Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy nem biztos, hogy elnéztek valamit az Istenhegyin, lehet tényleg úgy van ahogy Rami mondja, és azóta alakultak ki a szalagok.

lepénykérdés: nekem Johannával való terhességem alatt, minden uh-n máshol látták a lepényt...egyik uh elöl fekvő, két hét múlva másik helyen hátsó fali, aztán egy hónap múlva elöl fekvő, aztán megint hátsó fali...egyszerűen nem foglakoztam vele, mit tudott volna erre bárki is mondani? Azért ezek a dokik is csak nagy varázslók...

Amnioszalagokkal nem lesz gond!!

Kép

Kép
rejo

ja, nekem is láttak amnioszalagot. nem akartam foglalkozni vele. nem lett semmi baj.

szia rejooo!!! hogy vagytok?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

ideges vagyok. nem tudjuk elérni a hülye ügyvédünket. nem veszi fel a telefont egész nap.

nem tudom hogy képzeli ezt, nem ebből él??? :twisted:

Kép

Kép
rejo

Ha netán eltűnnék, akkor végleg beszart a gépem. :(
Most, mióta bekapcsoltam 2X el sem indult a monitor, egyszer meg lefagyott, és rettentő tetű lett.
Csak tudnám, h. mi a fene baja van?
Valami új ikon jött fel Virtual Daemon manager (nem is tudtam, h. ilyenem is van :shock: ) és hibát jelez. Van vkinek vmi ötlete?
Esetleg számítástechnikában jártas férje?
Függő vagyok, gép nélkül nem élek 3 napnál tovább! :twisted:

Csakegy!

Örülök, h. nem csalódtam az Istenhegyiben. Ez a korrekt hozzáállás! Remélem majd ők megnyugtatnak!

Monee!

60 centi széles.
Lehet, h. igazad van és tényleg ott vagyunk árban. Majd meglátjuk:
Meg vhogy nem biztos, h. van kedvem 5 és fél méter anyagot magamra tekerni.
Még majd megpróbálom megkeresni a kötözésmentes verziót.
Az hordozón az alsó csat helyét majd összehozzuk az Ergoból.
Ha küldesz priviben emilt, akkor átküldöm a Beco alapverzió régi, még méretekkel együtt lévő adatlapját (tudsz németül?).
Meg valamikor kéne taliznunk, akkor megmutatom az Ergot, úgy könnyebb elképzelni ezeknek a hordozóknak a működését.
Ha Lara is ráérne, akkor lenne bele babánk is Kislara személyében, akin meg lehet mutatni a dolgokat, meg dumcsizni is tudnánk egy jót!

Lara!

Mi a véleményed az ügyről?

Kir!

Hát nem unatkoztatok mostanában!
Tibike a korhely! :lol:
Aztán majd néztek, amikor 14 évesen már csak reggel jár majd haza, mondván, h. 1 évesen meg volt engedve a hajnal 3! :lol:
Azért a magyar közlekedési morál még igen messze van az ideálistól.

Kavics!

Turizni én sem tudok. Utálok ásni, meg a gyerek is türelmetlen.
Vállfás angol jöhet, de tényleg drága. Igaz zsírúj dolgokat is ki lehet fogni (Legutóbb egy tündéri Little Chickenes pólót gyűjtöttem be a Kiscsibémnek! :D Na ennyit az édelgésről!)
Én igazán a börzét szeretem.
Lesz most vasárnap, már nagyon készülök! (Jut eszembe: Monee!!! Börze vasárnap!!!!)

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka, esélyes egy vírus. Töltsd le, és futtass le egy vírus keresést: http://www.eset.hu/letoltes/proba
ez a legjobb vírusírtó!

Képek fantasztikusak! Hunci, ezzel a képpel akár versenyen is indulhatnátok!

Bettica, kinek üzensz?

Létezik, hogy az avanda 4/1000-nak ugyanazok a mellékhatásai, mint a metnek? A 2/500-zal nem volt semmi gondom. :?

Kép
mamint

dimet: köszi, ez volt a nap legmegnyugtatóbb hozzászólása:))))))

Én most úgy vagyok ezzel, hogy remélem már jó nagy a baba ahhoz, hogy ha meg is közelíti egy szalag akkor lerázza magáról:)

Most igazából azon filózok, hogy mi lett volna ha mondjuk korábbra kapok időpontot a kórházi UH-ra (ld. ha tényleg csak most történt valami és csak most jöttek elő a szalagok)... akkor most nyugodtan aludnék... és még az is lehet, hogy a 18. UH-n már nem is látszana semmi mert addigra szépen felszívódik az összes szalag.

Csak kicsit sok minden összejött mostanában... (közte pl. hogy a férjem nem is tudom mióta betegeskedik, először a műtét ami miatt nem emelhetett aztán jól megfázott ami miatt semmit se csinált stb. Tegnap volt az a pont amikor besokalltam és a fejére zúdítottam minden bajom. Ma meg ugye jött ez, remélem észbe kap, hogy egyszerűen nem tudok mindent egyedül csinálni főleg nem emelgetni és cipelni. Lehet, hogy ő sem érzi magát fényesen de én ha a halálomon vagyok is meg kell etessem Lillát stb. stb. Szóval ez így kicsit sok. Plusz az is betesz, hogy ha pihenni akartam mostanában akkor el kellett vinnem Lillát a szüleimhez, mert ők legalább lekötik, de ugye otthon se lett volna jó így én is ott ragadtam... az meg hosszú távon gyilkos dolog...)

Na mindegy. Ma délután óta nem ettem semmit, a gyomrom kissé kivan... keresek valami szemtet.

Ja, és Lilla is hisztis volt, szegény érezte, hogy ideges vagyok. Férjem semmit se tudott vele kezdeni (na ja, elszokott tőle... durva... egész nap itthon van, a gyerek meg szépen elszokott tőle...) 6.kor végre kidőlt, még mindig alszik. Szívás a köbön. Aztán kelhetek hajnalban, hogy megetessem és szórakoztassam.

Szóval hócipő. Nagyon tele.

A csütörtöki UH gondolata azért megnyugtat, ott legalább kérdezhetek is, mert ez a kórházi UH iszonyú kiakasztó volt (ld. mogorva fejű doki durván bökdösi a hasam az UH fejjel, hogy arrébb terelje a babát... és nagyon mogován néz... az echomentes területre is nekem kellett rákérdezni, hogy ugyanmár mi az... ő meg csak legyintett az egészre, hogy semmi durva, csak jobban oda kell majd figyelni... kafffa)

Bocsi skacok, hogy rohadt önző módon itt rinyálok de most tartok ott, hogy teljesen tele a hócipőm és képtelen vagyok akárcsak a minimális koncentrációra is plusz a fejem felett lebegnek a vizsgák stb. stb. (plusz anyósnak is be kéne jelenteni a dolgot de most inkább ennék meg egy tányér tökfőzeléket minthogy akár csak 100m-ről is megközelítsem)
Vendég

rejo: ügyvédek... fuhhhh..... :) (hátha felveszi.... mennek a szurkok:)
Vendég

csakegy, remélem találtál vmi megnyugtató "szemetet".

csütörtökig már nem kell sokat aludni, és akkor kiderül mi a helyzet. nem hinném, hogy ennyi idős korában gondot okozna. és lehet nincs is ott semmi baj. szarok ezek a nem magán uh-k. azért vicc ez a rendszer. ha meg akarzs nyugodni,pontos képet kapni, akkor fizess......ah.
férjek már csak ilyenek.......de ha beszéltél vele, akkor pár napig nyugi lesz :) anyósnak miért nem akarod ennyire elmondani???

rejo, remélem nem idegesne fekszel le és sikerül elintézni a dolgot. de nincs semmi baj, ugye??

jól lszarakodtam az önálló, csak gyerekes estémet. még ettem egy kis diós jégkrémet is :oops: :roll:

Kép

dimet

Mamint!

Van fenn vírusirtó, kémprogi szűrő (mindkettő önállóan frissít és vadászik), router mögül netezek. De asszem egy újratelepítés v. egy winyócsere már nagyon rám fér.

Rejo!

Remélem elérted az ügyvédet! Drukkolok!

Csakegy!

Ne hagyd magad!

rambóka

Sziasztok!

Csakegy!
Remélem a legjobbakat!!

Hunci!
Annyira aranyos!!

Monee!
Szopipárna "töltelék" egy hungarocell tábla (200- 300 Ft) lemorzsolva. Már ha van ehhez idegzeted! :lol: Én így csináltam! :lol:

Rambóka!
Egy vírusírtást igényel a te géped is. A miénk is most vett észre egy vírust, de nekünk avast vírusírtónk van, aminek a home verziója ingyenes és naponta frissíti a vírus adatbázist. www.avast.hu
Kiírta, hogy komoly veszély fenyeget, ezért újraindít és ellenőriz.
Le is szedte, azóta jó.

Tali/hordozó ügyben benne vagyok.
Egyeztessünk. :roll: :lol:

Babaúszásnál a búvárreflex többnyire arra jó, hogy Lara baby ne legyen olyan mint anyukája. :lol:

Alvás, de hogyan:
Kaja közben Lara mindig bekómált, :lol: így mindig háton fekve aludt. Soha nem mertem hason fekve lerakni + féltem, hogy bukni fog. Amióta meg tud fordulni (hátról hasra sűrűbben) van, hogy játék közben is bealszik és hason durmol egyet. :lol:
Tegnap lerendezte apa habcukrát, :lol: teljesen összegyűrte a tasakot. Minden tetszik neki, ami zörög. :lol:

Most 4 napja átalussza az éjszakát. Nagyon jó! Vajon hány napig tart ez a csoda! :D Azt a jó szokását, hogy reggeli ébredésnél (8:00-9:00) legtöbb alkalommal csendben elvan a kiságyban még betartja. :D

Kép
lara26

Rambóka!
Akkor vírusírtós ötletem elvétve.
:?

Kép
lara26

azta mindenit.. most megy az egyik kereskedelmi csatornán a Norbi torna. Állat lenne ilyenkor tornázni. Inkább alszok egyet.

Kép
lara26

Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek! :D

Kavicska!

Annyira rég óta akartam babát. Nem is a PCOS miatt nem lett akkor, hanem úgy általában a "harci helyzet" miatt a Férjemmel. Ez volt a "biztonságos sex" megoldás, keresgetés, olvasgatás a neten, nézelődés, stb. Nekem jobb lett tőle a kedvem, hogy foglalkozhatok a témával, de nem terhülök meg tőle ideje korán. :lol: Meg aztán mi tényleg egy kreatív család vagyunk. Sosem álltunk olyan jól, hogy bármit ami megtetszett meg tudtuk volna venni, így többnyire az elkészítés volt a megoldás. :) Én inkább szenvedek valamivel 3 napot és megcsinálom, mint hogy 2000 forinttal többet adjak érte. :D

Rambóka!

A kendőre az még megoldás lehet, hogy felezünk, harmadolunk az anyagon. Ha 160-as az anyag, akkor az kb. 50 centi 3 felé osztva (majdnem 60), ha meg 140-es, akkor felezünk. Biztos tudunk találni valami közép színt, ami mindenkinek jó. Így már árban lehet hogy jók is vagyunk. Varrónőre elindulásként van ötletem és lehet hogy ma az anyagot is megnézem ott ahol mondtad.

A Becot nagyjából kihoztam egyedül is, az angol honlap alapján. Megvannak a méretek, miből mennyi, stb. de azért írok privit az emil címemmel. :) Szabásmintát kéne gyártani hozzá, aztán irány a varrógép. A trükkök úgyis csak varrás közben derülnek ki. :D
Larának jól jön a segítsége. Én Gergőn gondoltam "fusizni", de kisLara talán biztosabban együttműködő lesz. :D Beszéljük meg a talit valamikorra!

Rejo!

Fú, ez tök idegesítő. Remélem ma sikerül elérnetek az ügyvéd embert!

Csakegy!

Nálad a pont. :? Érthető a helyzeted, elcsüggedtséged, stb. Nem tudom mit rontunk el a pasikon... talán nem terheljük meg eléggé őket, mondván, hogy bírjuk mi. Aztán meg ha valamiért épp nem, akkor a pasi tök lassan veszi fel a fordulatot... egy csomó szemöldökráncolásba kerül őket újra helyzetbe hozni. Mellesleg én is ezt csinálom enyém emberrel, biztos ez is valamilyen genetikailag kódolt női izé. :D

Kir!

Írd be a google-ba a mei tai-t és kapsz róla egy csomó képet. Ez egy ilyen ázsiából származó ős-hordóka, talán annyira régi módszer lehet, mint a cigányasszonyok kendője. :D
Rambókával ennek a modern változatán ügyködünk, amit nem kötözni kell, hanem csatos a megoldás. Az eredeti konkrétan ez: http://www.becobabycarrier.com/gallery. ... generation , ezt próbáljuk lekoppintani. :D
Aláírom ezt a kendő témát és akinek tetszik, annak biztos szuper. Nekem nem tetszik, nem tudok a pozitív oldalai ellenére sem megbarátkozni vele. Hiú majom vagyok, nah, az én öltözködési stílusommal, meg úgy általában a stílusommal sehol sem passzol a kendő. Ez a rugalmas kendő még belefér, mert ez nem "kell" sokáig hordani. Jaj viszont amerikai weblapokon milyen gyönyörűeket láttam! :shock: Irígy vagyok az ottani nőkre! Nemám egyszínű világoskék, meg piros. Betétes, mintás, gyönyörű... Álmodik a nyomor. :D

Lara!

Köszi! Erre nem is gondoltam! :D Szuper ötlet! 4.43-kor nyitva van a Baumax? :lol:
Höhö... a hordozó, rugalmas kendő, fejvédő, lepedő, gyerekágynemű, esetleg baldachin mellé még szopipárnát is nekiállok gyártani. :D Ugye hogy nem is olyan sok az a kb. 3 hónap erre?! :lol:

Bettica!

Mennek a drukkok továbbra is! Tudtál aludni éjjel?

Az én gyerekem nem tudom mit csinál, de tegnap egész nap a hasamat fogva járkáltam, mert ki akart jönni a jobb oldalamon. Próbáltam visszatartani ettől a szándékától, de nem voltam túl sikeres. :D Egész eddig azon siránkoztam, hogyha van fent neki hely, akkor miért alul kavircol, miért nem jön fel. Hát most feljött, lábbal-kézzel kifelé. :shock: :lol: :lol:

Éhes vagyok, lövök valami reggelit. :)
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lara!

Közben találtam a neten, lehet "morzsolt" hungarocell táblát is kapni előhabosított polisztriol gyöngy címen, különböző méretekben. :) Állítólag a Praktikerben a legolcsóbb, megnézem majd. :)

Mire nem jó a net?! :D

Monee

Monee

monee85

Monee!
Na pont most akartam írni neked a polistirol gyöngyöt :D
Én fekvôbetétet varrtam belôle nagymamámnak írtó kényelmes.
Apu valami építôanyagokat áruló udvarban vette, egy akkora zsákkal, hogy háromszor beleférnék, pár ezer forint volt. De abból vagy 15! szopispárna kijönne!
Néztem az oldalakat a hordozókról, hát nagyon tutik vannak! Gyönyör? anyagokból! Olyan vagányok, amit az ember lánya szívesen magára vesz.
A végén még szopispárna és gyerek hordozó gyártó leszel!
lona1

csakegy, bocsiiiiiiii......írtó hülyén fogalmaztam.

Kép

dimet

moneee, pont írni akartam,hogy lehet gyöngyöket is kapni. de akkor megtaláltad.

megint 2es kelés volt. átpelusoztam. aludt tovább. mostanság sokat iszik, nagyon tele a pelus. de nem szeretnék éjszakai pelusozásra rászokni :?

rejo, sikerült elérni???

huh, kavics feladom a dvdket. kiment a fejemből.bocs.

mindenkinek szép napot!!!!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Rambóka: A Virtual Deamon Manager egy CD-DVD szimuláló program. Ha ez okoz problémát akkor simán uninstallal le tudod szedni. Könnyen lehet, hogy a NOD átengedett valamit, így javaslom, hogy nézd át a géped más vírusírtókkal és spyware írtókkal is. Minél többel, annál tutibb, hogy nincs vírus vagy kémprogi a gépen, ami gondot okozhat... Én a gépeken a NOD32-t futtatom először, ha gyanús még a gép, akkor a Pandának van aktiv scan-je (www.pandawoftware.hu, bal oldalt ikon, elvileg fals címet is megadhatsz a futtatáshoz). Spyware írtónak a Spybotot használom elsőként, majd Adaware-t. Mind2-re rákeresve a google-n találsz magyar szervert a letöltéshez... Esetleg érdemes megnézni, hogy a feladatkezelőben mi foglalja nagyon le a procit (ctrl + alt + del 1x, majd Feladatkezelő)
Ha még így is lassú a géped, akkor írj privit/mailt és segítek ;) van még ötletem, ezzel foglalkozom :D

Mamint: Köszi az infót, akárhogy ixszelek, nem jó :( Nem volt időm foglalkozni mostanában vele, de ma talán eljutok odáig, hogy felhívjam azt a számot....
Ja és Monee-nak küldök smst majd, ha nagyon nem tudok ide bejelentkezni, amikor action van ;) Már ha Monee nem veszi zokon :D

Monee: Te nagyon ügyi csajszi vagy akkor :roll: Én is akartam varrni, amolyan zsebes tárolót, de hát nekem nincs ehhez affinitásom, pedig régebben alapdolgokat még elvarrogattam... A szopis párna is lázba hozott.... Atya ég, már te is a 26.héten vagy!!! Rohan az idő ;)

Rejo: Ügyvéd???

Csakegy: Nem irigyellek. Bakker, azért így beparáztatni valakit :roll: Várom a csütörtököt veled és remélem, hogy csak szar volt az a gép... A lepényhez én is csak azt tudom, mondani, hogy ahány doki csinált UH-t mindegyik mást mondott. Volt elöl fekvő, meg hátsó is :roll: Amíg nem lóg rá a méhszájra, nem foglalkoztam vele....

Akartam még valamit, de most nincs időm megint visszaolvasni, mennem kell a védőnőhöz, meg a gyerekdokival is találkozom ma... Azt hittem, hogy már nem leszek 2in1, mikor lebeszéltem a védőnővel :)
Ja, valaki mintha kérdezte volna, hogy hogy aludtam. Asszem kezek átállni a 2-3 óránkénti kelésre :roll: Legalább megszokom ;)

No, megyek készülök.
Majd jövök még asszem ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csakegy!
Dimet jól írta. Ha van is bármi méhen belül azon túl, hogy UH-n ellenörzik, nem szabad vele foglalkozni.
Nekem nem amnionszalagom volt, hanem a köldökzsinor a gyerek nyaka körül volt, mint egy sál. És mondták, hogy erre VIGYÁZZAK! (túlbuzgó Uh-s). A dokim és Hajdu dr-nő is, morcik voltak, hogy Ok ellenőrzik, de miért kell rettenetesen beparáztatni egy kismamát olyan dlog miatt, amiről nem tehet és amire hatni sem lehet!!!
Szóval valahogy így próbáld megközelíteni! Persze csütörtöki UHt várom én is! És minden kérdésed írd össze, mert lehet hogy a nagy izgalomban el fogod felét felejteni (bár lehet Te nem ilyen vagy, sajnos én igen!), mert Hajdu dr-nő mindent elmond!!! Kérdezz! :)

Hunci!
A kép fantasztikus!!! Nagyon tetszik!!! :)

Monácska!
Lányod fodros-bodros ruhácskában nagyon tündér.
Dimet és Mona!
Mi bajotok van a rózsaszínnel? Kislányos és kész! Gyönyörű. Olyat kell adni a lányokra! Csicsa micsa és giccs!
Én nekem a bicskám nyílik, hogy csak fehéret, kéket, zöldet, barnát és drappot tudok adni a fiamra!
Pedig adnék rá pisztácia zöldet, sárgát, narancsot, pirosat! Igen ám csak ezeken a színeken mindig találok lányos motivumot: pl. fodor, masni stb!
Nem értem miért???
Persze lehet kapni a fent említett színekben is fiúcskás cuccokat, csak aranyáron. Annyit meg nem adok érte! :?
Úgyhogy ha a következő gyerekünk kislány lesz, akkor a most meglévő cuccok 80 % -át dobhatom ki! :lol: :shock: :?

Norka!
Olyan gyönyörű volt azon a képen Bogi baba. Hát nagyon aktuális volt a kép, hiszen még három nap! :) És kettő éves lesz! :)
El sem hiszem, hogy két és fél éve élünk ebben a topikban társadalmi életet! :)

Monee!
OK. Értelek.
Egyébként jól megfogalmaztad a bajom a kendővel kapcsolatban. Nem összegyeztethető az öltözködési stílusommal! PONT ÍGY VAN! Komolyan! Azon túlmenően, hogy a bogozgatás nekem sok! :lol: :lol:

Babancs!
Olyan édes a fiad a képeken. Mit akart a kacsáktól??? :lol: :lol: :lol:

Dimet!
Köszi várom a DVDket!

Rambóka!
Lassan végére jutok a suttogó titkainak!
Nekem ez a könyv nagyon bejön! Komolyan. Egyesek szerint nagyon sarkos! Nem tudom. Nekem nem tűnik annak! Tetszik, ahogy a nő egy csomó problémát megközelít. És milyen ötleteket ad! A páromnak hangosan szoktam idézni belőle. Szóval nekünk tetszik. Mostmár lehet kapni az Alexandrában. :)

Rejoka!
Nagyon drukkolok Nektek! Kell ez az izgalom. :D Nincs ennél jobb izgalom! :D

Rólam:
ma reggel 7 óta kukorékol a fiam! Egyszerűen nem brtam visszaltatni! :? Én meg hullaként fetrengtem, hogy aludniiii akarok mééég! De nem lehetett! :x :lol: :lol:
Az éjszaka 8,30-tól 4-ig aludt! :shock: természetes hason!
:lol: :lol:

11 hetesen volt 5600 gr (súlyát megduplázta, persze könnyű egy kissúllyal született babának! :roll: :lol: )és 60 cm! Nagyon nő! Már 62 cuccot nem is adok rá. (csak egy pár darab jó azok közül, amiket kaptunk) 68asok vannak soron. :shock:

Rendezem a képeket!
Előkerültek fotók, amik 2001 húsvétján készültek rólam. 58 kg (180 cmhez)voltam akkoriban (most 67 :roll: ). Gyerekek hogy én milyen vékony voltam! :shock: Csak most látom. (utólag), mert akkor nem érzékeltem. :lol: :lol:

Huhh, a fotó albumok rendezése nem egyszerű dolog! Tudtam én, hogy miért nem csináltam eddig! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Áááá túrót, nem kelnek fel és dolgoznak ezek ilyen korán...ezek urak...komolyan ezt beszéltük egy ismerősömmel, a tegezős üzleti életben (mérnökök, bankárok, közgaszdászok) az a természetes, ha nem tudod felvenni, me3rt tárgyalsz, de látod hogy hívott egy ügyfeled, akkor visszahívod.

a magázós szférában (orvos, ügyvéd) soha nem hív vissza. egy doki ha pl. műt nem hív vissza ha végzett, keresd te. bár nem tudod mikor végez, hivogathatod akár ötpercenként is, egyszerűbb lenne ha ő hívna, mert ő tudja mikor van vége, de nem.

Az a baj, olyan ez az ügyvéd mint nektek csakegy a dobogós pasi. haverféle. ez a legrosszabb. és kevesebb pénzt is kér tőlünk, de így meg hogy kérjem számon a viselkedését...mondtam zsoltinak keressünk már másik ügyvédet, de ő ebben nagyon megbízik, mert régről ismerjük ugye. és ilyen ühynél ez nagyon fonros.

15 napot kaptunk, hogy letegyük a foglalót, aláírjuk az adásvételit.

A foglaló ügyvédi letétbe megy majd, mert az a gond, hogy a háznak nincs tulajdonosa pillanatnyilag, akié volt egy hölgy az meghalt. tehát hiába foglalózzuk le, a hagyatéki tárgyalásig (ami szeptemberre van kitűzve) nem lehet a miénk...ha már lefoglalóztuk kicsit nyugodtabb leszek, de szeptemberig is rágom majd a kefét, annyi minden történhet...

csakegy, dimet hétfőn ki kell mennem Örsre, találkozóm van valakivel, de rövid. ha már ott vagyok tali?

Kép

Kép
rejo

kavics én 73-74 vagyok. sok. apa is teljesen kivan, mert ő a vékony nőket zsreti, azért tetszettem meg neki! :lol:

Sztem kiváltom a ratard metet és emelni fogok az adagomon(sima metből nem merek) mert csak nem bírok fogyni. pedig a met elején olyan szépen ment.

Kép

Kép
rejo

[quote="rejo"]
írta:
rejo
egy doki ha pl. műt nem hív vissza ha végzett, keresd te. bár nem tudod mikor végez, hivogathatod akár ötpercenként is,

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez így van! De örülj, ha egyáltalán megadja a mobilszámát! Mert akkor már fél siker! :lol: :lol:
Vendég

A kórházi telefon rednszeren keresztül szinte esély nincs elérni!

De ez így van a polgármesteri hivatalban, okmány irodában, OEP, MEP, minisztériumokban stb!
Olyan kúsza a rendszer, hogy egyszerűen a sok kapcsolgatásban elvesztődsz!
Vendég

Bettica, tök jó, egy szót sem értettem az írásodból, de jó volt olvasni, a ctrl-alt-del , na ezt értettem :lol:

Rejo, nem minden ügyvéd mint ahogy nem minden orvos ilyen hálistennek :lol: , amúgy a haveri ügyvédek tipikusan ilyenek, mert hát barát és majd hív alapon...és igen, az ügyvédek nem kelnek korán, csak ha tárgyalás van :?
Vendég

[quote="aranykavics"]
írta:
aranykavicsDe ez így van a polgármesteri hivatalban, okmány irodában, OEP, MEP, minisztériumokban stb!
Olyan kúsza a rendszer, hogy egyszerűen a sok kapcsolgatásban elvesztődsz!

És annál már csak az a jobb ha pl saját ügyedben (gyed) a saját munkahelyeden járnál el, és ott is kapcsolgatnak...engem megevett a fene...vagy ami a legjobb, benti telefonról hívsz egy kollegat (máshogy csörög, ha a munkahelyeden belül hívogatod az adott szervezeti egység telefonjait) szóval tudja, benti, azaz kollega hívás és b...ik felvenni :evil: és még vissza sem hív :evil:

egy szó van erre:közigazgatás.
Vendég

szió
:D

csakegy nem önzőség,hogy magatokról írsz neked most ez a legfontosabb,drukk,hogy minden oké legyen :!:

czinkeb szia a babavárós aztán nevelős topikon
mikor ennyi idős kismami voltam mi is ezt a fájdalmat tárgyaltuk monával, nekem magától elmúlt,azt nem tudom mikor de vége lett..én arra gondolok így utólag,hogy egy ideig nem ültem hanem félog feküdtem a pocak biztonsága miatt :lol: így az a csont nyomódott,aztán mikor már biztos volt hogy nő a pocakom mertem ülni rendesen :lol:

kavics én is azt figyeltem,hogy rambóka mindenkinek mindenre oldalakat tud válaszolni, én képtelen lennék ennyi ismeretet ,tudást felhalmozni és pláne leírni, most is egy kéz egy újjával pötyögök
írtad a szemöldök hámlását szilasnál, én a hidrofillel szoktam kenegetni, néha fürdetés előtt vastagabban, a felhámlott réteget meg ledörzsölöm...a fejünkre koszmó elleni sampont használunk és ami odacsorog lé úgy látom az is javítja
hason alvásban,hogy haladtok :?: mi az éjszaka úgy aludtunk és tetszett neki.
láttam a guszta sütidet,ügyes vagy hogy ilyeneket csinálsz gyerek mellett,én még csak reggelit és vacsit készítek,néha ez is nehéz :lol:

bettica, jelezd,hogy mi van veletek :!:
ügyes fiú,hogy megfordult :)
szülni biztosan megtudod :!: kissebb vagyok mint te és én is kinyomtam, közöltem a dokival még a vajúdóban,hogy nem akarok császárt itt szedje ki a gyereket ahol elindult :lol: :lol: :lol: :lol:
drukkkkkk :wink:

hunci tényleg jó kép a vízalatti hunorról,szépen növögettek
:!: :)

mona neked láttam képeket a fidres-fodros nóriról, szép :P (én pl azt mondtam,hogy kisfiúnak nem feltétlen kell kék ruci, nem is vettem..de mióta megszületett szinte csak kékeket nézegetek, még kék a szemünk és olyan szép a kék rucikban :oops: :lol: )
és a nappalitok is tetszik

olvastam de nem tudom mit akartam és kinek még írni..
norka köszi a mozit és képeket :!: :!: jól végigbőgtem
(kir csak megsúgom,hogy kiskincs 2.inszemes baba,de lényegtelen az a fő hogy itt van) :wink: :D

lányok ha taliról vannak privát képek nekem is küldjétek :!: :!: :!: :!:

rakok egy képet hurkásunkról,túlléptük az 5kilót :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Rejó!
Drukkokat röptetek!

Csakegy!
Rendben lesz minden! Tudod, annak, ami történik mindig van valami oka. Lehet, hogy most kell neked is lassítani kicsit! Vigyázz magadra! Várom az eredményeket!

Monee!
Kíváncsi leszek a végleges megoldásra! Kislarának helyettem is nyomj egy puszást!

Norka!
Fura nagyon, néha még mindig rácsodálkozom! De varázslatos érzés, hogy újra átélhetem! Elmomdhatatlanul nagy boldogság ez a kislány!

Kir!
Szóval dorbézolás volt!!! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és nem kellett lemondani erről a remek buliról!
Tibike igazi menős kislegény, vele lehet menni bárhova, és ez jó!

Hunci!
Ez a fotó................. A fiad egy vizi muty-muty! Nagyon faintos, igazán imádni való!

Czinke!
Elmúlik majd magától, sajnos ez van..... Algopyrin ha nagyon fáj és pihenés, pihenés!!!!! Gyógyulj hamar!!!

Kavicska!
Hajrá nem alvás! :):):):):):) Mostanra már muszályos velük foglalkozni, Nóri is reggel már fél 7-kor kukorékolt. Alig bírtam visszaaltatni! De kárpótolnak a kipihent és varázslatos mosolykák! A napocska értük kel fel reggel, hogy megnézze őket, ez fix! :)

Kincs!
Egyszerűen csodaszépséges ez a fiúcska!

Viszont most itt álljunk meg egy hangyfa@nyit.....
Nóri elmúlt két hós, és még nincs 5 kiló! Kell, hogy aggódjak?
2008.03.23. 3150 gr
2008.03.26 3040 gr
2008.04.11 3480 gr
2008.05.09 4280 gr
2008.05.30 4720 gr

Emellett kiegyensúlyozott, játékos, mosolygós baba....... Foglalkozzak vele szerintetek? Dokinéni nem szólt még semmit...... Ha megnézitek, kb. félkiló jut egy hónapra. Ez elég?

Más!
Amióta az oltást megkapta, azóta a kakija zöldes-nyúlós, hurutos, folyós. Minden evésnél, sőt evések közben is van kakis pelus, vagyis szerintem!!! megy a hasa is. Ennek persze a popcija is kárát látja, elég piroskás lett. Normális, hogy oltás után így reagál a szervezet?
Olyan egy tökfej vagyok...... Van egy nagyom, erre itt agonizálok! De az már olyan régen volt, és most meg olyan melegek vannak, félek kiszárad Nóri, a vizet nem fogadja el, csak anyatejet kap.

Szóval mán megent gondjaim vannak............... :oops: :oops:
Vendég

Helloka!

Most ébredtem újra. Na mindegy, ez van. :)

Én is tegnap néztem meg a babamozit. Háááát, potyogtak a könnyeim a végére. Olyan jó volt látni, hogy ennyi baba lett! De Nektek, Babaneteseknek örültem meg a legjobban. :D

Azon viszont nevetgéltem magamban, hogyha megköveznek se tudtam volna mi Kincs babájának a pógári neve, mert ugye itt Kiskincsezünk állandóan. Na most megjegyeztem! :D

Bettica!

Jöhet az sms! :wink:
Írok Neked privit!
Rambókára ha igényli, rászabadítom ma a Férjem. Szintén szakmabeli. :)

Kavics!

A gyerekek-színekkel egyetértek! :lol:
Ha fiam lesz, sűrgősen kell hogy csináljon nekem apa egy lányt is, mert nem tudom majd kiélni magam az öltöztetésben! :D

Lona, Dimet!

Köszi! :D
Igen, olvastam, hogy ilyen 120 literes kiszerelésben is árulják. :D
Mint közben kiderült ez egy babzsák fotel töltési mennyisége, úgyhogy azt hiszem szopispárnának kicsit sok lesz. :lol: No de mindegy, ha más nem lesz, kénytelen leszek egy babzsák fotelt is alkotni a gyerekszobába, úgyis tetszik. :D

Monee

Monee

monee85

Hupsz!

Bettica?????????????

Azzal ébredtem reggel, hogy nálatok eksön van...........
Mikor kell menned ctg-re vagy ilyesmi??
Vendég

Sziasztok,

Kincs: köszi! :lol:

Rambóka: nem tudom, h még gyűjtöd e a tesztek érzékenységét.
pregimax plusz: akkor mutatja ki a vizeletből a hcg-t, ha annak koncentrációja 25 mlu/ml v annál nagyobb. terhesség nagyon korai stádiumában kimutatható, kb 10 nappal a megtermékenyítést követően, 2-3 nappal a ciklus késését megelőzően. 99,5 % pontosság.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Aha, nyűglődés.............

Lépek, de majd jövök még!

Puszka
Vendég

mona jót nevettem,micsoda szavak hangya... :lol: :lol: :lol: :lol:
nem kell aggódnod,inkáb nekem :lol: ...mi hízunk őrületes tempóban, a védőnéni is szörnyülközik,de nincs mit tenni,nem tömöm annyit eszik amennyi neki kell (általában ha büfivel feljön vmi azt is visszanyeli) :shock: :lol:
van hogy 2óránként eszik, de napközben a 4-et is bírja néha.ha hamarabb leveszem ciciről akkor sír és kéri...védőnő szerint van,hogy nagyon gyarapszanak aztán stagnálnak,
azt olvastam,ha 100gramm heti hízás megvan az jó,de ha nincs az sem gond nem minden gyerek egyformán eszik és hízik,lányok fiúk között is van ám különbség, ne izgulj :!: :wink:
még alszik az ölemben 7kor evett nézelődött amíg én reggeliztem aztán idekucorodtunk, de félek ha leteszem felkel,és olyan édesen alszik aranyos pofikat vág,csámcsog is :lol:
Kép
Vendég

Egykezes üzemmód! :lol: :lol:

Kincs, már most az öledbe veszed amikor netezel? :shock: :lol: :lol: , még pár hét és nyújtogatja a karjait a billentyüzet felé. és keze lába ficánkol, tiszta extázis a gyerek, hogy ő is lecsapjon. :shock: ez nem vicc! Így lesz!!! Nálunk már ez van! Ha látnátok hogy kalimpál. :shock: Basszus, minden rosszra rászoktatom. :roll: :oops:

Köszi a koszmós leírást! Ma bevetem. hátha ...

Gratula az 5 k-hoz. :D

Monácska!
Nóri gyarapodása miatt nincs aggódnivalód, szerintem! Egyenletesen nő! Ez a lényeg!
Ilyen széklet nálunk is volt, oltástól függetlenül. Én nem aggódtam, mert anyatejes babáknál egész extrém kaki is belefér.
De ha téged nagyon aggaszt beszélj a dokiddal!
Vendég

majd viszaolvasok....
ennyit: kincs, nagyon aranyos a manód!!

kavics, ha talizunk adok nektke kölcsönbe egy narancssárga kisfiús pólót:) nekünk túl fiús volt :)

zsizsik????

rejo, dehogy sok! szerintme sokat fogytál, és csini vagy!!! hétfő lehet,hogy ok!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Kincs, Kavics!
Babóval való netezés: nálunk apa szoktatta rá és Lara úgy nézi, mintha muszály volna. Már ott tartunk, hogy az egérrel szeretne játszani. Nem szeretném, ha megröptetné. :lol:
Lehet első szava az lesz, h memóriakártya, esetleg processzor.:lol:

Monee!
Na igen a gyöngyöt már el is felejtettem írni, mert nekünk volt itthon hungi táblánk. :lol: Így felhasznosítottam a darabokat. Lambdánál kérdeztük, h mennyibe kerül. Ott horror árat mondtak, ráadásul nem lehetett kis adagot venni, hanem csak zsákkal lehetett volna. Kb.8 E ft- ért és literben mérték ott. Praktikert nem néztük meg, akkor jött az otthoni készlet felhasználása ötletem. :lol:

Mona!
Nóri szép formás baba!! Súlya is O.K.!!!

Kincs!
Lesz még súlyosabb is, meg magasabb is! :lol: Nincs más dolguk a babáknak. :lol:

Később még leszek, megyünk Pécsre apával.

Kép
lara26

Vagyok skacok... még nem vagyok egészen magamnál de már készül a KV :))))) (őőőő... 1 óra van....) Utána visszaolvasok.

Szóval ma Lilla 7-kor keltett (éjjel trükköztünk egy sort... 10-kor felriadt, mi azonnal beletöltöttünk két adag Sinlacot plusz átöltöztettem pizsamába, bekentem stb. úgyhogy utána azonnal kidőlt:))) Tök jó... 6-tól 7-ig aludt majdnem egyhuzamban:))))))

Na én reggel képtelen voltam felkelni, 7 és 10 között félálomban vegetáltam (Lilla meg közben szétszedte a nappalit... siralmas ahogy kinéz... minimum tornádó). 10-kor félálomban adtam neki egy zacskó ropit tízóraira (anyák gyöngye:)))) aztán félálomban vegetáltam még egy kicsit az ágyban aztán Lilla jött, hogy álmos... és akkor délig mind a ketten aludtunk egy nagyot:))))) Most meg kómában vagyok... (na jó, ebédre már főztem neki:)

Megyek, kész a KV :)

(Kicsit jobba hangulatom de akkor lenne az igazi ha egy hétig délig alhatnék... de ez csak álom ....)
Vendég

Lányok!

Van közöttetek valaki aki ért lengyelül??? Nem kell nagyon tudni, csak lengyel honlapról szeretnék rendelni egy terméket és nem értem miket írnak... :?

Ha valaki tud légyszi írjon privit.

Puszika
Vendég

Nagyon nagyon hálás lennék a segítségért! :D
Vendég

Azt nem tudom mivel hálálnám meg..... :roll:
Vendég

Helloka!

Voltam anyag bótban... inkább nem árulom el hogy milyen árkülönbségek vannak az anyag és a bolti árak közt, majd ha meglesz minden részlet. Bődület, egyébként. :shock: :evil:
Asszem öntevékeny varrásba kezdek és a jóval a gyártói árak alatt kezdem el árulni a Vaterán/Teszveszen cuccokat, még így is maradna nekem pelus pénz.

Kavicska!

Írok privit!

Monee

Monee

monee85

Olcsó rugalmas kendőre vevő lennék:)))))
Vendég

Monee! Csakegy!

Voltam ma benn a tegnap említett boltokban, hát eszméletlen gyönyörű rugalmas pamutjerseyk vannak!
Virágos, csíkos, op-art mintás, egyszínű......
A drágábbik helyen 2000/m, az olcsóbbikban (igaz itt csak 3 féle virágmintás és egy op-art-os volt) 1500/m.
Mennyi egyébként egy rugalmas kendő?
Itt, ha 5,5 m-rel számolok és hosszában felezem az anyagot, akkor a drágább anyagból is 5500Ft-ra jön ki egy kendő!
Jó, még be kell szegetni, esetleg vmi rugalmas pánttal, de szerintem 8 alatt biztosan meg lehetne úszni.

rambóka

Monee!

Tudsz esetleg varrónőt?
Én most arra gondoltam, h. van itt velünk szemben egy csaj, aki kismama és babaruhákat varr, esetleg őt megpróbálom megkérdezni, hátha van interlockos gépe. (a plüss rugikat szerintem csak olyannal tudja megvarrni!)

rambóka

voltam vérvételen, és van olyan sorom, h ca-oxalát kristály kevés.
a védőnő szerint nem kellene szednem c vitamint feleslegesen (napi 500mg-os cetebét szedek, nődoki utasításra) , hiszen szedek gravida kismamavitamint és eszek gyümölcsöt.
hallot már vki ilyet, h a ,,túl sok,, c vitamin vese homokot v követ okozott? v esetleg a metforminnak is lehet ilyen mellhatása?
néztem, h a met tájékoztatóját, h veseelégtelenség esetén nem szedhető. a kevés ca-oxalát kristály veseelégtelenségnek tudható be?
ha vki tudja a választ (v legalább sejti) , előre is köszi! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Rambóka: az S-es 5000+posta (nekem ez kell), a nagyobb méret 5500+posta a Liliputiaknál ( http://liliputi.hu/index.php?m=product&a=productList&catId=12&size=xs,s,m,l,xl )
Vendég

Monee!

Őt kéne megdumálnunk egy talira!
http://zimonyi.freeblog.hu/archives/200 ... rdozasrol/
A színesekre kattintva megnézheted az összes verziót, ami babahordozásban létezik.

Czinkeb!

No para!
Ha kevés, az jó!!!
Ha sok lenne, az jelentené a vesekőre való hajlamot!
Valószínűleg a MagneB6 miatt alacsony a szintje:
"Ami a kalcium-oxalát kövek gyógyszeres megelőzését illeti, kedvező tapasztalatokat szereztünk a magnézium és B6-vitamin gyógyszerkombinációval, amit a magnéziumot tartalmazó Panangin nevű készítmény vagy a Viroma szörp és a B6-vitamin tabletta formájában adunk. Magnézium hatására növekszik a vizelet kalcium- és oxálsav-oldékonysága, a B6-vitamin az oxálsavszintézis csökkenését eredményezi, következésképpen a vizelet oxalátkoncentrációja is csökken."
Forrás:http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/komplementerm/2000/4/vesek.htm

rambóka

Ja... és árulom Lilla 2 in 1 scooter - kisautóját vagymit. Nem jön be neki plusz ma anyuék vettek neki egy klasszikus kismotort úgyhogy tök felesleges.
Itt lakik a hirdetésem az oldal tetején: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025595
Vendég

Rambóka!

A Megyei kórházzal szemben van egy varroda, voltam ott, csak ma nem voltak nyitva. Holnap felhívom őket, hogy mennyiért szegnék, van telcsiszámom.
Kérdezd azért meg a varrócsajt Te is! A plüss rugikat tuti valami rugalmas cérnával tudja csak megvarrni.

Ahol én néztem (Jókai utca), ott nagyon szép anyagok voltak nagy választékban 1200-ért. Az 5,2 m-es darab (nekem ekkora kellene) 6240 Ft lenne így. Felezve ez 3120 Ft-ot jelent. Nemtom mennyiért varrják, de szerintem beljebb vagyunk így is, mint 5000.
A babakozelben-en van fent méret tábla, onnan le tudod lesni, hogy testmagassághoz mennyi kéne. Náluk egyébként 7000 a kendő.

Monee

Monee

monee85

Monee: Olvastam a püdet. Mindjárt megpróbálok rá válaszolni... :oops:
Kész vagyok, most keltem fel, de még mindig kómás vagyok... Lehet visszadőlök, valahogy be kell pótolni a kimaradt alvásidőt, bár jó sok van, nem hiszem hogy lesz rá módom...

Kavics: Sajna nem tudok segíteni :(

Csakegy: Teljesen megértelek, most én is ilyen hangulatban vagyok.

Monácska: Még nincs semmi "eksön", de ha lesz akkor szólok, ígérem. Remélem igazatok van és nem húzzuk már sokáig... CTG/NST majd csütörtökön ;)

Kir: Fiad jól bírja akkor az éjszakázást. Na, majd magyarázkodhattok neki később, hogy miért nincs sűrűbben buli :D

Mamint: Azért a 2x500 és 4x1000 között óriási a különbség...

Norka: Bogi valóban szép nagy gyerek volt :shock:

Akartam még valakinek valamit írni... :roll: Nézzétek el nekem, ha kihagytam valamelyikőtöket...

Tegnap kicsit zabálhatnékom volt :oops: Pizzát kívántam, rég ettünk,végre kapott egy kevés fizut (előleget) a párom, szóval rendeltünk... Nem emlékeztem, hogy mekkorát szoktunk ketten megenni, így rendeltem 40centist. Mire hazajött a párom és mondta, hogy 30-ast szoktunk rendelni, mert a 40-es az inkább 3 személyes... Úgy voltunk vele, hogy akkor már mindegy, max nem tudjuk megenni... Hát lányok én irultam-pirultam még a párom előtt is, de úgy benyomtam a pizza felét gond nélkül, hogy ihaj, sőt még utána leküldtem egy tál epret, majd negyed óra múlva egy nagy szelet cserkóslepényt... Apa röhögött, hogy hova tudtam bepakolni azt a sok kaját ;) Mondjuk az tény, hogy egész nap nem ettem csak reggel egy csokisbigát, majd délben egy almát + műzliszeletet... De egyszerre akkor sem szoktam ennyit enni...

Monee írok mindjárt neked... ;)

Kép

Kép
bettica

Czinkeb!

http://www.drlenkei.hu/content/view/35/

A Wikipédia azt írja:
"A fölösleges C-vitamin oxálsav formájában ürül ki a szervezetből, ami alkotóeleme a vese- és húgykőnek."
De neked éppenhogy alacsony az oxalát szinted, úgyhogy nem hiszem, h. emiatt abba kéne hagynod a C vitamint!
De nézd meg, h. a terhesvitaminodban mennyi C vit. van, mert lehet, h. teljesen feleslegesen szeded.
A veseelégtelenségtől jó messze vagy! :lol:

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?