Új privát üzeneted érkezett!

a málnalevél el is indíthatja a szülést? HA talál valaki ezzel kapcsolatos linket, akkor dobja már fel ide, mert nagyon kíváncsi lennék rá. Őszintén szólva én a 34.héttől szeretném elkzdeni
magdolnam
 
 


magdolnam
 
 


Nem indítja be a szülést csak megkönnyíti a folyamatot állítólag...
Csak honnan tudjam előre mikor akar kibújni a babám? Ezért én nem merek rásagíteni csak az utolsó hónapomban...
Szerdán ugyis tudni fogod milyen a méhszájad állapota ha még CI3000 akkor ihatod majd szerintem. Nekem már alapból rövidült a hossza 2 hete ,CI:2000...szóval ha tovább lazitgatom az izmaim akkor esetleg hamarabb tudna a babám kibújni amit én nem szeretnék.
holka
 
 

 
 

áhááá! Így értem!
magdolnam
 
 


Madgolnam:
A málnalevél teát a betöltött 36. héttől tanácsos inni, a tágulási folyamatot gyorsítja. Én ittam, a tágulás is jó gyors volt :) Persze aztán ,hogy volt-e összefüggés??? ....
Szóval szerintem betöltött 36 előtt ne kezdd el, ha beindulna a szülés ez előtt, akkor még korabab lenne a csajszid..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


hetek CRL(mm) BPD(mm) súly(g) hossz(cm)
7. 10
8. 15
9. 19
10. 26
11. 34
12. 48
13. 62
14. 76 29
15. 90 32
16. 100 35
17. 110 38
18. 120 42
19. 128 46
20. 135 49
21. 52
22. 55
23. 58
24. 61
25. 64 800 31
26. 68 900
27. 71 1000 34
28. 74 1100
29. 77 1250 37
30. 80 1400
31. 83 1600 40
32. 85 1800
33. 87 2000 43
34. 89 2250
35. 91 2550 45
36. 92 2750
37. 94 2950 47
38. 95 3100
39. 96 3250 50
40. 97 3400
magdolnam
 
 


Mágnes írok privit
magdolnam
 
 


Ma grillezünk apával! karajt és már meg is csináltam a hozzávaló görögsalátát!
Tegnem este pizzáztunk. Fél 10re hagytuk abba :shock: isteni tonhalas pizzát csináltam :-p
magdolnam
 
 


köszi az infókat a teáról, én is megjegyzem. amúgy a múltkori kismami klubban a szülésznő is kitért rá, úgyhogy tuti van benne valami.

én is finom kajót csináltam. szalonnába göngyölt csirkemell, és hozzá karalábés-répás tejszínes szósz

most meg véárom keljen a lángos
én sem vagyok 100as ebben a hőségben lángost sütni

de úgy ennék

Kép
andyfekete
 
 


itt volt 1 ismerős doki és feltettem neki a kérdést: mit jelent az, ha uh on azt mondták, hogy nagyon lennt van a gyerek? a válasz: "beilleszkedett és 1-2 hónapon belül világrajön". ezt 3 hete állapították meg. Lehet nekem is összekéne pakolni a kórházas cumómat? errre a nagy riadalomra bekajáltam 1 csomó cserit
magdolnam
 
 


Nemtom mi jöhet még :evil: most meg az 50.000ftos 5hónapos monitor döglik be. Hihetetlen
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Magdolnám:
Én nagyon reménykedem, hogy Liza még bent marad egy picit! Annál nagyobb lesz az öröm, amikor meglátja a napvilágot! :D
Bedöglött az 5 hónapos monitor? Akkor még kell, hogy garancia legyen rá! Párodnak vissza kellene vinni a kereskedőhöz!

Holka:
A próféta szóljon belőled! Bár én nem tudom... ha lakna bent valaki, akkor nem lenne szabad görcsölgetnie a pocakomnak nem?

Kép
anda81
 
 


á nem, majd én vagy apu visszaviszi, mert a férjemnek vettem ajándékba. De minden bedöglik ( tv, klíma, tv mégegyszer, monitor, mikro, stb)
magdolnam
 
 


na igen jó lenne még egy picit neki bennt. Már egy pár napja nagyon rosszcsont lett. Olyan bulikat vág le, meg hintáztatja magát. Olyan édi :!:
magdolnam
 
 


Andy
Nagyon cukik a rucik, amiket beszereztél. Szerintem lehet menni strandolni, de erős fényvédőt kell rendszeresen használni és esetleg egy kendővel letakarni a pocakot, mert az erős fény zavarhatja a kiscsajt. Fürdést meg a dokival kell megbeszélni. Én is fogok menni fürdeni de én inkább a természetes vizek mellett döntöttem, szóval tavakat fogunk látogatni.

Holka
Lányod tuti nagyon élvezte a dagonyázást. Én is imádtam sárcsöpögtetéssel várat építeni. Jó móka volt. Majd a Tökivel is biztos fogok ilyeneket csinálni. Mosógép ugyebár van, ki lehet mosni a cucokat.
Ha rendesen zárt a méhszáj akkor annyira nem veszélyezteti a babát a fürdő, nem? Én úgy tudom csak akkor tilos a pancsi, ha nyitottabb. Vagy nem jól tudom? Azért majd megkérdem a dokimat.

Magdolnam
Nem lehet könnyű, hogy odaköltöztetik majd hozzátok a fél családot. Deségét rendi az anyósod, hogy felajánlotta a segítségét. De lehet jobb lesz nektek, ha nem költöztök oda vissza. Bár ezt előre nem lehet tudni. Lehet tényleg egész jól rendbejön a nagybátyád és el tudja magát majd látni.

Anda
Mikor én teherbe estem, sokkal többet fájdogált a pocim mensisen (mielőtt meg kellett volna jönnie) mint bármikor. HAJRÁ!!!! Szorítok!!!

Viri
Jó nyaralást!

Már csak 2 vizsgám van. Az első szigorlatom megvan, bár csak kettes lett. A következőt megírom négyesre (marketing) és akkor még összejöhet a 4-es diploma.
Holnap megyünk az integrál teszt második felére. Péntekre megvan az eredmény is.
Most megyek tanulni, mert pénteken vizsga, de azért jövögetek.

Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 


jó reggelt!

magdolnam!
még biztosan bent marad a babód legalább 4 hétig, én szurkolok.
szerintem ezek a görcsök normálisak, a könyvben legalábbis azt olvastam. érzik a babák az időjárásváltozást.

Anda hogy vagy? remélem nincs a mensinek előjele.

Én ma csak 9re megyek dolgozni, még benéztem.
jelentem a lángos finom lett, csak nem volt jó a fogyókúrának:)

majd kíváncsi vagyok a pénteki diabetológus beszélgetésemre.....


na majd még jövök
szép napot

Kép
andyfekete
 
 


ügyi vagy, hogy meg van a vizsgád! Ne is törődj vele, hogy 2, a lényeg megvan! Majd a köv jobb lesz!!! A végén engem már csak az motivált, hogy meglegyen :wink: NEmsokára vége a sulidnak. Most a szakdogát is megcsináltad és mész államvizsgázni? Vagy azt halasztod?

Hát Nati, én is eljátszadoztam a gondolattal, hogy tuti visszaköltözünk? Szerintem ez valami égi jel ( a sok közül) ami megakadályoz (mindig) minket a költözésben. Azt tudom, hogy itt nem akarok lenni, mert...
- a mellettünk lévő szomszédnak nincs se csatornája, se emésztője, pottyantósa van, de nem használja!!!!!!!!!! A jeligéje: Vissza a természetbe!!! gondolom érted mit akarok ezzel mondani (az illat....)

- teli van békával, a siklók az asztalon napznak (na ezekből a kedves állatokból is van egy jó pár) ja és gyíkokból

- rohadt messze van mindentől

- az üzletek (haha... van 1 cba meg 3 ilyen mini vegyeskereskedés azt kész) 8-4ig vannak nyitva

- meg bunkók az emberek. Pedig azt hinné azember, hogy ilyen viddéken nem... hát DE!

- akkor a traktorokról,gumicszizmás bácsikákról, tehenekről, disznókról, stb nem is beszélek....

NEm szeretnék az előbb leírtakkal megsérteni senkit, ez csak engem zavar... de rohadtul. És nem nagyon szeretném itt leélni az életem.Van még (kamatostul) 5.600.000ft hitelünk (amit már 4 éve törlesztünk és hajszálpontosan ennyit vettünk fel) és nagyon megterhelő ez. Ja meg a kocsi részlet ami összesen a 2 autóra 100.000ft, bár ebbe besegítenek (hála égnek). Nagyon szeretnék megszabadulni aaz összes ilyen adósságtól. Ezért mondtuk a mamának, hogy odaköltözünk, ha a szüleim elköltöznek a másik házba. Még a mamával is nehéz, mert 80 éves, de mint a kisgyerek és néha az ember idegeit felemészti, de imádom őt! És akkor erre tessék. Ezt a + 1 embert már nem tudom vállalni. Tudom én többet kapok, de valahogy mégse. És miért? Mert azt a házat szinte le kell bontani, teljes renoválásra van ítélve, ami olyan 14-15 millió környékére rúg (kiszámoltuk úgy nagyjából)

Apu tegnap felhívott és mondtam neki, hogy legközelebb anyám ne mondjon már ilyeneket nekem, mert annyira felidegelem magam, hogy rögtön meglesz az unokájuk. Hú de pipa lett anyámra, szegény anyu amit kaphatott ezért.... Szerintem apu az megpróbálja majd elrendezni a dolgokat, a baj csak annyi, hogy anyu a "főnök" :? :( :cry:
magdolnam
 
 


láááángos! nyámmm! én is szeretnék. De most (mert szerdán kell a dokimhoz visszamennem) így diétára fogtam magam, hogy egy picit a víz visszamenjen (görögsali, ma cézár sali, meg vacsira gyümi) Annyira parázok attól, hogy befektet, mert meglátja a bokámat. Én meg nem szeretnék 1-2 hónapot kórházban pihizni :shock:
magdolnam
 
 


Liza meg kis huncut! Reggel ő ébreszt eszeveszett öröm rúgdosásokkal, kb 5-10 percig molesztál, ha érzi, hogy semmi hatása, megnyugszik és alszik velem tovább. De viszont, ha megérzi hogy megmozdulok, akkor végem van! Vissza már nem fekhetek. Vele kell oglalkozni. Apa szerint is már készülődik és majd 1 hónap múlva látja a lányát. JAjjjjjj nagyon várom már!
magdolnam
 
 


Sziasztok

MAgdolnam, nem semmi a lányod!! :lol: :lol: Lehet készülödik ő is kifelé...
A család ügy a legnehezebb, szerintem időd sem lenne, mindenkit ellátni. Talán rendeződik a dolog.

Nati, az a lényeg, hogy megvan a vizsgád.

Andy, én is nagyon szeretem a lángost, nyam :lol:

Lényok, nem tudja valaki véletlen, hogy mik az allergia tűnetei?
Pár napja folyik az orrom, könnyezik a szemem és reggelre mindig szar a torkom.
Mit lehet ez ellen tenni? Milyen gyógyi van rá?
Segitsetek.....

A meleget én se bírom. Szombaton elmentünk egy csomó dolgot elintézni és a meleg teljesen kifárasztott. Mire este hazaértünk, már hulla voltam.

Kép
Kép
odri
 
 


A szakdoga nem lett meg, csak novemberre adom be és februárban államvizsgázok. Anyu majd segít a picivel, ha tanulnom kell és ő nem hagy.

Most értem haza, elmentem gyümit venni. Vettem egy kiló cseresznyét (imádom!!) Már megettem a felét. És vettem meggyet, almát és körtét. Szeretnék ma egy kicsit diétázni. Vettem ma elemet a mérlegembe is és mivel 2 hete nem mértem magam sokkot kaptam. Meglett a hatása a sok szendvicsnek, híztam 1,5 kilót. na ezt most sürgősen le kell adnom.
Lehet nem kicsit fogok szenvedniaz egy kiló cseritől, jó kis görcsöket tud okozni, de mindennél jobban imádom! na meg már nagyon várom a dinnyét is! Tuti finomak lesznek idén. van rájuk eső, sok nap.

Ezt a málnalevél tea dolgot én is megjegyzem és majd iszom a 36. hét után.

Kép
Kép
nati80
 
 


Odri, semmit nem tudsz tenni ellene. Én nagyon beteg vagyok, voltam tőle. Jaj lehet mégis tudsz ellene tenni???
Tünet:
- orrfolyás
- könnyezés
- mintha ki lenne száradva a torok, vagy mintha kaparna
- extrémebb esetekben , mint az enyém volt fáradékonyabb lettem
- hapcizás

Én a berry nectárt ittam és a royal jellyt szedtem most ahogy visszagondolok rá na meg napi 1 l kecsketejet ittam (fúúúúúúúúúúúúúúúj) és azóta nem vagyok allergiás. A kecsketej sztem nagyon hatásos, de az öklendezés határán voltam tőle. és olcsóbb is
magdolnam
 
 


na igen a gyerek mellett nem lenne se időm se energiám a többiekre :roll:
magdolnam
 
 


Magdolnam amiket irtál hol lehet kapni? Kivéve a kecsketejet....

Kép
Kép
odri
 
 


hát én már úgy látom hogy neten is lehet. Mindjárt keresek linket. Vagy ha van ismerősöd aki ezzel foglalkozik....
magdolnam
 
 


http://fittaloe.hu/ pl. de ha ismerőstől veszed olcsóbb!!!!!!!!! Sokkal. pl a berry olyan 6000körül van míg itt majdnem a duplájáért láttam. Googleba beirod: aloe vera (esetleg flp)
magdolnam
 
 


jaj a freedommal kevertem, de akkor is drágább szerintem, bár tavaly vettem utoljára.
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Hétvégén kirándulni voltunk azért nem jöttem. Elmentünk oda, ahol ezelőtt 10 évvel voltunk a nászutunkon :lol: , csak most egy kicsit megszaporodva.... :wink: :lol:
Mindjárt küldök pár képet, ugyanis a Gyilkostónál meg a Békási szorosban voltunk.Erdély :lol:

Magdolnam:
remélem Liza baba, megvárja az idejét és akkor fog kijönni. Szerintem annyira érzi, hogy milyen szeretettel vagytok iránta, hogy alig várja, már meglásson titeket :wink: :lol:

Odri:
szegény fejed, most nem hiányzott neked biztosan allergia :?

Nati:
Gratula, a vizsgádhoz, ne szomorkodj, amiért csak 2-es lett, örülj, hogy tulvagy rajta! Cseresznyét én is szeretem nagyon :wink:

Andy:
aranyos rucikat vettél :lol:
Hogy birtad ki a lángossütést ebben a nagy melegben?

Holka:
Heni bizti nagyon élvezte a dagonyozást, az én fiaim is nagyon szeretik :lol:

Mágnes:
hogy érzed magad?

Kisvirág:
KELLEMES NYARALÁST! egy kicsit megkéstem :oops:

Anda:
Nekem is fájdogált a pocim mensisen, görcsöltem is rendesen, mintha meg akarna jönni, de nem volt semmi....az eredményt tudjátok... :wink:

Bejci:
kell dietázz? Hogy tudod megoldani?

Na bocsika, ha valakit kihagytam :oops:
most jönnek a képek.
BOCSÁNAT? HA EGY KICSIT SOKK LESZ BELŐLEM!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, szépek a képek, gyönyörű helyen voltatok.
Látom a srácok is élvezték :lol: :lol: :lol:
Te hogy vagy? Nem fáradtál el?
Igen az allergia nem a legjobbkor jött, mert nem szedhetek semmit.
Az Aloe Vera-s dolgok meg túl drágák nekem. Marad a zsepi meg a kalcium pezsgőtabletta.
Valahogy ki kell bírnom, már nincs olyan sok hátra :wink: :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Márti!

De jó ezeket a képeket nézni.......Imádom a helyet! Azért látom, arrafelé most sem volt kánikula!

Nati!
Én is vettem ma cseresznyét, fele már odavan...... :lol: Most tervezek egy kicsit kiülni a hintaágyba, és biztos bemegy a másik fele is! Rá se ránts a kettesre! februárra meg már csak az államvizsga marad! Azt úgyis meg fogod csinálni! :)

Magdi!
Azért nemigen olyan sietős Lizának reméljük! Még maradjon bent pár hétig! Szoktam olvasgatni a nyári topicot, olyan jó, hogy mindenki izgul, készülődik, mikor jön el az ő ideje!
Családod: :( Hát én is ki lettem volna akadva!! Én biztosan nem vállalnám el, pici baba mellett!

Nekünk is jól telt a hétvége, leginkább pancsolással! :)
Kép
Kép
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Odri:
én elég jól birom magam mostanság, tegnap este elmentünk párommal kettecskén vásárolni és az utcán utolért Vuk :lol: , de csak két öklendezés erejéig.Párom jót nevetett.. Azt mondja, rád is az út közepén jön a hányinger, miért nem várod meg, hogy felérjünk a járdára... :lol: persze csak viccből mondta :lol:
tegnap azért estére rendesen kifáradtam.
Azt nem tudod esetleg, hogy mitől van az alléergia?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Odri
Ha gondolod én tudok neked beszerzési áron vinni aloes cuccokat. Sokat járok pesten, így össze is tudunk futni. Ha érdekel szólj. Vagy össze tudlak esetleg hozni olyan emberrel pesten, aki beszerzésin odaadja neked.

Márti
nagyon szép helyen jártatok, én is elmennék oda egyszer. Nagyon észvesztő a tó, hihetetlen mennyire magával ragadja az embert. Gyönyörűek a fák körülötte.

Annyit beszéltek a diétáról, hogy ebédre salátát ettem, pukkadásig kb. Még este is eszek egy adagot, közben meg gyüit nassolok majd. ha kibírok egy napot mindenféle kenyér, tészta, krumpli nélkül, akkor rém büszke leszek magamra.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Ditta!
Jaj, nézem a képeid és én is olyan szivesen megmártóznék abban a bazinban :lol: Édik a gyerkőcök!
Hát nem volt nagy meleg, de sokan voltak akik rövid cuccokban jártak...Megszokták a hüvöset?? hazafele meg egy jó kiadós zápor is elkapott, az ablaktörlő alig birta takaritani a nagy viztömeget... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, nem tudom mitől van, és azt se, hogy biztosan az van e. De náthának már túl hosszú lenne... :roll:
Állandóan viszket és könnyezik a szemem, folyik az orrom és kapar a torkom. Eddig nem voltam semmire sem allergiás.
Én szénanáthára tippelek.

Nati, de azok olyan drágák. Most nincs rá pénzem....
Jó lenne valami olcsobb megoldás.

Ditta, azt hiszem most jó lenne beleülni abba a medencébe :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Odri:
én nem tudok mit mondani sajna az allergia ellen, nem értek hozzá, de neked JOBBULÁST KIVÁNOK!!!!! :)

HOLKA!
Hozzád lenne egy kérdésem:Vagy bárki aki hallot ilyesmit....
A legjobb barátnőm terhes, closty mellett maradt és szombaton elkezdett vérezni, bevitték a korházba, ott 2 babát láttak, ma visszament mert megint barnázgatott és ma csak egy vér foltot láttak... Semmi baba....Hallottatok valamit ilyesmiről????Vagy esetleg nem látszik a baba??? Nagyon jó uh.-on nézték és az orvos is ki volt akadva, ilyent még nem látott.... Szegény nagyon el van keseredve,nagyon sajnálom. Holnap fekszik be a korházba....Ma 5 hetes +3 napos

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám!
Olyan szép idő van kint mostanság, hogy nem is igen ültem gép elé. De azért olvasgattalak titeket. Na meg nem is nagyon van mit írnom.

Márti
Nagyon szép helyeken jártatok. Látom a lurkók is nagyon élvezték. Én még sosem voltam Erdélyben.

Ditta
De jó, hogy van medencétek. Én már gyerekkorom óta szeretnék, de mindig elmaradt. Az a baj, hogy kicsi az udvarunk, van 2 kutyánk, (meg a sok kutyakaki), és sajnálom a füvet is, mert kipusztul alatta. De azért majd egyszer tuti lesz, majd ha lesz babánk.

Odri
Ez tuti allergia. Sajna nem tudok semmit rá, ami jó lenne.

Nati
Gratulálok a vizsgádhoz. Jó az a 2-es, a lényeg, hogy görbüljön!

Magdolnam
Beszéld meg Lizussal, hogy még maradjon bent. :D Jobb helye van még neki a pocidban.
A málnalevélről én is csak jókat hallottam. Ismerőseimnek is megkönnyítette a szülést. Bár nem tudni, hogy az nélkül milyen lett volna. De könnyen tágult, és hamar megvolt a bébi.

Andy
Szupi rucikat vettél. Tényleg megérték az árukat. Jó sok ruhácskája lesz már Viviennek. Csak nehogy bekukacosodjon. :lol: :lol:
p__lilla
 
 


Ja, nem is írtam, hogy egyik ismerősömnek szülés előtt 1,5 hónappal vették észre, hogy fiú babája lesz. Egész odáig mindenki kislányt mondott neki.
p__lilla
 
 


Odri: Terhesség alatt homeopátiás szereket szedhetsz az allergiára. Én tavaly a CORYZÁLIA nevű homeos készítményt használtam, de ha kifejezetten kismamáknak való homeos szert keresel, akkor itt a linkje :
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=191

Márti: Tök szép helyen voltatok, de azért Dittáék medencéjében is csobbannék egyet! :) Nem kell diétáznom... de miért is kérdezted? A vizesedés miatt? Azt simán kordában tartom..egyelőre egy-egy gyümölcsnappal.. de ez saját döntés.
Vendég
 


Márti
Ha sokat vérzett lehet befejezett vetélést produkált..vagyis minden távozott...
De hogy láthattak már szombaton 2 babát amikor még csak most 5+3??? 2 petezsákot láttak csak nem??


A képek tényleg nagyon klasszak lányok!!!

Odri
én nem vagyok otthon a homeopatiában de nem tudom elképzelni,hogy pont az allergiára ne lenne valami homeosbogyi....

nati
ha zárt a méhszáj nem fertőződik be a magzatvized de attól még jó kis hüvelyfertőzést össze lehet szedni...én idén emiatt csak max combbig "mártózok meg..."
holka
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat, de tegnap este már annyira görcsölt a pocakom,hogy be kellett vegyek gyógyszert. Így egy kicsit lehangolódva várom az eredményt. Egyenlőre még semmi! Mondtam már, hogy útálok váááááááárrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnniiiiiiiii?????

Na jó nem nyafogok, ígérem!

Mindenkinek mennek a drukkok! :D

Kép
anda81
 
 


Lilla!

ugye most nem gondoltad komolyan, hogy kisfiú lesz a Vivienből? de én azt sem bánnám, addig hagyom a tapétát világoskéken:)
én éppen a vízre várok ami nincs délután óta. igaz én 4óta fodrásznál szépültem, de 7kor mikor hazaértem fogadott a párom, hogy nem tudok pisilni menni sem,mert még vizet sem hoztak.
most hozott csak fel vizet.
remélem nem maradok büdös:)
legalább reggel le tudjak suli előtt zuhanyozni, ebben a kánikulában, ha nem, akkor megyünk hajnalban az anyuhoz fürdeni 7kor, biztosan örül majd nekünk:(

a hajam jó lett, tetszik a Vivikének. meg az apukájának is.

én is kérek medencét, de ide be a szobába.!!!!
na megyek eszem egy kis epret.
én cseresznyét nem nagyon ehetek csajok, a diéta miat, sok benn a cukker.
de én már megettem a hétvégén a párommal egy 6 kilós finom dinnyét!!!! isteni volt. jobb volt mint bármelyik tavalyi

na pusszancs mindenkinek

Kép
andyfekete
 
 


miat=miatt

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Holka:
nem vérzett, csak épp egy kicsit barnázgatott.Minimálisat.Igen, rosszul irtam 2 petezsákot láttak, az egyik kisebb volt és azt mondta a doki, hogy valószinüleg felfog szivodni...Erre tegnap nem láttak semmit...csak vért :shock: Nagyon izgulok, ma mit fognak mondani....

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jó reggelt!

Tegnap elkapott a pánik, én úgy kivoltam, hogy csak na. Szóval este olyan 10 után mentem tusolni. Elhaladok a tükör előtt és mint a filmekben, visszaestem elé. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá és mit láttam??? Annyira el van torzulva a fejem, illetve olyan nem tudom milyen, mintha fel lenne dagadva. Na meg a szám... Úgy néz(ett) ki, mint akinek jól kollegénnel felvan fújva hatalmas szopósra ne ekkor már a szívem a torkomban dobogott, annyira felhergeltem magam. Aztán nézem lejebb.... HATALMAS hasat láttam!!!!!! Aztán úgy döntöttem inkább zuhanyzok mert menten szívrohamot kapok. erre a zuhany alatt olyan görcs szerű valamik jelentkeztek. Mondogattam magamban, csak hagy zuhanyozzak le. Amikor kész voltam, rongoyltam be apához tesztelni, hogy ő mit lát. ( ahideg víztől kicsit helyre állt a fejem és a szám).Erre ő: mit nézzek? mondom fenntről lefele haladj! A fejemen vigyorgott, ő is észrevette. Aztán a szeme megállt a számon! (PERVERZ FÉRFI) mondom ez már visszament. Erre ő: huuu, milyen lehetett amikor nagyobb volt aztán még azt is megállapította hogy lennt van a hasam, mert már nem lehet szinte látni a ... t
Sík ideg voltam. Le és fel sétálgattam. Na meg arra gondoltam hogy dinnyét vacsiztam és éhes vagyok. Lementem kicsit enni és jobb lett, elmúlt a stressz és lefeküdtünk aludni.
Éjjel egy hülye madár olyan erősen ordibált, hogy mondtam apának hogy lője le. Erre azt hitte rohanni kell kórházba, úgy fel pattant Hát ennyi volt az éjjelem

Ja és olvasgattam neten, hogy a szülés hamarosan beindul, akinek el van torzulva a feje, megvastagszik az ajka. Ezért pánikoltam. Azt hiszem nem kéne ennyire túlzásba vinnem az utánaolvasgatásokat, mert csak magamat idegelem, és nagyon figyelem a jeleket.
magdolnam
 
 


hú Márti, szegény barinőd! De ilyen korán látták a petezsákot???
magdolnam
 
 


Magdolnam
Fúúúú, nem semmi estéd/éjjeled volt. Igen, én is úgy tudom, hogy akinek torzul a feje, meg lejjebb van a hasa, hamarosan szülni fog. De remélem te az időjárás miatt jártál így, és már el is múlt, és a kis Liza baba még nem akar a világra jönni. Jó lenne még ha pár hetet benn maradna.
Múltkor írtad, hogy szedted a Maca-t. Még most is szeded? Vagy meddig szedted? Mit ajánlanak az okosok? Csak azért kérdezem, hogy nincs-e esetleg rossz hatása, ha az ember babás.

Márti
Mi újság a barinődnél? Nagyon izgulok érte én is. Remélem azért ott lesz nála a petezsákocska. (Legalább 1)
p__lilla
 
 


nem szedem. Nem egészséges, ha terhes vagy és mellette szeded a Macát. Én 2 hónapot szedtem, max 3-at ajánlanak. Aztán 3 hó szünet és lehet folytatni.
Szerintem is a frontot érezhettem meg egy kicsit intenzívebben. Fáj a torkom :shock:
magdolnam
 
 


én a babagyúrására szedtem :)
magdolnam
 
 


Ditta, de jó volt egyeseknek.... medence.... hűs :D
Anda, hány napod van még pontosan hátra?
magdolnam
 
 


Húú, Magdi, jól megijesztettél! :shock:
Nem semmi lehetett! Azért még egy kicsit korai lenne szülni menni!!
Nem lehet, hogy esetleg a dinnyétől, a sok víztől puffadtál fel??

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?