ügyi vagy, hogy meg van a vizsgád! Ne is törődj vele, hogy 2, a lényeg megvan! Majd a köv jobb lesz!!! A végén engem már csak az motivált, hogy meglegyen
NEmsokára vége a sulidnak. Most a szakdogát is megcsináltad és mész államvizsgázni? Vagy azt halasztod?
Hát Nati, én is eljátszadoztam a gondolattal, hogy tuti visszaköltözünk? Szerintem ez valami égi jel ( a sok közül) ami megakadályoz (mindig) minket a költözésben. Azt tudom, hogy itt nem akarok lenni, mert...
- a mellettünk lévő szomszédnak nincs se csatornája, se emésztője, pottyantósa van, de nem használja!!!!!!!!!! A jeligéje: Vissza a természetbe!!! gondolom érted mit akarok ezzel mondani (az illat....)
- teli van békával, a siklók az asztalon napznak (na ezekből a kedves állatokból is van egy jó pár) ja és gyíkokból
- rohadt messze van mindentől
- az üzletek (haha... van 1 cba meg 3 ilyen mini vegyeskereskedés azt kész) 8-4ig vannak nyitva
- meg bunkók az emberek. Pedig azt hinné azember, hogy ilyen viddéken nem... hát DE!
- akkor a traktorokról,gumicszizmás bácsikákról, tehenekről, disznókról, stb nem is beszélek....
NEm szeretnék az előbb leírtakkal megsérteni senkit, ez csak engem zavar... de rohadtul. És nem nagyon szeretném itt leélni az életem.Van még (kamatostul) 5.600.000ft hitelünk (amit már 4 éve törlesztünk és hajszálpontosan ennyit vettünk fel) és nagyon megterhelő ez. Ja meg a kocsi részlet ami összesen a 2 autóra 100.000ft, bár ebbe besegítenek (hála égnek). Nagyon szeretnék megszabadulni aaz összes ilyen adósságtól. Ezért mondtuk a mamának, hogy odaköltözünk, ha a szüleim elköltöznek a másik házba. Még a mamával is nehéz, mert 80 éves, de mint a kisgyerek és néha az ember idegeit felemészti, de imádom őt! És akkor erre tessék. Ezt a + 1 embert már nem tudom vállalni. Tudom én többet kapok, de valahogy mégse. És miért? Mert azt a házat szinte le kell bontani, teljes renoválásra van ítélve, ami olyan 14-15 millió környékére rúg (kiszámoltuk úgy nagyjából)
Apu tegnap felhívott és mondtam neki, hogy legközelebb anyám ne mondjon már ilyeneket nekem, mert annyira felidegelem magam, hogy rögtön meglesz az unokájuk. Hú de pipa lett anyámra, szegény anyu amit kaphatott ezért.... Szerintem apu az megpróbálja majd elrendezni a dolgokat, a baj csak annyi, hogy anyu a "főnök"