Sziasztok!
Itthon van Tomi, ő is elkpta a kórságot.
Most alszik a család, addig visszaolvasok.É már rendbe jöttem 7végére:)A Normaflorra esküszök!!!!1-2 adag máris javulást hoz!!!!
Mazsi!
Kis ügyes Lea is, csak rájönnek szép lassan ezek a gyerkőcök hogy nem rágni kell azta zsinórt
Kóla nem szokott itthon lenni, mire vettünk volna meg már jobban lettem, de memóztam az infót, köszi.
Te milyen végzettségű ápolónő vagy?
És most milyen területen keresel melót?
Ditke!
Köszi neked is tanácsokat, alma kivételesen bejött, pedig nem is szeretem
Normolit recept nélkül is kapható?Milyen íze van?
Jók a képek, már nekem is nagyon pancsolhatnékm van!
Naptejek általában vízállóak, de rájuk van írva.
Igazság szerint amit a patikában kevernek ki naptej az nagyon elavult, nem nyújt megfelelő védelmet.Ui. azért is drágák a jobb naptejek, mert drága bennük a hatóanyag", évekig fejlesztik őket, stb.
Tomi pislog még esténként?Szerintem a fáradtásgtől is lehet, ll. allergia is, de ha feltűnően többet pislog, akkor tényleg menjeteke dokihoz!
Nanica!
De jó a vizespólós kép Linusról!
Ria!
Hát ez gyorsan ment!Gratulálok a laksáeladáshoz!Jól néz ki az új is!Ezt veszitek meg, vagy még nézelődtök?
Lora!
A Daylong is nagyon jó, tavaly olyan volt.Nem egy új márka, kb.4-5 éve van itthon.De jó, megbízható.
Jók aképek!8)Az a cserepes nagyon tuti:D
Faktroszám:kb. 40-50-ig van az amiről szoktak beszélni, hogy ennyivel lehetne elvileg többet lenni a napon, de van 100 faktoros is, viszont abban nem több a hatóanyag, és nem azt jelenti, hogy lehet vele 100x annyi időt tölteni a napon.Kb. egy erős 50esnek, 60-asnak felel meg.De talán ma már tilos is 50-nél többet írni rájuk, pont ezért,mert többet nem tud,csak a vásárló megtévesztése lenne.Az ÉN véleményem szerint gyerekre a legmagassabb gyerek napozót kell kenni, felnőtrre is érdemes bőrszíntől függetlneül!!! a legmagassabbat kenni.
Sensi!
Mióta ilyen problémás az evés?Volt vmi amitől elromlott?Ha más eteti akkor is ilyen?Miket szeret?Miylen formában, milyen hőfokon?Emili csak hidegen eszik mindent:?
Ebben a korban amúgy is el szoktak romlani az addig jól evők is, mert már ajáték a fiontos, és amig eszik nem lehet játszani.Én ilyenkor odadom neki a kanalat, vagy az üveges kaja kupakját, az nem nagy, de lehet vele játszani.Pedig nem vagyok híve a kaja közben evésnek.de néha már az első pár falat után mutogat a játékai felé.Nehéz ügy, de próbáld végig gondolni, hogy mi válthatja ki belőle az ellenellást, te is mered jól, hogy hogyan lehetne változtatni rajta.
Ja, most olvasom:hát a játékról csak következetességgel lehet leszoktatni.Én a múltkor meguntam.Mondtam ha éhes, akkor egyen.Kivettem a székből, és mondtam neki, hogy befejeztük, mehetsz játszani.Hatalmas ordítás volt.Visszatettem, majd evett.Persze nem sokta, de még pár kanállal.De most olvastam vhol, hogy ha nem eszik, akkor kivenni az etetőszékből(még ha szerintünk éhes is maradt), és mehet a dolgára.Ha visszakéri magát sem azonnal visszatenni, tanulja meg hogy következménye van a döntéseinek.Ő döntött úgy hogy nem akar enni.Ha tényleg nem eszik, és nem is kéri magát vissza, akkor nem is volt éhes.Később lehet próbálni.Gondolom nem nassol a 2 étkezés között...
Sno!
Kicsi a világ
Aranyos Sebi a várban, Emili nem mert belemenni.
Sebi beszólása::D
Dana!
Fürdőzés jó lehetett!Képket teszel majd fel?Mit dolgoztál a szállodában?
Krumpli:Csak sütve, vagy az üveges kajákban elkeverve.
De ha Laura nem szereti, hát istenem.Adj helyette rizst, ha azt m,egeszi.
Timi!
Mesélj majd mi volt ma!
Lillusnka jobbulást kívánok!:(
Ágiboldi!
Nagyon jól hangzik ez a bölcsis dolog!Nagyon ügyes Boldi, hogy ilyen jól elvan, önállósodik
Pann!
Látom nálatok is zajlik az élet!Lagzikat imádom!
Aranyos Gergő is, régen láttam!
Jó hogy mondod az oltást!Lehet elhalasztatom nyaralás utánra:?
Lorca!
Üdv újra itthon!:)
Bigsister!
Nagyon jó lehetett a kolpingban, mi is voltunk tavaly:)
Emili elkezdett beszélni!Tegnap hazafelé mondogatta hogy hijja-haijja=hinta -palinta:DÉs már mondja azt is hogy inni:)
3 lépcsőt átívelő rámpán(elnyújtott, nem meredek) egyedül közlekedik le-föl!
Vasárnap volt erkélyen pancsizás is: