Sziasztok!
Hát itt vagyok!
Csak szerettem volna átolvasni mindazt, amit írtatok, és tegnap este elég későn értünk haza, szóval már nem volt energiám, így ma tettem meg!
Szóóóval, nálunk még mindig kisfiú a baba, most már szerintem az is marad, bár ugye biztos majd akkor lesz, ha már kint van, de arra még van időnk!
Reggel 8-ra mentünk az uh-ra, nagyon rendben volt minden, a szonográfus hölgy mindent teljes alapossággal megnéz, vesék, szívkamrák, hasfal, hólyag, gyomor, stb. stb., szóval tényleg profi! Kb. 17 percesre sikerült a DVD, amiből készítettem pár képet, amit majd megosztok veletek!
Benedek már 1436g (+/- 10%), így gondolom azért a 3 kilót elérjük szülésnél, bár, ha apából indulunk ki, akkor lesz az 4 kg is!
Az uh után vettem anyagot egy méteráru boltban, mert anyósom varr nekem szoknyákat, így elkóricáltam a 36 fokban, hát nem esett túl jól! Nagyon szenvedek ebben a melegben! Utána pedig anyósoméknál voltam, megvártam a párom, és a 8 órási busszal jöttünk haza!
A legújabb, hogy epermániám van! Sajnos nem mindig kapok finom epret, de simán bevágok fél kilót, ha nem többet egyszerre!
Szerencsére ma nem kell főznöm, mert már csütörtökön délután megcsináltam, kicsit pihizek legalább a pénteki hajsza után!
Tejcsöpögésem még nem volt... Mondjuk néha már gondoltam rá, hogy esetleg előfordulhat, és akkor az milyen kínos, de eddig még nem történt semmi baleset.
A
szex, hát... Nálunk inkább azzal van a baj, hogy nekem nincs hozzá türelmem, a párom igazából még így, megváltozott méretekkel is nagyon szeretné, de én vagyok mindig hulla fáradt + tényleg türelmetlen. Sajnálom nagyon emiatt, de remélem, hogy nem lesz belőle komoly konflikt!
A
találkozóval kapcsolatban, ugye én egyrész függenék Aproo-tól, aki nagyon kedvesen felajánlotta, hogy hazadob a tali után, viszont apa meglepne egy balatoni hétvégével 13-tól 15-ig, ezért nekem inkább a 12 (csütörtök) lenne jó, vagy erről is lemaradok! Nagyon vágyom egy kis közös kikapcsolódásra, meg fürdésre, és folyamatosan nyaggatom, most pedig zöld utat kaptam, így nem mondhatom le az ajánlatot!
JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge, Andaka, Aproo?, Dia, Sophie???
JÚNI 13 Péntek: Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge ,Aproo, Dia
Hát kb. ezek vannak, és akkor most jöjjenek a képek a mi kis szemünk fényéről!