Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Csajok! Köszi a sok tanácsot, nagyon édik vagytok! Ez ma már egy nagy flasht adott! :)

Csibe: én nem szóltam anyósnak, a férjem volt ilyen "állat" :) de hogy én milyen szarul is aludtam a tegnapi baszogatástól...
De tök jó, hogy ti ilyeneket írtok.
Na menjünk Mazsy, készüljünk a partyra :)
Levágjam a füvet vagy ne :roll:

Kép
Kép
Kép
konkri

Zsuzsa: az a gáz, hogy ha évekig nem foglalkozik szívből a gyreekkel egy felnőtt az ne várja, hogy majd huss, egyszer csak amikor ő, mint felnőtt azt gondolja, hogy most már szeretne a gyerekkel jól meglenni, a gyerek nem fogja igy gondolni. Sok szülő csodálkozik és sír és értetlenül áll az előtt, hogy a 13-14 éves kamaszodó gyereke hazudik neki meg sunyít és tényleg nem érti, hogy hát miért nem bizik meg benne, stb. A bizalmat ki kell érdemelni és ha 10 téglát felépítesz de 1 -et leveszel az is megingatja már a házat amit építesz, ha meg több téglát veszel le akkor összedőlhet és kezdheted előlről. Egyszer már írtam és most is azt gondoom, hogy szertni nagyon könnyű a gyerekedet, de megbízni benne annál nehezebb, pedig az sokszor fontosabb neki. Pl Botira irtó sokszor rászólnak idegenek meg segiteni akarnak neki és ő mindig tök értetlenül mered rájuk aztán rám, hogy most mi a túró van? Pl tegnap felvett törött üveg szilánkját. Nyilván rühelltem, de nem elkezdtem kiabálni vele, hogy azonnal tedd le, bla-bla, hanem megkértem, hogy ne vegye fel a szilánkot mert elvágja a kezét és elfertőződhetl. Nyilván egy idegen tök hülyének tart, hogy mi a fenének magyarázom a 2 évesemnek a logikai láncot, de nekem az a tapasztalatom, hogy baromira érti amit mondok és meg is jegyzi és emiatt van az, hogy nekem túl sokszor nem kell rászólnom. Tapasztalásom az, hogy ha direktben utasítva szólok Botira akkor leginkább a dühöt és ennek következtében az ellenállást váltom ki belőle, igy ezt tényleg az életveszély helyzetekre próbálom szorítani, ami azért elég ritka.

Na jól elkeveredtem :)

ÉLjen a kaki! Azért reméljük nem heti 1x fog kakilni, a túl lassú emésztés hajlamosít a betegségekre a benn gyűlő méreganyagok miatt.

Kiütés: melegtől sztem, ha más tünet nincsenK

Köhögés: sztem ha alvása alatt nem gáz a lélegzése és nem köhög fel, akkor lehet csak beszél ilyen módon. A húgom hónapokig köhögve tudott csak beszélni, valahogy nem jött rá a technikára , anyum totál ki volt tőle.

Én már fújtam Garnier-es napvédőt meg amwayest meg DM saját márkást is rájuk és semmi bajuk tőle. Sztem nem kell ezen ennyire parázni, rákened aztán ha kiütéses tőle akkor többet azt nem kened rá. A nap jobban árt nekik, mint a krémek, sztem.

Lnd: de jó nektek!!! Jó utat!! Ird majd meg bevált-e az Ilcsis krém, érdekel, ha jó akkor áttérünk rá mi is ha ezek elfogynak.

Kép
Kép
normajeane

Ind,majd meséldd el mit szólt a babó az utazáshoz!!!

Konkri! Áldás az ilyen anyós!!! :lol:

Norma,szerintem minden pali ilyen(nem 98 hanem 99,999%),hogy magától nem nagyon erőlködik.Pedig Csaba imádja dorkát és mégis....

Kép
ndombi

nektek mennyit alszanak mostanában a bubák?
Nekem az utóbbi három napban össz 2 nap 1 óra egyik nak 10 perc :shock: megőrülök!!! eddig aludt 2,5 órát du és másfelet délelőtt. nem sír meg semmi,de ez halál!!!!

Kép
ndombi

Andi1975!!!!!!!
www.pcos.hu oldal!!!!!!!!!!megnéztelek!Szép nagy pocid volt:)
Vendég

Ndombi, nekem egész jól alszik napközben, kialakult a rendje és ezt tartja is. Lehet, hogy Dorka a meleg miatt nem alukál, vagy változni fog az alvásrendje, azért össze-vissza alszik. Szeritnem 1-2 hét és rendeződik, meglátod.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ezt nagyon csipem csajok
ugye a nagyik nagyon feltik az unokajukat eszt ne csinald vele azt ne adj neki,erre csinaltam Adam kajcsijat,mire megyek be a szobaba Adam nagy cuppogasok kozepette bananos csokit szopogat.Na en ne adjak neki olyat amitol semi baja nem lehat,de a bananos csoki az mehet.

Kép

Kép
marcsitita

Konkri:
tuti a melegtől lett kiütéses Marcell, nálunk is tele van Marci ilyenekkel. Már gondolkoztam rajta, h majd ilyen melegekben púderozni kellene a hajlatokat, nem?
Hogy sikerült a kerti party?? Várjuk az élménybeszámolót!!
Ja, egyébként kaki ügyben mi már kipróbáltunk mindent, masszázs és sajna a hőmérő vált be legjobban, mert ő is képes 4 napokig semmit sem "termelni". Most találtunk egy Dupholack nevű készítményt, ez beválni látszik. Az alma egyébként nálunk is hasfogó hatású és sajna a langyi, cukros kamilla tea sem csinált semmit. Védőnő szerint van ilyen korszaka a babáknak, amikor mindent feldolgoznak.

Csibe: nagyon szép Szofi baba!! A tápszert hogy fogadta a tejcsi után??

Ndombi:
Mostanában Marci is napi 2-3 alkalommal alszik max. 20 percet :( Kivagyok tőle!! Egyik pillanatban még édesdeden alszik, aztán 5 perc múlva teljesen éberen vigyorogva már ébren van! :) A kedve egyébként nem rossz, csak egész nap foglalkozni kell vele folyamatosan, ez mellett pedig semmivel nem lehet haladni.

Ind: jó nyaralást nektek! Törökország nagyon szép lehet!! Nem lesz ott pokoli a hőség??

Csajok!
Nektek volt már olyan, hogy a gyerek nem akart enni??? Marci sosem volt egy nagy evő, de már kb. egy hete szabályosan úgy kell belekönyörögni az ételt, a harmadát sem eszi annak, amiket szokott. Tök fosok, h mi baja van, de anyum szerint no para, mert csak a meleg teszi! De az a furi, hogy a folyadékot (tejet) sem kívánja :? Megnézessem dokival? Étvágynövelő praktikák??

KépKép
Kép
sagi1

Sagi, jól fogadta a tápszert a kiscsaj, olyannyira, hogy minden este ki is követeli. Most megint szedem az urticat, és visszajött a tejem rendesen, elgé is neki, napközben nem kell mellé semmi, de este szopi után kéri a tápit. Pedig esküszöm jól lakik a tejcivel, csak 30-at adok neki, azon cucorgat egy kicsit, és azzal alszik el. Ez az új hoobija. Mindegy, a lényeg, hogy előtte szopizik, és az a fő táplálélka. Szeritnem is a meleg miatt nem eszik annyit, ilyenkor mi sem kívánjuk. Ha teáztatod, akkor adj neki abból többet, mert a folyadék az kell, háthga azt jobbban megissza, mint a tejcit, az ugye mégis csak melegebb, lehet, azért nem kell neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

norma írta: "Tapasztalásom az, hogy ha direktben utasítva szólok Botira akkor leginkább a dühöt és ennek következtében az ellenállást váltom ki belőle, igy ezt tényleg az életveszély helyzetekre próbálom szorítani, ami azért elég ritka."

norma! van 1 jó könyv, címe: A nevelés minennapi művészete, abban pont ilyen helyzetekre adnak tanácsot, hogy hogyan kell rászolni a gyermekekre, hogy ne az ellekezőjét csinálják, mint amire kéred. nekem is ajánlották anno, mert Mátémmal azért voltak problémák, jó a könyv, persze néha nehéz betartani amit mond

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Igen Csibe, teáztatom, és adok is neki többet, a folyadék miatt, mert az kell. Csak hát az a baj a teával, hogy az nem táplál :(
Védőnő mondta, hogy kaja előtt egy fél órával már ne adjak neki teát, na ezt magasan betartom, mégsem eszik ...
Ma próbáltam a tápszert, mert az én tejem már egyenlő a nullával lassan, a másik tejanyunak meg nincs annyi, amennyi minden evésre elég lenne (bár a mostani evéseivel lehet elég lesz neki), nem igazán kellett neki ez sem :( Meg a pép sem, meg a répa krumplival sem, pedig az nagy kedvenc volt. Nem értem.
Lehet, h hülye vagyok, de holnap átviszem dokihoz, nyugtasson meg inkább, nem érdekel, ha hülyének néz! Ez már nálunk jó ideje húzódik, most tetőzött, 80-100 ml-vel nem lehet ellavírozni.
Nagyon félek tőle, hogy veszít a súlyából, ami így sem túl nagy.

KépKép
Kép
sagi1

Kevesebb kaja: nálunk is jelentkezik, meleg miatt van, nem igazán tudsz mit csniálni vele

Konkri: ne tegyél púdert a hajlatokra, csak rosszabb lesz mert irritálja a bőrét ahogy izzad és keveredik a púderrel. Minél több cuccot raksz a gyerekre, annál problémásabb lesz a bőre, sztem.

Zsuzsa: nem olvsok el semmi ilyen "szakkönyvet", érzésből nyomom, sztem minden gyerek más. Azért köszönöm!

Kép
Kép
normajeane

dorka alapból 80-100-at eszik és ellavírozik rendesen :lol:

Alvás nyilván 2x 40 perc ma. hol vannak a régi szép idők!!!

Kép
ndombi

Sziasztok
Na meg az is felhuz,hogy eddig magatol,vagy ha simogattam a buksijat elaludt a kincsem.De hat ez mert is tetszett volna egyeseknek,igy hat egy honapja kocsiban kezben fekve de mindehogy riszalnom kell,mert raszoktatak hiaba montam ne.Meg en voltam a rossz.Meg ha mondom hogy almos a kicsi, mindjart mar mer lenne almos.Szerintem en ismerem ot,foleg legtobbet ketesbe vagyunk hat nem.Vagy mondom ehes a kicsi,jaj dehogy ehes most evett.gyumi puret evettes Adam nem lakik vele jol,meg kell raadas,meg ha megkekulnek akkor is.Nem tomom en,de ha ehes akkor ehes.Ha meg nem akkor meg m,ar nemveszi el.

Kép

Kép
marcsitita

Bocs a kirohanasokert.
Mostanaban o is kevesebbet eszik,a meleg vegett szerintem.Adam nemnagyon veszi el a teat,uzletben veszek neki direkt babaknak valo gyumolcslet,4 hos koratol ihatja es azt szereti

Kép

Kép
marcsitita

Norma: én nem akartam púdert tenni a hajlatokba :) Sagi írta :)
A popsi krémmel bekenem este a pöttyeit, ha épp nagyon gáz, de semmi több. Amúgy próbálom minnél kevesebb ketyvasszal megoldani a bőrét. Megvettek e, de én nem mindig krémezem a popót se úgy. A nedves törlővel jól letörlöm és száraz pelus. Ha piroska akkor kap krémet, de én úgy tudom, hogy a pisi amúgy is jót tesz a bőrnek. Egyébként pedig nálunk fejlettebb országokban sem krémezik a popeszt.
Amúgy két kakink volt a héten + ma egy újpercnyi, de most nem is kapott semmi rostot Marcus, tehát nem is várok kakit tőle, én őt ismerve keddre vagy szerdára saccolom a kakit.
A tejtől ő már nem kakil semmit.

Hát üdv csajok az egésznap fentlevős babák táborában :) , én már megszoktam. De igazándiból Marcus mára már kialakította, hogy így-úgy alszik napközben, pl 2-3 óra után álmos lesz, igaz ekkor is kb. 20 perc és nagyritkán 1 óra időket alszik.

A buli egész jól sikerült, szupi volt az idő, a bébiőrt meg úgy felhangosítottam, hogy mindenki azt nevette az udvaron, hogy Marcus hogy motoszkál. és a héliumos lufi is megmaradt.

Viszont sokat alszom Marcussal éjjel és ez picit kikészít :) oldalamon fekve alszom, de mégse úgy ahogy egyébként, mert a lábaimmal támasztom magam, és így a lábaim reggelre olyanok, mintha egész éjjel álltam volna. De úgy szeretem, ha mind a 3an ott fekszünk :)

Ind, irigyellek, jó utat!

Marcsi: banás csoki uhhh :shock: jó hogy nem mogyorós :) legközelebb pacal lesz a gyereknél.

Sagi: Marcus is így-úgy eszik most. de én is. de ha gondolod, menj el orvoshoz.

Csajok: ki az aki ad inni is a gyereknek? azért kérdem, mert én mostanában bármit adok Marcusnak cumiból, azt szívesen fogadja. Most már betartja a 3 órás szopikat, ha meleg van 4 et is, de közben ő nem szomjas vagy most mi? nem értem. meg anyós már megint mondta hogy biztos szomjas a gyerek, azért nyüglődik, szerintem álmos volt, és el is aludt a kocsiban 2 perc múlva, viszont lehet hogy szomjas volt, mert előtte répapürét kapott (lehet hogy szomjas és álmos is volt?). Szóval, Norma, Csibe... több gyerekes csajok, ti hogy csináljátok?
Próbálok én is mindent a magam feje és érzése után csinálni + orvosi és védőnői tanácsok, de a rokonok beledumálása mindig elbizonytalanít :) nem tehet róla, ez van. na.
(Pedig hiszek a tudat alattiban, és a tudt alatti irányításában, mert imádom a zsiráfokat, sok zsiráfos cuccot kapok azoktól akik ismernek, viszont azoktól is, akik nem ismernek - véletlenül Marcus zsiráfos csörgőt, játszószőnyeget és hasonlókat kap :) ebbe csak van valami )

Egyébként aki pürét ad a gyereknek, üvegest: szobahőmérsékleten adjátok, v melegítetek rajta?

Kép
Kép
Kép
konkri

Hát Marcsi nekem jó volt tegnap este: Marcust letettem, erre após kérdi, hogy és most már nem lehet megnézni én meg nem szóltam semmit csak mosolyogtam egy lazát és ő nem nézte meg :) viszont ma is jól ráfázott, mert vmiért Marcus 1-1,5 óra megszakítással fél 12ig aludt mellettem + cicivel a szájában. Após jött és be akart kukucskálni és későn vett észre, hogy én is ott fekszem kis gatyában, pólóban, kócosan :) jól zavarba jött :), de aztán mondtam, hogy nem baj, megnézheti és láthat engem is pizsiben... :) többet tuti nem kukucskál be :)
Viszont megvolt ennek a henyélésnek a böjtje, délután olyan voltam, mint egy fos (bocs) Csajok én kifáradok a pihenésben. azért ez se jó.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok! Sagi nem lehet, hogy a foga jön? Akkor is hajlamosak kevesebbet enni.

Konkri, én sem kenem semmivel a gyereket, csak ha piros. Nem használok testápolót sem, és semmilyen krémet. Ha afüle mögött kiszárad, ez gyakori, akkor egy kis babaolajjal bekenem. A fiúket sem kentem soha semmivel, szeirtnem nem jó, ah megszokja a bőr, engem sem kentek sose, és nem is kívánja a bőröm sem az arckrémet, sem a testápolót. És szerintem nem is szellőzik rendesena bőr, ha be van kenve. Én nem itatom Szofit, mivel cicizik rendesen, hála az urticának, most nem is kell megint semmi más neki. A múlt héten, amikor kevesebb vol t a tejem, a gyümölcspüré után adtam neki vizet, de nem itta meg. Viszont a nagy meleg miatt ha már egyáltalán nem szopizik, akkor kell a folyadék, ha meg van tejed, akkor nyugopdtan szoiztasd meg, hogy szomjasnak találod.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Még mindíg lehet szavazni Szofikára:
http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/v ... ge=1&err=4

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Olvasó módban nyomom :oops:
Jelentem mi is sokkal kevesebbet eszünk, 220-250 helyett 160-170 :roll:
Vendég

Blo: az sem kevés, elég neki

Itatás: én most elkezdtem és kéri Zsombor

Marcsi: kitartás és ne hagyd magad mindenben elbizonytalanitani, nyugodtan dühöngj, ezért is a fórum. Vhol ki kell adni a feszkót.

Üvegesek: gyümit szobán adom, főzit melegitem

Kép
Kép
normajeane

Köszi Csibe, Norma: akkor egyezünk. minimális krém és szoba hőmérsékletű bébikajó :)

Ma voltam a földhivatalban ügyetintézni. Marcussal, 4 emelet, lifteztünk, viszont a lifthez fel kellett lépcsőznöm, kocsistól. Ma bárhova mentem csak nők segítettek! A földhivban, pedig két faszi volt előttem, hát persze hogy nem engedtek előre,sőt a 2. közölte is, hogy ő utánam jött és bement előttem. hát nem tudom, mert én másik irodából mentem oda, biztos. de azért jó fej, hogy ilyen fasz volt és jól bement előttünk.

Kép
Kép
Kép
konkri

Őket ünnepeljük ezen a héten:

6-án Blo fia, Milu féléves lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 hónaposok:
2-án, azaz ma Kona lánya Noémi
7-én Pocok lánya Nóra,

4 hónapos lesz 3-án Panda lánya Dóri.

sok boldogségot, egészséget és rengeteg a babák számára legfontosabb fini tejcit kívánok nektek, de aki anyucijának nincs tejcije, azok babáinak fini zöldségeket, gyümiket, nyáron rengeteg friss van belőlük!!!!!!!
Vendég

Sziasztok
Szavaztam Szofikara.Koszi csajok,megnyugodtam egyenlore.
Vegre valami,csaladipotlekot megkaptam,de mast meg nem.En is felraktam Adamot,meg meg a babavilagra is.

Kép

Kép
marcsitita

És La-fia :lol: :lol: HUNCI is féléves lesz!!!!!!!
Neki is gratulálunk!!!!

Kép
ndombi

És ne felejtsük el ma megünnepelni DORKÁT aki ma tölti a 4 hónap 1 hét és 3 napot!!!!! (Tudom,hogy csak véletlenül feledkeztél el róla !!! most az egyszer elnézem!!!!)

Kép
ndombi

Kép

Kép
ndombi

Kép

véletlenül, ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ezer bocsánat, holnap feltétlen megemlékezek Dorkáról aki ma 4 hós 1 hetes és 3 napos! :lol: Dorka, Isten éltessen na meg a szüleid!
Vendég

Ndombi , jól látom hogy fogytál?Csini vagy!

na jó, közkívánatra ( :lol: ):
Huni merül....
Kép
Vendég

Sziasztok! Köszi Marcsi a szavazatot.
Ndombi te vagy a képen? Valahgy tök másmilyennek képzeltelek. Kellemes csalódás.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ma megyünk szurira. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi Dorkája ma 4 hós 1 hetes és 4 napos!Ma téged ünneplünk!Kívánok sok boldogságot és egészséget!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ndombi!!
nekem is a zsuzsim kb ennyiket eszik, és néha megijedek, tegnap pl próbáltam adni neki almát, de nem tetszett, te nem próbáltad még hozzátáplálni?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

[quote="hunci"]N írta:huncidombi Dorkája ma 4 hós 1 hetes és 4 napos!Ma téged ünneplünk!Kívánok sok boldogságot és egészséget!!!!!!!!!!!!!!!

Mi lenne, ha minden nap ünnepelnénk minden babát??? Végül is minden nap ajándék velük nem? :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

ja!!! még a vasárnap esti leveledre írtam a kérdést

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Kép

Kép
marcsitita

Csajok, menjetek a fenébe a babauszis képekkel, irigy vagyok, de nagyon :evil: :evil: :evil: de persze tegyétek a képeket, legalább lássam, hogy másnak milyen jó! :)

Mi van Huni nyakában? És a kezén? Elárulod Hunci?

Locsi, Betty én arra gondoltam, ha apa tudna úgy szabadnapozni, hogy a tatai fényesre kinéznénk... a hátsó medence nem szokott zsufi lenni, ott el henyélhetnénk picit.
De még fontolom azt is hogy bezsúfoluk egy nagyobb medencét az udvarba :)

A mindennapi ünnepléssel egyet értek!

Képzeljétek, tegnap jöttem rá, hogy milyen gáz dolgoz csináltam. az iwiwre a kép alá azt írtam, hogy "borsó meg a héja" és csak tegnap jöttem rá, hogy én nem madár vagyok :oops: azóta javítottam.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, borostyánlánc fogfájdalom-nyűgösség ellen és a kezén meg olyan koncertjegyes akármi, azért hogy a fényképész tudja, melyik gyerek melyik, mindegyiken más szín volt!

Mindennapi üneplés, egyetértek, minden nap egy ünnep velük!

(de azért a heti 1x -i "bejelentkezést" megejtsem???)
Vendég

Megkaptuk az oltást, és nem sírtunk. Szofika 64 cm magas, és 6770 gramm.
Marcsi én mindjárt szavazok, de nem vagyok regisztrála ott, gondolom az kell hozzá.

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="marcsitita"]h írta:marcsititattp://www.babavilag.com/pictures.php?group=138&pic=16836

Adam,aki akar szavazzon.

sikerült!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blo, egyszer küldtél egy matricás oldalról linket, meg van még? tudod mi volt az?

Kép
Kép
Kép
konkri

Igen a képen én vagyok,de küldök egy frissebbet. :lol:

Juteszembemiazhogykellemescsalódás??????????

Olyanokat beszélek mint egy 264 kilós 120 cm-es 70 éves ????? :shock: :lol:

Tudom mi az Hunci karján!!! sziget hetijegy!

Csak 2 kg-t fogytam.(összesen 14-szüléssel 12 ) Kép

Kép
ndombi

Sziasztok!
Azta ezer éve nem voltam. ezer bocs, hogy nem reagálok mindenre csak a képeket lestem meg (gyünyörűek!!!), meg elolvastam pár hszt. :oops:

Napvédővel kapcsolatban: én csak akkor kenem ha közvetlenül nap éri,pl kiveszem a kocsiból séta küözben. Én dm saját márkát használok. Hófehér a kisasszony bőre.
Neki csak a hátán van egy pici pirosság. Száraz a bőre. Kenem fürcsu előtt babaolajjal, utána meg testápolóval. Élvezi.

Eszünk gyümipépet. Olyan ügyesen tanulja a kanállal evést. A homlokáig maszatos de ollyan édes.Imádja a málnát almával, a sütőtököt, a vilmoskörtét meg nagyjából az összes gyümölcsöt.Viszont a répafőzeléket már nem bírtam belédiktálni. Anyja lánya :roll:
Tápt kb. 4x eszik(ha 7 előtt kel 5x) . eggel mikor felkel, dél körül, délután meg este lefekvés előtt. 150-170et.

Hátról hasra fordul(visszamég mindíg nem), próbálja a szájába tömni a lábát, emelgeti a popsiját mintha mászni próbálni,beszélget, kacag, röhög, sikogat...imádnivaló!!! :lol:

Pár kép:
Kép Hurkamanó tornázik
Kép
Kép
Kép
Kép Lecsúszott a kendő szundi közben

Kép
móni86

Igen,hozzátáplálok,mert nem akarok 3 óránként etetni.

1x dél körül kap alma-banán -csirkét,vagy őszi-pulykát,vagy gesztenye-alma-csirkét,vagy alma-csirkét (kilőttem mindent?) és abból megeszik 1 üveggel. utána nem eszik 4,5 órát kb. király.Így el lehet menni vele normálisan.
főzit úgy kitúrja mint a szar. :lol:

Még adok neki vasat,mert mondta a dokinéni,hogy szerinte még mindíg vashiányos egy picit, úgyhogy kap maltoferr cseppet 4-et 1 nap.

vettem lárosspozé napvédőt( lafi ajánlatára ezt) ,tegnap volt a főpróbája,100 fokban a barátnőmnél Nőtincsen. (Vác után)

IRTÓ HÜLYE NÉV A NŐTINCS!!!és tudjátok hol van? Keszeg felé :shock:

Kép
ndombi

őőőőőőőőőő és hol van Keszeg :shock: ???
És bevált?nekünk bevált, nem ég le, nem pirosodik, nem barna (bár alapból barnabőrű...)
Vendég

Ndombi: én uzsira adok Marcusnak kajót, a többi szopi, de úgy vettem észre, hogy "ebéd" után így is tovább bírja kaja nélkül :) ezért én elvileg ebéd és fürcsi közt szabaddá tudnám tenni magam, de nem teszem, mert nem bírom ki nélküle :) én ha magammal viszem, akkor az uti elemózsia szopi, illetve lehet pép is, de attól félek, hogy az okoz szorulást, de annyira nem zárkózom el előle. még próbálkozom, majd, mert ha gyümit, zöldséget eszik, akkor is 3 napra van kaki, tehát nem kellett volna beparáztatni, mikor 4. napra kakilt is.
És a hústól milyen szagú Dorka kakija :) ?

Én nem bánom, hogy Marcus eszik mást is, mert mióta adok neki és minden frankó, azóta nem parázok a tejemmel, nincs rajtam nyomás, mert tudom, hogy nélkülem sem fog éhen halni és nem fog fájni a hasa bármit eszik és elfogadja - és ez csak 1 evés, és a tejem mindenféle bogyó és szer és tea nélkül is jön és van. nincs rajtam a stressz. szopizni pedig szopizik: éjjel 2körül, hajnal 5-6-7-8 között bármikor, mert ekkor ébredezünk, alszunk, ébredezünk és akkor kortyol amikor akar, 10-11 körül, 13-14 körül és fürcsi után ez 5 szopi ha szűken számolom is.

Azon gondolkodtam, hogy én is szedném újra a maltofert, még van. szerintetek? ártani nem árthat a vas nem?

Ja, Norma írta, hogy itatja Zsombit, én is adok de csak vizet. Ti mivel próbálkoztok? Amíg a melegek voltak addig ha úgy találtam két szopi között megkínáltam, de csak pár ml vizet ivott. Nem sajnálnám tőle a gyümilevet, de nem szeretném arra szoktatni. Ha szomjas inkább vizet igyon szerintem és ne az íze miatt igya a cuccot. Meg félek, hogy a szopik közt adott ízes levek elvennék a szopiról az étvágyát, vagy elcsúsztatná és borulna a rend, kiesne egy szopi. Vagy ti hogy látjátok?

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

1000éve....olvasómódban szoktam lenni, csak mire a végére érek már nincs időm irni. Mostanában meg a gépünk se volt jó...

Jó látni, hogy mindenki jól van és szépen gyarapodnak a babák.

Mi is elkezdtünk gyümölcsöt enni. Az bejön Majának, de a zöldségek már nem annyira. Iszunk is gyüm.leveket meg teát, mert a nagy melegben az jobban kellett neki, mint a cici. A tejem amúgy is apad olykor (pedig mindenfélét szedek már, 2óránként szopiztunk, hogy visszajöjjön, de nem), így szomjoltásra inkább a leveket adom.

Kiütések: tuti a Naptól vannak. Nekünk is jött pár darab a homlokra. Napközben többször át kell törölgetni az arcukat, testüket egy kis nedves kendővel, mert az izzadtság kicsípi az érzékeny bőrüket.

Na mennem is kell.....felébredtünk....Puszi Mindenkinek!

bingii

Konkri: ha jóban vagy magaddal , csak vizet, sztem. Azt bármikor bárhol tudsz neki adni és olcsó és egészséges és nem hízlal. Én csak azt adok nekik, mindkettőnek. Jó, hogy elég tejcid van!!!

Bingii: sztem ne törölgesd , mert ezek a kendők tele vannak mesterséges anyaggal, teljesen felesleges a bőrüket kitenni ezeknek. Ráadásul ha hozzászokik a bőr, utána már kínlódás nélkülük, ugyanez áll a testápolózásra is. A baba bőre akkor száraz ha hámlik. Akkor meg vmi gáz van és nem a testápolóval kell eltakarni a tünetet hanem utánajárni, hogy mitől száraz a bőr, az okot kell megkeresni és megszűntetni.

Botosnak megy a hasa. Érdekes, hogy nem folyósan, de délután már 5x kakilt és ki is csípi neki a popót, szegény sírt is. Étvágya mondjuk van, meg virgonc is. Lehet a foga? Ő mindig fosizott amikor beindult egy foga.

Kép
Kép
normajeane

ma először esti szopás után kapott tápszert Zsuzsim, mert estére a 2 mellemből 50jön, csak, de nagyon rossz érzés ahogy fogom az ölemben és a cumis üveget szopja, és csak néz rám, ez már egyfajta leválás, tudom hülye vagyok, de előbb utóbb úgyis eljött volna a tápszerezés, érdekes Mátémmal nem emlékszem , hogy ennyire nehezemre esett volna az átállás
azt hiszem holnap én is megpróbálom ebédre a gyümit is , csak ezek az okos lll-esek meg azt mondják, hogy el kezd majd apadni a tejem, ahogy hozzátáplálok, ezért van lelekiismeretfurdalásom1 picit, de ha nem elég a tej akkor ez van

törölgetés: teljesen 1-et értek normával, édesanyám kozmetikus és ő mondta mindig, hogy ahogy elkezdem kenni a bőrt az hozzászokik és utána mindig kell, sőt 1 bababőre az még makulátlan nem kell hozzászoktatni , és a kozmetikai cégeket pumpálni pénzzel

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Norma: bennem a hiba, nem voltam egyértelmű, de én sima vizes kendőre, rongyra gondoltam, nem ezekre az olajos törlőkendőkre. Isten ments hogy olyannak törölgessem a kis pofiját.

Ma ma is fosiztunk és délután 3x hánytunk is...kaja után úgy 2órával jött ki tej 3x, nem jött sok de olyan túrós volt...lehet ez is fogtól vagy mi a fenétől? Mi eddig nem buktunk és nem hánytunk...

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?