Sziasztok!
Hát ez a meleg nem semmi!
Gabika igaz mostanában 22 előtt nem sokkal alszik el,már igényli a mesét!
S 7kor már fent is van,amit nem is csodálok a meleg miatt!
Most is játszik. Én már mostam,takarítottam,majd még vmit gyors összedobok ebédre!
Tegnap vettem a piacon epret,s csak 450Ft/kg!
Szerintem ma is veszek. A'la natur is mennyei édes íze van! Ja éa a piacos ismerösünk és látta a párom a Tvben!
Nem tudta hirtelen honnan ismerös neki!
Viki,ha jól emlékszem akkor nektek van Lakáskasszátok ugye? Na már mi is régóta tervezzük,hogy kötünk. Ki is jöttek tegnap házhoz,s elmondtak mindent,de mikor közölték,hogy mennyit kell először befizetni,azt hittem elájulok,mert ennyivel nem számoltam,s hiába a mienk lesz majd,kicsit akkor is sok. Havi szinten 20-30.000at gondoltunk fizetni,s a nyitáshoz nem egészen 130.000at kellene befizetni!
Mondtam is a nőnek,hogy értem,hogy nem a Bank-é lesz a mani,de ennyivel nem számoltunk. Tudsz erről vmit?
Már egyik barátnőm apukájával is felvettem a kapcsolatot,aki szintén ilyenekkel foglalkozik! A barátnőm állítja,hogy ott nem kellett ilyen egyszeri díjat fizetni. Ráadásul csekken tudnánk havonta fizetni,s az első csak 2 hó múlva jönne meg,tehát rögtön 2 hónapot kellene fizetni!
Nekem a tápszert mindig szó nélkül felírják! Nem is hallottam,hogy receptre csak 6 hóig írnak fel!
Nekem mindig mondta Jolika,ha kell vmi,tápszer szóljak le,s felírják!
Járni Gabika azóta se járt egyedül,de nem is erőltetem,majd egyszer elindul nagyon,s futhatunk utána!
Gani a hazugság és a cigizés is haragudtam. Egyrészt utálom a hazugzásot,másrészt példaként volt mindenki előtt a párom,aki megutálta a cigit,s 5 évig tiszta is volt!
Barátnőm szerint vminek történnie kellett,olyan nincs,hogy csak hiányzik neki,ha már a szagát se bírta!
Mindegy,mi mindent alaposan megbeszéltünk,nem lesz titok,mert nem szabad,mindent meg fogunk beszélni! Most 7végén progamot is terveztünk,ha nem lesz 200 fok Margit sziget vagy ilyesmi helyre mennék!
Trécsi de jó,hogy végre jöttél!
Nagyon hiányoltunk már! Milán nagyon nagy baba,s nagyon szépen fejlődik!
Elhiszem,hogy nem könnyű egy kamasszal.....
Akkor te is visszaszoktál a cigire?
Én még mindig forralom a vizet,nem tudom meddig kell!
Inni,tápszerhez és tejpéphez!