Sziasztok!
Végre visszaolvastam a 7vége termését... Következőkor bizisten jegyzetelni fogok!!!
Czinkeb: én is köszöntelek itt. Gratula! Nekem nem fájt a farokcsontom, így nem tudok semmitse ajánlani, csak esetleg azt az egyet, hogy ha lefekve jobb, akkor minél többet feküdj le. Nem tudo hol dolgozol, de gondolom ez nem megvalósítható a melóhelyen
Monee és a többiek: nekem "csak" kendőm van. Egy sima Carolino kendő. SOha nem akartam mást kipróbálni. Kaptam egy noname kengurut ajándékba valakitől, de oda is adtam egyik unokatesómnak, aki nagyon örült neki. Számomra az egyetlen hátránya az, h ilyen vadmelegben nem tudom vinni benne a gyerkőcöt, mert iszonyúan összeizzadunk. A fiam a babakocsit aligalig ismeri, nagyon ritkán volt benne. Most, h nagybb, kicsit többször, de mondhatom, h meglehetősen keveset használtuk a kocsit.
Ahogy én szoktam: felkötöm a kendőt magamra (régebben elől hordtam, aztán csípőn sokáig), gyermeket bele, aztán megyünk le. Ha autóval megyünk valahová, akkor gyermeket kendőből ki, de a kendő mindig rajtam marad, úgy vezetek, úgy mászkálok midnenhová. Ügyintézéshez sztem nagyon profi, mert ha ezer helyre kell autózn, akkor ezerszer nem kell előcitálni a babakocsit a csomagtartóból, hanem a kölyket a megkötött kendőbe be, ki, be, ki... Nálam nagyon bevált, én nem is akartam soha mást kipróbálni, de most annyit rugalmaskndőztök, h ha lesz tesó, akkor lehet, h azt majd kipróbálom...
Bocs a kérdésért, de mi is az a mei-tai? mert lemaradtam róla. Az ergo-t is onnan tudom, h Rambóka a talin megmutatta, addig csak képen láttam!
Egyébként nálunk nem árulnak kendőt, akinek van az MO-ról vette/hozatta... elég érdekesen reagálnak rá az emberek: cigánynék többzsör is állítottak meg, h ugye milyen kényelmes??? Végre rájöttünk, h ők miért hordozzák kendőben a purdét
)
Románok többen is kérdezték, h miért hordozom pokrócban a gyerkőcöt, miért nem veszek egy "rendes" kengurut
)
Szopispárna: nekünk van egy hosszúkás alakú párnánk (akkora, mintha 2 kicsipárnát egymásmellé tennék) és azt zuperül használtam szopispárnának.
Még miről is volt szó vajon? Ja, Kavicska örvendezett a hasonalvás miatt
:D:D
Tibike életében vagy 3szor aludt hason, azt is véletlenül, sztem. Olyan álmos volt, h nem tudta hogy alszik. Egyébként nem engedte meg, h hasra tegyem, lásd üvöltött, mint a sakál. Jó ha addig hason maradt, míg bekapcsoltuk a hátul kapcsos rugiját.
Viszont én alszom jókat hason, amióta a fiam betöltötte az évet! Párna nélkül, hason... fantasztikus! Nagyon rég vártam erre, h ismét tudjak így aludni...
Monácska: rózsaszínrucis csajszika... ééédes nagyon. Majd amikor meg tudja mondani, h mit venne fel, akkor majd kiderül, h a kedvenc színe a rózsaszín meg a lila
Norka: annak nem örvendek, h kényszerpihenőn vagy, de annak igen, hogy sokat jössz ide
Tényleg, Bogi 38oo volt?
látod már elfelejtettem... bocs... de azt nem, h mikor született!
Megnéztelek volna pocisan, de... majd legközelebb...
Te lányok: mit tehetnék a "rapszódikus metszedés" ellen, ahogy valaki mondta. Van, h elfelejtem beszedni. Van, h egyegy fincsi kajára azt mondom, h leszarom, h nem szabad és bezabálok belőle... Na, valahogy erőt kéne vegyek magamon s végre rendes pcos-hoz illő életmódot folytassak... grrr... a lagziban is mi sütit bezabáltam... finomak voltak, he...
Na, elmesélem a lagzis sztorinkat is...