Szép reggelt! Hála égnek ilyenkor még hűvös van.
Nekem mostanában alig megy a babanet. Tegnap is már nem is láttam, hogy a hsz-em megjelent-e... bekakukkolt. Aztán meg már meg sem nyitotta.
No mi is megkaptuk tegnap az ovis értesítőt... mivel egyet jelöltem be, a körzeteset, nem ért nagy meglepetés... felvették. Június 23-án 17 órakor lesz a szülői értekezlet... olyan furcsa... persze anyám (akivel ovinézőben is voltunk) rögtön jelentkezett, hogy eljönne, meg apa is szeretne büszkén feszíteni ott, hát nem tudom... szerintem nem családokat várnak azért...
Majd még lejátszuk...
Szamóca: jól összeszedted a kiscsapatot! Köszönjük az újabb képeket, nagyon érdekes. Nekünk megvan (bár én még nem olvastam, de anyám mesélt róla) a Lenkei: Cenzúrázatlan egészség 1. rész könyv, ha gondolod, ráérsz, kölcsön adom olvasni... Bár tudom, hogy a pasi borzasztóan kockafejűen szcientológia hívő, de a mi családunkban csodákat tett a vitaminjaival (korábban már írtam). Nem győzködlek bocsi.
Leander: én tavaly az OBI-ban vettem kb. 30 cm-eseket 1500 Ft-ért, aztán egy hét múlva uezt leárazták 500Ft-ra... enyhén dühös voltam. Nem hirdették ezt sehol, érdemes csak úgy lófrálni, biztosan lesz ilyen idén is. (Szomszédomnak tavaly így aztán 3-mat vettem az én egy db-om árán
)
Bbj: lehet ki is menek az OBI-ba majd... kedvet kaptam a szépséges látványtól. A csajok szépségéhez neked is van valami közöd... ne csak az apuka arassa már le a babérokat, így is olyan büszke mind a "gyártmányára" .
Márti: bocsi, utólag is boldog névnapot Angélának! Miért vagy bánatos?
Betti: gartula a vizsgákhoz! Hajrá pihi! Gyakorlatig már csak nyugi? Hízókúrában én nem tudok segíteni, én annak ellenkezőjével küzdök folyamatosan.
Ditke: írtam tegnap mailt .. több részletben... nem hagynak engem itthon békén. De ma is jön be apukám de. Egyet el is felejtettem: Pisti céges autójának nem jó valami féke, a műszerfalon kijelző világít. Mondta az illetékes ezzel foglalkozónak (B.Gy.)... az meg legyintett. Mondom f@sza, szálljon el az uram egy előzésnél... De ma valaki más (mert nem hagyta annyiban) elviszi megcsináltatni tán.
Kitten: a 4D-s árak engem is érdekelnek. Meg hogy egy helyen van-e még Szolnokon (esetleg több?)? Lassan mi is bejelentkezünk... kivik vagyunk a nemére (főleg apa), bár szerintem fiunk lesz... ugyanúgy növekedik a pocakom, mint B.-vel.
Fanna: tök király lett a sátor! Nimi orrán..? Varacska..? Nem nehéz még B., meg sok választásom nincs is, ha pl. a piacon vagyunk és nem mozdul, csak ha felveszem. Ennél egy fokkal veszettebb a dolog, amikor eldobja magát azért kell összenyalábolnom, ja és ilyenkor ordít is... kellemetlen szemek kereszttüzében gyorsan össze kell kapirgálnom és odébbálni, nehogy meglincseljenek. Meg tud izzasztani.
Szilbee: Nóriék nem jönnek ma mégsem. Szólj bármikor, ha ráértek, vizsgám már nincs (majd csak power pointos anyagot kell csinálnom az államv-ra, de ráér), pénzem sincs vásárolgatás miatt lófrálni...qrvára ráérünk.
Csak úgy: én nagyon utálom a nyarat azért is, mert nekem állandóan szőrös a lábam. De ezért a világot is utálom, mert mi az égnek kellet kitalálni, hogy a nők szőrmentesen szépek! Így jellemzően hosszúnadrágban járok...