Sziasztok!
Már ezer éve nem jártam erre.. Próbáltam az utóbbi két hét termését visszaolvasgatni, de mindenre reagálni most nem tudok. Két órája olvasok
Eléőször is a gratulációk:
Kistigrincs, Monee! Utólagosan is nagyon sok boldogságot kívánok születésnapotok alkalmából!! Még a 8 napba beleférek
Gratulálok mindenkinek, akinek most derült ki vagy most bizonyosodott meg, hogy fiú, vagy lány rejtőzködik a pocakban (Nostawen, Konan, Minyu,Lolababa).
Plusz megnéztem a babás és a pocis fotókat is! Nagyon szépen fejlődnek mind a babáink, mind a pocakjaink!
Nagyon jó 4D-s képeket raktatok fel (Petra a tied külön dicséretet érdemel, nagggyon jó!!)
És nem utolsó sorban gratula minden kismaminak, aki átlépte a bűvös 100-at!! Én is közeledek már felé!
Honey, Blúmi, nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztülmennetek, és hogy mindig van valami, ami miatt izgulnotok kell.De biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és már nem is olyan sokára egészséges, gyönyörű babákat fogotk ti is szülni!!
Roni, te sem jöttél sokáig. Én most itthon vagyok, de nem tudtam többet (sőt semmit) a géphez ülni, mint meló mellett!
Holka, ügyi vagy! Gratulálok a jogsihoz! Aztán óvatosan, mert nagyon sok hülye van az utakon! Balesetmentes közlekedést kívánok neked!!
Szóba került az Elevit.. Nekem a doki ajánlotta, hogy térjek át a Gravidára most már, mert abban van jód is, az Elevitben meg nincs. Én már régóta Elevitet szedtem (mióta az első vetélés után újra baabásodásra készültem és még az előző dokim ajánlotta a kezdéshez), de most Gravidát vettem. Nem akarom végig szedni. Viszont az ára valamivel barátibb, mint Elevité.
Humanka, nem semmi, hogy te végig dolgozni fogsz! Nagyon csini kismama vagy, azért aki akarja, az már látja, hogy baba van abban a pociban! A súlyfelesleget meg ne hiányold, örülj neki, hogy szerencséd van, és nem hízol sokat!
Magunkról:
Én sajnos nagyon sokszor begörcsöltem, rendesen összegörnyedtem a fájdalomtól. Ezért egy durvább görcsös hétvége után bementem a dokihoz. A külső méhszáj nyitva van, és emiatt + a keményedés, görcsök miatt a doki azonnali, szigorú ágynyugalomra ítélt (C=2160) . Így én már két hete nem dolgozom, itthon vagyok. Nagyon nehéz az ágynyugalmat tartani, de a baba érdekében mindent megteszek! Most voltam kontrollon, és zöld utat kaptam a kismamatornához, de csak mértékkel. Doki szerint a testem ugyis jelez, ha sok. Itthoni tevékenykedés megengedett most már, de bevásárlótúrákról le vagyok tiltva.
Hát nem örültem nekem a melóhelyen, de elfogadták hogy ez van. Még egy hónapot akartam kihúzni, de ha nem megy, akkor nem megy.
Sok más is van körülöttem, de azt majd egy másik e-mailben!
Nyuszi, üdv közöttünk! Nem lehet hogy mi egy másik topikból már ismerjük egymást??