Sziasztok Mamik, Kismamik!
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, igazán nagyon jólesett
Nagyon örűlök, hogy hazajöhettünk Kristóffal, már kicsit sok volt a korházból
(2 hét).
De: Talán itt a legjobb alkaloml, hogy ezúton is köszönetet mondjak sok-sok remek, nagyon jó szakembernek, akikkel összehozott a sors a Dél Pesti Korházban. Hihetetlen, hogy mekkora kitartás és munkabírás van szinte az összes dolgozóban, és az egész napos (néha igen-igen lealacsonyító ) munkájuk után még mindig tudnak mosolyogni, illetve reményt adni a "betegeknek". Én kerek 1 hetet töltöttem a terhes patológián, de tényleg nem bántam meg, nagyon nagy biztonságban voltam, mert éreztem, hogy tényleg jó szakemberek vesznek körűl. Tudtam, ha baj van, számíthatok Rájuk. Szóval, csakis nagy köszönetet érdemel
Persze, az sem mellékes, hogy meglátogatott Bábaildi és nagyon megnyugtatott, sok kérdésemre válaszolt, körbevezetett a szülészeten és nagyon jókat beszélgettünk. Ildi, ezért hatalmas hála Neked és köszönök még1x mindent Neked
Az újszülött osztályon is írtó kedves szakemberek dologoznak, de itt is ugyanaz a helyzet, hogy mindenki, mindent csinál
, ezért szerintem rengeteg időt elvesz a betegekkel való törődésből
, ezért páran a hallottakból úgy vettem észre, hogy hanyagolva érzik magukat a friss Anyucik. Próbáltam megnyugtatni Őket, hogy ez nem így van, hisz mindenki kedves és türelmes volt, csak épp Ránk nem maradt már idejük, hisz (ágyat húznak, friss császárosokat fürdetnek és próbálnak lábraállítani, adminisztrálnak, kaját osztanak...........) és igen, ránk marad egy vérnyomásmérés, lázmérés és persze az elmaradhatatlan mosoly
De az biztos, ha bármi problémánk lett volna, kézségesen segítettek volna Nekünk. Itt külön köszönet és hála, Klári néninek
A katonás parancs osztogatás, a határozott fellépés és az elmaradhatatlan nyüstölés
(pörögj mint egy grillcsirke, meg nem a lábadat műtötték azt tudod használni.......) Aki megismerte, nem csalódott Benne. Szóval, Klári néni még1x nagyon köszönöm, Nélküled nem ment volna ilyen gyorsan a regenerálódás
Még meg is dícsértek, ez is Klári néninek köszönhető.
Rólunk nagyon röviden annyit, hogy Istenien érezzük magunkat, nagyon boldogok vagyunk, rengeteget eszik Kristóf hála van miből
Ha lesz egy pici szusszanásnyi időm, rakok képet is.
Mindenkinek szép napot
Morca, üdv itt is