Új privát üzeneted érkezett!

blúmi,
én is úgy hallottam, hogy ezek a ciszták még simán felszívódhatnak
és úgy eltünnek, ahogy megjelentek
Úgyhogy egyelőre ne aggódj, nem tesz jót nektek

Kép
Kép
csibe21

Blúmi
privi ment
holka

Sziasztok!!

Blúmi nagyon sokat gondolok Rád!! Remélem minden a legnagyobb rendben lesz, ahogy eddig minidig is volt Mindenkinél!!! Sok erőt kívánok!!!

Konan nagyon vigyázz tényleg!! Nagyon kerülgetnek Téged ezek az esések!!

Na vissza kell olvasnom! Ennyi maradt meg a fejemben :oops:

Kép
Kép
lanta

sziasztok!

Blúmi, én is nagyon izgulok értetek! Amikor ilyen borzalmas dolog van, persze mindig közbejön a hétvége. Reménykedjünk a legjobbakban. Tapasztalatom nincs, de én is ezt hallottam, hogy ciszták jönnek-mennek. Kitartás hétfőig, aztán nagyon várjuk mit mondott az orvos.

Bejci, Ági köszönöm a gyomorégős ötleteket. Valamit kell tennem, mert ez már tarthatatlan állapot.

Bocsi, hogy most csak ennyit írok, de éppen megyek babanézőbe az unokatesómhoz. Hétfőn jövök

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap reggel nem tudtam elérni a babanet.hu-t, és fél napig tartott, míg visszaolvastam.

Blúmi!
Én agyban látható cisztákról hallottam, három esetről is, a következő ultrahangra eltűntek. Csak ismételni tudom a többieket, próbálj megnyugodni, mert Neked elsősorban most pihenned kell!! (Az egyik ismerős anyukának mindkét - teljesen egészséges - kislányánál látták a cisztákat, amik elmúltak, úgyhogy a másodiknál már nem is aggódott, pedig kevés olyan paramamit ismerek, mint ő!) Ezt Neked is írom, Márti!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat első gyerek-emelgetés ügyben. Nagyon jólesik!

Én is azt akartam egyébként írni, amit Minyu, hogy áthelyeződik a súlypontunk, emiatt lehet több botlás. Én egy csomót guggolok a Nagylányom miatt, és bizony párszor majdnem s.ggre estem, pedig mindent úgy csináltam, ahogy korábban szoktam, csak éppen másutt van a súlypontom. Konan! Nagyon vigyázz magadra! És természetesen mindenki más is.

Fú, megnéztem a júniusi topicot... Nagyon durvák a lábak! Én korábban télen voltam várandós, és nem nézett ki így a lábam, bár tény, hogy a csizmám cipzárját nem tudtam a végefelé teljesen felhúzni.

Még a szülésélményekhez: a vajúdás nekem is menstruációs görcsszerű fájásokkal indult, mondjuk a kórházban burokrepesztés után kaptam EDA-t (Epidural Anesthesia, ha jól tudom, vagyis epidurális érzéstelenítést), ezért a további vajúdásról nincs emlékem. Nálam viszont elhúzódott a kitolási szak (2,5 óra lett végül a 20-40-60 perc helyett), és akkor nem is kaptam érzéstelenítést. Nagyon fájt, de inkább lelkileg, mert féltem, hogy baja esz a babának. (A fájdalom az volt, de összehasonlításképp: egyszer kificamodott az egyik könyököm, és az sokkal jobban fájt.)

Szedernek igaza van, a kórházi csomagot sosem árt összeállítani. AZ egyik barátnőmnél pl. terhességi cukorbetegséget állapítottak meg, és ő is töltött egy napot kórházban.

Kép
Kép
sarkantyúka

Hú, tökjó olvasgatni a júniusi topicot! :) Sorban szülnek a kismamik! Jajj, de kíváncsi leszek a mi topicunkra szeptemberben! Nagyon izgi. Az egyik barátnőm egyszer itt, a Babaneten vajúdott, amíg várta az ötperces fájásokat. Kíváncsi vagyok nagyon, nálunk mi lesz. Remélem, szépen sorban, a tábla szerint szülünk!!
sarkantyúka

Sziasztok!

Az ember nem jön egy napig, aztán olvashat vissza oldalakat :D

A.m: én az utóbbi néhány hétben többször azt hittem, hoyg bepisiltem, olyan mennyiségű folyásom volt. Dokim szerint ez teljesen normális. Szóval nyugi :)

Petra: jó, hogy írod ezta szúrást, most akartam kérdezni. Olyan érzés néha, mintha a bordám beleállna a tüdőmbe. :? Nekem főleg akkor jön elő, ha megpróbálok előre hajolni. Kellemes ünneplést a hétvégére.

Honey: örülök, ogy minden rendben, remélem mostmár hagynak felhőtlenül élvezni a várandósságodat :D Utód kérdés ismerős: nekem még nincs meg az utódom, és lehet nem is lesz amig elmegyek, nem kicsit zavar. Nem szeretnék a két meglévő kollégámmal kiszúrni, de nem tudok mit csinálni :(

Bejci: légkondicionálatlan boltokat messziről került el :) Olyan jól esett, hoyg tegnap egy kicsit hűvösebb volt, de nálunk az irodában megint meg lehet pusztulni :( Drukk a cukoreredményhez!

Monee: Boldog születésnapo! :D És gratula a 2számjegyűséghez :)

Sziszi: milyen babakocsit vettetek? Kérünk szépen képet! Nálunk a kiságy július program lesz :) De már nagyon várom!

Konan: tessék vigyázni magadra és kerülni azokat a fránya lépcsőket!

Anyoooka: ez a spagetti pántos hálóing nagyon jó ötlet asszem én is benevezek néhányra!! :)

Nyuszifülke: én 4-5 hetnte járok dokimhoz és védőnénihez is, 28. héttől dokihoz 2 hetente, 36. héttől pedig hetente. UH-t viszont ő nem csinál, az a kórházban van, és csak a kötelezők, tehát a 18. heti után egy a 30. hét körül, meg majd még egy valamikor a vége felé. Viszont egy 4D-re mi is elmegyünk júniusban :) És én is hol többet, hol kevesebbet érzem a babót :)

Blúmi: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!++++++++++

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!
Képtelenség visszaolvasni, annyit írtatok....
Bocsi, hogy nem válaszolok mindenkinek személy szerint, csak az utolsó néhány "problémára" emlékezem....

Először is BLÚMI, fel a fejjel!!! Valószínűleg el fognak tűnni azok a fránya ciszták!!! Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Konan és a többi "esős" kismama: nem lehet, hogy alacsony a vérnyomásotok!?!? Tőlem is mindig kérdezi a védőnő, hogy nem szédülök-e, mert 95/60 a vérnyomásom a reggeli kávé után!

Sziszi, fejfájásra ált. Algopyrint javasolnak a dokik, ha nagyon muszáj. Van egy homeopátiás kombinált szer is, amit viszont nyugodtan be lehet venni: Spigelon a neve. Ez főként migrég jellegű fejfájásnál lehet hatásos.

Sarkantyúka, néha muszáj a gyerkőcöt emelgetni, sajna elkerülhetetlen! Az én fiam is 16 kg és emelgetem néha. Na nem órákon keresztül cipelem!!!

Kórházi pakk: húúú, van aki már összerakta!?!? Én csak a 30. hét környékén (vagy inkább később) szándékozom összekészíteni- persze ha csak nem lesz valami probléma addig.....
Szülésznőmmel is akkor fogok találkozni!!! Beszéltem már vele, válallja a szülést! :D

Babócának sincs még előkészítve semmi. Júliusban szeretnénk a szobánkat átrendezni, egyenlőre oda kerül a kiságy. (Balu első perctől kezdve külön volt) Aztán majd jövő nyáron alakítunk ki neki is egy szobát. Ha esetleg olyan jó baba lesz, lehet, hogy később berakjuk Balázs szobájába az ő ágyikóját is, de az első 4-5 hónapot biztos, hogy nálunk fogja tölteni.

Eper evés: megkérdeztem a védőnőt, terhesség alatt lehet enni, szerinte szoptatás alatt is. Mondjuk én Balázsnál is ettem. Ugye ő áprilisi és már a kórházba hoztak nekem primőr epret.
Most is falom az epret cseresznyével felváltva! :D A görögdinnyét is nagyon megkívántam, vettünk is egyet, de még elég tökíze van.... :?

Kép
Kép
netti77

Blúmi,
ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!! De minden rendben lesz, mert MUSZÁJ RENDBEN LENNIE!!!!!!

Sajnos holnaptól nem leszek net közelben, mert még legalább 2 hét mire otthon bekötik nálunk a netet, úgyhogy biztos kevesebbet fogok itt lógni! :?

csajok, én úúgy de úgy utálom,amikor megjegyzést tesznek a hasamra ismerősök, hogy "jé, nincs is nagy hasad" megy... "nekem ennyi idősen sokkal nagyobb volt". Komolyan mondom, már kezd komplexusom lenni a pocakom miatt. :shock: :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok Lányok!

Blúmi: Én nem tudok semmit a cisztákról, de ahogy olvasom a többieket, remélhetőleg el fog múlni. Amit én tudok: SOKAT GONDOLNI RÁTOK ÉS NAGYON SOK POZITÍV ENERGIÁT KÜLDENI NEKTEK!!!

Konan: Húú, ez már félelmetes... Mi galériát akartunk építtetni a lakásunkba, de pont ezért gondoltuk meg magunkat, nehogy essek-keljek..

Sziszi: Az alattunk lévő linkes topicba tettem fel homeopátiás linket! Ott is meg tudod nézni a fájdalomcsillapításos lehetőségeket!

Honey: Ne foglalkozz a jóindulatú emberkékkel... nem baj az, ha nincs nagy hasad, legalább nem kell sokat szenvedned azért, hogx visszanyerd a régi formád! Amúgy szeptember végéig még megnőhet :) Élvezd ki az utolsó napod a melóhelyen... és gyere hamar vissza!!

Ági: Köszi a drukkot!
A leleteim jók lettek! :) 6,8 lett a 120 perces cukrom, vizeletem tökéletes, vérképem 3*-os lett. Múltkor 9!! volt..
Vendég

honeymoon :)
Nándival nekem is ezt mondták. Most csak a bölcsisnénik... Én meg erre mindig visszavágok, hogy még jó, hiszen ha 5 hónaposan már óriási pocakom lenne, akkor augusztusra mi maradna?!
Szóval én teljesen átérzem, mit érzel, én is mindig ezt gondoltam 3 éve...

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey
én mást se hallok csak azt,hogy nem mondom komolyan,hogy már csak 3 hó van hátra? És utána jön a "hol a hasam?" kérdés.
És mégis mekkora már Emma babám!
De nézd a jó oldalát nekem Henivel is kis hasim volt,most is...és nem repedt a bőröm egyáltalán... :wink:

Blumi
sokat gondolok rád!!!

Igen EDA és epidural ugyanaz. :wink:
holka

én is tapasztaltam, hogy néha nem lehet elérni a babanetet.. :?

honey!
aki magasabb.. és te az vagy, annak kisebb a hasa is! később "dudorodik előre".
aztán mihamarabb visszajönni közénk :)

Maaa olyan lusta vagyok. Itt van fél egy és most végeztem a lakás takarításával.. főzni még nem főztem semmit... gyümi leves van a fiúknak, majd lassan össze szedem magam és megyek vásárolni is.. mhh néha olyan lassan mennek a dolgaim..

blúmi!
olyan sokat gondolok rátok!!

szeder74

Szeder!

Eddig 2-t csinált a dokim a MDK-ban, de a rendelőjében is van uh., persze nem 4D-s, de a lényeges dolgokat jól látni vele! Bármikor megkérheted, hogy kukkantsátok meg a babát! A kórházba pedig nem kell menni uh.-ra, viszont akik odajárnak, sokat várnak!
Küldtem privi-t is!

Holka!

Nagyon köszi!

Blúmi!

Minden rendben lesz, tudom!

Honey!

Aranyos vagy! Én meg pont Rád gondoltam, amikor a barátnőmtől jött az sms!
A megjegyzésekkel ne törődj! Sokan csak amiatt irígykednek, hogy nem híztál szinte semmit, hát valamibe feltétlen bele kell kötniük!
Egy másik topicon egy lány jövő héten szüli a 2. kislányát, múlt héten a dokimnál találkoztunk, hát annyira formás, helyes kis pocija van, hogy kismamaruhára sincs szüksége, az én pocakom már most sokkal nagyobb! különbözőek vagyunk! Te meg, ahogy írtad, nagyon magas vagy, persze, hogy kevésbé látszik a pocak, mint rajtam, aki nincs 160cm sem! :lol: Nekem meg mindig azzal jönnek, hogy hova fog még nőni szeptember végéig! Egyszerűen nem érdekel! Már 3x elértem a 39. hetet, tényleg óriás pocakkal, de minden rendben volt! Hogy miért kella kismamákat piszkálni?!

Márti
borossné becz márta

Csajok!
Én már nem tudom, mi tévő legyek. Állandóan lent van a baba, és ez már fáj. Olykor mondom Neki, jöjjön feljebb, néha meg is teszi, de a nap nagy részén lent van. Ráadásul most 3 napja abbahagytam a Magne B6-ot a folyamatos lábgörcs miatt, és Ca-t iszok, és így meg feszít és keményedik a hasam. Mit csináljak?

Blúmi!
Sikerült felhívni az orvosodat vagy védőnődet? Mit mondtak? Nem lesz semmi baj, küldjük mindannyian a pozitív energiákat!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági!
de hát a lábgörcsre is jó a magne b6.
Abba ne hagyd. főleg ilyen hírtelen!
Mert a keményedésekkel nem szabad játszani.
Én szedem, és így is néha bekeményedik.. mi lenne, ha nem szedném.. :?
Nekem is sokszor van lent a babám.. olyan, mintha csak lent hordanám az egész gyereket.. igen, furcsa érzés..
Próbálj meg sokat pihenni, hátha segít, nekem szokott.

szeder74

Honey, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: ne figyelj oda! Én a Nagylányommal végig azt hallgattam, hogy "jé, milyen kicsi hasad van", meg egyszer azt is, hogy "nem baj, ha kicsi lesz a baba".. Na, ettől aztán ideges lettem, (de sosem kértem ki magamnak, mert nem vagyok vmi tapraesett), de az orvosom mindig megnyugtatott. Aztán megszültem a Lányom 3370g-mal, ami teljesen átlagos súly. Úgyhogy ennyit a beszólásokról.

Kép
Kép
sarkantyúka

köszi lányok! Akkor, látom nem csak én botlok "jóindulatú" emberekbe! :D
márta, - igen ez a magasság kérdés bennem is felmerült. Nyilván másképp néz ki egy 3,5 kg-s gyerkőc 180 centin , mint 165-ön.
Szerintem azt várják az meberek, hogy aki terhes az rögtön hatalmas hassal és bálna méretekkel rendelkezzen.
De van még 4 hónapom hatalmas pocakot növeszteni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, akkor meg azon sajnálkoznának, hogy "te jó ég, mekkora hasad van"! :) Nem gondolod?
Egyszerűen vannak emberek, akik senkit és semmit nem hagynak szó nélkül.

Kép
Kép
sarkantyúka

Blúmi!

Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és felszívódjanak a ciszták. KÜLDÖM A POZITÍV ENERGIÁKAT!

Honey!

Sajnálom, hogy 2 hétig nem nagyon jössz majd felénk,már előre hiányollak. Nagyon várunk vissza. Gratulálok az utolsó munkanapodhoz. Egyből táppémzre mész vagy még szabin lesze először?
A pocak téma: mivel én eléggé terebéjes leányzó voltam alapból is,azt hittem, hogy most majd nagy hasam lesz. Hát jelentem nincs nagy hasam,még mindig meglepődnek ha azt msondom, hogy 6 ahónapot betöltöttem. Én 168 cm magas vagyok, szóval olyan közepes magasságú és rajtam sem látszik szinte semmi.
Na majd fog a végén,addig meg könnyebben mozgok :wink:

Basszus 1 hét múlva szóbelizek és nem tudok tanulni. Minden más érdekel (legfőképp a baba várás) csak ne kelljen tanulni. :( :cry:

Kép
Kép
a.m.

köszi a.m. ! :D
Azért néha - néha majd bemegyek a férjemhez a cégbe netezni. :P 2 hét múlva meg már otthon is lesz.
Most még a ki nem vett szabimat töltöm 2,5 hétig. Utánna jön a táppénz.

Na pusszantás és napsütéses hétvégét mindenkinek!!! Megyek és megkezdem a jól kiérdemelt kismamis szabadságomat! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szandika engem is érdekel az őssejt téma, nézz utána a neten és később visszatérünk rá, most hív a töltöttpaprika illata:)))
pabika1

csajok!hastéma, persze az emberek késztetést éreznek h. ha terhest látnak, tutti valami megjegyzést tegyenek......pedig nem feltétlen kell..........és ezért van az h. össze -vissza beszélnek mindent!
honey:várom majd h. két hét múlva jelentkezz!!
jaj csajok.....most olvasgattam én is a júniusi topicot, és annyira izgi lesz nekünk is.isteni.....néha egyáltalán nem is félek......na jó egyáltalán nélkül.....néha meg ajajjj.

Kép
winona

Sziasztok!

Blumi: Megy a drukk, nem lehet semmi baj olyan nincs!

Honey: Boldog utolsó munkanapot :) a "Jó"indulatú emberekkel meg nem törődni és kész. Olyan jó hogy mindent mindenki jobban tud...

A.M.: Nagyon megértelek, nekem is mindig máson járt az eszem, sose a tanuláson. Most az utolsó beadandót kéne pofára igazítanom mégis ide írkálok.
Azért csak hajrá menni fog az. Hamarosan túl leszel rajta :)

Kép

Kép
starlark

honeymoon,bejci,lanta,anyoka
Köszi a "nagy" fiúhoz a gratulációkat :lol:

ági78
Igen 750 gr, de már a 26.hetet töltöm be hétvégén és lépek a 27.-be :P

Monne
Boldog szlinapot!!! :lol: :P

[/img]
sugi78

Jah az értekezlet :) Érdekes volt tegnap. A törvények arra kellettek hogy be tudjanak hívni a szezonra helyettem egy nyugdíjas kolegát, úgy hogy nekem se kelljen közben táppénzre menni :)

Most kiváncsian várjuk a fejleményeket :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok,

Blúmi; csak optimistán, tudom könnyű mondani, de minden rendben lesz pihenj nagyon sokat és igyál sok folyadékot. Bennem is folyamatosan a félelem jár, hisz egy babát elvesztettem én is, és nem szeretnék még egyet, de most nem fogod elveszíteni, sőt boldog kismamija leszel majd az apróságnak, hisz ő erős, és ő csak legyint arra cisztára. Két esete van a cisztának vagy felszívódik vagy kipukkan, tehát valamelyik biztos bekövetkezik és a ti babátok virgonckodik majd tovább. A rossz gondolatokat meg tessék szépen elhessegetni. Csak a szépre és a jóra. Ja, és nem pityeregni, mert a baba is érzi ha a mamija szomorú. Fel a fejjel!!!!!

Honeymoon; én minden nap kapom a megjegyzéseket, hogy a sógórnőmnek sokkal nagyobb a pocakja, pedig ő 4 héttel van mögöttem (most lesz majd 5 hónapos) de lassan a vége felé kedzenek leperegni ezek, hisz nem pocak verseny ez.

Kistigrincs; ha már nem érzem folyamatosan aggodalom fog el hogy minden oke a lánykával, de azért megnyugottam, hogy azért neked is vannak ilyen érzéseid.
Vendég

Lányok! Nem is hiszitek el, milyen jól esik, hogy ennyien gondoltok Ránk.... Az Istenhegyin voltunk, Gasztonyi Zoltán vizsgált (azt hiszem a dolog szempontjából lényegtelen, de nagyon hányaveti volt, semmit nem mondott arról, hogy ez mit jelent, azt mondta, hogy lehet, hogy csak túl jó a gép????????) Teljesen padlón vagyok, egész nap csak bőgünk a férjemmel...

Holka! válaszoltam

Még egyszer köszönöm, hogy gondoltok ránk..

Kép
blúmi

BLÚMI
ment. Valamiért folyton lelökött a net és 3.jára tudtam csak küldeni :roll:
holka

Holka! Az üzeneted volt a legjobb, ami ma történt velünk!!! Nagyon-nagyon köszönöm!!!

Kép
blúmi

Voltunk dokinál, minden ok van velünk. A lábgörcsre kaptam gyógyszert, azt mondta, hogy a Mg-t és a Ca-t így ne szedjem, elképzelhető, hogy a Mg-tól nem tudok mostanában aludni, mert az okozhat rossz közérzetet. Hát remélem beválik, mert már nem merek a görcsöktől lefeküdni, másrészt állandóan fent vagyok alvás helyett.

A méretek alapján is 24 hetesnek mondta, bár adatokat nem említett. És 728 gramm a becsült súlya. Rákérdeztünk, mi van a két lába közt. Tök érdekes volt látni a köldökzsinór „mintáját”. Olyan, mint a fonott kalács. Ez persze a két lába közt volt, de azért 80%-ra mondta, hogy fiú. Így a párom meg, akkor az már 90% átlagban, mert a 4D-n 100%-ra mondta a doki. :lol:

Ja, és rákérdeztem, hogy mit lehet tenni, ha vizesedünk. Ilyen esetben egyik nap csak és kizárólag zöldséget és gyümölcsöt együnk, és másnapra elmúlik. Meg persze sómentes étkezés, de ahogy én eszek, annál már nem lehet sómentesebb.

A baba lenti helyezkedését is megkérdeztem. Nekem faros a bébim, és a lábával rugdos lent, azt érzem. De annyira tud, hogy csak na.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hello lanyok,

en sajna megint csak hetvegen, nalam valtozatlanul 10 ora melo, 3 ora utazas, igy ha 1/2 8-kor otthon vagyok, az a legkorabbi. Nem nagyon netezek hetkozben :cry:

Nem is tudok most sem irni mindenkinek, bocsi, remelem, mindenki jol van, a babak, pocakok nonek.

Nalam semmi ujdonsag, hanyas tartja magat, kilok sehol :D, pocak sehol (en is 180 cm vagyok), viszont mas bajom sincs. En nem szedek semmit sem, se vitamint, se mast, nalam nincs pocakszurka, viszketes, labdagadas, egyebek, annak ellenere, hogy napi 16 orat vagyok talpon. Szoval egy szot sem szolok. Benedek igen aktiv baba, ejszakankent is ebredek a rugdosasara, mar nagyon eroteljes, es nem is hagyja abba 2-3 oran keresztul, ami nekem egeszen meglepo, mert azt gondolnam, hogy ilyenkor tobbet alszanak a manok. Lelekben keszulok az ejszakazasokra, ugy tunik, nem lesz egy jo alvo baba, de majd meglatjuk, ha kint lesz.

A szulestol en sem felek, EDA-val tervezem, de meg nem is tudom, hogy a korhazban, ahol szulni fogok, lehet-e valasztani, de majdnem biztos vagyok benne, hogy igen. Nekem julius vegetol lesz szules elokeszitom, majd akkor kiderul, hogy milyen lehetosegek vannak.

Vizsgalatok: kepzeljetek, itt nem vizsgal meg az orvos. A terhesseg alatt egyszer sem. Ez engem elegge meglepett, de itt ez a rendszer, csak nem tudom, hogy derul ki, ha vmi baj van :?: :!:

Es uh sincs tobb, megvolt a 20. heti genetikai, es kesz, ennyi. Ugy dontottunk a parommal, hogy nem megyunk el 4D-re, nem bantjuk a manot, amig nem feltetlenul kell, nem piszakaljuk. Szoval en mostantol 4 hetente jarok a dokimhoz, ahol beszelgetunk, hogy vagyok, mik a kerdeseim, stb, meg lesz a cukorvizsgalat, es kesz, ennyi.

Kulonben a parakat latva jobb is ez igy. Nem remisztgetnek feleslegesen, nem aggodok. Egyebkent kiegyensulyozottnak is erzem magam. Es bar nem konnyu megallni, hogy ne lassam a bebit, megis azon a velemenyen vagyok, hogy pusztan "csak" kivancsisagbol nem fogom zaklatni. Legyen neki jo kis vedett helye, amig lehet, utana a vilagban ugyis eleg kis vedtelen lesz, majd akkor szorul igazan a segitsegemre.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

netti 77: Spigelont meg egyéb homeos bogyót gyógyszertárba lehet venni? Nem igazán vagyok ezekben otthon, de muszáj lesz valami, mert a poklok poklát jártam tegnap fejféjés terén.

Sokat streszelek, nem a baba miatt, hanem most van folyamatban a lakásvásárlásunk és rengeteg a probléma. Főleg úgy, h. az eladó hát hogy is mondjam....nem egy nagy ész, pedig csak annyit kéne megértenie, h. az ő 5milliós jelzálogát én nem veszem át.... na hagyjuk.

Kérésre íme a babakocsink! Kép
sz.sziszi

Sziasztok!

Most jutottam el a 120. oldalig, írok egy kicsit, aztán olvasok tovább.

Csatlakozom a gyümölcs zabálók, és a viszketők táborához!! Minden nap kell ennem valamilyen gyümölcsöt: hétvégén cseresznye, most meg őszibarack van minden mennyiségben. Mondjuk nekem csak a hasam viszket, de nem hiszem hogy ettől lenne, inkább a bőr tágulásától …. Szerintem.

Babakelengye, kórházi csomag:
Én még semmit sem vásároltam (meg lehet kövezni érte!). Én pl. nem veszek új babakocsit, pedig a fiamé kék, most pedig ugyebár kislányunk lesz, de én általában nem csinálok nagy ügyet az ilyen dolgokból. Tudom, hogy még baromi jól fog jönni az a pénz amit most új babakocsira költenénk. (Pláne ha nála is csak egyéves koráig tudjuk használni) Ruhákat sem vettem a babának, mert kapunk egy csomót kölcsönbe, és a fiam ruhái közül is hordhat néhányat a pici lány. Persze azért szülés előtt veszek neki egy-két új holmit, de szerintem ezt se viszem túlzásba.
Még azt sem tudjuk hogyan és hol fogunk aludni, mert helyünk az nem sok van.
Kórházi csomagot meg remélem ráérek még összeállítani. Nincs kedvem a nyarat ott tölteni, úgyhogy ha lehet csak augusztusban csomagolnék össze.

Minyu, Bagzerka
Gyönyörű fotóitok vannak!!!!!! Gratulálok mindkettőtöknek!

Petra,
Nekem eddig nem szúrt az oldalam, illetve talán egyszer amikor beszorult a levegő, mert olyan „hülyén” ültem. Talán a sok folyadék segíthet, nem?
A szülésről pedig: nekem eléggé elhúzódó volt, főleg az utolsó stádium, mert nem akart elsimulni a méhszáj, és nehezen tágultam. Szóval az a szakasz, ami általában a legfájdalmasabb, nekem elég sokáig tartott. Ráadásul végig feküdnöm kellett (10 órán keresztül!), ezért a hátam meg a derekam is le akart szakadni. Szerintem ha teheted, járkálj vagy ücsörögj a vajúdás alatt. Mégis azt mondom, hogy nem kell félni a fájdalomtól, mert azt a viszonylag rövidke szenvedést el lehet viselni. Főleg mivel akkor már annyira arra koncentrálsz, hogy mindjárt megszületik a kisgyermeked!!!!! De ha nagyon félsz, arra biztos van lehetőség nálatok is, hogy epidurális érzéstelenítést kérj.

Monee,
Isten éltessssennnnnn sokááááááááiiiigggggg!!!!!!!!!!

Konan,
Én is becsíkosodtam már a fiammal, nem tudom mi vár még most rám. Remélem, túlságosan nem gyarapodik a számuk.

Eszike,
Bármilyen furcsa de a mi városunkban eddig a tej+zsömlés cukorterhelés volt érvényben, ez évben viszont bevezették a cukros lötyit. Akkor most melyik a korszerűbb? Vagy nálunk egyre inkább visszafejlődik az eü.?

Anyoooka,
Jó ötlet ez a vállpántos hálóing! Ki fogom próbálni.

Kép
nostawen

Humanka: Az nagyon nem jó hogy ennyit kell még dolgoznod utazással együtt. De nem biztos hogy a túlparáztatós itthoni rendszer a jobb. Bár nyugaton biztos azért van kevesebb vizsgálat mert sokalták az árát a biztosítók.

Sz.sziszi: Pierre Cardin PS692?:) Mi is ezt néztük ki :) Kár hogy csak 3 színben van... Nem szeretnék se kéket se pirosat venni, azon kívül meg marad a narancssárga :?

Kép

Kép
starlark

Sziszi!

Ez hihetetlen, ugyan ilyen a mi babakocsink is :D :D :D Május elején vettük meg a szegedi babaexpón. Nektek menniyért sikerült hozzájutni??? (ha nem vagyok indiszkrét) Mi 65.000-ért vettük. Körül néztem sok helyen és ez volt a legjobb ár :D Szerintem a 3 funkcióért nagyon megérte és irtó könnyű és könnyen kezelhető, összecsokható...stb.
A minek most vár a kisgazdija megérkezésére a nagyiéknál.

Humanka!
Valószínűleg te jobban jársz az ottani eü-vel,mint mi az itthonival .Mondjuk az utolsó hetekben talán nem ártana ha ránézne a doki a méhszájadra,de ha nem szokás akkor nem szokás.. :wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!!

Honey üdv. az otthonlevők közöt!!! Majd meglátod milyen jó lesz!! :) Amint tudsz jelentkezz!!! :) A beszólásokkal meg ne is foglalkozz!! Ha nagy lenne akkor meg azt jegyezgenék meg!!! Én nem is vágyom óriás pocakra! Kornéliánál sem volt nagy pocim és az utolsó pillanatig nem is volt az utamban még éjjel sem :)

Ági örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!!

Humanka nem irigyellek sem a munka miatt sem a vuk miatt! Le a kalappal előtted, hogy Te ezt így bírod!! Én már egyre nehezebben bírom a dolgokat úgy vettem észre és még csak most jön a neheze!!! :? :?

Sziszi szuper a kocsi!! Kitartás a lakásvásárláshoz!! :lol:

Ma éjszaka Engem is meglátogatott vuk!! Valószínű tegnap kicsit össze-vissza ettem mindent!!! Már este éreztem, hogy mindjárt szétdurran a pocim!! Nem tudom de nagyon rossz volt, kb. 4 órát aludtam! Még az a szerencse, hogy csak egyszer volt de azóta sem az igazi minden! Nem kívánok semmi kaját, pedig ma lángost akartam sütni már tegnap meg is csináltam a tésztát de lehet csak holnap reggeli lesz belőle!! Babóca pedig szüntelenül helyezkedett, biztosan Ő is érezte, hogy valami nincs rendben anyával. Egész éjjel és ma délelőtt rendezkedett odabenn!! Most Kornélia alszik szerintem Én is eldőlök!!

Szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

a.m.! Én is nagyon örülök ennek a kocsinak, mert nem gondoltam volna, h. minden igényt kielégítő kocsit kapunk 64.000 Ft-ért. Akciósan került ennyibe, mert kifutó modell 74e-ről volt leárazva. Te hol veszel hozzá pelenkázó táskát meg esővédőt? Esetleg a neten találtál már valamit?

Starlark! Igen Pierre Cardin 692, de én úgy tudom ,van még bordóban és bézsben is.

Amúgy jó lenne összekapnom magam, mert a kismamruháimon kívül még nem sok mindent vettem, de szerintem még nem késtünk le semmiről.
Ugye?????
sz.sziszi

Blúmi: Sokat gondolok rátok, de remélem, már sikerült kicsit megnyugodnod.

Holka: Olyan jó, hogy itt vagy köztünk! Te átérzed a kismamis paráinkat is, viszont orvosi szemmel mindig tudsz mondani bíztatót !

Nyuszifülke, Kistigrincs: Nekem is kell a pici lányomtól a rugi, hogy jelezze: Itt vagyok, jól vagyok. De ez olyan kiszámíthatatlan. Ha sokáig nem mocorog, akkor én mindig lefekszem egy picit és kb 5-6 percen belül már érzem is a motoszkát! :)

Humanka: Irigy vagyok a +0 kilódra... :) Ha gondolod, én küldök Neked szívesen Ausztráliába az enyéimből... A hányás miatt viszont sajnállak. Sokat hánysz, vagy "csak" egyszer-egyszer?

Ági: Örülök, hogy minden O.K a kis pocaklakóddal, és remélem a lábgörcseid hamar elmúlnak. Nekem ugyanezt mondta a nődokim a vizesedésre. Akkor lehet benne valami.. :) Amúgy ezt a faros dolgot nem nagyon értem. Én úgy tudtam, hogy ilyenkor még nagyon " vándorolnak a babák", legalábbis nekem hol így, hol úgy fekszik.. állítólag..

Lanta: Sajnállak a kellemetlen "látogatód" miatt! De még szerencse, hogy csak gyomorrontás! Pihend ki magad, már amennyire Kornélia mellett tudsz :)

Sugi: Nem teszel fel vonalzót?

Starlark: Kíváncsi vagyok a fejleményekre meló ügyben. Mikor akarja behívni a főnököd a másik kollégát? Meg azt nem egészen értem, hogy egy nyugdíjast hogy akar behívni :? Majd számolj be a történésekről.

A.M. Hány vizsgád van még? Te szegény... hogy tudsz ilyen melegben, kis Gyuszival a pocidban tanulni? Jaj de ügyi vagy!!!

Sziszi: Én azon kevesek táborába tartozom, akik még nem vettek semmit. Én a kórházi cuccomat sem állítottam össze (mondjuk kb 3 percre lakom a kórháztól), én is csak kismama ruhákat vettem, úgyhogy szerintem ráérsz még. Különben is, ha mindent most megveszek, akkor mit fogok csinálni szeptember 21-ig? :) Vagy túl optimista vagyok? :lol:
Vendég

Monee: Én jelöltelek iwiw-en:)
Vendég

Bejci: hat a kiloknak valojaban en is orulok, mert azt gondoltam meg az elejen, hogy nem lesz ezzel konnyu dolgom, aztan ez engem is elegge meglep, hogy nem jonnek a kilok. Mert egyebkent eleg hizekony tipus vagyok :oops: Ugyhogy neeeeem kerek, koszonom :) A hanyas most mar csak reggelente van, bar ha a reggeli vmiert kimarad, akkor meg hajlando visszjonni a roka kicsit kesobb is, szoval mostansag inkabb a napi 1 az altalanos, ritkabban 2. :cry:

Sziszi: szerintem semmirol sem kestel meg le. Nekem csak babakocsim van, azt meg kellett venni, mert nagyon jo arban volt, akcios. No, meg vettem ruhakat mar, de othhonrol, e-bayrol, szoval azt meg akar te is megteheted barmikor, az nem nagy dolog. Ido boven van, es amig nem nagyon nagy a pocak, van energiad menni, addig vasarolgatni is tudsz. Es szerintem gyorsan meg lehet venni mindent, ha van egy jo alapos listad, akkor akar egy hetvege alatt le tudsz rendezni mindent :P

Lanta: igazabol nincs bajom a meloval, egesz jol birom, meg 12 hetem van hatra -kimondani is sok-, igy nem is gondolok meg a vegere (no jo, azert egy kicsit :wink: )

a.m.: mar en is gondoltam, hogy szolok a dokinak, hogy vizsgaljon meg, csak vhogy olyan hulyen jonne ki... az ember egyebkent sem lelkesedik az ilyen turkaert, de lehet, hogy egyszer szolok neki, hogy megnyugtatna, ha ramnezne. Persze ettol fuggetlenul, amig nem erzek semmi rendkivulit, addig lehet, hogy nem nyugtalankodok.

Starlak: inkabb az otthoni rendszerrel nem az a baj, hogy sok a vizsgalat, hanem inkabb az, hogy korszerutlenek az eszkozok, es sokszor adnak teves eredmenyt, igy sokszor feleslegesen paraztatjak az egyebkent makkegeszseges kismamikat (ld: Honey)

En is csatlakozom a gyumolcsevokhoz. Mostanaban kulonosen a dinnyere kattantam ra, minden nap azt reggelizek :lol:

KépKép
Kép
humanka

Kedves Lányok! Beszéltem egy genetikus UH-os orvossal, ma délután fogad minket. Holnap a saját orvosomhoz megyünk. Elnézést, hogy mindenki nagy boldogságába így beletenyerelek: kérlek benneteket, hogy gondoljatok ránk!! nagyon fontos lenne, hogy erősítsen az a tudat, hogy sokan vannak velünk lélekben... Nem győzöm sulykolni a kisfiamnak, hogy mennyire szeretem, és mennyire várom...

Kép
blúmi

Blúmi,

Én nagyon drukkolok nektek!!! Hidd el, minden rendben lesz! Az tényleg nagyon jó, ha sokat beszélgetsz a kisfiaddal, ők már egy csomó mindent megéreznek.

Kép
nostawen

Blúmi nagyon szorítok!!! Minden rendben lesz! Mennek a pozitív energiák!!!! Várunk!!!

Kép
Kép
lanta

Blúmi! MENNEK A DRUKKOK ELKÉPESZTŐ MENNYISÉGBEN!!!!!
Egy jó tanács: Mantrázz! Nem a szó szoros értelmében, de minél többször mondogassátok Te és a párod is, hogy MINDEN RENDBEN VAN A PICI FIATOKKAL! ÉS AKKOR ÚGY IS LESZ!!!!
Vendég

Blumi: szorítok ezerrel, hogy minden rendben legyen, gondolok rátok!

Kép

Kép
starlark

Bejci: Be lehet hívni nyugdíjast arra a két hónapra. A vizsgái és a gyakorlata megvan, tehát dolgozhat a munkakörömben. Új emberrel ezt nem tudja megcsinálni.
Kicsit sok lett a terület az idén a kolegákra nélkülsem sok plusz szakadt ezt akarja elkerülni. No meg tudod milyen a vezetés ha meg tudtátok oldani ennyi emberrel hát eztán is megtudjátok...
Juliustól hívná be a juniust még én csinálom végig. Igazából nem bánom, nem szeretnék kijönni a gyakorlatból :) No meg élvezem is a munkám :) Most még, mert nem olyan nagy még a poci :)

Sz.sziszi: Tuti nem vagyunk elkésve szerintem :) A mi törpénknek is még csak egy garnitura ágyneműje meg két fürdőlepedője van :):)

Kép

Kép
starlark

Blúmi
Gondolunk rád és nagyon szorítunk!!!!
holka

Blumi: en is sokat gondolok rad, es nagyon szurkolok!!!

KépKép
Kép
humanka

[color=indigo]BLÚMI!!!!!
sokat gondolok rátok, higgyétek el hoyg minden rendben lesz, és úgy is lesz!!!! írj, ha van hír!!!! szurkolunk nagyon!!!

honey, tojd le a beszólásokat!!!! lesz még neked is óriás hasad...ha meg nem, akkor meg pikkpakk úgy fogsz kinézni, mint szülés előtt, és ez vigasztaljon :)

szeder!!
gondoltam rád múltkor az istenhegyin, még az uh-s doki is megjegyezte hoyg mennyi hetes???? mondom 25...húúú, jó nagy a pocak :) mondom, ja de a méretei jók, csak a hasam nagy. és mondta hogy semmi baj nincs vele, nem kövérség :D csak a baba, és a pocakom ekkora, ez rendben van... szóval már a dokik is :D de nembaaaj, én viccesnek tartom :lol:

humanka!!
sztem ez a vizsgálat mentesség a "modernebb" felfogás jele, mert pl az én dokim sem szokott, sőt, asszem csak egyszer a legelején, onnan meg ő kérdezi hoyg szeretném-e, de általában nem szeretném, és ő sem :) ha minden rendben. de gondolom, ha kéred, akkor megnézik!

sziszi!
szuper a kocsi, úgy tűnik ez lesz a topik babakocsi :)

vásárlás: én annyira nem sietek hogy na...ma rávettem magam és melltartó vásárlás közben a mammutban 2 kis sapit is vettem :) annyira éédesek!! ja meg tegnap felhasználtam a dm-es kedvezmény cuccot, és gondoltam, mikor, ha nem most, és megvettem az első kis csomag újszülöt pelust, majd amit a kórházba viszek :) szóval, szépen, lassan, de alakulnak a dolgok.
tényleg, ha valaki találna jó, kórházba való hálóinget, jó lengét és vékonyat, szóljon, plííz!!!

na dol
gozom :roll: [/color]

KépKép

KépKép
bagzerka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?