2008.06.01 14:11
Szerző: hencsi
Sziasztok!
Encike!
Valami nem jó bennem és nem tudom kihez kéne fordulnom, mit kéne tenni h kiküszöböljük a teherbeeséshez....
A kislányom clostys baba, mivel a peteéréssel mindig hadilábon álltam, de már az 1 clostys honapban megfogant 5*1 closti melett, ami nem a legmagasabb adható adag...többet nem is szedhetek, mert ettől is megnő, csak becisztásodnék.....
Másfél éves koráig szoptattam, se menses, se peteérés, kb 1 évvel szülés után aztmondta a dokim, mikor rákszűrésen benézett, hogy nem akar megbántani, de olyan vagyok bvelülről, mint 1 változo korú nő...ami azért nem baj, mert a szoptatásra van ráállva a szervezetm és ha abbahagytam majd visszaáll minden.
Szerettünk volna tesót( leginkább én), juni elején kb 28 napra menstruálni is kezdtem tavaly, maj juli és aug is szépen megjött, (már-már örültem, mert előtte a mensesem is totál kiszámithatatlan volt) baba sehol 3 honap eltelt, mivel türlemetlen voltam megkerestem a dokim, hogy akkor csináljunk 1 ciklusmonitoringot....aug 2-án volt az utso mens, 13 és 15 cn-n is 13-a stüszö, megbeszéltük h ez nem nő, megint elkezdem closty, ha megjött a szokottak szerint, örültem, mint majom a farkának, vártam h történjen vmi, ám szept elején elmaradt a mensesem....teszt negativ, de nekem 5 hetes terhesen Ajsával is csont negativat mutatott, igyhát hivtam doki, várjunk még 1 kicsit 1-2 hét mulva ha nem jön meg hivjam, igy is tettem, aztán ami azota történt azt korábban már irtam nektek, terhes voltam, de nem talált petezsákot sem méhen belül sem kivul, kb 3 hét vacakolás után belul megtalálta, ami akkor még 1 cm körüli volt, 2 hét mulva kontroll, fold felett jártam, fel sem merült h valami baj lehet, teljesen beleéltem magam h ujra babát várok, majd a kontrollon nemhogy szivhang, de baba sem volt....5 nap mulva ujra, hogy hátha vmi csoda történik, sajnos semmi, igyhát okt 16 v 26-án,már nemtom ontosan müszeres befejezés:(
Jó sokára ismét megjött, vmikor decemberben ha jol emlékszem, majd dec után febr21-én, a ciklusok hossza miatt 1-2 hetente mentem uh-ra, hogy lássuk épp milyen fázisban járok, és mivel megint nem annyira volt peteérés, ismételt 21. cn-s vérvétel is igazolta h potlásra van szükség ujra closty februártól...azota sem semmi eredmény, minden honapban volt ciklusmonitoring, kivéve most május, mivel a söfi végleg bezárt és káosz volt az orvosom körül, a ciklsaim tiszta gyagyák, febr 21 után márc 19-én megjött 27 napra, már megijedtem, hogy még élmenstruálo leszek a végén és a 28 napot sem várom ki:), majd utána 37 napra 04.25-én volt az utso mens...most a 38. cn-n vagyok, jövöhét hivom a dokimat megint , hogy nézzen v csináljon vmit, mert már falra mászom magamtol és a helyzettől, férjem viccesen megjegyezte, hogy 27,37 nap, a mostani 47 lesz...kafa:)
Minden ciklusban ment a duphaston miután megvolt a pé és miután uh+ hcg vér igazolta h nincs terhesség abbahagy és menstruál.....
Lináék helyzetén felbuzdulva csináltattam sperma vizsg-t, de "sajnos" tökéletes, aztmondta a hölgy h még akár donor is lehetne, ritka az ilyen jo anyag....
Szoval megintcsak visszakanyarodtunk hozzám:(
Még a spermás hölgy mondta, h vetélés után spontán is kialakulhat a szervezetben a védekezés és érdemes lenne megnézetni hogy nem e termelek sperma ellenanyagot, erre viszont a dokim aztmondta, h ez a jelenség annyira ritka, h szerinte felesleges..mind1 azért ha végre menstruálok valamikor és elérkezem majd 500 nap mulva a pé-hez akkor szerintem megcsináltatom....legyen 1-el több negativ leletem....
Férjem jár rendszeresen 1 bőrgyogyihoz, mert elég érzékeny a makkján lévő bőrterület, 3,5 éve volt 1 félrekezelt HPV-je, a börgyogyi mondta h nézzünk meg ismét engem is hátha feltalálja a spanyol viaszt a vetélésre ( amikor kiderült h Ő HPV-s én akkor is negativ voltam ill a vetélés után a nőgyogyi is nézetett az is nega)
Felfedezte h nagyon sok lactobacim van ez azt jelenti h savas a belső részem, ami a nők 98%-át érinti, nekem jo, mert nehezen tapad meg bármi fertőzés, férjet viszont irritálja...ez van, volt még ujfent ebben az évben 2. alkalommal chlamydia trachomatis PCR, mycoplsama genitalium PCR, ureaplasma urealyticum QPCR, neisseria gonorrhoeae PCR vizsgálat, minden negativ.....
áprilisban már tuszorepesztő injekciot is kaptam, igy se sikerült teherbe esnem......
nem tudom hogyan tovább, de eléggé magam alatt vagyok, nem ideálisak a lelki tényezők sem nálam, elég sok dolog az én vállamat nyomja, de ez nem sokkal volt jobb a kislányom fogantatásakor, mégis megfogant......
A dokimban nagyon bizom ,de az is felmerült bennem, hogy lehet mást kéne keresnem, csak azt sem szeretném, ha indokolatlanul olyan kezelést kapnék amire valojában nincs szükségem....
Még itt ez az átjárhatósági vizsg, nemtudom mi okozhat letapadást, de én pl életemben nem voltam felfázva, ugy tudom az nagyban előidéző ok lenne....
A következő cilkusban én is mérek majd hőt, ezt eddig nem csináltam, de hátha ettől bármivel okosabb leszek....
Tudom, türelem meg stb, de semmi nem volt más akislányomnál, mint most, őt is nagyon akartuk, ugyanigy megtettunk minden és jött is, mostmeg nem...ugy érzem vmi gond van csak nemtudom mi és ki deritheté ki h micsoda...
Lina!
Ehhez a hőgörbéhez nem tudok hozzászolni, de nem kérhetsz HCG vérvizsgálatot? Ha pestre jársz dolgozni akkor a deák téren van 1 eücentrum, ott nézték a spermát is, pár ezer ft a hcg vér és kb 1 óra alatt megvan....
Asszem Kislibus aki erdőkertesre költözik, én is itt lakom:
sajnálkozhatunk majd együtt h milyen rossz nekünk:)
Heni