Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy: :lol: Hát ez valami fergeteges! :lol: Látom, ízlett neki az a csoki :D :D :D :D
...és azok a szemek!!!! Istenem... Apa jobb ha készül, mert tolongás lesz az ajtó előtt :D

Kép

Kép
bettica

Hahó, csak bejelentkezem!

A mai volt eddig a legtökéletesebb nap: 0 Salbutamol, 0 keményedés, itt van anyu, nagyi küldött almás sütit, Bogi kis eleven rosszcsont, fél nap alatt lebarnultam a teraszon (ja, nekem jó bőröm van).

Még 3-at kell aludni és kezdhetem a visszaszámolást!

Bogi ma rámutatott a pocakomra és elkezdett mosolyogva vinnyogni. :shock: Kellett kis idő, mire rájöttem, hogy a síró babákat utánozza. :lol: Azóta van egy kis zavar, mert szerinte a kétszeresre dagadt ciciben is baba van! :roll:

Ma véletlenül odakapcsoltam a Vital TV-re, épp RubintR tornázott benne nagy pocakkal. A hangot gyorsan levettem, aztán végignéztem a kínzást. Hááát. :shock: Komoly, hogy ez kismamatorna???

Na, a kipihent agyú Norkának ez a mai beszámolója.

Kavics, nőiesedj csak, rajtam Rejo lökött most egy óriásit, ugyanis elkezdtem muskátlit termeszteni! :shock: A múltkor megmutatta, hogy kell ritkítani, azóta már bokrosodnak is! Nagyon büszke vagyok!

Zsizsik, egyébként te hol jársz ciklusban? A progid milyen mértékegység? Izé.

Lilla béjbi már tényleg nagylány!

Meg Gina-bébi is gyönyörű kis porcelánbaba lett. (Az is volt)
Vendég

Sziasztok!

Ginuska!

Dorina baba csodaszép! :wink: Sokat gondoltam rátok.

Norka!

Örülök, hogy jól vagy!

Csakegy!

Lilla nagyon szép kislány. Azok a szemek atyám..na meg a csokibajusz.. :twisted:

Most nem tudok többet írni, igyekszem minél többet kint lenni.
Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
babancs

Csók csajok!

Sztem én egy hétig most síkideg leszek. és az még csak a foglaló. a miénk csak szeptemberben lehet. áááá, inkább nem is mondok semmit...de köszönöm mindenkinek a szurkokat! Tényleg használnak!

Kavicska micsoda ötletek, ezt örömmel hallom! :lol:

megmondom neked őszintén, én is a netről tanultam hímezni, no persze nem a sima xszemet, azt még ált. isiben, de a nagyon bonyolult öltéseket bizony a netről néztem. a hímzős topikon az nlc-n kaptam olyan linket, ahol egy tű mozog, benne cérna, és minden öltést megmutat, akkor állítod le mikor akarod, akkor indítod újra mikor akarod, szóval simán meg lehet róla tanulni.

biztos vagyok benne, horgolásról is van ilyen link, nézz valami horgolásos topikot az nlc-n és kérj segítséget.. aztán gyűjtheted a mintákat, a Picasan annyi horgolásminta van, hogy elönti az embert!

Látod, még rami is kézimunkázik, ő gyönygyöz szépeket!

Sztem érdemes elkezdened, a női pszichének nagyon jót tesz a kézimunka, hiába erre van az agyunk programozva!

Norka írtó büszke vagyok én is rád, kérünk majd képet a virágokról, nyár végére a terasz földjét fogják seperni! :lol: örülök hogy jobban vagy!

Dorina szépségén én is csak elámultam, Gina minden elismerésem a tiéd, állandóan fejni...remélem menni fog azért majd a szopi is...korababáknál sajna nehéz a szopi dolog, de ha még nagyobb és erősebb lesz Dorina, sztem menni fog!

Egyedül vagyok két napja, apa céges hétvégén, csajok kutyául le vagyok fáradva, baromi nehéz így egyedül .

Zsizsik nem drukkolok neked egy picit sem!! :wink: :lol:

Rami, Norka, Csakegy, aki a második babaáját várja, tényleg kössétek fel a gatyátokat, Rami nem alaptalan a félelmed, két ygerek borzalmasan leszív, pedig nekem Domival már sokkal könnyebb dolgom van, mégis...vele meg sok a járulékos meló, sulis dolgok, intéznivalók...

csakegy sztem nem tesz jót Lilla bőrének, hogy állandóan fedve van ruhával. ha szellőzne, rövidebb cuccokban járna, sztem jobban gyógyulna. Domi lába minden télen ekcémás, és csak nyáron múlik el, mikor rövidgatyában van. nem is kenjünk semmivel, mondta is doki néni, ez a hosszúgatya miatt van. csaj sajna viszket neki.

na nmost ennyit tudtam, majd este még jövök. csak lennénk már egy héttel előrébb...

Kép

Kép
rejo

Hello!

Rejo!

Mit kell csinálni a muskátlikkal? :D
Nagggggyon szeretném én is tudni. :)

Kavics!

Ilyesmire gondoltam amit Rejo mondott. A zoknikötést is valaki lefotózta lépésről lépésre Moneeka meg szépen megcsinálta a kép és szöveg alapján. HAJRÁ! :wink:

Csakegy!

Mindezt ilyen rövid idő alatt? :shock: Szép teljesítmény Lillától! :lol: :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Norka: Ugye, ugye... :) Barnulj csak, pihenj amennyit csak tudsz!
Baba a ciciben? :lol: Nagyon aranyos lehetett :D

Babancs: A Te Domid sem semmi! Végre rájöttem, hogy lehet cumival teliszájjal vigyorogni :)

Gina: Nem tudom, hogy most reagáltam a szép csajszidra vagy sem
:oops: Terhességi feledékenység :twisted:
Szóval nagyon helyes lett a kislány. Egészen meghízott, szépen fejlődik :) Látszik rajta, hogy elégedett :D

Hát asszem megyek ledőlök az ágyba apa mellé ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

pihenőszék:
http://kep.brendon.hu/ProductImages/84/large/11476.jpg

nekünk ez van. pont le volt értékelve. nagyon szerettük. 9 kgig kalibrálva. mostmár kilóg belőle zsuzsi, és a popsija is leér a földre :lol: de nagyon tuti volt, és lehetett rátenni játkékokat is, van ívünk hozzá. otthon sokat hurcigáltma benne, míg tettem-vettem.

norka, nemis brutiiiii.....mármint RR. :) azért ne csináld :)

kavics: men in trees, gilmore girls, house, 24, született feleségek, médium.....jó kis sorozatok :D

csakegy, lilla csoki sminkje tuti :)

bettica, hogy vagytok?

rejoooooo!!!! gratula!!!

zsizsik, nem drukkolok. picit lehet? :D

itt : voltunk strandolni, semmi extra. nem is fürödtünk nagyon. én mentem bele 5 percre a vízbe. nem szeretek itt strandolni.

kérdés!!!!!!!!! tényleg gáz, ha kézenfogva járkáltatjuk a gyereket? persze nem egész nap. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Bettica rajtad a világ szeme! kit fogsz értesíteni? vagy párod jelentkezik majd?

Monnee nekem a félfutó muskátlik a kedvenceim, ismered őket? Tudod nem a sima futó, meg nem a sima paraszt álló, hanem a nagyvirágú félfutó. sztem ezzel lehet a legnagyobb sikereket elérni, mert nagyon mutatós.

azt mutattam Nrkának, hogy a félig hervadt virágokat a tövénél le kell csípni, hiába van rajta még egy-két ép szirom, mert már nem igazán szép, és főleg ne erre menjen el a növény energiája, hogy a hervadó virágot fenntartsa és táplálja, ha leszedi ezeket az ember, 2 másik bimbót hozz helyette másnap a növény. szóval hogy nem kell megvárni míg leszárad két hét alatt magától az elhervadt virág.

meg táp hetente, ha kicsi a láda heti kétszer. komolyan a földet seprik nyár végére. majd muatok képeket idén is már szép nagyok.

Kép

Kép
rejo

rejo: vagy lefedem Lilla bőrét vagy véresre vakarja... elég ha felcsúszik a gatya... most inkább nem fényképezem le mit művelt ma reggel amikor felcsúszott a gatyája... maradjunk annyiban, hogy több mint ijesztő. Most azért rohangálok, hogy hajszálvékony hosszúújjú, hosszúlábú cuccokat szerezzek neki amikben nem kap hőgutát... van neki egy szett, azt mosom minden nap de ma jól összecsokizta plusz összevérezte a már említett okból...

Gratula a foglalóhoz:))))))))
Vendég

Dimet ha bírod?

gyereknek semmi baja nem lesz tőle, hidd el.... :lol: :lol: még domival csináltuk, Johannának semmi pénzért nem lettem volna hajlandó megfogni a kezét mikor felállt 10-és 12 hónapos kora között... :lol: :lol:

még ne gratulálj, csak szoríííííts....

Kép

Kép
rejo

szorítok!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

dimet

dimet: szerintem gáz a kézenfogva járkáltatás de ez az én véleményem... (én bizony nem segítettem Lillának, potyogott is szépen aztán amikor tényleg kész volt rá már nem potyogott és magától sétált (és ez abszolut nem hátráltatta, tök korán elkezdett így is járni). Most mondjuk azért harcolok, hogy az utcán hajlandó legyen megfogni a kezem de az már nem vezetgetés, inkább terelgetés... ja, és persze a lépcsőn ott fogni kell... de ott nem megy csak így...)
Vendég

csakegy, lilla hanyas rucikat hord?? lehet van olyan nacija zsuzsinak ami jó lnne. szerintme zsss nagyobb már lillánál:) (86os rucik, 9,5 kiló......) 8)

Kép

dimet

hát, mióta fogjuk néha, azóta elkezdett kapaszkodni a lábamba, és felállni. mintha za ösztönözné.

dőlök a röhögéstől....
férjem megkérdezte az előbb, totál komolyan: nem szeretnél egy csizmát???? mondom: most????? :shock: :D
és még komolyan is gondolta......pasik.

Kép

dimet

na, meg kellett nyugtatnom,hogy tök aranyos,hogy csizmát akar venni nekem. (tényleg az)

Kép

dimet

dimet: csizma :))))))))))))))))) (szerintem tök aranyos:)))))

(Lilla nem tudom milyen magas lehet de nincs 80 centi sem szerintem... viszont az összes ilyen ruhát tönkreteszi -ld. propolisz stb. ezért is ez a vadászat...ld. újonnan nem veszek olyan ruhát ami később kuka lesz a kivehetetlen foltok miatt... a ruhatára fele így is necces...)
Vendég

a lábba/asztalba stb. kapaszkodás egyébként nálunk is megvolt (szép is az 2 métert úgy megtenni, hogy egy levakarhatatlan gyerek lóg az ember lábán:)))))), de az ugye nem ugyanaz:)
Vendég

na, akkor ha itt látok turiba, akkor szólok. én vettem már itt pár tök vékony pamutnacit.

Kép

dimet

köszi:) Igazából van itt még két kibontatlan zacskó ruha, szerintem azt is átnézem még... (az a gáz, hogy van egy csomó tündéri napozónk stb. Amíg viszont ilyen a bőre nem veheti fel őket pedig olyan aranyosak...) Remélem azért véges időn belül megoldódik a dolog, már majdnem teljesen OK is lett csak nem kellett volna rákennem a zsíros krémet az vágta most teljesen haza (az orvosok meg elmehetnek a búsba).

Mondjuk most szurkolok, hogy a csoki ne tegyen be nagyon a bőrének...

És ezek ugye nevetséges kis gondok mégis kitöltik a mindennapokat... mi lehet ott ahol tényleg baj van... bele se szeretnék gondolni... le a kalappal mindenki előtt....

Na megyek Milleniumot nézni...
Vendég

a millenuim a régi millenium, vagy vannak új részek?

Kép

dimet

(itt röhögünk... most vettem ki a frigóból a Lillától megmentett csokikat... teljesen össze vannak olvadva és mindegyiken van néhány harapásnyom:)))))) Azért megesszük, nehogymárne.... végülis a mi gyerekünk nyála van rajtuk... nem?:)))))))) (bocsi, diszguszti vagyok:))))
Vendég

fú, nem tudom, a 3. évad közepénél járunk, most szerzi meg a férjem a 4. évadot. Azt se tudom hány évad van összesen... (nem azért de ez a 3. évad halál unalmas... de hátha megint izgi lesz...)
Vendég

Csakegy!

Foltokra: Ökonet folyékony szappan.Egyszer kaptam egy rokontól, és annyira szuper, ráteszem töményen a ruhára,10-15 percig rajtahagyom, és utána kidörgölöm.Mindent kivisz, de csak akkor, ha a foltra ezt rakom rá először, és nem próbálkozom mással előbb.Tényleg csodaszer, én sem gondoltam volna.
ezoterike

szió

gyors kukk,nem olvastam viszont kérdeznék

dimet ti használtatok szélcsövet??
nem szokott hozzá, milyen gyakran és meddig használtátok? Minden érdekel!
Reggel már úgy sajnáltam,hogy egész éjszaka nyögdécselve "aludt" és előszedtem a lázmérőt :cry: :oops: kijött egy csomó kaki,aztán délben a védőnő is megnézte,neki is kakilt segítséggel és most este nem tudott aludni annyira tekergett...sajnos ismét segítséggel sikerült :cry: infacol már nem csinált semmit,most a sab simplexet próbáljuk ,hathatna már....

pusz, nyugodt éjszakát!
Vendég

igen, használtunk. tuti jó volt. a legkisebbet vegyétek. kenőcs a végére, és dugi be. megkönnyebülés volt szegényke számára!!! és aztán egyszercsak fokozatosan elhagytuk, nem kellett. megtanult kakilni. ezt látni fogod te is, meglátod. úgyhogy nem kattant rá a csövezésre, csak amíg kellett. annyira összehangolódtunk, hogy tudtam mikor szenved már a kakitól. vagyis el sem jutottunk a szenvedésig. volt,hogy 4 nap volt. de legtöbbször másfél naponta.
ja, d első körben mindig megtornáztattam. néha az is elég volt. biciklizés, nyakba láb, stb. :)
glicerinse kúp is volt néha. egy felnőtt kúpból lefaragtam egy vékony csíkot, és az is segített. de az már csak végszükség esetén. de ezután jött a szélcső.

csakegy, nyugi. én is megeszem a gyerek félig rágott bulátáját, banánját, stb-t. :)

Kép

dimet

nem emlékszem meddig használtuk....uh. kb 2 hónapos korától, vagy másfél (?), kb....................5 hónapos koráig. de mondom, fokozatosan jött le a csőről. :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Bocs, ha nem reagálok mindenkire, eső jön tuti, kivagyok!

Voltam reggel laborban. Basszus! :evil:
Prodia labor lett az eddigi Vasutas Sztk laborja.
Eddig két vérszívó + egy adminisztrátor negyedóra alatt minimum 6 emberrel végzett. Lényegében nem is volt sor, mert alig ültél le már hívtak is be. Két ősöreg bútordarab vette a véreket olyan rutinnal, h. meg sem éreztem!
Most?
Reggel 7-kor (nyitás) én voltam a 11. Fél 9-kor végeztem!!!!!! (de ketten megunták és elmentek, tehát 1,5 óra alatt 9 (!) emberrel tudtak végezni, az, ha jól számolom 1,5 ember/15 perc! :evil:
Az ajtón egy kis tasakban vannak sorszámok, de sehol egy felirat, h. húzzon számot. Nekem is úgy szóltak a többiek.
Két csaj csinálja. 1 vért vesz, a másik addig adminisztrálja a következő beteget. Mindkettő érezhetően igen kezdő. Az adminisztrátor sincs mindennel tisztában, de a vérszívó képes volt a vákuumos kémcső cseréjekor áttolni a vénámon a tűt! Még most is fáj! :evil: Az öregasszonyoknál alig tudott vénát találni. Nem örvendett túl nagy népszerűségnek!
A vérvétel után fél kezeddel a táskádat fogod, másikkal a papírvattát nyomod a könyökhajlatodba. Erre a kezedbe nyomnak egy kémcsövet, h. a váróból nyíló wc-ben a magaddal hozott pisit abba szíveskedjél áttölteni (ha nem hoztál, akkor kapsz még egy plusz műanyagpoharat is!). :shock: Basszus leszáradna a kezük, ha nekik kéne beletölteni? Volt nénike, akinek annyira remegett a feje a Parkinsontól, h. el se tudom képzelni, h. egy ilyen feladatot sikerrel meg tudjon oldani, a másik mesélte, h. a múltkor értékelhetetlen volt a vizelete, valószínűleg simán melléöntötte az egészet, azt mondta, nem is látja, h. van-e vmi a kémcsőben (kb. 8 dioptria csücsült a szemén!). :evil:
Menet közben ráadásul páran megunták a várakozást, az egyik nő (amúgy is IQ mínusz) szépen visszatette a tasak elejére a 15-ös sorszámát, holott már jóval e felett járt a várakozók száma. Szerencsére vki időben kapcsolt és megkért egy másik várakozót, h. ugyan tegye már a tasak hátuljába azt a sorszámot, mert lincselés lesz, ha vki bejön és kiveszi, aztán behívják a többiek előtt!
Eredményért kedden 10-12-ig lehet menni!
Az dolgozó embernek újabb fél szabadnapjába telne! :evil:

Nekem a mai naphoz, reggel fél 7-re jött apám az alvó dedet szittelni, anyu meg bevitt a laborhoz. A párom már fél 6-kor elmegy otthonról Szekszárdra, úgyhogy muszáj volt így megoldani, mert a ded 9-ig alszik.

Monee!

Ma felmostuk a Plázát! Ded végighisztizte az összes pénzbedobós lovat, szamarat, kisautót. Verte magát a földhöz. Tiszta kosz lett a bodyja. Felmászott a padokra, meg lemászott, becsörtetett a boltokba, végigrohangálta a folyosót.
Csatakosra izzadt a feje.
Az ember néha nem tudja, h. mi a rosszabb, ha ordítozok v. ha hagyom fetrengeni. Mindkettőre csúnyán néznek, akiknek még nincs gyerekük. (Akiknek van, de nem volt ilyen, azok meg szánakozva! :twisted: )
Szóval az ember ilyenkor igyekszik rinocéroszbőrt növeszteni és nem gondolni arra, h. mi is volt a saját véleménye pár évvel ezelőtt a boltban cirkuszoló gyerekek anyukájáról. :twisted: :oops:
(Pár éve még neveletlen gyereknek tartottam azt a kb. Gergő korú kissrácot, aki a Pécs-Szekszárd távolsági buszon koszosra rugdosta a nadrágom térdét az anyja ölében ülve. Ma már tudom, h. az a csoda, h. nem üvöltötte végig az utat és nem akart mindenáron lemászni! :roll: )

Csakegy!

Tegnap elfelejtettem mondani, h. szerintem is hanyagold a zsíros krémeket. Tuti rosszabb, ha nem tud szellőzni.
Napsütés nincs jó hatással az ekcémára? Úgy sem tudod napoztatni, ha közben babakocsiban tolod és lekötöd a figyelmét? Vagy ha más gyerekekkel rohangászik?
Antihisztamin tartalmú cseppeket (pl. Fenistyl) még nem próbáltatok itatni vele? Csökkenti a viszketést.
Vagy valami gyógyszertári hűsítő rázókeveréket? Tudom, h. ezek mostanában el vannak átkozva, de lehet, h. ha meg tudod akadályozni a vakarást, akkor van esély arra, h. begyógyuljon.
Kíváncsi vagyok, h. a mentolos csoki tényleg fog-e rajta rontani.
(Most borítékolom, h. nem! :wink: )
Szép bajusza volt! :lol: :lol: :lol: Bútorba nem kente bele a csokit?

A Liliputos honlap érdekes. Az Ergo utánzat is kísértetiesen hasonló, de a kötős kengurujuk is szerepel már más honlapon. Gondolom a Happy babys céget a guta ütögeti (engem legalábbis ütögetne a helyükben). Tényleg ilyesmire nincs szerzői jog?
A rugalmas kendőre kíváncsi lennék, nem lehet, h. ha vesz az ember vmi jóféle kétirányban rugalmas pamutot, az ugyanilyen jó? Mert volt már olyan honlap, ahol azt írták, h. az ő kendőjük 100% pamut, de ahhoz, h. rugalmas legyen, minimum 10% Lycra kell bele.
És a rugalmas pamutot még be sem kell szegni, mert bekunkorodik a széle.

Norka!

Sokat gondolok ám rád!
Örülök, h. van segítséged.
Hajrá a muskátlikhoz, tényleg gyönyörűek. Én most kukacvirágban utazom, az akkor sem pusztul ki, ha elfelejtem meglocsolni! :lol:

Van némi érdekesség a metről, ha gondolod, majd egyszer vmikor felkerülhetne a honlapra:

"... Igen lényeges megjegyezni, hogy az anyagcserehatás mellett a metformin az LKB1 tumor szuppresszor receptorokat aktiválva jelentős daganatgátló hatással is rendelkezik. Két közlemény is beszámol arról, h. diabéteszes betegeknél metformin kezelés hatására kevésbé gyakori a daganat okozta halálozás....."

" ...Az elhúzódó hatású Merckformin XR készítmény alkalmazásával további lényeges csökkenés érhető el a mellékhatások gyakoriságában, míg a terápiás hatás legalább olyan jó, mint a standard metformin esetében, naponta egyszer, esténként adva, maximálisan 2000 mg dózisban. Négy betegnél, akik standard metformin kezelésre intoleránsak voltak háromnál lehetett alkalmazni az XR készítményt....."

" ...jelenleg a metformin az egyetlen antidiabetikus gyógyszer, amely klinikai evidenciák alapján javítja a betegek túlélését...."

Mindezeket A Magyar Diabétesz társaság Tihanyi Kongresszusa Merck Serono szimpóziumán mondta el Howlett professzor a londoni St. George Hospital főorvosa. Én az Orvosok Lapja 2008. májusi számának 39. oldalán olvastam ma reggel vérvételre várva.

Igyekszem a szövegben említett két közleményt megkeresni. Almirena a talin ajánlkozott fordításra.

Zsizsik!

Én egyáltalán nem drukkolok!
Érzed azt a jó kis gyomortáji izgalmat, h. végre történik valami, jöjjön már meg és kezdhessük végre????? Én is így vártam az Uh-os átjárhatóságit.

Dimet!

Szerintem se sétáltassátok, ha még csak a felállásnál tart. Majd, ha megtanult felállni, el fog kezdeni a bútorokba kapaszkodva közlekedni és egyszercsak eljön az a csodálatos pillanat, amikor elindul feléd. Ha kézenfogva vezetgeted, szerintem sokkal nehezebben fog magától elindulni, mert mindig a te biztonságot adó kezedre lesz szüksége.
De lehet, h. tévedek.

Jók a pihenőszékek. Milyen funkciókat kell tudnia egy ilyennek? Melyikőtök mit hiányol a sajátjából v. mi az amit feleslegesnek tart?

Rejo!

Végül melyiket a kettő közül? Vagy egy harmadikat?
Én is nagyon szorítok!

Bettica!

Nemsokára visszaszámlálás? Izgi! :D

Kismamatorna: basszus én a múltkor teljesen ledöbbentem a tornán, h. szülési pozíciót és kitolási légzést gyakoroltunk (mondjuk én nem, mert éppen Gergőt kellett begyűjteni :oops: ).
Basszus, ebben a hátára fektetett teknősbéka pozícióban kell szülni? Brrrrrrrr! :evil:
Érdekes, a "guggolunk és bordásfalba kapaszkodunk" verziót nem gyakoroltuk. Pedig az tuti mindenkinek jobb, kivéve a szülészt! :twisted:
A másik gondolatom, h. biztosan jó-e, ha x hetes kismamák ezt a pozítúrát hosszabban fenntartják? :?
Mindenesetre az itteni ezen kívül nem volt borzalmas, még izomlázam sem volt másnap.
Közben eldöntöttem, h. akkor én is rágyúrok a császármetszésre és azóta bőszen gyakorlom a "hanyatt fekszem, 45 fokban széttárt karokkal" pozitúrát. :twisted: Hát, valamivel könnyebb, mint a "hátonfekvő teknősbékás"! :lol: :lol: :lol:

rambóka

Ja!

Tudom mit felejtettem el:

Ezo!

Tuti jól használod az Ergo-t?
Az alsó pántot teljesen letolod csípőre?
Mert, ha fenn van derékon, akkor fájhat tőle a derekad, de ha jó helyen van, akkor nem.
Nekem két ágyéki csigolyám van elcsúszva, a hagyományos kenguruknál majd leszakadt a derekam, de az Ergonál csak így a vége felé a hátihordozásnál kezdett el fájni a csípőforgóm, de az is csak attól, mert a 12 kilós ded hol jobb-, hol baloldalon kukucskált ki a vállam felett és csípőből kellett korrigálni az egyensúlyt. A derekam nem fájt tőle.
Szerintem mielőtt megválsz tőle, próbáld meg egészen letolni, mintha lecsúszott volna.

Kavics!

Én kéket akartam (én is ruhához vettem volna :lol: ) de sajnos nem volt.
Koszolódás: Célszerű egy pelust tenni a ded feje alá, ha bukós, mert a ruhád felé van fordítva (de ez a többi kengurunál is így van).
Később, amikor éppen akkora, h. a két vállpánt a szája ügyében van, akkor azok lesznek nyálasak, én akartam varrni kis pamut vackokat, amiket ráhúztunk volna és így mosható lett volna, de nem jutottam el a kivitelezésig, mert a ded gyorsabban nőt. :D Kétszer-háromszor mostuk eddig mosógépben. Nem ment össze, nem rojtosodott ki, nem fakult meg.

rambóka

Kismamatorna: én a rékát csináltam kb a 8. hónapig. nagyán jó volt. erősnek éreztem magam tőle, és kondiban voltam. meg nem csak háj volt rajtam, hanem izom is. de Norka, ha problémád van a terhességgel, meg ne próbáld!
Kismamajógát inkább. nagyon jó, nyogtató. szpen kíméletesen mindenedet átmozgatja (van ilyen könyv, én a mai napig csinálom.)

Rami, én teknősbékában szültem. de ott valahogy másképp jött. a doki egyszercsak közölte, hogy akkor szülünk, és a következő fájásnál vegyek nagy levegőt, csukjam be a szemem és nyomjak. és a nyakába kapta a lábam. de onnantól (legalábbis nekem) sokkal jobb volt. legalább csinálhattam valamit, és nem fájt annyira.
a vajúdás végén ülnöm kellett az ágyon egy infúzióval. ha vki azt mondta volna keljek fel, és menjek egy bordásfalhoz, vagy álljak négykézláb nem tudtam volna. az egyetlen amire képes voltam, hogy lefeküdjek. :roll:

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Csajok, egy kérdés, aki tud akár priviben is , de válaszoljon rá!!!

Kinéztem a gerinc, derék problémámra egy cipőt (MBT), marha drága, de állítólag használ (majd még GErgő gyógytornászát is kifaggatom, neki van), és egézségpénztárra elszámolható állítólag, legalábbis honlapjukon ez van.
De mi a franc az az egézségpénztár??? (bocs, hogy ilyen butuska vagyok, lehet tudnom kéne, de nemtom :oops: )
Ebbe be kell lépni, vagy mi, és havonta fizetni valamit, vagy mi a szösz?? Fogalmam nincs az egészről :oops: :oops: :oops:
ezoterike

Ja, Rambóka!

Ign, én derékra tettem az Ergót (nem tudom, a csípőmet egyáltalán átéri e :oops: )
Akkor majd az esetleges ketteskénél megpróbálom úgy ahogy Te mondod (feltéve, ha nem hízom megint annyit, hogy majd tényleg nem ér körbe :oops: )
ezoterike

Ezo: ment privi

Tegnap este lecsót főztem, és eszembe jutott: LECSO!!!! Mizújs veletek???
Vendég

Ezo!

Nálunk az egészségpénztárat a munkahelyem fizeti. Havonta befizet x összeget, amit felhasználhatok. Számlát kérek, majd az egészségpénztár visszautalja az egész pénzt. A gyógytorna nagyrészét is ebből fizetem, kár hogy csak idén lépett be a munkahelyem, már tavaly is jól jött volna.
Amúgy igaz, hogy csomó mindenre felhasználható, elfogadják a Wolfban is mindenféle gyógykészítményekre, akár még pelenkára is.

Kép
babancs

Ezo: épp a hétvégén volt az asztalos ismerősöm nálunk, neki nagyon nagyon fájt mindig is a háta, és ilyen cipője van 2 hónapja, és megszűnt minden gondja!!!!! Nagyon komoly cipő, próbáltál már menni benne??? Olyan mintha repülnél, vagy lebegnél!!!! Naggyon jó!!!
Vendég

Sziasztok!

Rejo: Drukk! Új otthon? :) Virágokra irigykedem... Majd megnézném, fotó? Nekem az erkélyen olt néhány, de mióta papa beköltözött a nagyszobába, valahogy nincs kedvem rajta keresztül mászni egy locsolás miatt...

Norka: Pihenj, pihenj! Megéri ;) Te is muti majd a virágaidat! :)

Dimet: Csizma? Felolvastam a páromnak, jót nevetett :) Azt mondja, lehet megvette már az urad ;)

Zsizsik: Nem drukk, csak keresztben az ujjaim (már amikor nincs bedagadva :lol: ), jó?

Pihenőszék: Ha van valakinek eladó, szóljon ;) Fővárosiak előnyben :D könnyebb, strapabíró babakocsi úgyszintén... Guglin is keresek majd, de most még annyira nem sürgős... Majd ha már meglesz a pici, akkor lehet mi is beszerzünk egy ilyet. Kaptunk egyet, de hát hogy is mondjam, iszonyatosan leharcolt, max vmi pléddel tehető használhatóbbá, abba meg félek beleizzad a gyerek :roll:

Egészségpénztár tényleg jó ötlet. Nekem a cég nem fizet oda be semmit, viszont mi a párommal igen... Az EP befizetésünk után járó adóvisszatérítés is erre a számlára jön (tavaly óta, azelőtt nekünk utalták, de jó is volt :roll: ), így jócskán meg tudja dobni év elején az egyenlegedet. Mi kártyát is kaptunk hozzá, így nem kell küldözgetni a számlát, ha szerződéses patikában, cégnél vásárolsz. Én, ha nem szúrom el az adóbevallásom, akkor a visszatérítés összegéből szoktam megcsináltatni a szemüvegem, vagy megvenni a kontaktlencsémet. Tavaly előtt Billerbeck matracot vettünk a gyűjtögetett EP befizetésből... Szóval nekünk bejött...

Hamarosan kipróbálom, hogy be tudok-e jelentkezni mobilról. Ha igen, akkor személyesen közlöm a jó hírt veletek :) Ha pedig itthonról kell indulni, akkor indulás előtt még beköszönök, hogy drukkolhassatok ;) Apát nem akarom megkérni ilyen dolgokra, ő nem az a fajta, aki a fórumokat bújná...

Gyerek kicsit inaktívabb lett, tegnap volt jósló bőven... :roll: Jaj itt lehetne már az idő, fárasztó figyelni, hogy történik-e már végre valami :) Pedig 13.-ára lenne egy ballagásunk. Kivi vagyok, hogy tudunk-e menni, ha igen egyben vagy már külön ;) Picit persze nem vinném magammal a tömegbe, hanem apával maradna anyuméknál... vagy a kocsiban megvárnak... Most tuti hülyének néztek, hogy ilyesmin töröm az agyam, de valahogy szeretnék ott lenni :oops:
Derekam leszakad... muszáj ledőlnöm :(

Kép

Kép
bettica

Elkiabáltam: Bence úgy befeszített, hogy csak úgy néztem. Lehet oldalt fog kijönni, nem alul? :lol: Viszont érzem, hogy keresztben van :cry: Ebből bizony csaszi lesz... Már felkészültem rá, csak reménykedtem, hátha....

Kép

Kép
bettica

Hihi... Gondoltam visszafekszem a párom mellé az ágyba. Valami HD minőségű természetfilm-sorozatot szerzett a Galapagos-szigetekről. Na azt kezdte el nézni és bealudt, de úgy hogy keresztben fekszik az ágyon, kiterülve mint egy béka :lol: Most hova is feküdjek???? :lol:
Na jó, tényleg el, mert velem lesz tele az oldal :oops:

Kép

Kép
bettica

bettica, vhogy értesíts minket :) de lehet jön egy hidegfront és előbújik az oldalbökdösőd :D

figyi, ha kell, akkor szívesen kölcsönadom a pihenőszéket, de csak július végéig tudom, utána barátnőméknek ígértem. egyébként láttam vaterán sokat, elég olcsón is.
szeerintme nem kell semmi flancolás, lényeg,hogy 3 fokozatban lehessen dönteni!!!!!!!!!
keresztbe rá játékokat meg ki lehet találni. egyébként mi vettünk hozzá rácsavarozható cuccot, de zsuzsi alig játszott azzal. annyir anem kötötte le. amit a kezébe adtunk,az igen.

tényleg, lecsooooo??

Kép

dimet

Kavics?mi az a tvkp????
Vendég

Hunci!
Bocs! :oops: :oops: :oops:
TVKP= TeljesVérKéP

Később írok!

Pusszantás! :)
Vendég

ági, vettél olyan homeos bogyót???
nálunk most jók az éjszakák. kopp-kopp-kopp....de hát a helyzet bármikor változhat.

rami, érdekes az a cikk részlet, amit írtál. majd érdekel a többi is.

van egy hordozónk, eladó. 0-3 hónapos korig. 5 ezer pénz. már feltettem nemtom hova, de nem vitte el senki sem. hol lehet még meghírdetni? csakegy, te vagy a profi ebben.

Kép

dimet

vazz, Lilla véresre vakarta reggelre az egész derekát... iszonyúan néz ki... pedig már éppen elkezdett megint gyógyulni :(((((( (valszeg pont azért vakarta mert elkezdett gyógyulni és közben viszketett neki)... mindent szétvakart ami kilógott a pelenkából... (ruhán keresztül persze). Most elmegyek és veszek gézt, éjszakára az egész derekát körbe fogom tekerni, hátha úgy nem fér hozzá annyira... (a tegnap szétvakart lábához viszont már nem nyúlt... létezik, hogy miután szétvakarva a hólyagokat már nem viszket neki???) Nem tudom mivel kenjem, hogy ne maradjon csúnya nyoma... (Bioptron lámpa kéne de most nincs rá 100e ft-unk)

Dimet: Babaszoba, Index felesleges gyerekholmis topik (plusz vatera, teszvesz)...
Vendég

hali

dimet köszi :!:

az éjszakánk tűrhető volt 3órákat lealudta,de se kakit se pukit nem produkált így ismét hőmérő volt reggel...mosolyog a megkönnyebbüléstől de nekem rossz..mi romlott el :?: eddig minden ment magától
az édeskömény teát gondoltam,hogy kipróbálom,de emlékszem monánál volt vmi..sokat adott :?:

szép szombatot
Vendég

csakegy :cry: :cry: ez sem könnyű ,neked és neki sem
bőrgyógyhoz mikor mentek vissza :?:
Vendég

Kincs: köménnyel óvatosan... inkább tornáztasd, maszírozd, tedd magzati pózban meleg vízbe (ld. dézsa vagy végső esetben sima vödör ha kényelmesen belefér) mert az jól ellazítja a hasát... Nem lehet, hogy te ettél mostanában valamit? (Lillánál a kávé okozott gondot az elején)

Bőrgyógyászhoz többet nem megyünk. Júni 26-ra van időpontunk gasztroenterológushoz tej és gluténérzékenység vizsgálatra, ha mázlim van és komolyan vesz akkor hajlandó lesz tenyésztést kérni a bőréről és akkor talán lesz valami támpont. A homeós dokit meg hétfőn hívom megint, szerintem ő is változtat majd a kezelésen mert eddig amit Lilla kapott teljesen hatástalan volt szerintem. Kb. ennyi... Igazából most a szétvakarás az egyetlen gond, ha nem vakarná szét akkor megint szépen gyógyulna... A zsíros krém előtt már majdnem tökéletes volt :(((((( Sajna most buktunk vagy 2 hetet hála a hülyeségemnek (bőrgyógyászra meg többet nem hallgatok)
Vendég

Rambóka: szoktad nézni a Vásott Kölyköket? Hátha van valami jó tippjük Gergőre... (megjegyzem nekem nagyon tetszik, hogy ilyen életrevaló de az is tény, hogy valszeg engem is az őrületbe kergetne egy-egy ilyen hisztiroham... )

(bocsi, egyszerűen képtelen vagyok mindenkire reagálni... az agyam szita...)
Vendég

Dimet: Köszi aranyos vagy, de inkább majd veszünk egyet... Tudod az mégis csak a miénk és ha valami történne vele, akkor nem fogok kellemetlen helyzetbe kerülni. Szóval ezért vennék egy használtat... A hordozót is inkább megvettem jelképes összegért a barátnőmtől, mert sosem lehet tudni... :roll:

Csakegy: Szegény Lilla.... :cry: Tényleg nem lehet neki és neked sem egyszerű... Azért valami viszketésgátló kencét tegyél rá hátha... A Fenistil csepp is egészen használható (már ha valaki nem allergiás rá). Gyógyszertárban biztosan tudnak segíteni.... Kamillás borogatás miközben alszik? Vagy valami homeós bogyó?
Á, gondolom egy csomó mindent kipróbáltatok már :(

Kép

Kép
bettica

Zsizsik, én nem drukkolok. És mi lenne, ha bejönne, ami Rambókának? Várod, várod, és aztán vársz 9 hónapig? ;)
Képeket még nem kaptam, bár gondolom, most nem ezzel vagy elfoglalva. Csak azért írtam,hogy ha mégis küldted, akkor nem jött át!

K.ir, beszéltem barátnéddal, kedden megyek érte, és este viszem az MM-be.

Norka, már csak 2 nap, és indulhat a visszaszámlálás!
Bogi füle hogy van?
Ma elkezdem az emelt hatóanyagú avandát, 4/1000-st. Ha meglátom a dobozt, mindig rád gondolok, te szedtél ilyet, ugye?
Kíváncsi vagyok mennyit lendít előre.

Rejo, tudtam!!! Drukkolok továbbra is!

Rambóka, ha ez a daganat esély csökkentő hatása igaz, akkor már megéri szedni! Feltételezem a hormonális eredetű daganatok esélyét befolyásolja. Lehet, ha kicsit jobban odafigyelnénk a társadalom, főleg a klimax előtti nők hormon háztartására, jóval kevesebb daganatos megbetegedés lenne. Persze ez csak egy tipp. De azért kíváncsi vagyok mi a met és a daganat közötti összefüggés.
A lányoknak egyébként igaza van. Gergő az a fajta rosszcsont, akit inkább megmosolyog az ember, mint rosszallóan néz rá. Igazi mókamester! Szerintem olyan dumája lesz neki, hogy lefordultok majd a székről! :)

Kép
mamint

bettica: de hülye vagyok... kamilla.. pedig direkt a bőrére vettem legutóbb:) Köszi :)))) (nem merem semmi bizonytalan összetételű vegyszeres kencével kenni nehogy elfertőződjön... a viszketésre kálcium pezsgőtablettát kap)
Vendég

Csakegy: Igazán nincs mit, nem gondoltam volna, hogy egyszer hasznos dolgot is tudok írni neked ;)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?