Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mary!
Nem vettelek észre, annyira írok és még mindig jutnak eszembe dolgok amik kimaradtak.

Az úszás már elég jól megy Alexandrának (én nem tudok úszni), de többet nem megyek kísérőnek, mert zavarja a lányom a tény, hogy ott vagyok pedig nem csinálok semmit, csak a vetkőzésnél és öltözésnél (főleg a hajszárításnál kellett) segítettem nekik, valahogy akkor olyan bátortalan és nyafogósabb, így többet nem megyek és ezt az ovónő is így látja.
A mama betartotta az ígéretét meglepő módon.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Mary, nem semmi Blanka lányod, nagyon jót nevettem. :lol: :D :lol: Ebből is látszik, a kicsikéink már is olyan kicsik és milyen sok mindenre oda kell figyelni amire korábban nem kellett. :wink:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nappali alvásunk: még mindig 2* alszik, de a héten volt 2 nap is amikor 1* aludt és akkor ez 3,5 óra volt :shock: többször megnéztem, biztos hogy alszik-e, a másik alkalommal pedig 3 óra hossza volt :shock: .
Még mindig a szőnyegre letett kókuszmatracán alszik el :lol: de már előfordult hogy a konyhában vagy az előszobában érte utol az álom :? és akkor persze ott, és cipelhettem be a szobába :wink:

Fényvédő: az AVON-ból rendeltem 50-es faktorszámú krémet, eddig még bevált és hagyja is magát bekenni. (imádja ha simogatják és masszírozzák)

Napközben 11-től 3 óráig nem megyünk ki az udvarra, amíg csak az Alexandra volt, akkor többször kellett őt becitálnom az udvarról a déli időszakban, nem értette miért nem lehet kint még ha be is van kenve és akkor bezártam az ajtót a fenti időben, hogy ne keljen utána szaladgálnom és próbáltam bent lekötni játékkal, ha nem aludt el.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 

 
 

Bea, engem is érdekelne milyen hintőport használtok!!??

Mary, én már ma hónaljban mértem reggel. Utána felhívtam a dr asszisztensét, s mondta, nyugodtan lehet. 37.6 körül van a hője egész nap. nem adtam rá gyógyszert, hagy dolgozzon a szervezete kicsit. Viszont éjelre lehet fogok adni, mert az a parám, hogy ha éjjel felszökik neki, nem veszem észre, vagy ilyesmi... :roll:
Már nekem is fáj a torkom és kicsit a fjem, úgyhogy valószínűleg együtt benyaltunk valami vírust, nem hiszem, hogy a légkonditól hőemelkedése is lenne 2 napja. Max az orrfolyást még betudtam volna annak, de így...

Bea, tök jó ez a homokozó, ügyes Apukád. Eper...villámkezű Rozi. :lol: A múltkor baba-mamán epret osztogattak a gyerekeknek, olyan felkiálltással, hogy "aki nagyobb vagy egyenlő, mint 2 éves" :lol: :lol: én kaptam :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Mary, nálunkis hasonlóan alakult, délelőtt rövidebb idő után elálmosodott, este több órát kibírt. Biztos így van rendjén :D

nekem nagyon nem való a nappali alvás. tegnap hunytam Zitával egy jót, este meg alig bírtam elaludni, ill éjjel visszaaludni. Az lenne jó, ha előre tudnám mikor lesz éjszakai műszak, s akkor előre aludnék egyet napközben. nem is értem Apája minden nap tud aludni napközben, hihetetlen alvásigénye van. :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Szilvi :shock: :shock: :shock: ilyen hogy jut eszébe anyósodnak??? Felvágatni az ínyét??? Nem is hallottam még ilyet. :roll: :x
Akkor szerinte járókeret is kellen egy járni tanuló gyereknek, hogy ne "szenvedjen" már a járni tanulással?? Ez az élet rendje. Át kell esniük ezeken, ki fog bújni a foga, a fogorvos meg lehidalna, ha valaki odavinné ilyennel a gyerekét, szerintem.

Mary, nem semmi műsort rendez Blanka :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!!

Holnap delutan jon anyukam, ugyhogy majd lesz idom irni meg reagalni (remelem:)) most csak annyit akartam gyorsan, hogy koszonom a drukkokat, segitettek: 5-osre vizsgaztam!! :lol: :lol:
Irasbeli volt, 4 kerdes, irtam 6 oldalt, es megkertem a vizsga vegen hogy javitsa ki, hogy ne kelljen meg egyszer kimasznom csak a jegybeiras miatt... 8)
Na mar csak a Logika van hatra kedden, azzal mondjuk nemtok mit kezdeni, teszt, vagy jol tippelek, vagy nem, en azt nem ertem... :roll:

holnap jovooooooooooook!

ui: Doo, vegulis lesz most buli nalad holnap? Mi annyira keszultunk, de Bercel meg mindig csunyan kohog, es mar az orra is folyik, nem merem megkockaztatni hogy megfertozzunk titeket... :( Hogy vagytok egyebkent???????

uiui: amint Bercel tunetmentes, mi benne vagyunk a taliban! :)

zetus8
 
 


Etus,
Gratulálok a nagyon jól sikerült vizsgádhoz :lol: , majd kedden is drukkolok :!:
Jaj szegény Bercel, most még az orra is :( , kívánom hamar legyek túl rajta.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


még csak kezdtem olvasni, úgyh ennyi egyelőre:

nekünk digi van - Vikó annál többet bizti nem bírna ki lázmérésben, ezt se olyan könnyen. :roll: ha magadon teszteled, akkor hozzá kell adni asszem fél fokot v talán egyet is - erre most nem esküszöm meg. feltéve h hónaljban méred. ha popsiban, akkor levonni kell :lol:

Kata, köszi, de pancsizni biztos nem vinném Vikit.

ekcéma piros, egybefüggő folt, a hajlatokban többnyire. a pöttyök sztem is inkább melegtől. főleg, ha a kaja kizárható.

megyünk reggelizni.
Vendég
 


Ági szerintem gyereknél a 37,6 még nem láz, nem kell vele semmit csinálni.

Gabi babapúdert használok, nagyon bevált nekünk. Ha rendszeresen használom nem jönnek elő a pöttyök vagy csak nagyon halványan.

Szia doo!!!! :lol: :lol:

Én is megyek reggelizni, még jövök!!!!! Ne tünj el :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, végre!!!!
Viki hogy van? helyrejött?

Valaki mondta ezt, hogy hozzá kell adnom egy fokot :roll: hát nem tudom :? Egyébként utóbbi digihőmérő dobozán fel vannak tüntetve a normál tartományok attól függően hol méri az ember, s pl hónapljra azt írja normál tetejének, hogy 36,7 :shock:

Bea, nem adtam végül semmit Zitának, mert estére már lejjebb ment a hője. Tudom, hogy az nem láz -felnőttnél sem-"csak" hőemelkedés. Azért sem kapott nappal rá semmit, tegnapelőtt este kapott, mert akkor kezdődött az egész...már leírtam ezzel kapcsolatos éjszakai paráimat.
Nekem sajnos a keresztlányomnak volt lázgörcse, s tudom nem kell arra gondolni sem, meg az nem is magas láznál jött, hanem mikor felfelé ment a hője, még egyáltalán nem volt magas neki...láttam egy ilyen görcsét, hát életem egyik legborzasztóbb élménye volt, pedig kórházban volt épp, tehát nem volt messze a segítség.
Számomra ezért is aggasztó a láz éjjel. Nappal úgy érzem ura vagyok a helyzetnek. :roll:

Most már engem is utólért a kór. Apa meg a versenyzik épp :lol: már 5 perce elindult. Drukkoljatok. (még vagy negyed óra) :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ja, még azt akartam, nekem tegnap a digi hónaljban 25,1-et mutatott. Szerintetek hüllő vagyok, vagy mi?? :shock: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


25,1= 35,1 így a helyes. Ez még ember tartomány. A 25,1 már biztos nem.

Kép
ági_bp
 
 


Ági tutira nem vagy hüllő :lol: legfeljebb kihülő :lol:

A lázgörcs elég rémísztő pedig olvastam róla, hogy nem is a láz mértékétől függ hanem hajlam, kérdése és ijesztőbb, mint amilyen veszélyes. Ettől függetlenül nem szeretnék gyakorlatban is találkozni vele, mert tutira frászt kapnék.

Hajnival mi lehet?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, köszi, minden oké csak nem sokat vagyunk itthon. Majd visszaolvasom az előző oldalt is és válaszolok.

Hangi székletét elküldték tenyésztésre, mert semmi látható oka nincs a tüneteinek. Se láz, se hasfájás, se nátha.

Betegecskéknek jobbulást. :( Nekünk is digitális van, de nem pontos, nem is tudom korrigálni, mert nem következetesen mutat rossz eredményt. Marad a popsiba a higanyos, de nagyon nehéz.
Vendég
 


Elkezdtem visszaolvasni, de biztos nem fog minden eszembejutni, :oops: de fejben mindenkire reagáltam már. :lol:

Ági, szegény Apából bűnbakot csináltál. :lol: Tetszett a töténet, na nem a baleset miatt, azt sajnálom, :( csak ahogy tálaltad. Nektek, hol a babakocsi, a lakásban? Vagy az ominózus keréknyalogatás kint történt? Édes a mini- Zitás kép és persze a többi is.

Etus! 5-re vizsgázni gyerek mellett minden elismerésem. Én mostnában úgy elfáradok estére. Amíg nem járt Hanga, főleg agyilag szívott le, de mostmár fizikailag is rendesen. Nem is tudom tudom Ági, Te hogy bírsz még tornázni is. Nekem úgy fáj estére a lábam. Csak az abaj, hogy tudom jól, nem egyenértékű a két mozgás. Mert 100x felpattanok, lemegyük, felmegyünk, biciklizek Vele, de egyikből sem annyit folyamatosan, hogy egy pulzusemelkedést elérjek. Csak a fáradság estére. :? Jól elkanyarodtam Etustól pedig NEKED akartam gratulálni. (ehelyett már megint magamat sajnáltatom, ego, ego ego :oops: )

Szilvi, a férjed akkor tök ügyes ha nyerni is tud vele. Én félnék az ilyen játéktól. Nem vagyok egy szerencsés alkat. Még tombolán sem nyerek soha. :evil: Ezt pár napja kérdezted: Hanga már nem eszik éjszaka. Sőt azt mondanám sosem evett. 6 hetesen szokott le róla. Ébredések előfordulnak de enni nem kell adjak Neki, olyankor csak egy kis anya vagy apa kell.

A héten kibújt a hónapok óta várt rágófoga. Úgy örültem neki, jobban mint az elsőnek. Mostanában sokunknál bújtak ki fogak. :lol:

Vicuska Neked is gratulálok az írásbelidhez, a többihez kitartást.

Ja, homokozó. Ági, igen nekünk is ilyen van, piros, az Obiból akciósan. :lol: Bár még nincs nálunk, mert mondtuk amíg itt lakunk nincs rá szükségünk, majd elhozzák, ha elköltöztünk.

Bea, ügyes Apukád, jó a homokozó. Rozi csúcs ahogy ücsörög benne. :lol:
Vendég
 


Napolaj: nekünk Vichy van 50 faktoros és Ő engedi hogy kenjem azzal a feltétellel hogy Ő is maszatolhat egy kicsit. Úgyhogy aztán Hangibébi ken engem.

Ínyfelvágásról én sem hallotttam még. :shock:

Betegnek mégegyszer jobbulást, babáknak-anyáknak egyaránt.

Szilvi, Apeh hétfőn jön. Majd drukkoljatok.
Vendég
 


Etus, jaj, délelőtt nem is írtam :oops: pedig örültem a vizsgádnak és gratulálok!!! Nem semmi teljesítmény! :D

Kép
ági_bp
 
 


Végül Gabi hintőport vettem, bár vmi natúr gyszertárit akartam, de azt nem javasolta a patikus :shock: :roll: de szerintem erre allergiás, vagy nem tudom, de javítani semmit nem javított, hanem full piros az összes kis pötty. Most hogy ettől-e nem tudom? :roll:
bea, te hányszor hintőporozod Rozit egy nap?

Hajni, mikor lesz eredménye a tenyésztésnek? tart még a dolog azóta is??

Zita sokkal jobban, már csak az orrát szívjuk :) Én viszont közepesen ramatyul vagyok :?
Megyek, jó éjt. Zita királynő még ébren :shock: ne kérdezzétek, reggel 10-kor kelt, és így eltolódott az egész nap. Mindennek ára van :lol: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, igen, még mindig nyákás, de szerintem sokkal kevésbé mint eleinte. Egyelőre normaflore-t kell adnom és diétáztatni. Csak tudnám mit takar a diéta. Mert eleve nem kap nehéz vagy fűszeres ételt. Előtte májat evett, mikor mentünk, azt mondta azt pl. ne adjak egy ideig, de ennél nem lettem okosabb. Ja és 1 hét a tenyésztés.

Ági, Veled mi van? Nátha vagy valami más?
Vendég
 


Hajni, holnap megy a drukk, hogy minden a terveitek szerint alakuljon.

A férjem mielőtt elkezdte volna a pókert vett 3 könyvet amikről itt a neten olvasott, azokból tanulta meg hogyan kell (jól) játszani.
Meg jegyzetet készített a játékosokról ki hogyan és milyen lapokkal száll be a játékba és az is sokat segített neki. :wink:

Mi egyébként szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert sok mindenben nyertünk már, nem csak a tombolákon. (Soproni sör, Tele-mázli, lottó, termékek nyereményjátéka, stb..) :lol: :lol:
Remélem a lányunk is örökölte tőlünk ezt a hajlamot mert már 2* nyert, 1* újság és 1* könyv vásárlásával nyert játékokat és nagyon boldog volt mikor a posta hozta neki a csomagokat. :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Tegnap voltam a 2 gyerekkel a faluban a barátnőmnél és mivel több időt töltöttünk ott, a Gergő már nyűglődött és nem találta a helyét mert álmos volt és mondtam indulunk haza.
Erre mondja van szivacs matracuk és behozta a szobába a sarokba, tett rá takarót, a Gergő meg vitte a rongyikáit meg a cumit és többszöri forgolódás után elaludt :shock: , pedig Alexandra meg az ő gyerekei (4 éves és 1 éves) a szomszéd szobában zajongva játszottak. :shock: :D

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Ági, én este fürcsi után és reggel szoktam behintőporozni Rozit. Nekünk nagyon bevált a Gabi és szerintem nincs benne semmi irritáló anyag (vagy ki tudja :shock: ). Lehet , hogy egy alkalom után nem használ azért. Biztos, hogy a hportól lett pirosabb a pötty :?:

Szilvi, csúcs Gergőnek az alvókája :wink: Párom mindig azzal biztatja magát, hogy akinek szerencséje van a kártyában annak nincs a szerelemben. Ő csak haveri szinten pókerezik és ritkán nyer :lol:

Hajni örülök, hogy nem vesztél el!Légyszi szakíts időt ránk is !

Doo, még reggelizik :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szilvi, olyan ügyes fiú Gergő, hogy így elalszik :shock: mindig ámulok, mikor írod! :wink:



Mi egyszer nyertünk a lottón, párom szülinapján pont. Szoboszlón nyaraltunk, s ott vettük a lottót. Én "tudományosan" jelöltem a számokat, Tomi, meg fogta átlósan bejelölt 5 számot, meg hasonló figurákban :roll: mondom ilyen hülyeséget :x persze mindenre uakkora az esély, de mégis...és azzal lett hármasunk, amelyiket átlósan jelölte be :shock: :lol: és a legjobb az volt, hogy utaztunk haza vonaton, s a szembenülő srác újságot olvasott, s úgy lestük le a számokat az újságjáról :lol: :lol:
Egyébként nyerni mi sem szoktunk, én nem is vagyok lottópárti és hasonlók. De azért szerencsésnek érzem magam nagyon :D

Hajni, a torkom fáj, meg néha a fejem, és folyik az orrom. Este úgy éreztem magam, hogy bevettem Zita nurofenjéből :shock: a 4-6 éves gyerekeknek való adagot :lol: :lol: (algopirint nem mertem, igazából semmit nem javasolnak szoptatás alatt, még mikor lázas voltam azt mondta a patikus, lehetőleg semmit ne vegyek be. Köszi! Gondoltam ebből baj nem lehet, mert nyilván kap valamennyi hatóanyagot a tejcsin keresztül, dehát ezt szokta Ő is kapni, ha valami baja.

Kép
ági_bp
 
 


Mary, a pelenkázós sztori nagyon szuper :lol: Lám, lám kellett neked a többemberesbe írogatni :lol: :lol: Azért jó, hogy itt vagy, még ha Blanka kezd is "elromlani",persze csak pelenkázás szintem, a babakocsi még mindig szuper gondolom!

Etusnak én sem GRATULÁLTAM! Igazából én nem is izgultam, mert tudtam, hogy sikerülni fog neki! :D

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szia Ági!

Az a legjobb az egészben, hogy a Nurofenre is rá van írva szoptatás és terhesség alatt nem ajánlják. Amikor fájt a fogam akkor jöttem rá, hogy mindenre rá van írva. A forgorvos azt mondta ezzel biztosítják be magukat a gyógyszergyártók, nehogy valaki pert akasszon a nyakukba. Inkább mindenre ráírják. Érdekes a paracetamolt abszolút nem javasolta májkárosító hatása miatt.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


lányok, Zitának olyanok a kiütései, hogy levinném a dokihoz ha nem hétvége lenne :roll: most már a hóna alatt is vannak, kis piros pöttyök, olyan csúnya és idegesít, tényleg lehet ilyen a melegtől? Úgy értem ennyire? 2 napja ilyen csúnya, most nem merünk rá tenni semmit, csak törölgetjük nedves ruhával. A betegsége játszhatott közre vagy mi? Már gondolkodom a kajákon is, paradicsom volt új a napokban, azaz szerdán kezdtük, és neki a pöttyök pénteken rosszabbodtak. Tegnap kapott megint tojássárgáját is. nem tudom. Ezt így marha nehéz lesz eldönteni, most akartuk kezdeni a tejtermékeket is a héten, de így honnan fogom tudni melyik pötty mitől van? :shock: :evil: :cry: :cry:

Kép
ági_bp
 
 


Bea én is úgy tudom a nurofen jobb mint a panadol.

Kép
ági_bp
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:26-kor.

Kép
ági_bp
 
 


a legjobb baba a világon :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.29 14:26-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Bea, aranyos vagy, látos megint itt lopom a napot, pedig a vasalás feléig sem értem. Az a baj, it vasalok a gép mellett és mindig nagy a kísértés hogy belenézzek. És az a vége, hogy az én tempómmal írva, leragadok.

Pötttyökre nincs tippem. Hanginak is volt melegkiütése, kb. 4 nap alatt múlt el, de ennyire nem volt elterjedve. Nekem azt mondta az orvosom a Gabi és a Johnson a leggyakrabban allergizáló illatszerek. De azért inkább mutasd meg orvosnak. Ügyeletre nem akarod bevinni?

Ági, Jessszus Zita nem változott semmit. Ha nem olvasom el, azt hiszem mindkettő picikori. Na jó azért nőtt, de a vonásai teljesen megmaradtak. Majd teszek fel én is törpekorit. Ez csak egyértelmű, hogy a legjobb baba a világon, holtversenyben az összes többemberes topicbabával. :lol: Neked pedig jobbulást!

Nekem is mondta a tüdőgyógyászom, hogy önvédelemből írják rá minden gyógyszerre, hogy tehesség alatt tilos a használata. De amit Zita is szed attól tuti nem lehet baja.

Jó, hogy Gergő így elalszik bárhol. :lol:
Vendég
 


Látos=látod, it= itt.. és sorolhatnám, de inkább javítson a szemetek. :lol:
Vendég
 


haliho,
Rozinak és Bercelnek mindjárt itt a szülinapja :lol:
Mi leszünk az utolsók, ha nem csatlakozik valaki.
Tegnap éjjel alig aludtam, Marci rengeteget felsírt, nem jöttem rá miért. És már most is sírt egyszer. Fel is ül hozzá, de sztem nincs ébren. Sztetek lehet azért, mert most indult meg igazán? Vagy ez hülyeség?

Én lázat a fenekében mérek, digitálissal és még nem gondoltam, hogy rosszul mér. Marci lázát eddig mindig azért mértem, mert meleg volt és önmagához képest igen bágyadt. És mindig egyértelműen lázat mutatott.

Hajni, széklet minta remélem negatív lesz. Mi is a normoflort használtuk, mikor felmerült a gyanú, hogy a vírus hasmenéssel is fog járni.

Ági, a pöttyök mellett más tünet is van? Sztem beszélj dokival.

Tanulóknak minden elismerésem, gyerekek mellett, engem a nyár is mindig zavart :)

Jó éjt mindenkinek :D
kpetro78
 
 


sziasztok,
köszi az érdeklődést: velünk nagyjából minden rendben. Vikinek folyt az orra, picit piros volt a szeme - kapott orr- és szemcseppet. lehet h hülyeség volt, de már mindegy, beadogattam. bár a szemcseppet meglehetősen nehéz, úgy szorítja össze a szemét... :roll: szegénykém :cry:

a kerti parti érdeklődés hiányában elmaradt - Etus, kb ti voltatok az egyetlen jeletkezők, esetleg Beáék mondták még h jönnének, de slussz-passz. remélem, vmikor összejön.

Viki tegnap és ma hagyta magát kenni és előtte a mamának is. lehet h eddig rossz volt a technikám?! :roll: :oops: de lehet h csak megszokta.

Hajni, sztem diéta alatt ilyesmik értendők: tej-tojásféleségek kilőve, magvak nuku, esetleg még a citrusfélék, továbbá máj és egyéb belsőségek ill hal és tengeri mindenfélék szintén tiltólistán. egyelőre ennyi jutott eszembe. igazából én tenyésztéssel kapcsolatban nem tudom, mit kívánják - sajna, annak is megvan a maga "előnye", ha most vmi kijön. sztem. különben sztem jó h ilyen lelkiismeretes dokitok van. sokan "egy kis" nyálkával mit sem törődnek. ld Ági történetét is.

Ági, én megvárnám a helyedben a pöttyök elmúltát, különben ténleg nem fogod tudni h mi van. bosszantó a dolog... :evil: remélem, tényleg csak a melegtől van.

Bea, engem meglepett h anyudéknál vagytok, kertesben. nekem ez eddig nem esett le :oops:

Etus, Grat a vizsgához!! én is csodállak h törpöd mellett ilyen jól nyomod a sulit. :shock: :)

Szilvi, lécccci, kérdezd ki Gergőt alaposan h mi a titka ennek az alvós-ügyességének! részeletes beszámolót kérünk :wink: :lol:

Mary, jó a sztori - bár neked akkor biztos nem volt annyire vicces :roll: :lol:
ja azt én nem is meséltem h jópár hete Viki a pelenkázóról előszeretettel tolat lefele :roll: :shock:

újabb fejlemény: már némiképpen tudunk együtt takarítani :lol: 8) fogja a kis lapátját, seprűjét és a felmosóvödrét és felmosunk!!! :D :D ezt a szettet vettük neki gyereknapra. háziasnak nevelem a lányomat - ha már az anyja nem az... :roll: :oops: :wink: legközelebb vasalót fog kapni! :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


Doo, köszi, a választ, nagyjából én is ilyesmire gondoltam diétával kapcsolatban. Igaz a tejtermékektől nem vontam meg, mert kapott egy kis vajas kenyeret, kiflit. Az a baj, hogy a pékárú az amit a legjobban szeret, meg az sokszor útközben is a kezébe tudom adni, de hogy ne legyen olyan száraz valamivel megkenem.Bár szerintem a normaflore megtette a hatását. Már a hétvégén elég "tiszta" volt a széklete. (bár bocs hogy ilyen témát részletezek. :oops: )
Örülök, hogy Viki jobban van. Szegény, a szemcseppel, mi is küzködtünk mikor tágítani kellett. el tudom Viki is mennyire "szerette".
Lassan le kell költöznötök a pelenkázól, ha tolat. :shock: Olyan fürgék, egy pillanat alatt be tud következni a baj. Jaj, nem vészmadárkodom, csak már az rémísztő volt ahogy elképzeltem a jelenetet, hogy próbálkozik lejönni.
Nem hinném hogy rossz volt a kenési technikád :lol: , én inkább az utóbbira szavazom, megszokta. :wink:

Ezt el kell mesélnem, ezt múlja felül valaki: tegnap Hangival kint voltam a játszon és mikor esett, bementem a vele egy kupolás részbe ahol esténként a kamaszok bandáznak. Ez csak az előzmény hogy sejtsétek mi minden van ott. :evil: a lényeg, mikor itthon pelenkáztam egy megrágott összetaposott rágó esett ki a pelenkából. Fúúúj!!!!

Ági, hogy vagytok?

Kata, Marcinál könnyen lehet, hogy a fejlődési ugrás következménye az éjszakai rossz alvás. Biztos hamar túl lesz rajta. Fogat nem látsz jönni?

Na megyek, mert már régóta motyog az ágyában. :lol:
Vendég
 


el tudom képzelni, ez kimaradt a mondatból.
Vendég
 


Ági, szerintem a hónaljban és nyakon lévő kiütések tipikusan melegkiütések. Ettől függetlenül az a legjobb ha orvos látja. Ha nem jön be a Gabi akkor van gyógyszertári hintőpor is, azt próbáld (meg amit a doki mond persze).

Hajni, rágó a pelusban fúúúúúúúúúúúúúúúj :shock: Ez tényleg undorító és ráadásul úgy sikerült lenyelnie, hogy nem vetted észre! Hanga is villámkezű :lol:

Doo, Vikó a kis házias. Pár hónap múlva csak kiadod neki, hogy takarítsa ki a szobáját és kész :lol: Nagyon édi lehet a kis szerszámaival!

Kata, sajna nincs ötletem az éjszakai kelésekre. Rozinál ez már régen így van, kicsit jobb, kicsit rosszabb. Ő is mindig felül az ágyban amikor felébred és úgy sirdogál. Én ilyenkorrögtön hanyatvágom és cici a szájában, ilyenkor visszaalszik. Most éjjel ezt kb. 100x csináltuk meg és eléggékivagyok.

Tegnapi giga-mega bénázás:
Rozi délelőtt aludt az erkélyen a babakocsiban,mint minden délelőtt. Állandóan nézegetem, mert nem lehet belecsatolni. Ez egy régi örökölt bkocsi és fekve túl szoros a pántja. Egyszer hallok egy hangos keserves sírást, rohanok mint egy őrült és már lelki szemeim előtt volt a gyerekem a földön véres fejjel. Erre mit látok!! Rozi két kézzel a bkocsi tolókarjába csimpaszkodva lóg :shock: Hát ez sem volt valami szívderítő látvány, lekaptam onnan azonnal. El nem tudom képzelni, hogyan sikerült eljutnia a tolókarig és főleg belekapaszkodva csimpizni :shock: Utána amint behoztam, cicizés közben "meséli" , hogy mi történt vele. Nézegeti a bkocsit, mutogat és emeli mindkét karját a magasba :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mostantól nem megyek látótávolságon kívülre az tuti!

Zitának tényleg alig változtak a vonásai! Jaj de drága!

Nézek Roziról is ilyen képet!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


hajni, én még mindig a pelenkázót tartom a legoptimálisabbnak - máshol végkéép esélytelen h tisztába tegyem. egyedül a bugyipelenkát tudom úgy ráhúzni, ha a térdemre fektetem úgy h ő hasal, na azt eltűri, ha vendégségben vagyunk és úgy cserélek pelust. mary, ezt neked is írtam - ötletként :wink:

kata ez tegnap lemaradt: sztem is attól lehetnek az alvási zűrök h fejlődik a mozgása. Viki mászós korszakában folyton lemászott az ágyról - álmában :shock:
Vendég
 


Bea, jaaaaj, nem nyelte le a rágót, kívülről mászott a pelusba, mert rövidnadrágba volt. Az már tényleg nagyon durva lett volna. Villámkezű, de azt észreveszem ha valami van a szájában.
Vendég
 


Atyaég, Roziból szertornász lesz. Ezt a képességét nehogy veszni hagyjátok. :lol: De tényleg ijesztő lehetett. És hogy elmesélte, hát az csúcs. Gondolom Ő is megijedt a mutatvány végére.
Vendég
 


Sziasztok!
Június:nem semmi amit Rozi csinált-biztos infarktust kaptam volna!

Hajni:Rágó a pelusban?!Miket nem tudnak összeszedni!Megy a drukk,hogy ne legyen semmi kifogása a apehkosnak.

Ági:szerintem is inkább vidd dokihoz!Sose lehet tudni!

Etusnak:nagy gratuláció!!!

Mi tegnap strandoltunk,jó volt és Lotti is nagyon élvezte és nagyon jól is viselte-jó kislány volt!Ez ilyen próba jellegű is volt,mi lesz a nyaralás alatt!Bár azt még nem döntöttük el hova is megyünk?!Egy pár kép: Kép Kép Kép Ez utóbbi nem a miénk volt de neki akkor is ez kellett!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Nemrég regisztráltattm magam,új vagyok még.

Változó estéink vannak,van olyan 2-3 napig szépen elalszik este 8-kor,utána változik és nagyon nehezen alszik el a nemsokára 11 hónapos lesz,van ugy hogy fél 11 mire elalszik,egy szerencse hogy játszik és nem sír,de az éjszakát még egyszer nem aludta végig van olyan,hogy 6-szor van fenn,akkor szopizik és csak ugy hajlandó visszaaludni,nem tudom mit kellene vele tennem,hogy egyformán aludjon,biztos számit mennyire fárad el egy nap,vagy mennyit alszik,de azt is figyelem,de nem jövök rá mitől változóak a napjai. Ha valaki tud adjon ötletet.

Szép napot
mia2007
 
 


Szia Mia! Rosszalvásban szerencsére nem vagyok rutinos, a többiek biztos megosztják Veled a tapasztalataikat. Hogy hívják a csemetédet?

Vicuska, jók a képek. Biztos élvezte Lotti a strandot. Azért én is kacérkodom a gondolattal, hogy kimenjek Vele, de féltem a fertőzéstől. Meg ő még a kádban is sír, csak a kiskádban szeret. A múltkor le akartam zuhannyal mosni a lábát homokozás után, de úúúúgy potyogtak a könnyei. Beültem vele a kádba, ráültettem a lábamra, úgy mosdattam le. :lol:

Köszi a drukkokat, remélem nem valami kötözködős emberke jön ki. bár elég egyértelmű, hogy most az adóvisszafizetések idején kellenne nekik a pénz. :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

csak gyors helyzetjelentés, később ha lesz időm jövök. Pöttyök megvannak, hol halványabbak hol erősebbek. beszéltem a védőnővel, azt mondta ma csak betegrendelés van, ode NE vigyem. Viszont holnap délelőttre van időpontunk tanácsadásra, oltást kapott volna, akkor megyünk. Szerinte:
vagy a melegtől
vagy új mosópor-de az kizárható, mert nem válltottunk
vagy műszálsa ruha-az sem volt
vagy kaja....szerinte lehet a paradicsom

Csak az a furi, hogy már a paradicsom előtt is voltak pöttyök, s pont ugyanott jelentkeznének az allergiás pöttyök is:roll: nekem az a gyanúm, hogy a meleg lesz, mert szinte folyamatosan nyirkos a bőre. De biztos hogy több a pötty, mint egy "átlag" melegkiütésnél, szerintem. Máshol nincs, tehát has, ilyesmi.

mennem kell
Doo, tejtermék elhalasztva, persze. :? csak mi van ha egész nyáron ilyen lesz?? :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Most láttam már a Brendonbn is van szuperfitt cipő. Én eddig úgy láttam csak Pesten lehet kapni. délután lehet hogy megnézem mert az Asso cipő nagyon nem jött be. Sajnálom a pénzt egy újabb cipőre, baromira nem hiányzik, de a lába most fontosabb. Valahogy nem tartja rendesen a lábát az Asso. Hosszra kell a 21-es, de nem lehet a bőségét eléggé szabályozni és megdől benne a lába. Én is béna vagyok, hogy a boltban erre nem gondoltam, de ez nem 2-3 méter séta után vevődött észre, hanem mikor már kicsit kitaposta. De lehet hogy még nyár végén jó lesz ha nő egy picit a lába.
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi, furcsa ötlete van anyósodnak! :shock: :shock: :shock: Ilyet még nem is hallottam, hogy pici babát fogorvoshoz vinni ilyesmiért! Brrr!!!!
Gergő, tényleg nagyon ügyes az alvás terén. Blanka is viszonylag könnyen el tud aludni (az esetek 90%-ában legalábbis), de erről inkább nem írok, nehogy megváltozzon. :wink:

Etus, gratulálok én is a sikeres vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy! Holnap is gondolunk Rád!!!!

Hajni, Nektek is drukkolunk, APEH miatt is és tenyésztés eredménye miatt is. Hanginak gratula a legújabb fogához! :D Rágógumis-sztori nem semmi! :shock: Hogy tudta becsempészni a nadrágjába, kis ügyes! :wink:

Ági, hogy vagytok? Pöttyökkel mi a helyzet?
Én is vettem ma Gabi babapúdert, tesztelem.
Nagyon jók a képek, tényleg nagyon egyformák Zita vonásai a képeken, hiába eltelt egy év a kettő között.

Doo, örülök, hogy jól vagytok!
Aranyos Viki, hogy takarít!!! Igazán praktikus ajándékott kapott gyermeknapra! :lol:
Köszi a tippet pelenkázáshoz, kipróbálom. Egyelőre én is úgy gondolom, hogy az összes mutatványa ellenére, a pelenkázón van a legjobb esélyem sikerrel járni, mert itt legalább nem tud előlem meglógni. Bár tényleg nagyon észnél kell lenni, nehogy leessen valahová.
Párom szerint a környékbeliek Blankát már a fenekéről is megismernék, annyit lóg az ablakban csupasz popsival. :oops: Gondolkodom, hogyan lehetne átrendezni a szobát, hogy a pelenkázó ne legyen az ablak közelében. :lol:

Bea, húúúú, rémisztő lehetett ez a mutatvány!!! :shock: Nem irigyellek!
De nagyon cuki, hogy elmesélte a sztorit Neked Rozi! :lol:

Vicuska, Lotti nagyon édes a strandon!!! :D Nagylány.
mary74
 
 


Ági, látom közben már írtál. Reméljük, tényleg csak a melegtől vannak a pöttyök Zitán.

Nálunk is megvannak továbbra is, de csak az izzadós helyeken van sok apró pötty. Viszont ma reggelre lett az arcán néhány nagyobb piros pötty is, szúnyogcsípés méretű, de nem az. :roll:
Ha holnapig nem múlik, én is lehet elviszem dokihoz.

Tegnap búcsúban voltunk, de végülis nem ültünk semmilyen körhintában. De nagyon tetszett Blankának, hogy olyan sok (h)inta volt, és hogy még forogtak is, nem győzte nézni! :lol:
A búcsúfia egy virág alakú szélforgó és egy nyári sapka lett (olyan légionárius sapka-féleség, aminek hátul van olyan lelógó része, ami takarja a nyakát-na ezt szépen megfogalmaztam :oops: ).
mary74
 
 


Sziasztok Ági és Mary :lol:

Ági, ne izgulj, biztos csak a melegtől pöttyös. Így megkapja a szurit? Vagy majd holnap a dokitok eldöni.

Blanka a kis szemérmetlen. :lol: Miért rendeznéd át a szobát? most még aranyos, had mutogassa magát. ( meg Téged :lol: )

Jaj, egyik nap olyan love-story zajlott kicsi lánykám életében hogy majdnem megkönnyeztem. Megpróbálom leírni, de nem lesz olyan élmény mint élőben. Szóval jöttünk ki a dokinénitől, mentünk át a patikába és Hangi meg a kapott matricáját szorongatta. Mikor a gy.tárban letettük a földre odament az ajtóhoz, kívül egy 3 év körüli kisfiú és nyújotta felé a levonóját a másik kezével pedig az üvegre tenyerelt. A kisfiú kívülről odetenyerelt ahová Ő és követte a kezét. Hangi leguggolt a lovagja pedig kísérte a mozdulatait és végig csúsztatta Ő is a kezét Hangáéval együtt és bűvölten nézték egymást. Annyira édesek voltak, hogy le sem lehet írni. :lol:
Vendég
 


Szia Hajni!
Love-story nagyon édes!!! :D Annyira aranyosak tudnak már lenni ezek a gyerekek!
mary74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?