Hello lányok!
Viri: Örülök, hogy Kende jól van! És tök jó, hogy mehetsz vele "pörögni"! Most én is tök pörgős vagyok, főleg akkor, ha mondjuk csak 25 C° körül van. Elkezdted már szedni az ALoe-t? Csak azért kérdezem, mert azt elfelejtettem mondani, hogy karácsony előtt pár nappal én is elkezdtem inni és van egy olyan érzésem, hogy nem kis szerepe volt abban, hogy a fogigátló okozta "felfordulás" mielőbb rendeződjön és a pocaklakó beköltözzön
. Szóval csatlakozom az ALOE pártolók táborához!
Márti: Kitartás! 2 hét az nem olyan sok! Viszont a méhszájon tapadó lepényről én is azt hallottam, hogy ahogy nő a méh, feljebb kúszhat. Drukkolok. És nagyon gratulálok a babucid méreteihez és az első sztárfotókhoz!
NAti: Remélem sikerül a vizsgád, megy a drukk érte! AMúgy le a kalappal előtted, hogy ilyen ügyesen nyomatod a vizsgáidat, így legalább a babázás gondtalan lesz! Hitel ügyben csak ott próbálkoztatok?
Andy: Jó kis rucikat szereztél be Viviennek! Látom jó csajszisan fogod öltöztetni! És nagyon jó árban voltak. A napozásról én annyit hallottam, hogy ugyan nincs tiltva, de szerintem manapság olyan erős a nap, hogy én csak délután 3 után merészkedem ki, de akkor is bekenem magam 30 faktoros krémmel, és a pocimat nem napoztatom. A fürdésről meg azt tudom, hogy természetes vizekben szabad, uszodába pedig ha nem túl hideg vagy meleg a víz és tuti megbízhatóan tisztítják! De én spec a fertőzések miatt nem merek... igen, PARAMAMI vagyok!
Holka: Jaj, most elképzeltem, ahogy Heni dagonyázik! De édes lehet!! És hogy örülhetett, hogy végre az anyukája neki is megengedte. Ruhaügyben én is a C&A-t, és a H&M-et favorizálom..
De az Árkádban a legalsó szinten van 2-3 nagy bababolt is, szerintem ott is megnézheted. Turiként pedig tudom ajánlani Neked a Gardrobe nevű turit. Ez az Erzsébet krt-on van, a Madách színház és a Spar között.
Magdolnám: Nagyon sajnálom a nagybátyádat, de igazán nem is értem amit most leírtál. Szóval hozzátok akarják költöztetni? Miért nem a fiához? És Neked kell ellátni őt? Bocs, hogy így értetlenkedek, de ha mégis jól értettem a "terveket", akkor én sem irigyellek. Bár asszem én a nagy pofámmal nem bírtam volna ki szó nélkül, ha az én életembe akarnának így beleavatkozni. Minden esetre próbálj megnyugodni, mert Liza nem hiszem hogy értékeli, ha anyukája morci. Ha pedig lazítani szeretnél, a módszer a következő: Tegyél be valami tök lágy zenét, ha más nincs, akkor a babanet zenéje is jó lesz, csukd be a szemed, helyezkedj el kényelmesen, és valami jó kis helyre képzeld magad, pl Cancun ideális. Aztán kezdd úgy ellazítani magad, hogy először a fejed búbján a bőrt, aztán az arcizmaidat, nyakadat tudatosan ellazítod...és így menj lefelé. Addig ne menj tovább a következő testrészre, amig az aktuális nem lazult el. Hidd el, működik, lehet, hogy még be is alszol, mert ha jól csinálod, akkor ezzel a technikával lemész Alfába (így hívják azt az állapotot, ami az ébrenlét és az alvás határán van), és mire visszatérsz a relaxálásból, úgy fogod magad érezni, mintha kb. 1-2 órát aludtál volna.
Próbáld ki, tényleg jó!!