Sziasztok!
Nyugtonmalac!
Azért az jó, hogy a méhszáj zárva, nagy baj akkor nem lehet…csak tényleg vissza kell venned! Szerencsére én nem véreztem, meg semmi…de 1-2 napig éreztem, hogy nem esett jól ez az út, keményedés, fájdogálás. Szerencsére már visszaállt minden, mostmár jól érzem magam. Beenie jelentkezik is elég sokat, bár annyit nem, mint valamelyik nap a héten, de napi 1-2x tuti, inkább többször. Konkrét rugásokat nem érzek még sajnos, de nagyon határozott mozdulatokat igen, persze nem tudom, hogy épp mijét mozgatja…lehet, hogy rugdos.
Egyébként bal oldalon van a baby, és teljesen lent…ezért mondják is páran, hogy kiscsajom lesz, hát remélem is, nagyon!
Sok sikert neked holnapra az uh-ra!
Nagyon jól tetted, hogy táppénzre mentél, erre van most szükséged!
Emmalena!
Remélem Ábel hamar megszokja az új ágyát! Mi kb félévente költözünk itt Londonban, és nekem is meg kell szoknom mindig az új helyet…ez ugyanaz csak nagyban, neki pedig kicsiben, nem?
Marek!
Ez a pörgés, utána felkiismeretfurdalás dolog ismerős! Egyszerűen én sem tudok visszavenni, de azért elmondhatom, hogy lassan lassan kezdek javulni. Futok a buszra, sietek babakocsival+gyerekkel hegyen felfelé, felmegyek még a Parmliament Hill-re a parkban az előbbi kompozícióval, ami a legmagasabb pont, és látni lehet egész Londont a Temzéig…mert olyan szép. Aztán persze ezek után levegőt alig kapok, és bevillan, hogy basszus, mikor hagyom már ezeket abba? De már voltunk csiga-sétán, amikor azt mondtam, hogy na most azért sem…úgyhogy talán nem vagyok reménytelen eset.
Hát én egyre jobban nem szeretek itt lenni sajnos. Az időjárás is nagyban játszik, mert én ezt már nem bírom. Ez az örökös borult ég, eső hideg…pfujj! És csak olvasom, hogy otthon mindenki szenved a 30foktól, ilyen rossz, olyan rossz….háááát…mit nem adnék egy kis szenvedésért!? Tavaly pont az afrikai hőség idején szálltunk le…és pár napig azt is tudtam élvezni ez a sz*r után…egy hónap napmentesség, és mindennapi eső után nem is csodálom. Tény, hogy vannak nagyon szép helyek itt, de hát nem is tudom merre billen a mérleg. Na és a barátok, haverok, otthoni reggae élet elmondhatatlanul hiányoznak…és ez egyre rosszabb!
Neked is szurkolok holnapra az uh-ra!
Így kell ezt csinálni party girl!
Hát az alvással hála az égnek nincs gondom most. Az elején volt, hogy pár hétig nagyon sz*rul aludtam, talán 1 hónapig, de szerencsére elmúlt.
Pocakfotó a végén…
Szívhang hallgatás: Ez nagyon durva, ami otthon van! Mi az, hogy nem tudják meghallgatni, mert nincs zselé, vagy nincs gép…pfff, ez alap! Itt egyébként 30fontért van (9-10e ft) ilyen hallgatósdi…én is veszek majd a héten, véleményt nem tudok még írni róla, de biztos jó gondolom. Majd jobban utána nézek, hogy van-e esetleg olcsóbban. Ha vk szeretne ilyet, szóljatok nyugodtan, pénteken megyek haza Pestre. Később belemerülök kicsit jobban a keresésbe, és rakok fel linkeket, ok? Ja, és ezt a fajtát 20.héttől ajánlják, úh asszem itt ez már mindenkinek aktuális max pár napon belül.
Handrea!
Szerintem nyugodtan kérj segítséget! Ok, nem kell persze minden nap hívni vkt! De ez most az az időszak, amikor igenis kell pihenned néha egy kicsit. És gondolj bele a másik oldalba, te el tudod képzelni, hogy bármelyik nagymamának, vagy 1x-1x más rokonnak, barátnőnek ez teher lenne??!! Haha, szerintem jobban élveznék a dolgot, mint te azt a pár óra pihit!
Nagyon édes a fotó! Nekem annyira hiányoznak a kutyáim!
Otthon van 4 spánielem (5 volt, de az egyik srácot el kellett ajándékozni, mert falka harcokat szított) és én komolyan foglalkoztam kiállításokkal, tenyésztéssel. Most Cornwallon annyi kutyát láttunk, hogy én csak végig nyüszítettem, hogy én mostmár nem bírom kutya nélkül!
Nagy-nagy gratula a kissráchoz! Látom nagyon örültök neki mind, remélem majd az én kivánságom is így teljesül!
Napsugár!
Gratula a kissráchoz!
Inez!
Örülök, hogy mostmár jól vagytok! Nem semmi mik történnek veled! De már több mint a felén túl vagy, hajrá!
Ali várom, h engem is már így rugdosson a törpe!
Elég sokat mocorog, de még nem olyan erőteljesen.
Lovaszkata!
Na végre, örülök, hogy végre jó kezekben landoltál! És gratula a kissráchoz! Szerintem ez már tuti…egy tököst nehezebb 2x elnézni, mint esetleg egy kiscsajt fiúvá nyilvánítani a végén.
Szerintem még azzal se törődjetek, hogy a család mit mond, mert a TI gyereketek, és csak az számít, hogy NEKTEK mi tetszik. Szerintem a Zsombor és az Áron is nagyon szép, és én Mátét is adnám, bárki bármit mond.
Gratula a nagy rugáshoz! A grillezés miatt irigy, irigy! Én már megrendeltem jövő hétvégémre! Az egyik kedvenc kajám a szabadtéren grillezett csirke husik, görög salival és sültkrumplival…nyamm!!!! Itt se kert, se grill, se jó fűszerek…úh hanyagolva a téma.
Ha már a neveknél tartunk, asszem a fiú eset nálunk lekorlátozódott Bencére vagy Benedekre…remélem nem kell majd nekiülni mégjobban átrágni a dolgot.
Lány helyzet nehezebb, de talán ezek a lehetőségek is fogyni látszanak. Anna, Mia, Zara, Mango…asszem. És az utóbbi 2-nek még mindig semmi köze a divatmárkákhoz, de tényleg!
Ancsa!
Sok sikert keddre!
Barifelhő!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!
Emmalena!
Neked szintén örülök, hogy minden ok! Tökjó, hogy ilyen emberek is vannak otthon, mint a szomszédaitok! Én a tv-t is elfogadtam volna, elvégre én tudom, hogy hogy megy ez ilyen kaliberű embereknél…tudom, hogy szivesen adják, és nekik ez tényleg semmi. Itt is rengeteget találkozom ilyenekkel…ok tv-t még senki nem akart nekünk adni. De pl a legelső családtól ahol dolgoztam, mi megvettük az övéket, és 1/3áron odaadták nekünk, mint amennyiért el tudták volna passzlni mondjuk ebay-en…és stb, stb. Daddynek így van 2 dj lemezjátszója is, más forrásból. Igaz majd akar újakat venni, mert nem csúcstechnika, de teljesen jó arra, hogy itthon játszon rajtuk.
Nusildi!
Tök ari a pocid! És milyen jó neked, hogy ilyen vékony vagy! Irigy, irigy! Ja és ez a lenti érzés nálam is van, ugyanúgy, mint nálad.
Zsuzsu!
Te Szegedi vagy? Én makói, és az én orvosom is szegedi, oda jártam, míg otthon voltam. Most kicsit messze vagyok már, de 9-én hozzá megyek majd egy vizitre.
Szegeden nincsenek jó 4D lehetőségek? Vagy miért mész Pestre? Azért is kérdezem, mert nekem már egyre jobban hazamehetnékem van, ami valszín 1-2 év múlva meg is történik. Hamarabb azért nem megy, mert pénzt kell gyűjtenem ahhoz, hogy otthon tudjak kezdeni vmt magammal. Egy vállalkozáson töröm az agyam, és van több ötlet is…az egyik egy 4D rendelő lenne Szegeden. Persze addigra már lehet, hogy nem érdemes, mert lesz több. A szívünk csücske persze egy reggae hely lenne, ahol koncertek és dj bulik is mehetnének, napközben pedig pub lenne (a kocsma szót direkt nem használom) pár kajával, meg tea választékkal. Babzsákos, hangulatos hely. Hát majd meglátjuk, egyelőre csak tapogatózom.
Ábel még mindig egy kis angyal! Kész vagyok a szőke fürtjeitől!
Vizesedés…hát nemtom…néha reggelenként ha behajlítom az ujjaimat, mintha feszülne, de nem tudom, hogy ez már vizesedés lenne-e. Mintha régebben is lett volna ilyen, mikor még csak én voltam egyedül, de igazából nem emlékszem konkrétan. A lábamon még tuti nem éreztem, most csak azért, mert tnap annyit gyalogoltam egész nap, h fáj az egész talpam.
Szöszke!
Neked is gratula a jó eredményekhez! A kiscsajok aranyosak lehetnek, de felnőtteknek, akik tényleg nem állnak annyira közel hozzám, én sem engedném! Fura, de ahogy most belegondoltam, a családomat sem nagyon szeretném, ha tapiznának, ezzel szemben a közeli barátnőimnek, barátaimnak igen…hmm.
Én már jól vagyok, valszín csak az út viselt meg, azóta visszaállt minden. A baby mocorog sokat, minden ok-nak tűnik. Jövő pénteken irány haza, már alig várom, el sem hiszitek mennyire, és délután 5kor uh, amikor remélem kiderül, hogy milye van.
Na vége a regénynek…nehéz szülés volt! További jó hétvégét!
És a pocakfotók…összehasonlítás 9 és 18 hetesen…szerintem annyira nem nőtt nagyon sokat.
9hét
18hét
9hét
12hét