Új privát üzeneted érkezett!

Balwin: Hát igen,mondta is a doki,hogy a prakszisában ilyen még nem fordult elő.Az a vicc,hogy 2naponta nézik a magzatvizet,nekünk pedig elég volt egy fél nap a bajhoz.

Lenne egy kérdésem:Epret,málnát,cseresznyét mikortól lehet a babóknak adni?

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Judit: Eper nagyon fincsi volt, igazi eperízű végre.

Betti: Örülök, hogy jó tapasztalataid voltak a kórházban. Bettike cicizik még?

Ditke: Boldog hófordulót Zsófinak! Neked jobbulást. Mézes, citromos, kakukkfüves vagy hársfateát javasolnék.

Szami: Máténak drukkolok a hétvégi versenyhez!

Balwin Judit: 27? És nem kellett inzulin?

Rami: Bocs, hogy tegnap nem válaszoltam Neked. Emlékszem Rátok, csak nem tudtam, hogy elköltöztetek.
Cseresznyét én már adtam, azt hiszem epret is fogok. Elvileg 1 éves kor után már lehet.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Képzeljétek ma adtam Védinek almás-körtés Frutapurát mondom adok neki két kanállal merthát ugye így kell bevezetni az új kajákat adom neki na mondom mára ennyi erre égtelen sírásba kezdett hogy adjak még neki úgy nyelte mint kacsa a nokedlit ha nem voltam elég gyors akkor meg morgott nekem össze-vissza meg is evett egy egész adagot :oops: na monodm ennyit a folyamatosságról :oops:
Ja nem is meséltem hogy mikor apa itthon van akkor Védike mint a kisangyal eszik játszik alszik :twisted: Gabesz meg el se hiszi hogy nem ilyen angyal mindig :twisted: na Dorka tudna róla mesélni :lol:

Dorka!

Én is előre félek az ilyen esésektől most hogy próbálgat Védike megfordulni mindig attól félek hogy maga alá töri a kezét :oops: Egyébként lehet ilyet?Na majd ha betonon esik úúúúú belegondolni is rossz :cry:

Rami!

meggyet lehet adni 4hónapos kortól lehet hogy a csersznye is egy kalap alá tartozik vele vagy nem?vagy csak ugyanúgy néznek ki?Hát nem tudom!Én azon is meglepődtem hogy alma-áfonyát lehet adni négy hónaposan én kis naiv azt hittem az olyan mint az eper meg a málna.Fene se tud semmit annyifajat gyümölcs van és persze mindenki mást mond!
Én minden ilyet a védőnőnktől meg a dokinőnktől szoktam kérdezni.bár nálunk egyikre se jellemző a futószalag effektus :lol:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Mi is adtunk már epret cserit, az ideiből, tavaly asszem nem kapott, illetve bébiételben igen.

Szilbee!
ma rájöttem kire hasonlít Dávid szeme. nem írom le, de egy híres amerikai színész... ma esett le!

Kata!
De jó! Élvezd még van helye mocorogni odabent!

Szami!
Megy a drukk a versenyre, húúú, az értéked már nem annyira jó!

Judit!
27?? az már első fok ugye? mert ott éppen fordítva van, jól tudom? Hú de gáz, és úgy is főzöl? meg no cukor, csak az a nemtomhoyghívják? és most mennyi? azt ne mond, hogy beállt a normál értékre! nem semmi! de ügyi urad van!

Niki!
megint van egy kis vödörrel! lehet epres madártejet csinálok, mert ennyit megenni! :wink:

Jaimee!
csak nem szolgáltatóváltás?

Rami!
mi reggel 5,35-kor születtünk, simán. így nem ugrik be ki lehetsz... talán a hálóinged... :lol: :wink:

na mentem sül a fasírtom

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke!
Jobulást! c vitamin, plussz ca pezsgő!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!
Elaludtam... 2 órát... B. még alud, így van egy kis időm.

Voltunk délelőtt a városban, naná, hogy senkit nem láttunk, pedig a Hild téren és környékén, piacon cirkáltunk. A gyerekem újabban szereti, ha cipelem a fenekét... remek jól esik ez mostanság nekem, de egyenlőre birom.

Láttátok tegnap a Vészhelyzet évadzáró utolsó részének bemutatóját?! Hát én rosszul voltam... szegény Ray (remélem így írják), akit elütött a teherautó,.... a két lába nélkül. Hát én tuti végig bőgöm a jövő kedd estét.

Niki: mindig van, amit félre olvasok... épp most Bettike cigizett... :oops: jókat tudok derülni a saját hüleségeimen.

Bbj: tudtok élni... epres madártej... menünk hozzátok... de a fasírtot is szeretem. Ezt az orrfolyósdit már megint az oviból szedtétek össze? Csúcs, hogy ilyen melegben még mindig.

Ja, tegnap a doki néninél megtudtam, hogy a prevenar adhatóságára van egy kicsi joghézag, amire hivatkozással a 16eFt-os injekció 4700Ft-ért is megkapható. Mi nem akartuk beadatni, de ennyiért valamelyik héten megkapja.

Balwin Judit: mi az a 30Y? :oops: Ezt nem annyira értettem, vagy csak nem értelmesen olvasom :oops: :roll: És mi újság van Szemetek fényével? Rég nem is olvastam róla... 27-es cukor.. az igen :shock:

Szilbee: nagyon nyárias sportos frizuja lett Leventének. Jövő héten most már tényleg remélem, összefutunk...

Bárki: a repülőnapra akárki bemehet? és hánytól hányig?

Rami: szagény Gabó, még szerencse, hogy bent voltál.

Dorka: nektek mennyiért takarítják a klímát?

Ditke: írok már neked is lassan mailt.. kis pletyikről...

Jaj, holnap van az utolsó vizsgám... hát nem mondtahtnám, hogy agyonkészültem magam... viszont nincs is kedvem.. még majd este olvasgatok... apa úgy is angolon lesz.

Fanna: H.I.Á.N.Y.Z.O.L.... na, inkább írj, mert ezt olyan nehéz volt begépelni... :lol:

Szamóca: szorítunk vasárnapra, és a cukrosság meg hátha tényleg visszafordítható... ha van rá példa... higgy benne. Én javasolnám Neked (és megint nem a reklám kedvéért) a Lenkeis vitaminokat. Olvassál el könyvét, vagy a honlapon történeteket. Sokszor olyan segíthet, amire nem is gondolsz. Nagykörűben nem egy cukros használja... és azóta nagyon jó eredményeik vannak...

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: már május végéig mi esm kapjuk meg az ovis értesítőt... erről ennyit. Doki június 10., de Dinya nem olyan gyerek nemét megmondós. Bencét is 4D-n (23-24. hét) tudtuk meg, addig Pannika volt :oops: De a 32. héten a kórházi Uh-n sem látta Dinya egyértelműnek. No mindegy, akkor majd újra 4D-n megtudjuk. Ti meg már nem vagytok itthon...

Betti: vizsgáid? (Bocsi a cigizésért :lol: :oops: )

Kép

Kép
szolkata

Hall... Vok még... 18-kor jön értünk nővérem.

No gyorsan átfutottam a dolgokat... de mér megint csak úgy külcsazavasan.

Csináltam idehaza szaunát! :lol: Vasaltam... mert rengeteg VOLT és nem akartam vasárnapig tartogatni. Huhh... de már ezen is túl vok... és már megen csak magamról hadoválok. :roll: :oops:

Ja egyébként totál Bnet (Babanet) függő vok... majd meg szakadok,hogy tartsam az iramot a 2 gyerek mellett... de nem bírom ki, hogy ne olvassak rólatok... :oops: :lol:

No összerámolom a pútyerkánkat... Ed is mindhárt hazaér... Túlórázottttt.... :x :(

Szép 7végét Mindenkinek!!
szilbee

Sziasztok!

Köszi az infókat.Meggyet tavaly már én is adtam neki,imádta.

Virág:Az én kicsi fiam sem volt soha a fokozatosságáról híres,ő is mindig üvöltött,ha ízlett neki az étel és csak pár kanállal adtam neki.Úgyhogy nálunk minden új ízt gyorsan megszokott.Most éppen a húsevéssel kínlódunk.Csak Bolognaiban eszi meg a husit.

Szolkata:Egy nagy kalappal a holnapi vizsgához!

BBJ:Visszanéztem a képeket rólatok,de én sem emlékszem rátok.Vszínű nem egy szobában voltunk és ti hamarabb haza is jöhettetek gondolom.Amúgy nagyon szép a két csajszid és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Megjöttem a "nagy utazásomból", ami egy kicsit "elcsúszott" az eredeti tervekhez képest! Ja! És utálom a MÁV-ot!!!!!! :evil:

Szerdán délután indultam el Nagykőrösre (Ditke! Eredetileg odavalósi vagyok. Végül is Nagykőrös egy kisváros Cegléd és Kecskemét között, nemtom miért pont Ceglédet írtam? Talán mert közelebb van Szolnokhoz), a barátnőmhöz.
A vonaton elromlott a légkondi, és 20 perces késéssel indult. Innentől kezdve esélytelen volt elérnem a csatlakozásokat, úgyhogy leszálltam Szolnokon és ott éjszakáztam.
Másnap reggel indultam tovább, és az volt a tervem, hogy este visszautazok Kunszentre. Csakhogy a vasúton bemondták, hogy a vonat 20 percet késik!!!! Így megint kilátástalanná vált a csatlakozások elérése, úgyhogy a barátnőméknél éjszakáztam. :lol:
Ma délután indultam újra útnak, és végre hazaértem.

Szilbee!
Én is megpróbálkozom majd a vonalzóval, de nem tudom mennyire lesz eredményes. Remélem sikerül majd. :)

Rami!
A kolleganőd nála is szült, vagy csak hozzá jár? Én is jól megvagyok vele és biztonságban érzem magam. Remélem így is marad. :D

Judit!
Majd küldök e-mail címet, mert én sem tudom, mi az a topikos tábli :?:

Jó (hőségtől mentes) hétvégét mindenkinek!
kitten13

Sziasztok!

Kitten:Nála szülte a második gyerekét és azóta is hozzá jár.(nem most volt,hogy szült).
A MÁV-ot én is útálom.Szegedre jártam fősulira és volt úgy hogy nem várt be Cegléden a csatlakozás és ha nem jöttek volna értem kocsival,akkor az állomáson aludtam volna.
majd jövök még,de hív a fiam.

Kép
pné rami81

Judit, sztem is hasonlít egy színészére Dév tekintete :D
Cukor: nem, szerencsére "csak" kettes fokozatú, van még saját inzulintermelése. És de, normál értékeket mérünk, az orvosa is elégedett az eredményeivel, az egyik gyógyiját le is felezte :) Cél a gyógyszermentesség, és meg is van rá minden esély. Köszönhetően a diétának.

Kata, a 30Y is egy zenekar :) Írtad, hogy lesz ma United meg Magna Cum Laude...erre írtam :wink:
Egy kalappal holnapra!
Az a kicsi joghézag a Prevenar-t illetően micsoda? :) Mert eddig csak olyant hallottam, hogy nyugdíjas nevére kiíratva lehet "megbundázni"... van legálisabb megoldás is? Mi is akarunk oltatni, és már felkészülten mennék a dokihoz recepté...
Szemünk fénye? Köszönjük, jól van :D Változó a drága; néha angyal, máskor meg hisztikirálynő... most épp a kisangyal-korszakot éli :mrgreen:

Kitten, ez fasza út volt :shock:

Jah, naptej: valamelyikőtök kérdezte, tavalyi naptejet fel lehet e még használni...vagy nem kérdésként, de valamilyen formában felmerült :) Szal ma olvastam a Kismamában, hogy a tavalyi cuccot max. a felnőttek használhatják fel, mert 1 év alatt feleződik a hatékonysága.

Judit
Kép

Kép
balwin

de jó sokat írtatok, nem fog menni a válasz mindenkinek.. széten vagyok esődve... :roll:

Csak ami eszembe jut:
Prevenar: ma szólt a védőnéni, hogy megvan a módja, hogy kiírják az olcsóbb receptre, majd 1 éves kor után kell beadni az elsőt, és aztán még egyet.
Ja, mert ma volt a védőnéni, minden okés, Szabi bemutatta a produkcióit is, szal Babó rendben, ellentétben a lakással, ami alig várja a holnapi takarítást... :?

Kata, ezt drágállottam, tavaly 4000-ért, most 5.500-ért csinálták, igaz, "csak számlára"! Sejtem, hogy miért ragaszkodtak a számlához.. na, mindegy....
B. hány kiló?gondolom, gömbölyödő pocival nem egyszerű..
Babó neme: nekünk 28 hetesen Dinya dokinál vált egyértelművé, még 26 hetesen a 4D-n sem mutatta meg magát. De 21 hetesen még kislányt mondott egy másik doki... de Manó valahogy nem hallgatott a Rékára... így utólag értem...

Katlina, merre vagytok?????? ÉLETJEL!!! PLÍÍZ!

Virág, Szabinál sem nagyon volt megállás 1-2 kanálnál, csak a spenótnál, meg a céklánál.
Asszem a cseresznyét nem engedik oylan korán, mint a meggyet.

RAmi, neked Ramóna a neved? Vagy minek a rövidítése?
GAbikával szerencsére nincs gond, nagy lehetett az ijedség!
Tényleg, tesó?

Juhéé, sikerült szállást foglalnom, júl. végén irány a BALCSI!!!!!!!!
:D :D

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Ballagás meg volt, épp csak pityeregtem, nem volt időm a fényképezés mellett meghatódni :wink:

Szépek voltak, ügyesek voltak
:lol:

Csak egy pár kép, mert a fiúk már itt állnak, kellene a gép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Kata!

milyen cigizésért? amugy már csak egy vizsgám van hétfőn sebészetből, ugyhogy minden energiát küldjetek nekem mert baromira félek és 4 kreditet ér.....sajnos.....amugy eddig egy négyesem van csak a többi ötös:-D

hát vizsonylag jól állunk még mindig nem cicizett immár 2,5 hete ebből 1,5 hete vagyok itthon és első nap délután sírt nagyon azóta csak kérdezi hogy mikor fogy ki a gyógyszer mikor lehet már cicizni de már van hogy saját magának megválszolja hogy tudom tudomnem sokára ugye anya?

nagyon aranyos. viszont mostanában nyügős meg kis hisztis.
jah meg azt vettem észre hogy amióta nem cicizik sokkal később alszik el tegnap is negyed egy volt mre elaludt. hiába fekszünk le est tíz kor vagy korábban ő addig addig forgolódik meg nyöszörög meg szenved mig eltelik az idő....

puszilok mindenkit. tehát ha hétfőig nem jövök szorítsatok!!!!

de amugy én is nagyon abanet függő vagyok gondolom látszik bár írni nem irok anniyt mint szilbee de azért olvasni naponta többször is jövök:-D

szép estét mindekinek

Kép
kbernadett

Évi!

nagyom szép kisfiad van!!!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Kata!
gyere, habár ma nem csináltam madártejet, majd holnap, kapcsoltam, hoyg akkor én nem ehetek! :shock:

Dorka!
Érthető a számla ügy....
:wink: :lol:
Hova mentek? nem is mondtam, hoyg megvette Misi az 50 legkeresettebb szálló kiadványt, sztem egész jó. bár egy kalap alá vették az összeset az 5 csillagosat is ,meg a hármat is...

Szilbee!
Jó pihit! Vagyok én így is a függőséggel! Na inygen szauna, bár ez nem a kellemesebbik fajtából (bár csak hallkan nekem a szívem nem bírja, még azt sem, ha a lábfejem lógatom a gyógyvízbe!szóval ezt is gyűlölöm)

Judit!
Most esett le, ha ő diétázik, akkor valszeg te is uazt eszed, hát ezért mennek a kilák!

Niki!
Mit sütöttetek?

Évi!
tök jót beszélgettem anyuddal! nem mondta? :wink:
Csonginak!
Gratu
Kép

Egyébként nagyon örülök, Misiék nagyon jól pergettek éppen hazafele tartanak 2,5t mézünk van! valaki nem akar venni? :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

jaj, ami lemaradt:

Zsófi Cicamicának boldog hófordulót!
Kép

Betti, szorítunk! Bettike milyen hősiesen tűri a cicihiányt, remélem azért lassacskán már könnyebben megy majd az elalvás is!

Judit, 2,5 tonna??? Apááám....
Hülye kérdés: tárolás? :shock:
Balatonboglár a cél, egy családi panzióban leszünk, van medence, kiságy, etetőszék, és végre nem nekem kell főzni!!! Balcsi 80 m-re...
várom már nagyon! ezer éve nem moccantunk 1 napnál tovább!

Judit, ez a cukor! Hú, komoly a diéta?
Láttalak ma benneteket az ártézi kútnál, mi ótókáztunk!

Évi, Csongi édes, mit táncoltak?

Kép
Kép
dorkáék

Évi, olyan szép fiad van, te :lol: Hát igen, nagyfiúsan elballagott :roll:

Judit, sajna nem :oops: , nem azt eszem, amit ő. Bár próbálom magam rávenni... apránként :) Amúgy szinte egyáltalán nem főzök; a nagyszülők még mindig ellátnak :oops: De igen, cukor nuku (bár nem mindig lehet elkerülni), csak édesítő, fehér pékáru nuku. Nekem is ezt kéne... évvégére már emberi formám lenne :lol:
2500kg?? Aszta...szorgos kis méhecskék :mrgreen: Így mostmár azé van elképzelésem a méhészet nagyságáról... hja, erről jut eszembe: ahogy most otthon voltunk, felfigyeltem egy fura hangra...méhzümmögésnek sejtettem, csak sokkal hatványozottabb volt...inkább már úgy hangzott, mintha fűrészelnének a távolban. Rákérdeztem Anyukámnál, mi ez a hang...aszonnya méhek :shock: (arrafelé is tartanak sokat) Mondom, akkor csakjólgondoltam...de mennyi ad ki ekkora zajt?! :shock: Komolyan, egy pillanatra beijedtem... :)

Betti, neked meg akkor hétfőn drukkolok! :D Deügyes vagy, 1 db 4-es :shock: :)

Dorka, dejónektek, Baaaaalcsi :lol: Mi is akarnánk, osztán majd kiderül, tudunk é :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, drágák vagytok! 2 hónap múlva nekünk is szülinap :shock: :shock: :shock: (mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a 10 hót is fog nélkül érjük meg)

Tényleg, a mingyán egyévesek mit kapnak majd?!

Köszi a tippeket is a náthámra, asszem megmaradok :mrgreen:

Zsófit is elvittem ma dokihoz, mert már napok óta folyt az orra, és mivel nem múlt, gondoltam, ne menjünk így bele a hétvégébe...de jól is tettem, mert valami hörgő nem tom mije van (nem értettem pontosan :oops: )kapott Fenistil cseppet, meg Nurofent kell adni+ orrszívás, csöpögtetés. Nagy kihívás. (mármint beadni neki a cuccokat + orrszívózni, főleg egyedül) Hihetetlen, hogy egy 7 kg-s gyerekben mennyi erő van... Amúgy jól van, nem látszik rajta, hogy beteg.

Dorkáékkal megint összefutottunk, tök véletlenül...nem is akartam arra menni, oszt ott vótak. Így gyorsan beszélgettünk is fél órát. Szabi szandiját is megnézhettem volna...( de mintha a régi lett volna rajta, nem...?) Dorka, és hány napra mentek a Balcsira? Szuper, hogy találtál szuper szállást!

Évi, jó szórakozást holnapra, majd számolj be! Csongi nagyon aranyos, itt olyan picinek tűnik!

Kata, már én is olyan kíváncsi vagyok, hogy kishugit vagy kisöcsit hoz-e a gólya B-nek! Hátha most megtudjátok jún 10-én. Zuraddal mizujs? Még mindig olyan sok melója van?

Rami, Neked ki volt a dokid?Hát ez poén, hogy Leti meg Gabika egy napon születtek.

Kitten, nektek milyen nevek vannak kilátásban? Máv: én már rég megmondtam az uramnak, hogy dögöljek meg, ha még egyszer felülök egy vonatra...én is annyit szívtam már miattuk.

Betti: ügyes vagy, megy ez Neked!

Szilbee, én is akartam írni reggel, de siettem és elfelejtettem, hogy milyen jó lett Levente haja! Most egy darabig nem lesz rá gond. És milyen szőke, pedig Ti mindketten sötétek vagytok! ( na nam úgy, érted! :D :wink: )

Kép

Kép
ditke2007

Ja, Prevenar: nekem is ajánlgatta a ma a doktornő, 4700-ért. Azt mondta 2 kell belőle, 1 éves kor felett is. Ti is így tudjátok? Mert máskor meg mintha azt mondta volna, 1 éves kor felett már csak 1 ...

Kép

Kép
ditke2007

Dorka!
hát nem egyszerű, és még ha minden jól megy még min. két pergetést várunk ennyi mézünk ekkor, még sosem volt, de az alsóépület fele a mézes, de adunk le most felvásárlónak is!

Jól hangzik, főleg a főzés.. nem is magával a ténykedést nem szeressem sőt, hanem a mit főzzek idegesít! mire kitalálom, hyog mi az, amibe talán midnneki beleüti a kanalát...

Betty!
1/41? atya ég? és miért? az oviban alszik?
gratu a vizsgákhoz!

Zsófinak boldog hófordulót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
egy kaptárba 10.000 méhecske van, asszem... szóval sok...
meg sokan arra mennek akácra

és akkor sütit se eszik, most esik le, itt sem evett, semmi édeset!
vagy alapból nem szeresse?

Ditke!
++++ Mindkettőtöknek!
Nálunk az vált be a gyógyszerbeadásnál, hoyg egyet anyának egy nyomás gyorsan a gyerek szájába egyet apának, egyet megint neki.. na persze magatoknak nem nyomsz, csak tetteted, hyog hűűű de finom!

egyébként pont ezért nem mentem volna Grétivel a nyíregyi kirándulásra! én nem ülök fel önszántamból mávra! apa feláldozta volna magát, merthoyg Grétinek mekkora élmény lesz, (de én akkor sme vagyok halandó!)de sokan visszamondták az oviból nagy a költség, így lefújták. majd vonatozik Szilvásváradon, ah eljutunk megint.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja nem írtam, hoyg Erika üdvözöl Mindenkit, csak sok a dolog a kerttel, és Józsikának már 4 foga van, jön az újabb 4 egyszerre.

ja és Ditke! nekünk si tudod későn jött, aztán már 5-nél tartunk! később romlik el! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Mi van lányok? Én derekasan bevallom aludtam egyet, most meg megyünk Kolomposra.
ha nem hagyom itthon a fényképezőt, dobok estére képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Ditke:Az orvosom Zoboki és tényleg az ő alaposságán múlt,hogy Gabó most itt van.

Dorka:Igen Ramóna a teljes nevem.Tesót egyenlőre nem tervezünk,majd 2-3 év múlva,de majd meglátjuk,hogy alakulnak a dolgaink.Meg hát Gabi igen eleven és estére mindig hulla vagyok és nem tudom,hogy hogy viselném a kismamaságot,vele is nagyon fáradékony voltam és ő most még teljes embert kíván.

Kép
pné rami81

BBJ:Jó szórakozást nektek!

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Prevenar:Én úgy tom hogy három adag kell legalábbis nekünk nem tom hogy vannak a korhatárok mi már egyen túlvagyunk jövő pénteken kapja a következőt a kötelezővel együtt. :cry:

ja nem tudom tudjátok-e de a Zöldkerben a papírgyárral szemben tük olcsók a bébiételek ha jól emlékszem a Kecskeméti 120 vagy 190ft inkább az első de a többi is olcsó majd fizukor menünk nagybevásárolni akkor majd konkrétabban is meg tom mondani. :oops:

na majd még jövök csak Védike hív

KépKép
viragb88

na jöttem!

na mi is menünk ám nyaralni Esztergomba én nem szeressem a vizet(kivéve itthon a jó kis kádat ami remélem nemsoká már sarokkád lesz :) )meg a nagy nyári meleget se szeressem szóval szeptember végén menünk akkor már Védi is majdnem 8hónapos lesz.Ugye akkor már könnyebb velük?????nem valami luxxus hely ilyen kis családias kedves a tulaj is tavaly is ott voltunk ja és van masszázsmedence majd ha Védike este elaludt megyünk apával szerzünk pezsgőt ha már ihatok és romantikázunk csak vigyázni kell nehogy Védinek ficcenjen egy kistesó a nagy romantika közepette :lol:

Bbj!

Igen kérünk képeket! :) ja én lemaradtam ez milyen méz is mert hát annyi fajta van :oops:

Csonginak gratu a ballagáshoz hipp-hopp és már általánosból ballag :lol:

Zsófinak boldog hófordulót én nem tok ilyen falyintos képeket beilleszteni :oops: Ditke neked szorítunk :lol:

Szilbee!

Mindig elfelejtem hogy milyen jó lett Levi haja ja meghogy sztem min a két gyerkőc olyan mix lett. :lol: Én azon gondolkodok hogy melyik színészre hasonlít de nem tom internetes segítséget kérek :oops:

Dorka!

Hova mentek a Balcsira?Anyáék ilyen Balcsifüggők de most váltottak Görögre.

na ha valamit elfelejtettem még jövök

mostmár befejezem az agymenésem :lol:

KépKép
viragb88

Hell,

Prevenar-ból 1-2 éves korig 2 oltás (nincs emlékeztető; illetve nem szükséges), 2-5 éves korig 1 oltás (itt sincs nincs emlékeztető; illetve nem szükséges). De a pneumo.hu-n pontosabban megvan...

Judit, ugye nem hagytad otthon a gépet?!

Jóccak.

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah! Judit, Apa nem nagyon eszik édeset a cukor miatt (amúgy szerette)...nagggyon ritkán csábul el :wink: De nálatok evett pár falatot a sütikékből :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hall! Megjöttünk... Jó volt! :)

Teszek egy kis ízelítőt..., hogy mennyire! :lol:

Kép

Ki az a színész akire hasonlít D.! :shock: :?:

Holnap jövök visszaolvasni! :D

Pussz!
szilbee

5 óra óta felvagyok... 6-kor meg fel is keltem, nem bírtam tovább, azóta szellőztetek, hűtöm a házat, megfőztem B. kakaóját, meg netezek, amíg nyugi van.

Voltam tegnap vizsgázni, biztos meglesz, írásbeli volt, így már csak az álomvizsga van júni végén. Köszönöm a drukkokat.

Még jó, hogy egy évben egyszer el akartam menni szórakozni... United koncertre.... remélem azért ők nem áztak el. Apának szülinapja révén tegnap este bográcsoztunk egy kis paprikáskrumplit a szomszédokkal... hát jól belaktunk. Ennyit rólunk.

Betti: cigizés=cicizés, csak félre olvastam..., de ez sűrűn megesik velem máskor is. Holnapra egy kalappal!!!

Ditke: utólag is boldog hófordulót Zsófinak! Gyógyulgassatok! A Fenistil cseppet nem csak valamilyen viszketésre adják belsőleg?! Uram változatlan, illetve a főnöke, de ha egy csepp időcském ma lesz, majd írok mailt.

BalwinJ: hát nem ismerem én már a mai együtteseket, na. Életemben nem is hallottam a nevüket se. Prevenar: valami 3 betűs rövidítés a kulcsszó, talán valami "különlegesen veszélyeztetett immunbetegségre"... az immunbetegség az biztos, hogy benne van, ha ezt ráfogják a gyerekre, akkor 4700. Mi meg ilyenek lettünk. Ja, és a hézag, hogy ez a veszélyeztetettségi gyanú nincs meghatározva, hogy mi is pontosan, tehát bárki lehet olyanos. A doki nénink egyébént azt mondta a szeptembertől való ingyenességre, hogy ... nem egyszerűen cáfolta, csak hogy nem biztos... tehát még azért lehet... szerintem.. a reményhaljon már meg utoljára....

Dorka: nekünk is így volt a tisztítás, mi is felkészültünk, csak a pénztárcánk nem... Nem tom, B. hány kiló, olyan Levente forma nagyságú...15-16 kg. Sosem mérem. Még nem nehéz, egyenlőre bírom. Tegnap a palazaban ebéd előtt ráköszöntem a férjedre, aki Szabi babát tolingázta, szegény, biztos nem tudott hová tenni... édes kettesben voltak, vagy Te is ott voltál valamerre?

Bbj: bakker, elfelejtettem tegnap felétek menni... a madártej..., tényleg milyen mézetek van? El sem tudom képzelni, mennyi lehet 2,5 tonna...

Szilbee: én sem tudom, melyik színészre hasonlít... Kis Szumósbébi hogy élvezte a pancsit! Nagyon fajin. Tudtál pihenni?

Évi: annyira jóképű kispasid van!!! Nagyon büszke lehetsz rá!!

Kitten: én szeretem a MÁV-ot az összes hülyeségével... na jó, ez egy kicsit túlzás, de én nagyon szerettem mindig is vonaton ismerkedni, olvasni, tanulni.... jó sok idő volt rá, ha késett. Bár Neked most biztosan nem esett túl jól.

Kép

Kép
szolkata

jóó reggelt,

csak egy gyors "élünk még" helyzetjelentés....
Milyen volt a repülős nap?
Kata, én is ott voltam, APa 5 percet vigyázott rá, míg egy gatyót próbáltam. LEnt a parkolóban sztem mellettetek parkoltunk, ha jól emlékszem a rendszámotokra... :oops:

Szilbee, de drága Dév, talán Steven Segal??? :roll:
Levente hogy van?

Ditke, akkor itthon maradtatok?
Apa otthon már?
Ti jobban vagytok?
5 nap lesz a Balcsi!

Virág, Bboglárra megyünk, ahol anyudék is voltak, a Napfény Panzióba!
Télleg, szerencsésen megérkeztek Görögországba?

Nah, készülődünk Mamiékhoz, Papi ma 54 éves!
Ja, este oszt.talin voltunk (10 évesen), már 5 babó volt ott, és 3-an voltak kismamák! Szabi is élvezte!

Apával
néhány apróság
rólunk is készült kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

na akkor nem vagyok bandzsa! nekem is Steven Segalra hasonlít Dév baba. Judit, Neked?

Dorka!
Kinek az oszt. taliján voltatok? Nálunk is annyi is volt tata hétfőn!

Kata!
Apának boldog szülinapot! gratu a vizsgához! nagyon sok ennyi méz! Akár abban is fürödhetnék, de nem hiszem, hoyg Misi örülne neki... :?

Judit!
Vittem, és nem csak cipeltem, hanem használtam is, csak tegnap a viharban kikapcsoltam a gépet, aztán meg lusta voltam visszakapcsolni, most megyünk Letivel corázni, Misi Grétit vitte vaddohányvirág nézőbe (következő állomás mézügyileg), aztán jövök, ha hazajöttünk...

Virág!
Eddig repce, és akác van, még most jön a többi, remélhetőleg.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaj tegnapra!
Angélának nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Én is tippelek: Robert de Niro? (bár Ő nem amerikai)

Judit: Kolompos?

Jól sikerült a tegnapi grillezés. Majd este jövök.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Mi tegnap öttusa vb-n voltunk. Nem sikerült tökéletesre, mert annyira meleg volt, hogy féltem hőgutát kapunk, úgyhogy csak az úszást és a lovaglást néztük meg, a futást már nem vártuk meg.

Kép öttusatörténelem

Kép úszómedencénél

Kép lovaspálya

BBJ, de anyukám mondta, hogy sokat beszélgetettek :wink: Aztán meg elkezdte, hogy vajon kinek a lánya vagy, meg a férjed, kinek a fia, meg ilyenek :wink: :lol:
Köszönöm még egyszer a szállítást!!! Tök jól áll Csonginak a szerkó!
Milyen volt a Kolompos?

Szilbee, látom Dávid élvezte a "standolást"! Jut eszembe, én is beígértem mára Csonginak, hogy kimegyünk a Tiszaligetibe....hát nincs strandidő.
Holnap mennek Jászberénybe egész napos kirándulásra, így strand helyett megyünk a Tescóba bevásárolni.

Dorka, nagyon fajin Szabi :lol:

Megyek, mert dolgom van...szép napot!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Bár még nem voltam odakint, de az ablakon kinézve: Lehet, hogy ma nem kell hülyét kapni a melegtől?? :lol:
Bár még alakulhat a dolog...

Tegnap mi is bográcsoltunk Tiszasülyön és szépen el is mosott az eső minket, úgyhogy a gázon fejeztük be a kaját. :lol:
Borzasztó mennyiségű szúnyog volt, és hiába fújtam le magam, a ruhán keresztül simán csíptek a dögök. Sajnos szeretnek az ilyen vérszívó jellegű élősködők. :evil:

Pénteken megyünk 4D-s uh-ra, remélem kiderül hogy mi van a lábai között a "kisokosnak".
Nevek tekintetében nincs még végleges döntés, de persze már gondolkodtunk róla.
A lányok közül a Viktória, ami legtöbbször szóba került; fiúk közül pedig talán a Kristóf.

Megpróbáltam összehozni egy vonalzót is, remélem sikerül berakni.

Kép

Szép vasárnapot mindenkinek!

[url][/url]
kitten13

Sziasztok!
Bbj! Köszönjük szépen a köszöntést. Ha kell beffőttes üveg a méznek szólj!
Mindennap olvaslak Benneteket, de valahogy az írás soha nem akar sikerülni.
Dorka! Pénteken este láttalak benneteket a Corában, mi már végeztünk a mellettetek lévő pénztárnál amikor ti álltatok be a sorba, de pont nem nézél arra ezért nem is kiabáltam.
Évi! Gratulálok Csonginak a ballagása alkalmából!
Szilbee! Dávid szerintem is Steven Segalra hasonlit.
Jövő héten kirándulni megyünk Kristóf osztályával Gyöngyösre és mivel van bőven hely a buszon így megy az egész család.
Múlt héten volt a táncvizsgája Kristófnak majd teszek képeket.
Mi is megyünk augusztus első hetében nyaralni. Tarkózkodási hely Kaposvár(rokonoknál) onnan pedig a 67-es úton egy óra a Balaton.Remélem hogy semmi és senki nem tesz keresztbe a terveinknek.
A 3 új ablakot megrendeltük, beépítés június végén várható, már csak a külső homlokzati színt kellene kitalálni-megtalálni.
Köszöntöm az újakat, jó hogy ismét van várandós anyukánk.
Egyébként a fogyózoknak pedig nagyon gratulálok.Én a múlt héten mérlegeltem magam, de nagyon kár volt mivel a mérleg 81kg-ot mutatott, hát totál kész voltam.az a baj hogy én a bánatomat evésbe folytom és csak hízok.
Szép napot mindenkinek.
Kb. 1 órája hatalmas villámlás és mennydörgés közepette volt egy óriási nagy zuháré itt nálunk.

Kép
Kép
bmárti75

Na itt...

Márti!
Itt tegnap volt, még jég is hullott, a termést nem volt erőm megnézni, majd apával együtt sírunk....

Húú amikor én 81 leszek! Én azt már nagyon várom!

Miylen színben gondolkodsz? nekem most a mediterrán jellegű barnás (a többszínű) árnyalatú zsindely, sé hozzá mogyorószín, vagy sötét narancs. amíg nem kenik fel, addig álmodozhatok, még van egy évem tuti :? vagy kettő...

hoygne kellene üveg! láynok a kérés továbbra is 380, és 720-as üvegeket cserélek mézre! kupak nem kell.

Évi!
Majd akkor legközelebb megdumcsizzuk, ki kinek, hoyg s miért...
:wink:

na akkor a képek. Kép még a kertben Kép Kolomposon Kép Kép

ja az ovis képet megpróbálom lefotózni, és úgy felrakni....megjött, nekem tecc...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép a csodaszoknyában

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot mindenkinek!

Szilbee:Nagyon édes Dávid baba igazi kis vasgyúró.

BBJ:A csajok is nagyon szépek,gondolom élveztétek a koncertet.

Dorka:Neked is tündéri kispasid van és ahogy olvasom Szabi is elég korán elindult.Hol volt az osztálytalálkozó,hogy a gyerkőcök is ott lehettek?

Lenne megint egy kérdésem:Nem tudja valaki,hogy a gyerkőc mennyi idős koráig kell a tejet forralni?Igazából még nemrég álltunk át a tápszerről a tejre,előbb nem mertem neki adni,hiába mondták,hogy 1 éves kor után lehet adni,de én mindenben túl aggódós vagyok.

Őrület milyen párás az idő!Majd csak estefelé merészkedünk ki újra!

Kép
pné rami81

Megvagyunk,hiányolást köszönjük!
Nem jó a gépünk :twisted: ,most is anyukáméktól írok :oops:
Majd ha helyrejött a szerekzet jövök

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Gyors bekukk: köszönet mindenkinek a szorításért, Máté 30-ból 22 ponttal országos 8. lett a Herman Ottó Környezetismereti Versenyen! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hellabella,

most csak gyorsan:

Judit, én is Szegálra gondoltam :lol: Főleg a komoly képeken :D

Szamóca, gratulálunk Máténak! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki, de, de Niro főistenség amerikai :wink: new york-i...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Na Rami akkor ebbe jól bekérdeztem, nekem is Zoboki az orvosom. 8) Tejügyben nem tudok segíteni, atalán akinek nagyobb gyerkőce van...

Judit, jók a képek, az ovis is nagyon! Tényleg nehéz elképzelni 2,5 t mézet :shock:

Balwin, Kata köszi az infót Prevenar ügyben. Nem várunk szeptemberig, lecsapunk rá, amíg észbe nem kapnak és nem tisztázzák ezt a joghézagot. Főleg, hogy a szeptemberi ingyenesség bizonytalan, mint a kutya vacsorája...

Évi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Dorka, tényleg, hol volt ez az oszttali, hogy ott fekszenek a babák?Apa tegnap 1-kor már itthon volt, eljöttek előbb. (mi is itthon maradtunk. )

Jövő hét szombaton mi is kerti partizunk, már alig várom.

Kép

Kép
ditke2007

Angélának Boldog Névnapot! :D

Áááááá...Dávidnak ez az aaaarc :lol: A kendő is jól áll ám neki :D Hogy a hurkácskákról már ne is beszéljünk :wink:

Évi, nameg a vízeltűnést se vártátok meg :wink: Fajin...csak úgy elcsordogált ennyi víz :shock: A zöldek biztos kiakadnak...

Kitten, akkor hajtanád az időt péntekig, gondolom :)

Judit, nagyon jók a képek, Gréti igazán szép kisasszonyka :D Olyan csini rucijai is vannak :)

Ditke, én is rá fogok kérdezni a védőnőnknél...fölöslegesen nem tömöm állambácsi kasszáját...ferpléj ide vagy oda :?

Nálunk két hét múlva lesz kertiparty; még jól is jön ki, hogy 14-e szombat :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!
Gratu Máténak, és Neked is!

Hát ja, én is megkérdezem jövő héten ezt a szuri-dolgot...

na mentem csucsukálni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?