Jó reggelt
Megpróbálok olvasni/írni, meg reggelizni, gyereket ügyelni egyszerre. Ez utóbbi elég gáz mostanában: hason jáccik, 5 percenként megfordul. Jobb esetben csak messze kerül a játékoktól és nyöszörög visszafordításért (eccerűbb, mint erőlködni
) rosszabb esetben ráfexik vmelyikre és bőgés van... Oltáskor méreckedtünk is, elfelejtettem írni, hogy a drágám 9 kiló.
A dokinéni szerint 1 éves súly
Vagy
egyre jobban fáj mindkét kezem/csuklóm. Szerintem az uszi sem tesz jót nekem, végig tartani kell a gyereket, mozgatni...
De azért megyünk. Meg jövő 7en kézdokihoz is.
Momo
Nőitájék-fájdalom
Remélem, azóta megjött, és csak erről volt szó. A talin valszeg meg tudod nézni a Rodit, lásd lentebb. Timi ki is próbálhatja, megnézheted, teccik-e neki
Andi
Anyós+Após
Együttérzek, bár nálunk legább após normális
Réka
Dani már ücsörög... felnőnek a gyerekek
Beu
Homeodoki télleg nem varázsló...Bár a mienk lehet, mert mint írtam, tök okés volt a kölök a duplacombos oltás után, a levezető szer segítségével. Csak az egyiket kellett 1 napig borogatni, nuku láz...
Nekem nagyon bejött, lerí, hogy imádja a kölköket, és a hivatását. Olyan jó érzés, hogy szeretettel néz a babámra
Alkati szerről még nem beszéltünk, de folyamatosan kérdezget a gyerekről, amikor ott vagyunk.
Orsoly
Leírtad, hogy Rodi, és beugrott, hogy a barátnőmék így is hívják otthon a csacsit. Valszeg most 7végén megyünk hozzájuk, aki nem tud ellátogatni a bótba, szerintem nálunk megkuksizhatja Rodit.
Akkor megnyugodtam, hogy a 6e tök normális ár, nem irreálisan magas.
Timici, Franyó
Közös kölökképek
Évi
Méltem
Nadine
A "kövérséged" télleg irigyelnivaló
legábbis én irigylem.
Vera
Én direktbe adtam tejet, és elég volt a terhesség alatti vérvétel és vizsgálatok
Ha kell, adok 1 telszámot, a csaj folyamatosan keres tejet, mert vmi baj van a babája emésztésével. Én már csak a 9 kilósomat tudom táplálni, plussz nem nagyon van
És vannak anyatejes topikok is, ahol sokan keresnek. Ált. házhoz is mennek, visznek anyatejes zacsit... legábbis Kata, akinek én adtam.
Zsurló
Pampers mailt küldöm
pusza
Elli