Új privát üzeneted érkezett!

Na mégegyszer:

Kép

Andi
Kép
handrea75
 
 


sziasztok.
Jelentkezek én is, bár lehet van aki nem is ismer.
Örülök, hgy mindenki jól van.
Olvastam jót is meg rosszat is a vizsgálatokról.Én is voltam genetikai tanácsadáson hétfőn, Számomra a legszörnyűbb az volt hogy az apukák sorban ültek a kismamák pedig nagy részük álltak.Bementem uh-ra, nagyon megnyomkodott a doki, mire kijöttem pasi ült a helyemre, egy kismam szólt neki mi lenne ha átadná a helyet olyannak aki alig bír állni.
Velem egyébként mindenki kedves volt, csak nagyon sokáig trt mire sora kerülsz.
A babával minden rendben, de 5 nappal idősebb mint ahogy a doki eddig számolta, bejött az amit én számoltam.Így szept végén fogok szülni, de azért maradok itt, itt mindenkit ismerek, csak azért mert nem írok olvasni szoktam ám.
A babám nagyon jól van tökéletes eredményeink lettek, Pici fiunk van, apa nagy örömére, no az enyémre is.
Már másodszor mutatta meg hogy pici fiú, nagyon egyértelműen.
5 hete nem hánytam.Ez is nagy öröm, mert én nagyon rosszul voltam.
Mindenkit figyelgetek olvasok, szorítok mindenkinek Puszi.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Sziasztok Lányok!

nah,ismét tudtam jönni egy picit!:Dde már nem tudlak utolérni benneteket!:( viszont ha minden jól megy,akkor jövő keddtől ismét dolgozok és akkor megint tudok jönni gyakrabban!:D

Marek,GRATULÁLOK a kislányhoz! :wink:

Andi,nagyon édes ez a kép!!!!:D

Velünk minden rendben!voltunk moziban!ahhoz képest,h milyen pinduri és h milyen kis piciket szokott rugni,most némelyik szinte fájt! :shock:
Vendég
 

 
 

Andi
Szuper ez a kép!!! Látom gyerekbarát a kutyátok...vagy kutyabarát a gyerkőc...? :lol: :lol: :lol: Én is azt szeretném, ha a mi kutyánk ilyeneket "tudna", de ő annyira szereti az embereket, hogy mindenkire ugrál örömében. Sose tudtam kifeküdni az udvarra napozni, mert mindig nyalta a fülem, meg rámfeküdt, meg birkózni akart... :roll: Ezt fogja csinálni a babával is? Vagy azért van remény? :?
Egyébként te sem könnyíted meg a saját dolgod! Nem lenne egyszerűbb néha segítséget kérni? :lol: Ez egyébként azt jelenti, hogy ti nem mentek el a férjeddel moziba (vagymi), mert nem kéred meg a nagyszülőket, hogy vigyázzanak Barbira? :roll:

Napsugár
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Adri
Jó, hogy jöttél! Jó lenne, ha végre elkezdenél dolgozni és sűrűbben tudnál jönni... :lol:

Most mentem aludni, mert holnap meló ezerrel. Utána a barátnőm szülinapi bulija. Szombaton pedig a másik barátnőm lánybúcsúja lesz. Micsoda ásványvízpartikat rendezek a hétvégén... :lol: Csak nehogy megártson a sok ivás... :lol:

Rugdosós jóccakát mindenkinek! (Asszem egy hónap múlva majd nem kívánunk ilyesmit. Addigra már akkorákat fogunk kapni, hogy könyörgünk, hogy hagyja abba... :lol: ) :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Na végre megvizsgált valaki! :D Itt Győrben sokkal kedvesebbek, és a nővérkék is olyan aranyosak, szépen beszélnek
Minden oké a babával, még idősebb is mint gondoltam mert már 19+6 :lol: Ma már 20!!!!
A vizsgálat elég gyors volt(2 perc) és képet se adnak
De annak örültem hogy egy kimondott genetikus professzor nézett meg! :wink:

Ez van a papíron:
Magzatvíz menny. általános
Lepény a melső falon tapad. Fejfekvésű élő magzat.
BPD :47mm
FL:30mm
Ép koponya kontúr, gerinc követhető
Négy végtag,zárt hasfal, ép vesék.
Gyomor,- és hólyagtelítődés látható.Ép rekesz.
Négyüregű, normál feloszt. szív. :lol:
Úgyhogy minden oké, azt mondta ez a doki is hogy kisfiú! Akkor ez már biztos szerintetek????
:D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jó sokat írtatatok, :lol: idő kellett mire elolvastam!

Marek...én is gratulálok! :lol:

Andi ..édes ez a kép, remélem azért a következő babám lány lesz! :wink:

Napsugár..akkor bizti fiú, nekem is azt mondták. Remélem is mert a férjem már nagyon beleélte magát!
De nekem még nem rugdos, csak olyan remegés félét érzek! :roll:

Én bírom a gyümölcsöt , most főleg a cseresznye amit tömök! :oops: :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez :lol: remek, szeretek jó híreket olvasni :lol: csak így tovább

Én is izgulok már, mert Kedden megyek UH-ra :lol:
Remélem rendben találnak mindent :lol: és azt is hogy kiderül végre kisfiu éessz-e vagy kislány :lol:

Jó pocaknövesztést mindenkinek :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Szép jó reggelt!

Kata: örülök, hogy a múltkori stressz után minden a helyére került és hogy mindent rendben találtak. És gratula a kis fütyishez! :D

Andi: nagyon tüneményes a lánykád és a kutyátok is.

Adri: örülünk, hogy bejelentkeztél és hogy minden a legnagyobb rendben.

Lányok színesedik a tábla, szuper. Így első körben nem tudtam megjegyezni, kinek lesz fia, kinek lánya, de majd lassan.

Tegnap este voltam én is dokinál, mindent rendben talált. A szívhangot nehezen találta meg, először csak az enyémet hallgattuk. Meg is ijedtem, mert tegnap szinte semmit nem mozgott a babó, előtte nap, meg olykor már akkorákat rúgott, hogy kívülről is lehetett érezni. A páromat is bevittem a vizsgálatra, a doki mondta, vigyem nyugodtan, úgyis apás szülés lesz, hadd szokja. :-) Ti hogy vagytok a mozgással? Nálatok is ilyen összevissza? Tegnap tökre megijedtem, hogy nem érzem és ma sem nagyon akaródzik megmoccani a drága.
Más: valahol olvastam, hogy a 20. héttől sztetoszkóppal is lehet hallani a szívhangot. Elfelejtettem erről megkérdezni a dokit. Próbáltátok már?

Kép
barifelhõ79
 
 


Mark!Gartulálok a kislányhoz!!!Képzeld nekem is Boroka név tetszett még de apa leszavaszta

Kata!Neked a kisfiúhoz!!!!Szerintem tuti nekem már 17hetes mondta a saját dokim a kórházba is megerösítették a állítolag nagyobb felbontásu az uh.Mi lesz a neve?

Barifelhő!Mi próbáltuk meg a szomszéd doki néni is de azt mondja ő se hallott semmit. :)

Én ma megyekd dokihoz jön Gabi is meg Zsófi is úgy be van sózba a kisbéka,hoghy 5:45-kor kelni akkart,hogy megyünk babát nézni a dokihoz :lol: :lol: Remélem nekem is megint megerösíti,hogy fiú mert már egy csómó pasis cucot vettem.Ja és remélem csinál 4d olyan jó lenne úgy is látni meg nem kéne külön menni rá 8)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


sziasztok, még új vagyok a topicban, 21 héten járunk a kisfiammal.
Nem tudtok véletlen őssejtbankot ajánlani? Még nem tudtuk eldönteni, hogy melyiket válasszuk, ha van valakinek tapasztalata legyen szíves megosztani velem. köszönöm
tiamaria
 
 


Szia Tiamaria,

Mi is szeretnék levetetni az köldökzsinórvért, nekem az egyik ismerősömnek szüksége volt rá, ők a sejtbankkal kötöttek szerződést
és nagyon meg voltak vele elégedve ahogy kezelték és szállították az őssejtet, úgyhogy én az ők tapasztalata miatt választottam.
remélem tudtam segíteni.

Üdv: Fatime
fatime25
 
 


Hellóka!

Andi - kitartást Barbihoz és azért szépen nyugisan próbálj meg mindent csinálni :) Nagyon cuki a kép!!!

Napsugár - mi nem is terveztük, hogy elmegyünk genetikai tanácsadásra :shock: Egyáltalán nem tudom, most már van-e értelme, nem értek hozzá, de valahogy amúgy is úgy vagyok vele, hogy a babával minden oké ilyen szempontból és nem akarom, hogy feleslegesen beparáztassanak! Örülök, hogy túlvagy a hányásos időszakon, az nagyon pocsék volt nekem is, bár ha jól emlékszem, nálad durvább volt, szóval biztos felüdülés most! 8)

LKata - örülök, hogy végre jó kezekbe kerültél és nem volt negatív most a vizsgálat, ez már kijárt nektek!!! Amúgy bizti nem tesztek panaszt a múltkori miatt? Páromnak meséltem, ő azt mondta, hogy nem szabadna annyiban hagyni... persze az sem jó, ha ilyen miatt idegeskedik az ember :roll:

Én megvagyok, semmi külcsi nincs, csak hamar elalszom este, nehezen kelek fel és nezezen ülök egész nap a mh-en, de most már itt a hétvége, juhé!

Én is szeretném már, hogy a táblázatban a sorom színes legyen :lol: Nemtom mikor megyünk 4D-re, lehet, hogy csak jövő hét utáni héten.

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Gratula a sikeres vizsgálathoz Kata! És a fiúcskához is :D

Képzeljétek, apa ma felhívta a házi dokimat, és TP-re vettek, úgy, hogy be sem kellett menjek. Ráérek hétfőn. Éljen.

Ma beszéltem a főnökömmel, aki nagyon kedvesen fogadta a hírt. Máris megvan a helyettesem, jövőhéten csütörtökön átadom a projekteim zömét. A könnyebbeket meg lezárom én. :D Az jó lesz. És kezdődik nekem is a vakáció! Bár Lili ma itthon lopja velem a napot, mert taknyos lett, de hétfőtöl enyém a délelött és a kora délután... Lehet óvatosan rendet tenni, baba cuccokat levadászni a raktárból, készülni a picire és sokat pihenni. Éljen.

Ja, ha Lili felébred, akkor elviszem a piacra. Gyümit akarok! És nincs itthon :( Irigylek minden kerttel rendelkező kismamát, akinek gyümölcsei vannak, esetleg medencéje a melegebb napokra, vagy árnyékos hintaszéke... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac!

Örülök neki, hogy tp-re mész, jobb lesz így mindenkinek(talán a főnöködnek nem...), de a lényeg a baba.
Én tegnap voltam a dokimnál, minden ok, már a köldököm felett van a méhem teteje.Mondjuk érzem is, mert a köldökömnél kavircol mindig ez a kisbaba.Ma bent is jártam a kórházban, mert elkisértem valakit, és láttunk egy újszülöttet.Annyira picike volt, és annyira cuki, görcsbe is rándult a gyomrom.Én már szülni akarok!nem lehetne ugrani pár hónapot?mondjuk a 40 fokos nyáriakat?de jó lenne.
Ábel is beteg, ő sem ment ma bölibe.Nem is értem, körülöttem szinte minden gyerek taknyos meg köhög.Ez az influenza lenne?amit mondanak a tv-ben?nem tudom.De azt észrevettem, hogy amióta nincs orrmandulája, mé nem volt beteg, és most sem lázas, és egyáltalán nem viseli meg a betegség.eszik, iszik rendesen, játszik, élénk jókedvű.Régen ilyenkor már 39 fokos láza volt.Szóval örülök, hogy túl vagyunk ezen a műtéten, úgy tűnik nem volt haszontalan.
Az éjjel most már jobb volt, csak egyszer sírt fel, akkor is ivott 3 korty vizet és aludt tovább.Szerintem kezdi megszokni az ágyát.
Képzeljétek, ezt még nem is meséltem. Nem dicsekedni szeretnék, csupán azért mesélem el, hogy ilyen is van a világban nem csak a rossz.Van nekünk egy nagyon kedves idős házaspár szomszédunk.Kanadából költöztek haza. Imádják Ábelt, és minden ünnepet számon is tartanak.Most szombaton mikor volt a szülinapja, megint átcsöngettek egy képeslappal, hogy "isten éltesse az Ábelt", és a képeslapban egy 20 ezres lapult:-)
Számítottunk rá, mert mindig ez van.Csupán azért merjük elfogadni, mert ugy csinálják, hogy nincs más választásunk, meg olyan anyagi körülmények között vannak, amit el sem tudtok képzelni.Multkor lecserélték az lcd-s tv-jüket, és azt is oda akarták adni...:-)))))))))))))))) Na, azt azért nem fogadtuk el...
De nagyon jól jött, mert ugyis vásárolni akartunk neki nyárra rucikat, igy egybe raktuk a két forrást, és most egész nyárra fel van ruházva.Sőt egy bilit is kapott.Tudom, még korai, de barátkozik vele:-)

bocsi, kicsit hosszúra sikeredett

üdv
emmalena
 
 


nusildi, nekem a korom miatt kellett mennem tanácsadásra, d at mondta bent a doki teljesen fölösleges volt, mert ultrahangon gyönyörűen mérhetőek az adatok... én azért így nyugodtabb vagyok, nem ismerem csak hallotam egy hölgyről aki most volt tanácsadásn, és kiderült betega babája, meg kell szülje, nem tudom túl van e már rajta de szörnyű lehet.Elhatároztam ha úgy döntünk hogy lesz mégegy, akkor korionboholy mintavételt csináltatok majd mertt ez nagyon drastikus hogy amikor már beszélsz hozzáá érzed a mozgását akkor kell meghozni egy ilyen szörnyű döntést.
Szerencsére nincs baj, örülök hogy mindenkinek jók az eredményei ez mota legfontosabb, mostantól az a dolgunk hogy bent tartsuk a törpéket ameddig csak neki szükséges.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Köszi a gratulációkat :D végre én is megnyugodtam!

A köldökvér levétel nagyon okos dolog, ha úgy alakulnánk anyagilag mi is elrakatnánk! De nem úgy fest a dolog! Elég kevés táppénzt kapok, és a Gyed is kevés lesz, a párom meg most a házra költ mindent hogy kész legyünk őszre! :roll:

Kata..megvallom a névvel bajban vagyunk! A férjemnek mindíg más tetszik mint ami nekem. Először Dávid lett volna, de azt mondták hogy túl sok van, mire ovis lesz minden 4.gyerek Dávid vagy Máté lesz. :roll:
Most a Norbert és Zsolt van terítéken, ezt a párom is elfogadná :)
Nekem nagyon tetszett a Zsombor, az Áron.., de azt is leszavazta a család! :(

Majd kitaláljuk! Ha lány lenne mégis akkor Zsófi vagy Boglárka lenne :D
Ma is nagyon meleg van :oops: :( Ja, és híztam egy kilót :( Pedig 1 hete sajtot, salátát, vagy joghurtot vacsizok! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Emmalena! Én is azt tapasztalom, hogy minden gyerek beteg. A bölcsiben is mindnek lóg az orra, és sokan torokgyulladással lázasak is. Állítólag járvány, nemtom...

Jobbulást nektek!!! Barbi már jobban van, illetve jól van. Már trambulinozik, úgyhogy megmarad :lol: :lol: :lol: !

Marek! Imádunk csavarogni a férjemmel, és ha úgy adódik mindig megyünk vhová. Én úgy értettem , hogy nem szeretek ÉN kérni. Ha valamelyik nagyszülő ellopja a csajt, akkor szabadok vagyunk. De én nem szoktam kérni ilyet, max. anyutól. Hülyeség, mi? Anyósom is ezt mondta... :oops:

Holnap 10:30-ra megyek uh-ra! Úgy izgulok, és ma az én kölköm is csendben van, biztos pihizik. Anyám szerint lusta pasi :lol:
Jó lenne...de ha lusta csajszi, akkor is hazahozom majd :wink:

Lovaszkata! Mi is Boglárkát várunk, ha lyány lesz. És engem abszolút nem izgat, ha sok van valamiből. A Boglárkára azt mondják,hogy 2006-ban a 2. leggyakrabban adott lánynév, de én egyetlen egy Bogit nem ismerek a környezetünkben, a bölcsiben sincs, a játszótéren sem hallottam...szóval tojok rá!
Egyébként Évából, Zsuzsából, Katából mennyi van? Mégis el tudjuk viselni, nem?

Andi
Kép
handrea75
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:
én nagyon nehezen viselem ezt a meleget, így terhesen ez borzasztó szerintem.
igyatok jó sok foladékot :lol:
én amúgy is megiszok 1 nap kb 4 liter folyadékot bizti :lol: már gyerekkorom óta rengeteget iszom :lol:

jó pocaknövesztést mindenkinek

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Kata!Nekünk is sokan mondták,hogy divat neveket adunk a gyereknek Zsófi és Zsombor de letojom mert nekünk ez tetszik.Olyat válaszatok ami neketek tetszik a család majd elfogadja. :lol: :lol:

Andi!Kiváncsi avgyok ki van a pocidba :lol: :lol: Bogi akkor van a szülinapom mikor a névnap van nekem ezért kedves.Amúgy tényleg ne foglalkoz vele ki mit mond ha nektek tetszik.Én minden suliba egyedül voltam Kata :D Anett és Annából mindig 3volt vagy több :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Nyugtonmalac - juhééé a táppénz és a pihi!!! És én is nagyon irigylek a kertesházas-medencés-gyümikertes kismamákat :lol:

Emmalena - sokszor gondolok én is arra, hogy jó lenne már ott tartani, hogy mindjárt szülök, de tényleg. Még csak most kezdődött a nyár, de már most alig bírtam hazajönni a munkából, teljesen kitikkadtam, kiszívta az erőmet a meleg :?

Andi - nálunk is nagy favorit a Boglárka, mert tündérien lehet becézni, Bogi, nagyon cuki!!! Annyira engem sem érdekel, hogy sok lesz belőle vagy sem, úgysem tudok olyan nevet választani, ami csak neki lesz. A Maja is nagyon tetszik még és esetleg a Rebeka.

Ma egyedül vagyok, párom egy kötelező mh-i dolog miatt vidékre ment és csak holnap jön haza :? Nem is tudom, mikor aludtam egyedül egy üres lakásban, már előre utálom, mindig parázok :shock: Na valahogy túlleszek rajta, anyuékhoz nem akartam átmenni, valahogy olyan rigolyás lettem, most hogy ilyen nagy a hasam és állandóan pisilnem kell stb., valahogy jobb egyedül itthon.
Hát ez van, írjatok,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép


Na, így néztem ki 2 napja :lol:

Jöhet a többi kép, már régen nem raktunk fel pocakosat!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


nusildi

aranyos a pocid :lol: én nem tudok felrakni, mert nincs képem, ugyanis elromlott a fényképezőm :cry: majd meg kell nézetnem

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nusildi: neked igazi kis megymagod van :D De irigyellek érte. ;)

A Bogi név nekem is a szerelmem, de nem tudok hozzá illő másodikat kitalálni... Ezért is lesz Boróka Dorka. Lilinek is két neve van, és nekem ez így tetszik... Had válasszon, ha felnő a nevei között.

Voltunk piacon: vettem meggyet, megettük a zömét a lányommal, de előtte bevágtunk egy negyed dinnyét. Ez azért is izgis, mert Lili előszőr ette meg a dinnyét, eddig utálta, és most tanítottam meg meggymagot kiköpni. Azaz, letéped a szárát, kiszeded a kezeddel a magját, és bekapod a meggyet, mutatványra. Ez látványosabb, és biztonságosabb. Elsőre ment neki, és úgy élvezte, hogy evágott 3 tányér meggyet :)
Vettünk még cserkót is, mert annyit írtatok róla, hogy totál ráizgultam. Azt csak holnap esszük meg. Meg eper és sárga barack is került a hűtőbe :D Terhesen nagyon nagy a gyümi fogyasztásom :) Majd ezzel megyek mindenki agyára :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást nagyon aranyosak vagytok! :D

Gratulálok a jó eredményekhez!és h lassan mindenkinek kiderül,h ki lakik a pociban!:D

megint nem tudo név szerint írni ne haragudjatok!Kaptam kb 5percet,h netezhessek!és ennyi! :?

Nagyon aranyosak a nevek!és sztem sem kell azzal törődni,h melyikből mennyi van!az a lényeg,h a szülőknek tetszen!
A dupla név nálunk is kedvelt!így mi is törjük a fejünket!:D

A gyümölcsről annyit,h eddig alig bírtam magamba tuszkolni most meg annyira kívánom,h az csak na!:D

Ildi,tök jó a pocid!az enyém is kb ekkora!:D
de olyan fura tök sokan elkezdik simizni,h "ó,már ekkora" és valahogy mindenki a gyomromat simizi,úgy kell mondanom,h a baba kicsit lentebb van! :lol:

Mindenki vigyázzon magára és jó pihenést a hétvégén!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!

Végre itt vagyok!! :) Volt netünk, olvasni tudtam, de írni nem :evil: :evil: A feltöltéssel volt baj, remélem most már rendben lesz.

Marek!
Köszönöm, h beirtad az üzim! SOK BOLDOGSÁGOT BORÓKÁHOZ!!!

MINDEN SZÜLINAPOSNAK, NÉVNAPOSNAK, HÁZASSÁGIÉVFORDULÓSNAK, FÉRJHEZMENŐNEK VIDÁM ÜNNEPET!!!!! :lol: :lol:

Pár dologra reagálnék:
vitamin: Én szedem az elevitet minden másnap egy felet. Folsavat is, igaz most tardyferon folt, így a vasal együtt veszem be nem kell külön. Ábival ugyanígy szedtem, 41+2-re született 3400g-mal. A szoptatás alatt (10,5hó) Gravidát szedtem.

beöntés: Szegeden kúpot adnak, elviselhető

gátvédelem: maximálisan bízom a dokimban és a szülésznőben és a férjemben. Ott akkor Én nem tudtam gondolkozni, csak bólogattam. Ha kell akkor kell és kész.

UH: én kétszer voltam genetikai UH-n, a 18. és 19. héten. Előszőr tuti fiút mondtak, aztán tuti kislányt.... Elmegyünk 4D-re a Bolgárkerékbe, mert izgulok, h egészséges-e. (ha a nemében ennyire nem biztosak, akkor mi lehet a többi adattal?? a férjem nyugtat, én parázok...)

Marek-Nyugtonmalac!
Hétvégén is csinálnak is UH-t ?????? Ez jól hangzik.... Írjatok le lécci mindent!!!!!! köszönet!!!

császárról, epidurálról nincs tapasztalatom, szeretném elkerülni most is.....

mozgás: Lassan "napirendszerűen" fogjuk érezni. IMÁDOM! annyira jó, h jelez! Ábel skat ficánkolt éjszaka is, mire a védőnő mondta, h az baj, mert ha megszületik rossz alvó lesz. Nem lett igaza :lol: Kistesó is aktív éjjel is, de engem megnyugtat, h jelez.

s[b]zex: [/b]Amikor Ábelt vártuk féltünk a korábbi vetélés miatt, így hanyagoltuk. Most mindketten nygodtak vagyunk és örülünk egymásnak.

Lassan aktuálissá válik a cukorterhelés mindenkinek. Tanácsok: kb. 3dl langyos vízbe (nálam ásványvíz) beleszórni a 75g cukrot. 1 db öklömnyi citromot belefacsarni és be a hűtőbe. Reggelre iható lesz. ( Ábival én lüke vegyészként a cukrot tettem bele előszőr, rá a vizet és kőszikla lett :lol: :lol: :lol: az egész labor az én cukoros lötyimet próbálta ihatóvá tenni :oops: :lol: )
Mi 17-én megyünk erre a vizsgálatra.

Kérdés:
Honnan lehet tudni, ha nyílik a méhszáj???????? (parázok, h nyílna, mert sokat emelgetem a fiamat)

Van esetleg valakinek köldöksérve???

VIDÁM 7VÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!!!

Tudom, h elfogult vagyok, de ezt a tegnapi képet muszáj megmutatnom. Szerintem gyönyörű :lol:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Átvészeltem az éjszakát egyedül. Fura volt, mert valahogy többet éreztem mocorogni a babát, lehet, hogy érezte, hogy nincs ott apu mellettem és magányos vagyok :)

Zsuzsi - biztos elfogult vagy, de nem hiába, tényleg gyönyörű ezen a képen (is) azzal a kis szőke fürtös fejével, nagyon-nagyon tüneményes, jöhetnek ezek a képek dögivel!!! :lol:

A cukorterheléses vizsgálat nálunk sajna tuti a cukros lötty lesz, mert megkérdeztem a nőgyógyit, hogy az Uzsokiban mi van és ő mondta. :P Amúgy ez a lötyi mekkora mennyiség? 1-2 dl? Azt mondta, hogy vigyek citromlét és tegyem bele, akkor iható. A kolléganőm pedig azt tanácsolta, hogy ha megittam, ne nagyon ugráljak, mászkáljak, lehetőleg üljek a köv. 2 órában, mert nagyon megfekszi a gyomrot. Fú, már előre undorodok tőle! :mrgreen:

Adri - az én hasamat is mindenki fogdossa, nem tudok mit csinálni, mert a mh-en több kolléganő is megsimizi, nem akarom megbántani őket, de néha már eléggé idegesít!!! Az hagyján, hogy anyukám megfogja vagy tesóim, de amikor kollégák taperolnak, az valahogy már néha frusztrál :roll: És ez gondolom egyre rosszabb lesz, ahogy nő a poci :?

Nyugtonmalac - miért, neked milyen a pocid, hogy az enyémet irigyled?? :) Egyébként ez a kép is reggel készült ha jól emlékszem, akkor alapból kisebb a hasam, du. és este nagyobb, amikor már tele van a gyomrom is :wink:

Na szép napot nektek, írjon aki tud és jöhetnek a pociképek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ildi
Nekem második hónapban volt ekkora a hasam... :cry: Asszem te nem fogsz gurulni a végén...

Zsuzsu
Jó, hogy végre jöttél! És látom, most egész sokat aludtál... :lol:
Egyébként a Bolgárkerékben Timmermann doktor csinál uh-t minden hónapban egy vasárnap. Viszont szombaton van egy másik doki. Én hozzá akartam menni, de vasárnapra kaptam időpontot. És azért akaratam hétvégén, mert a férjem még nem látta a babát.

Egyébként ti tudtok aludni? Nálam elkezdődött a nem alvós, forgolódós időszak. Kicsit még korai, remélem azért majd elmúlik, mert nem bírom ki az egész nyarat így... És megkezdődött a pisijárat is. Azt sem élvezem annyira.

Tegnap buliban voltunk, most meg rohadt fáradt vagyok. Ma este lánybúcsúba megyek, de nem hiszem, hogy túl sokáig maradok... :roll:

marek
 
 


Marek - én sem alszom túl jól mostanság, mindig elalszom egyik majd a másik felemet is, néha arra ébredek, hogy iszonyatosan elfeküdtem a combomat :? És legalább 2X ki kell mennem pisilni is éjszaka, szóval már nem tudom elképzelni sem, milyen volt lefeküdni és végigaludni egy éjszakát ébredés nélkül. De sebaj, mire meglesz a baba, legalább már hozzászoktam 8)
Igen, annyira nem nagy a hasam, de ez viszonyítás kérdése, amikor anyukámék látták 2 hete, már hüledeztek, pedig azóta nőtt is :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ma végre bejelentkezett rendes rúgással a kisfiam! :lol: Nem is tettem oda a kezem és úgy is éreztem, majdnem a köldököm magasságában(biztos mert fejjel lefelé van)!Tényleg az ugye nem baj?Nem korai? :roll:

Alvás..hát azzal nekem is problémáim vannak! Nagyon sokat járok én is pisilni ki éjjel, de nem 2x henem 4 x! Ez normális??? :? És mindíg sokat is pisilek, úgyhogy sok víz távozik, az tuti!
Ildi..gratulálok a megérdemelt pihenéshez! :D Szép a pocikád. Ennyém is ekkora, csak kicsit hájasabb :oops: :roll:

Andi..majd írj ám hogy mi volt uh-on!

Adri..nekem is mindenki a gyomrom simizi, mikor a baba még köldök alatt van, tök hülyén érzem magam, már nem is szólók érte! :roll:

Zsuszi...nagyon szép a kisfiad, mint egy kis Angyalka! :lol:

Ma is meleg van! :? Lehet este grillezünk! Nyami!!! :lol: Na ennyit az önmegtartóztatásról, megint + 1 kg! :oops: :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Én amikor látom, hogy valaki simogatni készül a hasam, akkor azonnal elhúzódok... :lol: Elég hülyén néz ki, de én sem kezdem el senki hasát simogatni, nemtom mér érzik azt, hogy az enyémet bezzeg lehet. :roll:

Reggel nagynehezen felkeltem, hogy jön a tanítványom, erre telefonáltak, hogy mégse jön... :twisted: Pedig tudtam volna még aludni... :roll:
Na sebaj! Annyi dolgom lenne, lehet, hogy el kéne kezdeni valamelyiket??? :roll:

marek
 
 


Marek - még csak nem is lenne baj, ha valaki megsimogatná, ha előtte megkérdezné, hogy szabad-e, nem zavar-e! :? Én biztos nem fognám meg csak úgy egy várandós pocakját, ha előtte nem kérdeztem meg tőle, hogy lehet-e!!! Tényleg nem értem, miért hiszik azt, hogy az ember ha gyereket vár, akkor bazári majom? :shock:

LKata - azt írtam, hogy legalább 2X pisilek éjszaka, szóval az a minimum, de inkább többször, van hogy nekem is legalább 4X ki kell mennem, persze attól is függ, hogy mennyit iszok lefekvés előtt.

Amúgy olyan fura, nem tudom nektek van-e ilyen: a köldök alatt, majdnem bugyi alatti részen sokszor (főleg ha tele a hasam vagy pisi előtt vagyok) érzem úgy, mintha kitüremkedne a baba, hirtelen kellemetlenül kemény és erős nyomást érzek, aztán elmúlik.
Na nem tudom, hogy normálisan írtam-e le és értitek-e, hogy mire célzok, bár ha nektek is van ilyen,akkor biztos :lol:

Csináltam zöldbabfőzeléket, jól beettem belőle, most pihi! :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Jól beevett, most pedig alszik a családom, most jutottam ide, hogy írjak Nektek!
KISFIÚÚÚÚÚÚ!!!!van a pocakomban! annnnnyira boldog vagyok!!! Persze ezt írnám biztosan, ha lány lenne is, de igazából én ezt szerettem volna, márcsak azért is, mert nekem is öcsém van, és ez így nekünk nagyon jó volt. No meg, valakinek vinnie kell tovább a "nevet és a rangot " is nem?! :lol: Istenem, én minden persze rendben van, egyfolytában mozgott, alig tudtuk a szívhangját befogni. Pedig alig-alig érzem mostanság, biztosan jól be van ágyazódva. Ücsörög és fel-fel dobbantja magát, így kaptuk el a fütyülőt is egyszer csak. :oops:
Nagyon szeretem az uh-t!!!! Áldja meg az ég, aki kitalálta!!!

Na megyek, mert közben pogit sütök, du. gyerekbuliba megyünk Barbival, aki egyébként jött velünk és tündérien viselkedett. Nem értette az egészet, de látta, hogy mi mosolygunk, így ő is kacarászot... Persze a te milyen tesót szeretnél kérdésre is kisfiút válaszolt a dikobácsinak!!! Minden kívánsága így teljesüljön!

Majd jövök és köszi a drukkot, ja és mehet a kék sáv a táblázatba!!! :lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Has-simogatás: én abból indulok ki, hogy nem nekem szól a dolog, hanem a babának...csak közben elfelejtik, hogy a hasfalam az nem a babához tartozik, hanem hozzám. :D Különben tényleg zavaró lehet, mert normál esetben nem simogatják a kollégák egymást...főleg nem a hasukat.
A kicsi tanítvány gyerekek (lányok) is simogatták az utóbbi hetekben a hasamat...volt olyan kislány, aki még puszit is adott rá.

Ildi, nekem is ekkora a pocim.

Jövő héten megpróbálok 4D uh-ra elkeveredni. Normál lett az AFP-m szerencsére.

Cukorterhelés: mi egyáltalán nem eszünk cukrot...szerintetek mézzel nem lehetne csinálni? Kiráz a hideg, ha rágondolok, hogy 7,5 deka (2 púpozott evőkanál!!!!!) cukrot meg kell innom. :(

Kép
szöszke
 
 


Sziaztok!!

Ildi!
Biztosan amiatt érezted többet az éjjel a babád, mert felületesebben aludtál.

A cukros lötyit 2-5dl vízbe szokták javasolni. Én előző este itthon elkészítem, mert langyi vízben jobban oldódik az a sok cukker. Citrom mehet bele egy egésznek a leve. Vérvétel után meginni, majd 2 óra múlva ujabb vérvétel és pisit is akkor kell adni. Emiatt nem tanácsos sok vízben oldani. ábival én télen voltam, akkor nem voltam szomjas, de most tuti, h fogok inni vizet a várakozás alatt.
Tanácsos nem elmászkáálni, főleg, ha meleg lesz. Én úgy döntöttem, ott maradok a váróban, ha elájulnék, tudják, h mi az oka :lol: :lol: Kíbírható, nem kell félni, de tényleg nem kellemes. Én 17-én megyek, ha minden igaz.

A lepényed mellső fali vagy hátsó??? Nekem most hátsó és sokkal jobban tapintom kistesót. Főleg a gyomromnál érzem, de nem tudom melyik testrésze. A lábai-karjai szerintem lent vannak, ott ficánkol a legjobban. Teljesen normális érzés, sőt KELLEMES, ÖRÖMTELI... :D

Nálunk borsóleves (friss zöldségekből),petrezselymes újkrumpli, sült oldalas és citromfagyi a menű.
JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!!

[b]Csajok!
ÉLETET HORDOZUNK ÉS MINDANNYIAN GYÖNYÖRŰEK VAGYUNK!!!!!! :D :D
[/b]

MAREK!
Köszi az UH-s infót, Mi 19-ére tervezzük. Az csütörtök. Számít, h ki vizsgál aznap vagy mindegyik szonográfus jó??? Mikor jelentkezzek be, h kapjak időpontot???

Nálunk sem látta még a férjem a babát, emiatt is megyünk.

A beírásom csalóka, éjjel írtam, de nem küldte el. Reggel sikerült :)
Elég vacakul alszom, a meleg miatt is, na meg sehogy sem kényelmes igazán. Mi lesz később???? Kérdésem asszem költői :)

Vidám bulizást!!!!!

L. Kata!
lehet, h ,már lerágott csont, de csak most tudtam jönni, szóval ledöbbentett, amit irtál a SOTE UH-ról. Többektől olvasom, h a SOTE nagyon gázos hey lett... A doki aki nem vizsgált meg, kötelességszegést követett el, a nővér pedig becsületsértést. Persze a lényeg, h minden rendben!!!!!

Nyugi, most még sok helyük van és forgolódnak. Ábelem a 33-34. héten fordult fejvégűbe.

ööööö, én nem számolom a pisijáratokat :oops: :oops: :oops: Igaz ebben a melegben 2,5-3l citromos vízet megiszom.....

Jó étvágyat a grillebédhez!!

Csajok!
Szerintem ne engedjétek idegeneknek tapizni a pocakokat. Az intim szféra.....
Ábel tegnap: kisfiam, hol lakik kistesó? Mutatja a pocakom, imádom! Este hazajön apa, kérdem: Ábibaba! Hol lakik kistesó?? erre Ő: húzza fel a polót és mutatja a saját pocakját... :lol: :lol: :lol: (ennyit az egész napi gyakorlásról :lol: :lol: )

Andi!
HATALMAS HURRÁ A KISPASIHOZ!!!! Örülök veled, és fontos, h egészséges is!!!!!
Barbinak jó zsúrozást!!

Csajok!
Ti vizesedtek már??? Nekem ma mondta az egyik szomszéd, h szerinte dagad a bokám. Én nem látom és a karikagyűrűm is simán lejön....

Ábel felébredt és rötyög.... megyek, megdögönyözöm... :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Nyugtonmalac!
Azért az jó, hogy a méhszáj zárva, nagy baj akkor nem lehet…csak tényleg vissza kell venned! Szerencsére én nem véreztem, meg semmi…de 1-2 napig éreztem, hogy nem esett jól ez az út, keményedés, fájdogálás. Szerencsére már visszaállt minden, mostmár jól érzem magam. Beenie jelentkezik is elég sokat, bár annyit nem, mint valamelyik nap a héten, de napi 1-2x tuti, inkább többször. Konkrét rugásokat nem érzek még sajnos, de nagyon határozott mozdulatokat igen, persze nem tudom, hogy épp mijét mozgatja…lehet, hogy rugdos. :D Egyébként bal oldalon van a baby, és teljesen lent…ezért mondják is páran, hogy kiscsajom lesz, hát remélem is, nagyon! :) Sok sikert neked holnapra az uh-ra! :)
Nagyon jól tetted, hogy táppénzre mentél, erre van most szükséged! :)

Emmalena!
Remélem Ábel hamar megszokja az új ágyát! Mi kb félévente költözünk itt Londonban, és nekem is meg kell szoknom mindig az új helyet…ez ugyanaz csak nagyban, neki pedig kicsiben, nem? :)

Marek!
Ez a pörgés, utána felkiismeretfurdalás dolog ismerős! Egyszerűen én sem tudok visszavenni, de azért elmondhatom, hogy lassan lassan kezdek javulni. Futok a buszra, sietek babakocsival+gyerekkel hegyen felfelé, felmegyek még a Parmliament Hill-re a parkban az előbbi kompozícióval, ami a legmagasabb pont, és látni lehet egész Londont a Temzéig…mert olyan szép. Aztán persze ezek után levegőt alig kapok, és bevillan, hogy basszus, mikor hagyom már ezeket abba? De már voltunk csiga-sétán, amikor azt mondtam, hogy na most azért sem…úgyhogy talán nem vagyok reménytelen eset.
Hát én egyre jobban nem szeretek itt lenni sajnos. Az időjárás is nagyban játszik, mert én ezt már nem bírom. Ez az örökös borult ég, eső hideg…pfujj! És csak olvasom, hogy otthon mindenki szenved a 30foktól, ilyen rossz, olyan rossz….háááát…mit nem adnék egy kis szenvedésért!? Tavaly pont az afrikai hőség idején szálltunk le…és pár napig azt is tudtam élvezni ez a sz*r után…egy hónap napmentesség, és mindennapi eső után nem is csodálom. Tény, hogy vannak nagyon szép helyek itt, de hát nem is tudom merre billen a mérleg. Na és a barátok, haverok, otthoni reggae élet elmondhatatlanul hiányoznak…és ez egyre rosszabb! :(
Neked is szurkolok holnapra az uh-ra!
Így kell ezt csinálni party girl! :D Hát az alvással hála az égnek nincs gondom most. Az elején volt, hogy pár hétig nagyon sz*rul aludtam, talán 1 hónapig, de szerencsére elmúlt.
Pocakfotó a végén… :)

Szívhang hallgatás: Ez nagyon durva, ami otthon van! Mi az, hogy nem tudják meghallgatni, mert nincs zselé, vagy nincs gép…pfff, ez alap! Itt egyébként 30fontért van (9-10e ft) ilyen hallgatósdi…én is veszek majd a héten, véleményt nem tudok még írni róla, de biztos jó gondolom. Majd jobban utána nézek, hogy van-e esetleg olcsóbban. Ha vk szeretne ilyet, szóljatok nyugodtan, pénteken megyek haza Pestre. Később belemerülök kicsit jobban a keresésbe, és rakok fel linkeket, ok? Ja, és ezt a fajtát 20.héttől ajánlják, úh asszem itt ez már mindenkinek aktuális max pár napon belül.

Handrea!
Szerintem nyugodtan kérj segítséget! Ok, nem kell persze minden nap hívni vkt! De ez most az az időszak, amikor igenis kell pihenned néha egy kicsit. És gondolj bele a másik oldalba, te el tudod képzelni, hogy bármelyik nagymamának, vagy 1x-1x más rokonnak, barátnőnek ez teher lenne??!! Haha, szerintem jobban élveznék a dolgot, mint te azt a pár óra pihit! :D
Nagyon édes a fotó! Nekem annyira hiányoznak a kutyáim! :( Otthon van 4 spánielem (5 volt, de az egyik srácot el kellett ajándékozni, mert falka harcokat szított) és én komolyan foglalkoztam kiállításokkal, tenyésztéssel. Most Cornwallon annyi kutyát láttunk, hogy én csak végig nyüszítettem, hogy én mostmár nem bírom kutya nélkül! :(
Nagy-nagy gratula a kissráchoz! Látom nagyon örültök neki mind, remélem majd az én kivánságom is így teljesül! :)

Napsugár!
Gratula a kissráchoz!

Inez!
Örülök, hogy mostmár jól vagytok! Nem semmi mik történnek veled! De már több mint a felén túl vagy, hajrá! :) Ali várom, h engem is már így rugdosson a törpe! :) Elég sokat mocorog, de még nem olyan erőteljesen.

Lovaszkata!
Na végre, örülök, hogy végre jó kezekben landoltál! És gratula a kissráchoz! Szerintem ez már tuti…egy tököst nehezebb 2x elnézni, mint esetleg egy kiscsajt fiúvá nyilvánítani a végén. :)
Szerintem még azzal se törődjetek, hogy a család mit mond, mert a TI gyereketek, és csak az számít, hogy NEKTEK mi tetszik. Szerintem a Zsombor és az Áron is nagyon szép, és én Mátét is adnám, bárki bármit mond.
Gratula a nagy rugáshoz! A grillezés miatt irigy, irigy! Én már megrendeltem jövő hétvégémre! Az egyik kedvenc kajám a szabadtéren grillezett csirke husik, görög salival és sültkrumplival…nyamm!!!! Itt se kert, se grill, se jó fűszerek…úh hanyagolva a téma. :(

Ha már a neveknél tartunk, asszem a fiú eset nálunk lekorlátozódott Bencére vagy Benedekre…remélem nem kell majd nekiülni mégjobban átrágni a dolgot. :) Lány helyzet nehezebb, de talán ezek a lehetőségek is fogyni látszanak. Anna, Mia, Zara, Mango…asszem. És az utóbbi 2-nek még mindig semmi köze a divatmárkákhoz, de tényleg! :)

Ancsa!
Sok sikert keddre!

Barifelhő!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!

Emmalena!
Neked szintén örülök, hogy minden ok! Tökjó, hogy ilyen emberek is vannak otthon, mint a szomszédaitok! Én a tv-t is elfogadtam volna, elvégre én tudom, hogy hogy megy ez ilyen kaliberű embereknél…tudom, hogy szivesen adják, és nekik ez tényleg semmi. Itt is rengeteget találkozom ilyenekkel…ok tv-t még senki nem akart nekünk adni. De pl a legelső családtól ahol dolgoztam, mi megvettük az övéket, és 1/3áron odaadták nekünk, mint amennyiért el tudták volna passzlni mondjuk ebay-en…és stb, stb. Daddynek így van 2 dj lemezjátszója is, más forrásból. Igaz majd akar újakat venni, mert nem csúcstechnika, de teljesen jó arra, hogy itthon játszon rajtuk.

Nusildi!
Tök ari a pocid! És milyen jó neked, hogy ilyen vékony vagy! Irigy, irigy! Ja és ez a lenti érzés nálam is van, ugyanúgy, mint nálad.

Zsuzsu!
Te Szegedi vagy? Én makói, és az én orvosom is szegedi, oda jártam, míg otthon voltam. Most kicsit messze vagyok már, de 9-én hozzá megyek majd egy vizitre.
Szegeden nincsenek jó 4D lehetőségek? Vagy miért mész Pestre? Azért is kérdezem, mert nekem már egyre jobban hazamehetnékem van, ami valszín 1-2 év múlva meg is történik. Hamarabb azért nem megy, mert pénzt kell gyűjtenem ahhoz, hogy otthon tudjak kezdeni vmt magammal. Egy vállalkozáson töröm az agyam, és van több ötlet is…az egyik egy 4D rendelő lenne Szegeden. Persze addigra már lehet, hogy nem érdemes, mert lesz több. A szívünk csücske persze egy reggae hely lenne, ahol koncertek és dj bulik is mehetnének, napközben pedig pub lenne (a kocsma szót direkt nem használom) pár kajával, meg tea választékkal. Babzsákos, hangulatos hely. Hát majd meglátjuk, egyelőre csak tapogatózom.
Ábel még mindig egy kis angyal! Kész vagyok a szőke fürtjeitől! :D
Vizesedés…hát nemtom…néha reggelenként ha behajlítom az ujjaimat, mintha feszülne, de nem tudom, hogy ez már vizesedés lenne-e. Mintha régebben is lett volna ilyen, mikor még csak én voltam egyedül, de igazából nem emlékszem konkrétan. A lábamon még tuti nem éreztem, most csak azért, mert tnap annyit gyalogoltam egész nap, h fáj az egész talpam.

Szöszke!
Neked is gratula a jó eredményekhez! A kiscsajok aranyosak lehetnek, de felnőtteknek, akik tényleg nem állnak annyira közel hozzám, én sem engedném! Fura, de ahogy most belegondoltam, a családomat sem nagyon szeretném, ha tapiznának, ezzel szemben a közeli barátnőimnek, barátaimnak igen…hmm.

Én már jól vagyok, valszín csak az út viselt meg, azóta visszaállt minden. A baby mocorog sokat, minden ok-nak tűnik. Jövő pénteken irány haza, már alig várom, el sem hiszitek mennyire, és délután 5kor uh, amikor remélem kiderül, hogy milye van. :)

Na vége a regénynek…nehéz szülés volt! További jó hétvégét!

És a pocakfotók…összehasonlítás 9 és 18 hetesen…szerintem annyira nem nőtt nagyon sokat.

Kép 9hét Kép 18hét


Kép 9hét Kép 12hét

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja, persze a 2. sorban 18hét a 2. kép, nem 12 :D Elrontottam. :oops:

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Andi!Nagyon GRATULÁLOK!!!!!Olyan jó,hogy már te is tudod.Mi lesz a neve?

Sensi!Remélem neked is teljesül a kivánságod. :lol: :lol: Amúgy csini vagy és a pocid majd meg nő elsö babánál kicsit lassabban de nyugi lesz még neked hatalmas pocid :wink: Te alapból vékony vagy és ezért nem lesz olyan hatalmas pocid viszont tuti hamar vissza nyeread az alakod :wink:

Én is tegnap voltam dokinál 100%,hogy fiú majd rakok fel bizonyítékot.csinált 4D-t de úgy takarta magát a képek azért olynaok mert nem kértem képet és a dvd-ről fényképeztem :oops: :oops: Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kata - cukik a képek, csak sajnos így nehezen kivehetőek a részletek, azért a kukit valamennyire belőttem :lol: Gratula!!!

Sensi - miért irigykedsz, te is tök vékony vagy! :shock: A hasad mérete kb. mint az enyém :D Amúgy nekem a hasam környéke vékony, viszont híztam karra, arcra és sajna fenék-comb is megvastagodott, és még "csak" majdnem félidőben vagyok,szóval kicsit tartok tőle, hogy mi lesz a köv. 4-5 hónapban :roll: De most már itt a gyümölcsidőszak, talán megúszom a nagyobb súlygyarapodást, nem? :wink:
Látom amúgy te is kivetted a piercingedet :) Nekem is volt, de most már valszeg szétszakítaná a bőrömet, annyira kezd feszülni a hasam és a köldököm sem olyan mély már, mint volt, szóval jobb a békesség. Persze olvastam olyat, hogy van valami szilikonanyagú piercing, de szebb a has nélküle.

Zsuzsu - nekem a lepény mellső fali, legalábbis mikor bevéreztem, ezt állapították meg a kórházban és hogy alul tapadt, szóval fog. sincs, vajon már vándorolt-e, mindenesetre már nagyon érzem, hogy nyomogat kifelé a kiskrapek (párom hívja így).

Vizesedés - én még nem érzem, de megnéztem a júniusi topikot, ott fotóztak a csajok lábakat, bokákat... hát durva!!! Nem is gondolná az ember, hogy ennyire megdagad majd, kicsit parás, egyelőre persze még semmi.

Andi - gratulálok a kisfiúhoz!!!

Szöszke - szerintem nem lehet mézzel helyettesíteni a cukrot :mrgreen: Sajna, én is előre parázok tőle :P De csak túlleszünk rajta és még aránylag messzebb van.
4D-re én is megpróbálok eljutni, de lehet, hogy jövő hét után lesz belőle, nagyon kíváncsi vagyok!

Na szép napot mindenkinek, ma is dögmeleg lesz, tegnap már alig bírtam elaludni a meleg miatt, annyira felforrósodott a lakás :? Ilyenkor duplán irigylem a kertes házzal rendelkezőket!!!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Végre tudtam aludni! Mondjuk egy ilyen hétvége után nem is csoda... :roll: Jó volt tegnap a lánybúcsú...rengeteg alkoholmentes koktélt megittam... :lol: Mondjuk kicsit fura volt, mert ott volt két kismama, de senkit nem érdekelt, mindenki cigizett folyamatosan. Eszükbe se jutott kimenni, vagy valami. Amikor vacsoráztunk, akkor kimentek, mert úgy illik... :shock: de szerintem ugyanakkora bunkóság egy kismama orra alá fújni a füstöt, szóval szerintem kaja alatt is nyugodtan maradhattak volna... :twisted:
Meg folyamatosan b@szogattak minket, hogy miért nem táncolunk... szóval gyorsan leléptünk, mert nem nagyon szeretem, ha megmondják, hogy mit kéne csinálnom.

Sensie
Tök jó kicsi a hasad!!! Nemtom ti hol tartjátok a babákat... :lol: :roll: :lol: :?

Lassan indulunk Pestre. Nekem mindig a legnagyobb melegben kell ultrahangra mennem. Nem baj! Azért nagyon várom, hogy a férjem is lássa végre a babát!

marek
 
 


Andi...gratulálok a kisfiúhoz! :lol: Az a lényeg hogy mindent rendben találtak! :lol:
Én is annyira boldog vagyok már hogy kisfiam lesz, olyan jó látni a férjem örömét, most már remélem nem csalódunk! :wink:

Mindenkinek gratulálok az eredményekhez! :lol:
Most már majdnem minden baba aktivizálta magát, nem? :D
Már én is biztos vagyok benne hogy a baba működik odabennt, mert tegnap este is éreztem, meg ma reggel ő keltett fel egy köldökrúgással :lol: :shock:

Lábdagadás nálam is jelentkezik már :( , 2 napja olyan duci a bokám! Szörnyű! :?
Kedden megyek védőnőhöz, remélem nem kapok a 6 kg hízás miatt :roll:
Ma is meleg van, aki csak teheti pihenjen és hüssőljön!
Kellemes vasárnapot! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Marek!

A terhesek orra alá füstölőknek a cigicsikket legszívesebben föltolnám az orrukba. Nem fogják fel, hogy a gyerekünk fuldoklik a pocakunkban, amikor füstöt kell szívnunk...
Én egy sima buszmegállóban is úgy megyek el az emberek között, hogy előtte hatalmas levegő, aztán visszatartom, amíg át nem érek rajta. A várakozók több, mint fele szokott cigizni.
Különben a múltkor egy óriási hasú kismama kért tüzet egy fickótól az utcán, az meg adott neki. :( Gratulálok...én biztosan nem adtam volna.

Kép
szöszke
 
 


Sensi: kíváncsi vagyok a véleményedre, ha megvetted a készűléket... Lehet, hogy élek majd az ajánlatoddal, és kérek egyet kintről. Itt csak a 3. harmadtól használható verziót találtam.

Gratulálok a sikeres UH-khoz! Holnap előveszem a másik gépem, ott van a tráblázat, és visszaolvasok egy hetet, hogy beírjam a változásokat :S Meg szinezzem a táblát.

Marek, mi volt az UH-n? Én nagyon élveztem. Volt ott egy tanuló lányzó, aki a vizsgálat végén még gyakorolt rajtam egy kicsit. :D Így egész sokáig gyönyörködhettem a lányomban, mert még mindíg lány :D

És nagyon alaposan meg lettem vizsgálva. Azt már nem is mondom, hogy a csemetém egy héttel előrébb jár méretileg, mint a számított... :D Mondta is a doki, hogy nagy lesz. Lili meg mindíg kicsi volt. Asszem vissza kell fogjam a vitaminokat. Mostantól csak heti 3-at eszek meg...
Megnéztük a méhlepényemet, ami hátúl van, és fent... És nem vált le sehol. Jó volt hallgatni, hogy a doki hogy mondja el, hogy mit kell látni a tanuló lánynak. Így még az áramlást is megnézhettük a lepényben. És volt egy szép átvilágítós jelenet is. Mint a tüdőszűrésen. Szépen látható volt az összes bordája szemből, meg a gerince is... wow!
Mit nem tudnak ezek a gépek, meg a dokik! :D

Dohányzók: nálam is kihúzták a gyufát. A barátnőm is dohányzik, anyu is. Egyik sem figyel rám, és a gyerekeimre (a pocaklényre, meg Lilire). A barátnőmnek van egy 5 hós babája, végig dohányozta a terhességet, és most is füstől a gyerekek mellett :evil:
Anyukám mind a 3 terhességét végig füstölte. Eredménye: nekem összeszűkűlt gégecsövem van, terhelésre fulladok, hugom kicsi (150 cm, vékony) sokáig azt hitték, lisztérzékeny, de nem. Öcsém: nagyon aranyos, de nem egy lángész... Pedig jó géneket kaptunk... Ez van. Utálom a bagósokat... Legalábbis akik saját magukon kívül más egészségével is játszanak.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Szöszke
Annak a kismamának én tuti beszóltam volna asszem. Más mindent megtesz, hogy szülessen egy egészséges babája, néhányan (nem is kevesen) meg végigdohányozzák a terhességet. Nálam ez érzékeny pont, mert én tényleg mindent megtettem tavaly, és mégsem sikerült... :cry:

Egyébként most voltunk uh-n. A baba rendben, most már tuti Boróka, viszont átlagosnál több a magzatíz, úgyhogy keressem meg az orvosomat és majd ő megmondja, hogy mit csináljak.... :cry: Csak hogy ne lehessek boldog egy pillanatra se... :cry: Azóta utánanéztem. Okozhatják különbző rendellenességek- bár mivel nálunk eddig minden vizsgálat (két szívultrahang, két genetikai ultrahang, afp és integrált teszt) jó volt, ez talán kizárható.
Okozhatja terhességi cukorbetegség (ez sajnos nem kizárt, bár a terhesség elején már voltam egyszer terhelésen és akkor még minden rendben volt), ill. okozhatják különböző fertőzések (toxoplazma, rubeola ilyesmi...) Ja, és az esetek legnagyobb százalékában sose derül ki, hogy mi okozza... :roll: REMEK!!!!
Szóval most megint van miért idegeskedni. Kicsit elegem van már abból, hogy ennyire nem jönnek össze a dolgaink, hogy egy percig se lehetek boldog...
Na mindegy. Nem idegeskedek, meg különben is csak optimistán, szép az élet jajdejó... :roll:

Nyugtonmalac
Veletek mi a helyzet? Te is ma voltál, nem?

marek
 
 


Nyugtonmalac
Megelőztél. Örülök, hogy minden rendben. A doki tényleg profi volt, de nem akart semmit mondani nekem a magzatvízről, azt mondta, hogy ő ebbe nem szólhat bele, a saját orvosom dolga, hogy eldöntse mi a teendő... :roll:
Na mindegy. Majd holnap felhívom az orvosom. Asszem lesz még néhány utam Pestre mostanában. Pedig kezd már egy kicsit megterhelő lenni anyagilag ez a rengeteg autózás... :cry:

marek
 
 


Marek!Remélem nem lesz semmi csak elmondja mire kell figyelned vagy ilyenek.Apa mit szól a kiscsajhoz?

Ildi!Te nagyon csinos vagy.Irigy vagyok csak én leszek elefánt a végére itt mindenki vékony :cry: :wink: Te mikor mész uh-ra?

Nyugtomalac!Gratulálok a tuti Borókához és a jó uh.hoz!!!Lili mi szólt,hogy húgija lesz?

Mi volt egy kecskeméti fórumos csajokkal talin.nagyon jó volt és egyik kisfiút ragták tisztába hát Zsófi fullra nem értette mi az a gyerek lábaközött a pelusba.Annyira édes volt láttam ahogy gondolkodik az vajon mi :lol: :lol: :lol: Kiváncsi vagyok mit szól majd az öcsihez :D

Dohányzás:Nálunk a férjem cigizik én nagyon utálom.Anyosék is cigiznek meg az egész családja nálunk csak tesóm.Én utálom mert úgye miattam és Zsófi miatt nem ülnek a nem dohányzó helyre.Télen nem is megyek velük sehova zárt helybe én nem szívóm a füstött és a gyerekeim sem :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Nagyon meleg van, nem tudok aludni....

Sensi!
Szupik a képek, remélem gyűjtöd a "mamanaplóba"! :-) Csini vagy nagyon!!

Igen Szeged mellett lakom. A női klinikán csinálnak 4D-t, de 12 év alatti gyerek nem mehet be a klinikára. Mivel nálunk a férjem vigyáz Ábra, így Ő sem látta még a babát. Van egy magánrendelőben is Uh, de vegyeseket hallottam Róla. A szegediek Kecskemétre szoktak Uh-ra járni. Mivel a férjem sokat megy Pestre munkaügyben, így valamikor elkísérjük. A Bolgárkerék utcában már jártunk, így erre esett a választás.

Ha nyitsz egy rendelőt jelentkezem munkatársnak!!!!! Komoly!!!!! :)
A szomszédom meg Makón szült :lol: Ki a dokid itt???

Kata!
Jók a képek Zsomborról!!!!!!!
Zsófi beszél már a tesóról??

Nyugtonmalac!

Irigykedem, az alapos UH miatt na meg persze a csajszi miatt is! :oops: :lol:
Gratulálok, csak így tovább! Képek????? Kíváncsi vagyok milyet csinálnak a Bolgárkerékben!

Marek!
Nagyon bánt, h ujabb nehézségekkel kell megküzdened, de szorítok, h ne legyen baj!!!!!!

Cigi: úúúúúúúúúúútálom! kipróbáltam 14 évesen, fulldokoltam, azóta utálom. Nálunk szerencsére cigimentes a környezet. Mivel laborban dolgoztam, így ott sem kellett ilyesmitől tartanom, de a mindennapokban elkerülhetetlen.
Tényleg undorító, h sokak inkább füstölnek és sorbanállnak segélyért.... Na meg sokan küzdenek gyermekáldásért mások meg bagósan szülik halomra a beteg babákat........

Mi jól vagyunk, bár a meleg eléggé lehangol. Eső nem volt errefelé. Szerencsére a férjem szokás szerint átvette tőlem Ábelt a 7végére, így tudtam pihenni. Ma reggel megyünk a védőnőhöz, súly, vérnyomás, pisiteszt.... Aztán elköszönünk Tőle, mert babát vár és pihennie kell. Ő már a második védőnőm 2 év alatt, aki babás lesz :)
kistesó jókat rúg, megnyugtató számomra.

MINDENKINEK NYUGODT HETET!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!
Kivert az ágy már fél 6-kor :?

Nyugtonmalac - gratula az UH-hoz, tök jó, hogy még gyakoroltak is rajtatok :lol: Én is azt szeretném, hogy ha elmegyünk, akkor legalább 20 percet nézelődhessünk, hogy ne dobjanak ki hamar!

Marek - neked is gratula, a magzatvíz miatt pedig ne aggódj előre, majd a dokid megmondja, hogy mi a helyzet! Amúgy én ezért sem szerettem volna mindenféle plusz vizsgálatra menni, mert sokszor úgy meg tudják ijeszteni az embert, elég volt nekem a vérzés és barnázás hetekig :roll: De tuti nincs gond!!!

Dohányzás - én 18 éves koromtól dohányoztam egészen tavaly októberig, amikoris eldöntöttük, hogy babát gyártunk, egyik napról a másikra letettem. Persze közben hébe-hóba rágyújtottam, ha pl. tesómmal találkoztam hétvégén, mert a családból már csak ő dohányzott+párom. Aztán amikor összejött a baba, többet egy szálat sem szívtam, undorodtam is a füsttől (még most is), a számba nem tudtam volna venni a cigarettát :P Aztán nyüstöltem a páromat is, aki kb. 1 hónapja szintén letette a cigit! :lol: Úgyhogy most már nem kell szagolnom a füstöt, bár ő amúgy sem mellettem szívta, kiment az erkélyre, de undorodtam a szagtól, mert éreztem a ruháján, száján... Akik dohányoznak a terhesség alatt, azokat agyon kéne csapni, komolyan mondom, én nem is értem, hogy hogy nincs annyi akaraterejük, hogy letegyék :shock:
És aki a kismamák mellett rágyújt és meg sem kérdezi, hogy zavarja-e őket, annak szétrúgnám a ...-ját!!! :x Komolyan, a mai világban már semmi se szent??? :shock:

Kata - köszi a dícséretet, amúgy csak úgy néz ki, hogy vékony vagyok, már nem igazán jellemző, eddig 6 kg-ot híztam és nagyrészt karra, arcra és derékra ment, meg persze arányosan mindenhová. Nem örülök neki, mert nem akarok sokat hízni, csak ami normális, bár fene se tudja, mi a normális :roll: Amúgy te egyáltalán nem vagy elefánt, olyan kishitű vagy, mint marek, ő a múltkor bálnának titulálta magát, aztán jöttek a képek róla és csak néztem, hogy hol van ott egy db bálna is?? :wink:

Mi megvagyunk, a hétvége hamar eltelt, a meleget nehezen bírom, éjjel keretszhúzat, de már most melegem van, baba mocorog rendesen, néha kevésbé, néha nagyon aktívan.
Ja, hogy mikor megyek UH-ra? Megmondom őszintén, hogy a héten szeretnék elmenni mindenképp. Nem bírom megvárni a 17-ét (köv. nőgyógyi vizsgálat), meg szeretném tudni, hogy lány vagy fiú és amúgy sem árt egy alaposabb átvilágítás, csak aztán nehogy nekem is találjanak valamit, amivel idegesíthetem magam :roll:
A 4D Genesist néztem a neten, " Teljes terhességi vizsgálat - ikreseknek is! / 2-3-4D
(a vizsgálat minimum 30 perc, amely tartalmaz DVD-n rögzített vizsgálatot + leletet és 1 db színes nyomtatott fotót a gyermekéről) 10 500 Ft " ez árban is jó és a rendelő gyönyörű, vannak róla képek, nagyon modern, árban is jó, valamelyiktek volt esetleg itt vagy hallott róla? Az egyik fórumban olvastam róla, dícsérték. Szóval azt terveztem, hogy csütörtökre szabit veszek ki, párom is, és elmegyünk, persze ki tudja lesz-e hely ha ma bejelentkezem, de ha nem, akkor megyek máshová, nagyon elhatároztam, hogy a héten bekukucskálunk! :lol:

Na kitartást Mindenkinek a meleghez és szép napot, majd jelentkezek még,

Ildi

Ui: Többiek, kéééép!!! :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na, látom Zsuzsit is kidobta az ágy :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

NyugtonMalac...hát a cigit én is elítélem.Szerencsére a mi családunk soha nem dohányzott, én is csak 18 éves koromban néha(mert menő volt :? )Azóta semmi....
Anyósom dohányzik, de már mondtam neki hogy igazán leszokhatna mire megjön a kisunoka....Bagós kézbe nem adom! :roll: Szerencsére jó a kapcsolat, még az is lehet lerakja tényleg :D
Hát nem szép dolog hogy anyukád nem veszi figyelembe hogy Kismama vagy, legalább melletted ne szívná! :evil: :(
a kórházban is volt jópár dohányos Kismama, úgy felháborított! :twisted:
Megvan ilyenről a véleményem...de hosszú lenne leírni :roll:

Nagyon beindult a Pocaklakóm Tegnap este annyira aktív volt, hogy fél óráig rugdosott, már volt hogy elaludtam és olyat rúgott lefelé, hogy felijedtem! :lol: Még meg kell szokni! Most szerintem megfordult. :wink:
Délután picit szúrkáltam, de most olyan kellemetlen helyeken, ilyesztő volt! :(

Ma hívom a dokimat, mert az eredményeket be kell vinnem neki, holnap meg védőnő!
Mától figyelek a kalóriára, mert ez a 6,5 kg nagyon gyorsan jött és így hogy sokat fekszem, nem is kéne ennyit enni. Csak hát olyan jó az étvágyam :oops: :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Ismét csak egy gyors életjel...
Cigi: mi most tetőteret építünk be. A munkásoknak minden nap el kell mondjam, hogy nem dohányzunk bennt. Ennek ellenére, volt aki rágyújtott, meg is lett az eredménye, sajnos viszontláttam az ebédem...

Pocak: rajtam senki sem veszi észre hogy pocaklakóm van. Pedig azt hittem hogy így a hatodik hónapban már csak látják, de nem. Hízni eddig 4 kg-ot híztam, az orvos szerint ez tökéletes.

Név: a nevünk a Nikiről Vivire változott, ez már 100%. Persze csak ha ki nem derül hogy mégis fiú... Akkor a Marcell a végleges név.

Mozgás: végre elég intenzíven mocorog. Ha a hátamra fekszek, és rugdos, akkor már lehet látni kívülről is a mocorgást. Érdekes, mert ha a kezünket tesszük a pocakra akkor nem rug bele, ha elvesszük akkor viszont puklisodik a hasam, úgy kidugja valamiét. :)

Én elvileg három hét múlva megyek megint dokihoz, akkor lesz megint uh. Egyenlőre azt mondták minden rendben. A méhszáj zárt. Bár kicsit barnázgatok, amit nem tudok mitől van.

Dóri jól van, a múlt héten itthon volt mert begyulladt a füle. Így ma nem ment valami nagy kedvvel bölcsibe.

Hát... röviden ennyi. Igyekszek jönni, de az átalakítás elveszi minden időmet.

Kép

Kép
perdo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?