Új privát üzeneted érkezett!

Mazsi

Sok sikert sz állásinterjúra !!!
Szemészeti elérhetőséget elküldenéd nekünk, előre is köszike !!!
Te egyébként látsz változást Lea szemén ???

Tominál azt vettem észre, hogy késő estére alkalmanként többet pislant, nem tudom lehet, hogy ez norm. de most már feltétlen el akarom vinni szemészez !!!

Lora

Így kezdődött a göndörség és csak apránként lett egyre göndörebb ?(hát ez elég értetlen lett remélem éred) Ahogy látom elöl Brigi haja is sima. Egyébként nálunk mindkettőnk haja szög egyenes ezért nem értem !

Nagyon szuperek a képek !!!!

Dana

Üdv újra itt !!! Miért nem jó a nagymedence odahaza ???
Szerintem pont azért jó, mert nagy és mi is beleférünk így tudunk Tomival játszani.

Ria

Gratula a lakáseladáshoz !!!!
Nagyon jól hangoznak az új lakás paraméterei.(kert, terasz szuper)

Pankaa

Remélem jobban vagytok !!!!

Kép
kditke
 
 


Jóreggelt! :evil:

R.hadt meleg és r.hadt szúnyogok! :evil: :evil: Nálunk már most kábé 25 fok van, tegnap du-án meg 27 volt! :evil: :evil:

Visszatérve kicsit a babára:
- a doki azt mondta, hogy szerinte nagyobb az esély, hogy beteg a babám, mint nem, de ilyen kicsi magzati korban ezt még nem tudják pontosan megállapítani. Mert később tudják csak a nyitott gerincet és a szívfejlődési rendellenességet vizsgálni. A méhlepény biopszia sem ad választ sajnos mindenre. Van ismerősöm, aki pontosan így járt, mint én és most 2 éves az egészséges kisfia, sőt, azóta született egy egészséges kislánya is, ugyanezzel a hercehurcával. De tudom, nem ez a mérvadó, készülünk a legrosszabbra is. :(

- ha kiderül, hogy beteg a baba, akkor NEM fogjuk vállalni... mert Lillus mellé még egy egészséges baba is nagy kihívás, nem még egy beteg. Meg lehet, hogy rámenne a kapcsolatunk is Balival, nem mi lennénk az első pár, akinek ilyen miatt szétmegy a kapcsolatuk. Az, meg hogy a 13 vagy 18. héten kell elveszíteni egy babát, oly mindegy. Én már most nagyon szeretem Őt, már most iszonyat sz.r érzés.. persze tudom, ha már mocorogni fog, még rosszabb lesz, de talán addigra felkészülünk lélekben is a legrosszabbra... nem tudom.. pár hét és kiderül...

Lora!
Pont tegnap olvastam a neten a gyerekszigetről, mondtam is Balinak, ha itthon lenne Lillus, mehetnénk. De a képek meggyőztek, hogy ki kell oda is látogatnunk! :)

Naptej:
pont az ehavi kismamában van egy cikk erről is, hogy az író szerint 30 faktorosnál nagyobbat venni fölösleges, mert nincs bennük több hatóanyag. Persze, mivel Lillusnak iszonyat fehér bőre van (és nekünk is), ezért én ragaszkodok az 50-hez, még akkor is, ha nincs benne több hatóanyag. :?

Ria!
Szuper!!! De jó nektek! :) Mikor kell kiköltöznötök és be az újba? Van honlapja az újnak? Hadd irigykedjünk már kicsit! :) (és ahogy írod, egész jó áron van a lakás, főleg kerttel együtt)

Mazsi!
Hajrááá! :) Milyen állások?

Délután megyünk apósékhoz Lillusért. Jó lesz, mert már nagyon hiányzik. De azért be kell vallanom, hogy most kivételesen jól esett, hogy elvitték, jó volt kicsit magunkkal foglalkozni (és a pocaklakóval), jó volt nyugodtan, kettesben mindent megbeszélni. És mindkét nap elmentünk vacsizni, romantikázni is! (már amennyire jelen körülmények között bírtunk)

Bocs, kora hajnalban szóf.sásom van! :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Valószínű 2 hónap lesz a ki és a beköltözésre. Nyár végén tarthatunk ott egy szuper babatalit. :D

Erről a lakásról van szó:http://www.sissylakopark.hu/?lakaskinalat,lakas,A0-04

Lora! Nagyon jók a képek. :D

Timo! Megkönnyeztem amit írtál. :cry: Annyira sajnálom....

KépKép
csongria
 
 

 
 

Timi

Szerintem tökéletesen döntöttetek, pont ma reggel beszélgettünk apukával rólatok és olyan aranyos volt mondta, hogy a rádióban halllotta, hogy Székesfehérváron van egy ilyen kromoszómavizsgálat amit ingyen elvégeznek ő hallotta a rádióban. (olyan aranyos, hogy ilyenre is odafigyel, tegnap este pedig beült és babanetet olvasott titokban)

Biztosan nagyon nehéz döntés és nagyon sok erőt igényel majd mind lelkileg mind a velejáró dolgok(kórház stb).

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Ria!
Gratulálok a lakás eladáshoz :lol: Bárcsak már mi is ott tartanánk.
Meddig árultátok?


Mazsi!
megy a drukk a holnapi állásinterjúhoz :wink:

Timi!
Jó hogy így döntöttetek, így szerintem bármi történjen is nyugidtak lesztek, hogy mindent megtettetek.

Lora!
Helyes a kis göndör :lol:


Én ma megint totál kikattantam. Ill Anna katantott ki.
Már pár napja úgy tűnt, hogy javul az evés erre tegnap meg ma megint tiszta hiszti volt az etetések körül és persze ő győzött :cry:
Én meg jól kibőgtem magam, és most készülök, egy újabb csatározásra, de hát regel 9-től már csak éhes lesz, Ugyanis az ebédet meg se kóstolta.
Ti ilyenkor mit tesztek? Mikor els ekezd enni, és mondhatok, adhatok neki bármit csak rázza a fejét vagy kiüti a kezemből?????
Vendég
 


Sensi

Én ebben a témában nem nagyon tudok tanácsot adni ugyanis nálunk Tomit épp visszafele kell fogni hogy ne faljon fel mindent.

Mi a kedvence Annának, az sem megy ilyenkor ?
Bár ez a meleg szerintem nekik is elveszi az étvágyukat !

Szerintem sok folyadék és kedvenc gyümi banán, sütőtök, körte ez a hármas jelenleg a sláger. Esetleg valami kis piskótás süti amiben van CH ?? Éhenhalni bizti nem fog ha megéhezik ő fogja követelni a kaját hidd el. Nálunk a bármikor bevethető kaja a sült krumpli és a háztartás keksz, nem túl egészséges laktat, bár mondom ez nálunk elég ritkán fordul elő.

Timi

Elolvastam a közös gmailen írtakat, minden elismerésem a tiéd !!
Én is végig sírtam teljesen a hatása alá kerültem !!!(pedig csak egy kivülálló vagyok)
De újra csak azt tudom írni, hogy nagyon okosan döntöttetek (ha lehet ezt írni egy ilyen borzasztó helyzetben) !

Kép
kditke
 
 


Sziasztok,
Megint jó sűrű hétvégénk volt. Apa vizsgázott, mi Sebővel Gödön voltunk a Mamiék céges családinapján. Nagyon kisgyerekcentrikus volt, volt miből válogatni, de az ugrálóvár volt a csúcs, a végén már odarohant, egyedül bemászott, aztán vagy ücsörgött, és élvezte a ringást, vagy próbált állva maradni. Kétszer ütötték ki, akkor sírva kimászott, amúgy úgy elfáradt benne, hogy alig volt magánál a végére. Ha kapunk képeket, teszek fel.

Ma látogatóink voltak, a Laci barátja és párja, és képzeljétek, mondta a fiú, hogy a munkahelyén mesélt Sebiről, erre az egyik kollégája megkérdezte, hogy nem Orsinak hívják az anyukát, meg hogy tatabányiak, stb. Erre a haverunknak leesett az álla, hogy honnan tudja, és kiderült, hogy Sági férje a kollégája :shock: :D (volt).

Timo,
de jó, hogy a lehetőségekhez mérten jól telt a hétvége! Alapstratégiának szerintem is jó ez, aztán a többit hozzák a vizsgálatok.

Ria,
remekül alakul a lakás-projekt, jól néz ki az új lakás és környéke! Már alig várom, hogy egy kókuszos sütivel letelepedjek a teraszra a többiekkel :D

Lora,
Brigi sapija nagyon egyedi, hogy ezt még az Ascoti derbin senkin nem láttam, nem is értem! :lol:

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Ezt a meleget!Ma elmentünk fürdeni,Bükfürdőre.Hát nevetséges,mert Én 3 évig ott egy szállodába dolgoztam és az alatt egyszer se mentem be a fürdőbe.Most meg sikerült eljutni.Gyerköcök nagyon élvezték,csak mi fáradtunk el nagyon.Dani állandóan csúzdázni akart/a legmeredekebb,magasabb csuszdáról is egyedül csúszott le,még szerencse nem láttam/Laura meg ki-be mászkált a vízből.

Ria
Néztam a lakópark honlapját.Nagyon szuper helyen fogtok lakni.

Timi
olvastam a levelet. :( Még Én is megkönnyeztem.De Te így ismeretlenül is egy stram,erős csajnak látszol.Remélem találkozunk valamikor személyesen és tudunk beszélgetni.
Azért nagyon jó,hogy nagyszülök sokat segítenek./néha Én is örülnék pár órának/

Mazsi
Sok sikert az állasinterjúhoz.
Igazából nem használjuk a szemüvegeket,mert 1 óra fel-le rakosgatás után elege van szegénynek belöle.Szerintem érzi rajtam,hogy vacilálok vele.A címet megköszönném,és mikor megyek a háziorvoshoz,megkérdem adna-e beutalót mégegyszer.Esetleg nem tudod,hogy Pestre egy sima beutaló elég-e,vagy mivel vidékiek vagyunk másmilyen kell?

Kditke
Azért akarunk venni kisebb medencét,mivel itthon kicsi a kert.Így is már zsúfoltnak tűnik a kerti tóval és Dani várával.Vidéken meg nekünk is nagy medence van,mivel 1 hold belterületten elfér.

Sensi
Nálunk Dani volt ilyen rossz evő.Én sajna elrontottam ott,hogy mindig megkináltam valami mással,ha nem kérte az előzőt,vagy óránként kínálgattam.Mai eszemmel nem adnék neki már semmit.Úgyis szól ha éhes és ilyenkor azért megkostól valamit.Igaz ez se megy egyik napról a másikra,hogy megegyen mindent.Kitartást.
Vagy nem lehet,hogy a nagy meleg miatt nem eszik?Inni iszik?Ja és szerintem édes innivalókat ne adj /tea,szörpök.../mert ők még azzal is jól laknak.
Laura pénteken 3 kanál után a gulyás levest tolta el.Akkor Én is kétségbe estem.De sajna szombaton se fogadta el.

Sno
Nagyon jó kis kikapcsolódás lehetett.Képeket szívesen nézném.

Megkérdeznék mindenkit,hogy nálatok a krumplit milyen formába adjátok?
Laura csak hasábként eszi meg.Nem tudom hogy kínáljam mivel főtten,sülten,levesben is kiköpködi.Tanácsok?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana

A vidéken az mit takar, ti nem vidéken laktok ???
(mármint nem Bp-en ugye ?) Van a vidéknél is vidékebb ??? :wink:

Nálunk mint már írtam a sült krumpli favorit, általában kerekre szoktam szelni és kevés oliván megsütni, kevés füszersóval. :lol:

De egyébként én a főzeléket még mindig főtt krumplival sűrítem és így is megeszi Tomi.(bár kevés dolog van amit ő nem eszik meg) Amit még nagyon szeret az sok sajttal a főtt krumpli rámelegítve micróban a sajt, no ez is favorit ! :wink:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Én is megtudhatom a közös mail címet?? :oops:


Dana!
a krumpli tök magába nálunk se megy de én is rakok minden főzihez sőt még a hús-borsó levest is megtuningolom vele egy kicsit, így megeszi+ a sült krumpli

Néha én is adok neki ebéd helyett egy krémtúrót vagy v.mit de sokszor kivárjuk a következő kaját tegnap is de akkor se mondanám, hogy kapkodott érte:(
Én azzal rontottam el, hogy raktam mindig elé v.mi játékot vagy akármit amivel leköti magát és így észrevétlen nyílt a szája. Most viszont adhatok neki bármit max 2 kanál és csak követel ujjabbnál ujjabb dolgokat maga elé enni viszont nem hajlandó:(

Erről kéne v.hogy leállítani de hogy....??? gőzöm sincs
:cry:
Vendég
 


sensi
persze, kaphatsz jelszót, de írd már meg légyszi, h kell ejteni a neved :lol:
nemevés n idegesítő lehet, kele is szokta néha csinálni, az egyetlen amit tehetsz, h megőrzöd a hidegvéred (ez a legeslegnehezebb, viszont a legfontosabb) :? , és/v adsz vlmi mást helyette. de a saját tapasztalatom azt mutatja, h ilyenkor semmi sem jó. (mondjuk a más szigorúan vlmi uolyan kategória, tehát főzi helyett nincs nasi)
esetleg ha folyamatosan nem eszik, akkor érdemes megnézetni a torkát, mert kelének egyszer piros volt és akkor gyak semmit sem akart megenni napokig :oops:

ria
jól néz ki az a lakópark, meg ti már biztos jól választotok, mert most is újépítésűben laktok, ismeritek a trükköket

majus3
 
 


Sziasztok!

Gyomrom gombócban, holnap 9-kor megyünk! :?
Lilluskám megfázott, éjszaka fél óránként keltünk szippantyúzni.. :(

Ria!
Nagyon klassz a lakópark! De ahogy látom, a tömegközlekedés nem túl jó. :roll: Vagy lehet, hogy csak én nem néztem meg rendesen?

Sensi!
Lillus is csak úgy eszik, ha a kezében van vmi játék vagy egy kanál, amivel ő is próbálkozik enni. De mondjuk ebben a melegben egyáltalán nem csodálkozok, ha jóval kevesebbet esznek, én magam is inkább csak a joghurtot, gyümit kívánom. Ha nem eszik, én nem erőltetem, majd szól, ha éhes lesz!

Pann!
Du-án jöttök játszizni?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ditke!

Köszi a jelszót de hol kell használnom??????? :oops: :D

Május!

Szenzi-nek kell ejteni, de nyugodtan hívhatsz Enikőnek is :lol: :wink:
Vendég
 


sziasztok!
Megjöttünk a naaagy nyaralásból... Nem számítottam ilyen rossz hírekre....
Timo,
ahogy visszaolvastam a múlt hetet, volt, hogy meg kellett állnom, mert ennyi tépelődés így egyszerre még egy kívülállónak is sok. Nagyon sajnálom, hogy betegnek tűnik a babád!! :cry: Holnapra nagyon drukkolok, de inkább a következő hetekre, míg kiderül az eredmény. Olvastam a leveled, azt hiszem, én is így döntöttem volna. Mármint én is kitartanék, amíg nem tudom 100%-ig biztosra, hogy nagy baj van. Az meg talán a kromószómavizsgálatnál kiderül. (Illetve, remélem, hogy az ellenkezője derül ki :!: Az UH meg AFP nekem csak akkor hiteles, ha pontosan tudom, hogy tényleg annyi hetes a baba). De hogy utána mit csinálnék...?
Azt biztos nem, amit a legjobb barátnőm: neki is rossz lett a tarkóredő és az AFP, de még a kombinált vérvizsgálati eredménye is, mégsem ment el magzatvízvételre. Azt mondta, hogy nem kockáztatja meg, hogy közben elveszíthet egy esetleg egészséges babát, inkább megszüli és ha beteg, a kórházban lemond róla. Ezt nem bírtam ésszel felfogni, de miután nagyon úgy tűnt, hogy tudja mit beszél, csak halványan vitatkoztam vele. Ez is egy álláspont.

Jó sok mindent írtatok, majd máshoz is hozzászólok és teszek fel képeket Rolómanó első "táborozásáról".
Pocakképet most nincs kedvem.... (ja, a babánkról meg nincs is sajnos, mert én nem vagyok híve a 4D UH-nak, csak genetikain voltunk, ott viszont nagyon elbújt)
Vendég
 


sensi
köszi :lol:
van egy közös ímélcímünk 2007tavasziak@gmail.com, ehhez kaptad a jelszót :wink:

timo
drukk és további együttérzés (n n köszönöm, h elküldted a közös mélre azt a levelet...)

bigsis
dejó, h írtál újra! nyaralásról kicsit bővebben? :lol:

most n n visszafogom magam, de szó nélkül nem hagyhatom, a barátnődnek n n szerencséje, h ezt nem velem beszélte meg. igazad van, ez is egy álláspont, de én ezt egyáltalán nem tudom elfogadni. logikailag sem, de emberileg meg aztán... mi is sokat beszélgettünk a férjemmel ezekről a dolgokról, de nem és nem, a kórházban hagyás nem lehet alternatíva ebben a helyzetben. vlhol szégyellem, h ez ilyen indulatot vált ki belőlem, mert biztos fafejű vagyok, de ezt a gondolkodásmódot képtelen vagyok tolerálni :evil:

majus3
 
 


Bigsis, a barátnőd tényleg érdekes kombinációt alkalmazott. Általában az nem szokta megnézetni aki mindenképpen megtartaná.. Ez a kórházban lemondani róla dolog szerintem a lehető legrosszabb... és mi lett végül? Amúgy első gyerek? Mert ha már valakinek van gyereke akkor végképp nem tudom elképzelni, hogy el tudja képzelni, hogy lemond róla.

Május, ti még nem mentetek el Szolnokra?

Ria, nekem is nagyon nagyon tetszik a lakópark, és el is tudnék képzelni magunknak is ilyet, de Boldiapu asszem nagyon fog ragaszkodni a belvároshoz, de majdcsak rájövünk, hogy itt meg nem tudnánk kifizetni egy nagyobbat.

Timo, Lillus a hétvégi pancsizásban fázott meg? Jó kis éjszaka.. Holnap ugye rögtön írsz, bár úgyis az eredmény fontos. Nagyon tiszteletreméltóan, szuperül csinálod ezt az időszakot!

Boldizsár barátunk bölcsis lett!! Na még nem igazi, csak "ideiglenes felügyelet"-ben részesül délelőttönként 2 órát. Ma voltunk először, én is ottmaradtam végig vele, azonnal elrohant játszani, egész déelőtt kint vannak a (csupa árnyék) kertben, a gondozónő kedves, örült neki, szeptembertől nála lesz full time is. 1/4 12-kor ebédeltek, Boldi is odaült az asztalhoz a gyerekek közé, én meg mellé és adtam neki a kaját, de azt mondta a nő, h kb 1 hónap és tuti, h egyedül fog enni. Mindent megevett az utsó cseppig (ott főznek nagyon egészségtudatosan, életkornak megfelelően, ma is vm kaporszósz volt krumplipürével, májas fasírttal, túrórudi, alma). És az lesz a rendszer, h 10-re megyünk és ebéd után 12-kor elhozom, hogy itthon aludjon. Így talán tudok délelőtt dolgozni.
Persze majd legközelebb dől el, mikor nem vagyok ott..
Bizakodom :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Május, látom egyszerre írtunk, egyetértek az indulattal is, én elszámoltam előtte 10-ig :lol: :lol: de amúgy abszolút osztom a véleményed.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi!
De jó, amiket írsz a bölcsiről! Komolyan mondom, most irigykedem, mert találtatok olyan helyet, ahol jó a kaja, kedvesek a gondozónők, meg még Boldi is jól érzi magát! Tuti, hogy a nagyobbaktól nagyon sok jó (és persze rossz) dolgot fog megtanulni! :) Napi két szabad óra, hmmm! :D :D :D

Bigsis!
Huh, nem semmi a barátnőd! Én ha nem mennék el semmilyen vizsgálatra, akkor sem tudnék lemondani a gyerekemről. Milyen már, hogy megszüli kínkeservesen, aztán megnézi és ha azt mondják, hogy beteg, köszi nem kérem és hazamegyek, mintha misem történt volna! Engem is totál felbőszít az ilyeN! :evil: :evil:
Te mennyivel előbb érezted a mostani babát mocorogni, mint Rolit?
Majd dobj képeket! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Május, Boldogági, :)
Persze, a gyerek szempontjából szerintem is a legrosszabb lett volna.
De a barátnőm annak idején velem sem beszélte meg (Pécsett él és már túl volt a félidőn, amikor meglepett az újabb terhességével és a már meghozott döntésükkel). Helyettem inkább olyanokkal beszélt, akik vállalták a beteg gyereket és otthon nevelik ill. olyannal is, aki nem vállalta és csak látogatja. A beszélgetésünk közben kaptam egy nagy letorkollást, hogy "te nem tudhatod"-és azokhoz képest, akikkel ő együtt tépelődött, valóban nem.
Én azt tudtam, hogy ő ápolja a haldokló anyját (aki annyi idős volt, mint az én nagymamám) és sajnos arra is számítania kell, hogy a nővére sem él sokáig és rájuk marad a 14 éves lánya....emiatt azt a részét meg tudtam érteni, hogy nem vállalnak beteg gyereket, de hogy miért nem tisztázták egy amnióval....?
Szóval a baba érdekében nagyon reméltem, hogy egészséges lesz ill. ha mégsem, akkor a már kialakult kötődés miatt meggondolja magát.
A kislány második gyerek, most fél éves, szerencsére teljesen egészséges.
A lényeg, hogy vannak élethelyzetek, ahol tényleg "nem tudhatom", mert nem a bőrömön tapasztalom és ilyenkor nem is szoktam ítélkezni.
Azért örülök, hogy azóta a barátnőm sem így döntene, mert újra beszélt egy "otthagyó-anyukával", aki most már megbánta.
Bocs, hogy hosszú volt csak árnyalni akartam a helyzetet.
Vendég
 


Timo,
meg kell védenem a barátnőm: ő sem úgy ment volna haza mintha mi sem történt volna (ha egyáltalán képes megtenni), akármilyen hideg fejjel, látszólag az érzelmeket háttérbe szorítva hozták is meg ezt a döntést. Akkor nem is lenne a barátnőm.... Nagy szerencsére, hogy végül élesben neki sem kellett döntenie.

Mozgás: mindkettőjüket a 17. héten kezdtem érezni (most a másodiknál már hiába voltam rutinosabb, vastagabb a hasamon a bőr :oops: és a méhlepény is elől van és tompítja a mozdulatokat.

Milyen interaktív vagyok ma!
Vendég
 


Bigsis,
Csak nehogy a gyerek döntsön úgy, hogy bent hagyja az anyját a kórházban! :evil:

Jön a képes beszámoló:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
pancsizás stikában, mivel tilos volt:-(
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép a nap győztese

Ezt Bellának,
mi így használjuk nyáron a kocsit:
Kép

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Na tessék, totál lemaradtam....

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


bigsis
igen, te nem ítélkezel, nyilván mert okosabb vagy nálam. de én nem vagyok az. és igen, igen, igen, én nem és nem és nem, nem fogadom el, h vlkinek az a döntési fájának a vége, h nem viszi haza a kórházból a gyereket. más az (????), ha a szülés után derül ki, h nem ilyen lovat akart, de ha már előtte is kiderült, h vlmi gáz lehet, akkor az én értékrendem szerint legyen olyan kemény csaj/csávó, h elveteti, és vállalja a döntését (köveket ide). azt csak halkan kérdezem, h aki (akárkibárki) khban hagy egy gyereket annak van-e olyan napja (nagyvonalú vagyok, de órája-perce) amikor nem arra gondol, h mi lehet a gyerekével....

ágiboldi
már szolnokon vagyunk . sógornő függésének hála, itt is van net :wink:
gratu boldi bölcsisségéhez!!! pajtásokat vihet? :lol:

snorsi
fúúú, de jól néz ki az a piknik!! (lora, ez a ti képeitekre is vonatkozik) ilyen helyeken miért nincs fórumtali? :twisted:

majus3
 
 


Timo,
Holnapra megy a DRUKK, a CSÍ, az ERŐ, és minden ami segít!

Ágiboldi,
ez a nyócba van ez a bölcsöde? Nagyon nagyon jól hangzik. Mázlisták! Most akkor jól megnyugodhatsz, ha Boldi tartja ezt a beszokási ütemet. Még az lenne az i-n a pont, ha kiderülne, hogy légzésfigyu is van (muhaha).

Ditke,
köszi a göndör fürtök prezentációját! A puttó frizkó növesztésétől azért óva intelek, a férjem a mai napig nem bocsátotta meg az anyjának, hogy az oviig növesztette a cuki kis fürtjeit :twisted:

Május,
jó szolnokozást!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Május
A gyerekszigeten akár fórumtali is lehetne! :D Július 6-ig minden hétvégén lesz ez a rendezvény. :wink: Max. jönnek az apukák is. :lol:

Orsi
Nagyon jók a képek! És milyen jól el van Sebi a csónakban egyedül. :o Brigit is próbáltuk már hasonlóképp, de ő frászt kapott tőle. Gondolom nagyon bizonytalan neki. :roll:
Milyen kicsi a világ! :lol:

Ágiboldi
De jó, hogy nálatok van ilyen bölcsi lehetőség! Ha megkérdezhetem mindezért mennyit kérnek?

Mazsi
Te mikortól akarsz dolgozni? És milyen volt az interjú?

Timó
Szerintem jól döntöttetek. Megy a drukk holnapra!

Brigócámmal egyre nehezebb. Jön a foga + meleg is van, vagy én nem is tudom mi a baja most már jó pár hete, de nagyon nyüszi. Nappal is és éjjel is. Legalább 5x kel már nem is tudom mióta. Nem is eszik ő sem, már a jól bevált joghurt sem kell neki. Alig eszik... :? A játszón ma is olyan hisztisen viselkedett, visított és dobálozott ha nem tetszett neki valami. Hiába is próbáltam elterelni a figyelmét. Remélem hamarosan visszakapom a jó kislányomat!
lora7
 
 


Kditke
Brigónak a feje tetején csak hullámos. Egyébként vizesen ott is göndi. :) Meg néha elalussza és akkor olyan mint egy kakadú! :lol:
lora7
 
 


Május, akkor most a nagy szabadságban akár folyamatosan is babanetezhetsz! :wink:

Tényleg Mazsi, mi volt az interjún?

Sno, :lol: már nem használunk itthon se légzésfigyut 8) 8) és csak egy éjszakát nem aludtam mikor leszereltük.. :oops:

Lora, hát éppen ez az! Tök jó! 120 Ft/óra, plussz a kaja 300 amit mindenképp ki kell fizetni, ha nem kajakor van ott akkor is. Azaz összesen fizettem 540 Ft-ot, és meg is ebédelt sokat, finomat (sztem itthon az üveges kajcsis ebéd többe kerül). Szóval szerintem nagggyon megéri.
Amúgy régi típusú lepukkant jellegű, mint 30 éve, de tiszta, vizsblokkok felújítva, nénik is 30 éve..
Amúgy Sno, pont a 8 kerről jut eszembe, h én persze aggódtam, informálódtam mindenhol (sarki zöldséges, stb), és azt tudtam meg (aerobikon egy önkormányzatnál dolgozó nőtől), h városszerte a legjobb bölcsik a 8 kerben vannak és legolcsóbbak, mert itt valami extra hangsúlyt fektetnek erre. de ez spéci még a jó része a 8 kernek, vagyis a körúton innen fekvő :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Amúgy egyetértek Májussal és továbbmennék, mikor a szerencsére mégis egészséges gyermekére ránéz, nem az jut mindig eszébe, hogy otthagyta volna ha beteg? (Bigsis, ez már nem a barátnődről szól, csak elméleti)[/quote]

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!


Bejelentkezés: most jöttünk meg a Balcsiról. Pénteken céges családi napon voltunk, szombaton esküvőn (Hódmezővásárhelyen), aztán rátettünk két nap Balcsit. :D :D

Vissza is olvastam, de most még csak kapkodom a fejem, h "Mi van? Mi van?", úh majd holnap folyt.
Vendég
 


Megérkeztünk. :D Túléltük. :D
Elmondhatom, hogy egy olyan kétszintes lakásban, ami nem tipegőkre van szabva, két törpével elég melós. Még jobban is, mint itthon. :wink:
Voltunk nagyokat sétálni, volt megint turista napunk. Natinak persze az tetszett a legjobban, amikor láttunk egy csapat rendőrlovat. Hogy mellesleg ott volt a Buckingham Palace is, az nem különösebben hatotta meg.
Eddig is tudtam, hogy London elég állatbarát, de egy kisebb állatkertben éreztem magam. Mókusokhoz és mindenféle érdekes madárhoz hozzá vagyok szokva, de amikor tesómék kertjében megjelent egy rókacsalád, az azért meglepett. Anyuci a kerítésen állt, figyelt, miközben a négy picúr pár méterre az orrunktól hancúrozott. Lefényképezni sajna nem tudtam, mert nem volt ott a gép, ahol gondoltam és további értékes másodperceket már nem akartam rászánni a dologra. Inkább mentem nézni őket.
Jó nagy vásárlásokat is csaptunk, egy rakás új könyvvel és ruhával jöttünk haza. Úgy kellett egy bőröndöt kölcsönkérni, a repülőtéren meg átpakolni, mivel a check-in-nél képesek voltak két kilón fennakadni. Mi a baj azzal, ha valaki két gyerekkel 62 kg cuccot visz? :twisted:
Majd jövök fényképekkel is, csak egy picit visszaolvasok. Meg abban nem is vagyok egy éllovas. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


De jó itthon melegedni egy kicsit. 8) Én nagyon élvezem! :lol:

Evés:
Ha nem esznek, nem foglalkozok vele különösebben - kivéve, amikor betegek sokáig és nem esznek, de most jó idő van. Voltak mindenféle szakaszaink. Nat jó fél évig semmit nem szedett fel, majd pár hónap alatt jó két kilót, ami az évi termésnek kellene, hogy legyen. Nagyon változik az étvágya, eddig nem sokmindennek fedeztem fel kapcsolatot.
Szabi keveset eszik, most is alig van 10 kg felett. Néha csak kiskutyázik az asztal körül, azaz minenkitől lejmol egy falatot és ebédre akkor ennyi.

Kórházban hagyás:
A jó ég kíméljen meg egy ilyen döntéstől. :( Most olvastam egy könyvet kb a témában Doris Lessing: Az ötödik gyerek (remélem, ez a magyar címe) Tudom ajánlani.

Sensi,
Ne csatározz sztem, mert így egyre rosszabb lesz és hamarosan már tényleg képes lesz arra, hogy kevesebbet egyen, mint ami kell neki. Nálunk leginkább az jött be, hogy nem kell az etetőszékben ülnie, hanem az asztalnál. Ha nem kéri, egyáltalán nem kínálom mással. Nálunk emellett azért az is belefér, hogy ha nincs kedvem főzni, akkor kapnak akár ebédre és vacsorára is egy szendvicset. Nemigazán válogatnak, nem esznek sokat, nincs csata.
Nekem anyukám meglehetősen tömködős, elég sok a rossz emlékem. :wink:

Ria,
Nagyon jól hangzik a lakás! :D

Tilos:
Életveszély :wink:
Nem életveszély: wc körbenyalása, egymás püfölése eszközzel, rohangálás ceruzával, kajadobálás, falra rajzolás tejfölös kézzel (mai eset).
Szabad:
Földről kaját felnyalni, saját szemetesében turkálni, hajat tépni mértékkel, papírzsebit enni...

Társaság:
Napi. Natin kívül értve persze.

Lora,
Fogászat. :x Robi csináltatott egy panoráma röntgent, még nekünk is egyértelmű, hogy gáz van. A bölcsesség fogai teljesen vízszintesen vannak, rendes méretűek, és ha egy picit is mozdulnak, beletrafálnak a 7-esek gyökerébe. Azóta az f betűs dolgok, mint fogászat a verbális tiltólistán vannak.

Kép KépKép
lorca
 
 


lorca
üdv itthon!

súlytöbblet a repülőn :oops: :oops: :oops: (egy fél kilót biztos kele ruhái tettek ki..)

n jó a tilos és szabad listád, kb a mienk is ez

natinak boldog szülinapot utólag is! azért fényképet is tegyél majd a vonalzójára :wink:

majus3
 
 


Lorca,
fényképes élménybeszámolót, lécciiii! Honnan kerül oda annyi állat?

Ágiboldi,
tudom, hogy lejöttetek már a légzésfigyuról :lol: Csak gonoszkodtam :twisted:
Szerinted, ha mondjuk sikerül összehozni a tesót, és oda fogok a SOTE-ra járni gondozásra, meg akkor esetleg a szülés hetében fent lennénk anyósnál, szóval ezekre az időszakokra én is bevihetem Sebit egy pár órára? A férjemnek ott van az állandója, de én is be vagyok jelentve, vagy ez nem kell hozzá? Annyira jó lenne, mint alternatíva a terhesgondozáson való ücsörgés helyett, meg anyós is pihenhetne egy kicsit. Na persze ez még csak abszolút elméleti kérdés?

Timóék vajon hol tarthatnak? Akinek (Dana) volt ilyen vizsgálata, mennyire volt durva?

Valamit még akartam, de nem jut eszembe...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno, szerintem igen. Nekem úgy tűnt, h nem feltétel, h tényleg rendszeresen hordjam, vagy hogy majd később oda járjon, úgyhogy mindenképp megér majd egy telefont mikor esedékes.

Lorca, igenigen, pár fényképet illene tenni! :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


hali!


Amíg Lorca nem tesz fel képeket, érjétek be velünk :lol: :

Céges családi buli, a medencében nem fürödtünk (pedig szabad :wink: ), viszont Gergő - bizti ami bizti - az első 5 percben megmártózott a lábmosóban. Ez a kép még előtte készült:
Kép

Ugrálóvár is volt, kb. 3 percig bírta, aztán eltört a mécses, és ki kellett menteni: Kép

És ami a legjobban lekötötte:
Kép

Tiszaparti tipikus:
Kép

Esküvős vigyorgós:
Kép

A szertartás után az ifjú pár és Gergő a parkban fényépezkedtek:
Kép

És ez már Balcsin: Nyár van nyár - avagy mire jó a homokozó-készlet:
Kép
Vendég
 


Foglalom még kicsit a helyet:

Beteg-baba: ha elvetethető még, amikor kiderül, elvetetném. Ha megszületne, hazavinném. Ez nem kérdés.

Bölcsi: Ágiboldi, n szuper helyet találtál!!! Ennyiből egy óra bébiszityó sem jönne ki! Lehet, h közkinccsé kéne tenned a címet, mert nekem is jól jönne a terhesgondozás idején. :roll:

Timo! Igazából miattatok ülök itt, és n-n izgulok, rem minden jól alakul! Írj, ha megjöttetetek!!!

Gyereksziget: n jól hangzik, majd be is tetetem a hétvégi progijaink közé! + Tényleg megbeszélhetnénk ide egy talit! :wink:

15 hós oltás: tudom, h most nem volt téma, csak megírom, h Gergő a 7. napra teljesen bepöttyösödött tőle, de a 10. napra elmúlt. :roll: Láza nem volt, de az még SOHA nem volt. Egyébként lehetséges ez? Vagy ennyire gyatra szülők lennénk, h lehet, h volt láza, csak észre sem vettük??? :shock:

Sebi a csocsóasztalon: ez a kedvencem. :D
Vendég
 


Pann,
de jó képek! A fűnyíróson is ő van??? Vágtátok már a haját, vagy csak nagyon kiszőkült (alig ismerem meg)?
parkban fotózkodás :lol: A "belefeledkezem a víznézésbe" nagyon jó kép.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sebő ma kapta meg a 15 hóst, már az ajtón belépve ordított, úgyhogy szerintem nem vette észre, hogy szurit kapott, súlyméréssel nem is próbálkoztunk (ez már a 3. hónap), és szerintem az egészséges mivoltáról sem győződött meg a drnő teljes alapossággal :P (bár aki így tud ordítani, az nem lehet nagyon beteg :? )

Hétvégén családi matracon alvás volt, amikor Sebi felébred, felült kettőnk feje közt, szétnézett, majd rám kiabált, hogy "Ana!!!!", felnéztem, erre ő suttogva "Cssssss...apa...alszik"

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


helló!
de jó szines oldal lesz ez a sok képpel! Nagyon jók Gergőé és Sebié is!!!

A nyaralásos élménybeszámoló:
A Kolping-hotelben voltunk Boribabatorna-táborban 5 napig, ami Rolinak és egyik szülőjének délelőttönként 1,5 órás játékos-mondokázós vidám tornázást jelentett (egy teremben). Ez pont jól illeszkedett a napirendünkbe, mert Roli utána aludt egy szép nagyot (ill. néha előtte még fárasztottuk fél órát a medencében vagy a játszótéren is). Míg aludt, mi Tamással sziesztáztunk a szobában majd ebéd után (éppen mikor már nem égetett annyira a nap, mehettünk strandolni.) Volt, hogy Bori a medencéhez is utánunk jött és rajzos mondókákkal szórakoztatta a gyerekeket.

A torna maga:
Ringató-szerű bemelegítés után vonatozás, mindenféle magasba emelgetős figura (anya nagy örömére), de amit Roli a legjobban szeretett az az akadálypálya (asztalok közötti ill. oda le-és felvezető padokon járva), bukfencelés.
Bori, a "tréner" nagyon profin bánt a kis lurkókkal: figyelte mikor fáradnak ki, akkor teáztak, bábozott nekik és minden baba legfőbb örömére sokszor előszedte a buborékfújóját. Nekem ez tetszett legjobban, ahogy a gyerekek egyszerre hajkurászták a buborékokat ill. az is, amikor csak 1-1 nagyot fújt névre szólóan és érdekes módon a gyerkőcök tiszteletben tartották, hogy ezt most az a baba kapja el.
A mi csoportunkban kb. 6-10 1-2 éves gyerek volt együtt.
Ja, futottak babamaratont is névre szóló talp-és tenyérlenyomatos mezben! 8) 8) Komoly 42m-t! :wink: Bár Rolinak nagyon rossz volt a formaidőzítése, mert pont aznap délután lázas volt kicsit az előző heti oltásoktól. :roll:
Szóval tökjóvolt! Mindenkinek ajánlom, lesz még idén októberben.

Más téma:

Lorca,
én is várom a képeket! Natit még idehaza ünnepeltétek meg vagy itt is-ott is? (Én is sok boldogságot kívánok neki!)

Ági B.
ez a bölcsi tényleg egy főnyeremény! Na, valami ilyesmit (ill. félnapost) képzeltem Nanicának, ha tudna 4 órában dolgozni.

Nanica,
fontolgatod még ezt a Linust-bölcsibe te meg vissza pályázatozni-kérdést?

Lora,
az az arclebénulásos veszedelem nagyon ijesztően hangzik! Drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyítsanak.

Ditke,
A házatok alsó szintjén simán elférne a miénk emeletestül-teraszostul. :lol: :wink: Klassz a medence!

Csimpi,
:cry: :cry: :cry:

Róki,
jó hallani rólatok! Majd tanácsot kérnék tőled 2 évesnek pszichológus-témában...

Május,
jaja, okos vagyok, mitagadás 8) :lol: (Az egész úgy kezdődött, hogy 25 éves koromban az exapósom szerint számomra minden vagy fekete volt vagy fehér. Pedignemis. :evil: Na, azóta volt időm és sajnos sok személyes vagy közvetett élményem is, amin csiszolhattam az árnyaltabb gondolkodásmódot. (Ma éjjel 3-ig nem tudtam aludni, mert ezeken az "esettanulmányokon" gondolkodtam, amik szintén vitaindítóak lehetnének. De ezek nem vágnak a topic témájába.)

Timo,
drukkoltam, várunk!
ezt most elküldöm....
Vendég
 


...és a képek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:43-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Itthon van Tomi, ő is elkpta a kórságot. :( Most alszik a család, addig visszaolvasok.É már rendbe jöttem 7végére:)A Normaflorra esküszök!!!!1-2 adag máris javulást hoz!!!!

Mazsi!
Kis ügyes Lea is, csak rájönnek szép lassan ezek a gyerkőcök hogy nem rágni kell azta zsinórt :twisted: :lol:
Kóla nem szokott itthon lenni, mire vettünk volna meg már jobban lettem, de memóztam az infót, köszi. :wink:
Te milyen végzettségű ápolónő vagy?
És most milyen területen keresel melót?

Ditke!
Köszi neked is tanácsokat, alma kivételesen bejött, pedig nem is szeretem :wink: Normolit recept nélkül is kapható?Milyen íze van?
Jók a képek, már nekem is nagyon pancsolhatnékm van!
Naptejek általában vízállóak, de rájuk van írva.
Igazság szerint amit a patikában kevernek ki naptej az nagyon elavult, nem nyújt megfelelő védelmet.Ui. azért is drágák a jobb naptejek, mert drága bennük a hatóanyag", évekig fejlesztik őket, stb.
Tomi pislog még esténként?Szerintem a fáradtásgtől is lehet, ll. allergia is, de ha feltűnően többet pislog, akkor tényleg menjeteke dokihoz!

Nanica!
:DDe jó a vizespólós kép Linusról! 8)

Ria!
Hát ez gyorsan ment!Gratulálok a laksáeladáshoz!Jól néz ki az új is!Ezt veszitek meg, vagy még nézelődtök?

Lora!
A Daylong is nagyon jó, tavaly olyan volt.Nem egy új márka, kb.4-5 éve van itthon.De jó, megbízható.
Jók aképek!8)Az a cserepes nagyon tuti:D

Faktroszám:kb. 40-50-ig van az amiről szoktak beszélni, hogy ennyivel lehetne elvileg többet lenni a napon, de van 100 faktoros is, viszont abban nem több a hatóanyag, és nem azt jelenti, hogy lehet vele 100x annyi időt tölteni a napon.Kb. egy erős 50esnek, 60-asnak felel meg.De talán ma már tilos is 50-nél többet írni rájuk, pont ezért,mert többet nem tud,csak a vásárló megtévesztése lenne.Az ÉN véleményem szerint gyerekre a legmagassabb gyerek napozót kell kenni, felnőtrre is érdemes bőrszíntől függetlneül!!! a legmagassabbat kenni.

Sensi!
Mióta ilyen problémás az evés?Volt vmi amitől elromlott?Ha más eteti akkor is ilyen?Miket szeret?Miylen formában, milyen hőfokon?Emili csak hidegen eszik mindent:?
Ebben a korban amúgy is el szoktak romlani az addig jól evők is, mert már ajáték a fiontos, és amig eszik nem lehet játszani.Én ilyenkor odadom neki a kanalat, vagy az üveges kaja kupakját, az nem nagy, de lehet vele játszani.Pedig nem vagyok híve a kaja közben evésnek.de néha már az első pár falat után mutogat a játékai felé.Nehéz ügy, de próbáld végig gondolni, hogy mi válthatja ki belőle az ellenellást, te is mered jól, hogy hogyan lehetne változtatni rajta.
Ja, most olvasom:hát a játékról csak következetességgel lehet leszoktatni.Én a múltkor meguntam.Mondtam ha éhes, akkor egyen.Kivettem a székből, és mondtam neki, hogy befejeztük, mehetsz játszani.Hatalmas ordítás volt.Visszatettem, majd evett.Persze nem sokta, de még pár kanállal.De most olvastam vhol, hogy ha nem eszik, akkor kivenni az etetőszékből(még ha szerintünk éhes is maradt), és mehet a dolgára.Ha visszakéri magát sem azonnal visszatenni, tanulja meg hogy következménye van a döntéseinek.Ő döntött úgy hogy nem akar enni.Ha tényleg nem eszik, és nem is kéri magát vissza, akkor nem is volt éhes.Később lehet próbálni.Gondolom nem nassol a 2 étkezés között...

Sno!
Kicsi a világ :wink: Aranyos Sebi a várban, Emili nem mert belemenni.
Sebi beszólása::D

Dana!
Fürdőzés jó lehetett!Képket teszel majd fel?Mit dolgoztál a szállodában?
Krumpli:Csak sütve, vagy az üveges kajákban elkeverve.
De ha Laura nem szereti, hát istenem.Adj helyette rizst, ha azt m,egeszi.

Timi!
Mesélj majd mi volt ma!
Lillusnka jobbulást kívánok!:(

Ágiboldi!
Nagyon jól hangzik ez a bölcsis dolog!Nagyon ügyes Boldi, hogy ilyen jól elvan, önállósodik :wink:

Pann!
Látom nálatok is zajlik az élet!Lagzikat imádom! :wink:
Aranyos Gergő is, régen láttam!
Jó hogy mondod az oltást!Lehet elhalasztatom nyaralás utánra:?

Lorca!
Üdv újra itthon!:)

Bigsister!
Nagyon jó lehetett a kolpingban, mi is voltunk tavaly:)

Emili elkezdett beszélni!Tegnap hazafelé mondogatta hogy hijja-haijja=hinta -palinta:DÉs már mondja azt is hogy inni:)
3 lépcsőt átívelő rámpán(elnyújtott, nem meredek) egyedül közlekedik le-föl!
Vasárnap volt erkélyen pancsizás is:


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Újra itt. Vacsi a sütőben (fincsi töltött tök), gyermek az ölemben.

Sno! Minden képen Gergő van. :wink: A haját egyszer levágtam (amennyire hagyta), körömollóval. :lol: Sztem a színe nem változott, csak "lett" haja. :lol:

Bigsis! Egy ideig bambultam, h vajh' ki az a Bori, és honnan kéne ismernünk, aztán továbbolvastam és leesett. :) Futóversenyről nincs videó? Vagy legalább fénykép? Vicces lehetett....

Kórházbanhagyós: emlékszem, h tavalyelőtt, mikor épp a Bajcsy ügyeletén ültem, Gergővel terhesen vmin n izgulva, akkor hallottam a folyosón, h vki a szülés utáni napon otthagyta az egészséges gyerekét. Megkapta, kézbevette, eltöltött vele egy éjszakát, aztán otthagyta. Emiatt én néhány napig teljesen lelkibeteg voltam, annyira sajnáltam azt a picit....na mindegy, csak ez jár az eszemben, vannak furcsa emberek.

Gergő eddig bírta.
Vendég
 


Ja, ezt még muszáj megírnom: Sebi mondata: :shock: :shock: :shock: és :o :o :o :o
Vendég
 


Mindenki képei nagyon szuperek!

Bigsis, akkor nem olyan volt a hotel, hogy a recepción jelzi és számlázza ha valamit kiemelnek a minibárból? :lol: :lol:

Sebi megdöbbentő (mármint a beszéd)

Pann, tényleg jó, h mondod a pöttyöket, akkor majd számítok rá. Asszem pénteken kapja az oltást, eddig halogattuk a múltheti 3 napos láz miatt.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Egy két kérdéssel kezdenék, aztán visszaolvasok:

1. Melyik babának nem gurulós/gombócos a kakija?
2. SNO: Sebi mennyit szopik éjjel és mennyit nappal? Érzel esetleg csökkenést?
3. mit szólnátok egy új képalbumhoz...régen láttunk már friss képeket. (Én javaslom, hogya jobb áttekinthetőség érdekében nyissunk új webalbumot 2007tavasziak2 néven, mert kicsit kezd sok album lenni a másikban, a jelszó is kaphatna a végére egy 2-t, hmm???)

Linus eljutott egy olyan szintre, hogy elalvás után nem ébred fel óránként, sőt van, hogy 9-hajnali 4ig nem ébred fel! IGaz meg meg nyikkan néha, kicsit forgolódik, de alszik tovább. Mióta elhagyta az éjfél előtti szopit, igen lecsökkent a mennyiség :(

nanica
 
 


Egy két kérdéssel kezdenék, aztán visszaolvasok:

1. Melyik babának nem gurulós/gombócos a kakija?
2. SNO: Sebi mennyit szopik éjjel és mennyit nappal? Érzel esetleg csökkenést?
3. mit szólnátok egy új képalbumhoz...régen láttunk már friss képeket. (Én javaslom, hogya jobb áttekinthetőség érdekében nyissunk új webalbumot 2007tavasziak2 néven, mert kicsit kezd sok album lenni a másikban, a jelszó is kaphatna a végére egy 2-t, hmm???)

Linus eljutott egy olyan szintre, hogy elalvás után nem ébred fel óránként, sőt van, hogy 9-hajnali 4ig nem ébred fel! IGaz meg meg nyikkan néha, kicsit forgolódik, de alszik tovább. Mióta elhagyta az éjfél előtti szopit, igen lecsökkent a mennyiség :(

nanica
 
 


Sno
Pancsizós képek nagyon tetszenek !!! Miért volt tilos fürdeni ???
Sebi beszélőjékén teljesen elolvadok !!! :wink:

Látszik a képeken, hogy Sebi nagyon jól érezte magát!!!!

Tomika hajat nem szeretnénk nagyon sokáig így hagyni, apukája már ugrana neki a géppel, de egyenlőre én nem hagyom, pedig úgy látom engednem kell az erőszaknak, mert nagyon vékony szálú a haja. Hátha megerősödik tőle ?! :wink:

Én már el is képzeltem ahogy Riáéknál ültök a teraszon !!! :lol:

Bigsister

Nagyon jól hangzott ez a ti nyaralásotok !!!!Irigy-irigy !!! :wink:
Hogy birod ezt a meleget a kis "pocaklakóval" ??????

Igen nagynak tűnik a ház, de közben egyáltalán nem az nem férünk a szekrényekben. Jelenleg az emeletet tervezem, hogy nem lesznek szekrények, hanem a szobák melett lesznek gardrob szobák (3 db lesz 3x2m 4x2m és 6x2m) a ruháknak és a rendes szobákban csak ülőgarnitúra és virágok lesznek így talán el fogunk férni. :wink:

Ha mégegyszer építenék teljesen másra terveztetném.
Van benne valami hogy csak a harmadik ház lesz az igazi !!!

Javaslom a medencét mindenkinek aki családi házban lakik, nagyon jó dolog és hatalmas családi hancúrokat lehet benne csapni, annó még apukával kettesben is ment a hancúr benne.( :oops: bocsika)Tehát nagyon megéri !!!

Pann

Esküvős vigyorgós tetszik a legjobban annyira aranyosak vagytok rajta mindketten !! :P
No meg a komoly képpel vizet néző is nagyon szuper !!!!!
:lol:
Olyan jó ez az oldal a sok fényképpel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágiboldi

Létezik ilyen bölcsi ??? Azt hittem ilyen csak a mesében lézetik ?????!!!!!Tényleg nagy szerencsétek van vele !!!! :P

Timi

Mi van veletek ???? Hol vagytok ????

Kép
kditke
 
 


Nanica,
1. általában Boldi
3. én benne vagyok, csak akkor muszáj lesz megint felraknom képeket, mert feltűnik, h nincs..

Hát a bölcsi majd holnap dől el, h hogy bírja egyedül. Összeszorul a szívem, pedig csak 2 óra, de még sose volt sehol úgy, h csak idegenek.. Képzelem mennyit fogok fordítani, itt fogok gubbasztani és alig várom, h értemehessek :oops: Ráadásul tökre félek, h valahogy mivan ha elkeveredik, bebóklászik az udvarról a házba, onnan meg ki az utcára, csak nem figyelik egyszerre az összes gyereket folyamatosan, mi van, ha véletlenül nyitva hagyják az ajtót stb. Na jó, ez hüjeség..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


nanica
én nem értem, miért kell teljesen új webalbum? miért nem jó, ha egy helyen van? vlmit rosszul értek? :oops:
a jelszóváltoztatás lehet aktuális, de csak priviben, mert így, ha megírod nyilvánosan, h mi a változás akkor nem sok értelme van sztm :lol: :lol:

kelekaki
ritkán gurulós, inkább pogácsa :lol:

timo
de lassan telik az idő.....

ditke
huncutkodás a medencében :wink:
pont a múltkor futott át az agyamon, h az "újak" lógnak nekünk néhány pikáns részlettel gátsebekről, mellekről, szülés utáni vérzésről, szexről, mert ugye mi ezt alaposan kitárgyaltuk annak idején és ami jár az jár :lol:

majus3
 
 


Linus új tudományai:
Felszólító módot használ, de nemcsak hiszti formájában:
1. Kéri, hogy feküdjek mellé, mert szopizna: Paskolja az ágyat és hajtogatja, te-te (tente)
2. Ha énekelek, mondókázok neki, fejrázással jelzi, ha nem tetszik neki (szopi közben is), majd annál, ami tetszik, megnyugszik.
3. Ha fel akar ülni valahova, mutat rá és közli: tsüts (csüccs!)
4. Ha menni akar, vagy mást küldene el, pápázik
5. Éhes: mutat a szájára és mamm-mamm (ugyanezt teszi, ha a menzára elé érünk, ahonnan az ebédet hozzuk)

A kakit azért kérdeztem, mert lassan már 3 hete nem eszem újra tejtermékeket, de még Linusnak mindig igen híg a széklete. A korábbi pogácsa helyett, mindent beterítő híg darabos valami, pedig már a vasat is kaja újból!!! :(

Dejók a képek... 8) :D

Mazsi: miért döntöttél az álláskeresés mellett? Ha úgy adódik, mentek Bp-re?

Bigsis: még fontolgatom a melót, de mióta leírtam az igényeimet, nem jeleztek még vissza…


Ágiboldi: köszi! Jól hangzik ez a bölcsi dolog! Én eléggé elkeseredtem, mert halottam egy fülest, hogy tejmentes étekzést menzán nem nagyon tudják megoldani, csak ha itthon főzök neki.


Május, nem gond, hogy egy helyen vannak a képek! Sőt! Csak mostanában nem került fel új kép és Ágiboldi megvilágította a helyzetet: ott jobban feltűnne :lol: :lol:
Jelszót csakis priviben...

SNO: jók a képek! :D Sebi alszik is a babakocsis képen, vagy csak a felhőket vizsgálja? Halászléfőzőre jöttök idén?

nanica
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?