Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Broáf,visszatért a hányás hasmenés,tegnapelőtt egy bukta,tegnap kettő,ma még nem volt,viszont volt fosi,viszem dokihoz a kölköt. Gondolom a homokozóban evett össze valamit,bár a kis barátja sincs túl jól,lehet,hogy átpasszolta vagy mi neki...nem tudni.

Nincs láz,van jókedv,de ami biztos az biztos,plusz nem eszik nem iszik (kubut sem,meg semmit sem...ors200 at nyomjuk és adtam neki b6 vitamint,még maradt,sztem ma azért nem hányt...na ez van,sajna...) Persze hogy nem akarnak megszáradni a cuccok,mindenhol lógnak már...

Ma krumplileves újkrumpliból és diós tészta (bár dejóval csináltam,mert nem bírom a diót na abban meg száraz babszemeket találtam. Lehet,hogy inkább babos metélt??? :lol: )

Zi,
Nekem is szar volt az AFP-m de nekem 2.00 lett,szóval magas,de nem küldtek csak uh-ra...mint később kiderült, nem a 16.héten lett levéve. Viszont tényleg jó apával egy uh-ra menni,még ha nehéz is megszervezni...Szorítok nektek azért ám...

Ja,még valami a jó kis asztalkánk amihez két székecske van összetört,pillekönnyű anyuka ráült az asztalra,ami beroggyant,hát ez volt. Apa ugyan megragasztotta,de kukásan néz ki,már alig várom az adóvisszatérítés pénzt,bár elméletben már a 6 szorosát is elköltöttem,egyszerűen mindent abból akarok...na mindegy is.

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


eltünt amit írtam :x :x

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


jajj de mérges vagyok,szóval Riz:bizti minden rendben lesz,csini vagy a pocival és az új hajjal is!Timi ti is aranyosak vagytok a fotón :wink: Santos,jobbulást Rékának.Ennyi,nagyon mérges vagyok........
Nem leszek hétvégén mert lagziba megyünk ,ott is alszunk.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 

 
 

Hányó hasmenő vírus miatt lőttek a gyereknapi mulatozásnak,bár nincs láza és nem néz ki rosszul kölök,nem vittük sehová,mert szóval értitek...
Felvonultattam a repertoárt smecta,bonolact,protexin,normaflore,ors200,sodioral,normolyt...
na ezen cuccok segítségével ma már normális kakkanás volt,bár lehet,hogy az almakrumpliréparizs mixem győzött...

Ildi,akartam veled kotkodálni,jöttök akkor 30-án Pestre? (még nem biztos,hogy együtt tudjuk megvenni az ágyat,de azért gondoltam rákérdezek...)

Linda,
Lagzi után,ha hazaértetek,nehogymár aludj,tessék élménybeszámolót írni...

lépek kvzni
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Jajj, Timi, kifejtenéd a bili témát bővebben? hogy biliznek a csajok,vagy csak a pelenka lerángatás van és ha elkapod akkor blemegy? Kíváncsi vagyok.

Tudom,hogy nem ér senki rá,de jó régen írtak egy csomóan...jó lenne olvasgatni...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

HUNN VAGYTOK???????????????????????? Képzeljétek ahova járunk jászóbölcsibe szerveztek családi gyereknapot. Tegnap ott voltunk családostul( Kittiékkel). Tetszett a gyerekeknek. Volt: zene, tombola, zsákbamacsek, ugrálóvár, arcfestés, kézművesfoglalkozás. Egyszóval ez kell a gyerekeknek. Én is élveztem, mert alig vártam, h kihúzzák a 2 db tombolámat :lol: amit vettem. Naná, h nyertünk. Kisautót+labdát. Rosszabb vagyok, mint egy gyerek :lol: De én szeretem akkor is az ilyet. Képes voltam ott állni és arra várni, h mikor húzzák a számaimat. Addig Dóri ide-oda rohangált. Ez volt délelőtt és délután meg hivalosak voltak az egyik barátunkhoz, akik gyereknapot tartottak a kertben. Ott is volt minden ami a gyerekeknek örömet okoz. No és persze a szülőknek!!!! :lol: Ma meg nagyszülőkhöz mentünk.

sANTOS!

Szóval Dórinak csak lesem a pisijét+kakiját. De most két napja nem akar bilire ülni. Amúgy valóban úgy történik, h látom amikor éppen kakilni kezdene és mondom neki, h : PILLANAT MÁR HOZOM IS A BILIT! És leveszem a pelust és ráül a bilire. De mindezt szigorúan a függöny mögött. Csak ott kakil. Magára húzva függönyt. A pisi meg csak egy bónusz :lol: Szó nem szobatisza még, de már annak is örülök, h nem ugrik fel amikor ráültetem. Mondjuk most, mint említettem 2 napja nem tetszik neki a bili. De majd belejövünk. Amúgy pont tegnapelőtt kérdeztem tőle, h hol van a bili? Benézett a Wc-be és látta nincs ott. Erre megszólalt: ETÜNT. Azt hittem megzabálom. Ti meg gyógyuljatok meg.


Mentem.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Timi: bocs, hogy ezt mondom, de szerintem ettől nem lesz hamarabb szobatiszta Dóri. Ő csak ugyanazt csinálja, amit a pelusba, hogy épp alatta van a bili, az csak véletlen. A szobatisztasággal valahogy úgy van az ember, hogy azt hiszi, az ő gyereke márpedig hamar lesz szobatiszta. Olyasmi ez, mint a szülés, mindenki azt gondolja, neki nem fog annyira fájni :lol: :lol: Legalábbis én így voltam ezzel. Itt a babaneten is olvasgattam szobatisztaságos topicokat, de nem olvastam olyat, hogy 2 év alatt szobatiszta lett volna valaki, sőt sokan csak 3 évesen, épp, mire oviba mentek. Ettől függetlenül próbálkozz csak, lehet, hogy ez hoz eredményt,van egy barátnőm, akinek másfél évesen lett szobatiszta a lánya, de mást senkit nem hallottam ilyen korán. Mondjuk Levivel ezt nem is lehetne megcsinálni, mert sose veszem észre, mikor kakil. Na meg én annyira nem szeretek kakit takarítani... Tök jó lehetett a gyereknap. Dóri is milyen sokat fejlődik beszéd terén, emlékszem, néhány hete még írtad, hogy még csak halandzsázik.

Riz: bizti minden rendben lesz, szerintem neked is később vették le az afp-t, legalábbis a vonalzód szerint.

Jól tippelt a dokinéni, Levike vashiányos, bár szerintem akármelyik gyerektől vért vennének, tuti kimutatná, na de mindegy, szedünk majd valamit. Edi, Katának is volt, ugye? Ti szeditek még? Vissza kellett menni újabb vérvételre? Az nem lenne jó....

Na sziasztok, megyek, mert jön ma apukám.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


True!

Ez csak próbálgatás, én annak is örülök, h nem ugrik fel a biliről. Nyilván ez még nem szobatisztaság és nem is hajtom, h az legyen. Ez is úgy jött, h mondta kaka és valóban benne volt a pelusban. Ezért ültettem rá a bilire. Talán nyáron mégjobb lesz, mert kint lehet csupaszon a szabadban. A beszéd is olyan, h még azért nálunk a halandzsa van, de vannak ilyen értelmes szavak is amiket elcsípek. Bár apa tegnap azt mondta, h már mondta Dóri neki, h : szia apa! Kár, h nem hallottam. De már ez is haladás.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,

na, jó kis napunk volt. Veronika jól bírta az utazást, Kecskeméten elég gyorsan sorra kerültem az Uh vizsgálaton. Viszont!!!! Apát nem engedték be :o :( Én sem láttam semmit :( Egy alacsony tábori igencsak ingó ágyon kellett feküdnöm stb futószalagon mozogtunk, de azért kedves volt a doktornő, és elárulta "Valószínű kislány!" !!!! Jah, és semmi bajt nem látott (tudtam én ez, ezért ezen nem is izgultam, csak, hogy Veronika jól bírja az utat ;) ) Szóval apa kint maradt :( És ott volt nem fél, hanem háromnegyed Baja is. Vagyis egy csomó kismamát küldtek még oda "ok" nélkül.
Ezután az eredményemmel el kellett menni a genetikai tanácsadóba, ahol szintén jól mozogtak az emberek, de egy jó fél óra múlva doki eltűnt, majd egy jó óra múlva került csak elő (vizitelt :?: ) Mikor bekerültem, megkérdezte a nevem, és aláírta a papíromat+pecsét, meg bepötyögte a gépbe. Ennyi!!!!! :o Majd annyit mondott, 4 hét múlva kontroll.
:o :o :( Kérdeztem muszáj ide, nem lehete-e inkább Baján? Mire ő: "Nem kötelező, csak ajánlott!"
Na, sejtitek. Azt hiszem kihagynám az éhezés, hullafáradtra utazós jó kis napot, és inkább maradnék itt, ahol nekem is nyújtanak egy monitort, hogy lássam, és halljam a babámat, és apa is bejöhet!!!!! Ugyanolyan műszerrel és orvossal!
Mellesleg elég rosszul bírom az utazásokat, ez szerintem, így, hogy semmi oka nem látszik, hogy baj lenne, kihagyható, többet árt, mint használ :shock:

Szóval jól vagyunk. Veronika nagyon tündér volt (beleszerettem na!!!)

True: mivel alacsonynak találták a mom értéket, ezért inkább korábban vették le, lehet. Nem később. Azt mondták múltkor, itthon.

Na mentem pihizni, sziasztok!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

Riz, hú de visszajött, amikor én jártam Pécsre genetikára a Levivel!!!! 35. volt a sorszámom, és a professzor, akihez be voltunk osztva, lelécelt kb. az 5. kismama után, és másfél óra múlva került elő, holott a rendelési idő délig volt, és fél tizenkettőkor jött vissza. Mi is Hannával voltunk, hát mondhatom az ideg elért. Na innentől kezdve szendvicsekkel és minden mással felszerelkezve mentünk mindig. Én nem értem, hogyan engedhetik ezt meg maguknak. Pécsen apáékat beengedték, aránylag kedvesek voltak, de a futószalag feeling itt is megvolt. Levi ráadásul meg se mutatta a kukiját, csak pattogott fel-alá a hasamban :lol: :lol:

Most meg??? Tegnap délután az udvaron betojt, és mivel nem sok volt hátra fürdésig, nem adtam rá pelust, csak a pamut rövidnaci volt rajta. Hogy nem tetszett neki!!! Huzigálta és markolászta a kukóját, és közben hisztizve kiabálta: PÖC! PÖC! :lol: :lol: Bizti nem tetszett neki, hogy lóg a gatyában.

Linda bébi mi van veled???
na pápá nézem a Hal a tortán-t

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Segítsetek!Apa rákattant egy számítógépes játékra, de annyira, hogy este 8-tól hajnal 1-ig is képes nyomni.
A baj, az, hogy hullafáradt, én meg totál el vagyok hanyagolva. Napközben mindent megtesz nekünk, értünk... de este "így" kapcsolódik ki. Eddig is sokat volt a gép előtt, több évtizedes szerepjáték hobbi, meg bagoly beállítottság. De ez a játék nagyon beszippantotta. Persze a haverok is játszák így elfelejteni sem lehetne, mert napközben telefonok a témával kapcsolatban...
Én meg... szóval sejtitek. Jajj az informatikus vagy játékos kedvűek feleségeinek.
Már azon gondolkodtam letörlöm a progit, vagy elbuherálom a gépet... de nem ez lenne a megoldás, tudom! Vasárnapi kifakadásom után nem volt gépezés. De tegnapi kemény nap után igen... Na nem ragozom.

Takarítani kellene, meg szekrényt átrendezni. De SEMMI kedvem :shock: Pedig muszáj lenne, mert ma nem főzős nap van, ez tisztán takarítósnak kellene lennie ;)

Santos: adóvisszatérítés itt apának lesz, de már itt is be van táblázva (emeletes ágy, ikeás szekrény gyerekszobába, új gáztűzhely... ha nem is ebből mind, de kiegészítésnek) ;)
Vajon mi lenne az, ami elég lenne ? :D

Mindenkinek szép napot!!!!! Takarítás menteset ;)

KépKép
rizibizi
 
 


Helló

megint egy csomót írtam és ez a tetü gép kiírta hogy nem található a webhely és igy nyoma veszett az irományomnak mikor az elküldre kattintottam ....a k.anyját.... :cry: :cry: :cry:
amúgy jól vagyunk de képtelen vagyok megint írni,majd holnap ra lenyugszom....

lehet ez sem megy el...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


na elment,tök szemétláda...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Hamar,míg alszik kicsit...

Na szóval egyedül vagyunk a héten,apa vidéken melózik.
Reggel kiment a térdem,mindig is amolyan kimenős volt,de most,egy órát variáltam,mire át bírtam a méltatlankodó gyerek szobájába csúszkorálni a fenekemen,aki közben kijött az ágyából és bosszúból,mivel nem volt tejecske reggelire (jelzem anyuka a padlón fetrengett) még ugrált egy kicsit a gyomorszájamnál...aztán visszaugrott egy nagy ordítás kíséretében,amitől gyermek megriadt és sírt. Na ennek is vége. Ebédre fini borsólevest sikerült félrenyelni és annyit hányni,mint az állat,fal lemosva.

Zi,
Először is király,hogy nincs semmi gáz!
Akartam mondani,hogy fini kis vírussal megbombázni a gépet,de ezek szerint az nem megy...Külön feladatok adása? (mondom én,amikor az én uram meg a gitárral a hasán alszik el néha,mert fekve kell gityózni persze) A kifakadás is csak ideig óráig megy mifelénk,mivel nem lehet minden nap kifakadni,hosszú távon hatástalan. Gondolkodom rajtad...ha nem baj (hátha van megoldás)

Linda,
Nyugi,nekem is elszállt. Sőt,tegnap nem volt netem,épp a trécselésre készültem és kirúgott az msn,a skype végül nem volt semmiféle kapcsolatom a külvilággal (oké szóval Internetem...) Most ezt gyors elküldöm,ha elszáll megőrülök.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


na sziasztok

Megint megy a pangás. Én se sokat maradok, mert kaptunk tegnap - ingyen!! - egy vödör epret, és csinálok belőle lekvárt. Vettem ötker dzsemfixet, tök kevés cukorral kell így megcsinálni a lekvárt, ami fogyi szempontjából sem mindegy. Sőt, lehet édesítőszerrel is, de ezen még gondolkodom.... Azért annyira nem szeretem az édesítőt.

Ma karfiollevest főztem, és bolti rántott sajtot (egyet fizet 2-t kap akció volt, amúgy nem vettem volna meg) meg újkrumpliti sütöttem és még tejfölös ubisali. Most, hogy egyre több zöldség és gyümi van, igyekszem minden nap valami zöldet rakni az asztalra. Mondjuk a héten lesz krumplis tészta is, hóvége okán...

Zi, én sem nagyon tudom kezelni ezt a helyzetet, ahogy levizsgázott apa, most a gitározás megy a topon, kicsit rá kell pirítsak, mert rohadt sok minden elmaradt tanulási időszakban, és muszáj lesz rászorítanom. Mondjuk én nem bírnám idegekkel, ha nem engedne géphez, nálunk ebben demokrácia van!!

Délelőtt megvolt Levi első kinti fürcsije!!! 10-kor értünk haza a boltból, és annyira meleg volt, hogy kimostam neki a kismedencét, és beleraktam a vizet. Tiszta izgalomban volt, ott sertepertélt körülöttem, és amikor még csak hideg víz volt benne, raktam arrébb a slagot, cipőstül belelépett :lol: :lol: :lol: Úgy akart belemászni. Azt hittem, megzabálom. Mondtam neki, hogy beletesszük a meleg vizet, és levesszük a ruhát. Nagyon tetszett neki, viszont a sapkát nem tűri meg a fején :twisted: Nem tudom, mit csinálok vele. De amúgy szűrt fényben volt, félárnyékban, szóval nem tűzte a fejét, na de akkor is kellene. Sajnos, fotót nem készítettem, mivel ott ültem mellette, pucoltam a krumplit meg az ubit, de majd délután.

Amúgy teljesen KO vagyok, kiütött ez a bonyhádi baleset :cry: :cry: Most jópár napig nem tudom ezt kiverni a fejemből. Állítólag a kamion állt és elengedett egy csomó embert, és amikor elindult akkor a kislány a nagymamájával lelépett az útról és a kislányon keresztülment :cry: :cry: :cry: Ilyenkor mindig csak az jár a fejemben, hogy MÉRT MÉRT MÉRT MÉRT :?: :?: :?: :?:

Na mentem

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Vigyázzatok nagyon a babókra, inkább legyenek tűzrosszak, vagy bármi, csak ne történjen semmi rossz!!!!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

egy próba hogy elmegy e...ha igen írok még... :?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


hehehe elment,persze semmi garancia hogy ez is ,na de midegy...
Szóval,hol is kezdjem,talán a lagzinál:szombat délután volt a szertartás,kint a természet lágy ölén,romantikus helyszínen,nagyon szép és megható volt,én voltam a mennyasszony tanuja,állandóan a könnyeimmel küzködtem,meg a csokrot fogtam :a csóknál,meg a gyűrű felhúzásnál meg az aláírássnál is ,jó érzés volt amúgy, a barinőm 7 hós terhesen mondta ki a boldógítót(szegénykémnek se apukája se anyukája nem él már...) a tök bedagadt újjára nem akart rámenni a gyűrű,így csak a kisújja lett meg-gyűrűzve nagy ováció közepette :lol: bazi meleg volt már akkor is,aztán a végén (végre! :lol: ) jött a pezsgős koccintás,ha nem figyeltem volna oda majdnem kihörpintettem volna az összes itókát,de szemem sarkából figyeltem az etikettet,na aztán gratuláltunk,pusziszkodtunk, sorba a többiek is,én meg addig elosontam még egy pohárka pezsiért, az est folyamán pedig még többért...tök szeretem ,nem vagyok egy részeges buxa,de a pezsgő bármikor jöhet. :wink:
Vasárnap értünk haza,Laura nagyon jól érezeta magát nélkülünk,végül is mi is jól mulattunk,de nekünk is hiányzott természetesen!
Ma is és tegnap is nagy fürcsi-parti volt a teraszon,vannak képek is csak még nem sikerült feltölteni.
Bazi meleg van nálunk is,lakás még ellenál,be van sötétítve.
Csináltam bodza-lét,isteni lett :P
Kiolvastam egy krimit,tök jó volt,elkezdtem egy újjat,a tv-ben sose tudom véginézni őket...bealszom...

Ildi,nem is hallottam erről a balesetről...szőrnyű :o :(
PÖC-PÖC édi lehetett :lol:
Mit főzött ma a Komár?(épp dumcsiztunk Londonnal)
Csokimáz,amit már 3x írok le neked csak sosem ért át...szóval felovasztok egy tábla étcsokit(nem jégtábla nagyságut :lol: )majd bele egy kis vaj,meg tej meg egy kis kakópor aztán szeva,ahogy hűl úgy sűrűsödik. :wink:

Zsuzs,sajnálom a térded,de most már jobb hogy Réka visszaugrálta a helyére :o :lol:
Adtam Launak halrudat(Penny-set amit Ildi ajánlott)és láss csodát falta :lol:
Még nem írtad meg hogy tud kimászni az ágyból?S.R.F.?
Eygedül is ki lehet bírni,meglátod... :lol:
Falmosás: :lol:
holnap nálunk :spenót lesz.

Riz,örülök hogy minden rendben votl!Amúgy hol laktok ti?És a köv.hülye kérdés:mi lesz a kis bambinó neve? :oops: :shock: :lol:

elküldöm,hátha bajság lesz...

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Helló!

Sehol senki?Pedig ma nincs már kánikula...
Ime pár kép,a fürcsisek túl meztelenek lettek,azokat pedig nem akarom felrakni :wink:
Lesz egy bringás,egy babakocsiba hempergős és egy virágöntözés -es kép természetesen :lol:

Kép
Kép
Kép

Írjatok!
Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok,

Linda: Baján lakunk, ezért kellett Kecskemétre menni (megyei).
Név - háááát még nincs. Veronika körül tetszett a Mirtill név... de akkor az páromnak nem. Most néha emlegeti, de már engem nem hoz úgy lázba. Most tetszik az Írisz, de még nincsenek topos jelöltek. Azt hiszem a következő UH után, amikor mi is fogunk látni valamit, szóval ha az lázba hoz, akkor rákattanunk a témára ;)
Fiúnév: Régen Donát lett volna Veronika, ez volt a tuti, lánynevet nagyon nehezen találtunk. Most meg lánynevek kavarognak a fejünkben, most a fiúnév lesz a nehezebb ;) (lányosak lettünk azt hiszem :lol: )
Párommal a döntésekben mindig jól együttműködünk, így nem lesz gond, csak rá kell állni a témára ;)

Ma karfiolt főztem levesnek, és krumpli paprikást. Holnap bableves lesz, túrós derelye mellett.

Párom a családi béke érdekében korlátozta saját magát. Azt hittem ezután kétnaponta fog géphez ülni (mármint a játékhoz), de azt mondta még ritkábban fog, és tegnap is csak Elmot letölteni volt a közelében :shock: :)

Veronika mondja: "Elmo! hmmm-hmmm-hmmm" dudol hozzá, ez az Elmot akarok nézni!Értsd már meg! És a bevezető dalt dúdolná hozzá, ha hasonlítana rá, de nem baj, a lényeg, hogy már dudorászunk is :D :D

Laura sárga ruhája nekem nagyon tetszik!!!!!! Ezt vetted vagy turi?

Ti ha írtok, nem szoktátok előtte kijelölni, és "másolás"? Akkor ha elvész sem vész el, mert az üzenet mezőbe csak be kell illeszteni, és újra megpróbálni elküldeni!
Hasznos dolog!!!! Ajánlom nektek! Bár az én böngészőm a vissza nyíllal is visszahozza az irományom, ha kiléptetett már a babanet pl, mert túl sokáig voltam bent.

Szép napot, jó hétvégét! Kullancsmenteset! (ti adattok be védőoltást ellene? Jó lenne, de levették a támogatást, és most ez nagyon drága, fontos az új ágy is, meg egy szekrény.... de ez az oltás is jó lenne, ha már ennyi dög rohangászik)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Gyorsra jöttem csak:

Ma voltunk pancsizni egy haverkisfiúnál,nagyon élvezték leszámítva azt,hogy Réka nem volt hajlandó bemenni a vízbe...csak a játékait hajigálta bele...ám mikor kijött a kisfiú az én gyermekem is beleült a medencébe... :lol:

Ildi,
Remélem nem neheztelsz rám,hogy nem jött össze a találkozásunk,olyan furán rossz érzésem van a tegnapi beszélgetésünk után,mintha megbántottalak volna,de remélem csak üldözési mániás vagyok. Szóval nem volt szándékos.
Egyébként milyen volt? Vettetek ágyat?

Zi,
Olyan szépen fogalmazol (irígy vagyok :lol: ) meg olyan jó nevek kavarognak a fejedben...
Én ünnepélyesen befejeztem a főzést egy hétre legalább is,találtam egy helyet,ahol ovisoknak főznek és 420 ft egy komplett menü, leves és főétel. Azok az anyukák,akik rendeltek már (illetve oda kell menni elhozni) azt mondják sok is és finom,hát ki fogom próbálni,ennyi pénzből nem hozok ki egy teljes ebédet ha beválik nem főzök. Az uram ugyan válogatós,de így rengeteg időt meg tudnék spórolni...
Réka is dúdolja az Elmo-t képzeld,a főcímdalban van az "ájájájájájáj" rész (többiek nem röhögni :lol: ) szóval azt néha még a babakocsiban is dalolja,akkor legalább tudom hogy mit szeretne énekelni...
Oltást nem adatok be,majd talán ősszel,sokba kerül,meg a bárányhimlő elleni oltást is be szeretném adatni a bölcsibe kerülés előtt...

Linda,
Fel akartam tenni a videót a kiságyból való kimászásra
de persze nem sikerált. Megpróbálom leírni: Felemeli a lábát teljesen nyújtva a füle mellé (balerina pózban) a sarkát beakasztja az ágy szélébe és felhúzza magát,majd átfordul és szerencsés esetben nem esik le. Remélem érthető volt.
Elküldöm,kijelölöm,másolom stb...de mindig elfelejtem. Megyek jön haza az uram és bolognait ígértem neki.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Na ma megint megjártuk a nagy büdi Budapestet. Hát csajok én most legalább egy évig tuti nem megyek, de ha lehet még többig!!! Utálom az egészet úgy ahogy van. Úgyhogy Santos bánhatod az elmaradt talit :twisted: Egyébként nem is lett volna időnk, nem igazán úgy jöttek össze a dolgok, ahogy elterveztük, de én is szarul érzem magam, mert nincs egy barátom se, és ez már egy kicsit bánt. Akárkivel összehaverkodok, mind befuccsol valami miatt. Apa szerint azért van, mert itthon vagyok már évek óta, itt nincs túl sok lehetőség, na mindegy, talán majd ha megyek melózni.

Vettünk Hannának ágyat, az ikea Meldalt, ez is kicsit bánt, mert nem tudtam dönteni, hát ez lett végül. Azért szép lesz majd, de akkor lesz az igazi, ha majd lesz neki saját kis szobája.

Levinek is így megcsinálom holnap az új ágyikót, Mármint amit Hanna használt eddig. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni neki. Alacsony lesz a korlátja, mivel először kifordítom a háttámlát, majd meg kell tanulnia kijönni belőle esés nélkül. Az Ikeában a csúszdára önállóan felmászott és le is csúszott és már ment is vissza, csak mindig elfelejtette, hol kell felmászni :lol: Kapott békafejű ágytakarót, bár nem sok fog látszani belőle.

Riz, te is fincsiket főzöl, jó ötlet ez, hogy leírjuk, én sokszor lopok ötleteket.
Az Írisz szerintem is tök szép név. Nálunk Levinél számításba jött még Szofia, Eliza, Emma, Emilia. Nekem ezek nagyon-nagyon tetszenek. Rég raktál képeket a csókosszájú királylányról.

Linda, tök jók a képek, nekünk is u.ilyen locsolónk van egy kisebb és egy nagyobb is. Laurának hogy nő a haja! A Komár struccot főzött, és a köcsög meg sem mondta, hogy az. Lehet, hogy nem volt rossz, de lehet nekem visszajött volna, mikor megmondta, hogy az. Szerintem ez bunkóság, mondjuk a komárban csalódtam, mert elég bunkó pasi, eddig azt hittem, kultúrbunkó, de rájöttem, hogy simán. Lagzis képeket kérünk!!!

Levi el volt ájulva a villamostól, azonnal meg is tanulta kimondani, és szinte extázisba esett tőle. Múltkor látott először igazi vonatot, attól is elakadt a hangja. Este meg itt volt a férjem öccse, hoztunk neki valami alkatrészt a kocsijába, és Levi odaguggolt hozzá, Bálint meg nagy szakértelemmel elkezdte neki magyarázni, 14-es csavart meg mindent, Levi pedig nagyokat bólogatott, és néha mondta: IDEN. Elég jól megértik egymást, kapott puszit is a Bálint, 2-őt, pedig nekem csak akkor ad, ha leszedi a hangfal elejét, és csúnyán nézek rá.... Na sziasztok megyek fürdeni mert büdös vagyok. Jójét

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


sziasztok,
pici életjel rólunk:_)
True, felétek nincsenek otthon lévő anyukák? Velük biztosan tudnál barátkozni, nem? Közös témák, közös gondok, stb....
De a meló persze majd más lesz, de fura, hogy úgy látod akkor majd lesznek barátok is...nekem munkahelyen mindig veszélyesnek tűnt a barátkozás:-)

Riz,
biztos minden okés lesz, Veronika kiváncsi már a kistesóra? Beszéltek neki róla?

Mi jól vagyunk, de rengeteget melózom, így a gépet is csak meló miatt kapcsolom be. Kicsit húzós így, de talán a nyár majd egyszerűbb lesz. Lánykám szépen beszélget, már fél mondatokat mond, helyzetbe illően és ma elkezdte kérdezgetni: Miez? Miez? na ez egy kicsit korai, el tudtam volna viselni, ha még nem kezdjük ezt az időszakot. Persze, a lényeg hogy érdeklődő, rendmániás, imádnivaló kiscsaj?

Nyaralást ki merre tervez?

Pestiek? Ismertek valahol az Üllői út környékén (konkrétan a Zila étterem) körül árnyékos játszóteret, játszóházat vagy olyan helyet, ahol kisgyerekkel el lehet tölteni pár órát? )

Családi esemény miatt keresek, de a neten nem lelek semmit.

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok

mivel nem írtok, ezért megbombázlak titeket néhány képpel. Tegnap egész nap ingyenes gyereknapon voltunk, először a szomszéd faluban, képzeljétek, tényleg majdnem minden ingyen volt, lángos, palacsinta (na ezeket nem bírtuk kivárni :? ), ugrálóvár, csokis fánk és gombócevő verseny (béna kölkeinket nem bírtuk rábeszélni a nevezésre, na de a maradékból mindenki jóllakott), ebéd (mindenféle pörkölt, halászlé, stb), na itt eddig maradtunk. Hazamentünk, hogy aludjanak a kicsik, és utána Gabi anyukájáék falujában szintén ugyanez, csak kisebben. Na itt szénné zabáltuk magunkat ingyen sajtos-tejfölös lángosból, Hanna pedig torokgyuszit kapott az ingyenjégkrémtől. Szóval klassz volt, ezután ott aludtunk anyósomnál, este szomszédokkal viszkizgetés mikor a gyerekek már aludtak, ma pedig csak pihengettem, mivel mama főzött, csak a gyerekekkel kellett foglalkoznom. Szóval elég jól sikerült, csak Hanna ma belázasodott, mert 4 jégkrémet megevett. Mérges vagyok, mert mama vitte mindig jégkrémezni, de ma megígérte, hogy többet ilyet nem csinál. Na ennyi a helyzetjelentés. Sziasztok, és a képek
(Marciról azért nem készül, mert ő mindig az első percben lekoccol focizni, és az összes férfinépet lefocizza, már mindenkinek a lóg a bele, de ő még akkor is nyomja).

Kép Kép Kép tűzoltóautóban Kép na ez lett Levi ágya Kép ez meg Hanná, de neki még kell egy komód meg egy szőnyeg, akkor lesz az igazi, ja és a fal festés előtt áll.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Mentség:kérem szépen én szombaton és vasárnap is melóztam a virágboltban :lol: Utána meg pancsizások voltak a kertben anyáéknál,Laura nagyon élvezi.Sőt jővő hétvégén is megyek segíteni,a Raksányi Gellértet temetik Györökön.
Ma is jó idő van,sétáltunk már eygett a városban,vettem őszibarit a Plusban mert csak 400ft kilója,nagyon szeretem,Lara is végre hajlandó volt enni gyümit,de csak őszibarackot,semmi mást 3 hete.Mindent kidarált,eper ,cseresznye,banán,alma ...semmi nem tetszett neki,sokszor kapott turmixot,2dl-t simán megívott szívószállal :lol:

Ildi,olyan klassz lett a gyerekek ágyikókja!Ügyes vagy!Miért nem Pécsre mentetek az Ikeába,az közelebb lett volna nem?
Hannának tök jól áll az arcfestés,ügyi volt aki készítette,Levike is aranyos a faros cuccban :wink:
Mi semmien gyereknapi mulatságon nem vettünk részt,de majd jővőre elmegyünk!Imádom a lángost,régen volt már,azt hiszem a héten sütök is majd.
Mikor mész melózni?Bizti lesznek új barátaid és szerintem vannak régiek is :wink:
Struccot főzött az az állat?!Úr Isten!Áhhhhh!Szerintem is tök tirpák egy pasas :?
(a lagzis képek a másik telón vannak még)

Riz,Laurának ma betettem egy kisvakondos dvdt,2 mp-ig nézte, utána meg a furulyával ütötte a tvt.szóval ő ennyit tvzik :roll: :lol:
Na de rendi ez a férj hogy csak kétnaponta.....meddig? :lol:
Szóval,Baja,az is jó messze van....
Laura rucija,turis,még anyukám lelt rá tavaly :wink: Ma is abban volt.
Én nem adatom be a kullancs ellenit.

Santos,na milyen volt a menza kaja,most akkor az egész családnak azt rendelsz?
Köszi a leírást az ágykimászásról,jól írtda szinet magam elé képzeletem.Durva.Laura még nem próbálkozikm ilyennel.Ti is akartok neki úkj ágyikót?

Kaja:anyukámtól hozott hétvégi maradék:daragómbócós leves,töltött parika,rántott tök(imádom).
Nézek fürcsis képet,most adtam Laura kis uzsógatyeszt.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


na megtaláltam a fürcsis képet meg egy esküvős képet:

Kép
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Hi,
Gyors rövid:
Menzakaja egész normális,ma tejfölös bableves volt és sajtos makaróni (lehet választani,grízes tészta lett volna a másik) holnap pedig csontlevi és gombás s.borda vagy göngyölt husi rizs egész jónak tűnik 420 ért tényleg nem főzök levest és másodikat.

Linda,
Lesz új ágyikó,bár még nem döntöttem el melyik legyen amint megjön a lóvé az adóvisszatérítésből egyből nyomulok az ikeába,mert különben elköltöm másra. (néztem nem ikeás ágyikót is,de eddig nem találtam a lakásba is illőt.) szóval vagy olyasmi lesz,mint Hannáé,de kisebb gyerekágy,vagy fehér színű Hensvik a neve,a kettő közt variálok.

Beusa,
Az Üllői útnak a nyócker részén vagyok csak picit ismerős,de nem tudok arra semmi extrát...sajnos (Nyáron is van csana? hogy mennek a dolgok?)

Koszos vagyok,mint az állat,ma voltunk egy új játszótéren homok van a hajamban és leégett a karom és a vállam is,szóval mintha strandon lettem volna...lépek puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok csajszik!

Egy kis életjel magunkról. Ma voltunk kullancs elleni oltáson. Egész családnak beadta a dr-néni. Nem volt valami kellemes. Nem szeressem :cry: Dórikám is üvöltött :cry: Majd 2 hét múlva folyt köv...

Lindám!

Olyan vagy a képen, mint egy kis ballagó diák :lol: :lol: :lol: Laukámat meg megzabálom :D Dórinál sem megy nagyon a gyümi. Pedig régen a banán csúszott, pár hete az eper is. MOst azt is túrja. jÚL 8-12 amikor megyünk Kővágóőrsre. Tudunk majd talizni? Már várom, h pancsolhassanak megint a lányok.

Ildi!

Nagyon tuti a gyerekek szobája. Levi ágya egy békás takaróval van letakarva? Nagyon tetszik. Én béka és teknős gyűjtő vagyok. Múltkor az összes békámat felsorakoztattam és lefényképeztem. Nagyon beteges tudom, de hát ez az én kis gyűjteményem. Hanna ágya nagyon kircsi. Mennyi most egy ilyen szép ágy? Bizti egy vagyon. Amúgy visszafelé olvasok vissza és most olvasom, h valóban békás takaró :lol: :lol: Mennyi volt? Hogy aludt a fiatal úr az új ágyában?


Santos!


Hogy van a térded? Nálatok mindig történik valami :lol: :lol: :lol:


Holnap resztelt máj lesz krumplival.


pUSZI Nektek.
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


sziasztok

Csak gyorsan írok, mert annyit kell vasalnom ebben a dögmelegben fujjjjj

Timi: azért ezt az ágyat vettük Hannának, mert ez volt a legolcsóbb. Én jobban szerettem volna pácolt fát, használtat találtam is, de apa leszavazott, újat akart, amit kicsit már bánok na de ez van. Tetszik amúgy, de sok jót találtam. De sokkal olcsóbb volt, mint egy gyerek bútorboltos ágy, ahol 60-70-nél kezdődnek. A békás takaró se volt sok, 2500.

Kullancsosat én sem adatok be, rohadt drága lenne ennyiünknek. Ha megyünk olyan helyre, akkor bekenjük magunkat, és bízom benne, hogyha belénk jön a kullancs, akkor észrevesszük, hiszen inkább akkor van gond, ha nem vesszük észre, mert ha észrevesszük, úgyis adnak ellene valamit nem? Hiszen az agyhártyagyulladás is gyógyítható, ha észreveszik feltéve...

Zsuzsi, 1 kaját hozol vagy kettőt? Nekem csak az a gond a kajahozással, hogy nem marad vacsira, és ha 2-3 naponta veszek egy csomó hideg kaját, akkor sokkal rosszabbul jövök ki. Szerintem a királylányos ágyat vedd meg, mert a másik baromira kicsi és nem hosszabbítható, 1-2 év múlva akkor vehetsz megint másikat.

Linda Ikea sajnos csak Pesten és Budaőrsön van... :evil: Milyen turmixot csináltál Launak? Tejjel csináltad? ez tök jó ötlet, én mostanában nem csináltam, ja de tudom is miért, mert eltört a turmixom...

Ja és dicsekvés képzeljétek, van műkörmöm... Eddig nem érdekelt ez a téma, mert elég jók voltak a körmeim, főleg ha kicsit megnőttek, ki is tudtam szépen festeni. Viszont egy ideje állandóan tövig beszakadt és már nagyon utáltam, ráadásul kifesteni meg soha nem volt időm, bárhová mentünk, tiszta csumpi volt a kezem. Úgyhogy most örömködök rajta. Apa meg örül, hogy én örülök. Férfiak.... mikor mutattam neki azt mondta: klassz, de én azt hittem, ki is lakkozzák... (ugyanis francia lett) :lol: :lol: :lol: Egyébként ő azt mondta, a pasikat egyáltalán nem érdekli ez a téma, ez csak a nőknek jó. Hát hozzáállását tekintve mostmár el is hiszem :lol: :lol:

Na puszi, ma krumplileves van és bolti szilvásgombóc. Mostanában nem viszem túlzásba a főzőcskét, de már úgy utálom.
Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Timi,oké a buli júliusban,40 km-re van tőlünk,szívesen megyünk :wink:
Jaaa,30 éves ballagó bukott diák esetleg... :lol: de azért köszi!
Laura ma reggel is ívott egy turmixot,délután meg barackozunk,meg locsizunk itt jó idő van, mifelénk,hétvégére sz@ródik csak el.
Oltás: :cry:
Szóval visszavettek melózni?A csajok mikor kezdik a bölit?

Santos,a lakásotokba na ná hogy csak Ikeás cucc passzol,hisz minden onnét van,nem de? :lol: Launak levehető a rács az ágyáról,de még nem akarom,még a külön szobája sincs meg.(mármint megvan csak még nem vagyunk felköltözve az emeletre :roll: )Szerencse hogy fini volt a menza kaja. :wink:

Ildi,akartam írni hogy évek óta én is az ötkeres dzsem-fix-el készítem a lekvárokat,mindenfélét:eper,málna,meggy,barack,szeder,ribizli,még citrom és nari lekvárt is csináltam :P Az eper már meg is van,8 kisebb üveggel lett,van még a tavalyiból is,az majd jó lesz sütibe,gyakran csinálok Esztergomi linzert,meg Mimózát ,ezekbe lekvár kell.Tegnap nem voltam este,de tényleg jó lenne dumcsizni,meg a másokkal is!
Fürcsis képek?
Hannának könynen lejött az arcfestése?Vagy nem is akrta hogy lejöjjön gondolom....
Marci fekhelyét is muti meg,így lenne "tisztességes" :lol: :wink:

Ma párolt husi van(kuktában elkészítve).
Launak tökös krumplis főzelék(fele reszi tök, fele reszi krumpli,kevéske volt a tök és így krumplival dúsítotam de fini lett így is)Nálatok mennyibe kerül az új krumplesz?Itt 175 volt.
Holnapra meg gondoltam egy kis tárkonyos tejfölös zöldbablevest meg lángost.nyami-nyami :lol:
Tegnap délután 6 körül cangáztunk egyett,lent a Balcsi parton van ilyen sétány,kirakott kővel tekereg mindenfelé,ott szoktunk egy nagyon mászkálni,Laura szeret sétálni,annyira jó idő volt még hogy levetettem a szandiját had menjen mezitláb.Olyan kis csámpika az egyik tappancsa,nem szeretném ha lúdtalpas lenne,probálom sokta járatni itthon is mezítláb.Ti hogy vagytok ezze a témával?
Tegnap mostam ,vasaltam,kitisztítottama szőnyeget meg a kannapét a takigéppel,nyelvem lógott,úgyhogy ma nem csinálok semmit,kicsit olvasok míg Lau alszik.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Ildi,most olvastalak :lol:
Turmix:hát az én gépem is tavaly leégett,így vettem egy olcsó 2000 ft-os botmixert és azzal turmixolok mindenfélét,még a lekvárt is meg a krémleveseket,krumplipürét margha jó krémesre kikeveri :P .
Szóval:igen tej,meg banán meg eper,vagy csak banán,fél literbe egy banán felkarikázva, elég fini édes is,sűrű is de nem annyira hogy a szívószálon ne jönne át.Mi is nagyon szeretjük és elég laktató,egy darabig... :lol:
Bizti szépek a körmeid,most nekemis jól megnöttek,ha kilakozzom jobban bírja a strapát.Attilát sem érdekli a téma :?
Jaa,ez olyan szemétség hogy csak ott van Ikea,errefelé is lehetne,elég nagy vonzáskörzete lenne,meg Pécsen is szerintem.
A bolti gómbóc az Lidlis?Mennyibe került?
Na megyek,jó vasalást!
A többiek is írhatnának ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Helló Csajok!

Ildi,
Kaja: Hát még csak hétfőn kezdtem,akkor egy adagot hoztam el,de Peti nem eszi a leveseket annyira,így azt én nyomtam be (bár nem voltam éhes,nagyon "spúr" vagyok nem öntöm ki inkább felzabálom.
Ma azonban tök jól nézett ki mind a két második fogás,így hoztam pirított gombás karajt is és göngyölt husit,a karajt benyomtam fini volt és rengeteget adtak,rizs maradt (Réka nem kérte a cuccot inkább bébikaja volt már megint,összekevertem egyet rizzsel úgy sem kellett,kiköpte,inkább evett egy olyat,amiben eleve benne volt a rizs (KI ÉRTI ENNEK A FINNYÁS KISLÁNYNAK AZ ÍZLÉSÉT?)

Turmix: kettő törött el nekem,pedig nem követ akarok mixelni,R imádja a gyümölcsturmixokat,bár jóideje nem ivott,mert száz éve törött el a mixerem,ja és robotgépem,ami jó kis tojáshabot is vert és tésztát is dagasztott tavaly leégett...szóval most nincs mix,pedig én is krémlevest,vadast,ilyesmit szoktam mixelni,nekem a krumplipüré a mixerrel olyan nyúlós inkább fakanállal szeretem kikeverni

Linda,
Réka letépi mostanában a melegben a zoknit,de jó hűvös a kő így mászkálhat itthon is mezítláb,bár ha nem bírom már nézni,vagy fázik az én lábam is,akkor kap rá egy szandit,amit egyből levesz és így szépen elkergetőzünk,de inkább leviszem a játszótérre délelőtt is és ébredés után egy fél órán belül,mivel ez itt egy beton lakótelep,nem veszem le a lábáról a szandit,mert forró a beton,néha a homokozóban,mert egyébként lehetne szandit mosni meg kiscipőt állandóan.

Alvás terén nagyon kész vagyok folyton kijön az ágyából,nem akar lefeküdni most kezdem nehéznek érezni (bár jól alszik,de ez a kimászás az agyamra megy meghosszabbodott az altatási idő kb 10 perccel,ami számomra furcsa,ezért idegesít,de tuti hozzá fogok szokni.)

Ma tiszta idegroncs voltam,volt az uram bulizni,mára szabit kért itt lábadozik,természetesen fekve,a gyerek meg apaidmádata miatt produkálja magát,olyan volt ma mint egy szélforgó,kurjongatott esett, kelt,kiöntött,felmászott,belenyúlt,letépett,megevett,kiköpött stb stb stb egy nyugodt percem nem volt eddig.


Újkrumpli (gyönyörű) a piacon 185 kevésbé szép 170 (apró zöldes..) hatalmas szemű 195

na vége,küldöm puszi,ja Timi köszi térdem jól van általában 2 havonta kimegy és visszarakom,meg akarták műteni még mikor sportoltam,de nem akartam és így maradt...na tényleg lépek...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


sziasztok,
jó igy pihenésül olvasni Titeket:-)

Santos, igen nyáron is nyitva vagyunk, így elég húzós nyár elé nézünk. Később biztos jobban megoldható lesz, hogy elmenjünk nyaralni, de most nem nagyon tudom itthagyni.
meglátjuk.
tejérzékenységgel miújs?


Timi, ugyanoda mész vissza melózni?

Linda,
mikor költöztök fel? épp egy éve taliztunk, akkor már majdnem költöztetek:-) ?

Ildi,
jók is az ilyen gyereknapok:-) nálunk alig voltak, szinte csak lézengés és a szervezők, akik viszont legalább jól érezték magukat.

ki merre nyaral? van jó tippetek pesthez közel?

sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!


Beusa!

Mi jövő héten megyünk egy hosszú hétvégre Sopronba, majd júliusban Balcsira és augusztusban Horvátországba. Már nagyon várjuk. Azért kiváncsi leszek, h mi lesz az úton. Még ilyen nagy útra soha nem mentünk. Remélem Dóri bírni fogja. Majd meglátjuk. Valamikor úgyis hajnalban fogunk indulni, h Dóri még egy jó nagyot tudjon aludni az autóban.

Santos!

Azért én úgy olvasom, h elkell majd Neked egy kis felüdülés amikor visszamész a dogozóba. Túl sok ideg felőrlődik benned nem?


Linda!

Azért azt nem gondoltam, h ti majd átbumliztok hozzánk. Arra gondoltam valami kedves középúton talizhatunk. Remélem állat meleg lesz és akkor egy nagyot pancsizunk. Nem hiszem, h visszavesznek és most ez egy nagy fejfájást okoztt nekem. Jöv héten lesz a szülői(bölcsis) és bizony menni fog Dórikám bölcsibe, de még nem tudom, h mi lesz velem. Betti sem tudja, mert ő meg nem is akar visszamenni a munkahelyére. Nem tudom, h mi a frászt csináljak. Most még bizti nem akarok 2. babát (na persze nem is jön) :lol: , ha most akarnám is. Egy pici felfrissülést szeretnék. Min 1/2 max 1 évet. Aztán jöhet a 2. baba. Nálatok mi lesz? Munka, gyerek stb.....? A bölcsis kezdést majd pontosan jöv héten tudjuk meg. Bettivel csak ámulunk és bámulunk, h milyen kis házais vagy. Honnan ez a rengeteg kaj ötlet és sütisütés?

True!

De mit is vársz a férfiaktól? Maj megdicsérik a körmöt?

:lol: :lol: Ez nagyon csajos dolog és ők ehhez nem nagyon értenek.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok lányok!

Mi is itt vagyunk, csak zajlik az élet!
Kész az ablak ajto csere, vége a rumlinak, tisztaság van. Most már csak kivülről lesz kupi.

Nagyon jok a képek amit feltetetek!
Probálom én is képekbe mesélni amik történtek.

A hétvégén sátorba aludtak a gyerekek a kertben.
Kép A sátorállitás! A nagy bohockodik a kicsi dolgozik.
Kép Itt már áll a 2.sátor is!
Kép A nagyfiam barátnője is megirigyelte a kicsiket, igy ők is kint aludtak.

Még tegnap is pancsiztunk:
Kép Estére Robika kicsit felpörgött:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/179155

Igérem mostantol jövök!

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Santos,furi hogy te is altatod a kölköt,meg még sokan mások is.Nekem sosem kellett,letettem,kijöttem aztán szeva. :lol:
Menza kaja,fini lehettet a gombás cucc.
Laura is utálja a rizst,de ha rizses-halas bébiételt kap azt megeszi :shock: :lol: Ő is finnyáska,norma kaját nem eszik,csak főziket,meg yoghurtot,kefírt,tejpépet.Két napja megissza a neszkvik kakaót de csak szívószállal bögréből,egy -egy kiflit zsemlét elrágcsál: a zsöminek a belsejét mindig kicsipkedi,s csak a héjja marad meg,a végén már az egész ökle belefér akkor lyuk van az eljén,belül meg tök üres :lol: Perzse a süti meg keksz az bármikor lemegy,de azt meg én korlátozom :wink:
Tegyél képet a csajsziról,rég láttuk!

Beusa,igen az emelet az tök készen van,bútorok kellenének igazán,meg a lépcsőház várat magára hogy le legyen lapozva meg festve.Most a burkolóra várunk,majd egy hónapot,(piszok ügyi és precíz a csákó,eddig is ő csinált mindent)A lényeg az volt hogy az emeleten még egy apartman rész is ki van alakítva,(az a fél szinttel lejebb van mint a tetőtér)és azt is rendbe kell tenni,éppen most szigetelik és gipszkartonozzák,nem akartuk volna hogy a szépen elkészült lépcsőház emiatt majd csumpi legyen megint!
Mi majd csak Csehországba megyünk egy hétvégére úgy néz ki,a házon sok munka van még,színeztetni is szeretnénk,az egy vagyon.......
Te is dobhatnál legalább egy képet!

Timi,nem semmi hogy ti mennyi helyre mentek nyaralni!Nyertetek a lottón? :lol: Horvátországab hova mentek?Imádom.....de leginkább a víz tisztaságát,meg a medditerrán növényzetet,meg a fini halukat.....amúgy elég szemetesek.....
Oké,ha nem akarod hogy olyan mesze autózzunk,akkor talizhatunk Badacsonyban,elég látványos turisztikai célpont,úgysem voltatok még ott. :wink: De addig még beszélünk úgy is.
Miért nem vesznek vissza,hiszen már tizen pár éve ott vagy...és akkor mit szeretnél dolgozni?
Mi jővő nyárra szeretnénk kisöcsit Launak,úgy hogy ősszel:hajrá!
imádok sütni,főzni,sütni jobban,mert egyszerüen szeretem az ízeket és a sütiket,jobban mint a csokikat.Sok könyvem,újságom,receptem,van,meg itt a neten is szoktam böngészni,vannak kedvencek,vannak amiket nem szeretek,de próbálok újjat is kreálni.Holnap is lesz valami fini süti,de még nem tudom mi. :wink:
Persze te is tegyél fel képet,hisz úgy nőnek ezek a babák,Laurának most mintha a szeme nőtt volna,komolyan, olyan bocis nagy lett :roll: :lol: :lol:

Képzeljétek:lesz vagy van már két mini citromom a fán,eddig még sosem virágzott de most végre igen.Remélem lesz még több is rajta.
Tegnap jó kis zuhi volt éjjel megint.

na megyek,olvasok,pá

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


True: én ki vagyok akadva az árakon amit írtál ágydolgokról....
Nem írom le mennyiért néztük ki az emeletes ágyat, ami szét is szedhető két külön fa ággyá, újonnan...persze nálunk is van ami 50-80-nál kezdődik, de vannak olcsóbb boltok is :O Szóval kiakadtam, de nem akarom, hogy bánd Hanna ágyát, ezért nem akarlak hergelni :(

Santos: nem akarlak téged is húzni, de mi lenne, ha egyszer nekidurálnád magad, és egy hétig nem nyitnál ki egy bébikaját sem? Réka hamar rájönne a szitura szerintem.
De nem akarok beleszólni senkinek.... főleg nem neked. De téged sajnállak. Én is voltam anno hasonló cipőben. De igazából én tettem akkor ilyenné a gyereket.
De mit magyarázok én egy vérbeli Suttogó-néni tanítványnak. Tudnod kell észben mi a teendő ;) csak háááát az anyai szív


KÉRDÉS: ki a szigorú a családban, melyik fél milyen?
Nálunk én vagyok a makacs, a szigorú (önfejű is), apa a lágyabb, engedékenyebb. Persze következetes, de Veronika már most elszédíti. Tessék nekem ezeket leírni majd, ha éppen írtok is ;) !


Krumpli mixerrel nekem is nyálkás... :) Múlt héten 120-ért vettem az újkrumplit a piacon, de a legolcsóbbnak számított :)

Kaptam én is adóvisszatérítést, úgy, hogy nem számítottunk rá!!!!!!!! :):):):):) De jó hír volt ez tegnap.

Na pofa befog, el masír..............

KépKép
rizibizi
 
 


UI.: olívabogyó és kovászos uborka lett a tuti a lányomnál :shock: :roll: :lol:

KépKép
rizibizi
 
 


Helló

Na csajok én aztán nem vagyok sértődős fajta,szóval mondhattok bármiféle véleményt,szívesen veszem...

Alvás:
eleddig nem kellett semmit tennem,illetve megtanult aludni normálisan pár hét alatt a gyermek,viszont amióta rájött,hogy klassz kimászni az ágyból és az ágy melletti asztalkán ülve röhögcsélni azóta inkább ott ülök,hogy ne jöjjön ki...viszont emiatt hoszabb lett az elalvás előtti műsor...

Kaja:
Sajnos. Lehet,hogy valóban az én hibám,hiszen amikor éppen nem ette az aktuális kaját akkor gyorsan kibontottam egy bébiételt és azt falta fel. Válogat. Bizosan azért teszi,mert ha egy nem ízlik akkor anyuka hoz másikat. Persze hogy hoz,csak evészet legyen. Próbáltam,hogy eszi nem eszi nincs más,két és fél napig bírtam ki,Réka meg úgy ült az etetőszékben mint egy Szfinx és ki sem nyitotta a száját,majd felfalt 2 üveges kaját a végén,szóval megnyerte a csatát...
A mai napon a menzás zöldséglevest viszont falta. 2 tányérral,sok tésztával. A leveseket és kenyereket eddig is ette,de ez meglepő volt,nem is erőlködtem második fogással( márhogy neki paradicsomos krumpibébikaja lett volna),annyit evett a levesből.

Nevelés : anyuka szigorú és néha következetlen,de tényleg csak néha (lásd kaja esete...akkor meg is szívom rendesen) apuka engedékenyebb és következetlen sokszor (nem tehet róla szerintem nem gondolkodik nevelési kérdéseken játszanak aztán hol szabad az ágyon állni hol nem,de Réka ezt tök jól tudja,általában rám néz,ha valami olyan történés van,amit éppen én tiltok apu pedig megengedi,megvárja mi az én reakcióm,ami egyfelől jól esik,másfelől pedig úgy érzem a szépen felállított korlátok egy perc alatt romba tudnak dőlni.
Mindenesetre nem vagyok híve a "liberális, mindent hagyunk és igény szerint tegye a gyermek" dolognak próbálom irányítani picit terelgetni a gyereket,de persze nem mindig van úgy,ahogy én szeretném.
Viszont azt hiszem így nevezik én "meleg-elfogadó" közegben nőttem fel,míg a páromat az anyukája nevelte szerintem autokrata módon (de anyós is baromira következetlen tud lenni,hiába na :lol: ) nehéz összehangolni a két mintát,valami csak lesz.
ja a menü : Zöldségleves tésztával,tejfölös krumplifőzelék rántott párizsi és egy szelet mákos linzer. négyhúszé' szerintem jó mégha picit sós volt a főzelékük akkor is.

Azt szerettem volna még,hogy persze írok itt mindenféle történéseket rólunk,meg gyerekről,meg egyebek,de ne gondoljátok,hogy egy pszichopata idegbeteg ordibátor volnék,csak a napi történéseket kicsit magamnak is levezetem itt.
Réka és az uram sem elvetemültek,sők Réka kifejezetten engem tüntet ki a zsiványsággal,egyébként egy tündér,sokan jegyezték már meg. A többi életkori sajátosság (anyuka-32- hozzáállása is :lol: )

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok

Hú de sokat írtatok, tök jó. Én délután annyira készen voltam, hogy ledőltem aludni, miközben a borsószemek még szét voltak dobálva az ebédlőben ebédi nemzabálás következtében. :roll: Most egy kicsit amúgy is odavagyunk, tegnap vásárolni mentünk a 3-mal, de többet ilyen nem lesz. Levi annyira rossz volt, hogy megbeszéltük, hogy ezután egyedül este fogok menni tescoba, mert kibírhatatlan, amit művel. Vettünk a kicsiknek szandit, de a cipőboltban is műsor volt, már mindenhol úgy néznek ránk mint gyújtogató a vizes szénára.

Krumplit FORRÓ tejjel kell kikeverni, akkor nem lesz nyúlós.

Riz: nem mondtam, hogy ennyiért vettünk ágyat, ez olcsó volt, 17, ennél olcsóbban nem találtunk, a matrac az még húzós volt, pedig ebből is alsóbb kategóriát vettük, ez van.

Timi, tényleg szerencsések vagytok, hogy ennyit utaztok, mi azt hiszem, nem megyünk sehova. Elég csehül állunk, ráadásul festés mázolás nagyon időszerű, úgyhogy azt hiszem, apa kevés kis szabadideje erre fog elmenni. Balcsi közel van, oda bizti leugrunk, meg van innen nem messze egy nagyon klassz strand, ahol ilyen ici-pici, spriccelős-bohócos medence van a kicsiknek, oda is majd megyünk.
Amúgy mindenki azt hiszi, a lekvár meg befőtt főzés nagy kunszt, de szerintem egyáltalán nem. Nagyon gyorsan készen van. Én cseresznyebefőttet fogok a héten elrakni.

Levi ugyanúgy alszik a kis ágyában, mint a régiben, sőt, nem mer kijönni belőle, mert úgy akar, mint a régiből, kidugja a rácsokon a lábát.

Annyi minden történt, tök sokat akartam írni, de mindenki itthon, és nagy a nyüzsi. Rakok megint pár képet. Levinek megtaláltam a macsó száras passzos fürdőnaciját, lefotóztam, és úgy hagytam, öt perc múlva jött, és már nemcsak elöl dudorodott :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy beletojt, öröm volt kitakizni hihihihi

Ja, Linda jogos a kétpont, hogy Marci ágyát is fotózzam, bár az ritkán van szalonképes állapotban, talán ma, mivel ma raktam fel a tiszta ágyneműt :lol: Amúgy még az ő helye sincsen kész, az ágy alatt play station barlangot tervezek neki berendezni, csak most kölcsönadtuk a régi tv-nket.

Tegnap éjjel Hanna megint belázasodott, visszavittem a dokihoz, kapott Cedax-ot, Levi vasa meg minden 6700 Ft-ot fizettem a patikában azt hittem eldobom az agyam. :!: :!: :!:

Na sziasztok képek jönnek

Kép Marcibirodalom

Kép Kép MACSÓNACI :))))

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Régen nem voltam. :( :oops:
Kicsit magunkról aztán bővebben írogatok még :lol:
Tegnap voltam dokinál, méhszáj rendben, de a cukorterhelés megismétlését forszírozta a doki, 2 hét múlva megyek. Uh következő viszont csak 4 hét múlva lesz, Katával volt 28 hetesen is. Most gondolkozom egy 4d-n 2 hét múlva Pesten, de az is 9-10e Ft lenne a Praxisban, hát majd meglátjuk.
Cukromat mérem szurokpróbaszerűen, meg egy héten egyszer egy hatpontos cukorprofilt, eddig minden értékem jó volt. Diabetológián voltam kétszer, másodszor kiakadtam kicsit, mert nem a súllyal, cukrommal voltak elfoglalva, hanem hogy miért ezt-azt ettem…holott éppen tegnap beszéltem egy dietetikussal a kismama klub keretén belül és mondta teljesen jókat eszem, felsoroltam neki amiket a nőci orvos kifogásolt. Amióta odafigyelek kajcsira a hónapban 1,3kg-ot híztam, előtte 2-2,5kg-ot. Most járok 7,6kg-nál.
Egyébként jól vagyok teljesen, minden nap csavizunk Katával, pékségbe, zöldségesbe, spárba, DM-be megyünk. Játszótérre nem nagyon jutok el, azt már nem bírom energiával, emelgetéssel. Nem is sétálunk sokat, mert Kata nem fogad szót, elszalad... csak bekerített játszón tudom szabadon engedni.

True!
Ezért nem is sajnálom a cipőket amiket veszek, mert nincs agyonstrapálva egyik sem. Itthon mezítláb, zokniban nyomulunk.
Sztem tök szuper lett Levi és Hanna ágya, nagyon tetszik. Hannáé igazi hercegnős. Mi is voltunk nemrégen Ikeában, jó cuccok vannak, de csak azt vettük amiket elterveztünk (takaró, műanyag tároló doboz, matrachuzat, frottír türcsi)
Nem tudom nálunk 2 kiságy lesz, vagy Katának lesz-e ágya, sürgősen el kellene dönteni. Egyik nap apa kitalálta a szobaberendezést, hát elég szűkösek leszünk, de jó lesz :D Katának még nem is vágtuk ki a rácsot.
Vas: nem is tudom mit kellett már szedni, 3 hónapig kellett, kínszenvedés volt a gyerekbe belerakni, kontrol vérvételen még nem volt minden rendben, utána béres cseppet adtam még egy hónapig. Most hanyagolós a téma, 2 évesen kérek beutalót és elviszem megint vérvételre.

Siesta sztori tényleg gáz, nekünk egy van, meg egy asso, meg van kínai, meg next cipi sima tornacipő lapos betéttel. Így váltogatva sztem jó. Ősszel jó lenne kihúzni tornacipővel meg a zárt siestával, de télre milyet veszünk nem tudom, elgondolkodtató ez a harántemelős téma…
Ja képzeljétek kakilt a bilibe a Kata egyszer, azóta nem akar a bilire ülni. Hanyagolós a téma.
Voltunk strandon múlt szombaton tök jó volt. Kata nem akart kijönni a vízből, nagyon élvezte. Futkosott, évezte, hogy elesik a vízben és kortyolgatott is rendesen. Nem ivott semmit, aztán apa felvilágosított, hogy itta a vizet a medencében…Azóta a hátán, mellkasán vastagon kiütéses, vagy melegkiütés vagy epertől, nem tudom. Hintőporozom.

Ribizli!
Szépen növöget a pocid (most nézegettem vissza az elmúlt 3 hét irományát) Örülök, hogy mindent rendben találtak nálad UH-on. Mikor mész legközelebb UH-ra?
Köszi amiket küldtél, apa nyomtatott is ki belőle, de közben kaptam a dietetikus nővértől is. Itthon mérem a cukrot hetente egy nap, ma pl. egy profilt, amúgy néha szurokpróbaszerűen. Jővő héten elmegyek diab-ra, de nem megyek hetente, feleslegesnek tartom, ha cukrom jó…Elég hallgatni őket ritkábban is. Érdekes a doki az nem szimpi, viszont a dietetikus az sokkal pozítívabban állt hozzá a dolgokhoz, nem kezelt cukrosként (nem is vagyok az). Két hét múlva cukor kontroll, de sztem nagyon durva az a 75gr, nálunk képzeld minden 2. kismamának magas lesz az érték. :shock:

Timi!
Mi lesz a diplomamunkád? Nagyon édes Dóri, nagy kislány tényleg.

Na ezt elküldöm és még folytatom, még csak az oldal tetejéig jutottam, szeretnék mkinek írni :D :lol: csak Katának mesélni kell.
Ebéd rendelős lesz ma meg holnap, múlt héten 4x is főztem (ez nálam már nagy teljesítmény)
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok, csak 5 percre
True: igen, tudtam mennyiért vettétek azt a szép kiságyat Hannának. Nekünk van itthon ikea katalógus, nálunk is egy csomó cucc van onnan, és nekünk nagyon bejönnek ;)
És sejtem (csak!!! sejtem) milyen nehéz lehet kijönni egy 5 fős családnak... ágyvétel meg miegymással. Mi alig tudunk félretenni, vagy nem is tudunk :o :oops: Azt sem értem, más, hogyan tud elmenni nyaralni? Mi mit csinálunk rosszul? Pedig apa már annyiradeannyira sokat kap, a régihez képest. Meg a gyedhez képest is!!!!!!
De felháborító, hogy fából nem találtatok olcsóbban ágyat... mert errefelé 20 alatt is vannak (+a matrac még). Persze van olyan bolt, ahol csillagászati küszöbön kezdődnek.
Marci ágyán ha jól látom ikeás a huzat (meg a többiekén is), tegnap pont ilyesmiket nézegettem. Mondd, milyen? Mert nekem is tetszik... Bevált? jó minőség? Tudod az új ágyba szeretnék ilyesmiket, persze megfizethető áron! Különben nem lesz ;)
Hannának jobbulást!!!!

Edi: tegnap voltam tanácsadáson, és azt mondták 26 hetesen lesz a következő Uh. És tegnap megkaptam a beutalómat az előrébb hozott cukorterhelésre is :D Ezen a héten már tuti nem megyek el, majd jövő héten valamikor ;)
Azért örülök, hogy a dietetikus normális :)

Santos: múltkori megjegyzésed nem értetten igazán a fogalmazásomra. Bár jól esett, de mindig kutyafuttában írok, tele szóismétlésekkel, meg 'gabajgós' kifejezésekkel, mondatokkal :P
Menzás leves enyém bébinek is nagyon bejön. Azóta én is hasonlóképpen próbálok főzni ;)

most el kell lépnem
pussz
szép napot mindenkinek
Beusa: örülök, hogy írtál ;)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Kellene nekem egy jól bevált gofri recept. Olyan lóhere formájú sütőbe. Ami finom tutkóra. Egy adagból hány db jön ki, illetve mennyi ideig kell sütni egyet, kell-e mindegyik alá olaj, szóval jó részletesen kellene. Megkívántam és ennék. Mielőtt vki megjegyezné, na na diéta hol van? Megvan köszönjük, tegnap mértem a cukorprofilt és teljesen jó. Így simán belefér a gofri, sőt lasagne lesz hétvégén, az is simán belefér a szénhidrát keretbe, de komolyan :D Hmm, sőt kínai kaját is ennék egy hónapja nem ettem :(

Én is szoktam nézni a Hal a tortán c. műsort. Amikor K. Tündike volt az vmi botrány volt, hogy megvárakoztatta a vendégeket, katasztrófa az a nő az tuti. A mait nem láttam, nem tudom Csisztu volt-e már, kivi lettem volna rá.

Szerintetek milyen, mekkora ágyat vegyünk Katának? Hol???? Help!!!

Zsuzsi!
Neked mennyi takarítószer, mosószer fogy el? A sok takarítás, hányás ahogy írod rengeteg kell nem? Most a kérdés hülyén hangzik, de elgondolkoztam meg én is magam elé képzelem a jeleneteket :)
Szerintem tök jó áron veszed a hamit. Nekem 800ft az ebéd, ha rendelem. Ez is ilyen kifőzde, házias-szerű ízekkel, nem műkaja.

True!
Eperlekvár, nyami nyami. Hány kilóból mennyi jön ki? Leírod a receptet?
Műkörmödről fotó? :D
Macsónacis Levi, nagyon menő :wink:

Linda!
Bodzalé recept? Lehet vmikor írtad már, de lehet nem mentettem el.
Jó lehetett a lagzi, mi is megyünk július közepén 34 hetes leszek, de csak esti összeröffenés lesz, nem igazi lagzi. De az is jó lesz, nem voltam lagziban 3éve. Akkor hiába volt minden szuperül megszervezve, kaja, díszítés, senki sem táncolt, ami hiányzott.
Szupik a képek, Laura sincs sorvadásban :wink: Egy nap mennyit iszik Laura?
Irigykedve olvasom, te is milyen ügyes vagy a konyhában, házias, ennyiféle lekvárt tudsz csinálni.
Én tudományom annyiból állt, hogy fagyasztottam 4*25dkg epret, meg 2 adag borsót, zöldbabot petrussal.
Lúdtalp: nekem bolkasüllyedésem van, vagy lúdtalp jó ég tudja, nem zavar, Katának is érdekes a lábfeje még duci, nem alakult ki. Itthon mezítláb nyomja.

Ribizli!

Kullancsoltást nem adatunk be. Én wordbe írom a babanetes cuccot így sosem száll el. :wink:
Kata az A part alatt-ot énekli, jó hangosan mki hallja az utcán. A part alatt, háom varjó kaszál eddig tudja :D :lol:

Katának mondogattam, kérdezgettem hol a Dávidka. De ált. a saját pocijára mutat :lol: Rátettem a kezét a hasamra, hogy ott a Dávidka, elvette a kezét, ment a mese és egyszer csak megint odatette és megszólalt Dávidka, persze nem lehetett érteni, de ezt mondta és rám nézett közben. :D :lol:

Beusa!
Hány gyerek van a napköziben? Milyen korúak? Mi nem megyünk nyaralni, majd jövőre bepótoljuk négyen :D

Judit!

Tök jó a kertetek. Az a medence szupi, elhiszem élvezik a gyerekek. Nálunk is kész az ablak, redőnnyel, szúnyoghálóval. Már csak a teraszajtóról hiányzik a háló. Tök jó hűvös van most így a nagyszobában.

Timi!

Békáidról feltehetnéd a fotót :wink:

Vettem barackot, kivi vagyok Kata hogyan fogadja, már 7után indultunk reggel, vettem nénitől a bolt előtt cseresznyemeggyet, ilyen keverék, de finom. Kicsit hintáztunk is. Ma anyánál alszik Kata, holnap kicsit Gyurival kettesben lehetünk reggel, igaz egész nap dolgozik megint. Kínai hamit kívánok…
Rendelős kaja lesz : tárkonyos ragúleves. Szezámmagos csirkemell, burg.püré. Nyami.
Írjatok, ha már ennyit írtam :D :lol:

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Na helló!

Gyorsan rövidet,a hétvégén nem leszek,melózok a virágboltban,sőt jővő héten is 4 napot,de majd azért bekukkantok hogy mizu :lol:

Santos,Laura is tök leveses,anyukámnál hétvégén szinte csak azt eszik,nem is kér másodikat, én nem gyakran készítek levest.... :roll:
Szerintem teljesen jól neveled a kölköt,és nyugodtan vezesd le itt magadnak a napi dolgokat,nagyon szeretem! :wink:

Ildi,Marci ágyikója is szupcsi!Igazi gyerekbirodalom,ez is abban a szobában van ahol a kicsiké?
Mácsógatyesz tényleg király, :lol: Laura egyik nap fürcsi közben kakkantott a kádba :roll: megijed és sírt is utána :?
Levi nagyon aranyosan alszik,gondolom a takaró sosincs rajta :lol:
Nem csak a gyógyók drágák....képes voltam ma elbringázni a Spárba a 135ft-os tejért,igaz 1.5-ös de mégsem 200ft :roll: Sajna mire kijöttünk az üzlettből leengedett a canga, így Atisomat kellett riasztani a nagy autóval hogy jöjjön értünk :x :? Csirkemellett is akartam de nem 1800-ért!!!!!

Edi,de jó hogy írtál!Ügyes vagy a diétával!Kata tök aranyos, :wink:
hát egy nap :reggel 250 táp,majd egy kis pirítos,kalács vagy kifli szézmajszolás,11 körül egy kefír,3 kor egy nagy főzelék,6 körül gyümi,vagy turmix,7 kor meg vacsi de az is inkább csak valami tejtermék,nem szendvics :lol: (közben,egy kis keksz,meg sajtos tallér,kukó...)
Ágy ügyben:passz:Launak marad egyenlőre a rácsos.
Gofri:1 van.cuki,2 teáskanál sütőpor, 1.75 csésze liszt,3 db tojás sárga,3 teáskanál cuki, 0.33 csésze olaj, 1.5 csésze tej,picike só,a végén pedig a 3 tojás kemény habja beleforgatva.Kb 10-12 db lesz,én be szoktam mindegyik előtt olajozni.Addig süsd amíg szép színe nem ,lesz,2-3 perc kb. :wink:
Bodza lé:5 liter víz,10 bodzavirág, egy kiló cuki,kettő felszeletelt citrom,egy deka borkósav.3 napig állni hagyni,utána leszűrni.

Na mentem egy kis barackot enni.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok Lányok

Hát jó régen irtam.sajnálom de sürübben nem tudok jönni.pedig szeretnék.
Megvagyunk Marvin már mindent mond,és nagyon közvetlen az emberekkel.Iszonyat akaratos,és hisztis.A wc-még nem igazán jön be de azért szoktatjuk a gondolathoz elüldögél rajta pár percet,de ennyi nem eröltetem.
Irigykedve nézem a kismamikat, azt hiszem egyre jobban sikerül apát is rávennem egy ujjabb babára.Talán szeptembertöl babaproject indul.

A gyerköcök csodaszépek,és hatamasat nöttek.

Nem igérem hogy a nyáron sürün de be-be nézek.Merci hétfön táborba megy ,utánna indul a nyaralás nálunk is.Ha esetleg mégis lenne tali azért még szivesen elmennénk mi is ha nem zavarunk.Miután alig vagyok már oszlopos tagja a topiknak.

Pusszantás Tina
Vendég
 


Na sziasztok

Olyan keveset vagyok mostanában gép előtt, valahogy mindig van valami. De nem ám olyan precíz nagytakarítások, amiket Zsu meg Linda csinál. Azzal nagyon el vagyok maradva, főleg, hogy a héten Hanna itthon volt. Már el is felejtettem, milyen, ha két kicsi van itthon, pedig Hanna nem is olyan kicsi már... Hát az egész napját elfoglalják az embernek. Nem is tudom, a nyáron hogy fogok takarítani miegymás...

Tina, jó, hogy írtál! Szóval babaproject :lol: :lol: Háát... hajrá! :wink:

Linda: akkor Laura is a tejtermékekből eszi a legtöbbet! Levi is. Kicsit lelkifurim is van a vashiány miatt. Ezt a goffrirecit ki fogom próbálni, már ezret kipróbáltam, de valahogy nem az igazi egyik sem. Igen, egy szobában vannak a gyerekek, a Marci és a Hanna része jelképesen szekrénnyel van elválasztva, de szerencsére még így is jó nagy a hely. És még egyikük sem igényli az egyedüllétet, még Marci sem. Ő bárhol le tud ülni zenét hallgatni, vagy olvasni, aludni szerintem nem is szeretne egyedül. Nekem is nagyon tetszik, ahogy sikerült a szobájukat berendezni, és mindenki dícséri, aki látja, tényleg olyan igazi gyerekszoba. De csak a nappaliban szeretnek játszani :)))

Edi: nem is emlékszem már, mennyi volt az eper, de a dzsemfixen olvasható reci alapján készítettem. Azt hiszem, 1 kg gyümihez 35 dkg cukor kellett, felforralni, én egy kicsit kevergettem, mert darabosra csináltam, mivel nincs turmixom. Tök jó zselés lett. 1 nagy üveg, és kb. 5-6 dzsemes üveg lett kb. 2 kg eperből. Cuki lehetett Kata, hogy mutatta, hogy Dávidka :) Hanna is ennyi idős volt, mikor Levivel terhes voltam, de nekem úgy rémlik, hogy sokkal érettebb volt, mint most a Levi. De lehet, csak a beszéd miatt, Hanna folyékonyan beszélt már, Levi is mond mindent, de nem folyékonyan. Nagyon szép a Kata a képen, milyen szép haja lesz.

Riz: ikeás huzatok jók, bár meg kell mondanom, igen vasalásigényesek. Bár gyerekeknek mindenképp vasalnám, magunknak nem vagyok ilyen igényes :lol: :lol:
LÁttam én is olcsón faágyat, jyskben leárazva 10 ezerért, de az annyira gagyi volt.

Zsuzsi te meg hova tűntél, megkaptad a stexet aztán shoppingolsz ész nélkül, mi??? :)))) jejeje

Mutizom a körmöm (elég egyszerű lett, pont olyan, mint régen a sajátom volt, amikor meg tudtam növeszteni, de már tök szép mintákat kinéztem a következő alkalomra) és megyek apával sangriázni :lol: :lol:


Na szóval nem engedi a körömképet feltölteni, fogalmam sincs, miért, azt írja, hiba történt :shock:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Nagyon szégyellem magam, de én is régen voltam, és főleg a megigért képek miatt, hogy nem tettem fel, vagyis én megkértem a férjem tegyen fel, erre ő nem tette fel, azt mondta hogy megmutatta hogy kell, hát én nem emlélkszem rá az biztos. Ha el tudná valaki magyarázni nagyon dedós módon, mintha hülyének mondaná az jo lenne. Mert nem értek hozzá.

Arti nagyon kis huncut, eleven manó, mond mindent ha megkérjük rá, néha az ő saját módján, mint például a púpot púnak mondja.
Most sajnos beteg már több mint 1 hónapja köhög de nem értem miért tart ilyen sokáig, volt hogy már majdnem elmúlt 2x is, aztán mindig visszajött. Valakinek volt már ilyen?
Sikerült valami gombás fertőzést is összeszednem, csak azt nem tudom hol, mikor sehol nem ülök Wc-re nem megyek közös medencébe... DE már lassan mulik.
Sokat megyünk, megkaptam a régi szekeret apostól, csoda hogy megy, az alja meg ki van szakadva, persze csak akkor megyek vele ha a saját autónk nincs itthon. Ma is ezzel mentem még szerencse, igy nem a saját autónkat törték össze, mert ugyanis mig mi bent voltunk apánál valaki belénk jött és összetört a hátsó lámpa.

Rizi
Nálunk ugyanez van, apa itthon van, van egy kis szabadideje, mit csinál internet, játék.... :twisted: Ha mondom akkor azt mondja kell neki is a kikapcsolódás, és ezután maximum 3 napig foglalkozik velem is, szoval otthagyja a gépet is leül mellém is.. Minden csoda 3 napig tart ugyebár :) Az AFP miatt ne aggodj, nekem meg alacsony volt, és egészséges lett manó. Amugy legtöbb esetben eltér a normáltól az érték.

Képeket már nem igérek, csak akkor ha valaki segit nekem benne. CSak jobban megerősít abban, ha akarsz valamit ne várj, vagy bízd másra, mert ki tudja lesz-e belőle valami.
Jó éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!
Engem az utóbbi hetekben folyamatosan ledobott a Babanet…valami csatolt bővítmény miatt. Szóval most még olvasni sem igazán tudtam. Most próbálom behozni a lemaradást.
Emeletes ágy témához: nekünk is az van a fiúk szobájába. Eleinte persze a kisebb aludt alul, de kb. két éve helyet cseréltek. Egy időben Jazi is nagyon mászott volna a tetejére, de most már nem izgatja. Viszont a kinti csúszdát nagyon szívesen megmássza.
Örömmel olvasom, hogy milyen ügyesen beszélnek a babák :D Jazus ezt sem kapkodja el, de azért alakul a dolog. A múltkor pl. egy lovardában voltunk, ahol az ölemből simogatta a hatalmas pacik fejét, mire az egyik hirtelen képen nyalta. Azóta már azt is mondja, hogy „ló” :D
Annak ellenére, hogy kertes házban lakunk, eddig nem volt háziállatunk. Hétfő óta változott a helyzet, megérkezett a negyedik gyerekem, egy hat hetes pelyhes kis cica személyében. Még most vált le az anyjáról, szóval rengeteg törődést igényel. Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet szeretni egy macskát, én mindig kutya párti voltam. Lassan Jazi is megérti, hogy nem plüssállat, meg a macska is tudja, hogy ha jön a mini csurkás tank, akkor menekülni kell :)
Nem semmi Timi, hogy milyen sok helyre tudtok menni nyaralni! Horvátország nekem is nagy álmom… Idén egy nap Tisza part, két nap Tisza-tó és néhány nap Mezőkövesd lesz a nyaralás. Én ennek is nagyon örülök, hiszen évekig nem tudtunk nyaralni menni. Hat év kihagyás után tavaly eljutottunk a Balcsihoz egy hétre, és most is sikerült azért valamit összehozni.

Riz, Edi!
Olyan jó olvasni rólatok is! Néha vannak nekem is kósza gondolataim egy negyedik babáról… Tudom, hogy a szeretet bőven jutna neki, csak az idő…így sem könnyű mindegyikre annyit fordítani, amennyit igényelnek.
Ez a hétvégénk pl. így néz ki:
Szombat reggel 9-re könyvtári gyereknapozás Jazival és Benivel , közben Dani otthon Apával játszik (ő ezt választotta). Gyereknapozás után gyors bevásárlás, pizzarendelés, ebéd, Jazi lefekszik, Apa Benivel és Danival moziba megy megnézni a legújabb Indiana Jones-t. Mozi után gyors játékbolt, ajándék beszerezés, onnan Dani megy az egyik kis barátja névnapi bulijára. Mindeközben, amíg Jazi alszik, én írom a diplomamunkámat. Négy körül Apa és Beni hazaér, kerítésre felpakoljuk a nádat, ekkorra már Jazi is felkel, kijön velünk dolgozni a kertbe. Utána én megfőzöm a vasárnapi ebédet, a többiek tesznek-vesznek. Vasárnap reggel kilence megyünk Istentiszteletre, délben haza, jön hozzánk Apukám ebédre, utána ha ő hazamegy jön az egyik barátunk egy kis beszélgetésre, közben feldíszítjuk a házat, mert négykor kezdődik a Dani szülinapi bulija, ahová meghívta 11 barátját. Ja, igen szombat délután még erre is el kell készítenünk a tortát. …és már ki is pihentük magunkat a hétvégén, kezdődhet a következő hét :D
tesz-vesz: én szoktam ott vásárolni – és eladni is – szeretem. Daninak vettem ott legutóbb egy vadi új elefanten szandit félár alatt, Jazinak egy george sportcipőt szintén harmadáron. Beninek meg turiztam egy szuper kis nike szandált. Ezeknek most nagyon örülök, mindig olyan sikerélmény, ha jó áron tudok ruhákat, cipőket beszerezni. Végre nálunk is nyílt egy jó turi, szóval most már nekem is van lehetőségem…
Most be kell fejeznem, felkelt a család és a macsek… :D
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


egy tegnapi fotó...most a lovacskázás a menő...még szerencse, hogy van választék lovakból :D
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok, megint megpróbálkozok a körömfotóval.

Azt akartam még mondani, hogy emeletes ágy helyett szerintem a galériaágy még jobb megoldás, akár kettő is külön-külön, mert ez semmi helyet nem foglal, hiszen alá bármit be lehet tenni. Persze ilyen kicsiknek még nem jó, de pár év múlva. Én nem bántam meg, hogy az lett Marcinak.

Hettie: ahhoz, hogy segítsünk, tudni kellene, milyen képkezelő programotok van. Kérdezd meg a férjedet. És abban le kell kicsinyíteni a képeket, csak úgy engedi feltölteni a babanet.

Na sziasztok

Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?