Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek!
Kavicska!
Annyira rég óta akartam babát. Nem is a PCOS miatt nem lett akkor, hanem úgy általában a "harci helyzet" miatt a Férjemmel. Ez volt a "biztonságos sex" megoldás, keresgetés, olvasgatás a neten, nézelődés, stb. Nekem jobb lett tőle a kedvem, hogy foglalkozhatok a témával, de nem terhülök meg tőle ideje korán.
Meg aztán mi tényleg egy kreatív család vagyunk. Sosem álltunk olyan jól, hogy bármit ami megtetszett meg tudtuk volna venni, így többnyire az elkészítés volt a megoldás.
Én inkább szenvedek valamivel 3 napot és megcsinálom, mint hogy 2000 forinttal többet adjak érte.
Rambóka!
A kendőre az még megoldás lehet, hogy felezünk, harmadolunk az anyagon. Ha 160-as az anyag, akkor az kb. 50 centi 3 felé osztva (majdnem 60), ha meg 140-es, akkor felezünk. Biztos tudunk találni valami közép színt, ami mindenkinek jó. Így már árban lehet hogy jók is vagyunk. Varrónőre elindulásként van ötletem és lehet hogy ma az anyagot is megnézem ott ahol mondtad.
A Becot nagyjából kihoztam egyedül is, az angol honlap alapján. Megvannak a méretek, miből mennyi, stb. de azért írok privit az emil címemmel.
Szabásmintát kéne gyártani hozzá, aztán irány a varrógép. A trükkök úgyis csak varrás közben derülnek ki.
Larának jól jön a segítsége. Én Gergőn gondoltam "fusizni", de kisLara talán biztosabban együttműködő lesz.
Beszéljük meg a talit valamikorra!
Rejo!
Fú, ez tök idegesítő. Remélem ma sikerül elérnetek az ügyvéd embert!
Csakegy!
Nálad a pont.
Érthető a helyzeted, elcsüggedtséged, stb. Nem tudom mit rontunk el a pasikon... talán nem terheljük meg eléggé őket, mondván, hogy bírjuk mi. Aztán meg ha valamiért épp nem, akkor a pasi tök lassan veszi fel a fordulatot... egy csomó szemöldökráncolásba kerül őket újra helyzetbe hozni. Mellesleg én is ezt csinálom enyém emberrel, biztos ez is valamilyen genetikailag kódolt női izé.
Kir!
Írd be a google-ba a mei tai-t és kapsz róla egy csomó képet. Ez egy ilyen ázsiából származó ős-hordóka, talán annyira régi módszer lehet, mint a cigányasszonyok kendője.
Rambókával ennek a modern változatán ügyködünk, amit nem kötözni kell, hanem csatos a megoldás. Az eredeti konkrétan ez:
http://www.becobabycarrier.com/gallery. ... generation , ezt próbáljuk lekoppintani.
Aláírom ezt a kendő témát és akinek tetszik, annak biztos szuper. Nekem nem tetszik, nem tudok a pozitív oldalai ellenére sem megbarátkozni vele. Hiú majom vagyok, nah, az én öltözködési stílusommal, meg úgy általában a stílusommal sehol sem passzol a kendő. Ez a rugalmas kendő még belefér, mert ez nem "kell" sokáig hordani. Jaj viszont amerikai weblapokon milyen gyönyörűeket láttam!
Irígy vagyok az ottani nőkre! Nemám egyszínű világoskék, meg piros. Betétes, mintás, gyönyörű... Álmodik a nyomor.
Lara!
Köszi! Erre nem is gondoltam!
Szuper ötlet! 4.43-kor nyitva van a Baumax?
Höhö... a hordozó, rugalmas kendő, fejvédő, lepedő, gyerekágynemű, esetleg baldachin mellé még szopipárnát is nekiállok gyártani.
Ugye hogy nem is olyan sok az a kb. 3 hónap erre?!
Bettica!
Mennek a drukkok továbbra is! Tudtál aludni éjjel?
Az én gyerekem nem tudom mit csinál, de tegnap egész nap a hasamat fogva járkáltam, mert ki akart jönni a jobb oldalamon. Próbáltam visszatartani ettől a szándékától, de nem voltam túl sikeres.
Egész eddig azon siránkoztam, hogyha van fent neki hely, akkor miért alul kavircol, miért nem jön fel. Hát most feljött, lábbal-kézzel kifelé.
Éhes vagyok, lövök valami reggelit.
Monee