Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!!!
Olvaslak ám benneteket, de írni már nem nagyon van időm.
Látom, mostanában sokat "termeltetek"
Remélem mindenkinek hamar elmúlik a mensi!!!! (és menjen a csudába)
Pendi! Mi is a Kaáliban hoztuk össze az elsőt!!! Nagyon jó tapasztalataim vannak (Győrben voltunk), mindenesetre egy alapos kivizsgálás nem árt. (ha eddig nem voltatok még sehol)
Szöszke! Én is szoktam úgy görcsölni, hogy csak a Cataflam segített, aztán abból is sok kellett, szétment tőle a gyomrom. A Nospa és a többi nem segített, a Cataflam nagyon erős)
Szerencsére csak néha volt ilyen a mensi, főleg akkor, amikor stimuláltak a Kaáliban.
Jó tanulást minden vizsgázónak! Remélem mielőbb túl lesztek a vizsgákon!!
Bridget! Tök jó, hogy jössz haza! Remélem belefér egy vizsgálat esetleg valahol, mintha írtad volna, hogy csináltatsz hormonvizsgálatot.
Most elvileg jól vagyok, dolgozom ezerrel (persze vigyázok ám magamra
) Mondjuk reggel kicsit később megyek be, és az ebédszünetem is hosszabb volt ma, de egyébként dolgozom rendesen. A nődoki még nem tudja, hogy nem szedem a gyógyszert. A védőnővel találkoztam a munkahelyem (polgármesteri hivatal), persze tudta azért hogy dolgozom. Azt mondta nőtt a hasam.
Lassan csináltatok a férjemmel pociképet, most már lesz mit mutogatni.
Elvileg 3 hét múlva megyünk a Balcsira a szakszervezeti üdülőbe, remélem mehetünk akkor, amikor jelentkeztem. Igaz, így pont a Balcsiról kell felmennünk Budapestre a 18-19-heti kötelező genetikai uh-ra. De nem baj, bár már csak ott tartanánk!
Csütörtökön megyek védőnőhöz papírt kérni a 16. heti AFP vérvétel miatt. Az eredménye nem érdekel nagyon, hisz nem egy túl megbízható vizsgálat, ezért csináltattam a 12. héten kombinált tesztet (1 a 12.000-hez a Down kór kockázat), úgyhogy ez nagyon "negatív" eredmény volt.
Szóval remélem továbbra is minden oké lesz velünk.
Ma a Duna parton voltunk kolbászt sütni, minden délután próbálok a gyerekkel programot szervezni, játszótér, Dunapart, séta, stb.
Puszi!
Kati