olyat nekunk, sztm felirom a szulinapi listajara :)

Jo hetveget mindenkinek :)

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Heni,

nekünk Maxi Cosi ülésünk van, bevált ez a márka, azért maradtam ez mellett, mert a picibaba hordozója is ez volt és nagyon profinak bizonyult.Bevallom, használtan vettem mindkettőt, de nagyon jó állapoban, így az eredeti ár töredékéért jutottam hozzá mindkettőhöz.( a picibabát már eladtam, a mostani benn van a kocsiban)

Ziz,

a Sedatifot csak alvászavarra írja-most éjjel is csak 3xkelt- a helyedben kipróbálnám a Chamomilla 9 ch-t, ami kifejezetten fogzásra van kitalálva.Ha a homeos vonalon karsz elindulni, javaslom vedd meg a patikában kapható kiskönyvet-pár száz forint-abban le van írva minden létező szer, így ki tudod figyelni Emesének melyik lenne legjobb.Én így csinálom Lénával, eddig majdnem minden bejött.Hozzászokni nem tudnak és túladagolni sem lehet, nem gyógyszer.

A Viburcolt Lénának is akkor hatott igazán, ha kihagytam néhány napot és újra adtam, és ő sem bírta az állandó kúpozást, nem csodálom:(

Én is vérszemet kaptam múltkor a játékboltban, ott vettem a hintát amit imád, meg mellé pár darab fürőkádba való játékot ami nekem nagyon tetszett és apjával jól elpancsolnak fürdetéskor.De így is a fürdőszivacs szájbavétele a kedvenc:)

Bea köszi a meghívást de már van programunk, hétvégenként családi összeröffenések vannak, most szombaton pedig FordKa találkozóra megyünk, kiváncsi vagyok, még nem voltunk, pedig már régóta készülünk.
Ezt a ringatót már én is kipróbálom, melyikben voltatok Zita, Baross utcában?Léna átállt a napi egy alvára ebéd után, tehát időben is jobba tudunk igazodni.
Jó hétvégét a mamáknak és babáknak,

Szilvi

KépKép
pirike74
 
 


Sziasztok,

Nagy rohanásban vagyok - fél9-től óráim lesznek :oops: -de azért pár sort írok
Bea, már most fáj a szívem, h pont most kezdődik a vizsgaidőszak :cry: :cry: :cry: ..de szerencsére jún14 az utolsó nap! Én addig Barnussal a nagyiéknál leszek, viszont utána bárhová, bármikor!! :D
Köszi mindenkinek az autósülés infókat! :)
Az elkövetkezendő 3hétben csak ritkán leszek net közelben, de amint tudok mindenképpen írok!Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Puszi,
o.heni
 
 


Sziasztok!
Szilvi, köszi a homeos infokat majd veszek a patikában könyvecskét. Fogzás továbbra is program nálunk, a "nyugodt" éjszakákat most hisztis nappalokkal kombináljuk. De amikor elfeledkezik a fogáról, nagyon vagány Emi, már simán sétál kapaszkodás nélkül bárhol bármikor!
Ringatón a Baross utcában voltunk megint, de már csak 2 alkalom van a nyári szünet előtt : ((. Klassz, ha Lénus is már csak 1x alszik, így talán nektek is kialakul valami rendszeresség az alvásban.
Milyen volt a Ka Talakozó?
Karin, a bilizésről akartam kérdezni, Te mióta szoktatod Mirát? Én azt hiszem talán nyáron próbálkozom majd.
Volt valaki gyereknapi rendezvényen? Én megláttam a liget felé tartó tömeget és rögtön másik irányba indultam, úgy megijedtem.
Heni, kitartást a vizsgákhoz!
Bea, köszi a rebabrbarás receptet. Most a Lehelen voltam és ott nem kaptam, de amint kapok kipróbálom!
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok,

Zizi,

köszi a gratulációt, ma anya vitte el sétálni amíg nála voltunk, sztem úgy meglepődött, hogy aludt is a babakocsiban 2 órát...ami jó lenne, csak 1 órán át pörgött nekem itt este míg elaludt volna.A homeós dolgok remélem beválnak, nekem azóta is működik a Sedatif és kombinálom még egy homeos szerrel.
A nappali alvásés a rendszer mint olyan tök jó hétközben amikor ketten vagyunk itthon, nem is nagyon kell altatni, tudja már mi jön, 5 perc és alszik ebéd után.na de hétvégén és más környezetben amikor apja meg a nagyanyja ott vannak, elszabadul a pokol, nem bírok vele...
A Ka talira nem mentünk végül, közbejött valami, kimentünk szombaton a Szt István parkba meg a szigetre, jól sikerült, voltak elés sokan, de kultúráltabb volt a Ligetnél, ott nagyon be voltam sz..va a majálison :lol:

Karin, nekem is adhatnál a biliztetésról néhány tippet, hogyan csinálod.Én még nem mertem kipróbálni, tuti kakás seggel pattanna fel a biliról és összekenne mindent:)Bár még sosem próbáltam ráültetni, nincs is még bilink.

Heni, kéz és lábtörést a vizsgákhoz!
Jóéjt nektek,

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok

Heni sok kitartast a tanulashoz es sikert a vizsgakhoz.

Zita, nem en keztem a bilizest hanem az anyukam. Azt monta hogy engem amint megtudtam rendesen ulni egybol szoktatot es egy evesen szoba tiszta voltam es kertem magam a bilire...elso szavak koze alitolag a bili is tartozotvolt :roll: (akkoriba sztm mindenki koran kezte a bilire szoktatast... nekem sem lenne tul sok kedvem pelenkat mosni/vasalni ..
Mira amint fel kell reggel raultetjuk picit nezzuk a kedvenc pottom pannas konyvet es a buz majd jelszi hgy elvegezte a dolgat. Es ugyan ugy a napkozbeni alvasok utan is raultetjuk. Ha kesob van raultettve akkor nembir ki rajta es fel akar alni vagy lemaszik.
En szerintem siman kezdheted mar most. Nem az a lenyeg hogy egybol leszokjon a pelusrol, hanem hogy megbaratkozzon a bilivel, legalabis szerintem. Ja, es ha nempisil a folyo viz az tuti segit :)
De ha bolcsisek lesznek akkor eszi a fene ezt a jo szokast :cry:

Szilvi - nalunk is nagyon gaz az alvas.... De vegre kijott a 4-ik foga, jokat felsirt szegenykem ejszaka... Remelem az alvas is majd csak egyszer rendbe jon..

Ma jottunk vissza NK-roll. Annyira paraztunk hogy fog aludni a pici mert oda fele orditozva aludt el kb 20 percre kanizsa elot es mivel 7utan mar aludni rakjuk es 9 ora volt, kepzelhetitek mien K.O.-s volt szegenyunk. De most haza fele a delutani alvasat kihasznaltuk. Delelot nemhagytam tul sokat aludni (kb 15 percet...) utana nagyot setaltunk, meg vendegeskedtunk, anyosom dedelgette amig pakoltunk es az indulas utan kb 10 percel el is aludt. A Lagymanyosi hid Pesti oldalan ebredt csak fel :shock: :shock: :shock: :shock: De tok jo hoyg vegre hosszab szakaszon van az autopalya... igy nem 3 oraig tart az ut hanem "csak" 2 :)

KépKép
karinca
 
 


Elfelejtettem..
titeket nemharapnak a gyerkocok szopi kozben???
Engem Mirka pentek este elalvasnal ugy megharpta a melbimbomat hogy folyt a ver belole es most sebb van rajta ami minden szopizasnal felszakad es faj, anya tejjel szaritom de akkor is neha izsonyat. Veletlenul csinalta, azota sem harapot meg ennyire, de azert van hogy neha elfeletkezik es amikor elfordul akkor a fogai meg maradnak (au au au..)
Sztm felyes vagy tapszer lesz a vege ha igy folytatjuk a haraposat..

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Karin, engem is megharapott Léna szopi közben, de látszott rajta, hogy huncutkodik, mert vigyorgott.Először szóltam neki erélyesen, utána ráütöttem a szájára egy picit, hogy ne fájjon, de tudja miért kapta. Azóta nem harap.Nem vagyok híve a testi fenyítésnek, de a harpásról csak így tudtam leszoktatni, a szóbeli fenyítés nem használt.Most, hogy van már 4 foga, az hiányzik, hogy leharapja :roll:

Sztem kendd be Garmastan kenőccsel, az a szoptatás kezdetén is bevált neke, picit el is zsibbasztja, és tudsz vele szoptatni, nem káros a babának.
Ki fogom próbálni ezt a bili dolgot, nagyon izgi:)Szerencsére mindíg kakál reggeli után, így résen leszek,gyorsan rárakom..
Éjjel csak 2x kelt, működbnek a homeos szerek, hál Istennek.
Sziasztok,

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok!
Szilvi, beadtam a homeos bogyót Eminek, és a délután egész nyugisan telt, remélem a folytatás is ilyen lesz!

Karin, a harapás nagyon rossz lehet, Emi nem harapott eddig szerencsére, csak néha egy picit félálomban. Lehet, hogy csak fogzás miatt csinálta nem? Irigyellek a sikeres autózásért, mi szombaton megyünk Veszprémbe és vissza, remélem nem lesz nagyon gáz ...

Ma sem kaptam a Bosnyákon rebarbarát : (

Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Hello,

Zita, örülök, hogy bevált a szer, nagyon jó hír!
Gyermekem úgy pörgött egész nap mint egy Duracell nyúl, gondolom az időjárás teszi.Ma is megyek vele a játszóra, fáradjon csak:)

Üdv,
Szilvi

KépKép
pirike74
 
 


Sziasztok!
Szilvi, az éjszaka azért még mindig elég húzós volt : ( De napközben kevésbé nyűgős úgy tűnik : )))
Mi holnap azt hiszem elhúzunk Anyuékhoz, mert kezdem unni a meleget ... és még csak május van! Totál leizzadtam, mire délelőtt hazajöttünk a Ligetből.
Előre is boldog névnapot Lénusnak! Kap tortát? Vagy inkább Túró rudit?
Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok !

Csak gyorsan mert a Kolos elaludt a sütőben van a gombás cukkinis husos egybefasírt és a kelkáposzta főzelék még sehol...és már 28 a meleg a lakásban...
Bocsika h nem jelentkeztem de ebben a melegben semmihez nincs energiám azon kivül h reggelente rohanunk bevásárolni a dédinek szomszéd néniunek és magunknak...

A party legyen akkor máskor mert jó lenne ha mindenki jönne és szerintem apukák is mert akkor összehaverkodnak és az jó lenne.

Ciciharapás nálunk akkor volt amikor Kolos nemakart már cicizni magát elválasztotta egyik napról a másikra!!!
tegnap rteliztek felvették Kolost a bölcsibe szeptembertől és amint kapom a levelet akkor megyek jelezni a munkahelyem felé-
Örülők de sírok is egyben mert az én kicsi fiamat elveszik tőlem brühűűűűűűűűűűűűű

Biliztetés nálunk most kezdődik mert meleg van nem érdemes télen..igy is mindig mellé megx a bili helyxett

Du jővők még

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

Zizi próbáld meg a Sedatif PCt estére.Kombinált szer, ugyanúgy a patikában kapható,homeopátiás az is, egy tabletta lefekvés előtt 15 perccel, feloldva kicsi vízben, bár el is tudja szopogatni.

Lénocska nagyon bírja a turbó rudit, sztem csak szülinapra lesz torta.Túró rudiból lenne csak a jó
El sem hiszem, hogy már 11 hónapos, rohan az idő.
Tényleg nagy a meleg, hihetetlen, komolyan.Kitartás! :D

Sz
pirike74
 
 


Haliho

jo meleg volt ma is... legkondit nemis merek nagyon hasznalni, csak ha nincs bent a kicsi es ugy "szelloztetek". En meg mindig megvagyok fazva es folyik a taknyom (3 hetig a lanyome, most az enyem... fo a valtozatossag)
Ma voltunk Akradban. C&A-ba levadasztam rogton 2db azt a tarkovedos sapit es Mirkanak nagyon teccet, a kasszas csajnak sem volt hajlando oda adni, ugyan igy a jatekboltban a fa-babujat amit levett a polcrol es orditott amikor vissza akartam rakni. Jobb a nyugalom monta az anyum es megvette neki... (korai ez a kenyeztetes nem ? )

Bea = gratula hogy felvettek!!! Tok jo lesz ez igy neked. A kicsifiad meg jo kezekben lesz amig te dolgozol. Hisz ezt akartad (ill. koveteli a szitu..) nemlenne jobb ha a zugloiba irattad volna be es fol sem veszik, ughogy orulj neki!

Figyi Szilvi, nekem az anyosom parjanak a lanya (na ez hosszu lett) - mindegy - isteni sutit tud aminek a neve turo rudi, es istenbizony sokkal finomab mint az eredeti!!! Elkertem tole a receptet, ha megjon, kuldom. Tenyleg isteni!!

Zizi
harapas akkor tortent amikor este altattam es egesz nap tul sok volt a program. Reggel koran keztuk a baratainknal, aztan delben alvas, utana ki a falura anyosekhoz tyukokat es alatokat nezni, utana megint vissza kanizsara, alvas, utana meg szar ido miat bent ragadtuk. Uj hely volt neki, es nagyon felvolt porogve. Azota nemcsinalja, sot, nagyon ovatos :lol: kopkopkop...

na legyetek jok!

K

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Most ezt a diéta v a kor teszi?? :shock: Ma feljöttem pestre és elmentem délelőtt 10re a fogdokihoz, de zárt ajtó fogadott..miközben az ajtóban ácsorogtam visszaellenőriztem a fogdokis randim időpontját és jún12!! :? Szerintetek????!!!!!

Köszi csajok a szurkolást, remélem segít majd..háááááát eddig elég rosszul állok: hétfőn akaram elkezdeni a tanulást, de anyuéknak kellett vigyázni aznap és másnap Bálintra – ő a nővérem pici fia, aki 15nappal fiatalabb Barnusomnál :D - és annyira jófej volt a két srác együtt, h nem volt szívem nem a társaságukban lenni, így még csak tegnap sikerült pár órát ücsörögni a könyv felett. :oops: A mai nap szintén kiesik :evil: viszont holnap egész nap ezzel kell foglalkoznom..remélem sikerülni fog – bízom benne, h apa erőt ad, ugyanis aznap ő is vizsgára fog készülni!

Szombaton anyuéknál ismét megtörtént a nagy csoda: Barnabás egyedül felállt a kiságyban! És azóta rendületlenül gyakorolja! ma 5kor keltünk apával, Barnusunk is kinyitotta a szemét és még szinte magához sem tért már felállt! Bár eléggé remegnek a kis lábai, de ő nagyon kitartó! :lol:

Zizi, Emi nagyon ügyes, h kapaszkodás nélkül sétál! Előbb utóbb a sétából nagy rohanás lesz .. :D Veszprém nagyon szép hely, a szüleid laknak ott, v csak kirándulni mentek?

Szilvi, nagyon jó, h használnak a homeos bogyók és nyugodtabban alszik Léna, bár ez a 2x ébredés is elég fárasztó lehet.. :(

Karin, nálunk is van néha harapás, de nem annyira durva, h ilyen következménye legyen..szerintem is próbáld ki a Garmastan-t, nekem az az egy segített amikor elkezdtük a szopit és nem voltam elég edzett.

Bea, szuper jó hír, h Kolost felvették a bölcsibe! :D Az egyik ismerősöm pár hete kezdte a beszoktatást, a kislánya nagyon sírt az első napokban, persze anyuka is bőgött miután az ajtó becsukódott...a férje meg is kérdezte tőlük, h akkor most melyikőjüket is kell vigasztalni? Biztos nagyon nehéz lesz…
o.heni
 
 


Boldog Névnapot Léna! :D


Kép
o.heni
 
 


Sziasztok,

nagyon köszi a gratulációkat, Heni ez a levlap különösen édes, tényleg nagyon köszi MINDENKINEK!

Lénatovics ma kapott Viburcolt is kétszer mert áttörőben a foga, hál Istennek.Heni, ha csak 2x kelne éjjel nagyon örülnék, de sajna több is van mint kettő.

Ráadásul a falszomszédom vidéken dolgozik és a lakását odaadta 2 csajnak akik-nem szépítek vsz strichelésre használják a lakást.Tegnap éjfélkor jöttek haza és akkor kezdték a zenehallgatást,kakaón, átdörömböltem, nem használt, átküldtem Petit, a kiscsaj kijött-ráadásul etnikum is-mondta bocs és lehalkította.Örültem is egészen 5-ig amikor is 2 csávesz feljött és együtt tapsoltak, üvöltöztek, vigadtak egészen 7-ig, amikor is lányom kelt:) A házban több lakó is lázad,mert a hapsik éjjel jönnek-mennek és mindíg más, a közös képviselő egy tehetetlen barom, marad a rendőrség, illetve próbáljuk a tulajt elérni telefonon, eddig sikertelenül.Ergo, ha Léna alszik akkor két vadidegen miatt nem tudok aludni a saját lakásomban,tökjó:))

Karin, várom a receptet, biztos tökjó, ki is próbálom, én is nagy Túró Rudi fan vagyok.

Heni, kitartást, nem tudnék gyerek melett tanulni, le a kalappal, még főzni is egy kihívás.

Emi tényleg nagyon megy ,úgy sétált a játszón, mint a nagyok, nagyon édi:)


Mégegysezr köszi a kedves szavakat mindenkinek!

Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok!

Lenusnak nagyon nagyon boldgo nevnapot, sok puszit kuldunk!!!


En hallas lennek ha a gyerkem 2x kelne ejjel... Utolso ejszaka este 8 es 11 kozot volt font 4x... utana mar inkab nemszamoltam. Kapot viburcolt, de egybol kikakilta....
Nalunk kb 5-6 az atlag felkelesek... utobi idoben mar nemfigyelem az orat mert attol jobban ideges lennek. A gaz az hogy ezt a trendet napkozben is folytatja.. Elalszik aztan 30 perc mulva ul az agy kozepen surolja a szemet asitoz es nemalszik vissza csak szopi kozben. A deleloti alvas alat ma 3x felket... delutan mar nemvolt hajlando aludni sem...Kivagyok purcanva, dolgozni sincs kedvem...
na jo ejt mindenkinek.
k

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Karin, kitartás, biztos lesz jobb, nekünk is volt ilyen nagyon sokat, ki fog alakulni, tarts ki!!Együttérzek különben, nagyon tudom milyen a nem alvás...

Sz
pirike74
 
 


Turó rudi

tészta: 25dkg liszt 5 dkg ráma 10 dkg porcukor 2 tojás 3 kávéskanál sütőpor két lapot sütünk

krém: 20 dkg ráma 20 dkg porcukorral habosra keverjük majd bele teszük az 50 dkg túrót 2 csomag vaniliás cukrot 1 citrom reszelt héjját és egy kis citrom lét
lapokat megtöltjük majd a tetejére 2 tábla torta bevonot rakunk
1 napig hütöbe tároljuk
másnapra megpuhul

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!
Visszatértünk Anyuéktól -akik Pesthidegkúton laknak. A veszprémi túránk sajnos elmaradt, mert a barátnőm, akivel találkoztunk volna, pontosabban a fia, lebetegedett : ((
Minket nem vettek fel a bölcsibe. Az tuti, hogy jövőre kerítenem kell valami ismerőst az önkormányzatnál, mert anélkül képtelenség bejutni, több mint 4xes túljelentkezés van. Persze mondja nekem a vezetőnő, hogy csak a nálunk sokkal jobban rászorultakat tudják felvenni, nem akartam a képébe röhögni, mert a II. kerület ugye nem az a hely, ahol hemzsegnek a hátrányos helyzetűek és ugye Bea, nálatok sem a hátrányos helyzet számított ... Na, mindegy, Eminek biztos , hogy sokkal jobb lesz a nagyival, csak remélem Anyu bírni fogja. Nagyon stramm és fitt, de azért már nem 20 éves.

Karin, tök jó a recept, ki fogom próbálni én is! Egyébként az éjszakai felkeléseket már én sem számolom ... egyszerűen horror. Az egy dolog, hogy felébred, de hányja-veti magát össze vissza, rugdos meg minden, mire újra elalszik. Reméltem Anyuéknál a hűvösben jobb lesz, de semmi változás. Hátha kijön egy pár foga most és akkor megint nyugisabb lesz ... Karin, titeket felvettek bölcsibe?

Szilvi, ez a szomszéd helyzet nagyon szörnyű lehet. Én sose értettem, hogy az emberek miért nem képesek tekintettel lenni a másikra!

Heni, én már nem bízom a noteszben. Még plusz telefonba is írok emlékeztetőt mindenről! Csak a vizsgáid dátumát ne keverd össze! Nagy hősök vagytok a pároddal, hogy tanultok gyerkőc mellett! Hova jártok suliba?

Üdv! Zita

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok

Zita honnan tudod hogy nemvettek fel ????? nalunk csak 15 utan rakjak ki az eredmenyeket.
Szerintem a nagyi sokkal jobb megoldas mint a bolcsi. En is orulnek ha itt lenne kozelben az anyukam.

Nalunk is fogzas van, az also kettesek nagyon bevannak duzzadva, es a napkozi alvas is rosz... na mindegy..

Szilvi a szomszedsag temarol en is tudnak "szepeket" irni....

Csajok nalunk mar al a bazi nagy medence az udvarba. Tegnap Mirka ki is probalta hogy mien a 23 fokos viz benne, es nagyon teccet neki. Majd ossze hozunk egy "medence partyt" ha felmelekszik jobban.


Legyetek jok

K & M

KépKép
karinca
 
 


hello,

Zizi sajnálom a bölcsit, de anyukádnál jobb megoldást nem találnál, én is úgy örülnék ha anya tudna vigyázni Lénára, de dolgozik a nyugdíj mellett sajnos...
Ténylag vajon ki hátrányos helyzetű a 2.kerületben?:)

Léna is napok óta dobálja magát éjjel,forog, csapkod, lábával dobol, a kiságyában megüti magát, a nagyágyban meg nem tudok aludni ha velem van, félek legurul, így nem alszom ismét.:)de kint van numero 5-ös fog csücske...

Karin, köszi a receptet kipróbálom!
Szomszédék kussolnak, megtudták, hogy ki akarom hívni a rendőrt, azóta lapítanak.Ők csak 2 lány akik beköltöztek a szomszéd fiú lakásába, amíg ő Balcsin dolgozik, vsz nem is fizetnek se albérletet se rezsit, tehát jobban teszik ha nem zajonganak megint, mert komolyan a rendőrt hívom ki.Akkor telt be a pohár amikor pontban éjfélkor bekapcsolta a z egyik a zenét, én átdörömböltem, mert a gyerek aludt, erre viszaugat, hogy ne dörömböljek.Ö az ismeretlen csaj nekem a tulajdonosnak.Akkor ment át Peti, szerencséjére, mert ha én megyek, leüvöltöttem volna a fejét, mit képzel...szóval azóta kuss a nevük,így is lehet ezek szerint.
olyan meleg van napok óta, remélem megy lefelé egy kicsit.
Sziasztok,
Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok

Kíváncsiságból megnéztem, h működik e itt anyuéknál a mobilnet és IGEN! Úgyhogy gyorsan írok is Nektek. :)

Velünk minden ok. A fogak nálunk is erőteljesen dolgoznak, de szerencsére nagyon jól viseli - most a felső kettő jön: a bal már teljesen áttört, a jobb félig. Az ácsorgás már nagyon megy és most ez az újonnan szerzett tudás külön jól jött, imádja állva a kiságy keretét harapdálni! :lol:
Dög meleg van, családi házban még jól viselhető..de már előre félek mi lesz ha Barnussal visszacuccolunk a tetőtérbe…
:cry:
Köszi mindenkinek a drukkot, a szombati vizsgám egész jó lett, bár még eredmény az nincs. Ma kezdtem neki a következő tárgyhoz, de elég nyögvenyelősen haladtam, ráadásul a holnapi nap úgy ahogy van kiesik, mert ügyeket kell intéznem..

Zita, én a pszf-re járok - eredetileg ott végeztem - van ott egy francia egyetemnek egy magyar nyelvű képzése és oda járok, a férjem meg a műegyetemi mba-re.
Sajnálom, h nem vették föl Emit a bölcsibe, Szilvinek igaza van, Eminek a nagyinál lesz a legjobb helye, bár megértem a Te aggodalmadat is.
A naptár, notesz nálam is használatban van…de sajnos még ezek mellett is néha összekeverek dolgokat..talán picit szervezettebben kéne élnem..a múltkor a barátnőimmel megbeszélt szombati találkát mondtam le, mondván, h aznap suliba kell mennem, erre áttették miattam vasárnapra. Szombat délelőtt mielőtt indultam volna suliba, a férjemmel még megittunk egy kávét, és ahogy a hűtőből vette ki a tejet szemügyre vette az A4es lapon hűtőre kiragasztott órarendemet és óriási nyugalommal közölte, h neked tegnap volt órád. :shock:

Szilvi, éljen az 5. fogacska!! A falszomszéd nem semmi..én sem bírnám sokáig cérnával! Itt nálunk is van (vagyis inkább volt) egy srác, aki egész nap itthon volt és full hangerőn bömböltette a zenét. Többször kellett szólni neki mire rájött, h napközben nem csak ő van itthon..Na de nálatok az éjszakai buli az tényleg felháborító! A közös képviselőtöknek kéne intézkednie, de biztos egy tutyi-mutyi figura ha nem tud elérni semmit.. :x

Karin, nagyon szuper lehet a kerti medence! Mi is a hétvégén szereztünk be egy kismedencét, de még nem mertem Barnabást beletenni, mert hiába h nagy meleg van azért elég szeles itt az idő. Mira tünemény lehet, gondolom nagyon tetszik neki! Tényleg jártok még uszodába?

Bea, merre vagytok?

Lassan fürdés lesz nálunk, úgyhogy megyek is, de azért még töltök fel egy dinnyeevős képet a fiamról. :D

Sziasztok
o.heni
 
 


Húúúúú, nagyon sok voltam mára, velem van tele az egész oldal. :oops: a képet már fel sem töltöm…..
o.heni
 
 


KERJUK A BARNI DINNYEEVOS KEPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
karinca
 
 


Heni nem semmi a noteszed :))) de nemcsodallom, hormonok...
en is pld tegnap rettegve hivtam a fonokomet hogy elfelejtettem betarcsazni a telekonferenciaba (ugyanis a naptaromba bejeloltem hogy kuldjon figyelmeztetest) = erre kozolte hogy masnap van... a figyelmeztetest ugy alitottam be hogy 1 nappal korabban jojjon. Ciki volt nagyon....


Ja csajok kepzeljetek, rosszul szamoltak nekem az elso fel evben a segelyt - igy tegnap 3x fizetest kaptam... furcsa is volt hogy miert nem a fizum 70%-kat kapom, de nemvolt idom panaszkodni, utanna meg el is felejtettem... Aztan tegnap nagy meglepetesemre annyi zseet kaptam hogy majdnem ossze estem... Ferjem meg rohant hozzam hogy mi tortent :lol: :roll: :oops: Eleg ciki mi ?
Ugy tunik meg sem kell Mirkanak bolcsibe menni (jupiiiiiiiiiiii) ferjem szabaduszo lesz, kulsoskent fog csak dolgozni az ujsagoknak es igy kotetlen lesz a munkaideje ami tenyleg nagyon szuper mindharmunkak. Nagyon orulok ennek. Most mar le se sz...rom hgy fol e veszik vagy nem :!: :!:
Zita ha fel veszik akkor benyomjuk helyette Emit ha akarod, bar nemtudom hogy ez mennyire lehetseges.
Meg is unnepeltuk ezt egy mexikoi vacsival ma este, isteni volt, total amerika feelingem volt, reg ettem ilyen fincsit. Ill. europaban meg nemvolt szerencsem finom mexikoit enni.

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok,

Újra én. Íme Barnabásom miközben apa dinnyével eteti, a kis drágám képtelen volt úgy megfogni, h ne csússzon ki a kezéből, így etetni kellett (pedig direkt úgy vágtam neki, h maradjon rajta a héjából azzal mégiscsak könnyebb megfogni..na de neki csakis a piros rész tetszett, a zöldhöz nem volt hajlandó hozzáérni :? )

Kép

És még egy nagyon komolyan hintázós kép..aztán ígérem eldugulok. Én olyan kíváncsi vagyok a Ti babótokra is, olyan jó lenne ha tennétek fel képet, egyedül Mirát ismerem csak fotóról (bár őt is szívesen megnézném újra ;) :D

Kép

Karin, még jó, h a bérszámfejtőtök időben észbe kapott! :roll:
Nagyon szuper, h a férjed szabadúszó lesz!! De jó Nektek! Legalább több ideje lesz a családra + több lesz a segítséged, és nem utolsó sorban Mira is sokkal boldogabb, h apa vigyázhat rá, nem pedig vmi idegen dadus. :wink:

sziasztok
o.heni
 
 


na ez a képméretezés sem nagyon megy még nekem.. :oops:
o.heni
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?