Sziasztok!
Tegnap este annyit írtam, erre kilépett a hülye gépünk a netből.
A második frizurapróba olyannyira jól sikerült, hogy az lesz a frizurám a lagzin. Felül összefogva, hátul meg göndören (loknikban ) ki van engedve.
A mézeskalácsok is megjöttek, szóval most már alakulok. Felrakok róluk képet.
A hajam szemből, bár nem sok látszik:
A mézeskalács:
Már csak harisnyát kell vegyek, de krémszínűt, hisz a ruhám is az, meg a cipőm is. Holnap megyünk ruhapróbára, majd lefotózom a kiscsajt meg magamat és felrakom ide. Nem tudjátok hol lehetne a kislányra olyan ünneplős vékony harisnyát venni? Mindenhol olyan vastagok vannak.
Nutella,
Felveszem az uram vezetéknevét + -né és marad az én vezetéknevem és a keresztnevem is. Jó hosszú lesz így,de én mindenképp szeretnék -né lenni.
Vicus a szemöldökét ütötte be, de már szinte semmi nem látszódik belőle. Hihetetlen, de úgy tűnik a jegelés jót tett.
Szandra
Szenzációsak lettek a képek, nagyon édes Edó ahogy nyitott szájjal áll a locsoló felett és nagyot kacag.
Eszti,
Akkor most már tessék többet jönni!!!
Evisan,
Honnan tudod, hogy egyik nap kevesebb a másik nap több a tejed? Ne gondolj ilyenekre. És lehet, hogy tényleg fejned kellene a szoptatások után, legalább az esti után. (Bár én nem vagyok szakértő ebben a témában.)
Tegnap taliztam a főiskolai barátnőimmel, mert az egyiküknek két hónapja született a kisfiúk és mentünk babalátogatóba és egyben egy leánybúcsút is összehoztunk. Nagyon aranyosak voltak, mert készültek nekem egy meglepivel. Mindenki piros felsőben jött, ami nekem fel sem tűnt.
Irattak egy piros pólóra. Elején: MÉG EGY HÉT AZ ESKÜVŐIG! A hátulján: ELKELT. Nagyon meghatódtam, tényleg nem számítottam semmire. Kaptam még a "kék"-et, tudjátok az a kék a combomra. Nem tudom mi a neve, de a menyasszonyokon általában ez a KÉK.
Na most megyek mert még a menükártyákat meg kell csinálnom.