Norma: én nem akartam púdert tenni a hajlatokba
Sagi írta
A popsi krémmel bekenem este a pöttyeit, ha épp nagyon gáz, de semmi több. Amúgy próbálom minnél kevesebb ketyvasszal megoldani a bőrét. Megvettek e, de én nem mindig krémezem a popót se úgy. A nedves törlővel jól letörlöm és száraz pelus. Ha piroska akkor kap krémet, de én úgy tudom, hogy a pisi amúgy is jót tesz a bőrnek. Egyébként pedig nálunk fejlettebb országokban sem krémezik a popeszt.
Amúgy két kakink volt a héten + ma egy újpercnyi, de most nem is kapott semmi rostot Marcus, tehát nem is várok kakit tőle, én őt ismerve keddre vagy szerdára saccolom a kakit.
A tejtől ő már nem kakil semmit.
Hát üdv csajok az egésznap fentlevős babák táborában
, én már megszoktam. De igazándiból Marcus mára már kialakította, hogy így-úgy alszik napközben, pl 2-3 óra után álmos lesz, igaz ekkor is kb. 20 perc és nagyritkán 1 óra időket alszik.
A buli egész jól sikerült, szupi volt az idő, a bébiőrt meg úgy felhangosítottam, hogy mindenki azt nevette az udvaron, hogy Marcus hogy motoszkál. és a héliumos lufi is megmaradt.
Viszont sokat alszom Marcussal éjjel és ez picit kikészít
oldalamon fekve alszom, de mégse úgy ahogy egyébként, mert a lábaimmal támasztom magam, és így a lábaim reggelre olyanok, mintha egész éjjel álltam volna. De úgy szeretem, ha mind a 3an ott fekszünk
Ind, irigyellek, jó utat!
Marcsi: banás csoki uhhh
jó hogy nem mogyorós
legközelebb pacal lesz a gyereknél.
Sagi: Marcus is így-úgy eszik most. de én is. de ha gondolod, menj el orvoshoz.
Csajok: ki az aki ad inni is a gyereknek? azért kérdem, mert én mostanában bármit adok Marcusnak cumiból, azt szívesen fogadja. Most már betartja a 3 órás szopikat, ha meleg van 4 et is, de közben ő nem szomjas vagy most mi? nem értem. meg anyós már megint mondta hogy biztos szomjas a gyerek, azért nyüglődik, szerintem álmos volt, és el is aludt a kocsiban 2 perc múlva, viszont lehet hogy szomjas volt, mert előtte répapürét kapott (lehet hogy szomjas és álmos is volt?). Szóval, Norma, Csibe... több gyerekes csajok, ti hogy csináljátok?
Próbálok én is mindent a magam feje és érzése után csinálni + orvosi és védőnői tanácsok, de a rokonok beledumálása mindig elbizonytalanít
nem tehet róla, ez van. na.
(Pedig hiszek a tudat alattiban, és a tudt alatti irányításában, mert imádom a zsiráfokat, sok zsiráfos cuccot kapok azoktól akik ismernek, viszont azoktól is, akik nem ismernek - véletlenül Marcus zsiráfos csörgőt, játszószőnyeget és hasonlókat kap
ebbe csak van valami )
Egyébként aki pürét ad a gyereknek, üvegest: szobahőmérsékleten adjátok, v melegítetek rajta?