Sziasztok!
Túl egy versenyen megint, örülök. Szerencsére a baba nagyon jól viselkedett, bírta az egész napos ücsörgést. Bár néha azért érdemes lett volna lefotózni, hogy milyen pozíciókba bír kényszerülni az ember terhes lánya az anyósülésen, ha ki akarja nyújtóztatni a pocakját.
A
pihenőszékkel kapcsolatos hozzászólásokat köszi! Én azt is használtan szeretnék venni, soknak tartom érte a 10 ezer pénzt.
Dimet!
Azt a rácsatolható játékot direkt ahhoz a típushoz gyártják ami Nektek van, vagy ez egy ilyen univerzálisnak tűnő dolog?
Rambóka!
Majd ez is elmúlik Gergőnél.
Te jársz kismami tornára? Gratulálok hozzá.
Figyi, gyakoroltok légzéstechnikát is, vagy csak ilyen átmozgatós gyakorlatok vannak? A légzéstechnika lenne az egyetlen amiért még valószínű hajlandó lennék bebuszozni Pécsre ebben a dög melegben... Bár nem tudom megérné-e egy kis torna kedvéért kiterülni valahol a városban.
Tökre ájuldozós-rosszullevős lettem a melegtől.
Hason alvás:
Tudjátok ez tök vicces. Nem olyan rég olvastam valahol, hogy a jelenlegi álláspont szerint, ha a baba nagyon nem akar háton aludni, akkor el lehet hason is altatni, de amint rendesen elaludt vissza kell fordítani a hátára. Ez így olyan szép leírva, de ahogy látom a tapasztalatok egészen mások.
Kicsit hülye a kérdés, de: a légzésfigyelő hasonalvósan is rendesen működik?
Kavics!
Alszik és durrog hátulról.
A védőnők álma, anyuka bablevest eszik.
Kincs!
Sajnálom a kaki dolgot, remélem a szélcső nektek is beválik!
Írd már nekem le légyszi (vagy valaki) plasztikusan, hogy hogy néz ki ez a "lázmérős kaki kisegítő" módszer. Közel-távol nincs kisbaba a közelünkben, soha nem láttam hogy kell az ilyet csinálni és mit eredményez. Ha a gyerek az én emésztési képességeimet örökölte, biztos nálunk is szükség lesz rá.
Norka!
Köszi az anyagokat!
Mindjárt megnézem a babamozit.
Lecso!
Jó hogy jöttél! Tomi nagyon aranyos.
Levivel meg kitartást kívánok!
Csakegy!
Rambóka rugalmas kendős kérdésére a válaszod engem is érdekel.
Rejo!
Köszi!
Azt hittem ennél bonyolultabb dologról van szó.
Alkalmazni fogom a technikát a muskátlikon.
Úgy vettem a szobai növényeknél észre, hogy ott is szintén működik. Ha konyul lefelé a levél-virág, levágom a fenébe, hogy arra ne pazarolja az energiáját a növény, hanem növesszen helyette másikat.
Bettica!
Hogy érzed magad?
A kiterült Párokról ne is ejtsünk szót.
Az enyém, mostanában akkora szerelemben van irántam, hogy ezt éjjel sem bírja abbahagyni és rendszeresen az én oldalamra/rám csoportosulva alszik. Kettőnek a babával biztos nagyobb a tömegvonzásunk.
A rámfekvésről már leszokott, de az is képben volt még nem rég.
Hunci!
Hát tényleg, milyen érdekes dolgok történtek Lafival?!
Monee