Lanyok, segitsetek! (Most csak ekezetek nelkul tudok irni, bocs!)Teljesen el vagyok keseredve!
Bogit egyszeruen
keptelenseg mostanaban ertelmesen felkotozni
Ezert volt - vagyis van - a feneklecsuszas is. Folyamatosan dilizik, fesziti magat, uvolt, mig en kotozni probalok... Borzalmas! Es igy egyszeruen nem lehet jol felkotni - legalabbis en nem tudom. Kificankolja magat, vagy a feszites miatt nem lesznek eleg szorosak a szegesek... Katasztrofa. Nagyon sokaig probaltam nyugodt maradni, de bevallom, most mar az sem megy mindig. -neha eletveszely, amit muvel! Es minden alkalommal ugy indulunk el, hogy B. uvolt, en is pipa vagyok, szakad rolunk a viz, elfelejtem feltenni neki a kalapot... ÁÁÁÁÁÁ! kegyetlen! aztan indulas utan mar semmi baja! boldogan lovagol es karattyol a hatamon.
Egyebkent tudom, mi az oka a viselkedesenek: az, hogy gyalog szeretne jonni, es nem a hatamon. Ahogy feloltozunk, mar rohan is az ajtoba, nyitna ki, menne, es ha mondom, hogy nem gyalog megyunk, akkor mar kezdodik is a dili, ami termeszetesen akkor hag a tetofokara, mikor szinre lep a kendo...
De a tavolsagok, a tempo, az autok, a mocskos utcak miatt nem tudok vele gyalog elindulni sehova. Ha setalni megyunk, akkor is a hatamon kell vinnem, amig el nem erunk a parkba.
Ergo sem jott be most. Tavaly egy alom volt! De most...Egyszeruen sehogy sem volt kenyelmes. Pedig a derekamra is tettem (mert alapbol a csipomre szoktam), de mindket modon majd leszakadt a hatam, azt ereztem, hogy tul alacsonyan van. (Persze az ergoba felvevest is vegigdilizte...
)
Biztos az lenne a legjobb megoldas, ha most egy kicsit szuneteltetnem a hordozast, de a fenti okok miatt ezt nem tudom megtenni.
Ha van valami otletetek, mit lehetne maskepp csinalni, mi segithetne, osszatok meg velem legyszi!