Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezem. Szerencsere elmult a laz, dokit felhivtam, azt mondta valoszinu nem csak a fog. Kicsit meg van fazva a csajszi, de en nem hinnem ,hogy attol lett volna....(mar csak azert sem, mert par napja valtozatlanul taknyos oszt annyi). Szoval ma setaltunk, mérem neki gyakran a hojet, de szerencsere semmi! Kép
Koszonjuk a sok jokivansagot! Remelem ma este mar nem lesz ilyen meglepetese a csajnak Kép Kép

Rohanok
Norka
norkini

Sziasztok!

Vettünk hétvégén franciaágyat, most hozták ki a bútorszállítók, amiért már előzetesen kifizettem a 4000 ft-ot. Erre a pasi el kezd dumálni valamit, hogy a kiszuállítási díj csak a földszintig érvényes, nekik meg fel kellett hozni az elsőre! Majdnem szétröhögtem magam, aztán mondtam, hogy köszönöm és viszlát. Nem adtam egy fillért se!

majd jövök bővebben, visszaolvasok
Andi
psandi

Heppi, tessék gyorsan meggyógyulni, különben kihez megyünk kajálni a boszikkal?Kép

Ari, szerintem se ártana másik dokit keresnetek, ez nem túl meggyőző.Kép

Sofka, az együtt játék nálunk se működőképes, bár Zsebi elég gyorsan megtanulta megvédeni magát, harapni már perfektül tud 2 foggalKép

Tina, a hisztinek még csak az elején jártok, ezt nem elrettentésnek szántam ugyan, de jobb, ha edzed magadKép Én igyekszem minél ritkábban tudomást venni a kisasszony dilijeiről, csak a lehetetlen helyeken szoktam felnyalábolni, egyébként nyugodtan ütögetheti a fenekét a földhözKép Már a férjem is megtanulta a módszert, nekünk eddig bevált, pedig iszonyú hisztis a csajKép Ez azért nem jelenti azt, hogy néha nem vagyok elkeseredve Timi viselkedése miatt, de ez elmúlik.
Ma pl. Zsebit bántotta, aztán hamiskás mosollyal odasomfordált hozzám, és közölte, hogy "bocánat", majd adott egy puszit. Hát ilyenkor nem tudok haragudni ráKépKépKép

Lányok, én nem tudom, mi bajom, de már 3 napja fáj a méhem, petefészkem, szóval minden. Először a görcsök miatt mensire gondoltam, de nem akaródzik neki megjönniKép Lehet, hogy terhes vagyok? Nem is tudom, most valahogy egyik lehetőség sem dob fel...

pusssz
Momo

Ja, a Zurammal megdumáltam a keddet, megpróbáljukKép Hallod Franyó? Tessék jönni!Kép

Momo
momo

Megint itt vagyokKép

Csak rávettem magam a tornára, már a hetedik percnél meg voltam halva, de kibírtam! Csütörtökön újrázokKép

Momo
Gyertek el a talira, megmutatom a kezdősortKép
Nekem két hete volt olyan hasfájásom (mint egy bika petefészekgyulladás), mint amikor Zsombival terhes lettem, paráztam is rendesen, de aztán szerencsére (vagy sem?) nagylány lettem.
Gyerkőcökre nem is lehet igazán haragudni, bármit is csinálnak. Szandi is tudja már, hogy kell bánatos nagy szemekkel nézni, ha valami rosszat csinált.

Sofka
Én max. úgy tudnám Szandit elbarikádozni Zsombitól, ha begipszkartonozom a szobájába vagy átviszem a szomszédba és bezárom az ajtókatKép

Heppi
Nagyon gyors gyógyulást Neked is és Orsinak isKép

Ari
Kár, hogy nem jöttök a taliraKép
Küldd el a kezdősort MomonakKép
EpeműtétKép
Terpeszpelus... tessék valami vidámat is írni!

Andi
Ügyes vagy!Kép Mennyit kértek volna a cipelésért?

Megyek, hátha eszik egy kicsit Zsombi (tegnap óta ugyanis nem nagyon megy ez a dolog neki).

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Sofka,
Meggi fix kimondottan fasírthoz van? Csak hús kell hozzá? Tényleg nem teszel tejet a palacsintához? Milyen lesz úgy?

Momo,
az az igazság, hogy a hisztije kb. 2 éve tart már. De komolyan. Csak most már nagyon magam alatt vagyok miatta. A gyerekorvos is mondta, hogy olyan mint az áprilisi időjárás, nagyon szeszélyes és öntörvényű. Azt is mondta, hogy a legjobb amit csináltunk, hogy született egy testvér. Aki ismeri Nórit mind azt mondja, hogy csodálkoznak rajtam, hogy bevállaltam még egy picit. Én nem is akartam amúgy csak egy gyereket, de Nóri érdekeit nézve megváltoztattam a döntésemet.Kép Nem tudom elképzelni, hogy még ennél hisztisebb lehetne.

Tina
tkriszta

SZIASZTOK!

ORSOLY: NEM IS REAGÁSZ A FOTÓRA...
MEGLEPI AKART LENNI.

MANÓ: PÉNTEKEN ARRA JÁROK, BENÉZZEK HA LESZ IDŐM?
Na jók legyetek
Meegyek a bölcsibe a kis zsiványért..

Ja már mondja mamamama-nananaa
olyan édes volt mikor előszőr hétfön meghallottam pont a teke pályán voltun kifulladva az edzés után elkezdi mondani...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

manó2!

Persze, itthon vagyunk, gyertek! Kb hány felé? Legfekjebba bölcsibe megyünk le d eha jöttök akkor nem. Vagy ha még nem tudod biztosra kkor írsz egy SMS-t és akkor hazajövünk, úgyis itt van melelttünk.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Tina, Timi kezet foghatna NórivalKép Esetleg össze kéne őket zárni egy órácskáraKépKépKép
Én is azért vállaltam minél előbb a kistesót, hogy a Timin igen korán mutatkozó egyke tulajdonságokat kigyepáljam...hát nem jött beKép Eddig mindenki kinyalta a fenekét (bocsiKép), élen a férjemmel, ma is hozzá megy pl. panaszkodni. Zsebi szegény még mindíg csak páncélban és füldugóval közelítheti meg a saját nemzőapját, mert Timi akkora patáliát csap, hogy zeng a házKép
Szóval tanulságul: egy akaratos gyerekről azt hinni, hogy egy testvérke megváltoztatja, finoman szólva is botorságKép

Toffi, én is jobban örülnék azért az orosz megszállásnakKép

Andi, bírom az ilyen élelmes szállítókatKép Nálunk a mesteremberek számolják fel a pénzt szemrebbenés nélkül olyan munkáért is, amit el se végeztekKép

Mondtam már, hogy elegem van az építkezésből??? Hajnalban keltenek a kopácsolással, betonkeverővel és egyéb csodákkal, aztán meg egész nap csak panaszkodnak, hogy miért nem megy a munkaKép És olyan kupi van az egész kertben, hogy már 2 hete ki se merek menni.

üdv
Momo

Momo
momo

mano2: bocsi-bocsi, hat de mit mondjak?Kép Gyonyoru mindkettoKép Koszi hogy feltettedKép

Tali jovo heten sajna nekunk nem jo, nagyizunk videken (vegre). Dec. 6-t meg nem tom.

Heppi: jobbulast nektek.

orsoly
orsoly

Roni tegnap segítség nélkül felhúzta magát (a ruhámba kapaszkodva) állásbaKép

Toffi,
Igen, én gyártottam a céklás kumplit. Egyszerűen megfőztem és leturmixoltamKép
KépsorKép UjjkrumpliKép

PIldi,
Gratula a mászáshozKép
Rákóczi túrós, nyammmKép

Andy,
Fogacskák kibújhatnának, hogy ne kínozzák szegénykét.

Manó2,
Dorka nagyon édesKép
Nem Dorka füle forrt be? Mi lett vele?

Beu,
Taliról Manócskáékat is értesítetted?
Most akkor mikor lesz a tali? A jövő héten? Meg egy másik Ellinél?

Kaska,
Gratula az ügyes lánynak!Kép

Zulu,
Milyen filmet forgathattak? MegnéznémKép
Jobbulást!
Képkerethez vettél sablont?

Norka,
Hogy van Jazi? Jobbulást neki!

Nadine,
Ideje volt már családi fotót készíteniKép Képek szupik.
Voltatok méreckedni?

Sofka,
Hogy vannak a szimulálók?Kép

Elli,
Roni sem szeretett karon feküdni, azt hitte szopit kapKép
Hogy van a kis oltott?

Franyó,
Édesek a babákKép

Roni éppen a mobil-töltő végére csatlakozottKép

Heppi,
Jobbulást!

Ari,
Nem kényeztet a lányodKép
CsípődokiKép
EpeKép

Momo,
Jobbulást! Hátha "csak" felfázás. Bár ez sem vigasztal.

Megyek, mert panaszkodás van.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Manó: az hogy hogy marad időnk az attól függ, hogy a védőnénire mennyit kell várni.
Utána viszem apuékat a vonathoz 14,24 kor indul, majd 3 felé megyek az euro parkba, a Dorka fülét kilyukasztani, ami befort, és 6 ra megyek kozmetikushoz, így szerintem menjetek bölcsibe nyugottan, mert szerintem egy fél óránál több idő nem nagyon lesz.

Orsoly: csak azt hittem, hogy nem vetted észre, na meg nem írtál rendelési időt, így meg voltam győződve arról, hogy nem is olvastad az irományom.

Lassan búcsúzom
Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Tina, vmi aolyasmi a neve, hogy maggi fix fasírthoz. Nálunk nagyon bejön, mert olyan homogén masszát, és állandó ízt én nem tudok. Ők meg elvárják. Nem ínyencek, konzervatívak.
Palacsintába azért nem teszek tejet, mert az én anyukám azt mondta, hogy attól ragad. Néha kísérletezek tejszínnel, de az szinte vaj, nem?

Ari, én is kikérném még egy doki véleményét. Bonyolult? Mi mindegyikkel a Karolina úton voltunk, az az ortopédklinika. Kérdezd meg, hátha nem kell beutaló. NA ott profik vannak (legalábbis remélem, nálunk volt a családban Pavlik-hám, arra nem vágytam)

Momo, akkor most miért drukkoljunk? Nehogy összekeveredjenek a hullámok!!! Építkezés majdelmúlik! Nekem mázlim volt Katával, az egy tünemény csaj. De ő is hisztizett anno. Hányásig tudta fokozni, később be is pisilt. Tesóprojekt inkább mélyítette a válságot. Most meg valami csoda a lány. Segít, babázik, Orsinak hajat mos. Az ideális korkülönbség itt kezdődik. Kép

Psandi, milyen az ágy? Küldök Neked egy sztorit hozzá, jó olvasást.

sofka<!--attachment: v_gy_lom-45332.doc*mime_msword.gif*application/msword*41.0**v%e1gy%e1lom%2edoc --><center><pre>
Kép
vágyálom.doc (41.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
sofka

Sofka,
drága vagy, az nagyon jó lenne, és milyen útvonalon mennél?

Képet nem én raktam fel, hanem Timici Kép, de köszönjük a dicsérő szavakat mindenkinek! Igen, olyan aranyosak voltak, ahogy együtt eljátszottak, csak néha próbáltak meg egymás hátára mászni Kép.

Momo,
ezek szerint lehet, hogy összefutunk? Kép

F.
franyo

Sziasztok!

Momo, épitkezésért meg tudlak érteni (mi akkor csináltuk, mikor ikrek voltak picik, de 30 kmvel odébb a főváros átellenes pontján laktunk!) Most meg a szomszédban épitkeznek, pipa is vagyok, mert amig dolgoztunk, semmi, most meg, hogy itthon vagyok és élvezhetném az udvart, hát most épitkeznek (egész nyáron, most is ma épp ez a légkalapácsszerű vacak, amivel földet tömöritenek...)

Ancsi viszotn ma jól alszik. Kimentem vele du, gereblyézni a faleveleket. előbb simán a kenguruban, befelé nézve, nem volt az igazi, aztán kiforditottam, úgy is lógott, fájt a hátam (hajolgattam közben ugye), meg kezem is kellett tartani őt. Na, gondoltam egyet, feltettem kenguruval a hátamra! Szuper volt! el is aludt (akkor átpakoltama kocsiba)

Palacsinta: fele tej, fele szóda. (kajáldában csak szóda, kevés tojás, ételfesték). No cukor! Külön edény, bár nem muszáj, de én már rendszeresitettem. Megfelelő láng (platni)!! Ja: akinek túl erős a takarék is: tegyetek rá fémlapot (piacokon lehet kapni ált ilyen micsoda fakanál stb árusoknál), azzal le lehet csökkenteni.
Fasirt: na nem, ebbe nem vagyok hajlandó E-ket meg műket rakniKép. Husi, zsemle tejben megáztatva (kenyér is jó) (szikkadt).Zsirban fonnyasztott vöröshagyma. Tojás. Paprika, bors, só, petrezselyem. Nyami. Ha kell, akkor zsemlemorzsa megfelelő állaghoz. Bő zsiradékban sül.

Kötés: kezdősorhoz én is mindig előszedem a szakirodalmat, majd megállapitom, hogy tök trivi, nem is értem, miért felejtem el mindigKép.

Tényleg, valaki irja mán le Cserepesház BKV-val utat!

Gyanús a lányom. Ma egész nap alszik. Másfél-két óra ébren után már álmos. Tegnap meg tegnapelőtt meg 3-4 órákat volt ébren. Mi van ma?

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Mano2: jajj bocsi, kisse szetszort vagyokKép Szal gyerekdoki rendelesi ideje: h-sz-p: 15.30-17.00, k-cs: 7.30-9.00-igKép Ja es a vedono aszongya, ki kell jelentkezned a masik vedononel, es majd ok atkuldenek ide mindent, o meg majd meglatogat benneteket, ha megerkezik hozza a papir.

Nalunk nincs a palacsintahoz kulon edeny, megis minidg sikerul (bar anyosom szerint szaraz, de ez csak annyi, hogy tobb tojas kene bele, na majd...). Tejtol szvsz nem ragad, csak a cukrotol, amit nem szabad bele rakni (en csipet sot teszek). Es en nem is takarekon sutom...Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok,

Urzsila,
gyerkőceid irigylésra méltóak,mind a szépségük,mint a számuk. Kép szalonnát csipegető Julka nem semmi. Kép

Nadine,
szépek vagytok ti is együtt. .) Jó látni ilyen képe is.
Egyébként nekünk is olyan sok családi,3-as kép. Kép Mindig eltervezem,ha jönnek anyumék,hogy megkérem őket, készítsenek rólunk képeket,aztán valahogy minidig elmarad. Kép

Toffi,
mászó Zsombi Képnagyon ügyi...gratula hozzá.

Manó2,Orsoly
Dorka és Lackó+Dorka édesek. Kép

Baráti kapcsolatokat ápoló Anka és Bence is nagyon helyesek. Kép

Beu és lányok,
komolyan elgondolkodtam azon,hogy mi is szívesen mennénk a talira,de még nem tudom,hogy mi is lesz kedde.Lehet,hogy elmegyünk,még nem merem 100%-ra mondani.

MA megcsodálhattam Kevin fincsi hurkáit. Kép

Elli,
legközelebb már én is tényleg ölbe kapom azt a kissrácot,olyan kivi vagyok milyen nehéz? KépNagyon kis édike volt.
Palacsintához tavaly vetünk a Kikába egy szuper serpenyőt,nagyon szuper,abban szerintem még neked is sikerülne. Kép

Kaska,
forgáshoz,gyarapodáshoz gratula. Képmegy ez nektek...Kép

Heppi,
mielőbb kikecmergést a betegségből.jobbulást. Kép

Maci_2,
gratula a felhúzódszkodáshoz. Kép

Mi jól vagyunk...Petra mostanában elvan egyedül is.2-3 hétig csak akkor volt csöndben,ha ott voltam mellette,most már tudok mosogatni és egyedül enni,úgyhogy ez jóóó!!! Kép
Viszonlag sokat forog hasra és mindent megeszik,ami a keze ügyébe kerül. KépNyálbuborékokat fúj és szinte egész nap gargarizál. Kép

puszi mindenkienk
minden babó gyönyörű,ha valakit kihagytam volna

A legfontosabbat kihagytam...elkezdtünk almázni a héten.Imádja Petra, már egy egészet is megenne,de azt még nem engedem,csak szépen fokozatosan.Fogy a tejecske...minden másnap kapok az egyik ismerősömtől kb 200ml-t és csak ezzel van meg neki az adagja. Kép

Évi+Petra

Kép
Évi24

Megint ittKép

Délután mászott Zsombi! Igazit! Kellett neki az egyik "tornagép" és elmászott érte. Én meg csak álltam és tátott szájjal néztemKép. Na, azt kellett volna lefényképezniKép
Apa squashol, vitte Szandit is Kép

Momo
Orosz megszállásKép
ÉpítkezésKép, pedig lehet, hogy tavasszal mi is belevágunk.

Maci_2
Lehet, hogy én is próbálok céklást, de ma megint vettem paradicsomos krumplit, azt legalább nem nekem kell megenniKép

Sofka
Ez nagyon jóóóóKépKép

PIldi
Zsombi is két napja annyit alszik, mint egy medve télenKép, itt parázok, mi baja lehet. Nem is nagyon eszik, pedig éhes. Szív 1-2-t, utána elkezd sírni és nem hajlandó tovább enni. Pedig kaja van bőven.
Fasírtot én is zsemlemorzsával "állítom be" a megfelelő állagra.

Évi
Hogy felpörgött PetraKép GratulaKép És látom, a Ti habtapitok is legalább olyan finom, mint a miénkKép (az egész lakásban hallatszik a nyiszorgás, ahogy Zsombi dolgozik rajtaKép)
AlmázásKép tejcifogyásKép

Mennem kell, igény van rámKép
SziasztokKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Mindenkinek köszönöm a dícséretet. Most jól esett nagyon (még mindig kövérnek érzem magam, apa szerint nem vagyok az, de még mindig van rajtam fölösleg és nem megy le)

Elli
Tehát nem csak mi vagyunk ilyen különcök, hogy sok kép van mindenkiről, de rólunk alig készül fotó

Toffifee
Kéne egy ilyen kis csomag. Hamar visszaküldenéd, mostanában sokat nyűgösködik és nem tom mi a baja. Több figyelmet igényel az biztos, de néha még úgy se jó ha szórakoztatjuk. így én a fogára gyankakszom de nem látom rendesen. Majd észreveszem ha rajtam élezi Kép

Momo
ÁÁÁÁÁÁÁáá nem volt olyan vészes a dolog, a lány nem igazán tudott mit kezdeni a kiflivel, csak benyálazta egy kicsit. Még időben közbeléptem. Kép

Ari
Szerencsére nem én portalanítom, ezek az anyós csecsebecséi. Én nem nyúlok hozzájuk mert még eltörök valamit, akkor meg lesz nagy nagy baj (legtöbbje több mint 30 éves, szép szép, de nekem nem kellene nyitott szekrénybe, csak üveges vitrinbe)

Méreckedést elhalasztottuk hétfőre, addig hízlalom a lyányt, hátha meg lesz 8 kg. Igaz Anyakati védáját már nem érjük utól de súlyban az elsők között vagyunk egyelőre. Na de mozgásilag??? Ma sikerült neki hasra fordulnia de csak jobbra megy balra elakad a felénél. De vissza csak véletlenül fordul, ha becsuklik a könyöke akkor eldől Kép

Évi, Toffi
Aha szóval nálatok is van olyan hogy nem bírjátok a hangokat. Hát amikor Zsanka a 10 örmével kapaszkodik a habtapin és csikorgatja én a flat kezdem kaparni az apja meg feltesz a fülhalgatót. Pedig nincs is körme, hogy csinálhatja???

Zsanka is ma már 3-szor aludt, mindg több mint 1,5 órát. Máskor 2*1 is sok, igaz későn kel fel 9 körül, és este 8 körül már alszik.

Na megyünk fürdetni, utána vacsi majd úgy fog horpasztani, hogy ihaj.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
Te tudsz valamit Anyakati sorstarsrol???
Mi van vele?

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Beleolvasgattam a mai termésbe.

Franyó! Bencével az tényleg a Te Ankád????? Nem ismerem meg. Hát épp ideje, hogy talizzunk!

Na akkor a Cserepesházi talival kapcsolatos kérdések.

Igen, a jövő kedden 25-én, 11-től lenne, korlátlan ideig. Szerintem vihetünk csócsákat, innivalót is, senki nem fog kizavarni vele. És mikuláskor újabb tali, Ellinél. Hurrá!

Andi, megkérdeztem, van még szőnyeg, berendezik.Kép

Manócskát nem értesítettem még, de jó ötlet, köszi Maci, majd hívom.

Ha már felmerült Anyakati neve, valaki nem tudja a telefonszámát? Szólhatnánk neki.

Útvonal.
Cím: Vezér út 28/b.
a Füredi út - Vezér út találkozásánál

BKV: Örs vezér terétől a 82-es trolival első vagy második megálló (addig megnézem, ha arra járok). Ott kell leszállni, ahol a troli lekanyarodik a Fürediről. Az épület könnyen felismerhető, a lakótelep közepén egy régi cseréptetős ház.

Kb. ugyanez az autóútvonal is. Örs felől az IKEA mellett eljönni, és az első lámpánál balra kanyarodni. Azt hiszem a következő lámpánál már ott a CSerepesház.
Akik jelezték, hogy jönnek:
Zulu
Elli
Andi
Kangi
Urszila
Magdi
Sofka
Franyó
Tina
Toffi
Momo
Pildi?
Beu

Beu
(Én csak egyszer, ez már aláírásKép)
beu

Zsuzsi

Hát legutoljára a védőnős topicban panaszkodott, hogy most kezdett el Véda ébredni éjszaka. Eddig aludt, most meg többször ébred és csak kézben nyugszik meg speciális tartásban. Nem éhes, mert feszíti magát hátra. Egyébként bizti jól vannak, csak hát 3 kicsi = sok munka.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Sofka esetleg nem tudsz valakit ajanlani az ortoped klinikan?

Beu a tali listara minket is irjal fel kerdojellel.

Evi Toffi Nadin tapilap kaparaszas es nyekergetes naluk is musoron van.

Zulu mi nyaron Kristoffal soros doboz aljaba raktunk kemenyebb leveleket es azt ontottuk ki gipsszel nagyon jok lettek. Meg a Matraban allatlabnyomokat ontottunk ki.

Bori delutan megszerezte pelenkazas kozben a hajkefejet elkezdte ragni kicsit megszurhatta mert mergesen eldobta, galad anya visszadta Bori nem is probalta ragni eldobta. Kovetkezo pelusolasnal probaltam kezebe adni es meg sem fogta, tolta el magatol lehet hogy emlekszik ra, hogy az nem jo neki?

Ari
ari

Sziasztok!

Ágy még csak félig van összrakva, mert Apa elment squasholni - miután már 7-kor itthon is volt Kép
A délutánom sem telt unalmasan, mivel 1-re jött anyósom (azt mondta segít átvenni az ágyat, ami már délben megérkezett), aztán valahogy ittmaradt negyed 7-ig, apósommal fűszerezve, aki fél 5-kor toppant be. Eleinte egész jól bírtam, de amikor már arról volt szó, hogy pl. a cipősszekrényből hogyan csinálhatnánk (csinálJUNK!!)könyvespolcot, kezdtem kicsit feszült lenni. Az már csak hab volt a tortán, amikor drága após meglocsolta az általa hozott lukas nejlonzacskóban lévő cserepesnövényeket, aminek következtében gyöngyörű halastavunk lett - a járólapon.

Gyerek virgonc, itt mászkál körülöttem és játszik a szerszámosdobozzal, bár már 2x is leraktam aludni. Most mondjam,, hogy ez nem az én napom? Kép

MOmo
nem lehet, hogy felfáztál? vagy mitől lehet a fájdalom? Kép

Toffi
ügyes vagy a tornával Kép

Maci
gratula Roni felhúzódzkodásához Kép és Roni feltöltődött a mobiltöltőtől? Kép

Sofka
az irományod tetszett, köszi, hogy megosztottad velem, bár átélve kevésbé lehetett szórakoztató
hogy bírod Apa nélkül?

Kaska
grat az átforduláshoz Kép

Norka
JÁzi hogy van? ma is volt láza?

Évi
almát evő Petra aranyos

Beu
tegnap megakartam nézni a képeidet, de nem fogadta el a jelszavamat. Ma is megpróbálom.
jól éreztük magunkat Nálatok, köszi Kép

és minden baba természetesen nagyon édi a képeken Kép
na most tovább olvasok, mert ezt még 6-kor hívtam le

Andi
psandi

Nadine
Te nem vagy észnél! dehogy vagy Te kövér, épp néztem, hogy milyen jól nézel ki! Kép

Beu
köszi a szőnyeginfót Kép
nasit, piát szerintem is vigyünk, megpróbálok venni eldobhatós poharakat, és akkor viszek azt is

Ari
szenya szúrós hajkefe Kép vagy Kép

Andi

ui: gondoltam, eszem egy kis vaníliás karikát, erre látom, hogy apa az ágy csomagolócelofánjaival meg a régi ágy darabjaival eltorlaszolta a spejzajtót KépKép pedig úúúúúgy nassolnék! Beu, nem ugrasz át egy kis maradék pogival? KépKép
psandi

Sofka tetszett az agyas torteneted! Kép Mi 3 evig aludtunk agybeteten, de a mienk 1 nagy volt. KépKép Aztan 6 honapos terhesen nem tudtam feallni es akkor vettunk az agybetetnek keretet. Elotte anyosom bosszantasara nem vettunk.

Ari
ari

Beu
miért nem tudom megnézni a képeidet?? A többinél működik a jelszó, de a Tiednél nem! Nem adtál neki véletlenül másik azonosítót vagy jelszót? próbáld meg légszi, hogy Neked sikerül-e

Andi
psandi

Ari, sajnos (bár nekünk szerencsénkre) nincs név. Mindig megúsztuk dupla kontrollal, uh-val. De holnap napvilágnál megkeresem Neked a telefonszámot. SAjnos a ded mellett a pelenkázó fiókjában tartom az iratokat. Bár asszem már nem sokáig. Kép Hajkefe :-o
Andi, apa nemcsak a saját vonalaival törődik, Téged sem hagy kísértésbe esni. Ez még a szombati Beu pogi cellulózzal, vagy újrázott a csaj? Ja, és az ágyas történeten nem szomorkodtunk. Bár néha izzott a fejünk. Most Miapánk úgy döntött, hogy sk alkot egy nagyágyat, meg egy emeletest. Szerintem ahhoz kellettek a csodamasinák is, amikért Németoig elment. Olyan furcsa nélküle. Persze van hogy kimarad, de olyankor (ha nem szól előre) olyan pipa vagyok, hogy nem is törődöm a magánnyal. Most meg nincs kihez szólni. Nincs kinek elmagyarázni, hogy ma azért nem... (vicc vót).

Tapilap evő Petra aranyos. Ugye megmondtam? Orsi egész helyes darabokat tudott belőle leválasztani. Mivel azonban az íze nem egy nagy durranás, úgy tűnik kiköpik.

Azt a cecelegyet, amelyik megcsípte a téliálmot alvó babákat küldjétek el felénk! És beszéljetek vele Orsiról is!!

Na, megyek fekszem. Mert még félóra olvasás, takargatás, stb. Sosem értem miért mutat éjfelet az óra, mire vízszintesbe kerülök.

Toffi, mit tornázol?

sofka
sofka

Valaki ideírná nekem a táron az album elérését? Egyszerűen nem akar sikerülni, hátha marhaságot írok be., Köszi!

(jelszavakkal tisztában vagyok, "A dolgozó népért, ahazáért...")

sofka
sofka

Sofka
újrázott a csaj Kép, de a régi tésztából és nagyon finom volt Kép
a karikát pedig kiszabadítottam a fogságból KépKép akár hullahoppozhatnék is , csak ahhoz nem elég karcsú a derekam Kép
mit olvasol?

Csajok, máskor annyit írtok ilyentájt, hol vagytok??? folyton csak frissítek, de semmi Kép pedig még van kb 15 percem, amíg apa hazajön, akkor meg folytatjuk az ágyat.

Andi
psandi

Sofka
kep.tar.hu/friss_babak

A
psandi

Psandi, most sem megy. Kép Ez utál engem. Sajnálkozik, de közli, hogy a weben ilyen izé nincsen. Dög. Itt is hagyom!!! Megyek, hívogat az ágyikóm.

sofka
sofka

A Lepkegyűjtő írójának a Mágus c. könyvét. De ma mégse fogom, mert mi van, ha félni kezdek. Jó gyerek a Marci, hagyja, hogy odabújjak, de mi van, ha komolyabbak a gondok? Maradnak a karácsonyi receptek.

sofka
sofka

Andi!

Hol van már az a pogi!Kép Viszont most ülök neki egy doboz vaníliás karikának. Galád férj!Kép Képtárral nem csináltam semmit, de megnézem.

Zsuzsi! Depis vagy még? A megjelenéseid számából arra következtetek, hogy igen. Kép

Beu
beu

Andi! Nadine! Nyugtatgatjátok egymást és magatokat, hogy nem vagytok kövérekKépKépKépKép
Mit szoljak mondjuk én???KépvagyisKépKépKép
BEu
beu

Ildi
hidd el voltam én szebb is, karcsúb is fiatalabb is, de most ez van ezt kell szeretni. Fogyózni nem lehet, hisz kell a tejecske, kondizni meg én nem járok. Lenne kivel, lenne hova, de hiányzik a motiváció (meg nem is hiszek benne) Majd tavasszal megyünk felújítani új otthonunkat, betonkeverés, újravakolás, nyílászáró csere, parkettázás, (a csempét már nem mi rakjuk hanem szakember, mert gyorsabb és kevesebb selejtettel jár) na majd akkor lefogyok. És akkor jön majd a kistesóprosekt és szépen újra felszedem ezt a pár kilót, hogy legyen majd mit leadnom. De akkor már csak a saját főztömet okolhatom, na meg az anyukám sütijeit hogy felszedtem.

Ja ezt most úgy írtam, hogy lány itt ül az ölemben, mert 1 óra alvás után kialudtnak tekinette az estét. most bekentem az ínyét dentinox-szal, hátha alszunk ma valamit. De lehet, hogy csak ellenőríz esténként, hogy megvagyunk e. Na most rohnaok vele, mert dől elfele, talán elalszik

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Beu, és én??????

Ari
ari

Andi! Megnéztem, de nem enged be. Sőt az adminiszráción keresztül sem. Ha téged igen, esetleg próbáld meg azon keresztül megnézni. Mindig baj van a tárral.

Sofka! Igen, igen, újráztam, zsírpapír nélkül, bizony, nem is ragadt le.Kép

Beu
beu

Sziasztok

csak gyors bejelentkezesre futja...igaz kerek 2 oldalt sikerult elolvasnom Kép
Jol vagyunk csak nagyon sok a munka, keveset alszom, baratnem meg is jegyzte, hogy az a legrosszabb ha otthon dolgozol, hogy onmagadat zsakmanyolod ki, vagyis jobban hajtod magad mintha mas hajtana.
A lakas 3 nap alatt csatatérré vált. Gyorsan megprobalom helyrehozni.
Andusnak kb. 1 mm-es hofeherseg villog a szajaban, kezd kibukkanni a fogacskaja, ha pacsit adunk neki, a kezunkbe kapaszkodva felall.

Ari
szerintem is menjetek el mas dokihoz is, en is akarom vinni Andust, bar minket vissza se hivtak a 4. honap utan, es en is ellinkeltem a dolgokat, bar talan a baratunk magandokijahoz viszem el Andust. Tobb szem tobbet lat. Az a jo, barmilyen rossznak is tunik a terpeszpelus, hogy ilyen kicsi korban meg lehet segiteni, lehet korrigalni mindent.

Norka
orom az uromben, hogy Te kaptal idopontot a vizsgara, pecsi baratnomnek azt mondtak nincsenek mar vizsgahelyek. Ugyes legyel a kovetkezo vizsgan.

Beu
ez jovo het kedd?
Akkor hipotetikusan tegyel fel minket is a tali listara, mert ugy nez ki, hogy csak hetfoig van munkank. Nincs otleted, hogy metro nelkul, hogy tudok eljutni az Örsre? (Induloallomas: Budapest Keleti pu.Kép)

Elli
Ha raersz eltudnad nekem is kuldeni a Pamaperses elektronikus levelet? Elore is koszi. Kép

Beteg baboknak es anyukaknak jobbulast.

Sziasztok,
Zsurlo es a feluletvizsgálo Andus (vagyis a pizza es pizzadoboz feluletenek behato vizsgalatra szakosodott kismeretu csecsemogyermek)
zsurlo76

Ari! Ezt meg se hallomKépKépKép
Viszont felvettelek a listára, jó lenne kérdőjel nélkül. Próbáljatok meg jönni!!! Olvastam okos lányod történetétKép. Meg a kórságot is, ami támadKép.

Beu
beu

Zsurló!

Keletiből nem az Örs felé érdemes menni, hanem 80-as trolival a végállomásig, és onnan gyalog a lakótelepen át. Nehezen tudnám leírni, hogy hogyan. De ha megbeszéljük, hogy az utolsó előtti előtti megállónál leszálltok, és ott találálkozunk, akkor mehetünk együtt.

Beu
beu

Milyen feledekeny is vagyok, elfelejtettem kerdezni:
hol lehet kemenylapos kepeskonyvet kapni ill. a hires Csalogany utcat hogy lehet megkozeliteni?

Andusra nagyok a kozelunkben kaphato cipok, 20-as a legkisebb, milyen (mekkora cipot) erdemes venni? Ha kisebb kell, hol lehet 20-as alatti cipellot kapni?
(Bar a nagymamaja (aalanyosom) beigert egy kopogos piros lakkcipot Kép maar alig vaarjuk Kép Kép)

Sziasztok
Zs&a pizzadobozzal veszekedo A
zsurlo76

Sziasztok,

Orsoly, Vera, Toffi, Manó2, Franyo, Timici,
aranyosak a gyerkocok!!! Kép

Virag,
Ti is odakoltoztok, ahova Myssnia?

Apropo, hol van Myssnia? Ki tud rola valamit? Nagyon eltunt...Kép

Kaska
Gratula a forgashoz! Kép

Zulu,
hasmars virus. Latom, Ti is jol kifogtatok! Kép Szolj, amikor a kakilos MAlackat megnzhetjuk a TV-ben. Kép

Elli,
jaj, anyos. Kép Palacsinat nekem azota sikerul, amiota vettem egy uj teflon palacsintasutot, olyat, aminek a kozepeben hofokjelzos piros karika van. Na es amiota nem teszek cukrot a tesztajaba. Kép

Sofka,
csaladi szimulalas. Kép Hogy birtak kicsit piros torkot es kicsi kohogest produkalni? Kép Miapank-nelkuliseg. Nagyon egyedul erzed magad? Itthon nem voltk kaphatok azok a csodamasinak? KépKép

Urszila,
mezeskalacs haziko ragasztasahoz es diszitesehez sok porcukrot es nehany csepp citromlevet kell osszekeverni. A haziko oldalait belulrol ugy lehet masszivan osszeragasztani, hogy pici kemenypapir csikokat ezzel a cukros mazzal raragasztasz az oldalfalakra. Jo munkat! Kép

Csucsuka,
ZH miatt reszvetem! Kép

Momo, Nadine,
anyosok beleszolasa a kajaltatasba. Kép Enyim anyam allandoan KUBU gyumolcslevel akarja Zsombit megtomni. Ki van akadva, hogy a gyerek vizet iszik. Kép Momo, nem lehet, hogy felfaztal? Kép

Heppi,
jobbulast! Gondolom, nem vigasztal, de mi is ugyanilyen korsagot kaptunk el. Kép

Ari,
epe Kép Es gyors javulast Bori csipojenek! Kép

Norka,
jobbulast JAzinak! Drukk, hogy hamar legyen jobban! KépKép

Maci_2,
gartu az allashoz! KépKépKép

Toffi,
maszo Zsombihoz nagy gratula! Kép Akkor en most fajo szivvel lemondok a kicsi-csacsirol. De koszi a szervezkedest! KépKép

Zsuzsi,
meg mindig depis vagy? Mi a baj? Kép

PsAndi,
anyos-aposlatogatas. Kép

Beu,
a talira kerdojellel vegyel fel minket is, legyszi...kocsink meg nincs kesz (meg most egy darabig tutira nem is kivanok vezetni, batorsagot kell gyujtenem hozza Kép ), BKV-val meg kicsit hosszadalmas, bar nem lehetetlen...Kép

Nnnna, tudom, hogy luke vagyok, hogy itt parazom ZSombi miatt, de akkor is volt nehany nem tul jo napom, mert a gyerekorvos es a gyogytornasz sem vitte tulzasba a johireket. Kép De most mar jol vagyok, jovunk kifele (kopp-kopp-kopp) a takonykorbol, ma setaltunk is egyet, es Zsombi egesz nap az uj tudomanyat (marmint a kapaszkodos terdelest) gyakorolta. Ez azert biztato...KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Beu

Koszi a gyors valaszt, jo, akkor a 80-assal jovok, csak sajnos meg bizonytalan az egesz, hetfon megirom, tudok-e jonni.
szia
Zs
zsurlo76

Zsurló! Elfelejtettem! Gratula a fogacskához és a felálláshoz. Milyen könyvet szeretnél? Az nem tudom, de ha a híres, többek által birtokolt Csalogány utcait (bár az nem keménylapos, úgyhogy biztos nem azt), az az Árkádban is van. A CSalogány utca meközelítése pedig: A Mammuttal szemben elindulsz, ott egy benzinkút, annak két oldalán fut utca, a bal oldalin mész lefelé, és ott a bolt. Alig lehet észrevenni, a kapualjban van, de az ablakban vannak babaápolási szerek.

Sofka! ÁgysztoriKépKépKép Olyan sofkás!

Gombóc! Gyertek, gyertek, gyertek! Olyan rég találkoztunk! És ne aggodalmaskodj, minden rendben lesz!!!

Azt hiszem, most már eltűnök, minden második hozzászólás az enyémKép

Beu
beu

Sziasztok!

Jaaaj írtam egy hosszút, erre amig Zsuzsi cicizett, a párom bezárta az összes ablakomat. Kép
Most megpróbálom fejből újraírni, de ha valaki kimarad, akkor bocsi.

Urszila! Nadine!
Jók a családi fotók, nagyon szépek vagytok. Kép

Toffi!
sorozatképek Kép

Manó2!
Ezek a szemek Kép

Elli!
Eddig én is utáltam a palacsintasütést, de most megleptem magam egy termosoópot-tos Tefal palisütővel és így a sütéshez nem kell olaj(csak a tésztába),ezért nincs olajszag, nem kapott oda egy darab se, egyszóval tiszta maradt a konyha és tökéletesek lettek a palacsinták. Kép Ja és én tejjel csinálom, sőt még cukrot is tettem bele. :o

Nassolás: ma aranygaluskát sütöttem és a gyerkőcök úgy nekiestek, amig szétszedegettem a tésztát, hogy most megmaradt egy jó adag vaniliaöntet tészta nélkül. Kép Kép

Megyek, vízszintbe helyezem magam.

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok,

Sofka Marcipánja megtekinthető a tárponthun, lányos anyák figyelmébe ajánlanám az első fotótKép.

Holnap talán már olvasni is tudok, ma nem jött összeKép.

puszka mindenkinek

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok senkire, de még olvasó üzemmódra sincs időm, annyi a munka. Dec. 1. a határidő, utána tiszta buli lesz.

A képtárat megnéztem, beállítottam, most már Beu és Marcipán is nézhetőKép
És meg is néztem és nagyon jók. Beu taliért nagyon irigy vagyokKép

NA ennyi voltam, majd egy hét múlva bővebben. Addig is két kép az ülni tudó DodórólKép

Kép

Kép

Réka
muki

Beu,
Ma mentek a homeodokihoz, ugye? Majd ird meg milyen volt!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sofka,
talán azért nem megy a tar.hu neked, mert nem www-t kell eléírni, hanem csak http-t, így:
http://kep.tar.hu/friss_babak
Dobsz majd egy mailt, hogy merre mennél a talira, hol tudok becsatlakozni?

Puszi
Franyó
franyo

Na, most látom a képeket.

Réka,
hogy ez a Dani mekkorát nőtt! Milyen helyes kis pofija van! Kép

Évi,
Petra továbbra is szépséges!!

F.
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: