Sziasztok!
Végre 2 nap után újra fel tudtam jönni.Még nem csinálták meg a gépet,de azért tartani akarom a menetet,mivel ahogy olvasok vissza,már az elejére nem is emlékszem.igaz nagyon jó olvasni,hogy ebbe a hőségbe,még sokat írtok.
Timi
Ez tényleg nagyon nehéz kérdés.Sajna ahogy írtam Én ebben benne voltam.Életembe nem gondoltam,hogy ez lesz,de Én a te helyedbe várnék,míg van remény.Nekem nagyon nagy volt a nyaki redők/Zsolti meg is nézte UH-n mivel nekem nem engedték,de Ő nagyon elképedt/,De mégis bíztunk,hátha...Ahogy Kinga írja Én is felkeresnék genetikus.Igaz nálunk mikor kiderült akkor nyomba méhlepény vizsgálat időpontot adtak és genetikushoz beutalót.Ott kiskönyves lettem és Akármilyen gondom volt nyomba mehettem kérdezni.És Lauránál Én kértem a magzatvíz vételt,pedig nálunk más genetikai betegség volt./ami állítólag nem örökölhető/És annak ellenére,hogy orvosok nem javasolták.
Másik oldalt nézve amivel Én nem vagyok kiegyezve,hogy elvetetni akkor mindig benned motoszkál,hogy talán nem is...Igaz amit Kinga ír az se egy jó "érzés",hogy akkor már mocorog a baba.....
Megszülni egy beteg gyereket szerintem ez a szülők döntése,de Én nem válaltam fel,pedig orvosom mondta Élhetne igaz...Még annak idején Panka írta van egy ismerőse aki így él.
És még leírnám hátha reményt ad neked,hogy itt a kórházba általába hetente 4-6 embernek csinálják a méhlepény,magzatvíz vizsgálatot és annak idején azon a héten csak nekem volt beteg a babám
,Pedig mindenkinek a nyakiredő megvastagodása miatt feküdt be.És találkozom velük gyönyörű,egészséges kisgyerekük született.
Nanica
Vasat még nem szedjük mivel az orvos azt mondta várjuk meg a tej-,tojás allergia vértesztjét és utána eldönti.Ha megvan az eredmény megírom.
Ha jól emlékszem még Te írtad,hogy a Spáros matricákat gyűjtöd,mivel utazó táskát szeretnél venni.Ha érdekel matrica szívesen elküldöm/van pár darab/De ez másra is vonatkozik csak szóljatok!
Panka
Most olvasom milyen betegek vagytok.Jobbulást!Emili hogy van?Írtad az egyik kórházba mindenki betegen jön ki.Csak nem az infulenza amit most mondanak?
Ria
Gratula a lépegetéshez.A tornával hogy álltok?
Mazsi
Szemüveggel hadilábon állunk és igazából most nem tudom eldönteni,hogy a két szemüveg közül melyiket használjuk.
Sensi
Még nem is üdvözöltelek.
Nagyon szép lányod van.
Pann
Nálunk az udvaron volt a fenyőfán egy méhraj.Akkor kihívtunk méhészt és ő begyűjtötte őket és ingyenesen.Ő mondta,hogy míg a királynő ott van addig sohase fognak elmenni és Ő azt fogta meg a többi meg repült utána.Esetleg nem hívtok ki méhészt?Lehet megkönnyíti a dolgotokat.
Kditke
Köszi az érdeklődést.
Nagyon jók a fürdős képek.Ma mi is a vidéki háznál húztuk fel a mendencét pont így,hogy tudjon Laura mászkálni benne.De valamikor az udvarra akarok kisebb medencét venni,hogy ne kelljen állandóan utazgatni.Sajna még normálisat nem találtam.Ha valaki tud írjon.
Rita
Nálunk a FP zenélő szék nagyon bejött.
Csimpilimpi
Utólag is öszinte részvétem
Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek de már így is sok lettem,meg hitelen ennyi jutott eszembe.
Tiltott dolgok:
Jó kérdés.Valahogy úgy vagyok vele,hogy Daninak többet tiltottam.Virágcserépből kiszórni a földet,szemetesbe belepakolni a cuccokat és a tűzhelyhez nyúlkálni.Ezek nagyon tilossak.
Ezen kívül mindent engedek határokon belül.Igaz mikor a telefonomon véletlenül nincsenek lezárva a gombok és hívogat másokat,akkor elgondolkodok a dolgon.