Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is itt vagyok, bár inkább csak olvasó üzemmódban! Az a helyzet, hogy úgy érzem teljesen elfáradtam lelkileg! Ez a sok minden, ami körülöttem van kikészített. A melóhelyem, az anyukám betegsége (ma is kb. 5-10 percig szipogott a telefonba, hogy nem fogja kibirni a kemot, és nem fogja tudni elviselni, hogy kihullik a haja) alig tudtam megnyugtatni, na meg aztán itt van a babavárás dolog. Az szinte már 99%, hogy ebben a hónapban sem jött össze! Szóval kivagyok...
:cry: :( :cry: :cry: :( :cry:

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Nyű de belendült a topik. Máskor jó pár napig csak egy oldal telik be, most meg két oldalt kellett visszaolvasnom :)
Nálunk a helyzet változatlan. A lábam javulgat, már tudok menni :)

Bejci: köszi most már rendben van a kölyök. Sőt túl jól is van ;) Nagyon pörög, persze itt a jóidő és imád kint lenni. Fú neked nagyon ravasz a kiscsajod. Mi lesz később. ;)

Magdolnam: Énis jelentkezek erre a szép helyre :) Jó is lenne. Fú milyen nagy pocid van már. Ha most tartod a névnapod akkor boldog névnapot, ha meg nyáron akkor tedd el nyárra a jókívánságom :)

Márti: szupi lesz nektek Angliába! A fiúk élvezni fogják nagyon!

Ditta: most vasárnap indulunk :) Nagyon várom. Gondolom te is várod a gyulai pihenést. Ott voltatok ősszel is nem? Képzeld Kende is bekapcsoltatja a zenét (az Erdély szabad c. számot) és mondja szabad-szabad és csápol a kis kezével. Tök cuki. A következő koncertre már mehetne is :) Hű de csini vagy! Nincs is nagy pocid még :)

Anda: kitartást neked! Elhiszem, hogy elfáradtál elég sok minden van most körülötted. Anyudat meg nyugtasd azzal, hogy ha ki is hullik a haja, akkor sincs semmi baj, a lényeg, hogy meggyógyuljon. A haja meg visszafog nőni!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Anda!
Nagyon sajnálom anyukádat, de tényleg igaz, amit Viri is írt, hogy muszály kibírnia, a haja meg visszanő!! Itt nálunk is van egy nő, aki kezelést kapott, tökre kihullt a haja, de úgy néz ki, meggyógyult! És épp tegnap láttam, már nő az új haja, és nagyon jó tüsis frizurát csináltatott, szerintem sokkal fiatalabbnak néz ki, mint előtte!
És megértem, hogy most mindent negatívan látsz, de hidd el, ez csak egy hullámvölgy, innentől felfelé fogsz elindulni!!

Mágnes!
Én egyenlőre semmit nem érzek a nemét illetően, de ha lány lesz, nekünk is Anna lesz! Nálam nagyon favorit volt a Sarolta, de mivel a vezetéknév Juhász, ezért a sz, s miatt nehézkesebb kiejteni. Így lett Anna. Bár többen mondták, főleg az idősebb "ráolvasós mamák" :lol: , hogy lányos formám van!

Viri!
Jót nevettem Kendén, mert elképzeltem, ahogy énekli.......Ati meg azt üvöltözi, hogy "Hol vagytok székelyek?" És úgy spontán játék közben is megfigyeltem, hogy egy -egy szövegrész beugrik neki, és akkor magában énekelget. :)
Akkor jó utat! Vasárnap nemsoká itt van! Mi valamikor júliusban megyünk majd Gyulára. Igen, voltunk ott ősszel is, meg januárban is hosszú hétvégén.

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 

 
 

szép jó napot mindenkinek! Köszönöm szépen a köszöntést! :wink:

Anda, ugye tudod, hogy a fogantatást nagyban befolyásolja a stresszes életmód? Sajnos te nem tehetsz róla, hiszen Tőled "független" érnek. Nagyon sajnálom és együttérzek veled anyukád miatt. Biztos nem lehet könnyű. Meg kell próbálni lazítani, akár egy szakember segítségét kérni (pszichológus) és ez nem szégyen. Én is jártam. Aztán semmi extra nem volt ezzel az érzéssel, mert olyan volt, hogy egy jót beszélgettem és nem adott senki tanácsot, csak visszakérdezett dolgokra és rávezetett, gyakorlatilag rávezettem magam a helyes megoldásra. Nekem mondjuk másféle problémám volt, nagyon durva.... de megoldottam!!!! A kulcs az az volt, hogy szembe kell nézni a dolgokkal!!!! És le kell küzdeni. Hát mikor ott álltam a "probléma" előtt, kezem lábam remegett, vörösödtem, szívem majdnem kiugrott, de arra gondoltm, most miért is izgulok??? És onnantról kezdve újra én lehettem!!! Tudom, teljesen más szitu.

tegnap voltunk a barátnőmet meglátogatni. És áááááááá álom szép kispasi, minimanó. Ott ültem és bámultam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: hú ez a tiéd!!!! milyen fura, nem rég még középsulisok voltunk Milyen szép.
Hihetetlen érzés egy kismanó, igaz hogy nem az enyém volt, de akkor is. És nem sokára a miénk is meglesz! Apának is nagyon tetszett! Egyre jobban érzem az anyai ösztönöket meg a nagy ragaszkodást meg a vágyat (pláne amióta láttam a kisfiút)
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Magdolnam, ne hari, én tegnap annyira el voltam foglalva önmagam sajnálatával, hogy el is felejtettem boldog névnapot kívánni. :oops:

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


:D köszi szépen!!!
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál, de este már annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam jönni...Még feküdnöm kell 2 hetet és akkor már 'felold' az ágynyugalom alól.Viszont a másik gond nálam is a lepény rossz helyen tapad, mészájon, de reméli a doki, hogy ahogy nő a méh, a lepény is arrábbkúszik...

Eredmények:
CRL: 67,2mm
BPD:23,3mm
FL:9,6mm
Nyakiredő:1,7mm
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnam:
Nagyon Boldog Névnapot kiv
nok neked, egy kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnam! Nsgyon Boldog Névnapot kívánok!!!!

Kép
Kép
odri
 
 


:) köszönöm!!!
Azt mondták, hogy ma vihar lesz, rossz idő meg hűvös! kérdés: HOL A FENÉBEN VAN???
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Lányok:
Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat! Jól estek a megtépázott lekemnek!

Valóban csodálatos érzés lehet, amikor az ember először karjába veheti azt a pici lényt, akit 9 hónapig őrzött a szíve alatt! Kívánom, hogy mindenki, aki babára vágyik átélhesse ezt az élményt!

A tegnapi depi ellensúlyozásaként ma elmentünk a barátnőmmel vásárolgatni. Eredmény: egy halász farmer, egy nyári felső, egy papucs, jah és egy napszemüveg! Hááát eléggé megcsappantotta a számlát, de most mit csináljak?

Kép
anda81
 
 


Magdolnám:

Országos előrejelzés:
Várható időjárás az ország területére szombat estig: A sok napsütés mellett ma főleg délen és nyugaton növekszik meg időnként a felhőzet. Holnap a nyugati országrész kivételével már többször lesz erősen felhős az ég. Az esti, éjszakai órákban délnyugaton helyenként, szombaton napközben nyugaton elvétve, másutt szórványosan várható zápor, zivatar, néhol jégeső. Ma a keleti, délkeleti, holnap a délnyugatira, nyugatira forduló szél időnként megélénkül. Zivatar környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de északkeleten kissé hidegebb is valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 26 és 31 fok között várható.

Az orvosmeteorológiai jelentést az OBB támogatja:
Front nincs felettünk. Az ország nagy részén erős lesz az UVB sugárzás, lehetőség szerint ne legyünk tartósan napon a dél körüli órákban!

Kép
anda81
 
 


:shock: nálunk árnyékban volt 34 fok!!!! Kíváncsi leszek a záporra.... ANda, néha kell ilyet csinálni!
Epres pudingot csináltam vacsira :D
magdolnam
 
 


Magdolnam
Bocsánat a késésért, de utólagosan is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Most megint nem tudok sokat írni, mert hulla vagyok testileg és lelkileg is. Fárasztó volt a vizsga és az sem biztos hogy sikerült, de hétfőre kiderül. Másik, ma kaptuk meg a fundamentától a levelet, hogy nem kapjuk meg a hitelt. Na erre beidegesedtem, sírva fakadtam és legszivesebben elküldeném az összes kö....t a búsba! Gondolhatjátok, hogy mennyire kellene apénz, hiszen novemberre itt a baba és nincs hol laknunk.

Márti
Gratula a sztárfotóhoz!

Ditta
Szép a pocakod, már nekem is majdnem ilyen! De szégyenlős vagyok, még nem teszek fel képet.

Most nem írok a többieknek, bocsánat! Megyek lepihenek, mert Töki randalírozik odabenn és fáj a hasam. Biztos még mindig ideges.

Kép
Kép
nati80
 
 


[img]jó reggelt!

Köszi Nati! Bizti sikerült a vizsgád! Annyit tanulsz rá, hogy csak na. Nem értem.... miért nem kaptátok meg a hitelt???

Én azt hittem (tegnap estétől), hogy Lizus ki fog jönni.... húúú de fura volt. Illetve az egészben az volt a fura, szokatlan, hogy nem tudtam mire vélni. Mivel nem tudtam összehasonlítani, így nincs összehasonlítási alapom. Bizonyom időközönként keményedett a hasam, de mintha egy szikla lenne benne. Meg ott lenn ( a 3szögben vagy a kezdeténél) olyan éles szúrkálás-szerűség, meg enyhe mensis görcs + Lizus ugrándozásai. Aztán éjjel is. úgy kipattant a szemem, hogy csak na. Csak bírjon ki még ez a lány minimum 4 hetet. Nem tudom mi volt ez! Ilyen lesz vajon az éles akció???[/img]
magdolnam
 
 


jó reggelt!

tegnap nagybevásároltunk tescovicsban, vettem egy rózsaszín gatyót az én Vivikémnek. képzeljétek az ára át volt húzva a cetlin 1900ról, 949-re, mire kifizettem már csak 549-forintba került. majd ha nézitek a képet a rózsaszín az. a másik kettő pedig együtt volt 500 ft. nagyon megérte.
a második képen a turkálóból hoztam el a múltkor ezt a pár pulóvert 1000 forintért.

majd visszaolvasok, de nagyon örülök, hogy ennyiért sikerült vennem, ennyi rucit neki. aranyosak?
Kép Kép

Kép
andyfekete
 
 


De édi rucik! És Andi, hú te is már a 27.hetet taposod. NEm rég lettünk csak terhesek :shock: :shock: :shock:
magdolnam
 
 


Sziasztok!
Ma sikerült megvalósítanom,hogy negyed 12-re már haza is értünk a játszóról. Ehhez fél7-kor kellett kellnem (úúúúúgy elszoktam már a koránkeléstől...) De most tök örülök,hogy benn hűsölünk aztán délután foylt köv.
Ma arra ébredtem,hogy annyira szúrt a forgóm,hogy alig bírtam kiegyenesedni...így a játszón feladtam elveimmel és az én gyerekem is beállhatott a dagonyások közé :D (eddig mindig mondtam neki az a nagygyerekeknek való és őt nem izgatta a továbbiakban a sár)...szóval volt egy óriási homokozó félárnyékban és a kútról kis patakot folyattak át a közepén a gyerekek és mindenki ott sarazott 5 percen belül egyenszínű(nyakig saras)ruhában....éésss annyira jó volt végre ülnöm,hogy mondtam Heninek menjen ő is dagonyázni... legalább addig is egy helyben van...
Elvégre mostmár annyira meleg van és emlékszem én is imádtam gátat építeni gyerekként :D


Anda
átérzem milyen helyzetben vagy most...már meséltem öcsém volt nagyon beteg és sokszor volt lehetetlenül elkeserítő és kilátástalan a helyzet de mégis meggyógyult. Rengeteg erőt kívánok édesanyádnak és az egész családnak a támogatáshoz!!!!
Ügyes vagy,hoyg kicsit kikapcsolódtál és shoppingoltál...megérdemelted nagyon!!

Andy
nagyon ügyesen vásároltál!!! Az 5 db-ot vetted egy ezresért,nagyon jó!!

Márti
már nagyon kis formás a picúr. 2 hetet már simán kibírsz!!Kitartás!!

Nati
csak fogyjanak azok a vizsgák!! Óriás kitartás!!! Ha már csak a kis Tökiddel kell babáznod megköszönöd még magadnak,hogy most ilyen ügyes vagy és sorra tudod le a vizsgákat!!!

Magdolnam
utólag boldog névnapot kívánok én is neked!


Kismamik
szóljatok légyszi ha láttok hosszú újjú bodykat jó áron!!!
holka
 
 


magdolnam
nagybátyád hogy van?
holka
 
 


andy
az az 5 tulajdonképpen 6 db :lol: :lol:
a pirosba és a 2 rózsaszínbe rögtön beleszerettem :D
holka
 
 


Köszi Holka! Nagybátyámat hétfőn viszik át rehabra. Hála égnek. Viszont történt illetve anyám mondott egy olyan dolgot, hogy azóta nem bírok lenyugodni. Tegnap emiatt görcsölgettem. Ugye a ház... mert mennénk jövőre. És mondom hogy lesz a N.bratyóval??? Ja hát apu hazahozza. Mondom jó, de utána, ha költöznénk??? Hát a mama és a NB meg mi!!!!!!!!! egy nagy szeretett teljes család :shock: :shock: :shock: Másodjára omlott egy világ össze bnnem. Mondom neki, de hát a mi életünk, rohadt jó hogy minket megkérdeztek e erről. Nem eldöntötték. Nekem elég lesz a gyerekemmel foglalkozni, ráadásul a mama is ott van aki 80éves és hát szellemileg nincs a toppon, meg az ember kiakad tőle, de őt még úgy ahogy be tudom vállalni. Na de azt, hogy..... egy beteg emberrel is én foglalkozzak non stop, meg a gyerekemre vajon milyen hatással lesz a látvány??? Erre ő: nem igaz hogy nem tudok rá főzni meg néhány ruhát annak a 2 embernek nem tudok kimosni :shock: :shock: :shock: :shock:

Na de kérem, nem erről van szó! És ő miért nem tudja??? Na de nem csak ezzel jár a dolog ugye.... Illetve ő beszél, aki nagy kegyesen hetente 1x talán 2xszer főz valamit... és nem mos rá. Meg nem igazán segít neki :shock: :shock: :shock: Annyira kiakadtam hogy csak na.

Meg miért úgy hozzák haza hogy... na mindegy mert megint felmegy a pumpa. Ja ettől tegnap jól belázasodtam
magdolnam
 
 


ja azt nem írtam, hogy ők meg elköltöznének....
magdolnam
 
 


meg ugye ott van a fia....
magdolnam
 
 


holka!
már egy órája keresgélek. nem tom újakat akarsz-e venni? amúgy nem szoktál turiba járni? mert nagyon megéri, bár sok mindenki óckodik tőle. nálunk rengeteg turi van, és idén sok nyílt. Ajkán nem sok minden van, van kínai, vagy turi, vagy tesco.

azért kutakodtam neked:
http://kislanyrucik.gportal.hu/

http://karinamail.freeweb.hu

de még keresgélek neked.

Kép
andyfekete
 
 


10 percre ültem ki a szabadba, kávézni.Rákvörösen jöttem be :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnam
Elhiszem,hogy rosszulesett,hogy pont veletek érintettekkel nem beszélték meg a dolgot.... A nagybátyád annyira erős,hogy így gyogyulgat,hogy lehet a rehab végén önellátó ember lesz!!
Próbáld meg nem idegesíteni magad, legalábbis nem ennyire!


Andy
jaj,de aranyos vagy!
Van egy nagy angol turi-gyerekáruház ahova minden hónapban elmeygek árzcsere idején és vásárolgatok. Heninek ott turom a ruhái nagy részét és imádok ezt a turit. Csak az a baj,hogy leghamarabb szeptemberben hoznak melegebb ruhákat. szóval most Emmámnak csak ujjatlan vagy napozóruhákat tudnék turizni legjobb esetben is csak rövidujjut...
Szoktunk venni CundA-ban meg HandM-ben is ruhákat Heninek,hogy legyen nagyon kis csini ruhája is...de pl 56-os méretből nem akarok 10000-ért venni 10 db hosszú ujjú bodyt,56-sat....pláne,hogy benne van a pakliban,hogy akár nagyobb lesz és nem is fog 56-at hordani...

megnézem az oldalakat amiket felraktál.Köszi-köszi!!!
holka
 
 


magdolnam
2-kor a legbrutálabb a nap!! :shock:
holka
 
 


holka.
privi ment

Kép
andyfekete
 
 


tök frászban vagyok mert még mindig görcsölget a hasam! :shock: Nem a legjobb érzés ám. Mi a fenétől lehet :roll: gyorsan bekaptam 2 magne b6ot. NEm tudom, ti mikor mennétek dokihoz???
magdolnam
 
 


Amúgy múltkor mentem a turiba, ott volt egy anyuka, 2 hónapos csöppséggel. a leánykája 3400 grammal született és 50 centivel, azt mondta, hogy az 56-os ruhák lógnak a babán, és hogy 50-st keresett, nekem is javasolta az 50es rucikat. párat túrtam is, hátha igaza lesz.

Magdolna!
egyetértek Holkával a nagybátyáddal kapcsolatban. de azért nem irigyellek. bár szerintem mindenki kerülhet ilyen helyzetbe. én sokáig voltam a nagymamámmal egy háztartásban, nem volt könnyű.

tényleg csajok!

nekünk mennyire szabad így terhesen napozni? mer én sokat voltam tavaly az ajkai strandon, mert élményfürdő lett, igaz 800 ft-volt a belépő, de helyben van. sok= heti 1 alkalom.
és imádtam napozni, fürdeni.
most tudom nem igazán kellene fürdeni a fertőzések miatt, de majd a combomig bemegyek azért, és a napozás??????

nati!
mikor lesz a köv. vizsgád? és mennyi van még vissza? mennek a drukkok!
kitartás, vége lesz lassan.


Anda, hogy vagy? mensi előjelei vannak? remélem elkerülnek.
próbálj meg relaxálni a sok stressz után.


Márti!
nekem a 12.hetes eredményeim a köv voltak, a tied 13.hetes, szerintem tökéletesek!
: crl: 61, BDP: 20, FL: 8, NT: 1,6

Kép
andyfekete
 
 


erre azt mondta a dokim:
"minden megengedett. Ugyanannyira, mint ahogy maga a saját gyerekének megengedné e (0-1éves korig), ha megengedné, akkor magaának is megengedheti.
Én személy szerint az ilyen strandokat alapból kerülöm, páne terhesen. Napozni meg csak napernyő alatt... tudom viccesen hangzik. Mondjuk egy kicsi napozás nem árt, én is néha -amíg a tejeskávémat szürcsölöm- kiülök, de a hasam mindig be van takarva.

Jó lenne megtanulni lazítani, mert nagyon felhergeltem magam.
magdolnam
 
 


Tök jó áron van az élményfürdő :shock: én kb 5 éve voltam ilyen áron Hajdúszoboszlón diákjeggyel :shock: :shock:
magdolnam
 
 


na megyek, kicsit lazítok a barinőimmel. majd holnap leszek

pápá

ha megyek strandra, vigyázok, azért kéne még most 6 hónaposan, utna lehet már nem merek kimenni:)

Kép
andyfekete
 
 


Hello lányok!

Viri: Örülök, hogy Kende jól van! És tök jó, hogy mehetsz vele "pörögni"! Most én is tök pörgős vagyok, főleg akkor, ha mondjuk csak 25 C° körül van. Elkezdted már szedni az ALoe-t? Csak azért kérdezem, mert azt elfelejtettem mondani, hogy karácsony előtt pár nappal én is elkezdtem inni és van egy olyan érzésem, hogy nem kis szerepe volt abban, hogy a fogigátló okozta "felfordulás" mielőbb rendeződjön és a pocaklakó beköltözzön :) . Szóval csatlakozom az ALOE pártolók táborához!

Márti: Kitartás! 2 hét az nem olyan sok! Viszont a méhszájon tapadó lepényről én is azt hallottam, hogy ahogy nő a méh, feljebb kúszhat. Drukkolok. És nagyon gratulálok a babucid méreteihez és az első sztárfotókhoz!

NAti: Remélem sikerül a vizsgád, megy a drukk érte! AMúgy le a kalappal előtted, hogy ilyen ügyesen nyomatod a vizsgáidat, így legalább a babázás gondtalan lesz! Hitel ügyben csak ott próbálkoztatok?

Andy: Jó kis rucikat szereztél be Viviennek! Látom jó csajszisan fogod öltöztetni! És nagyon jó árban voltak. A napozásról én annyit hallottam, hogy ugyan nincs tiltva, de szerintem manapság olyan erős a nap, hogy én csak délután 3 után merészkedem ki, de akkor is bekenem magam 30 faktoros krémmel, és a pocimat nem napoztatom. A fürdésről meg azt tudom, hogy természetes vizekben szabad, uszodába pedig ha nem túl hideg vagy meleg a víz és tuti megbízhatóan tisztítják! De én spec a fertőzések miatt nem merek... igen, PARAMAMI vagyok! :?

Holka: Jaj, most elképzeltem, ahogy Heni dagonyázik! De édes lehet!! És hogy örülhetett, hogy végre az anyukája neki is megengedte. Ruhaügyben én is a C&A-t, és a H&M-et favorizálom.. :) De az Árkádban a legalsó szinten van 2-3 nagy bababolt is, szerintem ott is megnézheted. Turiként pedig tudom ajánlani Neked a Gardrobe nevű turit. Ez az Erzsébet krt-on van, a Madách színház és a Spar között.

Magdolnám: Nagyon sajnálom a nagybátyádat, de igazán nem is értem amit most leírtál. Szóval hozzátok akarják költöztetni? Miért nem a fiához? És Neked kell ellátni őt? Bocs, hogy így értetlenkedek, de ha mégis jól értettem a "terveket", akkor én sem irigyellek. Bár asszem én a nagy pofámmal nem bírtam volna ki szó nélkül, ha az én életembe akarnának így beleavatkozni. Minden esetre próbálj megnyugodni, mert Liza nem hiszem hogy értékeli, ha anyukája morci. Ha pedig lazítani szeretnél, a módszer a következő: Tegyél be valami tök lágy zenét, ha más nincs, akkor a babanet zenéje is jó lesz, csukd be a szemed, helyezkedj el kényelmesen, és valami jó kis helyre képzeld magad, pl Cancun ideális. Aztán kezdd úgy ellazítani magad, hogy először a fejed búbján a bőrt, aztán az arcizmaidat, nyakadat tudatosan ellazítod...és így menj lefelé. Addig ne menj tovább a következő testrészre, amig az aktuális nem lazult el. Hidd el, működik, lehet, hogy még be is alszol, mert ha jól csinálod, akkor ezzel a technikával lemész Alfába (így hívják azt az állapotot, ami az ébrenlét és az alvás határán van), és mire visszatérsz a relaxálásból, úgy fogod magad érezni, mintha kb. 1-2 órát aludtál volna. :) Próbáld ki, tényleg jó!!
Vendég
 


Bejci!
Jelentem megcsináltam és keményedés, görcs sehol!!!
Sajna jól érted...... tudod én nagyon agresszív ember voltam régebben, csak olyan munkahelyem lett, ahol nem lehetett visszapofázni és meg kellett tanulni diszkréten elküldeni az anyjába az embert. De attól még a feszkó bennem volt. Mondjuk engem sem kell félteni, ha elpattan nálam a húr.... hát nem irigylem azt akin kitöltöm. Csak terhesség alatt nem merem eljátszani, mert rosszul leszek, annyira felmegy a vérnyomim. (a múltkori postás eset után tudom, hogy inkább ne húzzam fel annyira magamat)

MEg anyámmal sem akrtam vitázni, meg kerülnek ők még szar helyzetbe, már elnézést.... (mivan ha nem jön be a számításuk??? -> nem költözünk a mamához, aki mellett ott lesz NB, de anyuék meg már átköltöztek :lol: szóval azért velem sem lehet a végtelenségig szórakozni.... bár tudnék mesélni.... hogy ők mennyit szórakoztak velem)

Ide meg ebbe a házba tutkó hogy nem fogják hozni, mert a férjemé!!!! És azért neki van, lenne egy kevés beleszólása.... Anyóssal is dumáltam. Tök jó fej volt, azt mondta, ha kell ellátni (pelenka, etetés) szóljak neki szívesen segít. Mondtam neki, hogy ezt nem várhatom el tőle, neki még annyi köze sincs a dolgokhoz (rokoni szál) mint nekem. Nagyon jó fej volt tényleg. Azt mondta, hogy mindenben számíthatunk rájuk :)

Aztán megbeszéltük azt is, hogy ezek a görcs izék valószínű jóslófájások lehettek és szerintem kb 1 hónap múlva meglesz az unokája... (tudjátok ő az eü-ben dolgozik) Mondtam neki, hogy jó! legyen úgy, csak ne előbb jöjjön.

Napoztam egy kicsit most és még mindig nagyon éget a nap!!!

Bejci, te egyébként jól vagy? Hogy viseled a meleget?

Jenny, veled mizu?
magdolnam
 
 


remélem érthetőbben írtam, mint az előbb. Annyi infót akartam megosztani hirtelenjében, hogy csak na
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Holka, Andy:
Köszönöm a bíztatást! Jól esett! :D

Andy:
Lelkileg még mindig nem vagyok a toppon, de próbálok nem gondolni rá! Ma elmentünk a párommal az egyik legjobb barátnőmhöz, barkácsolni, meg beszélgetni! Tök jó volt! Most meg megpróbálok pihizni. Baba szerintem 100%, hogy nincs. Egyre többet és egyre erősebben görcsölget a hasam! Majd meglátjuk (mondta a vak és nekiment a falnak!)

Kép
anda81
 
 


Magdolnám: Örülök, hogy elmúltak a görcsök! Amúgy ezt bármikor csinálhatod, még zene nélkül is lehet, meg este, ha pl. nem tudsz elaludni, meg ha ideges vagy...stb. Amúgy most már értem a szitut, illetve eddig is értettem, csak nem hittem el, mert szerintem ez azért durva. A tesómnak is tök korán jöttek már jóslófájások ... aztán túlhordta Jázit egy héttel...
Én jól vagyok, jól viselem a meleget... a hűvös szobában :lol: :lol: Bár asszem szerdán majdnem rosszul lettem, én hülye délután kettőkor mentem vásárolgatni, aztán az egyik boltban nem volt légkondi, úgyhogy majdnem a földről mostak fel... de én inkább behajoltam az italhűtőbe, mintha nagyon az alján lenne, ami nekem kell.. :lol: :wink: , ettől legalább addig kibírtam, míg fizettem..
És Ti? Készülődtök már a Nagy Napra? SZeretnék már én is a 32-33. héten tartani !! Erre mondaná a férjem, hogy "Nemrég még csak állapotos akartál lenni! Türelem!" Bár ahogy itthon telik az idő, szerintem hamarabb eljön, a 40. hét, mint gondolnánk!
Vendég
 


Sziasztok!

Most kivételesen nem írok senkinek. Holnap utazunk. Mindenki vigyázzon a kis pocaklakójára és magára!
A még kismami jelölteknek meg hajrá, remélem olvashatok + tesztekről ha hazaértünk.

Puszi csajok!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


jó reggelt!

Bejsi! magadról szinte semmit nem írtál! írj lécci, mizujs veled! hogy vagy?

Magdolnam, örülök hogy jobban vagy! és hogy anyósod ilyen rendes. azért minden "rosszban" van valami jó. ki kell majd használni a segítséget, hidd el nekem.
én is kifogom, már csak magunk miatt is, nem lehetünk ott a picivel 24 órában, ha valaki jön segíteni el kell fogadni, kicsit lemenni a boltba, vagy kimozdulni, nehogy beforduljunk.
Jósló fájás, akkor legalább megnyugodtál.

kisvirág!
jó utat!

Tegnap jót "mulattam" 2 barátőmmel. Egy baj volt csak, ahová mentünk fapad volt, és nem volt párnájuk. ciki, hát eddig is a sok üléstől fájt a farokcsontom, de most. még jó hogy utána egy nagyot sétáltunk.

megint korai vagyok, de legalább lesz 11kor ebéd.
szép napot mindenkinek.
nálunk gyönyörűen süt a nap

Kép
andyfekete
 
 


jó reggelt mindenkinek!

Viri, nagyon jó nyaralást kívánok nektek. Aztán csokibarnán gyertek haza!
Csokibarnaság:
most elég jó színem van, ahhoz képest hogy tavaly szoliba jártam meg napoztam mindig. NEm tudom hogy a fenébe csinálom. Lehet amikor 10-20 percekre kiülök kávézni vagy apával cigizni és megfog a nap (APA CIGIZIK, ÉN NEM!)

Tegnap mit vettem észre :roll: jó vizes lehetek, mert a lábamon egy hatalmas kis gödröcske tátongot. Ez pedig annak a jele. :evil:

Andy, hol voltaok?
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Viri:
Jó utat! Pihenjetek sokat!

Andy:
Egy kis séta mindig jól jön! :D

Magdolnám:
Már nincs sok hátra! mennek a drukkok! :D

Kép
anda81
 
 


:shock: :shock: :shock: jajjj :lol: :lol: :lol: köszi
magdolnam
 
 


Magdolnam
mikor voltál utoljára dokinál?
Érdemes volna megnézni a méhszáj állapotát és ha szükséges még 3 hétig lehetne szedni rendszeresen a magneB6-ot aztán 35 héttől leépíteni.

Viri
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Andy
Mi megyünk egy hét Balcsira de nekem van strandkendőm az mindig rajta lesz a pocimon.
Nem mondom,hogyha anyuéknál vagyunk nem szoktam kiülni a hintaágyba,annyira jól esik de ott van árnyékoló teteje szóval kb a lában barnul mert én határozottan nem akarom a hasim napoztatni.
Mindjárt olvasom a privit.

Anda
hááááát én még titkon reménykedem,hogy most valami(valaki) nagyon fel fog dobni benneteket!!!!

Bejci
megnézem majd a Gardrobot is.köszi. Akkor megyünk juni elején az előadásra?
holka
 
 


Szerdán megyek a dokimhoz. Én bevallom őszintén csak és kizárólag akkor szedtem a magneB6-ot, amikor éreztem, hogy van valami, vagy indultunk valahová.
A málnalevél teát szerintetek ha a 33-34.héttől kezdem az gáz? Sehol nem találtam arról infót, hogy mit okozhat, ha előbb kezdjük el inni :roll:
magdolnam
 
 


Hello lányok!

Viri: Jó nyaralást!... és ki tudja.. :lol: :lol: :lol: A nyaralás stresszmentes környezetet biztosít, s mint ilyen.... :wink: :lol: a többit tudod!

Andy: Mit főzöl? Hadd csorogjon a nyálunk :) Én tegnap spenótot csináltam magamnak, de sajnos só nélkül, és alig sürítettem, mert a vizesedés miatt kicsit meg kellett változtatnom az étkezési szokásaimat :(

Magdolnám: Igen, sajnos lehet, hogy Te is vizes vagy... egyrészt mert már a 3. trimesztert taposod, másrészt ez a frankó meleg sajnos ezzel jár. Most én is püffedt vagyok... :( És nem csak a lábam.. Na majd kedden gyümi napot tarok, attól majd lemegy.

Andy: Magamról? Hát az első trimeszterben nem voltam jól, sok volt a görcs, meg az alvás, viszont egyszer sem hánytam. Most a második trimeszterben tök jól érzem magam, jó sokat teszek-veszek. Most voltam terhelésesen, jó lett a cukrom, meg a labor értékeim is. 2 dologgal szenvedek: az egyik, hogy már a 3. hónaptól zsibbadnak a kezeim, a másik, hogy sajnos vizesedem. A baba egyébként már nagyon mocorog... és imádok babát várni!!!
Vendég
 


Bejci, a 3*.héttől mégjobban fogod mindenét érezni és nagyon jó érzés!!!!! Imádom a kiscsajom!

Fúj só nélküli étkezés, de sajna ez van, nem lehet mit tenni. Már nincs sok hátra!
magdolnam
 
 


Szia Holka! :) Igen, úgy terveztem, hogy menjünk.. (nem kaptad meg a privimet? :shock: ) viszont sajnos változott a programom, mert le kellett jönnöm Balatonra, és úgy néz ki, nem leszek Pesten, mert a párom csöveket fest és nem tudom mikorra végez. Nem biztos, hogy keddre vissza tudok menni, úgyhogy mivel nem tudok 100%-ot mondani, ezért inkább azt mondom, hogy sajnos most kihagyom.
Vendég
 


Magdolnam
én nem merném inni csak a 35.héttől leghamarabb...nehogy intenzíven reagálj rá,maradjon még Liza egy kicsit benn...Én is beszereztem Heninél de csak az utolsó hetekben ittam...

Tegnap az én bokám is szépen dagadt... de este 3/4 9-re értünk haza..a Vágtán voltunk...Heni nagyon élvezte.
Jaaaj és bűnöztünk is egy óriásit...vattacukrot ettünk :lol: :lol: !!!Annyira szeretem,nem tudok ellenállni már az illatának se!!

Andy
írtam :D :D
Olyan régóta akartam írni Neked,hogy úgy tetszik,hogy tanárnéni vagy és szept 1-jére vagy kiírva... :lol:
holka
 
 


Bejci
nem jött. Oksa akkor majd a következőre.. :D

Andy
ha tengerre mennétek nyaralni ott simán fürödhetnél is,de mondjuk egy Balcsiban vagy egy sima strandon én csak combbig fogok bemenni...
holka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?