Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Zuzmara, GRATULA AZ ELSŐ FOGACSKÁHOZ!!!Akkor bizti ez volt az étvágytalanság oka!

Tegnap megnéztük a babauszit....nagyon tetszik....nem csak nekem hanem, apucinak és szemmel láthatóan Rékának is....annyira ment volna bele a medencébe....tök édi volt :)
Jövőhéten megyünk is....és vettünk neki fürdőrucit is....hááát csajok haláli benne....majd teszek fel képet :lol:
Amúgy ma már tuti bent fürdetjük a fürdőszobában....mert eddig a hálóban fürdettük....na de napok óta akkora pancsit csap ez a kiscsaj...hogy eszméletlen...úszik de szó szerint úszik a szoba......tegnap a kádállvány alá raktam egy jó vastag törölközőt és teljesen átázott de úgy hogy alatta a padlószőnyeg is tiszta víz volt.

Amúgy ritka sz...r éjszakánk volt.....Réka baba beájult már este 19 kor....és kelt 22 kor....éjfélkor....1.30 kor amikor megettetem...majd 04 kor....05 kor szintén adtam kajcsit...aztán 06.30...szóval hulla vagyok....lehet neki is a foga vagy mittudomén....találgatok állandóan :roll:

Zsuzsi, Hunci én az orrszívót már el sem rakom....mert még mindig jön a truttymó...már nekem is kezd tele lenni a hócipőm :x

Na megyek főzni, mosni, takarítani!

Jaaajjj Betty már annyira sokszor meg akaratam kérdezni hogy mivel foglalkoztok kint?Ha van egy leheletnyi időd akkor írj magatokról!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Jajj és Nyafi gratula a kúszáshoz....már mi is kúszunk bár nem sokat halad a drágaaa előre de azért küzd töredelmesen...jaaa és forog oda vissza ezerrel....+...hason körbe-körbe jár mint az óra :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Szerdán kibújt a második fogacskánk!

Zuzmara:Gratulálunk az első fogacskához! :D :D

Kép
aniko...
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Végre itt vagyok, hosszú hosszú kihagyás után! Anyósoméknál vagyunk, és sikerült behoznom magam az olvasással. :D Csabi most jól érzi magát, evett, aztán most alszik a nagy ágyon. Nagyon álmos volt már.

Végre úgy tünik, (nincs hosszú ékezet a laptopon) hogy sikerült rászoktatni a délutáni alvásra. Kb dél és fél egy környékén mindig kap valami rendes kaját, najó eddig csak almát és banánt kapott, meg mostanában kecskeméti alma-banánt :lol: (én mondom,m isteni!!!! Akár én is megennék egy üveggel! :lol: ).
Aztán egy órával később általában megéhezik, kap cicit és alszunk. De most magától elaludt.

Hüha, hát sok gondolat eszembe jutott az olvasás alatt, remélem mindegyiket vissza tudom idézni.

Kilók:
Csabi is 8 kiló fölött van, pedig csak ma 5 hónapos. Anyatej miatt én úgy hiszem. Ugyan elkezdtem hozzátáplálni minden napos szinten, de a homeós bogyeszoknak köszönhetően van tejem szerencsére, igy Csabi sokat van cicin. Gyakorlatilag amikor csak megkivánja. Kicsit dundus igy a lába, jó kis hurkás, de különösebben nem duci. Bár hosszú is, már 67 centi és rengeteg 68-as ruci már nem jó sajnos.
Peti kollégájának a kisfia 1 évesen valóban 10 kiló volt, és szegény nagyon katasztrofálisan nézett ki. Kb úgy tünt, mintha nem enne a gyerek (nem is evett sokszor), tök vékony volt. Sztem ez egy babánál egy kisgyereknék nem jó.
Embere válogatja, hogy kin mennyire maradnak meg a kilók! Meg gondoljatok arra is, hogy a mozgással ők rengeteg "zsirt" elégetnek! Ezt ott is látom mindig, hogy ha ugyanannyit eszik kb a Csibém, akkor is van, hogy másfél - két óra alatt éhes lesz (amikor sokat kapálózik) és van, hogy csak 3 óra után.
Valójában Peti pl duci kisfiú volt, még csúfolták is :lol: :lol: :lol: Hehhhheehhhe de most meg szörnyen vékony, és semmilyen kiló nem marad rajta. (Nem baj, nekem tetszik :oops: )

Táplálkozás
Nekem ez a kisbaba etetés dolog nagyon bejön! Aláirom, teljesen nyugodtan kell hozzákezdeni, mert különben én is kapkodok és Csabi is nyugtalan, de valami szörnyen jó dolog. Mostanában rákapott arra, hogy elkezd beszélni, amint a falat a szájában van. Csúcs, imádom! :lol:


Szörnyen hiányoztok már nekem, remélem, hogy mihamarabb találok még valamilyen netezési megoldást. Annyi mindent megnéznék sokszor neten, és nem megy. Tök egyedül érzi magát az ember. :(

Hunci
Ne aggódj az úszás miatt! Azt mondta nálunk az úszásoktató csaj, hogy vannak babák, akiknek legalább 10 alkalom kell, hogy hozzászokjon. Nekünk sem olyan felhőtlen egyelőre, mint ahogy én szeretném. Csak kétszer voltunk, és másodszorra szemig merültünk, de Csabi mindenre figyel, csak rám nem. Nézi a többi babát, a fényeket, mindent. Egyetlen úszás van, amit imád, és az, amikor háton van és én csak a fejét támasztom. Valószinü azért, mert itthon is igy fürdünk, de a többinél sosincs boldogság az arcán. Söt, amit a kezével kell csinálni, az sirást is kivállt sokszor. De szereti a vizet, emiatt nem fogom abbahagyni egyelőre. Adok még neki időt bőven....
Hunival is biztos minden rendben jön!!!

Zsuzsi
Sajnálom, hogy nálatok mindig ilyen náthás időszakok vannak, rossz lehet. :( Tanácsot sem tudok adni csak annyit, hogy KITARTÁS!

Nyafi
Ti már tényleg kúsztok? Hát én féltékeny vagyok!!! :lol:
Annyira várom már, hogy kicsit mozgékonyabb legyen a gyermekem, de még semmi...

Najó, ha hason van, akkor igen rövid idő alatt körbeforog, meg kicsit előre meg valahogy (észrevétlen a technika), de még nem forgunk (néha hasról hátra, de véletlen) és főként nem kúszunk.

Ellenben csapkodni, rombolni imád a mi kis gézengúzunk! :lol: :lol: Imád az ölemben az asztalnál ülni és csapkodni....
Meg a feje fölötti pörgöforgónak a lábát megragadja, és rángatja meg húzgálja, és közben sikongat, vigyorog és rúgkapál.... :lol: :lol: Csúcs ez a gyerek! Kénytelenek vagyunk leszedni, hogy megmaradjon a leendő kistesónak is....

Najó, rámszóltak,hogy indulni kéne vidékre (haza), úgyhogy elbúcsúzom!!!

Pusszantás mindenkinek! Igyekszem minél több lehetőségek keresni (eddig sajnos siker nélkül)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Akartam feltenni képet, de ezt a laptopot még nem ismerem annyira, szóval nem jött össze... pedig milyen szép kék Csabi szeme! :oops: :lol:

Ja, fogasoknak Gratula, meg a hónaposoknak is, én majd csak az 1. évet ünneplem továbbra is. :lol:
Csabi továbbra is csak rágcsál, és szivja a saját kezét, de fog még nem jött ki. ... egyelőre nagyon örülök neki... :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


hello a 2. fog is kijött, extra szar éjjelekkel tarkítva. repülőzünk, nagyon állat!!!!! Ani, Zuzi grat a fogakhoz! Cic gyere többet

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Cicus jó hallani felőletek! :)

Anikó, Nyafi Gratula a Fogacskákhoz!

Lehet hogy nálunk is ez kavar be éjszaka???Megint vagy 4-szer keltünk....ettünk....alukáltunk....mozgásfejlődtünk....az elmúlt 2 napban állandóan hasrafordul éjszaka Rékuci és kúszik álmában...nagyon édes csak nem tudok aludni :oops: és ő sem :roll: az a baj hogy rájött a drágám hogy tök jó oldaltfekve alukálni...és ez megy is neki...csak néha akkora lendületet vesz vagy nemtom hogy átfordul hasra és hason meg rögtön kinyomja magát...és....elkezd kotorni...nem tud hason aludni.

Na megyek mert apuci akar jönni...majd még jövök!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Nyafi nektek is gratulálok a fogacskához, és KITARTÁS!!!!
Nekünk is vacak éjszakánk volt már megint, nem tudom meddig lesz ez így, de már visszatérhetnénk a régi rendre....
Manónak ugyan kibújt picit az első foga és én naívan azt gondoltam, hogy akkor most már megint átalussza az éjszakát, de nem :cry:
Ma reggel néztem, hogy nagyon készülődik a másik foga is, nagyon el van vékonyodva az ínye és ott is látok valami kis csíkot, de nagyon halványan.... szerintem még a héten meglesz az is....

Annyira rossz, olyan keservesen tud sírni és nem tudok rajta segíteni.... :( :cry: :( :cry: Remélem hamar túllesznek rajta a Manócskák, és nem kell nekik sokat szenvedni....

Kép
zuzmara08
 
 


gratulálok a fogasoknak!

mi ebben is le vagyunk maradva mint mindenben, de olvasva a rossz alvást, most jobb is, remélem még 2 hétig nekünk ebből nem jut, mert belehalnék ha a vizsgám előtt nem tudnék aludni és megbukok aminek így is nagy az esélye, de akkor aztán tutti....

már nem köhögünk, nem trüsszögünk, de a kaki rettenetes, nyálas kakija van...emiatt megy a diéta, krumpli répával vagy rizs , hát mit ne mondjak, utálja...szóval ez van, diétázik, de az éheség nagy úr, mert ha egész nap nem eszik, estére megeszi azt a szörnyű rizst (se íze-se bűze nyákosrizs....)
Vendég
 


Repülős Gizi: Kép
mosolyalbum: Kép

Kép
nyafi
 
 


Hunci:
Egyáltalán nem vagytok lemaradva semmiben!
Flóra egyáltalán nem forog(eddig összesen 3szor csinálta)-fogacskánk sincsen se nem kúszunk se nem repülőzünk se nem mászunk.
Jobbra-balra dőlünk meg néha átmegyünk kiflibe... :shock: :shock: :shock:
Ja!Újabban be tudja kapni a lábújjait...

Az a fél éves műbalhé nagyon durva volt...Egész nap bőgött,nem tudtam mit kezdeni vele!
Azóta minden ok.

Nyafi:nagyon ügyes Abigél....

Júniusi találka:ha nem jön közbe semmi extra,felrakom a gyereket a buszra és bemegyünk PÖSTRE...
Vendég
 


Sziasztok!

Hunci: az mit jelent ha nyálkás a kaki? Mitől van? Különben ne aggódj, mindent a maga idejében fog csinálni HunorBaba :)

Anikó: gratulálok nektek is a fogacskához

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy meddig nem fognak újra nyugodtan aludni a Manók? Mármint ha kijön egy fogacska, akkor az még nem azt jelenti, hogy végre béke lesz....
Én teljesen azt hittem, de sajna nem így van :cry: :cry: :cry:
Úgy szeretnék átaludni 1 éjszakát, úgy mint régen. És persze Patrik is keveset alszik, még nappal sem alszik úgy mint régen. Max fél órákat bír aludni... :(

Kép
zuzmara08
 
 


fog egyszer csak kinő nem? kettő jön párba és ha a 2. kijött, akkor még egy éjjel. Nálunk ez volt.
Hunci! Ne aggódj. A szomszéd Pistike ugyan mindent előbb csinál, a tied viszont szebb... vagy gyorsabban fog beszélni, vagy a suliban ő lesz a legtutibb a matekon.. :D

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Lányok! Valakinek meg van már keresztelve a csemetéje? Mit kell a keresztelőről tudni? Mármint oké, hogy lemegy a szertartás, de gondolom illik megvendégelni a meghívottakat...
A leendő keresztszülők egyfolytában azt kérdezik, hogy mit vegyenek Patriknak a keresztelőjére? Nekem meg fogalmam nincs, hogy ilyenkor mit szoktak mondani, vagy milyen összeghatárig lőjjem be a dolgot. Mit szoktak ilyenkor ajándékozni?
Én anno nyakláncot kaptam medállal! De fiúnak?
Segítsetek ha tudtok?

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzi,

a nyálkás kaki az olyan nyálkás...nem tudom jobban belőni, ha volt már hasmenésed, akkor a sokadik után, amikor már nincs semmi ami kijöjjön, akkor nyálka jön ki...nekem legalábbis, na neki aapból ez jön ki...
most már csak folyós kaki van, asszem lecseng a dolog...a folyós kaki meg a táptól van, mert csak azt kapja, megsajnáltam szegényt, a rizst és a krumplit répával kiköpi...unta...

1. usziból kap el valamit, mert 4 héten belül ez a 2. ilyen betegsége
2. a doki szt mivel fogzik de ő SEMMIT sem nyálzik, lenyeli és azt kakilja ki, állag alapján lehet ez is....

hát ha az 1. akkor kiderül...szerdán megyünk usziba, és ha utána is ez lesz, akkor ő nagyon érzékeny lesz...minden szart elkap
(én ilyen voltam, sajnos....általánosba is alig jártam, mindig megvolt az évi max hiányzásom, nagyon beteges voltam kicsiként, remélem, nem örökli)

Keresztelő: nekünk júni 29-én lesz, 25 vendég kajával ("olcsó" mulatság, de hát 1x van keresztelője, ha meg több lesz, azt már ő állja :lol: ).
ajándék: játékok...én azt mondtam, bármi legyen olyan játék inkább ami kézségfejlesztő és 1-2 év fölöttieknek jó, azok drágák is és meg is érik vagy tricikli meg ilyenek....de pl anyuéktól medállos arany-nyakláncot kap...
Vendég
 


na megvan:nyálkás kaki olyan mint amikor (bocsánat) köhögsz és jön föl a trutyi....mindezt barnán és sárgásan...(bocsánat ha túl jól magyaráztam el...)
Vendég
 


Hunci!

:D Azt el tudtam képzelni, hogy milyen a nyálkás kaki, csak azt nem tudtam, hogy mitől van... Azt hittem, hogy jelent valamit ha olyan. :)
De nagyon köszönöm a pontos és részletes tájékoztatást :lol: :lol: :lol:

Megvan a keresztelő időpontja: június 28-án lesz délután :D
Remélem nem veszi ki Patrik a pap kezéből a dolgokat :lol: :lol: :lol: mostanában ez a mániája, mindíg az kell ami nálunk van :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzi :oops: félreértettem...

Nyafi aranyos vagy!!!
Vendég
 


Flóri keresztelője meg július 13.-án lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Bencusé meg jún 21-én :)

Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Zuzi, Nyafi gratula az első fogacskákhoz, Levinek még semmi, de szerencsére az esti nyügiket még megúsztuk..... :shock:

Nekünk Júli 12-én lesz a keresztelő. Nektek is kell menni elötte a pappal egy beszélgetésre, vagy valami oktatásra?

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Mit adtok majd ráéjuk keresztelőn???

Anna, de kéne 3x menni,de nem megyek csal előtte való nap:
1.örüljenek,hogy megkeresztelem...
2. röpke 90 km-re lesz innen, na nem fogok vizsga előtt 2 héttel lerohanni meg vissza plusz a keresztszülők is pestiek, na tőlük sem várnám el ugyanezt...
Vendég
 


Sziasztok!

Hunci, ne viccelj! :lol: Semmi baj.... :lol: :lol: :lol:

Hogy mit adok rá kersztelőn??? Halvány fogalmam sincs :cry: Nézegettem fehér ruhákat már bababoltokban, de a Kenguruban jóformán csak lányos ruhák vannak és kicsi méretek...
Nekünk meg ugy 68 vagy 74-es kellene. Azt sem tudom, hogy milyen idő lesz a templomban, biztos hűvösebb mint kint...
SZóval szerintem nézek valami fehér kisnadtágot meg hozzá valami kardigán félét és azt akkor kélsőbb is rá tudom adni...
Már most elkezdek ruhát vadászni.... Megyek szombaton a Minimanóba, majd körülnézek és ha látok valamit megírom...
Amúgy nekünk nem kell menni előtte, és semmi papírokat nem kérnek sem tőlünk sem a keresztszülőktől.
Sőőőt, amint meglepődtem, nem kell fizetni.... Csak bedobsz a perselybe annyit amennyit gondolsz.... (ez is ritka)

Jaj, képzeléjtek! Ma végre több hét után átaludta az éjszakát!!!! :lol: Annyira jó volt, fél 7-kor kelt :lol: :lol: :lol: Teljesen jól érzem magam, mintha átaludtam volna egy egész napot!!! :lol:
A másik fogacska még bent, pedig már nagyon várom....

Kép
zuzmara08
 
 


én vettem neki 3/4-es fehér kertészgatyót de nem teljesen fehér hanem vajszín, fehér-vaj-barnás meg ilyesmi csíkokkal...ahhoz akarok fehér inget vadászni, de hogy őszinte legyek
1. fiúba nincs
2. vagy ronda....
3. kicsi

bezzeg a csajoknak, nekik annyi minden van!
Vendég
 


Bizony!Tényleg nagyon a választék kislány ruhák terén.


Én a barátnőmtől kapok kölcsön keresztelős ruhácskát.Gyönyörű szép fehér kiskalap+ruha+jár hozzá egy kis fehét bugyika is. :wink: Olyan lesz mint egy kis hercegnő....

Képzeljétek!Falunkban volt(és még van hála istennek)3 kismama akinek 3-4 hét ill.másfél hónap volt hátra szülésig,de ez a melegfront közbeszólt!Az egyik 25.-én a másik 26.-án és a harmadik meg tegnap szült.
Inkább megint szülnék novemberben mint ilyen nagyon-nagyon-nagyon melegben....
Vendég
 


Sziasztok!!!

Keresztelő...mi a tesómék kisfiával együtt tartjuk majd a kereszetelőt mivel ők lesznek a keresztszülők....2,5 hónap van a 2 gyerkőc között...időpontot még nem tudok...lassan intézkedni kellene :roll:

Csajos ruhákban tényleg nagyobb a választék!

Fülbevaló...ezen agyaltam egész éjszaka...a kedves uram nem szeretne még Rékának...ellenben...én igen...csak úgy sajnálom....bizti fog neki fájni....csajos anyukák kinek van és kinek nincs ...mikor tervezi...és....fájt-e....sírt-e nagyon a kis Manó?

Kérdés még....hozzátápi...egész jól haladunk...már kb.80-100 gr körül eszik Rékuci főzit....namármost azt a tanácsot kaptam hogy még főzi után kínáljam meg tápival....de abból mivel a főzi sokkal laktatóbb nem tud sokat inni....és így aggódom -főleg a nyár és meleg miatt- hogy nem jut elég folyadékhoz....
Nektek mennyit isznak a babócák főzi után és mit?
Mert nálunk reggel megiszik kb.150 tápit...aztán alvás felkel...11-12 körül főzi...aztán 30ml tápi...alvás és ha felkel akkor megiszik 13 óra körül 100-110 ml tápit...és sokkal később úgy 2 óra múlva fogad el csak újra 30-40 ml vizzel felhigított almalevet.
Ez jó így vagy próbáljam még itatni?
Nálatok hogy van ez?

Meleg...kinél miben alszik a manó?Nyitva van-e az ablak éjszakára?Réka nagyon izzadós...állandóan tiszta víz a buksija....éjjel-nappal...pedig szinte csak egy body van rajta!

Kingii én sem szeretnék nyáron ilyen melegben szülni emlékszem ilyentájt voltam 12 hetes terhes és mentem genetikai uh.-ra a kórházba és az ifjú apukák csakúgy vitték befelé a ventállátorokat :roll:

Na további szép napot mindenkinek!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Kingii, én sem szülnék nyáron....

Niki, hoszsú újjú body+alsógatya (olyan mint a rugi csak teteje nincs, éjjel még nincs nyitva az ablak, de du. igen...)
Adj neki vizet, sokat!!!!Főzi után víz kell nem táp!Táp csak akkor ha még éhes de főzi már nem kell....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elkaptak a rendőrök....mentünk babaúszni, gyrek megnt üvöltött de ez nem is érdekes, szóval a mi kis pici utcámnk egy eldugott helyén álltak. 5 éve vagyunk itt és nem tudtam, hogy nem 50-nel lehet menni, mert a táblát fa takarja, én meg vígan mentem 40-nel!!!!
30 rugó :evil: :evil:
bezzeg aki 230-cal megy, nem kapják el, én meg most vétkezek először, mindig betartom. ha épp nem takarja fa....

mérges vagyok :evil:
Vendég
 


Ne is mond Hunci még egész nap ide oda mentünk, és tiszta őrültek az emberek, mint akik nem tudnak vezetni, teljesen igazad van aki 230-cal megy azt le se szarják a rendőrök...... Ma engem is egy értelmes sofőr le picsázott, én meg csak mosolyogva kinyújtottam a középső újamat. Na mindegy............

Még én sem tudom miben viszem de szerintem veszek valami kis vaj színű cucot a kis ördögfiókámnak.

Mi már csak kétszer eszünk tápit reggel meg este, a többinél főzi és gyümi van sok sok folyadékkal. Levi akár 3-4 dl folyadékot is megiszik egy nap, Ő is nagyon izadékony, és én is sajnálom emiatt. Szóval ő rövid gatya és pólóban van itthon vagy ujjatlan bodyban. Alvásnál rugiban van és nyitott ablak, még így reggel vagy 22 fok van nála, azt vettem észre hogy nagy szüksége van a friss levegőre, ettől ő jobban is alszik. Reggelre nagyon szomjas ezért lefekvés előtt be szoktuk kapcsolni a párásítót.

Zuzi, akkor egy kis szünetet tart a két fogacska között.
:D :lol: :lol:

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Niki:
Viviennek 4.hetes kora óta van fülbevalója!
Épp egy picit sirt mikor átbökte neki a védönéni,2perc mulva semmi baj nem volt!Azt mondták minnél előbb rakják be nekik annál jobb,mert amikor még nagyon picik hamarabb elfelejtik,h mi is történt velük!

Az tény:hogy én is nagyon sajnáltam,még előbb elsirtam magam mint Ő! :cry: :cry: :cry:

Na visszaolvasok!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok
Csak egy gyors bekukk.
Olvasni szoktam néha, de írni nincs erőm :(
Napi 10 óra meló.
Niki tisztítónk van (patyolat).
Azért írok legfőbbképp, h megmondjam nagyon sokat szenvedtem míg rávettem magam a fülbevalóra.
Panni kb 20 mp-ig sírt aztán vigyorgott.
Semmi baja nem lesz. Én jobban féltem. És még nem marad emléke sem..
Szerintem iwiw-en van olyan ahol látszik.
Majd még írok mindenkinek, meg beszámolok, de most aludnom kell.
Jók legyetek.
B&P

dhbetty
 
 


Fülbevaló:már a kórházban megcsináltattuk neki.Elvitték,mire visszahozták már aludt és a fülbevaló is bent volt! :D
Vendég
 


Altatás! Mi is rendelünk remélem légkondit! Csak nem tom honnan…elég drágák. Akinek van honnan és mennyiért szerezte és szereltette be? Abigél napozóban alszik, rajta takaró. Nála nincs nyitva ablak, nem mertem, de nyitva az ajtaja és nálunk meg a nappaliban nyitva az ablak. Ma hálózsákban altatom és kinyitom nála az ablakot. A szobájában tegnap 29 fok volt!!! Zokni nem volt és végigaludta az éjjeleket!
Naptej! Dm 30faktoros, de doki mondta, hogy Abigél hófehérke vigyázzak vele, legyen inkább 50, úgyhogy megrendeltem az Avon gyerek 50faktorosát 1800ft-ért.
Fehér ruhát kenguru goldban láttam. Mi nem keresztelünk.
Fülbevaló ügyben még gyúrom Gábort!
Ivás! Hipp gyermektea, elkezdtük úgy, ahogy rá van írva, hogy 100ml-hez egy kanál, most már 150ml-hez csak fél kanál kell. Lassan elhagyhatom! (Víz pedig forralt víz.) Csőrös poharam van, de nem tom hogy kell azt a buzi szelepet beletenni, így meg folyik mint a veszedelem. Addig cumisüvegből kapja.

Kép
nyafi
 
 


bakker abba szelepet kell rakni??????????????????????????????akkor azért folyik mint állat....help nekem is valaki!
Vendég
 


Nyafi, annyira érdekelt, mit csesztem el, így hog te is erről írtál, felhívtam egy avent boltot, hogy folyik mint állat a csörös pohárka...nos, a szelep ami rajta van, nem kell levenni mert akkor folyik...kipróbáltam, nem folyt, nem is jött belőle..na akkor megint kipróbáltam, hogy tutti hülye vagyok és végül ha én szívom akkor jött a víz!!!szóval a szelep átengedi a vizet és emellett nem is ömlik belőle!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Egy pár nap után ismét itt..
Levi hétfőn már 8720 gramm volt :lol:
Kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni hétfőn a doki :P
Kedden volt a védőnő... Azt mondta nagyon kikerekedett az arca :wink:

Jók a feltett képek!

Nyafi itt is gratula!!

Zuzmara Gratulálok az első fogacskához, Anikó nektek pedig a 2. -hoz.
Nekünk még nincs.

Nekünk jó a csőrös pohár.... nem folyik..
Levi csak egy fél decit - egy decit iszik teából a cici mellett.
Dél körül kap egy kis hamit - ma pl. sütőtök volt.

Hétvégén megyünk venni Manónak ülést, néhány ruhácskát... stb
www.babyoutlet.hu

Cicus
Csabi is jó húsban van :lol:

Kereszetlő
Nekünk még nem volt, de az idén nem is lesz.
Én a saját (kertes, családi) házamban akarom megtartani (nem a panelban). Talán jövőre összejön.
A nagyszülők már decemberben azt kérdezgették, hogy mikor és hol lesz :? :evil:
..és mindenki ajánlgatta, hogy ott, még a sógornőm is.

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!!!

Na mi reggel hányással kezdtük a napot 5.30-kor :( 8-kor doki....vettek szegénykémtől torokváladékot...megnézik milyen baci okozza ezt a gubancot...már lassan 1 hónapja küzdünk ezzel a fránya hurutos izével...már a hócipőm tele van...és....szerintem Rékának is!!!
Amúgy nappal teljesen jókedélyű kutya baja hála az égnek :) Csak nem tud neki felszakadni az a letapadt váladék :evil:
Úgyhogy babauszi elmarad :cry:

Köszönöm szépen a hozzászólásokat fülbevaló,éjszakai öltöztetés, ivás ügyben :D

Nyafi mi is most rendeltünk légkondit a lakásba mert nappal 27-28 fok van már most....hát ugye 4. emelet :roll:
130 körül lesz a gép, 35 a beszerelése nem kevés de szerintem megéri :wink:

Naahh pusza babák és anyucik!

Niki és Réka baba
Vendég
 


húúúúú de drága nyamvadt légkondi...Rékának jobbulást!
Hunci én nem tom betenni ezt a szxrt, nekem mindenhogy folyik.
Hogy teszed be? hol van az a csavar?
Kia! Egy másik topicba ahol írok most megy az őrület, hogy hogy legyen a keresztelő...mit főzzenek 50 embernek stb. Sztem ha máshol tartod kényelmi szempontból nem mindegy. Azért neked van egy gyereked is akit közben el kell látni. Szolgáljanak csak ki!!!Ha segítened kell az se olyan mintha az egész cécót neked kéne levezényelni. Persze tudom az személyesebb lenne, ha nálatok!

Kép
nyafi
 
 


Kia, Levi baba annyira zabálnivaló, olyan kis ennivaló hurkácskái vannak mint a mi Levinknek.:-)))))))

ABIGÉLNEK NAGYON BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Lesz ünneplés? Én már alig várom hogy Levi Manó is fél éves legyen!!!
Hunci Nyafi mi is Aventet használunk, és a szelep az benne volt amikor megvettük, így én azt vissza is tettem a sterilizálás után, de ha felmész az Avent honlapjára ott megtalálod a leírást hogy hogyan kell használni.
A keresztelőt mivel itt lakunk anyuéknál együtt csináljuk, szóval így kicsit könnyebb lesz.:-)
Jövő hétvégén megvesszük mégis a nagy medencét, szóval júliusi baba tali lehet nálunk is.:-)))

Rékának jobbulást!

Betty kitartás, biztos nehéz lehet.

Linus ezer éve nem hallottunk rólatok. Kristóf baba mekkora már?

Puszi Mindenkinek!

Anna, Levi baba
Kép
Néhány friss kép az én kis családomról!!:-)
Kép Kép Kép [/quote]
boganna07
 
 


Nyafi, ha Aventosod van, csak simán visszaraktam, nem volt rajta semmi akármi...
Nálunk is van légkondi, tavaly vettük beszereléssel együtt 170. De ez nagy teljesítményű, a lakás étekzőjében van hogy onnan mindenhova tudjon menni, ha két kicsit vettünk volna, drágább lett volna...

ABIGÉL!!!!!!!!!!!!!!!!Boldog féléves szülinapot!!!!

Kia, ti jöttök....aztán mi :shock:

Boganna, nagyon zépek vagytok!!!!Medencés ötlet szuper, júliusi medencés tali még inkább!!!!(jól látom hogy inkább tiszta anyja?)

Majd jún 12 utáni héten lehetne akkor nálunk, tök mindegy melyik nap!
Vendég
 


Sziasztok!!

Abigélnek boldog 1/2 éves szülinapot!!!!

Asszem Abigél után mi jövünk....2.-án Réka is 6 hónapos lesz!!!Atyaég annyira rohan az időőőő!!!

Anna nagyon szépek vagytok!!!

Csajok végre tud Réka hason aludni..ÁÁÁÁÁÁ...annyira kis ügyi....egész éjszaka hason aludt...leraktam hátra ahogy szoktam....befordult a rácsvédőfelé oldalfekvésbe....majd hasra vágta magát...egy nyikkanás nélkül aludt reggel 4.30-ig...most csak egy ujjatlan body-t adtam rá ill. egy vékony hosszúujjú rugit és tök jól aludt...be se kellett takarni.... :D


Nem akarom elkiabálni de Rékuci mintha jobban lenne kapott gyógynövényes köptetőt és szakad fel neki a trutyi!!!Végreee éljen!!! :)

Vettünk Rékának egy bébi felfújható medencét asszem hétvégén kipróbáljuk anyáéknál a kertben...nagyon szupi van teteje is.....kíváncsi leszek mit szól hozzá :)

És egy tegnapi kép:

Kép Imádok a habtapiba belebújni és megrágcsálni....:)

Jaaa és Nyafi mi is repülőzünk méggg!! :)

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Abigélnek Boldog fél szülinapot kívánunk!

Kia:nem semmi ez a majdnem 9 kg! :D Levi nagyon aranyos!

Boganna:nagyon helyesek vagytok így együtt!

Nicolete:hogy döntöttetek fülbevalóval kapcsolatban?Rékuci is nagyon cuki! :D

Voltunk dokinál:Flóri 8130 gr és 67 cm.Teljesen jó húsban van szerinte...
Basszus....volt ott egy kisbaba-2 hónapos és 6200 gr!(3 valamennyivel született-ja és csak cicit kap!) Teljesen kiakadt az anyuka a mikor azt tanácsolta doktorbácsi,hogy ne tegye olyan sűrün mellre...

Tegnap adtam kisasszonynak krumplis-csirkemellet.Kicsit ment a hasa tőle,szerintem ettől.Szerintetek???Hunci elsősorban téged kérdezlek,mert tudom,hogy Te mindenfélét adsz már Hunornak.

Csőrös pohár:nekünk is van,de még nemigazán fogtam fel,hogy mit-hogyan csináljak,hogy ne csöpögjön.... :mrgreen:
Vendég
 


Kinga, csirkemelltől nem megy a poci, sztem az megfogja inkább...sztem nyálat nyelt inkább...nekünk a hús inkább szilárdít...

amúgy a csörös pohár marha nagy találmány lenne ha ennek a kiccsávónak teccene :lol: de nem tecccik neki...ellenben pohárból úgy iszik mint a nagyok, megzabálom!a ki nyelvével irányít és dönti el a víz szájba jutó mennyiségét!
Vendég
 


Kingii, én akarok fükbevalót és kész...punk-tum :)
Apuci továbbra sem akar de úgyis én vagyok az erősebb :oops:
Csak még rá kell szánnom magam mikor kerekedjünk neki és lövessük ki :?

Bocsi hogy ilyen sok képet rakok fel de így alszik az én kis mazsolám hason....és....mostmár tényleg lelövöm magam :D

Kép Párna ölelős...:)

Kép Annyiraaa édiiiii...:)
Vendég
 


Kép
Végre itt a nyár!-és el lehet venni anya szemüvegét....
Vendég
 


Kép
még meg se tanítottam rá és már most tudjaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


sziasztok!

gyönyörűek a babák!

Kingii nektek is pierre cardinos kocsitok van?
Ez sport k?

Kép
aniko...
 
 


igen!sportkocsi!múlt héten kapta gyereknapra.....
Vendég
 


Abigélnek Boldog fél éves szülinapot!!!

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kingii:Ugyanilyet néztem ki én is jövő héten fogja hozni a futár!Ez az esernyőre csukhatós? :?:

Kép
aniko...
 
 


Minden bébi gyönyörűséges :):)
Kép Kép

dhbetty
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?