Sziasztok!
Kellene nekem egy jól bevált gofri recept. Olyan lóhere formájú sütőbe. Ami finom tutkóra. Egy adagból hány db jön ki, illetve mennyi ideig kell sütni egyet, kell-e mindegyik alá olaj, szóval jó részletesen kellene. Megkívántam és ennék. Mielőtt vki megjegyezné, na na diéta hol van? Megvan köszönjük, tegnap mértem a cukorprofilt és teljesen jó. Így simán belefér a gofri, sőt lasagne lesz hétvégén, az is simán belefér a szénhidrát keretbe, de komolyan
Hmm, sőt kínai kaját is ennék egy hónapja nem ettem
Én is szoktam nézni a Hal a tortán c. műsort. Amikor K. Tündike volt az vmi botrány volt, hogy megvárakoztatta a vendégeket, katasztrófa az a nő az tuti. A mait nem láttam, nem tudom Csisztu volt-e már, kivi lettem volna rá.
Szerintetek milyen, mekkora ágyat vegyünk Katának? Hol???? Help!!!
Zsuzsi!
Neked mennyi takarítószer, mosószer fogy el? A sok takarítás, hányás ahogy írod rengeteg kell nem? Most a kérdés hülyén hangzik, de elgondolkoztam meg én is magam elé képzelem a jeleneteket
Szerintem tök jó áron veszed a hamit. Nekem 800ft az ebéd, ha rendelem. Ez is ilyen kifőzde, házias-szerű ízekkel, nem műkaja.
True!
Eperlekvár, nyami nyami. Hány kilóból mennyi jön ki? Leírod a receptet?
Műkörmödről fotó?
Macsónacis Levi, nagyon menő
Linda!
Bodzalé recept? Lehet vmikor írtad már, de lehet nem mentettem el.
Jó lehetett a lagzi, mi is megyünk július közepén 34 hetes leszek, de csak esti összeröffenés lesz, nem igazi lagzi. De az is jó lesz, nem voltam lagziban 3éve. Akkor hiába volt minden szuperül megszervezve, kaja, díszítés, senki sem táncolt, ami hiányzott.
Szupik a képek, Laura sincs sorvadásban
Egy nap mennyit iszik Laura?
Irigykedve olvasom, te is milyen ügyes vagy a konyhában, házias, ennyiféle lekvárt tudsz csinálni.
Én tudományom annyiból állt, hogy fagyasztottam 4*25dkg epret, meg 2 adag borsót, zöldbabot petrussal.
Lúdtalp: nekem bolkasüllyedésem van, vagy lúdtalp jó ég tudja, nem zavar, Katának is érdekes a lábfeje még duci, nem alakult ki. Itthon mezítláb nyomja.
Ribizli!
Kullancsoltást nem adatunk be. Én wordbe írom a babanetes cuccot így sosem száll el.
Kata az A part alatt-ot énekli, jó hangosan mki hallja az utcán. A part alatt, háom varjó kaszál eddig tudja
Katának mondogattam, kérdezgettem hol a Dávidka. De ált. a saját pocijára mutat
Rátettem a kezét a hasamra, hogy ott a Dávidka, elvette a kezét, ment a mese és egyszer csak megint odatette és megszólalt Dávidka, persze nem lehetett érteni, de ezt mondta és rám nézett közben.
Beusa!
Hány gyerek van a napköziben? Milyen korúak? Mi nem megyünk nyaralni, majd jövőre bepótoljuk négyen
Judit!
Tök jó a kertetek. Az a medence szupi, elhiszem élvezik a gyerekek. Nálunk is kész az ablak, redőnnyel, szúnyoghálóval. Már csak a teraszajtóról hiányzik a háló. Tök jó hűvös van most így a nagyszobában.
Timi!
Békáidról feltehetnéd a fotót
Vettem barackot, kivi vagyok Kata hogyan fogadja, már 7után indultunk reggel, vettem nénitől a bolt előtt cseresznyemeggyet, ilyen keverék, de finom. Kicsit hintáztunk is. Ma anyánál alszik Kata, holnap kicsit Gyurival kettesben lehetünk reggel, igaz egész nap dolgozik megint. Kínai hamit kívánok…
Rendelős kaja lesz : tárkonyos ragúleves. Szezámmagos csirkemell, burg.püré. Nyami.
Írjatok, ha már ennyit írtam
Edit