Hello lanyok,
en sajna megint csak hetvegen, nalam valtozatlanul 10 ora melo, 3 ora utazas, igy ha 1/2 8-kor otthon vagyok, az a legkorabbi. Nem nagyon netezek hetkozben
Nem is tudok most sem irni mindenkinek, bocsi, remelem, mindenki jol van, a babak, pocakok nonek.
Nalam semmi ujdonsag, hanyas tartja magat, kilok sehol
, pocak sehol (en is 180 cm vagyok), viszont mas bajom sincs. En nem szedek semmit sem, se vitamint, se mast, nalam nincs pocakszurka, viszketes, labdagadas, egyebek, annak ellenere, hogy napi 16 orat vagyok talpon. Szoval egy szot sem szolok. Benedek igen aktiv baba, ejszakankent is ebredek a rugdosasara, mar nagyon eroteljes, es nem is hagyja abba 2-3 oran keresztul, ami nekem egeszen meglepo, mert azt gondolnam, hogy ilyenkor tobbet alszanak a manok. Lelekben keszulok az ejszakazasokra, ugy tunik, nem lesz egy jo alvo baba, de majd meglatjuk, ha kint lesz.
A szulestol en sem felek, EDA-val tervezem, de meg nem is tudom, hogy a korhazban, ahol szulni fogok, lehet-e valasztani, de majdnem biztos vagyok benne, hogy igen. Nekem julius vegetol lesz szules elokeszitom, majd akkor kiderul, hogy milyen lehetosegek vannak.
Vizsgalatok: kepzeljetek, itt nem vizsgal meg az orvos. A terhesseg alatt egyszer sem. Ez engem elegge meglepett, de itt ez a rendszer, csak nem tudom, hogy derul ki, ha vmi baj van
Es uh sincs tobb, megvolt a 20. heti genetikai, es kesz, ennyi. Ugy dontottunk a parommal, hogy nem megyunk el 4D-re, nem bantjuk a manot, amig nem feltetlenul kell, nem piszakaljuk. Szoval en mostantol 4 hetente jarok a dokimhoz, ahol beszelgetunk, hogy vagyok, mik a kerdeseim, stb, meg lesz a cukorvizsgalat, es kesz, ennyi.
Kulonben a parakat latva jobb is ez igy. Nem remisztgetnek feleslegesen, nem aggodok. Egyebkent kiegyensulyozottnak is erzem magam. Es bar nem konnyu megallni, hogy ne lassam a bebit, megis azon a velemenyen vagyok, hogy pusztan "csak" kivancsisagbol nem fogom zaklatni. Legyen neki jo kis vedett helye, amig lehet, utana a vilagban ugyis eleg kis vedtelen lesz, majd akkor szorul igazan a segitsegemre.