Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt!

Jövök képekkel :D

Kép :-))

Kép Hercegnő

Kép Apának mutatom, milyen erős vagyok

Kép Anyának is

donkoaniko

Ja pont a nevetős maradt le :oops:

Kép

donkoaniko

Anikó! De szép Dorka! :D

Angélának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!

Teszek én is képeket a reptéris családi napról.

Kép Kép
Kép Kép

Levente ma ment bölcsibe. Nem volt taknyos és még köhögni se köhögött. Remélem minden okes lesz odabent.

Most robogok tovább....

Pussz! Szép Napot! :)
szilbee

Jó reggelt!

Anikó:Nagyon szép a kislányod,abba a kis fodros ruciban tényleg olyan,mint egy kis hercegnő.

Ditke:Milyen szülésed volt?Sima vagy császár?Én,ha nem zöldült volna be a magzatvíz,feltehetően,akkor is császáros lettem volna,mivel az uraság igen ráérős volt és a feje semmiképpen nem akart leszállni,így azt mondta Zoboki nem fog sokáig hagyni kínlódni,mert ilyen tempóval 2 nap alatt sem szültem volna meg.
Na ez kicsit zagyvára sikeredett.

Kép
pné rami81

Szaisztok!

megint képek, csak hoyg növeljem a szép gyerekek sorát ezen az oldalon is...

Anikó!
Az keresztelő ruci? vagy csak olyan. vagy nem is lesz neki? vagy mégis, mintha írtad volna... Tejcsiben nincs hiány! :wink:

Szilbee!
Húú a gyerekek biztos élvezték azt a rengeteg járművet!

Kép evcaruciban

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Nem mondanám, hogy kipihentem magam hétvégén! :)

Látom mindenki tök jól strandolt, meg ballagot! Nagyon jók a képek!!!!

Kitten: hová mentek 4D uh-ra????

Minket is elvert az eső szombaton. A fiúk kitalálták, hogy nyársaljunk! Lányok, sötétben tényleg minden tehén fekete! :) A lakásban már nem esett olyan jól, a félig szénné égett szalonna :)))

Kép
munya

BBJ: Gyögyörűek a gyerekek itt felettem! És azok a leanderek :)

Kép
munya

Munya! Király a vonalzód! 8)

Judit! Szépek a csajszik... Mondjuk mikor nem! :lol: A képet Evcának is elküldöd? Fel szokta tenni úgy tudom az ilyen képeket az oldalra.

Mi bent voltunk a városban... D-vel kipróbáltuk, hogy bírja a nagyobb távokat. Ügyes volt nagyon. 2x is aludt... sőt még most is alszik a babakocsiban (a nagytükör előtt).

Kata! Nem tudom nektek hogy alakul a hetetek, de ma mi kimegyünk Falvára. Leporoljuk Levente uncsitesójának a bicaját. Szóval ma nem leszünk a játszón.
Hogy vagyok egyéként? Bence szókincse bővül? Miket mond már??
szilbee

Szilbee: Köszike :) Neked meg nagyon édik a gyermekeid :)))

Kép
munya

Csákó!

Nem reagálok...mert ám m indent elmondtatok előttem.... :roll:

DE!!!!!!!

Kész lett a sátor.........(majdnem 4 hónap után...)...szóval itt a kép. Igaz én egyszínűre gondoltam mert ez a macis kivitel 10 évesen a haverok előtt már ciki lesz.....de addig kitalálok vmit...talán összefújjuk halálfejesre.... :shock:
Kép
Kép
Meg felrakva annyi hibája van hg nincs megkötője az ajtajának és így csattal fogom össze.....
Szerintetek????

No a többit ha eszembe jut.....

fanna3

Sziasztok!

Hú, mennyi kép :lol:
Anikó, nagyon szép nagy baba Doroti! Mekkorát nőtt!!!

BBJ, a lányok, (mint mindig) nagyon szépek és csinosak! Ilyenkor úúúgy irigylem a jányos anyukákat :wink:

Balwin, hát ja, az a víz jól elfolyt.... sajnálom a kollégákat, biztos rengeteg munkájuk van a szervezésben. Azért az jellemző, hogy olyan kapcsolatokkal rendelkeznek, hogy még a katasztrófa védelem is beszállt, csak hogy tudjon tovább folyni a verseny. Azt azért megállapítottam, hogy a Nemzeti Vágtát jól rászervezték, sokkal kevesebben voltak, mint az előző vb-n. És hát a versenyzők szereplése sem sikerütl tökéletesre :?

Tejforralás. Azt mondják a nagyokosok, hogy ezeket a dobozos tejeket már teljesen felesleges forralni, hisz olyan hőkezelésen mennek keresztül mire a dobozba kerülnek, hogy a forralás már nem oszt-nem szoroz semmit sem.

Évi és
Kép
csongianya

Szóval azt mondjátok Segal? Hmm lehet benne vmi...

Márti! Jó kirándulást nektek!

Kitten! Szép nevek! :D

Virág! Annyira szerintem nem vegyesek, mert Levente tiszta Eszter, Dávid meg tiszta Laci. :) Belőlem csak a vércsoportjuk (mind a kettő B Rh-), az érzékeny bőrük, meg a nagy szempillájuk van... :lol:

Ditke! Kicsinek én is szőke voltam... bizonyos értelemben még mai napig az vok. :lol: Te hogy vagy? és Zsófi gyógyul már?

Niki! És ti hogy vagytok?

Balwin! Hát nem irigylem a Zurad! De nagyon frankón csináljátok, hogy így javulnak az eredményei! :D

Fanna! Húú ez tök király!!! Nem csinálsz rendelésre is??
szilbee

Holle!

Nagyon fajinak a képek...Mindenkiről!

Anikó: Tényleg nem éhezik a csajszi, jó a tejed!

Bbj: A leanderek is szépek, nekem az egyik sajnos gombás volt, így az nem annyir a szép még. Csajokról meg mindig csak szépet és jót lehet írni... fajinak no.

Szilbee: akkor ma kilőve, holnap lehet, hogy Nóriék jönnek ki pancsizni, saraskodni bölcsi után, de utána szabadok vagyunk bármikor. Ma megvettem a Bronho-Vaxom-ot (vagy mit), de majd összeestem a gyógyszertári pult előtt.. 4365 Ft ... anyád....(mán nem a Tiedé), de hát javasolta a dokinő. Sőt ha már itt tartunk... a prevenar után nemsoká a barihimlő ellenit is megkapja... bár én nem akartam (lévén mi is túléltük), de dokinő mondta, hogy Ketteske miatt javasolja ... nehogy úgy járjunk (vagy rosszabbul), mint Ti.

Jaimee: mi történt az internetetekkel?

Kép

Kép
szolkata

Ja igen megvan!

Betti!
Azt akartam kérdezni hg akkor így akarod Bettikét "elválasztani"...szóval hogy csak úgy mondod a gyógyszert de már nem akarod szoptatni többet? Ha igen, ez pont jó ötlet rá :wink:

Szilbee!
Ezt nem én csináltam.....se gépem,se varrni nem tudok....De szeretnék!.....

Ja Kata!
Nem nehéz a 15 kiló! Komolyan mondod?.....Hát Nimi 14 de én sokszor szenvedek vele.....a karom már tiszta eres, a kézfejem meg úgy néz ki mintha kapálni járnék... :? De sokáig már csak nem veszed fel......jajj mikor már majd a saját lábfejed sem fogok látni.....dejólesz!!!! :lol: :lol: :lol:

fanna3

Sziasztok!

Nem győzök csodálkozni és gyönyörködni a sok szép képben, annyira aranyosak és cukik mindannyian!!!! :lol:

Szamóca!
Én is gratulálok a kisfiad szép eredményéhez! Nagyon büszke lehetsz rá, hogy ilyen kis okos, ügyes! :lol:

Munya!
Tényleg nagyon tuti a vonalzód, és egy kicsit irigyellek is, hogy már a nemét is tudjátok. Én még a nevét sem tudtam odaírni, de remélem hamarosan kiderül.
Sokat gondolkodtunk, hogy hová menjünk 4D-re (több lehetőség is felmerült: Kecskemét, Pest), de aztán úgy döntöttünk, hogy a legkézenfekvőbb, ha Szolnokra jövünk. Több ismerősöm, barátom is járt ott az elmúlt időszakban és végül is rosszat nem mondtak róla.
Ha érdekel a dolog, tudok neked árakat is írni, de van kecskeméti és pesti telefonszámom is. Mikorra tervezitek, hogy mentek?
Csak azért, mert időben be kell jelentkezni, ugyanis sokan vannak.
Én május közepén kaptam ezt a június 6-ai időpontot.

Ja! Egy kérdés. Hogy kell azt csinálni, hogy minden hozzászolásom után megjelenjen a vonalzóm?????

Kép
kitten13

Sziasztok!

Mennyi szép kép. Mindenki nagyon aranyos és szép. Rakjatok még!
Majd este én is teszek a kerti partiról.

Angélának nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!

Szami: Gratula Máténak! Nagyon ügyi.

Balwin Judit: De nem olasz származásá de Niró? Azt most már én is láttam, hogy New York-ban született.

Szilbee: Jól vagyunk, csak apa kezd taknyosodni, de remélem csak allergia. Oviértesítőt megkaptátok? Kata? Nekünk ma megérkezett. Felvették Dorcsit a Kolozsváriba.

Fanna: Szuper a sátor és milyen cuki benne Nimi.

Niki

Kép
Kép
csni

Kitta! Aláírás hozzáadása a beállításoknál!
Igen kérnék árakat, ha nem gond neked! Még nem biztos, hogy megyünk, igazándiból "nem fontos" :) (dehogynem, csak apa azt mondja, hogy majd látjuk eleget :))!

Kép
munya

Akarom mondani Kitten, bocsi :)))) (összekeverlek egy másik lánnyal)

Kép
munya

Niki! De jó nektek! :) Az volt az első helyen?? Párodnak jobbulást!!!
szilbee

Megjött nekünk is.... A Wagner... :( Az utolsó helyre került... :(
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, sajnálom, úgy látszik az oviknál is megcsinálják, amit az iskoláknál. Szabad választás ide-oda, menj a körzetibe és kész!!!
Egyébként milyen az az ovi? Voltatok benn?

Niki, akkor Dorka is kezdi az ovit... hát telik az idő rendesen. Várja már egyébként, hogy mehessen?

Jaj, Szami, el felejtettem gratulálni Máténak! Le a kalappal, ez fantasztikus teljesítmény!
A cukrod nem jó hír, de hátha diétával rendbe lehet tenni! Nagyon szurkolok neked!

Fanna, jó lett a sátor! Én sem tudok varrni ......:? :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Még csak nem is körzetes ez az ovi... Bár először ide akartuk íratni, de végül mégis az utolsó helyen jelöltük. Eddig csak jókat hallottunk róla... Ádám szerintem azért még próbál intézni vmit, ahogy én őt ismerem. ;)
szilbee

Köszönjük szépen, a leander hozzászólásokat, igazából apa érdeme, na meg a két gyerek is :wink: :oops: :lol: Amit éppen Leti takar, azt tegnap vette, Kecelen, ha arra jár valaki feltétlen menjen be(leander-nevelde, termelő-árakon), majd teszek róla képet 30 cm. és 2000.- volt!

Szilbee!
Hol van az a Wagner ovi? gondolom Wagner úton, de valami közelebbit?

Gondoltam rá, hogy elküldöm a képet Evcának, most pont így jött ki, hoyg csak az volt rajtuk.. ez a legutóbbi közös posta szerzemények...

Kata!
Most legutóbb, hyog dokinál voltunk, említette az immunerősítés megbeszélést Letinél,a sok felső légúti nyavalya miatt.. lehet ez lenne a beszéd trágya(direkt)? gondolom az ára miatt....

Fanna!
nagyon jó a sátor, a macis minta is jó.. akkor már nem iylen sátor kell 10 évesen! Niminek látom bejön, biztos jó búvóhely lesz!

Én sem tudok varrni, és nem is szeretnék, nekem még a gombfelvarrással, is gondjaim szoktak lenni...

Niki!
jaj de jó! Na csak sikerült! dobjál képet, meg Zoli írja már ki a zoos fotókat csütre, ha lesz ideje!

Kitten!
Mi is Szolnokon voltunk anno, én sem tudok rosszat modnani...

na akkor képek a leanderekről, szemből az uccsó az új szerzemény tavaly a nagyok is kb. ekkorák voltak Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kitten,Munya:Mi is Szolnokon csináltattuk anno a 4D-t.A hölgy hozzáértésével nem is volt semmi hiba,csak a mi kis bébinknem akarta mutogatni a pofiját,aztán kb. fél perc ereéig mégiscsak láthattuk.Szóval ezzel csak azt akartam mondani,hogy kell egy adag szerencse is hozzá,hogy pont látható legyen a pofikája és egyéb dolgai.De szerintem is kár elutazgatni Pestre v. Kecskemétre.Amúgy mi 27 hetesen voltunk,szerintem elég ideális időpont volt,hogy mindent lássanak.Ti mennyi idősen készültök?

Kép
pné rami81

Judit:tényleg gyönyörűek a leanderek,meg vagyok értük őrülve,olyan tengerparti hangulatuk van,de néztem itt Újszászon és egy nyeszlett szárat adnak 2000ft-ért,máshol meg még nem láttam.Szoktunk Kecel felé menni,ha megtennéd leírnád ott merre van ez a nevelde,vagy utcanevet esetleg?

Kép
pné rami81

Sziasztok!!

Angélának utólag is nagyon boldog névnapot!!!!

Fanna! Igen igy akarom leszokatni végleg Bettikét a cicizésről! Most már két hete hogy itthon vagyok s nem cicizet amugy meg már három hete( csak az egy hét alatt nem volt ugye kisértésse :-) )

Ma végre végeztem a vizsgákkal. Hál istennek nincs is több, elég volt ez a hét kb 2-2,5 hét alatt.
S eddig csak egy négyesem van a többi ötös bár van még egy vizgsám aminek nem tudom a jegyét:-D s most már jöhet a pihenő. azt hiszem :-)
egészen juni 29.mert akkor mennem kell gyakszira:-( :-) de szerencsére szülőszoba!!!!! ugy várom már:-)

Ha valaki tud adjon már tanácsot hogy bár tudom furán hangzik de hogy mitől lehet hízni? mert a nyáron egy olyan öt kilót szeretnék felszedni mert nagyon vékenyoka vagyok....nem is merem leírni hogy mennyi volt amit mutatott a mérleg:-( :oops:

puszi mindenkinek
kellemes délutánat

Kép
kbernadett

Balwin, köszönöm nagyon a hozzászólásodat a cukor dologhoz, hihetetlen, hogy mekkora segítő ereje van a pozitív példának! Míg két hete volt két halálosan depis napom miatta, ma már, a diéta első napján, nem is látom olyan sötéten a jövőt - és ezt nagyban köszönhetem Neked! Párodnak meg gratula, hogy ilyen jól bírja!

Virág, én mindig hallgatok, ha a fokozatos hozzátáplálásról van szó... :oops: Most pl. Jázmin annyira odavan a szamócáért, hogy hangosan visít, ha meglátja... próbáltam először egy - két szemet adni, hogy lesz-e rá allergiás reakciója, de annyira kiabált a következő szemért, szinte veszekedett velem, hogy kénytelen voltam adni. Szerencsére azóta sincs semmi gond vele. :lol:

Évi, milyen nagyfiú Csongi! Gratulálok utólag is a ballagásához, a barcelonai képet nem felejtettem el, jön majd annak a sora is... Nagyon meleg volt az öttusán, de szerintem a látvány és az, hogy ott voltatok mindennek a közelében, kárpótolt Benneteket ezért a kellemetlenségért, igaz? :wink:

BBJ, a lányok ismét, mint mindig nagyon csinosak! :lol: 2,5 tonna nem semmi mézből! :shock: Küldtem apának meghívót, remélem, megkapta :wink:

Anna, mennyibe került végül a sátor? Nekem tetszik, s örülök, hogy végre kész lett... Itt volt már az ideje nagyon... remélem, Nimi sokat fog majd benne játszani, most nagyon úgy tünt, hogy élvezi :lol:

Jaimeenek meddig nem lesz netje? Ha valaki beszél vele, hiányolom... Nem tudjátok, a keresztelő ügyében sikerült valamit intéznie?

Betti, gratula a vizsgáidhoz! Lehet, hogy a nyugalom is fog segíteni a hízásban? Gondolom én, hogy a roboráló étrend segítene rajtad, amivel a fehérjék, a zsíradék és a szénhidrátok bevitelét növelheted.

Szilbee, mi a gond azzal az ovival? És ha először azt néztétek ki, mitől változott meg a véleményetek?

Dorka, nagyon jók a képek! Kistesó projekt elindult már? Vagy majd a Balcsin? :oops: :lol:

Katlina, merre vagy? Hogy áll az építkezés? Elkezdtétek már?

Anikó, de kedvesek a képek Dorotiról! A rózsaszínben különösen jól néz ki! :lol:

Márti, jó kirándulást! Aztán jöhetnek a képek a felújításról!

Rami, nem csinálsz vonalzót? Szegeden milyen fősulira jártál?

Kata, barátnőm is veszi Lenkei vitaminjait, küldött linket, nézegetem, de mástól meg inkább negatívumok hallottam, meg én amúgy sem akarok gyógyszert szedni, még ha az "csak" vitamin is...legalábbis így, első lépésben...

Ditke, hogy van Zsófi? Belaktátok már az új fürdőt?

Niki, párod mire allergiás? Képeket csak én nem látom :wink: :lol: Rég "láttunk" Benneteket, hozz minél többet, hagy gyönyörködjünk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Most akkor mesélek magunkról is egy kicsit:

Ma megkaptuk a kulcsot aházhoz, holnap-holnapután jönnek a mesterek és kiderül, mikor tudnak kezdeni. Ma este , ha a lányok hazaérnek Kecskemétről, az új teraszon fogunk vacsorázni :lol: Igaz, se asztal, se szék, de ez sem zavar minket :lol: Majd csinálok képeket, hogy milyen (most elég lelakottnak tűnik...), így legalább majd látszik aváltozás.

Ez a diéta első napja. Igazából az a legnehezebb, hogy a főétkezések között ne nassoljak egy kis csokikát vagy gyümölcsöt és a gyümölcsleveket is el kell hagynom.

Annáék "vízhez szoktató" úszáselőkészítésre járnak, amúgy már vége lenne az ovinak. Jázmin olyan kis ügyes, hogy most már nemcsak felmászik mindenre, egyre gyakrabban lefelé is sikerül neki. Nagy dumás a kiscsaj, legújabb két szava az ablak és pohár.
Máténak ma volt a gitár vizsgája, ezen is túlvagyunk :lol:

Lassan meg csomagolnom is el kellene kezdeni... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szamóca:Most olvasgatok vissza és látom milyen gyönyörű körúton voltatok.Irígykedek,mertha nagy szerencsénk lesz akkor kap párom szeptemberben szabit és akkor megpróbálunk kimenni horvátországba először babóval.Nagy utazók vagyunk de tavaly nem mertük még bevállalni.
Szegedre a Juhász Gyula Tanárképző Fősulira jártam töri művelődésszervező szakra,de csak 2 évet tanítottam.Most a Zrínyi Szolnokra kihelyzett szakát próbálom csinálni(pénzügy-számvitel),mert a munahelyemen kell az előrébbjutáshoz.
Nagyon büszke lehetsz a nagyfiadra olvasom,hogy milyen eredményei vannak.Nem semmi.A lányaid pedig gyönyörűek.
Te is jártál Szegedre?

Bocsi,hogy hosszúra sikeredett!

Kép
pné rami81

Nem, Rami, én Gyöngyösön, ill. Gödöllőn végeztem. Azért a pénzügy-számvitel nagyon messze áll a történelemtől, nem? Miért váltottál?

Most pedig jöjjön az út utolsó olaszországi állomása, Torinó, melyet északról és nyugatról az Alpok határol, délről a Monferrato-dombság. Négy folyó szeli át a várost: a Pó, ennek két mellékfolyója, a Dora Riparia és a Stura di Lanzo, valamint a Sangone. A város ma Piemont tartomány székhelye, ám itt volt az egységes Olaszország fővárosa 1861-65 között.

A magasból a város sakktáblára emlékeztet. Sakktábla, ahol sétálni lehet, hiszen tizennyolc kilométer hosszú sétálóutcája van.

A Piazza Castello túlsó oldalán húzódik a torinói hercegek, majd szárd királyok, s végül az egyesül Olaszország trónjára emelt dinasztia családi fészke, a Palazzo Reale, azaz a királyi palota. A kívülről egyszerűnek ható épületben barokk és rokokó pompával zsúfolt termek sokasága várja a látogatót. Itt van Európa egyik legnagyobb fegyvergyűjteménye, s könyvtárában őrzik Leonardo egyetlen hiteles önarcképét.

Az 1497-98 között épült Keresztelő Szt. János-dóm az egyetlen reneszánsz épület Torinóban. A Dóm mellett álló, annál 30 évvel korábbi harangtorony egyszerű külsejével kellemes kontraszt a várost meghatározó barokk pompával szemben.

Kép

A Duomo szerény homlokzata szobrokkal és festményekkel díszített templombelsőt rejt.

Kép

A templom jobb oldalán nyílik a Capella della Sacra Sindona (Szent Lepel Kápolna), mely valójában már a Palazzo Reale része. A legújabb digitális képfeldolgozó technikák egy férfi vonásait jelenítették meg a torinói lepel hátsó oldalán, azon a vászon darabon, melyről feltételezik, hogy Jézus testét őrizte a keresztre feszítés után. Az anyag története tele van rejtélyekkel. Számos tűzvészt élt túl amióta létezéséről először Franciaországban tettek említést 1357-ben, beleértve az 1997-es rejtélyes tűzesetet a torinói székesegyházban. Most egy másolatát lehet megnézni:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szép reggelt! Hála égnek ilyenkor még hűvös van.

Nekem mostanában alig megy a babanet. Tegnap is már nem is láttam, hogy a hsz-em megjelent-e... bekakukkolt. Aztán meg már meg sem nyitotta.

No mi is megkaptuk tegnap az ovis értesítőt... mivel egyet jelöltem be, a körzeteset, nem ért nagy meglepetés... felvették. Június 23-án 17 órakor lesz a szülői értekezlet... olyan furcsa... persze anyám (akivel ovinézőben is voltunk) rögtön jelentkezett, hogy eljönne, meg apa is szeretne büszkén feszíteni ott, hát nem tudom... szerintem nem családokat várnak azért... :lol: Majd még lejátszuk... :lol:

Szamóca: jól összeszedted a kiscsapatot! Köszönjük az újabb képeket, nagyon érdekes. Nekünk megvan (bár én még nem olvastam, de anyám mesélt róla) a Lenkei: Cenzúrázatlan egészség 1. rész könyv, ha gondolod, ráérsz, kölcsön adom olvasni... Bár tudom, hogy a pasi borzasztóan kockafejűen szcientológia hívő, de a mi családunkban csodákat tett a vitaminjaival (korábban már írtam). Nem győzködlek bocsi.

Leander: én tavaly az OBI-ban vettem kb. 30 cm-eseket 1500 Ft-ért, aztán egy hét múlva uezt leárazták 500Ft-ra... enyhén dühös voltam. Nem hirdették ezt sehol, érdemes csak úgy lófrálni, biztosan lesz ilyen idén is. (Szomszédomnak tavaly így aztán 3-mat vettem az én egy db-om árán :twisted: )

Bbj: lehet ki is menek az OBI-ba majd... kedvet kaptam a szépséges látványtól. A csajok szépségéhez neked is van valami közöd... ne csak az apuka arassa már le a babérokat, így is olyan büszke mind a "gyártmányára" .

Márti: bocsi, utólag is boldog névnapot Angélának! Miért vagy bánatos?

Betti: gartula a vizsgákhoz! Hajrá pihi! Gyakorlatig már csak nyugi? Hízókúrában én nem tudok segíteni, én annak ellenkezőjével küzdök folyamatosan.

Ditke: írtam tegnap mailt .. több részletben... nem hagynak engem itthon békén. De ma is jön be apukám de. Egyet el is felejtettem: Pisti céges autójának nem jó valami féke, a műszerfalon kijelző világít. Mondta az illetékes ezzel foglalkozónak (B.Gy.)... az meg legyintett. Mondom f@sza, szálljon el az uram egy előzésnél... De ma valaki más (mert nem hagyta annyiban) elviszi megcsináltatni tán.

Kitten: a 4D-s árak engem is érdekelnek. Meg hogy egy helyen van-e még Szolnokon (esetleg több?)? Lassan mi is bejelentkezünk... kivik vagyunk a nemére (főleg apa), bár szerintem fiunk lesz... ugyanúgy növekedik a pocakom, mint B.-vel.

Fanna: tök király lett a sátor! Nimi orrán..? Varacska..? Nem nehéz még B., meg sok választásom nincs is, ha pl. a piacon vagyunk és nem mozdul, csak ha felveszem. Ennél egy fokkal veszettebb a dolog, amikor eldobja magát azért kell összenyalábolnom, ja és ilyenkor ordít is... kellemetlen szemek kereszttüzében gyorsan össze kell kapirgálnom és odébbálni, nehogy meglincseljenek. Meg tud izzasztani.

Szilbee: Nóriék nem jönnek ma mégsem. Szólj bármikor, ha ráértek, vizsgám már nincs (majd csak power pointos anyagot kell csinálnom az államv-ra, de ráér), pénzem sincs vásárolgatás miatt lófrálni...qrvára ráérünk.

Csak úgy: én nagyon utálom a nyarat azért is, mert nekem állandóan szőrös a lábam. De ezért a világot is utálom, mert mi az égnek kellet kitalálni, hogy a nők szőrmentesen szépek! Így jellemzően hosszúnadrágban járok...

Kép

Kép
szolkata

Reggelt!

Kata! Okés! A Nefagon találkozzunk akkor, ha jó lesz az idő. Megcsörgetlek, ha elindulunk. Oké? :)

Ja és persze, ha Levente nem totál betegen jön haza a böliből.... De majdcsak nem... :wink:
szilbee

okes :lol:

Többiek ébresztő! :lol: Most kell élni, még jó hűvös van :lol:

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Tényleg ilyenkor érdemes egy kicsit "mozgolódni és élni", amíg elviselhető a hőmérséklet.

Munya! Kata!
Küldtem nektek az árakat privát üziben. Elég hosszúra sikeredett, ezért döntöttem így, és nem tettem ki ide. :D

BBJ!
Nagggyon-nagggyon szépek a leanderek! Öröm lehet kimenni egy olyan teraszra, kertbe, ahol ennyi csodaszép virág van.
Nekem sosem sikerül ilyen szép virágokat nevelnem, bár eddig nem is volt rá sok lehetőségem, mivel a másodikon laktunk. :D
De most, hogy kertes házba költöztünk, jó lenne hangulatossá, széppé tenni.
Az első képen az a sötét pirosas, bordós leander is Kecelről való?

Rami!
Én is ettől tartok egy kicsit, hogy Babuci majd éppen úgy gondolja, hogy pihenni van kedve, és akkor nem sokat fogunk látni.
De, talán szerencsénk lesz és megmutatja magát minden téren.
Nekem is pont úgy alakul, hogy 27 hetes leszek (papírforma szerint). Úgyhogy nem is baj, hogy nem előbb kaptam időpontot, mert így már elvileg még jobban látszódik minden.

Munya!
Nagyon béna vagyok, de nem találom az aláírás hozzáadását a beállításoknál. :oops:
Itt a bal alsó sarokban kell lennie? :?:
kitten13

Kata! Ovis értesítőt megkaptátok már?

Judit! Nálatok mikor indul a kistesó project?

Kitten! A "Segédletekben" van az aláírás!
szilbee

Sziasztok! Jó reggelt!

Rami: 26 hetesnél korábban nem javasolta a védőnőnk :), mert hogy akkor már szép kis arca lesz, más meg azt mondta, hogy akkor már azért nem jó, mert nem látszódik rendesen a babó, mert nagy! :) Nem tudom megyünk-e!!!

Kitten: Köszike! Elolvastam küldtem is vissza! A vonalzóra, megy csak annyit, hogy fent Segédletek --> Profil -->Profil információ --> Aláírásba berakni az általd készített vonalzó LINK-jét! Ennyi! :)

Leander: Az OBI-ból én is hozattam apával annó, de nekem kidöglött az összes, sőt egy-kettő maradt meg csak a többiből is :(. Most egy kicsi van még, azt mamától szereztem, az övé, legalább 10 éves, féltem a téltől, de átvészeltük :)!

Kép
munya

Sziasztok!

No, én jól meg jártam ezzel az időjárással....tegnap még 31 fokot mondott a tévé. Csongit meg először ebben az évben elvittem pólóban és rövid gatyában az oviba...

Betti, mint már többször említettem, nekem a Koezim Q10 vált be hízásra és aktivizálásra.
Bár most egy ismerősöm rábeszélt egy Flavon étrendkiegészítőre, megmondom őszintén, rájárok. Olyan mint a lekvár, isteni íze van! Szami, állítólag cukrosoknak is jó!

Szami, köszi az újabb útleírást, nagyon élvezetes volt. Ez a torinói lepel, hát érdekes! Tök jó, hogy láthattátok!
És Anna élvezi az úszást! Máténak gratula a vizsgához, Jázminnak meg a le-fel mászáshoz :wink:

Hú, Márti, bocsika..... Angélának nagyon sok boldog névnapot kívánok!

4D, no a "mi időnkben" még nem volt. Vagyis 3D volt Pesten, őrült áron, úgyhogy mi ezt kihagytuk. Mondjuk az én fiam már 24 hetesen megmutatta a fütyijét, pár hét múlva a doki biztosra mondta, hogy ebből a babából lány már tuti nem lesz :lol:

Rami, tényleg nagy a változás a töri szakhoz képest a pénzügy-számvitel! Mi volt a váltás oka?

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!
Lányok 8 órakkor mi még alszunk, ill. akkor ébredezek, hyog el ne késsünk az oviból! Már várom az ovi végét (ma) mert holnaptól 9-ig alszok!!!!

Évi!
Jól kivártál, mi már kb 2-3 hete rövidbe nyomjuk, de igaz, hoyg 9-kor indulunk. ma térd alattit vett fel Gréti, merthoyg hűvösebb van, de megfagyni nem fog, ahoyg kinézek...

Kitten!
Hova költöztök?
Mindegyik leander Kecelről való! az ablakokba gyönyörű muskátlikat ültetett Misi, meg a hétvégén hoz valamilyen nagy ampolnát (25 cm, vagy nagyobb)dugig ültetve 1200.--ért.

valaki kérdezte, asszem a főúton van a nevelde, mert nem hiszem, hyog csalingásznának a városban, de majd rákérdezek.

Szilbee!
biztos nem olvastad, írtam egy hete, hoyg toljuk...

Szami!
Jaj de jó, hoyg írtad a leplet film is készült róla, megkeresem, sé letöltöm! engem érdekel ez a dolog nagyon, meg minden ilyen vallási hókusz-pókusz

Munya!
Én se vagyok egy nagy kertész, ha Misi nem csinálná, nálam is kidöglenének, a szobanövényeket locsolom, ha rám szól...

Jaimee!
Még mindig nincs net? tegnapi Fábry megvolt? jaj a kedvenceim voltak!

Betty!
Hát én szívesen küldök egy kis zsírt, ha gondolod, nem kell fizetni sem érte! (megvan a -6 kilóm)

Kata!
Ja szőrös láb.... hát egggen... mennyi bajunk van, hol ezt csinálok a fürdőben, hol azt, egyik nap radír, másik nap szőrtelenítés, aztán pakolás, maszk, meg miegyebek...Misi mindig nyarvog, hogy igyekezzek, na persze...pedig már rutinos vagyok max 10 perc.

na mentem csinálom a dolgom... ki mit főz ma? semmi tippem. talán a karfiolleves a biztos.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Háj!

Én épp az előbb ettem degeszre magam mákos-gubából:)))))))))))
Kerestem volna hasznos infókat erről hg Niminek mikortól.....de semmi komolyat nem találtam, ill. hg az olajos magvakkal veszik egy kalap alá és így 3 éves kortól......Így ő ezt most kihagyta....

Judit!
Becsülöm a kitartásod!! Én 3 napja amolyan csoki-sör túrán voltam a hétvégén..... :roll: Az adagot nem írnám leeeeeeee... :shock:

Ja hát ha majd milliomos leszek akkor megcsináltatom a lábam azzal a villanófényes szőrtelenítéssel.....Lehet hg egy évet is kell rá még várnom..... :mrgreen:

Kata!
Nektek hg lehetett hg csak 1 helyet írtatok be ovinak?.....igaz ez nekünk még odébb van.....

fanna3

Kata! Na nekünk meg nem fogadták el a jelentkezést, amíg 3 helyet be nem írtuk. :evil: Nagyon f.sza...

Nekem Maxthon-on szépen fut a cucc... nem tudom mi lehet a gond. Lehet csak mázlista vok. :lol:
szilbee

Holle!

Kitten: köszönöm szépen a privit, hát nem olcsó, azt hittem, nem kerül ennyibe. 3 éve Bpesten olcsóbb volt.

Szilbee: ovi értesítőt a mai első hsz-ben írtam, megkaptuk. Az az igazság, hogy én nem is szándékoztam beírni másik ovit, mivel a lakhelyhez körzeteset jelöltük meg..., de az oviban sem szóltak rám... pedig ott nem is ismernek. Nem tudom, miért lehetett, de tuti nem azért, mert kivételeztek. A Wágner a Puskás végén lévő? Azt a Maxthont még életemben nem is hallottam.

Bbj: bár már elmúlt a mai főzés ideje, nálunk tegnapról borsópörkölt volt csirkével, de mivel kevésnek találtam, kivettem a fagyóból székelykáposztát. Holnap meg hurka, kolbász lesz sütve meggy mártással. Már előre éhes vagyok.

A város közepén sétálgatóknak üzenném, hogy ritka szomorú vagyok, mert egész délelőtt bent cirkáltunk, de nem találkoztunk senkivel.

Ditke: Zsófi hogy van? Menünk szombaton, ha csak le nem szakad az ég, mert hogy rossz időt mond. A reggeli lángost és a babgulyás ebédet nem hagynám ki, legalább akkor nem kell főznöm... egyébként....

Kép

Kép
szolkata

Kata! Igen tudom! Arra ítam... az előző hsz-t. Félre értetted, nem gondoltam hogy veletek kivételeztek vagy eféle... :shock:

Na mindegy...
szilbee

Jaj, én nem sem úgy gondoltam, csak hogy furi volt, hogy nekünk nem szólt senki... nem értettem félre abszolút, az én hsz-em volt akkor ezek szerint rossz mellékhangú. Bocsi.

Kép

Kép
szolkata

Szép napot mindenkinek!

Szamóca,Csongianya:Hát igen nagyon nagy váltás.Tanítani az egy szakom miatt nem nagyon kellettem sehova,illetve a gimibe,ahova jártam felvettek két évre ,de szólt az igazgatónő,hogy jó lenne,ha megcsinálnék még egy szakot,meg nyárra ki is jelentett,így mindig keresni kellett volna nyári munkát.Ilyen nyári munka után felajánlották a VCSM-nél,hogy maradhatnék főállásban is és mivel több pénztajánlottak így döntöttem.Itt felajánlották,hogy finanszírozza a cég a tanulmányaimat(persze csak a szakirányút),így döntöttem a fősuli mellett,bár nagyon megkínlódik a humán agyam a matekkal és a pénzüggyel.

Munya:Szerintem igaza van a védőnőnek,mert nekünk a doki sem javasolta előbb,ugyanis a babó idegrendszere is ez idő tájt fejlődik ki,ha jól emlékszem.Hátránya a 4D-nek,hogy igen drága és nem bizos,hogy azt kapod,amit vársz

Kép
pné rami81

Kata! Semmiképpen nem volt "rossz mellékhangú"!

Na de küldtem egy privit...
:)
szilbee

én meg válaszoltam, mert figyeltem... nem voltam megnyugodva...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Én is cirkáltam ma a városban, de én sem találkoztam senkivel. Esetleg holnap délelőtt? Én 10 körül megyek a Hild tér környékére.

Szilbee: Én is csak jót hallottam a Wagnerről, de sajnálom, hogy nem jött össze az első hely. Egyébként nekünk is mindenhol elmondták, hogy mindenképp jelöljünk meg hármat.

Évi: Várja már Dorcsi az ovit, igen. Mindig kérdezi, hogy anya, mikor megyek oviba, decemberben? :D
Úgy tervezem, hogy ott fog aludni, azt lehet, hogy annyira nem várja.

Judit: Tényleg nagyon szépek a leanderek. Nálam is eléggé pusztulnak a növények. Tudod, a negatív hullámaim. :D

Szami: Nem tudjuk, hogy Zoli mire allergiás, itthon tüsszög, viszket a szeme, torka, folyik az orra. Valószínű a poratkára. Nem tudom mit lehetne tenni, hogy eltűnjönek.
Mikor költöztök? Köszönjük a képeket és az ismertetőt.

Rami: Hol tanítottál? Én is tanítottam, 3 hót. Én magyar-művszervet végeztem.

Menek, piohenek egy kicsit, csajszik alszanak, pedig inkább vasalnom kéne.

Niki

Kép
Kép
csni

De most már nyugodj meg! :D

Tényleg nem akartam, hogy felizgasd magad!! :( Ne haragudj!
szilbee

Szilbee: no nem úgy és nem annyira izgattam én fel magam, csak nem akartalak megbántani. :lol: Du. jöttök errefelé? Áll a dolog?

Niki: holnap délelőttöt még nem tudom, kaptam pénzet a kártyámra, lehet, hogy bevásárolni indulnánk, mert kong a hűtő (is). A Zoli allergiáját meg ki ne vizsgáltassátok, mert akkor kiderül, hogy azon kívül van még neki 15-féle baja.

Fanna: most értettem meg, hogy Nimi... meg az olajos magvak.. meg mi van... hát én adnék Niminek. Elmúlt 1 éves, tejet is ihat... én ilyenkor mindent adtam Bencének. Szerintem más olajos magot is lehet 3 éves kor előtt... nekik is jó lehet az emésztésüknek... nem?! :roll:

Többiek? Én este alszom.... ilyenkor kell itt lenni... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Jóvanakkor! :lol:

Egen... megyünk. Most mindegy hogy itt fájok vagy máshol!
Nem találom a telefonom.. szerintem a kocsiban hagytam vagy nem... De mivel ezt nem lehet még tudni, ezért elmondom, hogy lesz a menetel, mivel így nem biztos, hogy meg tudlak csörgetni.

16:30-ra menek Leventéért. Ed odaér kb. 16:45-re a bölcsihez és utána starolunk ki a Nefagra.

Remélem így sac/kb be tudjátok lőni, hogy ti mikor induljatok el. 8)
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?