Flóra nehéz lehet ,ha ennyiídős koráig egyedül volt, most meg családja van! Sajnos neked kell türelmesebbnek lenned vele! Tudom egyszer minden húr elszakad!
Hú,a melegtől bekrepált a net is? Nálam kegyetlen lassú.
Zsuzsi, az jó, ha nincs pirid. Viszont látod,az én melleimnek kellene fájniuk,ha babás vagyok, csakhogy én nyugodtan fekhetek rajtuk, nem fájnak. A balra vigyáznom kell, hogyan fekszem, de a jobbra egyáltalán.
Én mióta babás vagyok, azóta nincs olyan nap, hogy ne legyen véres a zsebkendőm orrfújásnál....
Nem aktiv vérzés, inkább csak beleszárad mindig egy kevésbe....bocsi, nem tudtam finomabban leirni...
Zsuzsi, tudom, nekem kell türelmesnek lennem. Az is vagyok, csak már sok, hogy én állandóan kényeztetem,becézgetem,ő meg a nevemet sem mondja ki,nincs egy kedves szava hozzám, csak ideges. Tegnap arra kértem, ha fáradt is közölje velem kedvesen, hogy Ildikó, nagyon fáradt vagyok. Az eddigi helyett, ami úgy történik, hogy nem szól, csapkod, ideges, megkérdem, valami baj van? Mire idegesen váálaszol, Hát fáradt vagyok, na! Már fáradt sem lehetek? Dolgozom, egyik munkából a másikba megyek, mit akarsz még!
Hát nekem is valahogy így indult meg. Fújtam az orromés elindult. Nem vészesen,el is állt. Aztán délután megint orrfúvás után.
De majd meglátom. Már egyáltalán nem ringatom magam. Az előbb kimentem apatikába,hogy veszek tesztet. Ott álldigálltam a patika előtt addig, míg lebeszéltem magamés mint Zsuzsi mondta,kár a tesztért. Azt mondtam magamnak,hogy úgysem vagyok terhes, nekem is hormonzavarom van és kész. Aztán hazajöttem.
Tancsu,én amikor terhes voltam,nagyonsok mézet ettem. A harmadikkal. Minden reggel tejet ittam, vagy vaníliásat vagy mézeset. A gyerekúgy megszokta, hogy a mai napig nagyon tejes. Pici korában pedig csak szopizott volna, másfél évig szoptattam. Aztán megivott naponta másfél-két liter tejet. Később csökkentette egyre. Ma még mindig nagy tejivó,bár már csökkentette a napi litert.
Igen,én is így gondoltam,ezért nem vettem tesztet. Már mindegy. Szerintem,ha a hormonok rendesen működnének, akkor fájnának a melleim. Tehát kevés a hcg még szerintem,akkor is,ha babás vagyok.Így szerintem mindenképp negatív lenne a teszt.
A párom úgy fél öt körül fog jönni. Akkor majd itthagylak benneteket, de addig még vagyok. Aztán vele leszek, sokáig nem lesz úgysem itthon,mert megint megy az anyjáékhoz. Épp csak eszik. De legalább tálalok neki,meg próbálok vele kedves lenni,mert ugye kibékültünk, de ő még egész héten morcos lesz, a fullánk benne marad ilyenkor.
Az egyik petevezetőben volt a méhenkívűli terhesség és azt kivágták akkor, ami most van az túl kacskaringós ée hosszú!!!Azt mondta lódoktor, hogy alkalmatlan! Akkor!
Hát ez igaz. Rengeteg mindentől megszabadulnál. De remélhetőleg nálad a ciszta eltávolításávalés a petevezeték átjárhatúságával meg is fog oldódni a dolog,mert szerintem, ha nem lesz cisztád, akkor rendeződnek a hormonjaid.
Te Zsuzsi.Ha már műtenek, nem lehet rögtön levenni tőled petét is? Ha mégis lombik lenne a vége, hogy akkor már ne kelljen újból beavatkozásra menned. Habár azt biztos pé-kor kell levenni.
Nálunk ma volt gyermeknap a suliban. Reggel álarcos bemutatóval kezdtük. Aztán kaptak a gyerekek bőséges tízórait a szülői szövetségtől,majd mindenféle sportjátékkal folytattuk. Minden egyes játékért,amit elvégzett a gyerek zsetonokat kapott. A zsetonokat pedig beválthatta a büfében édességre.
Sajnos nem így történik a petelevétel! Na kész vagyok a kajával , kávét is főztem! Lassan ébresztem királyfit, mert ő megy éjszakára dolgozni és gondolkom kialudta magát regel 7től! Meg különben is hiányzik!!!!!!
Képzeljétek....
A köldökömnél van Gergő feneke....
Ha bal oldalon vakarom, akkor oda tolja, ha jobb oldalon, akkor oda...
Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi, szerintem is segíteni fog a cisztaeltávolítás és az átjárhatóvá tétel.
Szilzi , hol vagy, gyere, gyere gyorsan!
Flóra, legyél kicsit a párocskáddal, aztán majd gyere!