Sziasztok!
Szilvi, furcsa ötlete van anyósodnak!
Ilyet még nem is hallottam, hogy pici babát fogorvoshoz vinni ilyesmiért! Brrr!!!!
Gergő, tényleg nagyon ügyes az alvás terén. Blanka is viszonylag könnyen el tud aludni (az esetek 90%-ában legalábbis), de erről inkább nem írok, nehogy megváltozzon.
Etus, gratulálok én is a sikeres vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy! Holnap is gondolunk Rád!!!!
Hajni, Nektek is drukkolunk, APEH miatt is és tenyésztés eredménye miatt is. Hanginak gratula a legújabb fogához!
Rágógumis-sztori nem semmi!
Hogy tudta becsempészni a nadrágjába, kis ügyes!
Ági, hogy vagytok? Pöttyökkel mi a helyzet?
Én is vettem ma Gabi babapúdert, tesztelem.
Nagyon jók a képek, tényleg nagyon egyformák Zita vonásai a képeken, hiába eltelt egy év a kettő között.
Doo, örülök, hogy jól vagytok!
Aranyos Viki, hogy takarít!!! Igazán praktikus ajándékott kapott gyermeknapra!
Köszi a tippet pelenkázáshoz, kipróbálom. Egyelőre én is úgy gondolom, hogy az összes mutatványa ellenére, a pelenkázón van a legjobb esélyem sikerrel járni, mert itt legalább nem tud előlem meglógni. Bár tényleg nagyon észnél kell lenni, nehogy leessen valahová.
Párom szerint a környékbeliek Blankát már a fenekéről is megismernék, annyit lóg az ablakban csupasz popsival.
Gondolkodom, hogyan lehetne átrendezni a szobát, hogy a pelenkázó ne legyen az ablak közelében.
Bea, húúúú, rémisztő lehetett ez a mutatvány!!!
Nem irigyellek!
De nagyon cuki, hogy elmesélte a sztorit Neked Rozi!
Vicuska, Lotti nagyon édes a strandon!!!
Nagylány.