Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Boni, nagyon jó ez a link!!!
Éppen én is az adlert nézegetem :lol:

pöttömpanni

Pöttöm ez már tényleg az egy hullámhosssz :wink: de megyek visszafexem, hátha a pihenéssel még sikerül visszavándoroltatni a lepénykémet.. van rá esély ha elkezd nőni a baba... :oops: :lol:
Vendég

Akkor hajrá Boni, mindent a kispasiért :lol:
Én is lépek a gép elől, mert lassan már függő leszek...inkább a könyvekkel kellene haladnom :oops:

pöttömpanni

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, búcsúzni jöttem, már rég Gyulán kéne lennünk.
Tegnap voltam terhelésen, 8,4 :!: :shock: lett a cukrom.....ennyit a sütikről az esküvőn...

Mindnekinek jó 7végét!
Vigyázzatok magatokra!
makadu

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm

JÚNI 13 Péntek: Mecsi, Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi
,

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

tali: nekem a 13. péntek jobb lenne, de elvileg a 12. csüt is jó lehet. (mecsi: pont csüt örtökön van a Szent Imrében a kismama klub, ahol a szülésznőkkel is lehet talizni. Viszont elvileg június 9-én megyek találkozni személyesen a szülésznővel, akivel telón beszéltem. szóval ha őt választom, akkor nem is kell mennem a kismama klubba és akkor jó a csüt.)

mecsi: sex terén miért katasztrofális a helyzet nálad már ha nem vagyok indiszkrét??? Te nem kívánod vagy a párod? Vagy nem lehet?

előtejem nincsen, és ruhák szintján is jól állok, úgyhogy nem panaszkodom. Én a Pecsa bolhapiacon szoktam turiznu a ruhákat. Nagyon jó hosszú tunikákat, vagy nyári ruhákat lehet kifogni.

őssejtet mi sem vetetünk le, nem lesz rá annyi pénzünk most :(

Niki: akkor ha visszajöttél Szegedről egyeztessünk és megyek veled jógára.
lei

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm

JÚNI 13 Péntek: Mecsi, Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi,

Nekem is jó a csütörtök.

szuszu

Tali, nekem elvileg mindkét nap jó, ha korán kezdünk akkor is, csak akkor Zéti is jön :-)

Előtejem nekem is volt Zétivel, elég korán és sokszor elcsöppent csak úgy magától is.

Mostanában nekem is mindenki azt mondja, hogy túl kicsi a pocakom a hat hónaphoz képest :? szerintem elég nagy, nem kell foglalkozni a károgókkal :lol:

Pocaklakó eddig is aktív volt, de amiket mostanában művel az sokszo már fárasztó. olyan tornamutatványokat végez a hasamban, hogy néha már szinte fáj, ahogy kidugja magát itt-ott. A legutóbbi UH szerint befordult, de az elmúlt két nap alapján már ki tudja, hogy milyen pózban van.

Mindenkinek jó hétvégét, mi is utazunk rokonokhoz.
Vendég

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?,

JÚNI 13 Péntek: Mecsi, Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei,

nem vagyok szégyenlős irkálni a sexről, de ekkora hassal már néha kicsit röhelyesen érzem magam közbe, és sokszor el is röhögjük az egészet aztán már alig megy :lol: :lol: igy nem jó ugy se, szerintem ez mindenkinek ismerős helyzet! ÉS ANNYIRA SZÉGYENLŐS LETTEM!!! :oops: :oops: de komolyan nem voltam egy szégyi tipus de most lámpa off!

lei és milyen volt a telefonbeszélgetés a szülésznővel megnyerte a tetszésed kicsit telefonon keresztül? nekem a juditka nagyon helyes volt,és várom már a csaj levelét tegnap talizott vele hogy mi volt.aztán küldöm.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge

JÚNI 13 Péntek: Mecsi, Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi: én nem lettem szégyenlős, és szerintem pl. oldalt fekve nem olyan macerás a dolog, no de ezt mindenki maga válogatja :lol:

a telefonban kedves volt a hangja, szóval optimista vagyok a találkozóval kapcsolatabn! egy másik topikban kérdeztem egy lányt, aki nála/vele szült, hogy mit tud róla mondani részleteket. Még várom a választ.

makadu: ez a 8 fölötti vércukor azért magas érték!!! Vigyázz magadra!!
lei

Sziasztok!

Szülinaposok, Isten életessen titeket!
No, meg a barátosném kislányát is, aki tegnap érkezett közénk! Majd a Szt. Imréseknek továbbítom a szüléstörténetet is, ha megtudom.

Annyira szerettem volna jönni ma délelőtt, de egyszerűen iszonyú volt benn. Szegény kolléganőmet is a sírás kerülgette. ma valahogy benn is mindenki mindenkire megsértődött, miközben az ügyfelek is beszólogattak és kb délig pipilni sem jutottam el.
Szóval mostmár itthonról írok és olyan jó szusszanni kicsit.

Őssejtet mi sem vetetünk le, annyi a rizikófaktor, annyi doki mondja, hogy butaság és annyira nincs pénzünk.....tehát szóba sem került csak egyszer.

Hálózsák: Én is a nyuszisat vettem, sztem baromi meleg az, főleg még aláöltöztetve. És nagyon édes is. Most tervezem hogy még visszamegyek venni ugyanabból a szettből pár cuccot.

mecsi, talira nekem a 13 jobb lenne, mert aznap még dolgozom, így a 12 necces, nagyon hamar el kéne jönnöm, illetve nagyon későn érkeznék.

Előtej nekem még szerencsére nincsen.

Bepakolás: nem korai ez még nagyon? Én majd a 36. hét tájékán tervezem csak, vagy nagyon el vagyok tájolva?

Rucik: Szerencsére nekem van két lengébb nyári gatyóm, ami csodák csodája de rámjön, pedig nem kismamanaci. Ennek annyira megörültem, így nem kell vennem semmit, mert még két hétig a melóhelyre van cuccom, itthonra meg majd nyáron sztem fürdőrucizok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka ízesíthetem a teát?

nicike

nicike, bocsi, csak annyi volt a hozzászólás, hogy elfelejtettem :oops:
ha megbírod inni így, akkor ne, ha nem, akkor minél kevesebb mézzel.
egy húzásra sztem ne igyál 1 dl-nél többet, inkább oszd 3 felé a napi adagot.
az, hogy mennyire hajt meg, egyén függő, ki kell tapasztalni.
elsőre max 1 dl-t igyál és figyuzd a hatást

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge, Andaka, Aproo?

JÚNI 13 Péntek: Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge ,Aproo

Sajnos magamat ki kellett húznom péntekről mert akkor megyünk le anyósékhoz visszük le hozzájuk a cicám és azt csak nappal lehet , mert ez a kis lüki amúgy is utál utazni este meg még fél is kocsiba. :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szeretnék dicsekedni!! :D :D

végre kitaláltuk a gyerekszobát és meg is vettük most délután a bordürt. A thököly úton a hungária kereszteződés elött van egy tapétás és ott találtunk rá.
íme Kép
alul a falat meg világoskék fehér csikorsra készitjük és maradhat a sárga függönyöm. :lol: :lol:

na most legalább megint van valami ami feldob és elfelejtetteti hogy mekkora vagyok már :?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

még valami ezt ma kaptam érdemes elolvasni.
Gátmetszés és gátvédelemről irnak! ha valakit érdekelne
http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... nt&sid=207

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nem is tudom, ez a kérdés mindig lavinát indít el.
Sokszor gondolkoztam rajta, de:
Amikor babás lettem, pont akkor történt, hogy egy kismamának nem csináltak gátmetszést és beszorult a pici válla. Nos, olyankor már késő bánat, nem lehet utolagosan vágni. A mama majdnem elvérzett, 1 hét intenzív, kicsi PIC-en 20 fokra hűtve, nulla agyfunkvióval. Persze, ez egy az egymillióhoz, de akkor is......

A másik: Feluca, ha olvasod....szóval Feluca hugának 2 héttel előbb született meg a babája, persze nagyon vékony testalkatú volt, nem is hízott csak pár kilót, de azért én rákérdeztem orvosoknál, hogy tényleg okés-e ha a gátmasszírozást hetekkel a szülés előtt elkezdi otthon a pár, és igen hüledeztek. Mondták, hogy végső soron ez simán beindítja a szülést és koraszülöttet eredményez.

De ott a másik oldal: Sógornőmnek sajna a többedik gyerkőcnél is csináltak, ráadásul olyan hosszút, hogy alig bírt ráülni.

Ja és még valami: ma elvileg faros babát elsőre nem engednek megszületni hüvelyi úton. Lehet, hogy ezt kórháza is válogatja, de elvileg nem is próbálkoznak a dokik, azonnali császár....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Azt lehet tudni, hogy a tali pontosan hol és mikortól lesz? Mert igazából ezektől függ, hogy nekem jó-e.

Az őssejtlevétel igazából meg sem fordult a fejemben, mivel iszonyúan drága, erre most egyszerűen nem futja. Nem tudom pontosan hány évig tárolják, de utána megint fizetni kell érte, ha meg akarod hosszabbítani. Ha nem lesz rá szükség, ablakon kidobott pénz, és ráadásul nincs is rá garancia, hogy 100 %-osan beválik. Én megint csak azt tudom mondani, hogy őssejt nélkül is megvoltunk eddig.

Ma kihozták a babaszobába a szekrényt, ls párom ügyin össze is szerelte. Aztán elment dolgozni, de holnaptól majd folytatjuk a rámolást, úgyhogy most már mi is elkezdtük kialakítani a gyerekszobát.

Kép
felicia

A SOTE-n a dokim azt mondta, hogy ha faros marad a baba, akkor csak császár jöhet szóba. Tehát igaz, hogy a legtöbb helyen, a legtöbb orvos már nem is vállal faros babát természetes szüléssel.
Pedig, engem is farral szült anyukám, aztán senkinek semmi baja nem lett, pedig még akkor nem is voltak olyan korszerű eszközök, stb. Mára minden túl van lihegve.

Én igazából a szüléstől nem félek. Egyetlen dologtól félek, de borzasztóan, és az pont a gátmetszés, illetve még inkább, amikor OTT összevarnak. Biztosan egyéntől függ, kinek milyen élmény, mert az egyik tábor azt mondja, a fájások miatt alig vagy egyáltalán nem is érezte, meg akkor már annyira ki volt ott feszülve, meg elzsibbadva, stb, a másik tábor szerint sokkal fájdalmasabb volt mint maga a szülés, és borzasztó élmény maradt nekik. Akkor most mi az igazság?

Kép
felicia

juni 12 vag 13 mivel vannak még dolgozók is valószinüleg 5után!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi, akkor már csak a leglényegesebb szempont van hátra, hogy hol lesz helyileg pontosan. Ez eldőlt már?

Kép
felicia

valahol a bartók vagy móricz környékén voltak multkor a csajok de szerintem ez lényegtelen még.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Felicia!
A gátmetszést tényleg nem érzed,attól ne félj!Sőt nekem direkt jól esett,mert azonnal megszünt az az őrült feszítő érzés... :wink: Viszont a varrás....hát az tényleg gáz!Nem akarlak riogatni!Én szülés után azt mondtam,hogy bármikor bárki helyett megszülök szivesen,mert egy csodálatos dolog,de a seggemet még egyszer nem engedem összevarrni! :(

Mecsi!
Nekem 3-4 hónapja teljesen ellenáll a testem és az agyam a szexnek!Egyszerűen képtelen vagyok rá.Párszor nekiálltunk még február magasságában,de semmit sem éreztem az ég világon!Mintha betonból lett volna a teljes berendezés.....katasztrófa! :cry: Szegény párom nem panaszkodik egy szóval se,úgy sajnálom!
Mi már csak farkas módra szexelünk:Mikim ül a lyuk mellett és vonyít! :lol: :lol: :lol:

Hálózsák:én nem vettem,mert az első 2-3 hónapban felesleges,úgysem tudja lerugni a takarót magáról még.Télre meg majd látom,hogy mekkora kell és akkor veszek.

Öltöztetés:a másik fórumon már mutogatják a csajok a fényképeket és frászt tudok kapni,hogy kabátban,takaróban és lábzsákban fekszenek szegény kicsik a babakocsiban! :roll:
Könyörgöm:egy réteggel kell több rájuk,mint amiben az anya van!!! :roll: Ezt ne felejtsétek el,mert különben nagyon ki lehet cseszni szegény babákkal,mert tiszta viszkető melegkiütés lesz a hátuk...

binyek

Sziasztok!
Na ma volt az utolsó napom a munkahelyen! De fura! Egyik szemem nevet, a másik sir! Főleg amikor elbúcsúztattak, akkor volt rossz. Még 1 napot be kell mennem betanitani az új kolléganőt, ő majd a jövő hét után jön csak. Remélem nem üti a találka időpontot, mert nekem jó lenne bármelyik nap amúgy. Mondjuk csütörtökön pomt lesz egy érdekes téma a szülésfelkészitőn amire elmennék, 16-17-ig tart, szóval nekem a péntek jobb lenne. Na de meglátjuk!

Kép
Kép
dia123

szia dia
de jó lesz otthon meglátod, pihenés készülődés , barátnőzés, én amennyire untam magam itthon az elején most annyira felpörögtem mindig van mit csinálni. berilak mindkét napra , de szerintem ha kicsit később jössz az se baj csak gyere.meg még ugyse beszéltük meg az időpontot.

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge, Andaka, Aproo?, Dia

JÚNI 13 Péntek: Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge ,Aproo, Dia

jó pihenést mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!
Ma este jöttünk haza Erdélyből, tényleg hosszú volt az út...
nem hiszem, hogy valaha is sikerül ezt a 2 hetet visszaolvasni, de majd igyekszem.
remélem mindenki jól van!
Gátmetszésem nekem is volt, de nem éreztem mert epidurált kaptam a végére kicsit, így csak szurit éreztem, utána sem volt gáz, csak rusnyán forrt össze, kissé szépséghibás lettem ott alul :oops: amúgy az aloe first spray nagyon jó rá, meg ha van bioptron lámpa, az is.
megyek, mert hulla vagyok...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nekem mindkét időpont jó egyenlőre, de nekem sajnos a helyszín is fontos, mert egyedül kell odajutnom vidékről, és Pestre nincs bérletem, valamint azt a környéket pont nem ismerem, és én egy zsákutcában is el tudok tévedni, ha párszor körbeforgatnak. Mivel a meleget is rosszul viselem, és nagy hassal már nem szívesen teszek meg egyedül nagy távolságokat, a helyszín nekem lényeges szempont.

Ti nem tudom hogy vagytok vele, de nekem iszonyúan fáj valahol alul, olyan érzés, mintha ki akarna szakadni valami, és néha már minden mozgás nehezemre esik. Főleg igaz ez az éjszakákra, amikor pedig fekszem, pihenek, mégis minden forgás fájdalmas. Ez mi lehet? Vajon az, amire gondolok, hogy még mindig nyúlnak a tartószalagok, vagy mik, és ezt érzem? De nektek is ilyen rossz?

Binyek!

Hát ez az! A varrástól ver ki a frász, ráadásul nem bírom az éles szúrós eszközöket, ha felém közelítenek, úgyhogy ezért is van a pánik. Másnak pókfóbiája van, nekem meg ez. Ezért is félek a császártól is, mert altatásban nem szeretném, meg amúgy is érzéstelenítésben csinálnák, de számomra elképzelhetetlen dolog, hogy ébren vagyok, miközben felvágják a hasam... Azt hiszem, hogy vagy elájulnék, vagy pánikrohamom lenne, és hát lássuk be, az egyik sem előnyös adott helyzetben... :cry:

Még valami. Sokkal inkább ajánlják a babát hálózsákban altatni, mint takaróval, mert le tudja kecmeregni magáról, hidd el, de nem is ez a lényeg, hanem hogy akár a fejére is húzhatja, és megfulladhat. Legalábbis én így hallottam.

Kép
felicia

Sziasztok!

Apro! Nekem az egyik barátnőmnél a 36. héten indult be a szülés és mivel előtte együtt vásároltunk nekem üzent, hogy mit küldjek be még a párjával. A másik barátnőm meg még a 38. héten is azt mondta, hogy nem pakol, mert apa elutazott és úgyis csak akkor szülünk ha visszajött, nem is szült meg előbb. Mindenesetre én az az előre pakolós fajta vagyok.

A sexet én sem igazán kívánom mostanság. Nekünk jó sokáig nem is lehetett, most meg már szeretném biztonságban bent tudni a bébit amíg lehet.

Jó hétvégét mindenkinek! Andi

KépKép
jazmin2005

csimby,
mi nem ismerjük egymást véletlenül? nem jártál a BMI-be? A profilodból nem derül ki semmi, de nagyon gyanús vagy nekem...

El is felejtettem írni, hogy mielőtt elutaztunk, a dokim kicsivel több magzatvizet diagnosztizált. Úgy emlékszem, hogy valakivel ez már előfordult, kiderült valami nála, nem tudjátok? Mindenesetre hétfőn megyünk a praxisba.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok! Mindenkinek jó hétvégét! Tegnap már nem értem ide...

Én a pakolással úgy vagyok, hogy inkább minél előbb, és hátha akkor nem lesz szükség rá még jó ideig, Murphy törvénye alapján, nem? De még nem pakoltam össze, viszont pár héten belül tervezem...

Párom szerencsére beindult, tegnap szúnyoghálókat gyártott, már csak fel kell rakni őket, ma meg fel akarja rakni a gyerekszobában a lámpákat, meg lenne még sok minden más is, amit meg kell csinálni... Hát, én nem leszek neki nagy segítség, de meg ígértem, hogy sütök neki töltött csirkét, meg gyümölcstortát ;-)

A szexuális élet nálunk is eléggé döcögős, én is ritkán kívánom, a párom meg félti a porontyot ;-) Meg gondolom a megváltozott külsőm sem hát rá ösztönzőleg ;-) Hát így nem könnyű!

yuyu79

Sziasztok Lányok!

Nekem az a fura a gátmetszéssel kapcsoltosan, hogy amikor az Uzsokiba jártam a felkészítőre, akkor ott nagyon szépen elmagyarázták, hogy miért is jobb, ha metszenek, mint ha szakad. Aztán elmentem a születés hetén az egyik előadásra, ahol meg pont az ellenkezőjéről próbáltak meggyőzni, azaz, hogy ha szakad, akkor jobban össze tud forrni utána. Szóval nem is tudom mit gondoljak ezek után. Mindenesetre én szeretnék majd gátmasszázsolajat használni, mert vannak olyan barátnőim, akik használták és aztán nem is volt gátmetszésük az első gyereknél.

Képzeljétek, tegnap végre sikerült fürdőruhát vennem a H&M-ben (illetve bikinit), végre mehetek úszni. Meg vettem pár pólót is, amik 1290 Ft-ba kerültek és sima rövidujjú pólók, amik majd jók lesznek a szülés után is. Ezekkel már kihúzom a szülésig remélem.

Én hétfőn szabin leszek, meg a férjem is (mivel holnap félmaratont fut és szeretne hétfőn pihenni, de nem fog :D ) és már beterveztem, hogy végre elmegyünk a Mini Manóba megvenni a hiányzó dolgokat (matrac, ágynemű, légzésfigyelő, stb.). Tényleg, tegnap beszéltem az AngelCare légzésfigyelőt forgalmazó cég képviselőjével és ő mondta, hogy egész júniusban a 39 eFt-os légzéfigyelőjük (A401-es asszem) csak 35 eFt-ba kerül. Asszem arra fogok benevezni.

Szép napot mindenkinek.
Mi Keszthelyen vagyunk, mert a férjem idevalósi, micsoda mázli!

szuszu

Na itt is van a légzésfigyelő:
http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... gyelo.html

Kiváncsi vagyok, hogy a szülinapi akciós kuponjuk, amire 2000 Ft-ot elengednek a légzésfigyelőből vajon érvényes-e a leárazott termékekre is?

szuszu

Sziasztok!

Mecsi, ok, akkor max később odamegyek! :) Helyszin még nincs gondolom?

Igen, a szex nekünk is olyan...izé.... :roll: A második harmadban én még azért kivántam...volna. Sajnos amint megnőtt a pocakom, azóta én sem nagyon hatok a férjemre ösztönileg (Yuyu-t idézve :wink: ), de hát ez van. Most meg már én sem nagyon kivánom, pláne ebbe a melegbe!! Szóval ez van, egy kis időre ez most a háttérbe szorul!

Hrk, nekem is több magzatvizet diagnosztikáltak, de nem sokkal többet, csak egy nagyon kicsivel. Azt mondta az orvosom, hogy emiatt nem kell aggódnom....remélem igaza van...

Hát szép hétvégét mindenkinek, élvezzétek a jó időt, és csak óvatossan a napozással! 8)

Kép
Kép
dia123

jó reggelt Mindenkinek.

Zsófi merre van? Remélem jól van. Csütörtökön írt utoljára h péntek reggel megy 4D re és hamar hozza a képeket.
Remélem minden rendben.

nicike

Sziasztok!

Hát itt vagyok! ;) Csak szerettem volna átolvasni mindazt, amit írtatok, és tegnap este elég későn értünk haza, szóval már nem volt energiám, így ma tettem meg!

Szóóóval, nálunk még mindig kisfiú a baba, most már szerintem az is marad, bár ugye biztos majd akkor lesz, ha már kint van, de arra még van időnk!

Reggel 8-ra mentünk az uh-ra, nagyon rendben volt minden, a szonográfus hölgy mindent teljes alapossággal megnéz, vesék, szívkamrák, hasfal, hólyag, gyomor, stb. stb., szóval tényleg profi! Kb. 17 percesre sikerült a DVD, amiből készítettem pár képet, amit majd megosztok veletek!

Benedek már 1436g (+/- 10%), így gondolom azért a 3 kilót elérjük szülésnél, bár, ha apából indulunk ki, akkor lesz az 4 kg is! :)

Az uh után vettem anyagot egy méteráru boltban, mert anyósom varr nekem szoknyákat, így elkóricáltam a 36 fokban, hát nem esett túl jól! Nagyon szenvedek ebben a melegben! Utána pedig anyósoméknál voltam, megvártam a párom, és a 8 órási busszal jöttünk haza!

A legújabb, hogy epermániám van! Sajnos nem mindig kapok finom epret, de simán bevágok fél kilót, ha nem többet egyszerre!

Szerencsére ma nem kell főznöm, mert már csütörtökön délután megcsináltam, kicsit pihizek legalább a pénteki hajsza után! :)

Tejcsöpögésem még nem volt... Mondjuk néha már gondoltam rá, hogy esetleg előfordulhat, és akkor az milyen kínos, de eddig még nem történt semmi baleset.
A szex, hát... Nálunk inkább azzal van a baj, hogy nekem nincs hozzá türelmem, a párom igazából még így, megváltozott méretekkel is nagyon szeretné, de én vagyok mindig hulla fáradt + tényleg türelmetlen. Sajnálom nagyon emiatt, de remélem, hogy nem lesz belőle komoly konflikt!
A találkozóval kapcsolatban, ugye én egyrész függenék Aproo-tól, aki nagyon kedvesen felajánlotta, hogy hazadob a tali után, viszont apa meglepne egy balatoni hétvégével 13-tól 15-ig, ezért nekem inkább a 12 (csütörtök) lenne jó, vagy erről is lemaradok! Nagyon vágyom egy kis közös kikapcsolódásra, meg fürdésre, és folyamatosan nyaggatom, most pedig zöld utat kaptam, így nem mondhatom le az ajánlatot!

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei?, Csenge, Andaka, Aproo?, Dia, Sophie???

JÚNI 13 Péntek: Niki, Szuszu, Ritus, JázminAndi, Lei, Csenge ,Aproo, Dia

Hát kb. ezek vannak, és akkor most jöjjenek a képek a mi kis szemünk fényéről! ;)

sophie27

Kép
Benedek 29w0d

Kép
a bizonyíték ;)

Kép
tappancsok

Kép
és végül Benedekünk ismét

sophie27

ja, és állítólag volt, hogy nyitogatta a szemét, de én annyira nem láttam! :( pedig arra vágytam, hogy legyen egy kép nyitott szemekkel... és persze az arcocskáját sem fordította sosem felénk, pedig még "tornásztam" is ennek érdekében :D mivel a szonográfus hölgy mondta, hogy forduljak az oldalamra, hátha akkor ő is pózt változtat, de nem! :)

sophie27

sziasztok!
Végre van pár percem írni nektek!
Kezdem is gyorsan a Talival, nekem mind a két nap jó lenne, Julcsival majd összehozzuk :)
Julcsi: nem hallottam még erről a cégről, de azt hiszem én is abban bízok, ami már sokaknak bevált.

Csütörtökön mi is voltunk ultrahangon, minden tökéletesen rendben volt, a baba már fejjel lefelé helyezkedik el, mindene a kiírt időpontnak megfelelő, és szerencsére kukija sem nőtt (ettől féltem legjobban) Szóval minden tökéletes volt.

Egyébként ma pocsék hangulatom van, minden régi ruhámat kinőttem, kismamásból még nem nagyon van nyári ruhám, 2 napja iszonyatosan dagadok, ma veszek is csalán teát, és szintén két napja csepeg a tejem is. Ja, és ma az egyetlen a szoknyám ami még rám jött sárga festékes lett a szüleimnél, akik ebédlőt újítottak fel :( :( :(

Viszont ledöbbentem a pesti jóga árakon, mert én is járok Szekszárdra, itt 1,5 órás minden alkalom és 800 ft-ba kerül, ha veszel egy bérletet, akkor 10 alkalmas bérletből csak 9-et kell kifizetni, a 10 ajándék...én is imádom, és döbbenet, hogy Pesten dupla ára van.

Szuszu: nagyon jó lett a pocakod, neked is szépen megindult a növekedésben, de azért szerintem sem túl nagy, inkább igazi kismamás.

Panna: nekünk is nyuszis hálóingünk van, szerintem is tökéletes lesz, vettünk egy vastagabbat is Brandonban, de az is ujjatlan.
Ja, és vettünk egy pelenkázó szekrényt is, nagyon édes, majd teszek fel képeket ha elmennek a vendégek.

Hrk: milyen volt Erdély?

Sex: nekünk szerencsére egyenlőre nincs ilyen gondunk, nálunk minden rendben van, bár én is egyre inkább érzem magam egy bálnának, mint egy kívánatos kismamának, de a párom imádja a pocakomat, és a szexuális életünk remek :)

Tegnap voltunk a Balcsin is, nagyon jó kis felfrissülés volt, aki teheti menjen!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú: ez jó hosszú lett, és így is kifelejtettem hogy megdicsérjem Zsófiék képeit, pedig tényleg nagyon édesek, azt hittem ha ez utolsó hozzászólás, akkor biztos nem felejtek el írni rá :) Hát nem így lett :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Eper: én is mindennap eszem kb. fél kilót. Mindig is imádtam, de most az esti étkezést helyettesítem vele.
Szex:- mi átlag hetente egyszer, esetleg kétszer de a párom nagyon félti a babót. Általában én kezdeményezek, bár az utóbbi pár alkalommal a párom ,,kapott el,, Nekem azok a spontán ,,hű most nagyon megkívántalak,, szeretkezések hiányoznak. Egyszer már sírdogáltam is, hogy remélem azért még kíván. Ha a babó megszületik, remélhetőleg ez a dolog is visszazökken a régi kerékvágásba.
Rita!
Nálam volt a több magzatvíz. Terheléses vércukorvizsgálat és egy plusz UH lett a vége, de semmi kóros eredmény nem született. Egy úgynevezett genetikai UH-ot csináltak, amire itt csak két dokinak van jogosítványa. Ő már normál magzatvízet állapított meg, a karambol után is a doki normált és a sajátom is tapintásra. Szóval időleges állapot volt. Akkor éppen igényelte a nagyobb medencét.
Nem tudom kinél merre van a babó, de én tegnap délután óta szenvedek, mert csakis keresztben hajlandó feküdni, de azt is úgy, hogy mindkét oldalon nagyon kidudorodik a pocakom. Ha hanyatt fekszem lehetetlenül amorf a hasam.
bende

Zsófi!
Aranyosak a képek, én is terveztem a 32. hétre még egy 4d-t, de aztán kihagytuk, mert két nem tervezett Uh vizsgálatunk volt /baleset+genetikai/ ezért úgy döntöttem, hogy nem macerálom még többet a babót. Jövő héten már így is esedékes egy. A 28-32. hetit, jól kitoltuk a 33. hétre.
bende

Dia, Bende,
Köszi a választ! Utánaolvastam, és nekem a cukrom is egy kicsit magasabb lett, 7,2. Nem tudom, hogy ez elég magas-e ahhoz. hogy kicsit több legyen a víz. A dokim mindenesetre nem küldött sehová, csak önszorgalomból megyünk uh-ra :D

Sziszka,
Jó volt nagyon Erdély :D Pihentem 2 hetet, Zalán leszokott a pelusról közben, egész nap dolgozott a kertben a nagyszüleivel, imádta :D Legalább 6 könyvet elolvastam, nem is tudom mikor volt ennyi időm... Viszont most jön a böjtje, Levente utazik vissza kedden, és csak 2 hetente jön haza hétvégézni....Lehet, hogy Csíksomlyón próbálunk házat bérelni, már tudunk is egyet, a kérdés, hogy milyen...

Csimby,
lehet hogy mégis tévedek...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Lehet, hogy ezzel a június közepével is túlvállaltam magam....
kezdek egyre jobban szenvedni, az éjszakák egyre melegebbek, én is picit vizesedem és Prücsi lábai kizárólag egy helyen képesek megállapodni, a szívem alatt. És persze imádja kinyújtani, amitől nem kapok levegőt és folyamatosan hányingerem van. Szóval most kicsit "hajbakaptunk".

És ami a legrosszabb: nagyon régi házban lakunk, és esküvő előtt kellett teljesen felújítani, mert sajnos penészesedett. 4 év alatt nagyon. Erre ma porszívózás közben az észak-nyugati sarokban újra felfedeztem az induló jeleket... :cry: :cry: :cry: :cry:
Se pénzünk, se energiánk újra végigcsinálni ezt a tök felesleges macerát, főleg, hogy most kiderült, rohadtul felesleges.
Ez teljesen padlóra küldött ma, mert iszonyú nehéz volt múlt nyáron az a két hét.
Persze tudtuk, hogy ez a ház még max 3-4 évig tart ki, aztán vagy költözés, vagy buldózer, de ha megint elindul ez a folyamat, akkor már ennyi időnk sincs.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hrk: a vendégek, akik most nálunk vannak, Csíksomlyón laknak, holnap indulnak haza, beszéljek velük, hogy nézzenek körül?
Örülök, hogy nagyon jól éreztétek magatokat, és a pelenkáról való leszokás is nagy dolog :)

<
sziszka78
Tolna

Apró: mi ez előtt egy vadi új társasházban laktunk, és az is penészedett, akár csak a ti házatok, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos hogy a ház kora a hibás, nem lehet valami más? Túl magas páratartalom, vagy ilyesmi?
Minket pedig most mire hazajöttünk Erdélyből elleptek a Molyok. Már minden élelmiszert végignéztem, de nem találom a tanyájukat, nincs valakinek valami tuti ötlete az irtásra?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
Ha megkérdeznéd, akkor nagyon megköszönném, hátha találnánk valami jó kis házikót olcsón :D
A moly az durva, Anyukám is nemrég küzdött velük, végül nem is tudom, hogy sikerrel-e. Anyukán ecettel mosta le a falat, meg levendulaolajat párologtatott nagy mennyiségben ezerrel. Próba szerencse!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

hrk!

Pont most került szóba, mekkora érdekelne Benneteket?

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Nem csak kajában laknak, hanem elöszeretettel eszik a nem használt gyapjú cuccokat. Valami, ami a ruhásszekrény mélyén van, tán eszedbe se jut, de ott fogod öket meglelni báb formájukban. Nálunk is így volt. A konyhába csak készen szoktak be... Liszt, tésztafélék, ilyesmi. A zacskó alján a hajlatokban érdemes megnézni, meg ha a cuccot finoman oldalra döntöd, látod a hálókat, ha lakták vagy lakják...
Mi elég gyorsan kiírottuk anno öket.

Ma gyereknap volt a belvárosban, élményszámba ment! Annyi mindent lehetett csinálni kipróbálni, hogy 8 óra (!) alatt kb. a harmadával végeztünk, pedig strapáltuk magunkat rendesen! Én voltam bent egész nap a gyerekekkel, de nem volt gond, pedig esett is az esö idönként elég derekasan.
Festettünk pólót, pácoltunk fafigurákat, csináltunk fából és szalagokból tündérpálcát, malacperselyt is kerámiafestékkel megfestettük, sablonfestés is volt kis festményként, csináltunk filcvirágot és még sorolhatnám. Gyurmáztunk, voltunk legozni és playmobil sátorban is azzal játszani, kaptak ott is playmobil madarat. Rengeteg minden apróság is került, a felfújható repülötöl kezde a sok gumimaciig, nyertünk egy rekesz tojást, egy pólot, stb. Most ki is dölt a banda a fürdetés és a vacsi után este 10-kor, nem kellett 11-ig várni. :)
Holnap is tart ez még, talán elmegyünk még egyszer a maradékot is végigjátszani, de elötte megyünk a Mercedes Autómúzeumba, mert holnap ingyenes a belépés, aztán ha még futja az idönkböl, hát be a városba még egy körre.

A barátnömmel cseréltem tegnap pár rucit. Neki nagyobb kell, nekem kisebb, így mindenki jól járt. Olyan édes némelyik tigrissel vagy micimackóval. :)

Már viszket a szemem az álmosságtól, megyek ledölni, hogy a ded is kitombolhassa még magát. :)

A bordürök, babaszobák, pocakok és lakóik egytöl egyig gyönyörüek, nem dícsérek az egyszerüség kedvéért egyesével most meg senkit, ha nem haragszotok meg.

Autónk szerelödik, talán végre fény derül a hibára ill. arra, hogy maradunk-e gyalog, vagy menthetö a járgány.

Jó éjt mindenkinek!

Barbi
Vendég

Sziszka,
Ha még sikerül elérni, akkor kb. 3 szobásat szeretnénk, nem túl nagyot a rezsi miatt, de 2 nagy szobát meg egy hálót. És nem nagyon lepukkantat, mert nem tudnánk helyrerakni, meg nem is éri meg. A cég 200 eurót akar fizetni érte havonta. Egyenlőre ennyi a keretünk. és hát egyre inkább házikóban gondolkodunk, nem is lakásban.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?