Sziasztok,
Orsoly, Vera, Toffi, Manó2, Franyo, Timici,
aranyosak a gyerkocok!!!
Virag,
Ti is odakoltoztok, ahova Myssnia?
Apropo, hol van Myssnia? Ki tud rola valamit? Nagyon eltunt...
Kaska
Gratula a forgashoz!
Zulu,
hasmars virus. Latom, Ti is jol kifogtatok!
Szolj, amikor a kakilos MAlackat megnzhetjuk a TV-ben.
Elli,
jaj, anyos.
Palacsinat nekem azota sikerul, amiota vettem egy uj teflon palacsintasutot, olyat, aminek a kozepeben hofokjelzos piros karika van. Na es amiota nem teszek cukrot a tesztajaba.
Sofka,
csaladi szimulalas.
Hogy birtak kicsit piros torkot es kicsi kohogest produkalni?
Miapank-nelkuliseg. Nagyon egyedul erzed magad? Itthon nem voltk kaphatok azok a csodamasinak?
Urszila,
mezeskalacs haziko ragasztasahoz es diszitesehez sok porcukrot es nehany csepp citromlevet kell osszekeverni. A haziko oldalait belulrol ugy lehet masszivan osszeragasztani, hogy pici kemenypapir csikokat ezzel a cukros mazzal raragasztasz az oldalfalakra. Jo munkat!
Csucsuka,
ZH miatt reszvetem!
Momo, Nadine,
anyosok beleszolasa a kajaltatasba.
Enyim anyam allandoan KUBU gyumolcslevel akarja Zsombit megtomni. Ki van akadva, hogy a gyerek vizet iszik.
Momo, nem lehet, hogy felfaztal?
Heppi,
jobbulast! Gondolom, nem vigasztal, de mi is ugyanilyen korsagot kaptunk el.
Ari,
epe
Es gyors javulast Bori csipojenek!
Norka,
jobbulast JAzinak! Drukk, hogy hamar legyen jobban!
Maci_2,
gartu az allashoz!
Toffi,
maszo Zsombihoz nagy gratula!
Akkor en most fajo szivvel lemondok a kicsi-csacsirol. De koszi a szervezkedest!
Zsuzsi,
meg mindig depis vagy? Mi a baj?
PsAndi,
anyos-aposlatogatas.
Beu,
a talira kerdojellel vegyel fel minket is, legyszi...kocsink meg nincs kesz (meg most egy darabig tutira nem is kivanok vezetni, batorsagot kell gyujtenem hozza
), BKV-val meg kicsit hosszadalmas, bar nem lehetetlen...
Nnnna, tudom, hogy luke vagyok, hogy itt parazom ZSombi miatt, de akkor is volt nehany nem tul jo napom, mert a gyerekorvos es a gyogytornasz sem vitte tulzasba a johireket.
De most mar jol vagyok, jovunk kifele (kopp-kopp-kopp) a takonykorbol, ma setaltunk is egyet, es Zsombi egesz nap az uj tudomanyat (marmint a kapaszkodos terdelest) gyakorolta. Ez azert biztato...
Pussz,
Gombóc