Hali!
Elaludtam... 2 órát... B. még alud, így van egy kis időm.
Voltunk délelőtt a városban, naná, hogy senkit nem láttunk, pedig a Hild téren és környékén, piacon cirkáltunk. A gyerekem újabban szereti, ha cipelem a fenekét... remek jól esik ez mostanság nekem, de egyenlőre birom.
Láttátok tegnap a Vészhelyzet évadzáró utolsó részének bemutatóját?! Hát én rosszul voltam... szegény Ray (remélem így írják), akit elütött a teherautó,.... a két lába nélkül. Hát én tuti végig bőgöm a jövő kedd estét.
Niki: mindig van, amit félre olvasok... épp most Bettike cigizett...
jókat tudok derülni a saját hüleségeimen.
Bbj: tudtok élni... epres madártej... menünk hozzátok... de a fasírtot is szeretem. Ezt az orrfolyósdit már megint az oviból szedtétek össze? Csúcs, hogy ilyen melegben még mindig.
Ja, tegnap a doki néninél megtudtam, hogy a prevenar adhatóságára van egy kicsi joghézag, amire hivatkozással a 16eFt-os injekció 4700Ft-ért is megkapható. Mi nem akartuk beadatni, de ennyiért valamelyik héten megkapja.
Balwin Judit: mi az a 30Y?
Ezt nem annyira értettem, vagy csak nem értelmesen olvasom
És mi újság van Szemetek fényével? Rég nem is olvastam róla... 27-es cukor.. az igen
Szilbee: nagyon nyárias sportos frizuja lett Leventének. Jövő héten most már tényleg remélem, összefutunk...
Bárki: a repülőnapra akárki bemehet? és hánytól hányig?
Rami: szagény Gabó, még szerencse, hogy bent voltál.
Dorka: nektek mennyiért takarítják a klímát?
Ditke: írok már neked is lassan mailt.. kis pletyikről...
Jaj, holnap van az utolsó vizsgám... hát nem mondtahtnám, hogy agyonkészültem magam... viszont nincs is kedvem.. még majd este olvasgatok... apa úgy is angolon lesz.
Fanna: H.I.Á.N.Y.Z.O.L.... na, inkább írj, mert ezt olyan nehéz volt begépelni...
Szamóca: szorítunk vasárnapra, és a cukrosság meg hátha tényleg visszafordítható... ha van rá példa... higgy benne. Én javasolnám Neked (és megint nem a reklám kedvéért) a Lenkeis vitaminokat. Olvassál el könyvét, vagy a honlapon történeteket. Sokszor olyan segíthet, amire nem is gondolsz. Nagykörűben nem egy cukros használja... és azóta nagyon jó eredményeik vannak...