Sziasztok!!!
Végre itt vagyok, hosszú hosszú kihagyás után! Anyósoméknál vagyunk, és sikerült behoznom magam az olvasással.
Csabi most jól érzi magát, evett, aztán most alszik a nagy ágyon. Nagyon álmos volt már.
Végre úgy tünik, (nincs hosszú ékezet a laptopon) hogy sikerült rászoktatni a délutáni alvásra. Kb dél és fél egy környékén mindig kap valami rendes kaját, najó eddig csak almát és banánt kapott, meg mostanában kecskeméti alma-banánt
(én mondom,m isteni!!!! Akár én is megennék egy üveggel!
).
Aztán egy órával később általában megéhezik, kap cicit és alszunk. De most magától elaludt.
Hüha, hát sok gondolat eszembe jutott az olvasás alatt, remélem mindegyiket vissza tudom idézni.
Kilók:
Csabi is 8 kiló fölött van, pedig csak ma 5 hónapos. Anyatej miatt én úgy hiszem. Ugyan elkezdtem hozzátáplálni minden napos szinten, de a homeós bogyeszoknak köszönhetően van tejem szerencsére, igy Csabi sokat van cicin. Gyakorlatilag amikor csak megkivánja. Kicsit dundus igy a lába, jó kis hurkás, de különösebben nem duci. Bár hosszú is, már 67 centi és rengeteg 68-as ruci már nem jó sajnos.
Peti kollégájának a kisfia 1 évesen valóban 10 kiló volt, és szegény nagyon katasztrofálisan nézett ki. Kb úgy tünt, mintha nem enne a gyerek (nem is evett sokszor), tök vékony volt. Sztem ez egy babánál egy kisgyereknék nem jó.
Embere válogatja, hogy kin mennyire maradnak meg a kilók! Meg gondoljatok arra is, hogy a mozgással ők rengeteg "zsirt" elégetnek! Ezt ott is látom mindig, hogy ha ugyanannyit eszik kb a Csibém, akkor is van, hogy másfél - két óra alatt éhes lesz (amikor sokat kapálózik) és van, hogy csak 3 óra után.
Valójában Peti pl duci kisfiú volt, még csúfolták is
Hehhhheehhhe de most meg szörnyen vékony, és semmilyen kiló nem marad rajta. (Nem baj, nekem tetszik
)
Táplálkozás
Nekem ez a kisbaba etetés dolog nagyon bejön! Aláirom, teljesen nyugodtan kell hozzákezdeni, mert különben én is kapkodok és Csabi is nyugtalan, de valami szörnyen jó dolog. Mostanában rákapott arra, hogy elkezd beszélni, amint a falat a szájában van. Csúcs, imádom!
Szörnyen hiányoztok már nekem, remélem, hogy mihamarabb találok még valamilyen netezési megoldást. Annyi mindent megnéznék sokszor neten, és nem megy. Tök egyedül érzi magát az ember.
Hunci
Ne aggódj az úszás miatt! Azt mondta nálunk az úszásoktató csaj, hogy vannak babák, akiknek legalább 10 alkalom kell, hogy hozzászokjon. Nekünk sem olyan felhőtlen egyelőre, mint ahogy én szeretném. Csak kétszer voltunk, és másodszorra szemig merültünk, de Csabi mindenre figyel, csak rám nem. Nézi a többi babát, a fényeket, mindent. Egyetlen úszás van, amit imád, és az, amikor háton van és én csak a fejét támasztom. Valószinü azért, mert itthon is igy fürdünk, de a többinél sosincs boldogság az arcán. Söt, amit a kezével kell csinálni, az sirást is kivállt sokszor. De szereti a vizet, emiatt nem fogom abbahagyni egyelőre. Adok még neki időt bőven....
Hunival is biztos minden rendben jön!!!
Zsuzsi
Sajnálom, hogy nálatok mindig ilyen náthás időszakok vannak, rossz lehet.
Tanácsot sem tudok adni csak annyit, hogy KITARTÁS!
Nyafi
Ti már tényleg kúsztok? Hát én féltékeny vagyok!!!
Annyira várom már, hogy kicsit mozgékonyabb legyen a gyermekem, de még semmi...
Najó, ha hason van, akkor igen rövid idő alatt körbeforog, meg kicsit előre meg valahogy (észrevétlen a technika), de még nem forgunk (néha hasról hátra, de véletlen) és főként nem kúszunk.
Ellenben csapkodni, rombolni imád a mi kis gézengúzunk!
Imád az ölemben az asztalnál ülni és csapkodni....
Meg a feje fölötti pörgöforgónak a lábát megragadja, és rángatja meg húzgálja, és közben sikongat, vigyorog és rúgkapál....
Csúcs ez a gyerek! Kénytelenek vagyunk leszedni, hogy megmaradjon a leendő kistesónak is....
Najó, rámszóltak,hogy indulni kéne vidékre (haza), úgyhogy elbúcsúzom!!!
Pusszantás mindenkinek! Igyekszem minél több lehetőségek keresni (eddig sajnos siker nélkül)