Új privát üzeneted érkezett!

Mi már holnap megyünk oviba és itt a szünet.
Elhiszem, hogy aranyosak
encike 2

Zmimi: Jajj nagyon szupi a keresztszemes himzésed. Én is imádok hímezni kereszt szemeset. Főleg esküvőkre szoktam nagyon jókat csináltam már ajándékba. Neked ehez van valami mintád? Jó lenne nekem isilyet hímezni meg is csinálom a szabinának jó lesz a szobájába.Segíts már nekem , hogy ez kész minta vagy te találtad ki.

Kép
csucsu05

Helló!

Én már úgy várom ezeket az ovis heppöningeket! :wink:

Nyár van nyár... két kép erősebb idegzetűeknek :twisted:

Kép Kép

tjuca

Mimi!

Csúcs a keresztszemes, én még nem próbáltam, de egyre inkább azt érzem, hogy ki kellene próbálnom. :lol:

tjuca

Juca: ne butáskodj. Nagyon szép kismami vagy fürdőruciban is:)

Kép
csucsu05

juca milyen csini vagy fürdőruciba!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ppetike petrácska szépen nődögél!!!!!
ja azért Petike is tünemény/helyes srác/!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hahó!

Juca, nekem egy másik dal jut eszembe most a nyárról...

(Bikini) Nyár van, éget a nap, unom a banánt és ezt a nyarat...
(na csak a baba érkezéséig számít uncsinak :twisted: )

Mit akarsz, tök jó vagy füriruciban is! Sehol egy röcögő háj, csaka poci! 8)

Tegnap este lefotóztam a lábom, majd rakom felfelé...

Csucsu, minta alapján csináltam a képet. Ha ilyet tudnék tervezni, ebből élnék. :lol:

Kép
zmimi

JUj, ma is 36,8 a hőm!!!

Juca!
Akár ilyen pocival strandra is kimehetsz.
encike 2

Mennem köll a bótba, mert du. lesz a nagyfiam zsúrja és még pár dolog hiányzik!

Kép
zmimi

Zmimi!
Akkor menj a botba, ballagtok?
encike 2

sziasztok.

Tegnap eléggé mozgalmas napom volt. Pl reggel megtisztelt a vukk 15 hetesen. Jó mi? edig elkerült de tegnap a reggelim a wc-be kötött ki. Utána védőnénihez aki megállapította hogy mindjárt hív egy mentőt mert ő szerinte tutira az ájulás határán vagyok az 52-es pulzus számommal. Én meg mondtam neki hogy ááá dehogy. nekem mindig is alacsony a vérnyomim de szerintem most a boa betett neki megint. Így KÖTELEZŐVÉ TETTE nekem a sok koffeint. kávét. Persze ugy eén nem kávézok így marad a majdnem szívleállási állapot. megdícsért hogy fogytam de utána meg amikor elmeséltem a többiekkel a fogyás dolgot akkor meg megijedt mert én már 10 kilót fogytam élből plusz ha megszülök akkor még 10 kiló. És mondta hogy az se jó az é szervezetemnek. De mit tehetek ha ilyen vagyok? És még így is 110 kiló vagyok. Bár sokan mondják hogy nem látni rajtam. Nekem már van hasam elég szépen mert nekem nem lent van a baba a rendes normális helyen hanem nagyon fent van a méhem majdnem hogy a gyomromnál. Lehet ezért nem tudok enni és tuti nekem nem a sok pisilhetnék a tünet hanem a nemevés. De így meg fent van pocakom alul meg a hájam. Este lefotózom.

10-én megyek 4dre akkor én már a betöltött 16 hetes lecek és remélem megmutatja a nuniját.

Nekem ma lesz a Petimnek a búcsúztatója és fellép egy versikével a tesója is.

harivera
Budapest XXI. kerület

szia vera!Bárcsak engem is látogatna a vukk a baba miatt!mégha nagyon kellemetlen is! :roll:
várjuk a pocakfotót! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

enci,

mi nem ballagunk sehova, szülinap lesz! :wink:

Kép
zmimi

VERA: 10-e mindjárt itt van. Hú de izgulok és szorítok, hogy a 4D kimutassa a kis nunust:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Vera,
szurkolok, hogy ne mást mutasson a kis pocaklakó.
Én is fogyok rendületlenül, pedig nincs is baba sajnos. Lassan megvan a 15 kiló. Én azt várom, mikor fog újra 6-ossal kezdődni. Már csak olyan 1 kiló kérdése.

Voltam ma dokibácsinál, ebben a ciklusban csinál nekem petevezeték átjárhatóságit. Négy tüszőből meg 200 millió spermából nem összehozni egy babát, na mindegy, én erre is képes vagyok :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és neki kellene állnom felkockázni 10 kg marhalábszárat, de valahogy nem visz rá a lélek. :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
10 kg??? Az erő legyen veled!

Zmimi!
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Vera!
De jo, hogy jelentkeztél! Várjuk a fotokat!
encike 2

Sziasztok!

Már kicsit pozitívabb vagyok. Átültettem a növényeket a balkonon, meg ledugtam a friss muskátlihajtásokat.

Monti! Köszi az infót, de inkább annak a dokinak a számát kérném el, akihez te jártál!

Juca! Majd Erdőkertesről fogok bejárni pestre, addig csinálok 2 havi hőgörbét. Vérnyomásod milyen??? Van már fehérje is a vizeletedbe???

Lina! Látod én se vagyok a termékenység istennője.... Nekem még az első se jön össze magától. Ezt már nem tudod überelni... :(

Vera! Ha fiú lesz nekem adhatod... :wink:

Jövő héten, ha minden jól megy, és a bank gond nélkül fitzet, meg a párom mindent el tud intézni hétfőn, akkor hétvégére már lehet, hogy meglessz a ház. :D Felmondtam, ugyhogy itt még két hónapot kell kibírni, onnan dokihoz járni is egyszerűbb lesz.
Jövő pénteken meg megyek ismerkedni az új munkahelyemmel, meg beadom a pályázatot! (Nem fognak repesni az örömtől, hogy babát akarok).

De igazándiból rájöttem, lehet, hogy nem véletlen van ez igy. Új munkahely, a házba be kell szokni, kutyanevelást megtanulni, átépítést intézni. A porba, koszba nem túl célszerű egy babával. Igy meg legalább kapunk haladékot, hogy minden teljesen tuti legyen mire jön. Na figyelitek milyen pozitív vagyok??? :P Kár, hogy ez csak NLP....:roll:

Holnap meg megyek strandolni, termélfürdőbe és finomabbnál finomabb borokat inni... :P

Kép
kislibus

Köszi mindenkinek aki hiányolt,de sajnos a rosszullétek miatt nem nagyon tudok jönni. :oops:

Már nagyon várom hogy jobban legyek de sajnos ez a meleg még rosszabbá teszi a helyzetet.
ma pl voltunk bevásárolni és a pénztárnál ki kellett állnom mert majdnem elájultam.
még szerencse hogy volt nálam kockacukor az ilyen helyzetekre.

Persze mindenki csak bámult mert le kellett guggolnom mivel egy szék vagy egy pad sem volt a közelben(bevásárlóközpontok),de nem gondolnám hogy nekem lenne csak rá szükségem.... :evil:

Mimi:Drukkolok a finish-ben,kitartás!!!!!!!!!!

Vera:neked is szorítok hogy megmutassa a nuniját és hogy több vuk már ne jöjjön.

puszi mindenkinek,ha tudok jövök!

KépKép
lyndee

Lindee! Hidd el, én örömmel átvenném tőled a rosszullétet, persze baba is kéne hozzá! Van miért roszzul lenni erre gondolj, de persze kivánom, hogy ez az időszak már ne tartson soká!!!

Kép
kislibus

Lyndee!
Hogy telik az idő!
Igen, ülöhely, nemcsak bevásárlokp.-ba nincs, de még néhol az utcán se.
encike 2

szia lyndee hamrosan elmulnak aok a rosszulétek!
puszi :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na megvolt a nagy szülinapozás. Tegnap este fél 10 re a marhalábszár is kockákban állt :lol:
Nagyjából semmit nem csináltam ma, de mégis úgy fájnak a bokáim, hogy el nem tudom mondani.

Lányok,
ha meg akarna jönni, Duphaston mellett is megjönne? A teszt negatív, de meg sem jön. Nagyon minimális barna néha van, de az sem jelentős. Lehet, hogy a Duphaston miatt nem tud rendesen megjönni? Bár anno utro mellett megjött, abba meg 10-szer annyi progi van.

Lyndee,
remélem nem sokat kell már kibírnod a rosszullétekkel. Bár gondolom nyáron még nehezebb lehet.

Kislibus,
már van is új munkahelyed? Figyu, ebbe a topicba mindenki babás szinte már. Lehet, hogy a végére maradunk, de nem ronthatjuk a statisztikát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Én sajna nem értek ezekhez a gyogyokhoz. De még én se vagyok babás, remélem nem én leszek az utolso és a statisztika nem romlik.

Nekem tuti, hogy megjön, mert a hő már lefele megy. 36,7.
encike 2

Sziasztok!

Linácska:
Sajna nem tudok segíteni ebben a dologban!

Enci:
Szerintem, rosszul számol a vonalzód

Lányok:
Ne adjuk fel! Lesz babóca egyszer! És akkor milyen boldogok leszünk! Gondoljatok erre!

Kép
anda81

ÁÁÁ, Én a vonalzot már nem is nézem, csak van. Hiába javitom ki a dátumoz rajta. Pé már elmult, ugyhogy ez a vonalzo nagyon is rosszul számol.
encike 2

Sziasztok!

Lina!

Duphaston mellett is megjön elvileg ha már barnázol és neg a teszt, de nehezebben, nálam uh-val megnézte a dokim h nincs terhesség+hcg vérvétel és mivel minden neg volt igy abba kellett hagynom a gyogyit, rá 2 napra meg is jött rendesen.

Ritka esetben a duphaston gátolja a mens megérkezését.

Jelen állás szerint sajnos én is elég kevés esélyt látok, hogy lesz testvére a kislányomnak!:(

Heni

Kép
hencsi

Heni!
Miért látsz kevés esélyt?
encike 2

Encike,
megnéztem a görbédet, hát én nem tudom... szerintem ha volt is pé, mert ugye alig ment fel a hőd utána, akkor is elég progihiányosnak tűnik. Néztek neked már 21. napi progit?

Hencsi,
én már nem tudom, hogy mi van. Barna csak nagyon minimális volt, talán egy csepp, ma meg semmi. A hőm is elég érdekes.
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Encike!

Valami nem jó bennem és nem tudom kihez kéne fordulnom, mit kéne tenni h kiküszöböljük a teherbeeséshez....

A kislányom clostys baba, mivel a peteéréssel mindig hadilábon álltam, de már az 1 clostys honapban megfogant 5*1 closti melett, ami nem a legmagasabb adható adag...többet nem is szedhetek, mert ettől is megnő, csak becisztásodnék.....

Másfél éves koráig szoptattam, se menses, se peteérés, kb 1 évvel szülés után aztmondta a dokim, mikor rákszűrésen benézett, hogy nem akar megbántani, de olyan vagyok bvelülről, mint 1 változo korú nő...ami azért nem baj, mert a szoptatásra van ráállva a szervezetm és ha abbahagytam majd visszaáll minden.
Szerettünk volna tesót( leginkább én), juni elején kb 28 napra menstruálni is kezdtem tavaly, maj juli és aug is szépen megjött, (már-már örültem, mert előtte a mensesem is totál kiszámithatatlan volt) baba sehol 3 honap eltelt, mivel türlemetlen voltam megkerestem a dokim, hogy akkor csináljunk 1 ciklusmonitoringot....aug 2-án volt az utso mens, 13 és 15 cn-n is 13-a stüszö, megbeszéltük h ez nem nő, megint elkezdem closty, ha megjött a szokottak szerint, örültem, mint majom a farkának, vártam h történjen vmi, ám szept elején elmaradt a mensesem....teszt negativ, de nekem 5 hetes terhesen Ajsával is csont negativat mutatott, igyhát hivtam doki, várjunk még 1 kicsit 1-2 hét mulva ha nem jön meg hivjam, igy is tettem, aztán ami azota történt azt korábban már irtam nektek, terhes voltam, de nem talált petezsákot sem méhen belül sem kivul, kb 3 hét vacakolás után belul megtalálta, ami akkor még 1 cm körüli volt, 2 hét mulva kontroll, fold felett jártam, fel sem merült h valami baj lehet, teljesen beleéltem magam h ujra babát várok, majd a kontrollon nemhogy szivhang, de baba sem volt....5 nap mulva ujra, hogy hátha vmi csoda történik, sajnos semmi, igyhát okt 16 v 26-án,már nemtom ontosan müszeres befejezés:(
Jó sokára ismét megjött, vmikor decemberben ha jol emlékszem, majd dec után febr21-én, a ciklusok hossza miatt 1-2 hetente mentem uh-ra, hogy lássuk épp milyen fázisban járok, és mivel megint nem annyira volt peteérés, ismételt 21. cn-s vérvétel is igazolta h potlásra van szükség ujra closty februártól...azota sem semmi eredmény, minden honapban volt ciklusmonitoring, kivéve most május, mivel a söfi végleg bezárt és káosz volt az orvosom körül, a ciklsaim tiszta gyagyák, febr 21 után márc 19-én megjött 27 napra, már megijedtem, hogy még élmenstruálo leszek a végén és a 28 napot sem várom ki:), majd utána 37 napra 04.25-én volt az utso mens...most a 38. cn-n vagyok, jövöhét hivom a dokimat megint , hogy nézzen v csináljon vmit, mert már falra mászom magamtol és a helyzettől, férjem viccesen megjegyezte, hogy 27,37 nap, a mostani 47 lesz...kafa:)
Minden ciklusban ment a duphaston miután megvolt a pé és miután uh+ hcg vér igazolta h nincs terhesség abbahagy és menstruál.....

Lináék helyzetén felbuzdulva csináltattam sperma vizsg-t, de "sajnos" tökéletes, aztmondta a hölgy h még akár donor is lehetne, ritka az ilyen jo anyag....
Szoval megintcsak visszakanyarodtunk hozzám:(
Még a spermás hölgy mondta, h vetélés után spontán is kialakulhat a szervezetben a védekezés és érdemes lenne megnézetni hogy nem e termelek sperma ellenanyagot, erre viszont a dokim aztmondta, h ez a jelenség annyira ritka, h szerinte felesleges..mind1 azért ha végre menstruálok valamikor és elérkezem majd 500 nap mulva a pé-hez akkor szerintem megcsináltatom....legyen 1-el több negativ leletem....

Férjem jár rendszeresen 1 bőrgyogyihoz, mert elég érzékeny a makkján lévő bőrterület, 3,5 éve volt 1 félrekezelt HPV-je, a börgyogyi mondta h nézzünk meg ismét engem is hátha feltalálja a spanyol viaszt a vetélésre ( amikor kiderült h Ő HPV-s én akkor is negativ voltam ill a vetélés után a nőgyogyi is nézetett az is nega)
Felfedezte h nagyon sok lactobacim van ez azt jelenti h savas a belső részem, ami a nők 98%-át érinti, nekem jo, mert nehezen tapad meg bármi fertőzés, férjet viszont irritálja...ez van, volt még ujfent ebben az évben 2. alkalommal chlamydia trachomatis PCR, mycoplsama genitalium PCR, ureaplasma urealyticum QPCR, neisseria gonorrhoeae PCR vizsgálat, minden negativ.....

áprilisban már tuszorepesztő injekciot is kaptam, igy se sikerült teherbe esnem......

nem tudom hogyan tovább, de eléggé magam alatt vagyok, nem ideálisak a lelki tényezők sem nálam, elég sok dolog az én vállamat nyomja, de ez nem sokkal volt jobb a kislányom fogantatásakor, mégis megfogant......

A dokimban nagyon bizom ,de az is felmerült bennem, hogy lehet mást kéne keresnem, csak azt sem szeretném, ha indokolatlanul olyan kezelést kapnék amire valojában nincs szükségem....

Még itt ez az átjárhatósági vizsg, nemtudom mi okozhat letapadást, de én pl életemben nem voltam felfázva, ugy tudom az nagyban előidéző ok lenne....

A következő cilkusban én is mérek majd hőt, ezt eddig nem csináltam, de hátha ettől bármivel okosabb leszek....

Tudom, türelem meg stb, de semmi nem volt más akislányomnál, mint most, őt is nagyon akartuk, ugyanigy megtettunk minden és jött is, mostmeg nem...ugy érzem vmi gond van csak nemtudom mi és ki deritheté ki h micsoda...

Lina!

Ehhez a hőgörbéhez nem tudok hozzászolni, de nem kérhetsz HCG vérvizsgálatot? Ha pestre jársz dolgozni akkor a deák téren van 1 eücentrum, ott nézték a spermát is, pár ezer ft a hcg vér és kb 1 óra alatt megvan....

Asszem Kislibus aki erdőkertesre költözik, én is itt lakom:
sajnálkozhatunk majd együtt h milyen rossz nekünk:)

Heni

Kép
hencsi

Hencsi,
lehet, hogy ritka a sperma ellenanyag, de pl. nálunk én símán legyilkolászom apa kiskatonáit a méhnyak nyákban. Ezért volt inszem, hogy átjuttassák őket a kritikus részen. Mert ugye hiába van apának is rengeteg, ha félúton meggyilkolászódnak szegények.

Hol van a Deák téren az az eü centrum? Csak úgy bemegyek, és kérek egy hcg-t? Se időpont, se semmi?

Én is így jártam pont, mint te, 1 kislány, utána egy vetélés, azóta semmi. Mondjuk nekem van peteérésem, meg rendesen meg is jön, de valami csak nem stimmel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hencsi!
Te aztán tényleg mindenen átestél! Igen türelem, ezt nekem is mondták, de meddig legyünk türelmesek?

Nekem is az első 2 baba tényleg jött, ahogy akartuk, mostmeg nézzétek meg alig akar jönni. Miért van ez?
Nekem azt mondta a doki, hogy ugyis terhes leszek, ne siettessem a dolgot. Sok mindenkitől hallottam, hogy hiába sikerültek a babák, a 3. nehezebben jött össze. Öregszünk és ez is benne van? Nem tudom.
De kitartás és sok türelmet kivánok!

Lina!
Nem csináltak progi vizsgálatot, pedig a dokimnak szorgalmasan szoktam vinni a hős görbéimet. Nem mondta ezt. De alapba ilyen alacsony a hő.
encike 2

Sziasztok!

Henci! Legalább valakit ismerni fogok ott! Tök jó, hogy igy "összefutottunk". Legalább majd járhatunk együtt terhesgondozásra, baba-mama klubba! Mert lesz ám, legalábbis hiszek benne, hogy igy lesz és nem golyózok be idő előtt!

Képzeljétek, ma egy olyan ismerősünk jelentette be, hogy babát vár, akiről nem gondoltam volna, és most kiborultam de nagyon. Nem is tudom, hogy iazán miért. Illetve tudom, mert itt már mindenki, de mostmár aztán tényleg MINDENKI terhes, csak ÉN NEM!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kislibus

Nálunk is ma tudtam meg, hogy uncsitesoméknál jön a teso.

Ha napközbe mérem a hőm, magasabb, mint reggel? Most 37
encike 2

Enci! igen, ezért kell reggel mérni min. 6 óra alvás után. A máskor mért hő nem alaphőmérséklet!

És csak én vagyok ilyen hülye liba, hogy kiborulok??? És még lelkiismeretfurdallásom is van, hogy nekem ehhez nincs jogom....

Kép
kislibus

Kislibus!
Miért lennél? Teljes mértékben érthető.
Már én is kivagyok, elegem lesz lassan ebből, hogy programozott szex van főképp, persze nemcsak ez.

A hőm persze reggel mérem, de kivi voltam, most mennyi.
encike 2

Enci!

Én rád is irigy vagyok, mert neked legalább már párosan vannak, nem egyke:( :):):):)

Libus,

Nekem is tök szarul esik, ha vki terhes lesz körülöttem , igyekszem kerülni az ilyen személyeket, mert eléggé letaglóz..:( de legjobban magamra haragszom, h hogy lehetek ilyen szerencsétlenség....selejt....sajna

Azért alapvetően nem nyalogatom sebeimet, cs ha szoba kerül a szintén meddő barátnőmmel akkor rázuditom a dühömet, Ő szelidebb tipus, igy csak hajtogatja h megért:)

Hol fogsz dolgozni?
Itt 2 olyan szerencsétlen védőnő van h különösen ha az enyémhez kerülsz kitéped a hajad a sok okosságátol....

Na megyek dolgozni ,mert má rmegint többet beszéltem, mint indokolt lett volna..:)

Kép
hencsi

Ja és azoknak ütnék a fejére 1 jó nagyot, akik miután Ajsa megfogant közölték, hogy majd meglátod h a 2. milyen hamar jön és könnyen., észre sem fogom venni......hát tényleg észre se veszem .....:)

Kép
hencsi

jaj Hencsi, ne irigyelj!!!

Neked is lesz még babád!!!!
encike 2

Kislibus!

Szívesen megadom a dokim elérhetőségét, de ő igazából nem folalkozik termékenységi problémákkal. Amikor nekem sem sikerült teherbeesnem, nálam is azt mondta, hogy megnézi uh-val a peteérést, ad Clostyt, de ha erre sem jön össze, akkor tovább küld megfelelő helyre, ahol kivizsgálnak. Nekem szerencsére a Closty elég volt. Szólj, ha aktuális lesz és küldöm priviben a számot.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szép jo reggelt!
encike 2

Reggel mikor felkeltem, azota hányingerem van. Már tegnap is éreztem.

Mai hő 36,8.
encike 2

Sziasztok!

Heni!

Én még nem üdvözöltelek!

Libus!

Erdőkertes itt van egy köpésre...

Lina!

Akkor most mizu???

Vera!

Életben sokkal szebb vagy, mint az avatarod!!! És a fiad nagyon helyes! :-P

szerdán jön egy kis enyh.

tjuca

Találkoztatok személyesen?
encike 2

Kész lett a süti, kicsit pihennie kell, hogy puhuljon.
Mult héten lángost sütöttem, az is fini volt. Rám jött a sütkérezhetnék, ez is ritkán van.
encike 2

Megyek a medencébe a csajok mellé.
encike 2

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Lina, ez tényleg érdekes, kivi vok mi lesz... :?:

Tegnap lezajlott a családi szülinapozás is, nagyon jól sikerült!
(igaz, én csak 3kg lábszárat daraboltam... 8) )

Estére viszont rámjött a sírógörcs, itt bőgtem az uram vállán, úgy éreztem vége a világnak... :oops:

Amúgy szombatról vasárnapra éjjel megint jó sok (jósló) fájásom volt, úgy mint a múltkor. Azóta megint semmi...

A vonalzómon beállítottam az utsó mensit, így pszichésen 2 nappal előrébb vagyok :twisted: .
Eddig a vélt PÉ-mhez volt igazitva.

Kép
zmimi

sziasztok.Pussz az újaknak.
Mimi te aztán már tényleg ott vagy a végén, jujj de izgi.Legalább a nagy melegben nem kell végig nagy pocival lenned.Szorítok nagyon :D
Juca neked sincs már sok hátra , bele gondoltam hogy szeptember végéig húznom kell.....
De megéri.
Semmi különösebb bajom nincs csak a hoszú sétát nem bírom
Tegnap fölmentünk a kékesre, nagyon jól esett a kirándulás, de amint kicsit lepihizek elalszom.Egyébként meg nagyon rossz alvó voltam ez előtt.
Lányok Kislibus Encike meg mindenkinek nagyon szorítok.Mostanában nagyon kevés + tesztet láttam remélem hamarosan rakhatjátok fölfelé.
Dreika??!!!!!!!!!!hova lettél olyan ritkán jelentkezel, hogy mindig meglepődök a vonalzódon :wink:

Kép

Kép
napsugár035

Juca,
hát nem tudom, hogy mi van. Meg nem jött, az biztos. Reggel csináltam tesztet. Van rajta valami nagyon halvány 2. csík, de tényleg nagyító kell hozzá. Ez jó is lenne, ha mondjuk 10. dpo-n tartanék, de már ma a 19. Holnap este 21:30-ra megyek dokihoz, majd kiderül.
A hőm is elég érdekes:
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?